Op vrijdag 23 augustus was het eerste GTSTLive Event voor dit jaar, een van onze schrijvers was erbij en geeft jullie een sfeerimpressie.

Een zaal van 1700 mensen was om 20:15 uur helemaal gevuld, en iedereen zat in spanning te wachten op de  1e aflevering van seizoen 24. Wie overleeft de sprong, Nina of Mike? De show begon met een terugblik op de cliffhanger. Met daarna een spannende opening. De personen die in de app ‘Spring Levend’ veilig waren, landen op het podium met hun spring pakken, En werden de filmpjes in de app nagespeeld, met op het einde een schreeuw van Noud ”NINAA” en toen begon de aflevering, die wij als eerste van heel Nederland te zien kregen!

In de aflevering werd duidelijk welke acteur/actrice de sprong niet overleefd had, er werd er veel gehuild maar ook veel gelachen. Na de aflevering kwam de cast op het podium, werd de cast in drie groepen verdeeld en konden we vragen stellen! In groep 1 zaten: Caroline (Janine), Everon (Bing), Marly (Nina), Inge (Sjors), Dilan (Aysen), Guido (Sjoerd) en Joep (Anton). De meest rare, leuke, en serieuze vragen werden gesteld. Of er liefdes waren tussen GTST acteur? Hoe Marly het vond om haar mond te houden? Welk cijfer Everon z’n uiterlijk zou geven? En ga zo maar even door! Toen kwam er Backstage materiaal en keken we naar lachwekkende bloopers. Over naar groep 2 met: Ferri (Rik), Toprak (Nuran), Robin (Rikki), Gigi (Lorena), Bartho (Jef) en Erik (Ludo). Ook hier kwamen de leukste vragen. Wat vond Erik van die man die een tatoeage heeft laten zetten met Ludo erop? Of Gigi en Lorena op elkaar lijken? enz.  We kregen een filmpje te zien over een dag in Topraks leven, met wat ze op een dag allemaal doet. En daarna gingen we door naar groep 3 met: Ruud (Noud), Marjolein (Maxime), Beau (Tim), Pip (Wiet), Ferry (Lucas) en Jette (Laura). En natuurlijk kwam de vraag voor Ferry weer langs, wat heb je toch met je haar? Cynthia (Bianca) en Louis (Mike) konden er helaas door andere bezigheden niet bij zijn deze avond!

Toen kwam heel de cast op en werden we toe gezongen door Jette, Guido en Ferry met het nummer; Thanks for being a fan! En daarmee werd een hele leuke avond van 2,5 uur afgesloten!

Maar wie is er nou nog Spring Levend, Nina of Mike? Dat zien jullie op 2 september om 8 uur bij RTL4! Gebruikers van de GTST app Spring Levend let op zondag kunnen jullie al het vervolg van de cliffhanger zien, met de code: NOODLOT

 

codewoordallemaal

Lorena gtstlivegroep 3

 

 

83 comments on “GTSTLive Event!

 1. Oke ik heb bewijs gevonden kan geen link kopieren maar kan wel vertellen hoe je het kan vindeb je gaat naar de officiele gtst facebook daar staat op de tijdlijn een foto van de volle zaal tijdens het event en in de reacties op die foto/status staat regelmatig een link naar een afscheidsfilmpje van mike! Ik hoop dat jullie het zo snappen!

   1. zo iets mogen ze niet zomaar zegen hoor.. En het staat overal op internet. Wacht dan morgen maar lekker af, als mensen zo eigenwijs zijn.. Dan zie je dat ik toch gelijk heb..

 2. Ik ben erheen geweest en op Facebook staat inderdaad het bewijs mensen hebben allemaal filmpjes erop gezet helaas.
  Echt zonde dat mensen hun mond niet kunnen houden.

   1. eigenlijk mag dat niet gezegd worden en hebben de mensen die naar dat life event zijn geweest geheimhoudingsplicht. Maarja, blijkbaar zijn mensen zo flauw om het voor andere te verpesten en het op internet te gooien.

 3. gister bij gtst live en het is echt mike waarom doet iedereen zo moeilijk hierover. In de telegraaf staat het en sommige willen het gewoon niet geloven. Welke leeftijd zijn jullie eigenlijk. Wordt eens wolwassen!!! Jullie maken de andere mensen gewoon verwarrend.

  1. Dit heeft niks met leeftijd te maken hoor. De telegraaf is inderdaad onbetrouwbaar en kranten enz. nemen het nieuws van elkaar over, dus vandaar dat het overal staat. Sommige mensen zeggen dat er twee afleveringen zijn en andere zeggen weer dat ze moeten zeggen dat het Mike is terwijl het Nina is. En als het inderdaad Mike blijkt te zijn, vind ik het toch best een saaie cliffhanger.

  2. Sorry? word zelf volwassen! my god seriously :S Niet te geloven dit..
   Zijn mensen nou zo egoïstisch dat ze het voor andere mensen moeten verpesten? Valt me een beetje tegen.
   Als iemand nou aan een persoon die geweest is vraagt wie het is (en het ook echt al wil weten) dan vind ik het logisch dat je gewoon antwoord geeft. Maar om dat nou op internet te plaatsen of op de radio te verklappen, beetje sneu. Nou is dit niet alleen tegen jou, maar tegen iedereen die het zo nodig moest verklappen.

 4. Sorry hoor maar het is onmogelijk om er pas achter te komen wie dood is op 2 september zelf.

  Mensen zijn gisteren en gaan vandaag naar GTST live. Sommige houden hun mond niet. En dat maakt ook helemaal niet uit want morgen zie je toch via de app wie veilig land komt overal op de internet te staan. Maandag zal het wel in het nieuws komen. Daarbij kunnen mensen het erop straat over hebben jij hoort het toevallig en je weet het alsnog.

  Dat hele gedoe van “ik wil het helemaal niet weten” dan had je 2 maanden moeten leven als een kluizenaar.

 5. Cyntia Amba zei toch geen drama meer in de familie Bouwhuis? Nou dit is drama voor de familie Bouwhuis. Ik had toch liever dat Nina dood ging en dat Mike met Nola er van door ging.

  1. Ik vind dit ook erg dom.

   De schrijvers van GTST weten blijkbaar niet hoe belangrijk interessante personages zijn.

   De Mike die de Rozenboom had veroverd was de beste personage in GTST sinds meer dan 10 jaar. En nu doen ze hem weg.

   Welke personages zijn nu nog boeiend? De enige interessante mannelijk personage is misschien nog Ludo, maar hij al lang niet meer zo sterk als vroeger.

   Wat blijft er nu nog over?
   Een Surinamer met een kort lontje, een paar saaie goedzakken, een leuke homo en alfamannetje Anton Bouwhuis. GTST was juist toe aan een slechterik die zichzelf omhoog werkt en iedereen te slim af is en de vrouwen verleidt.

   De schrijvers van GTST moeten maar eens heel snel bijles gaan volgen bij hun Amerikaanse collega’s!!!
   Bahbah, wat een potje maken ze ervan!!

   Ik zit nu wel te typen op een fansite over GTST, maar ik weet niet of ik nog kijk het volgende seizoen. Misschien dat ik af en toe een shorty kijk op de site, meer niet.

    1. Hij wilde inderdaad zelf stoppen, daar heb je gelijk in.

     Maar alsnog kunnen de schrijvers wel wat meer hun best doen om wat interessante blijvende personages erin te stoppen. Of dat nu Mike is of een geheel nieuwe, dat maakt niets uit.

     Het is net alsof alle bijkomende personages tegenwoordig allemaal tijdelijk zijn en toch uiteindelijk doodgaan of weer weggaan. Zo verandert er natuurlijk niks.

   1. Je heb helemaal gelijk. er is nu niet echt een leuke mannelijke personage meer.
    ik vind het ook echt jammer dat Louis Talpe er uit is. En het was inderdaad wel heel erg voorspelbaar.

    echt balen

    1. Dat ben ik niet helemaal met je eens. Menno is ook leuk en rij en Lucas grappig. Ja Mike was leuk, en we kunnen hem nog zien in andere series. Er komen vast wel weer andere personen die het leuk gaan maken. Maar ik ben het wel met je eens, dat het veel wisselt. Maar toch blijft het leuk en spannend vind ik.

 6. Ook Vreemd Boulevard plaatste een bericht vanochtend dat Mike was gevallen en dat berichtje is nu weg gehaald.. dus toch stiekem Nina ???

 7. Ik zal het typen, wat er staat zo wat overal, dus hou nu maar op met dingen zeggen, want het is al klaar met wie het is. Het gewoon NIET Nina, ik wordt er namelijk echt een beetje gek van..

  Fatale sprong GTST-Personage uitgelekt.

  Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden is nog niet begonnen, Maar vandaag is uitgelekt welk GTST-Personage de fatale paractuesprong maakt..

  Louise Talpe, die de rol van Mike Brandt speelt is deze die de zomercliffhangrr van Goede Tijden Slechte Tijden niet overleefd. dit schrijven de fans die aanwezig zijn op het jaarlijkse ‘GTST Live Event’ op Twitter.

  Louise Talpe verlaat na ruim anderhalf jaar de serie om zich meer te concentreren op andere projecten. Marley van der velden is hierdoor automatisch te zien in het 24ste seizoen van GTST.

  1. Ik ben het met je eens @North. De mensen die aanwezig zijn geweest, die kunnen het alleen weten.

   Ik ben dat gezeur ook moe over dat het toch Nina zou zijn.

   Leg je gewoon bij de feiten neer, zou ik tegen alle fans willen zeggen, die alleen maar “hopen” dat het toch Nina zou zijn.

 8. ’t is toch gewoon mike, mensen die naar gtst live zijn geweest, hebben het gefilmd en op facebook enzo gezet. ik wou t wel weten, maar ook weer niet, sommmige mensen zeggen dat t een list is en dat toch nina dood is maar daar geloof ik niet in, ik ben wel super blij dat mike dood is ik mag hem niet xd

 9. Ik baal er wel van dat het Mike is, had liever gehad dat het Nina was.

  Ik denk zelf niet dat het een list is wat heel veel mensen zeggen. Mensen hebben namelijk betaald voor zo een kaartje en zou wel heel erg triest zijn van gtst als ze het dan expres verkeerd vertellen.

 10. Voor iedereen die wil weten of DAVE MANTEL nou wel of niet blijft.

  Die vraag is gisten gesteld bij gtst live waar ik bij was.

  Nee Dave mantel was er niet bij.
  Maar ik was er gisteren toen de vraag gesteld werd of Dave nou wel of niet vast ik de cast komt.
  De vraag werd gesteld aan Robin ( RIKKIE) want de cast werd op gebeld in groepjes.
  Robin ANTWOORDEN MET
  OF DAVE BLIJFT DAAR MAG IK NIETS OVER ZEGGEN TOEN VRAAG ZE AAN MIJN ZUSJE ZOU JE DAT GRAAG WILLEN DAN. WAAROM ZE ANTWOORDEN JA WAAROM WIL JE DAT GRAAG DAN NOU DAT ZOU IK LEUK VINDEN OOK VOOR LUCAS.( even voor de duidelijkheid mijn zusje heeft het syndroom van down)
  Waarop ROBIN ANTWOORDEN NOU DAN GA IK DAT SPECIAAL VOOR JOU HOPEN.
  ER IS DUS NOG NIET BEKEND OF DAVE BLIJFT.
  Maar het feit dat hij er niet bij was denk ik dat het toch een gastrol is.
  Al hoewel ik er zelf van overtuigd was/ben dat de gene die er uit gaat vervangen zal worden door iemand.
  Plus het feit dat Dave zelf zou onduidelijk is in interviews en zegt dat hij het niet mag zeggen. Geeft ook weer aan dat het zomaar wel zou kunnen.
  Hij is in ieder geval nog wel even te zien als het toch een gast rol blijkt te gaan want hij het onderzoek leiden naar de moord op ….

  Dus helaas voor iedereen die wil dat Dave blijft het blijft afwachten tot het weer gaat beginnen.

 11. Ik moet er echt achterkomen wie gevallen is en gtstkast ik hou van jullie serie en ik ben jullie aller grootste fan groetjes mij ik vindt jullie serie top groetjes angel

 12. Kutzooooooiii!!! Nu naar die gare homos kijken en naar hebzuchtige jaloerse maxime. Onzin!

  Echt jammer dat mike weggaat. Echt jammer. Eerst Nick nu Mike.. Er komt nu zo een saaie verhaallijn over janine julia en ludo. -____- vechten om een man.

 13. Nu staat het inderdaad vanwege GTST Live ook op de Telegraaf en het AD enzo, maar het was vanwege de spoilers toch al duidelijk.
  Ik ben blij dat we nu niet dat hele “gevecht” om Nola krijgen tussen Nina en Mike.
  Maar ik vind het echt helemaal niet erg dat Mike eruit gaat. Ik erger me altijd aan die wraakverhaallijnen. Uiteindelijk vergeet je altijd wie nou als eerst wraak nam en waar het ook al weer om ging. Om heel eerlijk te zijn: vanaf de eerste momenten zag ik al dat ik Mike geen leuk personage zou gaan vinden en dat bleek ook te kloppen.
  1,5 jaar in GTST is wel heel kort voor Louis, maar ik snap wel dat hij ook graag andere projecten wil doen.

 14. JJe hebt wel gelijk hoor tess maar vind je nina dan niet ongelofelijk saai en verwaand is in gtst , daar mag ook wel AUB een x verandering inkomen , ik vind gtst heel leuk , maar kan haar personage niet uitstaan ! Ik vind haar voorderest een hele goeie actrice , maar nina reuze irritant ,,,, daarom mocht ze van Mij wel vallen , had alles wel spannender gemaakt Mja

 15. mensen nii zo zeuren mike is het gwn hij wouw er zelf uit de schrijvers kunnen daar idd niks aan doen maartoch gaa aub niet zeuren Julie weten het nu en niet moeilijk lopen doen mike is gwn een misselijek vent klaar ben je blij dat mike er uit is ja of nee hy is eruit accepter dat en blijf daar niet over zeuren

  1. Hey seyena dat kan je wel over mike zeggen maar nina is net zo , en praat niet zo over mensen , we mogen het toch jamner vinden ..jeezz

 16. Zeker jammer dat Mike eruit is gegaan ik vond hem wel een knappe man, had zo graag gewild dat het Nina was dan waren we van dat zeikwijf is af. Maar helaas nog een seizoen met de verwende prinses.

 17. Was erg leuk vanavond om bij live streaming te zijn
  Wel even kippenvel momentje omdat het toch nog eventjes duurt voordat iedereen van de groep zich in de aflevering meld bij instructeur … Want moeten opgehaald worden met heli en tja Mike en Nina zijn beide erg ver van de rest terecht gekomen dus is nog eventjes spannend…

  Maar….. Wel moeite waard geweest om te kijken want hij/ zei verteld tijdens live event ( of op scherm als het Mike is… Want marly is er gewoon) waarom hij/ zei verteld waarom diegene er uit gegaan is…. Benieuwd of ze dit maandag ook laten zien!

 18. Ik hoop zo dat Nina de dader is en dat ze de bak in wordt getrapt zijn we daar ook weer van af. Het is zonde dat een badguy weg is uit GTST, maar het was Louis ze eigen keus. Trouwens waar blijft het filmpje van Kaaskoekje?

 19. Jammer dat Nina niet dood is. Dan was Ludo echt helemaal los. Dan hoefde hij zich niet meer in te houden en weer als vroeger zijn.

  Zucht pff Nina is echt zo’n gaar belemmerend personage. Vond haar als kind veel beter.

 20. Vind het toch wel teleurstellend dat we mike helemaal niet hebben zien liggen hij was gevallen en gelijk was het klaar. Weet iemand eigenlijk waarom louis eruit is ?

  1. Misschien gaat hij er toch maar een paar maanden uit. Dat lees ik teminste overal. En komt later terug. Maar ik denk dat bianca hem wel op gaat zoeken aankomende week en we hem dan nog zien misschien. Hij gaat nu in de series spelen ‘de ridder 13 okt. Op EEN België en 16okt. In de serie ‘verliefd op ibiza’. Verder blijft hij natuurlijk mega Toby hihi, met z’n alle mega mindy kijken dus haha.

 21. Waarom komen mensen op dit forum als ze niet willen weten wie er is gevallen? Vraag me dat echt af. We hebben hier helemaal geen geheimhoudingsplicht dus we mogen schrijven wat we willen.

  Het zou deze week toch al bekend worden gemaakt wie er dood is. Maak je niet zo druk.

  1. Iedereen wilt en wilde weten wie het is. Maar sommige mensen wilde het misschien graag nog spannend houden en er in de eerste aflevering achter komen. Dit is toch een fansite? Dus mensen die fan zijn zitten op deze site. En ik vind dat er dan ook rekening met deze mensen gehouden moet worden, maar ja. Er zijn idd altijd mensen die het graag verklappen, graag de aandacht hebben of zo. Maar goed> op naar maandag!!!

 22. Jammer dat het Mike is. Had die Nina graag eruit gewild. Ze komt zo weer mooi van haar probleem af, mevrouw prinsesje. En een bad guy in de serie is altijd leuk, zorgt tenminste voor spannende verhaallijnen.

  Hopelijk is de dader van het saboteren van de parachute een beetje een verrassing en niet een mannetje ingehuurd door Ludo, omdat hij Nina’s probleem wilde oplossen.

  1. Nou dat weet je nog niet of Nina van alle problemen af is. We weten nog niet wie de saboteur is. Ik denk dat dat iemand is waar we het niet van verwachten. 😉

   We hebben ook nog een bad girl in de serie. Aysen vergeet je haar niet. 😉

   Dan komt er nog die dame die bij Rik in het bed lag. Weten we ook nog niet wat die van plan is.
   Als je wilt hier nog enkele spoilers t/m 10 september. Ik doe het via deze link, want niet iedereen wilt al meer weten. http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden#
   Aan een ieder om zelf te beslissen om naar deze spoilers te kijken, dus geen verwijten meer dat er iets verraden wordt.

   Dus, hoezo niet meer spannend, omdat de bad Guy Mike er uit is.

 23. Hahah het is mike wel erg voorspelbaar !!! Maarja wat Mij betreft wel de beste nu erg benieuwd wie het gedaan heeft !!! Ludo ?? Of lorena?? Of wiet die eigenlijk nina te pletten wilde laten vallen het kan allemaal wel vet dat je met de app al de eerste aflevering kan zien hoop bij de volgende cliffhanger dat ze weer een app doen vond het super Leuk

 24. Jammer dat het Mike was, als het Nina was geweest was er waarschijnlijk een grotere verhaalijn achter aan gekomen. Maar Nina’s contract liep binnenkort toch ook af, of hebben mensen dat gewoon verspreid terwijl het niet de waarheid is?
  Ik vind het wel leuk voor Louis. Hij heeft nu ook anderen series waar hij in kan spelen.
  Nu het volgende, k ben nu dus wel heel erg benieuwd wie de parachute heeft door geknipt. Toen ik het filmpje zag dat, Mike dus blijkbaar, neer stortte kreeg ik wel kippenvel. Ik ben het met My eens, de apps zijn leuk, dat hadden ze toch ook met Tim gedaan? Ik hoop stiekem eigenlijk wel dat Ludo er achter komt wat Maxime allemaal heeft geflikt. Maar aan de anderen kant ook weer niet, toch begint dat deel van de verhaal lijn nu ook wel een tijdje te duren. Iedereen doet als of Maxime gek is maar dat is niet zo, aan de anderen kant is dit ook wel goed voor de spanning…

  1. Sorry, ik zij iedereen denkt dat Maxime gek wa i bedoelde Janine,
   Ik weet noet zo veel van hier boven maar volgend mij was dat wek zo ja,

 25. Ik denk wel dat hij te koop, is. Anders kan je het zeker wil vinden op internet denk ik. Ik heb geen idee hoe de sport van nuran heet, Maar ik moet eerlijk zijn dat ik ook niet echt op dat flimpje kom nu…

  1. Tjonge tjonge, kijk de shortie van a.s. maandag 2 september. Duidelijker en overtuigender dat het Mike is, kan het niet zijn. Of hij nu wel of niet te pletter is gevallen, krijg je toch niet te zien. De aanblik alleen al. BAH 🙁

   Er nog iemand uit? idd ja Sjoerd voor drie maanden i.v.m. flexwet. 🙂

 26. Aysen beschuldigd iedereen dat hij mike vermoord heeft en ook hetzelfde gedaan had met danny de jong
  Aysen moet de serie verlaten

  en Bianca heeft niks te zeggen dat hij Ludo gedaan had over de parachute dat is gelogen dat Aysen zelf gedaan heeft. Bianca weet niks van de moord van parachute wie gedaan heeft zou hebben gedaan hebben

  Bianca hoeft niet te weten wie het gedaan heeft omdat mike is niet de zoon van bianca is

Geef een reactie