Volgende week weten we eindelijk wie de fatale parachutesprong heeft gemaakt; Nina of Mike. De afgelopen weken was het mogelijk om via de app te volgen wie er spring levend waren, zo zagen we Rikki (Robin Martens), Maxime (Marjolein Keuning), Nuran (Toprak Yalçiner), Lorena (Gigi Ravelli), Noud (Ruud Feltkamp), Wiet (Pip Pellens) en Aysen (Dilan Yurdakul) al veilig landen.

Wie maakt volgens jou de fatale sprong?

Laden ... Laden ...

386 comments on “GTST Denktank: Wie maakt de fatale sprong?

  1. volgens mij is het mike omdat je dat kan zien in het filmpje waar laura de gereedschapkist van Noud vind en daar het ‘moordwapen’ uithaalt en geheimzinnig lacht ziet

    1. Mike kwam in plaats van Lucas, wel de serie goed volgen he! Lucas belde Rik op in de Koning net voordat hij en Bing hun laatste duosprong zouden gaan doen, maar omdat Lucas Sjoerd naar het vliegvel had gebracht en zijn duosprong had gemist mocht hij niet springen. En er was geen mogelijkheid meer om het die dag nog te den. Toen vroeg Rik aan Mike of hij mee wilde gaan, omdat Mike tegen Rik ei, springen is toch et mooiste wat er is. Hij had een paar jaar geleden al zijn brevet gehaald!

  2. Zou het mogelijk kunnen zijn dat de broer van Nina terug is gekomen om de zus van Ludo te grazen te nemen.Die reedt namelijk verbrand in een taxi weg voor een jaartje terug.Is maar een gokje.

  3. Ik ben het met je eens dat er een goeie verhaallijn komt, een hele goeie, omdat het de eerste Sanders zal zijn die dood gaat of vermoord ( die in GTST is geweest dan, op Maximiliaan na dan, want Ludo’s moeder is er nooit in geweest volgens mij)

   Maar hoe bedoel je alles wijst naar nina, alleen die handschoen theorie, want die foto vind ik niet echt bewijs
   Ik denk juist Mike want:

   – In week 2 Is op Vindie de pagina van t paracentrum te zien en daar ontbreekt onderaan het cijfer 6, Mike had parachute nummer 6

   – Bij week 3 springen ze de Star en die staat bij de letter ‘M’, ook ontbreekt de I
   – Ook bij dezelfde week bij Rik zijn voicemail, spreekt Femke in dat hij zijn BRANDstof pasje is vergeten, Mike heet Mike Brandt
   – In dezelfde week bij de foto van Rikki, Nuran en Mike, vormen de vogels in de lucht een pijl richting Mike

   – In week 5 is er een brief van de zitting over de voogdij over Nola, bij het zaaknummer staat achteraan MBGD ( Mike Brandt Gaat Dood) en nog een met MZV ( Mike Zal Vallen)

   Dat is wat ik persoonlijk denk

   1. Super slim bedacht! ik denk ook dat het mike is en ik hoop het ook! (niks persoonlijks maar ik wil niet dat Nola haar moeder kwijt raakt..) En mike is ook super druk met z’n werk terwijl nina niks anders doet dan GTST. Ik ben benieuwd!!

  4. Nina maakt wel de fatale val, maar overlijd niet.
   Raakt in coma voor heel veel maanden, en Mike krijgt dan de voogdij!!!
   En vlucht met het kind naar een ver land..

 1. Mike, alles wijst erop. Daarnaast krijgt Louie het onwijs druk binnekort en denk ik dat, hoewel hij zegt van niet, dit niet meer te combineren is met GTST de musical en drama serie worden opgenomen in België, gtst wordt opgenomen in Amsterdam. En zijn flexcontract gaat ook niet in februari van starts, want dan zit hij er nog maar 2 jaar in.

  Daarnaast als Mike dood of in coma raakt zijn er meerdere verdachten:
  – Lorena
  – Nina
  – Ludo
  – Maxime

  1. Lorena leeft Nina leeft Ludo leeft Maxime leeft iedereen leeft behalve mike die gaat uit gtst hij neemt andere serie op … 😉 @RTL Boulevard volgen hahaha::P

  2. lorena, ludo en maxime zijn gezien toen ze zijn geland dus die zijn zeker weten spring levend het is of nina of mike, ik denk mike wat hij krijgt een rol in een andere serie….

  1. vergeet Laura en Noud als verdachten niet. Zij zijn er misschien de types niet voor, maar Laura zou misschien wraak willen nemen voor Lorena en Noud voor Nina
   Ik heb het idee dat het Nina is die de sprong niet overleeft. Vooral omdat ik Mike iets te voor de hand ligt. Al is het rijtje met verdachtes een stuk korter dan bij Mike

  1. GAILA PFFFFF let beetje op wil je, denk je echt dat ze Nina laten zeggen oh wat mooi als er nu nog geeneens weten of ze leeft of niet, ze gaan echt geen stemmen laten horen van spelers waarvan nog erkend moet worden gemaakt of ze leven of niet. En dat Maxime rustigs maar wel bezorg klinkt en nietpanisch zou kunnen zijn dat Maxime zelf ook nog niet weet wie er gevallen is.

  2. Nina hoorde je al in week 1! Bij het telefoongesprek van Maxime en Jef!! wel opletten mensen. ze zegt: Dit is zo mooi!

   Niet dat ze zelf mooi is, pfff……

   1. Gast, blijf lekker volhouden dat nina dat zegt! Als dat echt zo was dan stond het al lang hier, op gtst fanclub! Denk ff na mensen!!!!

 2. Nina is trouwens een beetje net als Charlie van toen, toch een belangrijke schakel geweest voor de serie.

  Net als bij Aukje dit stopte, hadden ze Charlie gerecast voor Lieke. Mocht Marly ermee stoppen, dan zullen ze dit ook met Nina gaan doen.

  Het moet de Sanders familie toch in stand houden, Ferry Doedens zal ook niet voor eeuwig Lucas spelen.

 3. Sowieso Mike. Hij had maar een gastrolletje, dus zou er sowieso wel binnenkort uitgaan. Daarnaast staan er ook wat hints in de app. Zoals de sprongformatie die zij sprongen, heet sprong M. Daarnaast stond er op een foto van Mike, Nuran en nog iemand waarbij een ‘pijl’ van vogels naar Mike stond gericht.

 4. Denk niet dat het Nina is dan zou het de zoveelste cliffhanger zijn die om haar draait mag hopen dat ze dat nu eens niet doen . Daarom denk ik toch echt dat het Mike is ook omdat hij als enige een hoogte meter om had en die viel dat ook had. Maar nog even en dan zullen we het weten haha

 5. NINA! En wie het gedaan heeft en waarom? Het zal Wiet geweest zijn zodat zij Noud voor zichzelf heeft. Wiet zie je ook een foto maken van Lorena als zij het moordwapen gebruikt. Op dat moment kan alleen de dader weten dat dit waardevolle beelden zijn….

 6. Mike. Noud belde met Laura, Maxime belde met Jef. Na het ongeluk zonder paniek of verdriet in hun stem. En ze bellen vast niet voordat ze weten wie het slachtoffer is. Dus Nina kan het niet zijn.

  Het is Mike. Heel erg jammer, hij was een goede slechterik, Aysen niet.

 7. Droom (van Wiet), gebroken hart, het is zo mooi (Wiet), zwarte tas van Wiet op bewakingscamera, Wiet maakte een foto waardoor Lorena opgepakt wordt, Bord Nina moet dood! En bekladering op Nina waar Wiet en Rikki normaal op staan. En vergeet niet dat Noud, Lucas, Maxime en Ludo ook in die app zaten en de Bouwhuisjes niet.

  Het lijkt me duidelijk dat Nina dood is.

  1. Ik denk dat ze willen dat er meerdere dingen op Wiet wijzen, omdat dat voor veel mensen logisch lijkt. Maar dat zou veel te veel herhaling zijn.
   Als Nina degene is die eruit gaat, lijkt het me echt veel te standaard en saai als Wiet het is.

 8. Als je in de spring levend app goed luistert naar het gesprek tussen Jeff en Maxime (week 2 het overspel), hoor je Nina op de achtergrond zeggen: Dit is zo eng…. Dus blijft alleen Mike over..

 9. het is mike maar het kan ook nina zijn,
  als je de aflevering terugkijkt ging mike als eerst springen
  en nina werd als waarde eruit geduwd,
  volgens deze theorie zou het dus nina kunnen zijn en dat wiet het gedaan heeft (mischien duwde wiet nina opzettelijk ) maar als je gaat kijken naar de tweets van marly zou je denken dat het toch mike is (wat te voorhand ligt) ik denk dus dat we echt tot 2 september moeten wachten

 10. Wat mij opviel was dat degene die valt zijn parachute open maakt met zijn rechterarm. Nina is verlamd dacht aan haar rechterarm dus kan t alleen Mike zijn toch??!!

  1. Jah, klopt! Ik luister net het telefoontje op youtube, en dat is idd duidelijk de stem van Nina. Mocht het toch Nina zijn, zou ik dat heel jammer vinden. En waar is Mike idd op de castfoto?

    1. Ik vind het meer op de stem van Nina lijken, en wrm zou Janine daar aanwezig zijn op de achtergrond, ze zat toch helemaal niet in dat vliegtuig?

     1. Maxime belt met Jef, die is in de Koning. Het kan dus iedereen zijn die in de Koning is. Misschien is het niet eens iemand van de vaste cast..

   1. Haha, Mike staat er toch wel op. Maar hij speelt straks in de Belgische dramaserie De Ridder, hoe kan hij dat combineren met Gtst. En idd miss is het Laura wel die wraak op Mike wil nemen…

  2. Die foto is gewoon bewerkt , waarom zouden ze dat naar buiten brengen? dan is de app ook voor niets geweest.
   Ik hoorde trouwens ook van een vriendin dat de nieuwe aflevering zou zijn uitgelekt, ik geloof het niet helemaal want anders zou het allang voorbij zijn gekomen bij RTL Boulevard!
   Wat denken jullie?

 11. Het is Mike die het niet overleefd.
  Op het radio bericht zeggen ze namelijk
  Toch ging ZN paraschute niet open
  En zn is mannelijk…
  Anders zeiden ze wel haar…..

  1. Welkom bij het Meerdijk FM nieuws van maandag 2 september 2013. Mijn naam is Eo Karutsi en ik breng u op de hoogte van de laatste lokale nieuws van vandaag.

   De gemeenteraad heeft plannen voor een nieuwe winkelstraat afgekeurd. En de oudste boom van Meerdijk is ernstig ziek. Maar eerst…

   Een formatiesprong boven het paracentrum is fataal afgelopen. Een gemeleerde groep van negen gediplomeerde springers maakten vandaag hun eerste formatiesprong. De Meerdijkers hebben de afgelopen weken veel getraind, maar voor het slachtoffer […] is de sprong desondanks desastreus afgelopen. […] was in het bezit van een springbrevet en was volledig op de hoogte van het veiligheidsprotocol. Toch gingen zowel de parachute als de reserveparachute niet open en kwam […] in een vrije val terecht vanaf 300 meter hoogte. Eén van de getuigen op het vliegveld omschreef de sfeer als hectisch. Men rende veelal door elkaar en er was veel onduidelijkheid. De politie Meerdijk is een onderzoek gestart naar de toedracht van dit dodelijk ongeval en kan niet uitsluiten dat er opzet in het spel is. We gaan hier de komende dagen ongetwijfeld meer over horen.

   En dan… Nog meer winkels in Meerdijk. Het leek zo mooi plan, maar de gemeenteraad heeft besloten […..]

 12. Marly van der Velden (Nina) twittert dat ze Nederland verlaat.
  https://twitter.com/MarlyvdVelden/status/367645727444307968

  Louis Talpe (Mike) twittert een foto waarop hij samen met Marly staat.
  https://twitter.com/louistalpe/status/369062608847904770

  Gigi Ravelli (Lorena) twittert dat ze het heerlijk vindt wat ze daar doen en dat ze niet kan wachten.
  https://twitter.com/giravelli/status/369103121655410688

  En dat allemaal terwijl Ferri Somogyi (Rik) twittert dat hij scripts moet leren en weer aan de bak moet.
  https://twitter.com/ferrisomogyi/status/369153745386348544

  Dus de opnames zijn begonnen, Mike en Nina zijn in het buitenland en Lorena gaat daar dus waarschijnlijk ook nog naar toe. Dus leven ze allemaal nog en zijn er opnames in het buitenland?

 13. Marly van der Velden (Nina) twittert dat ze Nederland verlaat.
  twitter.com/MarlyvdVelden/status/367645727444307968

  Louis Talpe (Mike) twittert een foto waarop hij samen met Marly staat.
  twitter.com/louistalpe/status/369062608847904770

  Gigi Ravelli (Lorena) twittert dat ze het heerlijk vindt wat ze daar doen en dat ze niet kan wachten.
  twitter.com/giravelli/status/369103121655410688

  En dat allemaal terwijl Ferri Somogyi (Rik) twittert dat hij scripts moet leren en weer aan de bak moet.
  twitter.com/ferrisomogyi/status/369153745386348544

  Dus de opnames zijn begonnen, Mike en Nina zijn in het buitenland en Lorena gaat daar dus waarschijnlijk ook nog naar toe. Dus leven ze allemaal nog en zijn er opnames in het buitenland?

 14. Mike heeft helaas een vaste rol hij staat in de leader en ik kijk nooit als hij in beeld is ! Wat een creep van mij mogen het nina en mike zijn is gtst weer leuk

 15. ik denk nina want als je het filmpje goed bekijkt dat ze gaan sprigen zie je dat mike zwart witte handschoenen aan heeft & de gene die valt niet

 16. Ik heb gehoort dat Amy de dader is en een vaste rol krijgt in gtst. Dan zal Mike wel op de vlucht gaan voor Ludo en kan hy die 3maanden ertussen uit voor zn musical. Ook is Maxime gespot op een begraafplaats ivm opnamens gtst. Ik neem aan dat ze niet naar de begravenis van Mike zal gaan.. Dus ookal is de rol van Nina erg groot, ik denk toch dat zy het niet overleeft. Ze heeft trouwens ook in een interview gezegt dat dr sieradenlyn zo goed loopt en mschn met gtst ging stoppen. Succes met verder spectaculeren 😛

 17. Nina is veel te belangrijk voor gtst , dus waarom zouden ze iemand die belanrijk is zo eruit doen ? Nou ? En je hoort ook dat diegene die is neergestort een springbufet ofzow had !! En mike HAD er al een en de anderen hadden ergeen! Dus het is gwn mike

  1. Dan ken je gtst niet. Als mike dood gaat, is er alleen maar een probleem opgelost. Als nina dood gaat krijg je een hoop drama. gtst is een en al drama, en dat zorgt ook voor meer kijkcijfers. Daarbij, nina heeft nu een kind en heeft dus voor nageslacht gezorgd. Nola zal later wel een soort nina worden.
   Dit is wat ik denk. Mike zou ik te voorspelbaar vinden..

  2. Indedaad. BB je comment is zoiezo een beetje .. zucht. wéér over dat springbrevet.
   En dan daarbij, LL heeft gelijk. Nina haar dood geeft ontzettend hoge kijkcijfers dat weet ik zeker. Én ze heeft zich voortgeplant .. ÉN Amy is er ook nog. Die komt écht ooit nog wel terug in de serie. Kan zij Ludo’s princesje zijn, totdat Nola groot genoeg is 😉

 18. Aysen heeft het overleefd ik dacht echt dat het tussen Mike en haar zou gaan. Ik ben helaas bang voor Mike. Ja helaas. Nogmaals moet die gladjanus niet, maar om nu weer te zien dat Nina er weer eens goed van afkomt verschrikkelijk. Het gaat dat kind het eens niet voor de wind en als dadelijk Mike dood neervalt heeft dat kind weer geluk.

  Nina mag voor mij eruit. Denk wel dat als het blijkt dat zij het is dat het een droom van Wiet is maar wat zou het toch een leuke verhaallijn zijn als dat kind neervalt.

 19. Wat een simple theorien allemaal zeg..
  Zucht, ik word zo moe van die mensen die niet opletten…
  Het is allemaal zo simpel.
  AMY DADER NINA SLACHTOFFER,,,,
  als je allemaal eens verder kijkt dan google enalleen de app.
  Staat gewoon op t net als je een beetje verder kijkt

  1. Hoe komt iedereen, er toch bij dat het Amy is? Hoe kan Amy het zijn als ze in het GESTICHT zit, letten jullie eigenlijk wel eens op? Wacht gewoon zondag af.. dan pas kan iedereen het weten wie het is, Niet eerder.

 20. Nieuwe theorie: niemand gaat dood (hoe flauw dat dan ook is).

  Volgens Ferri Somogyi (Rik de Jong) zijn er weer opnames.
  Bewijs: twitter.com/ferrisomogyi/status/369153745386348544

  Terwijl Louis Talpe (Mike Brandt) en Marley van der Velden (Nina Sanders) in het buitenland zijn.
  Bewijs met foto: twitter.com/louistalpe/status/369062608847904770

  Gigi Ravelli (Lorena Gonzalez) plaatst als reactie dat ze “niet kan wachten”.
  Bewijs: twitter.com/giravelli/status/369103121655410688

  Dus mijn theorie is dat én Mike, én Nina allebei gewoon blijven leven. En dat Mike, Nina en Lorena opnames hebben in het buitenland, dat wij over enkele weken of enkele maanden te zien krijgen.

  Kijk jongens en meisjes, zo hoor je theorieën hier te plaatsen. Met argumentatie en met eventuele bronvermeldingen. En niet zomaar roepen van “Maar ik heb dit gehoord” of “Mike gaat dood blabla” zonder erbij te vermelden waarom je dat denkt.

 21. Als jullie dan zo goed lezen ,
  Hadden jullue ook kunnen lezen dat louis talpen daar zit voor opnames voor de club van sinterklaas.
  En marly ook,,
  Dus heeft geen kut met gtst te aken

 22. Ik hoop echt op Nina. Ben haar chagrijnige verwende smoelwerk wel een beetje zat zo langzamerhand. En dan krijgen we ook drama met wie gaat er voor het kind zorgen want noud heeft wettelijk afstand gedaan!! Ja ja… Wat een gedoe!

 23. Snappen jullie nou werkelijk niet dat dit een valstrik is?
  Natuurlijk twitteren ze een foto waar hun met zn 2 opstaan…
  Dat is gewoon om iefereen op n dwaalspoor te brengen..
  Het is GEEN droom….
  En het is gewoon een dodelijke sprong geworden voor een van die 2 .
  Verder is alles gewoon een dwaal spoor.
  Ze eillen ons gewoon op n dwaalspoor brengen.
  Dus neem die foto op twitter met een hele grote korrel zout.
  Ze weten heus wel dat we alles na trekken.
  Twitter,, hyves,, google,, alles,,
  Dus overal zitten addertjes,,,
  Laaten we ons niet gek gaan maken,,
  Maar gewoon afwachten wie van de 2 het zou zijn.

 24. Mensen ff voor duidelijkheid je hoort nina wel praten en zeggen van ow wat is het mooi als je dat niet hebt gehoord dan ben je dus duidelijk niet goed in oplossingen.

  1. Mary-Ann, ik denk dat jij duidelijk even naar de dokter moet om je oren uit te laten spuiten. dat is namelijk niet Nina niet……maar Lorena!!!!!! Als jij dat niet snapt ben jij niet goed in horen, luisteren en oplossingen.

 25. Ja indd ze brengen ons op een dwaal spoor en mike heeft bekend gemaakt gtst voor goed te verlaten maar als mike de gene is die dood valt dan hadden ze toch nooit bekend gemaakt dat hij de serie verlaat. Ik vind het heel raar lopen we moeten dus tot zondag wachten…

 26. Het zit hem in de CASTFOTO. Kijk goed.

  Allle families staan bij elkaar, iedereen staat bij elkaar die bij elkaar hoort, behalve Lorena en Mike.

  Lorena zou het beste naast Jef kunnen staan omdat Jef en vader is voor Lorena.

  Mike staat naast Lorena op de castfoto. Het heeft met die 2 te maken, dus Mike valt dood neer, Lorena wordt als schuldig bevonden.

  1. ik denk dat het hem niet in de wie waar staat op de kas foto maar op de zwart en wit gaat
   mike heeft nl zwarte handschoenen nina wit de gene met witte handschoenen valt

  1. Ik denk dat nina de dodelijke sprong heeft gemaakt, want ze zit al veel langer in gtst dan mike. Dat hoeft er niks mee te maken te hebben, maar het zou logischer zijn dan dat mike dood neervalt. Ik denk ook dat de dader….. LUDO is! Je hoorde hem een telefoongesprek hebben met iemand waarin hij zegt dat ”het” gelukt is… Misschien heeft hij de parachute van mike willen saboteren maar nina heeft zijn parachute gepakt, of mike had het door en heeft die van nina gepakt, en moest nina die van mike wel pakken. Dit zijn is maar een theorie, of het waar is, moeten we ook maar afwachten. Het zou natuurlijk veel spanning opleveren als ludo zijn eigen dochter vermoord.

 27. Het blijft allemaal ern gok.
  Die stem op dat bandje als jef maxime beld,
  Die stem klinkt idd als die vsn Nina,
  Maar zou me niks verbazen als dat toch iemand anders blijkt.
  Anders word het wel heel erg makkelijk.
  Het is gewoon een groot raadsel.
  Waar we zondag pas echt 100% zekerheid van hebben…
  Moet wel zeggen dat het spel erg leuk is.
  Maar overal lees en zie je valsstrikken.
  Zo als de ie foto op facebook van marly…
  Is gewoon om ons op een dwaalspoor te brengen…..
  Word vervolgd……sullen we maar zeggen

 28. Waarom Nina?

  – Als het Nina zou zijn, zou het de spannendste verhaallijn opleveren. Ik ben dan namelijk van mening dat Ludo Mike wilde laten pakken, maar Nina de verkeerde had.
  – Ook is er in de app erg weinig over Nina. De app heet ‘Springlevend’ en moet aangeven wie er allemaal nog leven.
  – Ik ben van mening dat het Nina niet is bij het telefoongesprek tussen Jeff en Maxime, maar iemand in de Koning, of misschien Lorena. Mocht het wel Nina zijn, denk ik dat ze ijlt.

  Waarom Nina juist niet?
  – Marly heeft getwittert, ik weet het. Maar ik twijfel toch over hoe serieus we dat moeten nemen.
  – Het personage Nina is erg groot in GTST. Als Marly zou willen stoppen, zou een re-cast logischer zijn. Maar als ze Amy weer binnenhalen, kan zij het princesje prima vervangen.
  – Maxime en Noud zouden te rustig klinken. Toch denk ik, en het is best onwaarschijnlijk dat weet ik wel, maar omdat het mijn theorie ondersteunt blijf ik erin geloven :p Dat zij op het moment van de telefoontjes, nog niet wisten wie er neer was gestort.

  Dan de daders:
  – Wiet? Nee ik denk het niet. Het zou zonde zijn van de cliff. Wiet word uiteraard wel verdacht. Maar ik denk niet dat ze het is geweest.
  – Amy? Die zit in een inrichting. Kan zijn dat ze ontsnapt is, maar dan had Ludo dat wel geweten lijkt mij. Toch heb ik het gevoel dat ze volgend jaar wel eens terug kan komen. Misschien als vervanging voor Nina? Dit zou het vreemde filmpje wel verklaren. Het filmpje van Maxime, wanneer er iemand bij huize Sanders is.
  – Mike? Hij heeft een erg vreemd smsje naar Rogier gestuurd. Hij had nog een opdracht voor hem. Zou dat de sabotage zijn, zodat hij Nola voor zichzelf heeft?
  – Alle vijanden van Mike. Ik geloof nog steeds in de theorie dat de parachutes verwisseld zijn. Naar mijn mening hebben ze iets te veel benadrukt dat iedereen zijn eigen parachute moet pakken.

  Waarom Mike?
  – Mike ligt het meest voor de hand liggend, omdat hij de meeste vijanden heeft.
  – Het is al bekend dat Mike er (tijdelijk) uitgaat vanwege andere werkzaamheden. Misschien komt hij niet meer terug?

  Dan de daders:
  – Lorena. Lorena is haar hotel verloren, en dat zal ze niet zomaar voorbij laten waaien. Ze zal Mike terugpakken. In de app zag je dat ze in de Rozeboom was, maar ze stond wel bij de uitgang..
  – Nina/Ludo. Spreekt voor zich. In de afleveringen zie je Ludo eerst een telefoontje plegen dat hij een opdracht heeft voor iemand, en daarna hoort Lucas hem bellen of het al gebeurt is. Ludo wil zijn prinses beschermen en goedmaken dat hij het met Mike zover heeft laten komen.
  – Laura. Erg onwaarschijnlijk. Ik denk niet dat het nog in haar zit om iemand te vermoorden. En uit de app bleek dat ook zij in de Rozeboom was.
  – Janine. Lijkt mij ook erg onwaarschijnlijk.

  ————————————————–
  Dan is er nog Femke. Femke zat vanaf het moment dat ze Rick zag achter hem aan. Ze was ook erg snel met het veranderen van haar Kwebbelkous-status. Wie is Femke en wat wil ze? Sommigen denken dat ze ingehuurd is door de vader van Bilal. Of dat de vader van Bilal Rick uit de weg wilde ruimen. Daar geloof ik echter niet in.

  De hele theorie dat het een droom zou zijn vind ik nergens op slaan. In week 1 is het wachtwoord ‘DROOM’, omdat je ziet dat Wiet een droom heeft, waarin ze Nina vermoord.

  Via een ander forum is een lijst geplaatst van de filmpjes die in de app komen.
  – Deze geeft aan dat er in week 8, pagina 1, het tweede item een filmpje is met de naam ‘Gevonden voorwerp/Noud is iets vergeten’.
  – Op de derde pagina, het tweede item staat een filmpje genaamd ‘Vaderliefde/Ludo lost het op’.
  – De vierde/laatste pagina, het eerste item is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen genaamd ‘Noodlot’.

  Morgen zullen we zien of deze lijst klopt. Mocht dat zo zijn, wat is Noud vergeten? En waar? En wat lost Ludo op? Als Ludo het oplost, is mijn theorie nog steeds mogelijk ^^.

  Maargoed .. als mijn theorie klopt, dat de parachutes verwisseld zijn, zijn er natuurlijk nog veel meer potentiële daders.. ALLES kan nog.

  1. Woow .. als je niet kan slapen en er eenmaal inzit, is het een stuk langer dan je denkt. Sorry. Verbaasd me eigenlijk nog als iemand het gaat lezen. Misschien verveel je je, heb je wat te doen ;p

   1. Dit is mijn theorie;

    Ik denk dat laura mike’s parachute heeft geprobeert te saboteren maar dat nina mike’s parachut heeft gepakt.

    Waarom laura een saboteur?
    Laura heeft al vaker iemand vermoord, dat was jaren terug, haar vriend en meer mensen maar ik weet niet precies wie!

    Dit denk ik vanwege filmpje 1 van week 8 de fatale sprong, die tang is DE tang van de sabotage.

    Ik denk dat het nina is maar weet het niet zeker, daarom ook denk!

 29. @pino heb het helemaal gelezen Haha.

  Ik blijf bij Nina al vanaf het begin, en denk dat Amy de dader is. Al begin ik nu wel mn twijfels te krijgen dat het misschien ook wel Mike zou kunnen zijn. Hmmm en wat doet die Femke ineens. Oeh spannend allemaal, kan niet wachten tot volgende week 🙂

 30. Trouwens als je de castfoto veranderd kan Menno makkelijk op de plek van Nina staan wat het meest logisch is dan staat hij voor Lucas.

 31. Op t radiobericht zeggen ze fataal geworden en diegene was in t bezit van een of andere brivet voor parachutespringen en mike hoefde niet te oefenen en is voor lucas meegegaan op t laatste moment omdat hij dat brivet had….

  1. op een foto in week 6 denk ik zie je een plattegrond van de rozenboom met daarim noud laura lorena en mike. Toen je het spel gespeeld had wat bij die foto hoorde stond er dat deze mensen in het hotel waren op het moment van de sabotage!!!!!!!! Dus lorena en laura zijn NIET de dader!!!

 32. Die puzzelwas moeilijk! Leuk om al die reacties te lezen;) zelf denk ik nina omdat mike er maar tijdelijk uitgaat en het erg voor hand liggend is datmike dan dood zou gaan. Maar Pino jij hebt ook wel sterke argumenten dus door jou ga ik nu ook twijfelen;) kben benieuwd. Succes allemaal..

 33. Ik moet eerlijk zeggen dat na het zien van het filmpje met laura en de tang van noud ik behoorlijk in de war was en voor een moment dacht dat er twee mensen de fatale sprong maakten mike en nina omdat laura bijna zeker weten mike’s parachute heeft gesaboteerd en ook ludo een mannetje stuurde om het zelfde te doen maar dat die man dan een fout maakte en het pak van nina saboteerde , met het resultaat dat beiden de fatale sprong maakten maar 1 inderdaad dood gaat en de andere gewond . Maar nu na het lezen van de reacties denk ik zeer dat het mike is die dood gaat . En waarschijnlijk zit laura en het mannetje van ludo hier achter . Wie weet

  1. Ja klopt want op die foto springen er 2 uit het vliegtuig en Mike springt als laatst helemaal alleen… Dan zou het dus toch Nina zijn…

 34. Wow wat een filmpje weer. Laura is nu dus ook een verdachte! Het ging dus inderdaad om een gevonden voorwerp. Om half 7 plaats ik de link naar het filmpje!

 35. Ik denk dat jullie allemaal een belangrijk detail vergeten: in het telefoongesprek tussen jef en maxime vraagt jef of iedereen het overleefd heeft dit kan die vragen omdat hij er meer van weet!

  1. Ja klopt , ik vond het al raar toen hij vroeg: Maxime, is het gezellig daar , heeft iedereen het overleefd?
   Een normaal persoon zou iets vragen in de trant: Was het leuk of hoe was het , zoiets dus.
   Misschien heeft Jef het gedaan 😛
   Kan het me bijna niet voorstellen omdat hij nou echt zo’n lieve brombeer is haha

 36. Mischien gaat er wel niemand dood , mis valt mike en overleeft hij het maar net maar ligt wel in coma .. dan kan hij ook de dingen doen waar hij het zo druk mee heeft .. ergens hoop ik hoop ik nina valt ik vind het leuk hoe ze haar personage speelt , maaar ik vind haar best hinderlijk , prinsesje dit en dat .

 37. Op de foto van de schuifpuzzel zie je iemand met een roze hoogtemeter om z’n of haar pols. Degene die valt heeft ook een roze hoogtemeter om. Op het filmpje van de fatale sprong zie je, als ze nog allemaal in het vliegtuig zitten, dat Mike een zwarte hoogtemeter om heeft. Dus dat houdt in dat Mike niet valt maar Nina, aangezien zij dan wel die roze hoogtemeter om zal hebben. Dus vandaar dat ik denk dat Nina dood valt.

 38. Wat dachten jullie van Mike dood, doordat Laura hem heeft vermoord. Omdat ze nu ontslagen is, om Janine te helpen met het probleem tussen Nina en Mike, Lorena haar hotel weer terug te geven en al de problemen voor der kleinzoon Noud ook gelijk opgelost zijn.

 39. Mensen ff allemaal opletten/ in week 6(denk ik) zie je een plattegrond vabn de rosenboom met daarop een foto van LAURA LORENA MIKE en NOUD. Toen je de puzzelopgelost had die erbij hoorde stond er dat je nu te weten kwam wie er allemaal in de rosenboom waren op het moment van de sabotage. Dus MIKE LORENA NOUD of LAURA kunnen het allemaal NIET zijn. FF opletten graag -.-

 40. Ik denk na het zien van het filmpje van vandaag dat Nina dood valt. Laura is de dader ze wilde Mike vermoorden maar heeft per ongeluk haar schoondochter haar parachute doorgeknipt. Aangezien Ludo ook een mannetje heeft geregeld denk hij dat hij zijn dochter heeft vermoord. Dit brengt veel spanning in huize Sanders, want Ludo draagt zich apart.

 41. Waarom Mike dood zou kunnen zijn:
  -Er zijn genoeg mensen die hem zouden willen vermoorden.
  -Op de radio hoor je steeds een ruis, meestal noemen ze een keer de hele naam en dan steeds de achternaam. De ruis is in het begin lang en als je Mike Brandt zegt (tijdens de eerste ruis) past dat precies, als je daarna zijn achternaam blijft herhalen past dat ook. Nina Sanders past niet en Sanders al helemaal niet tijdens de ruizen.
  -De cliffhanger zou dan voor de zoveelste keer om Nina draaien.
  -Maxime leek erg kalm. Noud had wel haast want na de rechtszaak heeft hij wel laten weten dat hij iedereen een kans gunt, waarschijnlijk is hij dan boos op Nina want hij denkt dat Nina het gedaan heeft.
  -Toen Nina met Noud knuffelde, na het goed maken, keek Nina naar haar vader met zo’n sluw lachje. Daarna belde Ludo met zijn mannetje. (Ludo kan zijn mannetje hebben ingehuurd om die draden door te knippen of hij kan zijn mannetje bellen om Nina te beschermen als zij de draden doorknipt).
  -Rikki was wel overstuur, omdat zij Mike kent, niet als een verrader en player.

  Waarom Nina dood zou kunnen zijn:
  -De verhaallijn zou sterker worden(bijv. Mike die met Nola vlucht voor Ludo).
  -In waarschijnlijk het kluisje van Wiet hangt een foto van Nina, Rikki en Wiet en Nina is helemaal bekladderd. Maar welke idioot plakt nou weer zo’n foto in zijn kluisje??
  -Ludo hoort van het nieuws dat zijn prinsesje dood is en geeft Mike de schuld, maar als hij hoort dat Amy is ontsnapt gaat hij haar zoeken en waarschijnlijk neemt Amy ook wraak op hem.
  (Het stuk over Amy zou kunnen, ik heb geen idee of ze egt ontsnapt).

  Wat ikzelf nog raar vind:
  -In het radiobericht zeggen ze dat de parachute niet open ging, maar ligt het aan mij of waren de draden doorgeknipt en ging ie wel open maar was ie losgeknipt?
  -Laura die zichzelf opeens verdacht maakt, ze nam de tang mee maar als je kijkt naar het stukje van de kapotte rits zie je dat er daar zo’n zelfde tang lag.
  -Lorena die als ze landt toch haast heeft…

  Ik weet niet precies wie het is maar het lijkt me geen droom.

 42. Ik denk dat mike doodgaat omdat we al zoveel filmpjes hebben gezien van mensen die MIKE haten met een tang!

  Ik hoop dat nina het is en dat er net zoiets komt als in 2005 met die boot dat ludo de dader wou weten wie hem neerschoot. geweldigste verhaallijn ooit!

  1. Als we het over details gaan hebben van de springer, in het filmpje van de sprong heb ik hem op pauze gezet precies toen degene in beeld kwam die de parachute niet open kreeg. Hierin was heel duidelijk te zien dat het een man was, met een stoppelbaardje. Of ze hebben dus iemand in beeld genomen die ingehuurd is ofzo, of het is mike…..

 43. Stel dat Menno een vaste rol wordt, dan kan hij in de castfoto precies op de plek van Nina komen te staan, bij Lucas, ik denk echt dat het prinsesje dood te pletter valt, ik hoop het echt

 44. laatst kwam iemand met een verhaal dat iedereen ver van elkaar af lande waar door niemand op dat moment wist wie er was gevallen misschien daarom de reden dat Noud en Maxime zo rustig reageren ?

  1. Inderdaad!! Kan me niet voorstellen dat ze daar niet op hebben gelet. Voor de rest is wel alles hetzelfde: pakken, schoenen, hoogtemeters, helmen. En de enige roze parachute is niet open gegaan. Wie anders dan Nina zou een roze parachute kunnen hebben?! Daarbij alle argumenten die zijn genoemd over de verhaallijn, andere aanwijzingen. Ik blijf bij Nina!!

 45. Idd linda
  Het moet nina wel zijn
  Want mike zn hangschoennen zijn niet helemaal wit..
  Die van nina wel,,
  Heb de aflevering wel 40 keer terug gekeken en op stop gezet wanneer zespringt,,
  Haar handschoenen zijn wit ,, en die van mike zwart aan de binkant.
  Mistery opgelost,,
  Nina valt dood

 46. Het klopt mensen
  Als je degene die dood valt bekijkt zie je dan die handschoennen geheel wit zijn,,,,
  Die van mike zijn aan de binnen jant zwart,,,,
  Dus kan onmogelijk mike zijn

  1. Nog een tip: kijk wanneer Mike uit het vliegtuig springt en vergelijk dat met de foto van week 8 waarop de persoon staat die de fatale sprong maakt………..

 47. het is mike want als je naar die shortie kijkt van 5 julie zie je dat mike het is, want bij week 8 fatale sprong zie je dat de puzzel uiteindelijk een foto word dan zie dat er is vergroot op een iemand dat is mike want bij de shortie zie je ook waneer diegene springt en op dat moment was het mike dus mike gaat weg uit gtst wie mike heeft vermoord kan zijn ,nina,ludo,noud,laura,lorena maarikdenk vooral laura of ludo noud weet ik nie zeker waarom ludo:had een telenfoontje gepleegd naar een van die manne of laura: want laura had die moordwapen uit noud zijn gereedschap kist gepakt

 48. En wat als de parachutes verwisseld zijn per ongeluk? Lijkt mij ook iets voor Nina: die van Mike onklaar maken en hem dan zelf per ongeluk aantrekken…Maar dat zou wel erg suf zijn. Ik denk Rogier of mannetje van pappie.

 49. Ik hoop heel erg dat het Mike is, want dat heb ik nooit een leuk personage gevonden.
  Maar verhaaltechnisch denk ik dat het Nina is, omdat dat veel meer en grotere gevolgen zou hebben. Dat levert meer verhaallijnen op voor het komende seizoen dan als Mike het zou zijn.
  Ik verwacht wel dat het uiteindelijk wat ingewikkelder ligt dan alleen iemand die een draad heeft doorgeknipt, maar inderdaad dat iets (misschien per ongeluk, misschien niet) is verwisseld.
  Ik begin nu ook wel benieuwd te worden naar de eerste spoilers die woensdag weer komen! 🙂

  1. Nog een aanvulling: Het is inderdaad wel zo dat er bij Mike meer mogelijke daders zijn dan als Nina het is.
   Mike: Laura, Lorena, Nina, Ludo (of een ingehuurd mannetje), Janine, Noud (al zie ik dat totaal niet gebeuren, hihi). Bij Nina heb je in principe alleen Wiet en Mike als mogelijke daders (of het is dus een fout) en dan heb je veel meer kans op herhaling van een verhaallijn rondom Wiet enzo. Wiet liep wel geïrriteerd weg, maar ze gedroeg zich totaal niet alsof ze iets van plan was (haar blije reactie na de sprong, ect.).

   Op dat gebied ligt het er echt aan welke kant de schrijvers op willen gaan.

   Nog iets waardoor ik twijfel: Ik vind het helemaal niks voor GTST om zo vroeg al bekend te maken dat Louis Talpe in begin 2014 tijdelijk de serie uit zou gaan alleen als een soort van “dwaalspoor”, omdat hij er na de cliffhanger al uitgaat. Dit nieuws werd bekend in april (bron: http://www.mediacourant.nl/?p=150327). GTST is vaak nooit zo doordacht (wel qua verhaallijnen, niet qua cast). En in april wisten ze echt al wel wat ze met de cliffhanger gaan doen, omdat de scenes altijd 3 maanden van tevoren worden opgenomen.
   Wel heeft Louis nu al meerdere acteerklussen te pakken. Daardoor zou het heel goed kunnen dat hij uit GTST gaat, maar door dat nieuwsbericht denk ik dat juist weer niet…

   Vinden andere mensen dit ook met betrekking tot het nieuwsbericht?

 50. Ik denk toch mike en dat hij een tijd in coma ligt. Tegen de tijd dat hij eruit moet heeft laura de tang al gereed om zijn stekker door te knippen. :p

 51. Niemand gaat dood, mike en nina ook niet.

  De verhaallijnen van beide karakters zijn nog in volle gang, en een dood zou te simpel zijn om hier een einde aan te maken. Het is gewoon een onbekende

 52. Ik denk nog steeds dat mike wist dat iemand hem zou saboteren en dat hij daarom zijn parachute met die van Nina heeft verwisselt.
  De manier waarop ze uit het vliegtuig “springt” klopt niet.
  Ik denk ze wordt geduwd door mike, vandaar die rare gil van haar.

 53. ik zit me steeds af te vragen… wat is het nut geweest van Femke in de laatste aflevering. Kan iemand lezen wat er precies staat op haar kwebbelkouspagina, en welke vrienden ze daar heeft?

     1. Bedankt pino. De vrienden van Femke komen me nier bekend voor. Nog wel een theorie die ik me bedacht: de tang was dus in de rozenboom (filmpje week 8). Femke was daar ook, want ze werd daar de ochtend vd sprong naast rik. Dus in theorie zou femke de saboteur kunnen zijn. Hoopte een aanwijzing te kunnen vinden in haar kwebbelkous profiel maar kan niks vinden.

 54. Ik kan het spel weer niet spelen:-/ echt geen idee waarom niet naar het is super irritant. Die van vorige week kon dus idd ook niet. Ook al weet ik wat er uit komt bij beide wil ze gewoon eens doen. Maarja.

 55. Ik hoop echt dat het Mike niet is, je kunt nog zoveel met zijn personage. Nina heeft alles wel meegemaakt. Nola word dan vast de nieuwe prinses.

 56. Ik heb even de sprong nagekeken. iedereen heeft ten eerste een roze meter. ten tweede kun je niet aan het gezicht kennen wie het is want het zijn stunt mensen. Ik heb zelf op het moment dat het gezicht van de fatale springer in beeld is een screenshot gemaakt (http://uploadffs.nl/images/2013/08/19/lG14t.png) Dat is de foto. Hierdoor kun je dus niet zien aan een silluwet ofzo wie het is. Zelf denk ik dat het nina is. Ook hoop ik dit. Ik vind dat in de app veel te vele naar mike wordt gewezen. het is echt te makkelijk als het mike is.

  groetjes Bram

 57. mijn nichtje kwam gisteren met het verlossende woord het is mike …. in het radio fragment van meerdijk .. woord er gezecht de gene had een spring bufet en was voledig op de hoogte ….. mike heeft een spring bufet !!! het is dus mike

 58. Ik word zo moe van die andwoorden he..
  Lezen jullie niet verder of zo?
  Iedereen had een springbrufet.
  Is al tig keer gezegt…

  En mensen kijk de virige aflevering ff terug
  Dan kan je zien dat degene die te pletter valt
  Witte handschoenne draagt
  Mike heeft wit met zwarte aan dus het is MIKE NIET.
  Zucht ….

 59. volgens mij ging wiet of lorena weet niet meer zeker wie , dingen van de paracuut door knippen meeste logiese dan lorena het gedaan heeft was voor mike bedoel maar nina pakt de verkeerde paracuut . of mike heeft werkelijk verkeerde paracuut te pakken en gaat dood . en idd zijn meerde daders die het dan gedaan kunnen hebben zo als laura ,ludo ,lorena , maxime . en Amy kan ook gewoon zo terug in de serrie komen wil niet zeggen dat nina dood is en dat Amy op begrafenis zou komen maar dat zou wel kunnen stel dat nina de serrie gaat verlaten zou het wel kunnen dat tijdens de begravenis of van te voren dat marcus en dochter in de serrie terug komen werd ook tijdje terug gezegt dat marcus weer terug in de serrie komt.
  ik denk dat mike dood gaat maar nu dit de uitkomst is zou ook kunnen dat nina serrie verlaat want die wilde verder met oorbellen enz en ik weet niet hoe lang ze meespeelt in gtst misschien wil wel iets anders gaan doen .

 60. Ech waar, hoe achterlijk kan een mens zijn.
  Heb je ooit gezien dat iemand met zwart witte handschoennen uit t vliehtuig springt en met spier witte de grond berijkt?????
  Denk na,,,,,,
  Nina heeft witte handschoennen,,
  Mike zwart wit,,,, de persoon die valt wit,,,,
  Dus ,,,,,???
  Wie xou t dan zijn ???????

  Denk mn oma !!!!!!

  Pfffff stelletje kinderen ,,, (de meeste dan he)

 61. Mensen,

  Normaal reageer ik hier nooit maar ik moet nu toch echt even iets kwijt…

  De hele tijd verhalen van mensen die ‘zeker weten’ dat een personage dood is waarvan allang bekend is dat hij/zij veilig is geland of zelfs helemaal niet heeft gesprongen…

  En dan al helemaal dat verhaal over het brevet, wat hier wordt geschreven als buffet(sorry maar volgens mij heeft dat met een diner te maken) brufet enzovoorts, in ieder geval te dom om allemaal te kunnen onthouden voor mij.
  Terwijl iedereen zijn brevet heeft gehaald tijdens de trainingen!! Anders mag je niet springen. De enige reden waarom bij Mike werd benadrukt dat hij al een brevet had was omdat hij op het laatste moment de groep betrad.

  Van dit alles hierboven beschreven (en meer) word ik zo moe….

  Overigens denk ik dat Nina degene is die het niet overleeft, al helemaal met de recente handschoentheorie!

  Fijne dag iedereen!

  M

  1. Ik geef je groot gelijk in je commentaar ook aan die dingen irriteer ik me mateloos aan die dingen. Behalve dan aan die spelfouten. Iedereen maakt er wel eens eentje.

 62. Ik denk dat Mike valt want in het Meerdijk nieuws(Meerdijk Fm) op de app zeggen ze de persoon heeft een spring brevet ofzo(springdiploma), en bij week 7 zie je een foto van een springdiploma met de naam Mike Brandt waardoor misschien juist de meeste denken dat het Nina is…Maar het is dus waarschijnlijk Mike!

 63. @ Feyenoord; Deze reactie heb ik al heel lang in m’n hoofd zitten, fijn dat er iemand is die me begrijpt!

  May God bless you.

 64. Jongens chill ik dacht eerst nina en toen mike ik weet het niet meer maar iedereen dramt door ik denk dat mike valt, alles kan ik gtst. Dus chill en wacht gewoon af op zondag

 65. Hebben jullie het dan nog steeds niet gezien???? Wat hangt er bij de trapleuning bij Mike??????
  Juist een lege parachute.

     1. Het is Mike. Ik weet het nu zeker. Zojuist hem gesproken in Antwerpen. Ik vroeg aan hem : Jammer he dat je uit GTST bent, ik las het in de tv gids.
      Hij zei ja spannend he……

     2. Jij hebt natuurlijk ook nog nooit van sarcasme gehoord?
      Ik zeg niet dat je ongelijk hebt, ook niet dat je gelijk hebt.

      Mijn sarcasme was omdat je zo een reactie plaatst. Die foto is al lang en heel erg breed besproken.

 66. @Aysen heb jij een link?

  Noud was als eerste die de sprong heeft gemaakt en Mike als laatst op de foto zie je rechts de gene die dood is en dat moet echt Nina zijn, want ik zie daar achter nog iemand springen.

 67. @aysen hoe kom jij aan deze wijsheid??
  Kan toch niet op internet staan???
  Dan weet iedereen het al voor de app het weet

 68. Als nina dood gaat is het het zelfde verhaal als bij isabella en amy. Dan vlucht mike voor ludo net als isabella. Maar later komen ze terug en dan zoekt zoekt nola haar moeder zoals amy haar vader zocht, dan is t precies het zelfde dat is toch niet leuk.

 69. Ik heb misschien iets nieuws ontdekt!
  Of ik heb niet goed gelezen!
  Maar na de reclame van de spring levend app kwam daarnet op RTL 5 – de spring levend app wordt medemogelijk word gemaakt door coca cola. Met 50 nieuwe namen. Er kwamen twee willekeurige namen en als laatste viel Nina uit het apparaat.
  Nina viel uit het apparaat dus Nina stort neer?!

  Ik zal kijken of ik hem ook op internet vind

 70. 1. Ongeloofwaardig.
  2. Slecht Nederlands.
  De ongeluk?
  De telefoongesprek?
  laat het hier niet zomaar bij neerleggen ?

  en ga zo maar even door.
  Waarom doe je dit ? Heb je niks beters te doen dan zulke dingen verzinnen?

 71. Ja dat heb ik ook gezien inderdaad!
  Kan best wel een aanwijzing zijn!

  Verder @Aysen die zijn niet officieel de schrijfstijl is heel anders dan degene die altijd op de officiële site staan. Dus leuk bedacht maar helaas

 72. Volgens geruchten staat in de tvfilm tv gids deze info.
  Deze gids is altijd 2 weken vooruit,
  Dus vandaar dat ieman deze info heeft door gespeeld..

  Maar of dit klopt, geen idee

 73. Volgens geruchten staat in de tvfilm tv gids deze info.
  Deze gids is altijd 2 weken vooruit,
  Dus vandaar dat ieman deze info heeft door gespeeld..

  Maar of dit klopt, geen idee ,,,, zou wel jammer zijn als t nu al op straat ligt

 74. Ik zag net op tv een reclame va die coca cola en toen kwam er een blikje met de naam Nina erop uit die machine rollen.. Zou dat Miss betekenen dat zij nog leeft of dat zij juist dood is?

 75. Jeetje mina..

  Zo kom je de avond wel door
  Door je fantasien per dag inte delen
  Jeetje mensen geloof deze onzin niet
  Als ze bewijs had dan had je t wel gehad

 76. @weet je aysen.
  Jij moet een boek gaan schrijven
  Miss kan je daar geld mee verdiennen.
  Al hoe wel ,
  Leer eerst maar goede zinsopbouw ,
  Miet ik ook wel , maar jij bent wel heel erg

 77. Gewoon niet op Aysen reageren, wordt het vanzelf voor de persoon in kwestie niet meer grappig….

  De CocaCola reclame is geen aanwijzing. Dit gebeurde ook na een onderbreking van RTL Boulevard. Daarin kwam het CocaCola flesje met ‘Froukje’ uit de automaat rollen.

 78. De spoilers van Aysen lijken mij wel een mooi verhaalijn. Maar ik twijfel of die wel waar is want welke spoiler gaat zover vooruit? En er is geen bronvermelding bij.

 79. En wat vinden jullie van deze spoilers? :’)

  2 september:

  Paniek op het paracentrum. Een van de Meerdijkers heeft zojuist een fatale sprong gemaakt. Maxime weet zeker dat Mike gevallen is en viert stilletjes feest. Laura hoort van het ongeluk en probeert te achterhalen of Noud nog leeft.

  3 september:

  Als Maxime hoort wie er gevallen is, slaat haar stemming volledig om. Mike viert hoogtij. Ook Wiet heeft moeite haar blijdschap te verbergen. Menno doet een schokkende ontdekking: Er was sabotage in het spel.

  4 september:

  Alle parachutisten worden verhoort op het politiebureau. Lorena beschuldigd Wiet, die op haar beurt Lorena beschuldigd en ook nog iets aanlevert wat haar theorie kracht bijzet. Ook Mike word aangewezen als een van de hoofdverdachten.

  5 september:

  Mike pleit zichzelf vrij en kan het niet laten om langs te gaan bij de familie Sanders. Ludo verliest de controle en valt hem aan. Het gaat er vel aan toe tussen Wiet en Lorena, maar dan neemt Aysen de zaak in handen met de bedoeling Lorena te straffen voor een actie uit het verleden. Laura probeert Noud te steunen.

  6 september:

  Ludo gaat naar de Rozenboom om steun te zoeken bij Julia, maar dan loopt hij Janine tegen het lijf. Aysen kiest partij voor Wiet en drijft Lorena met haar rug tegen de muur. Midden in de nacht krijgt huize Sanders bezoek van een oude bekende. Maxime probeert deze persoon te vinden maar word opgeschrikt door spookachtige taferelen.

 80. Dan ga ik ook maar

  2 september:
  Rikki heeft een paniekaanval nadat er iemand gevallen is en denkt dat het Wiet is, Laura belt Noud op of hij degene was die neerstortte en Janine en Bianca horen schokkend nieuws.

  3 september:
  Menno gaat onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren. Janine kan niet geloven dat Nina overleden is en zoekt troost bij Bianca en Lucas geeft Wiet de schuld van het ongeluk

  4 september:
  Rikki wil weten van Wiet de dader is, Rik en Nuran besluiten om het huwelijk uit te stellen en een oude bekende keert terug.

  5 september:
  Het is een zwarte dag voor de familie Sanders Nina wordt begraven, Lucas wil weten van Menno of hij al iets meer weet over het ongeval en Wiet is dolblij dat Sjors weer terug is.

  6 september:
  Sjors wil weten waarom Wiet niks van zich heeft laten horen, Mike neemt Bianca aan als opvolger van Lorena en Menno arresteert Lorena vanwege moordslag op Nina.

  1. Wat een zielige lui die hier allemaal van die nep spoilers neer zetten.
   Mensen, doe iets aan je Nederlandse taal.

   Kom op zeg, als je dan al spoilers wilt plaatsen doe het dan goed.

 81. De verhaallijnen zouden in principe goed kunnen kloppen, maar de manier waarop ze erop staan als je kijkt naar de spelfouten kan echt niet. Het zou leuk zijn als het zo gebeurd maar dit is echt 100% nep! Ben er heilig van overtuigd dat nina degene is die valt! Ik heb ook veel theorieën maar ik denk dat pino degene is die dit allemaal al heeft verteld.. dus pino wat jij zegt klopt als een bus!

 82. Ik denk nu ook dat die parachutes omgewisseld zijn iemand wou Mike vermoorden, maar Mike is slim genoeg om de parachute van Nina te verwisselen en dat Nina valt, daarom zat Mike met een big smile in het vliegtuig.

 83. Ja anna je hebt heel erg veel gemist,
  Lees maar s terug
  Het is al zeker dat nina valt,
  Want als je na de foto kijkt die hier ergens in een link staat kan je zien dat mike zwart met witte handschoennen draagt als hij het vliegtuig uit springt ,,,
  En de persoon die tepletter valt heeft spier witte handschiennen aan,,
  Dus mike is het niet

  1. Ik vind dat de Bouwhuisjes wel genoeg drama heef gehad in die 3 jaar:
   – Edwin die uit de kast kwam
   – Sjoerd die tienervader werd
   – Edwin die dood ging
   – Anton die vreemd ging
   – Sjoerd die aan de drugs zat

   En als Mike dood zou gaan dan zou Sjoerd terugkeren naar Meerdijk voor de begrafenis. Het valt wel op op die castfoto dat Nina chagerijnig kijkt en de rest blij.

 84. Eindelijk een nieuwe dag ,,
  Morgen weer nieuwe hinds,,,, lol,, het is morgen immers weer woensdag,,, lol…
  En als we aysen moetten geloven word het de komende 2 maanden geen ruk aan,,,

 85. nina maakt fatale sprong

  mike gaat er volgend jaar tijdelijk uit (volgens vele hier)

  en ferry noemde nina ex collega
  had dit vermoeden van begin af aan al
  hoop ergens dat het niet zo is
  liever mike er uit

 86. Mijn ouders waren varen, en daar ontmoette ze iemand uit gtst. Staan ze mee op de foto en het zout diegene moeten zijn geweest die de fatale sprong heeft gemaakt. Persoon mocht niets zeggen stond in dat pak! Mijn moeder zei me “was de lengte van een vrouw” er blijven nog 2 mensen over waarvan 1 en vrouw. … nina dus. .. zal morgen ochtend link plaatsen van fb van foto van mijn moeder. .. Truste

 87. Het zal allemaal wel, ik hoop ook niet dat het Nina is àl vrees ik het ergste
  Die lelijke irritante Belgische hasses die moet te pletter vallen
  In ieder geval als Nina eruit gaat door dood te gaan kijk ik nie meer verder….
  Gewoon omdat zij erin hoort en een jonge moeder laat je niet te pletter vallen
  Een oplichter een vreselijke lelijke kerel die verdient het.
  Net als nola je ontneemt een kind zijn moeder niet…..
  Dus Mike aub ADIOS

 88. Het is mike!! Nina heeft geen papieren om te springen mike wel en de gene die het niet overleeft is iemand met papieren om te springen! En vanaf januari is mike niet meer te zien bij gtst dus ligt hij tot in januari in coma!

 89. Laat alsjeblieft Nina niet doodgaan, zij maakt met Noud veruit het leukste koppel en een verwend nest als Nina hoort gewoon thuis in Gtst. Slechterik Aysen heeft het overleeft, dus laten ze maar die andere slechterik doodgaan….
  Ik hoop het heel erg, want ben eigenlijk alleen Gtst gaan kijken, omdat ik het koppel Noud en Nina zo leuk vond…..

  1. Jah helemaal mee eens 😀 , als iedereen gewoon braaf was en totaal niet verwend zou het toch niks aan zijn.
   Laat mike maar weer terug gaan naar Mega Mindy!!!
   Die vangt hem wel op!!

 90. Het hoef niet dodelijk af te lopen de persoon die valt die kan ook in coma raken en rerug komen in de seri kijk baar de gtst cast seizoen 24 zekomen er allemaal in voor

 91. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!!

  1. Ik hoor duidelijk “brevet”, wat een “diploma” betekent. Aangezien je alleen mag springen met een diploma (of brevet), hebben de anderen allemaal getraind om zo’n brevet te halen. Iedereen heeft dus een brevet.

  2. Heb je haar weer :S
   Karla geef het op , hoe vaker jij beweert het ZEKER te weten met je SpringBUFET en je radioGRAFMENT hoe meer ik geloof dat jij niet van deze planeet komt.
   Ik en ik denk velen met mij , worden zo moe van jou reacties.
   Als je een reactie plaatst ga dan niet 100x zeggen dat je het zeker weet.
   Kom op! een spring BUFET??!!!!!!
   (Ik Citeer:) bufet: tafel met hapjes die je zelf kunt uitkiezen.
   brevet: diploma dat wordt uitgereikt na het doorlopen van een opleiding (in dit geval verkregen bij een cursus)
   Denk nu nog is na (als je dat kunt) en vertel mij welke nu het meest logisch lijkt als je het woord springBREVET hoort.!!!!

  1. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!! Ik heb het nu al tien keer gezegd maar jullie willen blijkbaar niet naar het radiografment luisteren…. Mike heeft een sping bufet en is dus gevallen volgens mij zijn jullie niet zo slim!?

    1. Jahoor tuurlijk! Mij hou je niet voor de gek! Ik doe theoretische leerweg dus ik kan echt wel nederlands en als je het radiografment luistert hoor je duidelijk spring bufet!!!

     1. Dat mag jij denken, maar je hebt nu al zovaak hetzelfde gezegd, het word vermoeiend.
      Het woord bufet bestaat niet.

      Ik heb t ook nog is opgezocht en dan krijg je buffet, en dat is, ik citeer: Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel en schept het eten op.

      Een Brevet is een diploma, zelfs op Facebook, op het profiel van Leo van Wamel (de springinstructeur), het profiel beheerd door GTST speciaal voor de app, zegt hij dat hij de spring brevetten heeft uitgedeeld aan de 9 meerdijkers.

      Ik wou dit gewoon even kwijt omdat ik overal Karla zie staan met steeds dezelfde reacties.

     2. Luister Pieter, ik begrijp je punt niet?? Een spring bufet is een diploma dat je krijgt als je gesprongen hebt ja, dat hoef je mij niet uit te leggen ik ben niet dom! Het gaat om het RADIOGRAFMENT luister dat maar eens goed!

     3. doe mij maar zo’n buffet maar dan in een restaurant

      het is brevet

      ik ga voor nina als slagtoffer ludo als dader
      nina heeft per ongeluk verkeerde gepakt (die van mike)

     4. Haha ga jij mij een beetje lopen corrigeren? ‘Slagtoffer’??! Het is slachtoffer!!! Een beetje beter je best doen met onze Nederlandse taal. En voor de laatste keer het is spring bufet…. Ze zeggen het zelf tijdens het radiografment! Luister daar maar eens naar!

     5. Ik heb hem geluisterd ja, en ik hoor inderdaad duidelijk BREVET.
      Dit is echt het laatste ding dat ik aan zo’n triest figuur zeg
      En beter verander je je naam in Koos vriendloos

     6. Beste Karla, Ik moet je teleurstellen het woord springbufet bestaat niet. En waarom zouden ze dat woord zeggen als het woord niet bestaat. Springbrevet daarin tegen bestaat wel, google het maar 😉

     7. Ik vrees nog steeds voor het leven van mike, kijk maar op zn website, daar staat duidelijk dat hij dit jaar stopt. Daarbij speel ik de app en daarbij wijzen alle aanwijzingen in de richting van mike. Ik vind het radiografment waarin verteld wordt dat mike een spring bufet had nog steeds de meest duidelijke in algemene zin

     8. Bijdehand, ze zeggen toch echt spring bufet, misschien moet je je vingers uit je oren halen en beter naar het radiografment luisteren….

     9. Springbrevet is correct Nederlands, spring bufet niet. En alle parachutisten hebben een brevet anders mogen ze niet eens het vliegtuig uit. Je kan gelijk hebben dat Mike diegene is die de dodelijke sprong maakt, maar je argument klopt dus niet dat hij de enige is met een springbrevet. Snap je?

     10. Jijj verveeld je zeker of niet? Ga een leven zoeken in plaats van hier 10 keer dezelfde dingen te roepen.. -.-

     11. Jezus dom kuiken wat snap je niet aan; IEDEREEN HEEFT EEN SPRING BREVET EN GEEN BUFET, laat je oren uitspuiten pffffff

     12. Niet op reageren, dat wil ze juist. Lat haar maar lekker lullen over springbufet en radiografment. Hij/Zij doet het gewoon expres. Niemand is zo dom. Hoop ik.

 92. Aysen : Kap nou eens met die spoilers want ze zijn helemaal nep en ik wordt er gek van !!!!!!!! zelfs de schrijvers van Gtst geven nooit spoilers van een paar maanden vrij . we hebben hier genoeg om aan te denken en die stomme en leugenachtige spoilers van jou en jouw “vriendin” zijn alleen maar irritant !!! DUS STOP ERMEE !!!
  GET A LIFE PLEASE !!!!!

 93. Het is Mickey Mouse kijk naar de handschoenen. Nee geintje.

  Ik denk dat het Nina is anders had je Aysen of Mike gehad. En Mike heeft idd een zwarte onderkant bij zijn handschoenen en Nina witte.

 94. Mensen, vandaag zijn de spoilers bekend. In de TV Film gids staan de spoilers van de eerste week.
  Deze ligt vanaf vandaag in de winkel.

 95. Mike valt! Kijk maar op de app en verder chill gewoon en die spoilers zijn nep dus stop er gewoon mee
  En klaar met de discussie

 96. Ik ben ook wel benieuwd naar de spoilers die vandaag uitkomen. Ik heb op tablet ook tv gids app ik zal even kijken of ik daar ook iets kan vinden. Ik hoop het.

  Ik geloof die spoilers van Aysen niet meer. Ik heb alles even doorgelezen en ik zie dat er sommigen dingen niet kunnen. Zoals Meral en Yasar? Die ken ik niet. En die hebben toch niks te maken met Bilal? Dus dat klopt ook alweer niet.

 97. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!!

  1. Huh… Ik hoor duidelijk “brevet”. En dat betekent “diploma”. En je mag alleen springen als je een diploma/brevet hebt. Mike had die al, maar de anderen hebben die later ook gekregen na alle trainingen.

 98. Shit heb ik gisteren de verkeerde tv gids app gedownloadt op tablet. Ik dacht dat ik dan 14 dagen vooruit kon zien dat kon wel op die app. Maar ik kon het alleen zien van Maandag 2 September s`ochtends maar 1 programma. Verder was alles wit. Weet iemand misschien of er een andere tv gids app is voor tablet waar je gewoon 2 weken vooruit kan kijken en die het ook gewoon doet en niet alleen s`ochtends maar de hele dag en s`avonds ook.

 99. Iedereen,

  Niet meer reageren op die Aysen persoon! Ik heb een mail verstuurd naar de GTST redactie of ze hier iets aan willen doen. Als meer mensen dit willen doen gaan ze er misschien iets aan doen.

 100. – September schrijf je met een kleine letter.
  – Na ‘schok’ en voor ‘er’ hoort een komma.
  – Na ‘landing’ en voor ‘maar’ hoort een komma.
  – ‘laat zich’ moet het zijn.
  – Het is ’s nachts, niet s’ nachts. Die apostrof hoort vóór de S.
  – Het is “het verlies”, niet “de verlies”.
  – Na ‘ongeluk’ en voor ‘het’ hoort een komma.
  – Het is “gesaboteerd”, niet “gesaboteert”.

 101. Puzzel opgelost
  Mike springt als laatste en wat BLIJKT handschoen is ineens WIT
  dus heeft iemand bij GtSt toch ergens een fout gemaakt
  Sla de foto op van de puzzel en kijk naar laatste springer DAT IS MIKE MET WITTE HANDSCHOEN

  1. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!! Ik heb het nu al tien keer gezegd maar jullie willen blijkbaar niet naar het radiografment luisteren…. Mike heeft een sping bufet en is dus gevallen volgens mij zijn jullie niet zo slim!?

   1. Ten eerste is het een SPRINGBREVET!!!! Geen bufet, dat woord bestaat niet en als je het met twee ff en spelt dan kun je het eten! Ten tweede heeft iedereen een springbewijs of springbrevet, die heb je nodig na een intensieve training om ook maar uit het vliegtuig te mogen springen! Ten derde, de handschoenen van Mike zijn zwart aan de binnenkant, hebben een oranje band aan de bovenkant. Die van Nina zijn volledig wit met letters aan de kant van de pinken. En als je de video eens seconde voor seconde afspeelt, zoals ik heb gedaan, dan zie je dus dat de stuntman die het slachtoffer speelt witte hanschoenen aan heeft met letters aan de zijkant. Ik zeg dus: NINA GAAT DOOD!!! Mag ook wel een keer, want ze heeft al zoveel overleeft, denk dat haar 9 levens nu echt een keer op zijn! Een mens kan nooit zoveel aanslagen overleven en misschien is het wel eens tijd om GTST te verlaten. Het enige dat ze nog deed in de serie was een beetje zeiken, janken, etc. Een echte verhaallijn had ze niet meer, alleen nog Nola die ze nu af moet staan (af en toe) aan Mike. Bovendien, waarom dan dat hele verhaal van Lorena die de Rozenboom afgepakt wordt door Mike, Mike die officieel de vader wordt van Nola, Wiet die vreemdd gaat met Noud, etc. Er ontstaan gewoon veel betere verhaallijnen als Nina te pletter valt in plaats van Mike. Anders is het met de spanning in GTST erg gauw gedaan.
    Nola blijft dan bij Nina en er is geen verhaal verder, alleen dat ze heel misschien nog bij Noud terugkomt.
    Lorena kan fluiten naar de Rozenboom, want die is dan van Nola, oftewel weer van de Sandersfamilie.
    Alleen nog de dader pakken en we kunnen nog even verder met het vreemdgaan van Rik met Femke. Als dat dan weer opgelost is, kan Meerdijk lekker gaan slapen.

    Als Nina dood valt, dan gaat Nola naar Mike, is nu haar echte vader. Lorena en Mike raken verwikkeld in een strijd om de Rozenboom, waarbij Mike ws. dus in januari in het gevang raakt of het land uitvlucht (met Nola) omdat bekend is dat hij via een list de Rozenboom in handen heeft gekregen. Wiet en Noud komen bij elkaar, Nuran en Rik vechtn nog een robbertje omdat Femke loopt te stalken, maar ze trouwen alsnog. Aysen krijgt nog haar portie thuis omdat Monica terugkomt met een kindje en die maakt bing daarmee supergelukkig, alleen is die alweer samen met Sjors hoogstwaarschijnlijk.

    Zo kunnen we nog wel ff doorgaan!!! Ik ben benieuwd naar de volgende aanwijzingen morgen en naar a.s. zondag!!!

 102. @mmm hoe wist jij vorige week al welke filmpjes er deze week kwamen?

  Gevondenvoorwerp-nood is iets vergeten
  Vaderliefde – Ludo lost het op
  Het noodlot – eerste aflevering van het nieuwe seizoen

  1. Op een ander forum is iemand geweest die de app een beetje ‘gekraakt’ heeft. Hij vond een hele lijst met alle filmpjes. Helaas is dat tot nu toe het enige.

 103. O mijn god…mensen echt waar….IEDEREEN HEEFT EEN SPRINGBREVET! Wat heeft iedereen? EEN SPRINGBREVET! DUS NIET ALLEEN MIKE, MAAR IEDEREEN!!!! Zucht.

 104. We kunnen het beste niet meer reageren op die Aysen. Dat is iemand die GTST niet een volgt. Sterker nog ze vindt GTST niet eens leuk. Dit forum boeit haar niet is er alleen maar op uit om ons te irriteren. Wat gewoon lukt. Iedere keer als zij een reactie ziet op haar ligt zij in een deuk. I.p.v. op haar te reageren kunnen we beter een mail sturen naar de redactie, zodat er iets gedaan kan worden aan haar.

 105. Jongens ik weer het zeker! Mike is gevallen aangezien ik heb geluisterd naar het radiografment en in het radiografment zegt die man dat diegene die gevallen is een spring bufet heeft!!’ En Mike heeft een spring bufet!!!! Luister nog maar eens goed naar het radiografment!!!!! De man zegt duidelijk SPRING BUFET!!!!! Ik heb het nu al tien keer gezegd maar jullie willen blijkbaar niet naar het radiografment luisteren…. Mike heeft een sping bufet en is dus gevallen volgens mij zijn jullie niet zo slim!?

 106. Het is mike als je al goed kijkt naar de sprong in week 1 van de app.kan je zien als je hem op het goede moment op pauze zet zie de pletter valetter valt een stoppel baard heeft. Maar je zult wel weer zien dat mike het op een wonderlijk menier overleeft .omdat zijn verhaalijn nog niet afgelopen rondt wat er allemaal in het vorige seizoen is gebeurd. Maar ik hoop dat nina is die te pletter valt anderd wordt dit seizoen zo saai

 107. De schrijvers hebben dit wel weer goed gedaan.
  Heel slim om een logisch persoon MIKE over te houden en een persoon Nina wat niemand verwacht.
  Dan blijft het spannend tot het laatste moment.
  Als ze bijvoorbeeld Mike en Aysen over hadden gelaten was het niet echt spannend meer geweest.
  Zeker als de meeste mensen toch Mike of Aysen er uit wilde hebben dan maakte het toch niet meer uit.
  Dus ik vindt dit heel slim.
  Daarom denk ik ook dat het Nina is.
  Daar zou je de meeste schok reactie krijgen dan bij Mike.
  Kijk bijvoorbeeld naar toen Edwin er uit ging dat had niemand verwacht en bracht een grote schok te weeg.
  Daarom denk ik dat ze nu het zelfde doen met Nina.
  Veder wilde ik even kwijt dat die spoilers natuurlijk nep zijn.
  gtst is echt niet zo dom om 2 weken van te voren al info weg te geven hoor.
  Want dat heeft heel die app natuurlijk ook geen zin meer.
  Plus dat ik het ook echt flauw vindt op nep spoilers te plaatsen wat wil je daar mee bereiken denk ik dan.
  Nog een paar dagen wachten en dan weten we wie de DODELIJKE sprong niet heeft overleeft.
  Want dat er iemand uit gaat dat is zeker.
  Het is dus geen droom.
  Plus dat is stop met kijken als deze persoon van deze hoogte het zou overleven.
  Dat maakt de serie wel heel ongeloofwaardig vindt ik.
  Danny valt van de trap en is opslag dood. Maar er valt iemand uit de lucht en die zou dat overleven ja hoor.
  Nee dat gaat er bij mij niet in.
  Voor de mensen die naar gtst live gaan veel plezier.
  Ik zelf ga Vrijdag met zusje en schoonzus dus wij weten vanaf vrijdag al wat er gaat gebeuren.

 108. Karla, iedereen heeft een springbrevet. Mike had hem al en de rest heeft hem moeten halen, anders mag je niet parachutespringen.

 109. Zet dat filmpje van de sprong op pauze bij de persoon waar de parachute niet van opent. Dat is een man met een stoppelbaardje. Dan zou het dus mike kunnen zijn, of ze hebben springers in beeld genomen wat een stuntman moet zijn ofzo. Maar als we dan gaan focussen op handschoenen en polsbanden heeft het geen nut.

 110. Maxime is de verdachte!
  Maxime heeft Mike zijn kabels kapot geknipt.
  Maar als Mike zijn parachute pakt, merkt hij dit en ruilt hij die om met die van Nina, zij is de enige die Mike nog dwars zit in verband met Nola.
  Maxime is de persoon die zegt: ”Het is nu of helemaal niet, laten we in godsnaam opstijgen!”
  Nina valt dus dood.
  Alleen denkt Maxime dat het Mike is en belt met Jeff, en zegt heel rustig dat er een ongeluk is gebeurd.
  (De persoon die zegt ”dit is zo mooi” kan ook iemand zijn die aan Jef zijn kant in de Koning zit of zo.)
  Nu er nog 1 parachutist in de lucht zit om te landen, gaat Maxime ervan uit dat het Nina is.
  Als de laatste persoon geland is blijkt het echter Mike te zijn, Maxime voelt zich nu erg rot en verzwijgt dat zij de parachute kapot heeft gemaakt.
  Laura zal verdacht worden omdat zij haar vingerafdrukken heeft achtergelaten op de tang.
  Mike kan Nola nu alleen opvoeden.
  Wiet krijgt iets met Noud.
  En zo krijgen we mooie en goede verhaallijnen.
  Als Mike dood zou gaan, zijn de verhaallijnen niet meer mooi.

 111. Nou karla, volgens mij ben je echt doof.
  En blind er bij..
  Iedereen was bevoegd om alleen te springen,
  Maar dat is pas een miljoen keer gezegt hier.
  Kan me voorstellen dat je dat gemist hebt…

  Zucht..iedereen weet nu dat nina het is, en nig heb je er mongolen bij die andrrs beweren,.
  Word hier zo moe van
  Brn nu echt klaar met die onzinnige verhalen lezen hier..
  Ik zou zeggen KOOP DE TVFILM GIDS en get a live,,,,, pfff

 112. Wat ben jij een dom persoon,,
  ? Ienedeer weet dat nina t is ,,
  Staat gewoon in detvfilm gids….
  En nog heb je van die aandachttrekkers die denken mike,,,
  Ga naar de winkel en koop de tvfilm zou ik zeggen,
  Man man man,

 113. En bij het radiografment zeggen ze duidelijk spring BUFET! En geen brevet!!?? Net of zoiets bestaat??!! Misschien moeten jullie beter naar het radiograment luisteren… Pffffffff

 114. Hallo?? Denk ff na! Ze nemen het van te voren op!! Mike wist toen nog helemaal niet dat hij in de ridder zou gaan spelen!! En als Mike doodgaat, zal alleen Bianca komen, en zou niemand verdrietig zijn, dat zou echt niet gtst achting zijn? En nog een dode in huize Bouwhuis, dan houden Bianca en Anton niemand meer over. Dus met een beetje logica zou Nina dood zijn….

 115. lieve mensen. dit is een fansite over gtst. en wie er dood is….
  niet over spellingsfouten. sommige mensen typen met hun teleoon, maak je ook snel typfouten, of dyslectie (kijk weet ook niet hoe ik het schrijf) en dat is voor diegene al vervelend zat. dus aub stop op elkaar te fitten. en laten we lekker bezig met gtst, nina en mike, etc

 116. Luister toch niet naar Karla, irriteer je er niet aan gewoon negeren die tut, ze is gewoon aan het zieken en uitlokken..

  Denk dat gtstfan96 gelijk heeft..

 117. Pff… Nu weet ik het al helemaal niet meer.
  Ik lees al de hele ochtend jullie reacties en ik weet nu niet meer wat ik wel en niet moet geloven.
  Ik kan niet wachten tot het 2 september is!!!!
  1 ding is zeker: Nola wordt altijd de dupe hiervan!
  Ze verliest haar vader of moeder 🙁

 118. Persoonlijk hoop ik niet dat het Nina is.
  Ze mag dan wel verwend zijn maar dat maakt haar karakter juist zo goed en en ik vind het gewoon niet kunnen wat Mike haar heeft geflikt!!!!

 119. Hallo iedereen zeuren over dwaalsporen. Waarom zouden ze marly en louis samen op de foto zetten in een warm land om zo jullie op dwaalspoor te zetten en waarom zouden vermoede opnamend van nina en noud ook een dwaalspoor zijn….

 120. En….ziet iemand iets op de foto van vandaag op de app? Het enige wat ik zie is dat Lorena Mike in de gaten houdt en Wiet Noud….VM van Nina doet je denken dat Ludo achter de sabotage zit. Hmmmm…

 121. Ik vrees nog steeds voor het leven van mike, kijk maar op zn website, daar staat duidelijk dat hij dit jaar stopt. Daarbij speel ik de app en daarbij wijzen alle aanwijzingen in de richting van mike. Ik vind het radiografment waarin verteld wordt dat mike een spring bufet had nog steeds de meest duidelijke in algemene zin

 122. Ik denk ook dat het Mike is, in 1 van de afleveringen voor de cliffhanger zegt Mike dat hij een brevet heeft, op de radiozender die in de app voorkomt wordt verteld dat …. Een brevet had, later komt er ook een foto van Mike zijn brevet voor!! Dat kan toch niet anders?

 123. Karla doe nou niet zo vervelend. Als je beter wil weten dan zit je hier fout.
  Het is springbrevet niet springbufet bufet is geen woord maar buffet wel en weet je wel wat buffet is? Ik krijg er nu al zin in 😛 Buffet betekent dat je zelf eten kan pakken in de restaurant.

  En iedereen heeft al 100 keer gezegt dat springbufet een fout woord is maar dat je het zo moet schrijven springbrevet. En als jij daar niet naar wil luisteren is dat jou probleem.

 124. Antwoord op de titel: Mike

  De gene van wie de parachute niet opengaat probeert het met rechts. Nina zou het alleen met links kunnen doordat haar rechter arm slecht werkt 😉

 125. Ik denk dat Ludo iemand heeft ingehuurd om mike’s parachute onklaar te maken maar dat Nina Mike zijn parachute pakten dat Ludo dus zijn Eigen dochter heeft vermoord. Mike moet dan voor nola zorgen en gaat dan met haar op vakantie ( omdat hij er tijdelijk uit ging ofzo) Loren had met die tang haar rits gedaan dus zij word opgepakt en moet in de gevangenis nuran krijgt de salon dan. Maxime en noud zijn dan nog rustig omdat ze niet bij de gevallen Persoon mogen kijken on moeten wachten tot iedereen is geland. Ik weet niet hoor maar ik denk dit reageer alsjeblieft

 126. Karla
  Doe niet zo irritant iedereen zegt het het BREVET!!!! Rot op met je theoretisch leerweg ga net zo domme vrienden zoeken als jij
  Reageer ook niet meer op deze site doei
  KARDOMBO

 127. Overduidelijk Mike.
  In de spoilers staat dat Menno de familie Sanders verdenkt.. zou hij dat doen als Nina dood was? eerder bij Mike, aan wie de hele familie een hekel heeft.

 128. Als je goed kijk naar het filmpje van de sabotage en je gaat naar de laatste paar secondes dan zie je daar een nummer staan wat lijkt op 01, maar dat lijkt zo omdat het er niet helemaal op staat, en als je dan kijkt naar de foto van wiet en lorena dan zie je t bord met de nummers en de tweede was van mike en daar staar het nummer 61 op, en dat lijkt dus verdacht veel op die 01 dus zou t kunnen betekenen dat de parachute van mike is gesaboteerd..

 129. Wie er dood neer valt ff in het midden laten..Als je goed de app hebt gevolgd, kan er maar één de dader zijn die de parachute heeft door geknipt!
  Ik denk dat Wiet de dader is en waarom? In de app dat Noud een bericht inspreekt bij Nina, zie je wiet hem begluren. Wiet had een brief de ze noud wilde geven? Maar ze verscheurd die brief. Eerder in de app zie je dat Wiet een foto maakt van iemand die met die tang een rits dicht maakt en lacht naar die persoon. Later in een app was dat Lorena..Laura pakt die tang en glimlacht erbij. Haar vinger afdrukken staan er dus op, vandaar menno twijfelt aan Laura’s alibi. Wiet droomde voor de cliff dat ze nina neerschoot. Dan doet ze die oefening en roept alles komt goed. Volgens mij is ze weer aan het doordraaien en ze weet dat ze geen pistool voor handen heb. Ze komt dan op het idee om iets met de parachute te doen. Rikki komt thuis en Wiet zegt dat ze ff weg moet. Op die filmpje van die app zie je de schim en het lijkt me wiet die soms lomp kan doen.
  Dan is de vraag, wie valt er, mike of nina. Wiet knipt volgens mij de parachute door van nina en Mike is natuurlijk ook niet op zijn achterhoofd gevallen en weet dat hij veel vijanden heb..Noud (twijfelachtig bij mike), Nina, Lorena, Laura, Janine, Maxim en ludo en natuurlijk denkt Mike: Héé nina kan niets gebeuren want ze heeft geen vijanden, (ja nina maar dat weet ie volgens mij niet) dus ik verwissel snel de parachute met die van nina dan ben ik safe..dan komt die sprong en ja er valt er één naar beneden. Zo te zien aan die handschoen kan het mike niet zijn omdat aan de zijkant en binnenkant een grijze of zwarte streep te zien was. Oke op de foto draagt ie wel weer wit..
  Het kan ook zijn dat ludo’s handlanger zich hebt vergist in het doorknippen en per ongeluk mike’s parachute hebt door genknipt maar waarschijnlijk de reserve parachute zodat de gene het toch overleefd en veilig land. Wat denken jullie?

 130. Op wikipedia staat het volgende:
  Marly zal in het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden niet terugkeren in de rol van Nina Sanders, omdat zij de Sprong niet overleefd vanwege sabotage.

 131. Ik weet het zeker het is Nina, check de handschoenen van Mike als hij op zn hoogtemeter kijkt en het seintje geeft dat ze gaan springen, deze handschoenen zijn zwart op de binnenkant vd hand, degene die valt heeft compleet witte handschoenen…

 132. Het is Nina100%, Mike zn handschoenen zijn zwart ad binnenkant (zie op het teken van springen van Mike), degene die valt heeft witte..

 133. Ik denk dat het nina is, omdat er een interview in de krant stond van mike en die heeft bevestigd dat hij begin 2014 er tijdelijk uitgaat.

 134. het is Mike dat zie je al in de shortie van 2 september daarin is Nina te zien en ze zegt dat ze het niet erg vindt dat Mike dood is

Geef een reactie