Ferry Doedens maakt nummer met Billy Dans

Rapper Billy Dans heeft onlangs een nummer opgenomen met niemand minder dan Ferry Doedens. De twee hebben samen het nummer ‘Droom over jou’ opgenomen. Billy Dans hoorde bij het nummer direct de stem van Ferry Doedens in het nummer en besloot contact op te nemen met Ferry. Ferry was meteen enthousiast en besloot mee te werken. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nummer alsmede de bijbehorende videoclip.

Ferry heeft al eerder singles uitgebracht zoals ‘Hoger en Verder’ en ‘Bij Mij’. Vanavond zal Ferry samen met Billy Dans het nummer het nummer live ten gehore brengen bij Life4You. Benieuwd? Klik hier om ‘Droom over jou’ te downloaden.

5 reacties

  1. Net even geluisterd bij iTunes klinkt als een leuk nummer!

  2. Hij kan beter acteren! Je moet doen waar je goed in bent.

  3. Wie the fuck is billy dans? Hahaha

Geef een reactie