• 23 augustus 2013
 • Sybren
 • 144

Heb je geen kaarten weten te bemachtigen voor het GTST Live event? Geen probleem! De zaterdagavondshow zal live te volgen zijn via RTLxl.nl. De kosten hiervoor zijn €4,99. De show zal beginnen om 20:15, maar 1,5 uur voor de show gaat de livestream, in verband met de verwachte drukte, al open.

De eerste GTST live show zal vanavond om 20:15 beginnen. Vragen over de livestream? Klik hier.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=tWS2B8UgKCY’]

144 comments on “GTST Live te bekijken via livestream

 1. Jammer dat het niet vanavond te zien is! Morgen heb ik aan de andere kant van het land een bbq, dus helaas ben ik niet in de mogelijkheid om mee te kijken..

 2. ja het is wel jammer als ik er niet bij ben maar we kunnen ook de afl 2 setember zien

  het word spanngt. ik wil weet we er dood ga in de serie.

 3. Het is jammer ik kan helaas niet naar de live show komen en ik heb ook niet rtl xl.nl.
  IK had er graag na toe willen gaan,maar helaas het heeft niet mogen zijn.
  Het zal wel geweldig zijn,maar ik blijf toch als trouwe kijken naar gtst.
  Heel veel groeten voor de cast van gtst medewerkers voor en achter de schermen van
  Marie_Therese van Deijl Duchateau.

 4. Kun je vanavond toevallig ook al kijken?
  Want bij RTL-Boulevard zeiden ze dat je vanavond live kon mee kijken via de live stream.
  We hebben het nu geprobeerd maar je ziet alleen een foto met regenboog kleuren en RTL MCR – the Netherlands er boven.

 5. Hallo mensen,
  Voor diegene die vandaag zijn geweest hoe ziet het eruit met parkeren?
  Is daar genoeg gelegenheid voor of moet je je auto ergens anders neerzetten!? Kan iemand me meer info geven?

 6. Sorry hoor, maar er staat toch echt vrij duidelijk dat de livestream zaterdagavond is. En als je op ‘klik hier’ klikt, krijg je wel meer info. Waarschijnlijk kan je de code die je al hebt gekocht, morgen dan gebruiken.

 7. Live stream kan je pas vanaf zaterdag mee kijken…. Weet iemand al iets van de mensen die bij gtst live nu zitten?? Wie is dooooood

  1. ik vind het niet leuk hoe Mike doet tegen Lorena ik vind het heel maal niet leuk om dat je haar ziek heb ge maakt heb Mike is zo gemeen dat Nina de kind niet aan Mike wil geven
   en ik denk dat Mike dood is om dat hij zo gemeen doet tegen Lorena en Nina

   ik hoop dat Mike dood is ………….. en niet Nina .

   groetjes Astrid

  1. ja ik wil dat ook wel dat Mike dood is maar 2 september is het heeeel spanden wand dan weten wie er dood is ja ja dat is nog wel heel spanden

 8. Jullie weten het leuk te brengen, de een zegt Nina de Ander Mike volgens jullie zitten jullie daar???? Ze zijn niet zo gek om op de live show te laten zien wie er dood gaat, dat praat iedereen dan door en dat willen ze juist niet. Dus mijn conclusie, niemand die hier heeft gepost zit daar!!!!! groetjes en ben net als de rest zeer benieuwd. P.S. ze hebben ook nooit beweerd dat in de eerste afl. duidelijk wordt wie er dood is.

 9. Echt zonde als het waar is! Was eindelijkkkkkkk zoooo spannend met Mike. Gtst werd opeeeeens weeer leuk keek het elke dag omdat hij erin speelde
  -___-… Over 2 maanden hoor je bianca heeft zelfmoord gepleegd ze kon het niet meer aan.

  Irritant!!!! Pfffffff kutzoooi constant die gejank van Bianca weer. Zal me niets verbazen als ze Nola Mike gaat noemen -_-

 10. Ik ben ook net terug en ik ben zo blij dat Nina dood is! Was wel even spannend met die ambulance enzo.

  Maar gelukkig is Mike nog levend!!!

  Nina dood! Thx schrijvers!!! Wel erg benieuwd naar rest van het seizoen. Arme Ludo en Janine ;(

 11. Ik moet toch ff kwijt dat ik het ongelofelijk flauw vind van de mensen die expres een verkeerde naar noemen of maar iets roepen

 12. Ja, mensen kunnen zoveel zeggen. Heeft er iemand stiekem een foto/video gemaakt op gtst live van wie er dood is?

  Ik hoop zo op Nina. Mike ligt zo voor de hand. Lekker makkelijk van de schrivers: veel mensen haten Mike dus hem laten we te pletter vallen. Nina zou veel verrassender zijn en levert betere verhaallijnen op dan dat gejank en gezeik van Bianca wat we dan weer krijgen. En daarbij is Nina gewoon een irritant mens, prinsesje dat altijd haar zin krijgt. Bah, zij zou het wel verdienen om te vallen.

 13. Zojuist terug van GTST Live! Geweldige ervaring! Eigenlijk mogen we niet verklappen wie er dood gaat, maar als jullie beloven het niet door te vertellen, doe ik het toch… Het blijkt Mike te zijn die naar beneden valt! Maar Nina landde eerst veilig aan de grond, maar Mike is bovenop haar gevallen. Daardoor is Nina helaas overleden en heeft Mike het overleefd. Overal bloed enzo van Nina. Ik zal zo snel mogelijk foto’s plaatsen, want ik mocht op de foto met Ferry Doedens <3

 14. Nina is NIET Springlevend, Mike is Springlevend!
  De geruchten gaan dat de cast niks mag zeggen voor het nieuwe seizoen.
  Daarom staat er nu als afleiding op Telegraaf.com dat Mike GTST Zal verlaten.
  Maar je moet het omdraaien.

 15. Misschien is Mike boven op Nina gevallen XD als er 2 met de ambulance moeten. Ik weet het zelf niet ik ben er niet geweest bij gtst live.

 16. maar goed..nina landde in eerste instantie veilig, totdat mike bovenop haar kanlde. dus zij dood en hij leeft. omg wat vet gaaf hoe ze dat dan in mekaar hebben gezet…ohhhhhhh top

 17. Ik kom net terug van een geweldige avond gtstlive!Mike heeft de val niet overleefd!wij hebben zn afscheidsfilmpje gezien en hij heeft er zelf voor gekozen om gtst te verlaten.. Hij houd heel veel van nieuwe uitdagingen!

 18. het is echt mike,die de sprong niet overleefd. er zijn hier nensen die er echt niet geweest zijn.en hier de boel op stelten zeg. Eigen verhalen maken.. Als jullie de aflevering later ziet kan je zien dat het niet door mij gelogen is. Mensen wordt volwassen!!!!

 19. Als het echt Mike is vind ik het echt een waardeloos einde van een spannende cliffhanger en de app die volgde!!! Het is wat je niet verwacht wordt er nog gezegd. Volgens mij is Mike echt zoooo voorspelbaar, niemand vindt hem leuk in Meerdijk. om die reden zou het leuker zijn als Nina (of iemand die je niet zou verwachten) zou vallen in plaats van Mike. Ik hoop om die reden nog steeds dat Nina valt. Anders heeeeel flauw van gtst.. Als Mike er dan zo graag zelf uit wilde, had dan 2 mensen laten gaan en Mike iets later! Maar ja ik ben geen schrijver

 20. Oke ik heb bewijs gevonden kan geen link kopieren maar kan wel vertellen hoe je het kan vindeb je gaat naar de officiele gtst facebook daar staat op de tijdlijn een foto van de volle zaal tijdens het event en in de reacties op die foto/status staat regelmatig een link naar een afscheidsfilmpje van mike! Ik hoop dat jullie het zo snappen!

 21. nou lekker is dat heb ik het gistere om 20.01 betaald en krijg ik de bevesteging dat betaald is krijg ik alleen een beeld met strepen en tekst erin 🙁 ben maar aan het wachte op reactie van hun maar tot nu toe nog steeds niets en dan staat er ook nog dat je 2 dagen kunt kijken :'( maar zie niets hopelijk kan ik straks kijken en doen ze er wat aan

  ervaard iemand dit probleem ook?

  1. dankje ik las het net heb het over het hoofd gezien zou bijna zeggen ben blond maar in ieder geval bedankt ik zal vanavond er helemaal klaar voor zitten 😀

  1. @Richard
   Zou jij op jou forum mijn account willen actieveren?

   Of moet je dat nog met anderen overleggen?

   Groetjes Stefanosandersfan

 22. Ik had wel verwacht dat jullie een gratis livestream zouden opzetten. Jullie zijn toch onafhankelijk van RTL?
  Dan vind ik het vreemd dat jullie de kas van RTL proberen te spekken.

 23. De codewoord kun je zien bij de Code`s week 8.
  Maar volgens mij is de codewoord
  Noodlot
  of
  Het Noodlot

  Dat weet ik niet zo precies.

Geef een reactie