Codes week 7

Inmiddels zitten we in week 7; ‘Gebroken Hart’. Hebben jullie de codes voor deze week al gevonden, nee? Hier vind je ze:

1) Dansatoria
2) 0511

Hebben jullie al een vermoeden wie de fatale sprong heeft gemaakt en wie de saboteur is? 

639 reacties

 1. Aysen is springlevend. Er zijn als het goed is nog 2 over en dat zijn. Mike en Nina. Ik heb het vermoede dat Mike het niet heb overleefd! Dat is een vermoede geen zekerheid!

 2. Ik denk nina of aysen dat zou ook het leukste zijn

 3. Ik hoop dat Nina eruit gaat! Zit me dood te ergeren aan dat verwende nest.

 4. Ik denk Maxime aangezien niemand dat verwacht en Nick destijds niet dood was. Uiteindelijk zou die toch nog een keer wraak willen nemen en dat is maar op 1 persoon

 5. Wat een spannende pagina weer!
  Het filmpje van Maxime midden in de nacht.. wie is dat bij huize Sanders?
  En wat wilde Aysen van de medewerker in Dansatoria?

  Ik ben aan het werk, kijk om half 7 op mijn youtubekanaal voor het filmpje en het geluidsfragment!

 6. Zijn deze filmpjes en fragmenten van na het ongeluk dan? Het lijkt mij van niet anders verraden ze nu al wie er deze week springlevend is. En aysen weet toch dat bing vast zit…?

  • Nee. Het filmpje en geluidsfragment is voor de sprong. Maxime hoorde je eerder zeggen dat ze iemand thuis hoorde komen savonds laat. Dit fragment zie je.

   Het telefoontje van Aysen is ook ervoor, alleeb durf ik niet zeker te zeggen wanneer precies. Voordat Bing opgepakt is, in ieder geval.

 7. Ik dacht eerst dat het Mike was, maar weet nu 99% zeker dat het Marly is. Maar het zou logischer zijn dat het Aisen is, omdat zij nu bijna iedereen tegen haar heeft laten keren. Ik hoop echt dat Marly in GTST blijft maar zie het somber in…

 8. Wat ik denk is dat Ludo probeerde Mike te vermoorden, maar Nina zijn parachute heeft gepakt en dat op zo Nina doodgaat. Je hoort haar inderdaad zeggen “het is zo mooi” maar ik denk dat ze dit zegt omdat ze door haar val (want ja, dit is gtst, dus ze is niet in een klap dood) gaat hallucineren of zo iets doet.
  Zo krijg je ook een nieuwe verhaal lijn, omdat Ludo eigenlijk zijn eigen dochter heeft vermoord en waarschijnlijk zal hij de schuld gaan afschuiven op Mike en komt die misschien onschuldig in de gevangenis (want hem de kans geeft om uit gtst te gaan).

 9. Iedereen denkt Nina omdat het meest onvoorspelbare is maar bij gtst is het uiteindelijk altijd het voor de handligende en voorspelbare dus zal aysen heel goed kunnen zijn hoop ik niet want wat een spanning altijd met de vrouwelijke Ludo Sanders hihih

 10. Ik denk dat Aysen valt, en dat Monica de dader is.

  • Eens. Dat denk ik ook!

   In het filmpje, de schim, ik denk dat dat Monica is. In eerste instantie dacht ik Nina (vanwege de Tas – Tasjesdief), maar ze gebruikt beide armen goed. Filmfout als het Nina is. Wiet kan ook zo klungelig doen, maar denk toch dat het Monica is.
   Monica wilde Bing vermoorden. Ging op het laatste moment niet mee. Aysen zou niet mee en pakt zomaar parachute zonder dat zij een nummertje had. En dat wordt haar dood..

   Andere opties Nina of Mike. Nina heeft wat mij betreft een te Grote verhaallijn, geloof er niks van dat zij er uit gaat. Mike zou het ook nog steeds kunnen zijn. Hij heeft veel vijanden. Maar voor nu denk ik AYSEN! 🙂

  • Nee Aysen leeft

 11. Ik denk dat mike dood is omdat hij het vaderschap heeft dus Ludo kan het hebben gedaan maar Lorena kan het ook hebben gedaan omdat het hotel nu van Mike is

 12. Geran! Aysen kan het niet zijn. Want ze belde naar Dansatioria!

 13. Nina gaat niet uit GTST. Als je op de twitter van Marly kijkt tweet ze op 31 mei 2013 “De week van het vroege opstaan”. En daarop heeft iemand gereageerd “Hier hetzelfde, tot zo”. Diegene wie daarop heeft gereageerd is Michiel Geijskes, een van de regisseurs van GTST.
  Dit betekent dat Marly 31 mei nog gewoon opnames had, terwijl de cliffhanger eind april/begin mei is opgenomen.
  Nina zit er dus nog in, weet het zeker!

 14. Nina is niet dood, ze heeft in een interview in de gids gezegd dat ze het volgend seizoen er ook nog in zit. Ik denk persoonlijk dat Mike dood is en dat Lorena het heeft gedaan. Ik weet bijna zeker dat Mike dood is

 15. Ik denk niet dat het Nina is het zou kunnen maar ik denk dat Noud en Maxime dan veel paniekerig klonken hoor! Ik denk dat het Aysen is en Monica heeft het gedaan

 16. Ik denk mike en denk dat lorena verdachte gaat worden omdat ze met die tang haar jasje heeft proberen open te maken+ daar heeft ze goede redenen voor. Maar denkt dat ludo of nina de dader is.
  Filmpje van de bewakingscamera met die vrouw loopt verdacht veel als nina.

 17. Het telefoonfragment met Aysen is van NA de sprong. Als je even googelt op Dansatoria dan tref je een krantenartikel over een incident in Meerdijk waarover Aysen aan het telefoneren is. En kijk eens naar de datum van het artikel…….

  Conclusie: Aysen zit er (helaas) nog in dus Mike of Lorena zitten er niet meer in. (NB: De jonge dame die met de gele parachute sprong: ik meen toch echt de lippen van Nina te herkennen…. en dus niet Lorena)

 18. Aysen valt dus dood

 19. Aysen gaat dood weet het nou 100% zeker kijk het 1e filmpje maar je ziet Aysen niet springen maar iemand die ingehuurd is dus taadaa Aysen gaat dood en Nina kan helemaal niet want je hoorde haar op de achtergrond van een clipje dus…….

  • Niemand heeft echt gesprongen…het was door stuntmannen gedaan

  • Dit slaat nergens op.

   • Klopt, dit slaat nergens op ze sprongen wel zelf. Je ziet het gezicht redelijk duidelijk van diegene waarvan de parachute niet opent en dat kan er maar 1 zijn: nina

   • Klopt slaat nergens op. Kijk maar eens goed naar het gezicht van diegene die valt. Dat is Nina

    • Kijk maar op GTST site daar staat een filmpjr van de making of van de cliffhanger! Daar zeggen ze dat stuntmannen het ook doen hoor Daka! En trouwens als ze zelf ingen konden ze echt dood vallen!!!! Veels te gevaarlijk voor hun -,-

     • Ze hebben niet zelf gesprongen. Is dat nu nog niet duidelijk. Dylan zei bij RTL dat ze dat niet mogen ivm de verzekering. Verder lees ik over een foto van Nina in een doodskist. Lijkt mij een geshopte foto. Nina is blond deze zomer. Op de foto zwart haar. Ik denk gewoon dat het Mike is. Iemand met een brevet. Dat is Mike.

 20. Wat is de bron van deze spoilers???

  Ze zijn niet echt in “Gtst-taal” geschreven en zien er erg nep uit.

  • Die foto is bewerkt. Kijk maar naar Lorena’s arm. De schaduw van Mike hangt er nog steeds omheen, maar op het eerste oog ziet hij er erg goed uit. Zou sowieso raar zijn als het de echte zou zijn, want iedereen staat er PRECIES

   • Het klopt wel, als je kijkt naar de castfoto die op gtst.nl wordt gegeven, zie je ook een soort verduistering over Loreana’s arm. De foto die S gaf, zie je nog steeds dezelfde soort verduistering over haar arm, ondanks dat Mike er niet op staat. Deze foto is dus niet bewerkt.

   • En als de foto bewerkt zou zijn, dan zou er een “gat” moeten zitten in Lorena’s arm, omdat er bij de castfoto van gtst.nl Mike voor Lorena staat.

  • Die foto is bewerkt. Kijk maar naar Lorena’s arm. De schaduw van Mike hangt er nog steeds omheen, maar op het eerste oog ziet hij er erg goed uit. Zou sowieso raar zijn als het de echte zou zijn, want iedereen staat er PRECIES hetzelfde op.

  • Is wel heel mooi bewerkt hoor hahaha

  • Mike staat op de échte cast foto naast Lorena.

  • Mooi geshopt. Jammer van de schaduw bij Lorena en dat er gebruik is gemaakt van paint om de regling terug te tekenen met een te dikke lijn.

  • Op de foto boven deze pagina is goed te zien hoe Mike op deze foto hoort te staan.. Dit is voor mij daarom niet het bewijs. Je ziet inderdaad de schaduw!

  • Hoe kan het dan dat Sjoert er nog op staat, hij zou naar Amerika voor 1 jaar naar een afkick kliniek gaan.
   De schaduw van Lorena is van haar zelf kijk maar naar Nouran zij heeft op dezelfde manier een schaduw.

   • Sjoerd is gewoon 3 maanden met de flexwet. Die blijft dus écht geen jaar weg.
    En het gaat om de schaduw op de arm van Lorena. Die schaduw is van Mike.

    • op entertainmentnieuws.nl staat de complete foto met Mike.
     Alleen wanneer je naar Wiet kijkt heeft zij knal gele pumps aan en Nina zwart met fluor geel, de rest draagt zwart/wit of grijze schoenen.

 21. Amy is in het huis van Sanders,,
  En zij heeft de parachute van nina onklaar gemaakt…
  Dus Nina valt Dood rn Amy is de dader

 22. Wanneer komen de andere wachtwoorden??

 23. Mike gaat hartstikke dood!

 24. Mike overleefd het niet! Nina leeft want tijdens het eerste telefoongesprek met Jef die naar Maxime belde hoorde je Nina zeggen het is zo mooi! En noud was zo koelbloedig dat is hij niet als zijn vrouw te pletter ia gevallen! En Aysen belde om alles te checken rond haar sprong! Ik ben blij dat Mike eruit gaat als het zo is! Vind zijn rol eentonig sinds hij meespeelt doet hij hetzelfde! Het is Mike want er was ook iemand weg bij huize Sanders op de camera beelden zag je een vrouw! En Maxime wist het dat het Nina was iedereen weet het! En denk maar na de rozenboom is weer in Lorena haar handen en Nina heeft de volledige voogdij over nola Laura heeft haar baan terug! De strijd wordt na de cliffhanger wie heeft het gedaan!

  • Aysen belde voor de sprong.. en Nina.. ik ben niet van mening dat dat Nina was maargoed 50% van de mensen wel. En als ze het wel is, kan ze alsnog aan het ijlen zijn.

   Ik denk dat Noud op dat moment niet weet om wie het gaat, evenals Maxime..

  • De stem op de achtergrond bij het gesprek tussen Jeff en maxime is Lorena. Verder is het gesprek van Aysen van voor het ongeluk.

   Verder is bekend dat Mike er in januari 3 maanden uitgaat voor de flexwet en daarna weer terugkeert.

   • even serieus jongens. Acteurs gaan er pas na 5 jaar uit met een flexwet omdat ze dat verplicht zijn. Mike/Louis kan er dus nog niet met een flexwet uitgaan aangezien hij er net een jaar in zit… Onzin dus..

    • De flexwet is veranderd. Voor de acteurs van gtst geldt hetzelfde als part time medewerkers in winkels. Volg eerst eens het nieuws voordat je op andere reageert. Een flexwet van 5 jaar dat is pas pure onzin.

     • @ V: Zoiezo .. Mike gaat niet met de flexwet. Die zit er net een jaar in. Hij heeft een ander project. Daarom gaat hij er ’tijdelijk uit.

      @ GTST-News. Je reageert inderdaad wel, maar de flexwet is na 3 jaar.

    • De flexwet gaat inprincipe in na 3 achtereenvolgende contracten. Daarna moet een werkgever je een vast contract geven. Je kunt ook na een jaar zeggen dat je met de flexwet gaat, want dan verbreek je de zogehete “ketting” waarna je 3 maanden niet voor dezelfde werkgever mag werken.

 25. Serieus Aysen is allang veilig dat was twee à drie weken geleden al bekend! Alleen Nina en Mike zijn nog over! En het is wel een interessante theorie over Amy! Dat zou ook nog kunnen maar luister allemaal eens naar dat geluidsfragment! Van Jeff die naar Maxime belt week twee hij vraagt heej Maxime hebben jullie het een beetje gezellig daar! Na Jeff hoor je Nina zeggen het is zo mooi! En daarna hoor je Maxime koelbloedig er is een ongeluk gebeurt! Zowel zij als noud zijn zo rustig dat ben je niet als je vrouw nichtje neergestort is!

 26. Ik denk en weet (bijna) zeker dat Aysen de fatale sprong maakt.

  Lees dit:
  Aysen maakt de parachute onklaar. In eerste instantie is het bedoelt voor Bing, maar die wordt kort voor tijd opgepakt. Wanneer hij meegenomen wordt door de politie roept hij naar Aysen dat hij het jammer vind dat hij er niet bij kan zijn, waardoor Aysen op een nieuw idee komt… Aysen heeft niemand meer in Meerdijk en vroeg of laat zal uitkomen dat zij Danny heeft vermoord. Ze besluit haar eigen leven te geven om op triomfantelijke manier revanche te nemen oSchermafbeelding 2013-07-19 om 23.18.52p Bing; ze trekt uiteindelijk zelf de gesaboteerde parachute aan. Wanneer Aysen ter pletter zou vallen, zullen alle pijlen op Bing wijzen, aangezien hij in het bijzijn van Menno min of meer een een verklaring heeft gegeven en hij heeft tegen Nuran gezegd dat Aysen wat hem betreft dood kan vallen. Daarbij springt Aysen op het laatste moment in het vliegtuig en kijkt ze als enige in het vliegtuig voldaan, terwijl je tijdens de sprong alleen bij haar duidelijke angst in de ogen ziet, alsof de de dood tegemoet ziet…”

  Duidelijk toch?
  Ik wil dit ook geloven want ik vind Nina en Mike 1 van de leukste personages van GTST samen met Rik, Tim en Lorena.

 27. Wie zegt er trouwens dat er iemand dood gaat? misschien komt er wel iemand met kritieke toestand ik het ziekenhuis bij Anton terecht?

 28. Mike gaat niet dood en Nina ook niet!
  Dus Aysen.
  Volgende week land Nina veilig denk ik en daarna Mike.
  Mike is in principe al een soort van veilig:

  Overigens is de kans klein dat Louis Talpe (Mike) de sprong niet zal overleven, op 22 april werd bekend dat hij begin 2014 tijdelijk GTST verlaat i.v.m. de flexwet. “Als ik iets voor bijvoorbeeld Mega Mindy moest opnemen, werd er altijd zo geschoven met de schema’s dat ik daar tijd voor had. Maar het repeteren van 14-18 zal heel veel tijd in beslag nemen, dat is niet te combineren met de soap. De schrijvers gaan nu een manier bedenken om mij er volgend jaar uit te schrijven“, (bron: http://www.mediadagblad.nl/?tag=marly-van-der-velden)

 29. Ricky(je ziet haar landen en dan rent rik naar haar toe)
  maxime(zie je ook landen)
  nuran(zie je ook landen en een confrontatie met maxime aangaan waar ze vraagt hoe het met ricky gaat)
  aysen(zie je landen word niet gesproken in fragment maar ze is opelucht dat ze veilig is geland)
  noud(hoor je een esprek met lauea aan gaan)
  wiet(zie je landen)

  De bovenstaande mensen overleven het

  Nina mike lorena zijn er nog in voor gekomen dat deze het overleven.

  Wel kan het zo zijn dat de saboter niet in spring levend voorkomen maar als je goe nadenkt kan ook ludo de saboteur zijn die zijn dochter nina beloofd had dat alles goed komt.

  Zijn nog onbekend

 30. Ik weet het allemaal niet meer. Er zijn zoveel mensen met verschillende ideeën en alles kan. Het is een soap. Het kan zomaar zijn dat Aysen valt, Bing word verdacht, Ludo zorgt ervoor dat Mike verdacht word en Ludo het eigenlijk heeft gedaan.

  Gekkenwerk, ik weet het.

 31. Ik heb er geen idee van ze kunnen het alle drie zijn. Ben erg benieuwd. Ik denk dat het tussen nina en mike gaat, en dat aysen zondag zal landen, zo niet dan zal het echt een verrassing zijn als aysen dood zal vallen

 32. Ik word zo moe van mensen die de bron van zelfmoord van Aysen gebruiken als waarheid het is een verzonnen theorie niets meer. En op de achtergrond van het gesprek van Jef en Maxime is het LORENA die zegt zo mooi en niet Nina.

  • Eindelijk iemand met een fatsoenlijke comment!

  • Het is wel nina zeker weten!! Nou ja het is natuurlijk niet bevestigd maar het klinkt niet als lorena

  • Hier nog een fatsoenlijke comment:

   Het kan Nina niet zijn, want Noud klonk heel kalm aan de telefoon.

   Het gaat dus tussen Aysen en Mike, de twee gehate personages.

   • Volgens mij wost noud niet eens wie het was

   • Ik denk ook dat ze op dat moment nog niet wisten om wie het ging.
    Feit 1: Jeff belde Maxime (NIET andersom!) (BRON: app)
    Feit 2: Jeff verteld het aan Laura (BRON: app)
    Feit 3: Laura belt naar Noud met het commentaar dat ze blij is dat hij het niet is. (BRON: app)
    Feit 4: Als Nuran neerkomt, vraagt ze aan Maxime waar Rikki is. (BRON: app)

    Als Maxime wist wie het was, verteld ze dat toch aan Jeff?
    Als Jeff dan ook weet wie het is, verteld hij dat toch aan Laura?
    Als Laura weet wie het is, gaat ze Noud niet bellen om te checken of hij het was.

    Als zo iemand neerstort, mogen ze er echt geen theekransje omheen houden.
    Ik denk dat Rikki en Rik de enige zijn die weten wie. Misschien niet eens zeker:
    Diegene had een helm op. En wanneer Rikki neerkomt jammert ze: Wieee wiee wiee.
    Mij lijkt dus, dat ze niet weten wie het is, en moeten wachten tot iedereen neer is gekomen om te zien wie het is.

    Ik kan het fout hebben hoor, maar ik vond dit best een logische beredenering.

    • Als je het mij vraagt heb je groot gelijk, en er wordt hier vaker gezegd dat het goed zo kan zijn dat noud en maxime niet wisten wie het was… Het probleem is alleen dat de mensen die hier deze domme dingen schrijven blijkbaar ook te dom zijn om eerst even te lezen of daar niet al iets over gezegd is.

    • Ik weet het niet zeker hoor maar moet diegene die neergevallen is niet in stukken liggen als je van zo grote hoogte valt lijkt me niet dat je helemaal heel bent hahaha

 33. Nina is niet dood, want ze krijgt een relatie met de zoon van Dries Roelvink in het volgende seizoen! 😉 Staat op de site namelijk! En Mike gaat er voor 3 maanden uit (Staat ook al een tijdje op internet), dus OF hij is ‘dood’ en ligt uiteindelijk in coma.. want alles kan in GTST! Of Aysen is dood, MAAR ik heb haar gehoord bij dansatoria. En er blijkt trouwens ook nog een anonieme springer te zijn..

 34. voor de mensen die een link wouden hebben voor Dansatoria dit is hem:http://www.rtl.nl/(/soaps/gtst/meerdijk/spectrum/)/components/soaps/gtst/meerdijk/hetspectrum/artikelen/aankondiging_inval_dansatoria.xml

  maar dit is slaat nergens op aangezien dit gaat over een drugsinval en de rechercheur is Jack van Houten. Mensen aub lees goed voordat jullie dingen typen!
  veel dingen worden duizend keer herhaald

 35. Ik denk dat Lorena dood is

  • Lekker slimme opmerking. Jij hebt zeker een paar weken geslapen en de app niet gevolgd.

  • Ik weet nu bijna zeker dat t Nina is. Als je de pakken vergelijkt met het filmpje waar iemand valt en de foto’s van mike en nina die je zondag in week 7 hebt gekregen, zie je iets overeenkomen met het pak van nina. Het lijkt in ieder geval dat het nina’s pak is door de strepen op dr benen.

 36. En daar issie weer!
  Voor degenen die de app niet hebben: Bekijk via deze link het videofragment van Maxime, en beluister het telefoongesprek van Aysen naar Dansatoria !
  http://www.youtube.com/watch?v=f2NktLCc3o0
  Veel plezier ermee, en kom vooral woensdag terug voor een nieuwe video 

 37. Ik heb het bewijs!

  Mensen het is Mike. Het bewijs staat op de castfoto.
  Kijk maar eens goed aan de linkerzijde (foto rechts) van Mike, wat daar aan de trapleuning hangt:)

 38. Ik heb het bewijs!

  Het is overduidelijk Mike!

 39. In welke mate is het eigenlijk zeker dat een van de hoofdrolspelers van GTST door neervalt. Gezien het eerste filmpje zou dit praktisch gezien niet kunnen. De persoon zonder parachute komt namelijk later beneden dan de veilige landers met parachute. Dit is onrealistisch aangezien de parachute afremt waardoor de springers met parachute dua later moeten landen.

  Waar ik dit op basseer? In het allereerste filmpje zie je de persoon zonder parachute later neer dan enkele spelers met parachute.

 40. het is mike want bij de app komt er in week 5 is er een stuk over meerdijk fm en die meneer zegt: hij had een springbruffet die had mike

  • Iedereen heeft een sprongbrevet gehaald, anders mag je geen solosprong maken. Er wordt in het gesprek niet gesproken over een ‘hij’ maar over ‘het slachtoffer’ . Daarbij is een van de eerste dinggen die de radio omroeper zegt dat het over een groep van 9 gediplomeerde springers gaat.

   Deze theorie gaat dua helaas niet op.

  • Iedereen had zijn springbuffet gehaald

 41. Mensen mensen mensen .. Of LEES eens eerst voordat je iets plaatst .. CHECK je bron en BEARGUMENTEER waar je mee komt .. jongens jongens .. wat een hoop onzin word er hier getypt.

  En nee, ik weet ook bij langer na niet alles, maar ik zorg wel dat ik mijn feiten heb gecheckt voordat ik iets plaats. En anders heb het fatsoen er neer te zetten: IK DENK. In plaats van ‘feiten’ plaatsen die geen feiten zijn ..

  1: De castfoto waar Louis ontbreekt? IS BEWERKT! Je ziet duidelijk zijn schaduw op Gigi nog.
  2: De foto van Nina in een doodskist? IS OUD! Deze komt uit 2006/2007.
  3: Louis Talpe zou geen tijd meer hebben wegens andere werkzaamheden? NERGENS staat dat hij er
  definitief mee stopt.
  4: Aysen zou zelfmoord plegen. IS EEN SPECULATIE. Dat is wat Mediadagblad DENKT, zonder verdere
  feiten.
  5: Mike springt in de plaats an LUCAS, niet Bing, wat ik al zovaak heb gelezen.
  6: Het telefoongesprek van Aysen is VOOR de sprong, niet erna.
  7: Er is nog niks bekend over dat Aysen nog leeft (Ookal beweren mensen daar filmpjes van te hebben)
  8: Er is nog niks bekend over dat Nina nog leeft (Ookal denken veel mensen dat ze zegt ‘Het is zo mooi’)
  Dat is denken, mensen .. zeker weten doet niemand het. Het kan ook Wiet zijn, of Nuran. Of iemand in
  de Koning. Of Nina die ijlt.
  9: Het kan Nina niet zijn omdat Maxime en Noud zo rustig reageren? Nou sorry, maar wie zegt dat ze dan al
  weten WIE er gevallen is? Ze zullen er echt geen theekransje omheen mogen houden. Dus Rikki en Rik
  zijn de enige die het misschien weten, en die zijn apart gezet in de hangar.
  10: Mike was de enige met een springbrevet? Peoples please .. Mike en Lorena hadden hem al. Aysen heeft
  apart getraind om Nuran te verrassen. De rest heeft ‘m tijdens te trainingen gehaald.

  Over een paar dagen .. is dit lijstje 3x zo lang ..

  • Helemaal met je eens!
   Al die onzin dat e allemaal leest pfff

  • Ik DENK dat het Aysen is als je het filmpje bekijkt dat iemand het ijzer doorknipt zie je dat diegene vieze zanderige handen heeft en als je naar de parazak van Aysen kijkt als ze hem checkt zie je zand handjes nouja de tas is vies ik denk dat Aysen het is maar ik weet het niet zeker ik hoop het wel ze irriteert me hahah

 42. Iedereen verwacht mike maar kan me haast niet voorstellen dat zo’n slimme jongen als mike zich zo makkelijk zou laten pakken en aangezien er veel beelden van wiet zijn en op de trouwerij te zien was dat wiet een zwart jasje aan had die je ook weer terug ziet op de para waar is gesaboteerd denk ik dat wiet de dader was en dan lijkt nina de logische keuzen maar ik weetniet of nina de gene is die dood is miss heeft ze de verkeerde para gepakt en is het tog mike of juist aysain die dood is

 43. Wie zie je op de camerabeelden? IK DENK monica

  • Ik denk dat Monica ook deed. Omdat ik heb ergens gelezen dat Aysen op Monica opdracht gaf. voor parachute sabotage. en kleding is ook typisch Monica.

 44. ik denk niet dat mike dood is omdaf je dat juist zou verwachten… en omdat alles naar mike wijst… maar je zult zien dat nu je eindelijk denkt het te weten (mike) het weer iemand heeeel anders is…

  ik denk persoonlijk dat het aysen of nina is want :
  het is een vrouw in de bewakingsbeelden en het kan zijn dat monica aysen heeft vermoord omdat monica bang was dat aysen erachter kwam dat ze nietmeerr zwanger was
  maar het kan ook zijn dat amy nina heeft vermoord omdat amy wraak op nina moest nemen van alles..
  als jullie goed hebben gehoord stotterd rikki in het filmpje na de val iets met N …

  ik heb geeen idee wie het zal zijn maar ik DENK dat het mike niet is omdat alles naar hem wijst en je iets heel anders krijgt dan

 45. ik vind het wel raar dat Tim niet spring omdat dat toch de vriend is van rikki… ik weet nietmeer of ze nog ruzie hadden..

 46. hallo even een vraagje, iets wat ik misschien over het hoofd gezien heb… nou degene die vald heeft lage zwarte allstars aan, heeft iedereen dat of is dat ieder voor zich, als het ieder voor zich is dan is het aysen

 47. Ik heb op fb een foto gezien van nina in een kist ? Zou het zo zijn ????
  Kan niet wachten totdat het weer begint

 48. Dat filmpje van die bewakingscamera, daar zie je iemand lopen met een tas. Dat lijkt mij Nina want ze doet bijna alles met haar linkerhand, gebruikt rechterhand alleen als ondersteuning.

 49. In de week van “Het Bewijs?” Is er wel héél veel over Wiet.. Ik denk dat Wiet de dader is en ze Nina heeft vermoord, het klinkt voor de hand liggend maar, het is wel erg toevallig dat Wiet weg ging MET haar tas (de avond van de sabotage) en op de foto zie je (denk ik een meisje) met een tas! En Wiet was ook wel erg blij toen ze beneden was.. De rest niet echt..?

 50. Er zijn mensen die denken dat Noud en Maxime aan de telefoon nog niet wisten wie er dood was.. Nou volgens mij heb je binnen 2 minuten door wie er mist. En voordat Politie en al die zooi er is, mag je er gewoon nog bij kijken Dus mensen Noud en Maxime wisten het echt al wel maar het is voor hun niet een heel boeiend persoon AYSEN

  • En hoe verklaar je dan het feit dat Laura niet wist wie er gevallen was?
   En waarom jammert Rikki dan: Wiee, wie, wiee?
   En er zit een tijd tussen, dat iedereen land, en ze landen heus niet allemaal op dezelfde vierkante meter … Dus nee, ik denk nog steeds niet dat ze het wisten.

   • iNou denk jij dat het gelijk in het openbaar wordt vertelt?

    • Wat? Wie er dood is? Als iedereen van de groep het al weet? Natuurlijk. Jij niet dan?
     Rikki en Rik zijn apart in de hangar. Maxime was niet bij hen, die was nog op het veld.
     Ik denk nog steeds dat ze eerst moeten wachten tot iedereen er is, om te zien wie er onbreekt ..

     Maargoed, dat is wat ik denk. Geen feiten 😉

   • Dan nig reageer je niet zo kalm als maxime en noud deden. Als ze het niet weten dan blijft de vraag nog steeds of nina geland is en als je dat als man en tante niet weet dan reageer je niet zo, tenminste ik niet hoor..

  • Als je iemand ziet neer storten dan reageer je soieso niet zo kalm lijkt mij. Zou het vreemd vinden dat als je niet weet of je vrouw/nichtje veilig geland is en dan heel rustig zegt “er is een ongeluk gebeurd” het kan altijd Nina zijn maar dan reageer je hoe dan ook niet zo kalm in mijn ogen. Of ze nu weten wie t is of niet, ze reageren veel te kalm.

  • Dat lijkt mij het meest logisch aangezien ze zo kalmpjes reageren. Maar goed t is en blijft een soap, alles kan.

  • ik denk dat aysen dood is want als nina dood gaat gaat nola zo wie zo naar mike en als mike dood gaat krijgt nina nola en krijgt lorena de rozenboom weer dus het moet aysen wel zijn en volgens mij land nina zondag gewoon

 51. Ik denk dat Mike dood is door Lorena omdat Lorena studs op haar jasje heeft die ze maakt met een tang, en op de bewakingscamera zie je een tas met studs erop… Het zou wel heel logisch zijn maar ik weet het niet 🙂 SPANNEND!!!

 52. Nina heeft het niet overleefd

 53. Aysen vraag ik me af of die t kan zijn aangezien ze in een filmpje opzoekt hoe je een parachut onklaar moet maken en vervolgens in een ander filmpje (haar eigen?) parachut controleerd.

 54. Kan het zijn dat de deur in het filmpje van Maxime openstaat omdat Nina naar het paracentrum is gegaan om de parachtute te saboteren?

 55. @Ellen en eline,
  Volgens mij was het een raam (die normaal nooit gebruikt wordt) dat Open stond en geen deur, ik denk niet dat nina in haar eigen huis door het raam naar buiten loopt, het kan best zijn dan nina s’ nachts degene was die maxime thuis hoorde komen maar ik denk niet dat het nina was op dit filmpje die het raam open liet staan.

 56. Je zal zien dat er dalek iets heel anders uitkomt dan je denkt misschien was er wel een vroegere vijand van iemand
  Ojah effe een vraagje je zou toch niet denken dat bing iemand vermoord op het vrijgezellefeest van zn beste vriend??

 57. Prouddirectionerr

  Oké mensen , doe ff wat research voor je iets hier op zet ; ik denk dat het Mike is omdat er iets naast hem hang op de cast foto ;
  Ik denk dat het Nina niet is omdat ze zegt het is zo mooi.. Dat is LORENA !
  Dus zoek wat op . Ik ben het met Pino eens .
  Niet denken maar feiten .

 58. Ik denk dit
  – Lorena zei bij het gesprek tussen Jef en Maxime het is zo mooi.
  – Aysen landt denk ik zondag veilig op de grond.

  Trouwens Aysen en zei dat er nog meer verhaallijnen komen voor haar.

  Ik ga voor Mike of Nina. Maar de stuntman is dood.

  • Pff… Waarom zou die stuntman dood zijn!? Bij de cliffhanger was ’t gewoon een pop ofzo wat uit de lucht komt vallen! Al die rare reacties.. Heeft bijna niemand van jullie opgelet bij die app?!

 59. Mensen, zeur allemaal niet zo.. Ik ben een groot fan van gtst.. Geen idee wie er dood gaat en wie de saboteur is en/of t misschien wel een droom is? Er is nog niks uitgelekt, dus al die foto’s zijn allemaal fake!! Nog paar weken.. Denken jullie dit vol te houden, ben namelijk ook zeer benieuwd! Ik hoop Aysen, voorbedachteraden.. Probeert het bing in de schoenen te schuiven.. En het is iemand waar we t niet van verwachten.. Maar denk dat er een heel ander verhaal achter zit dan dat wij allemaal denken.. Mja dat zijn ook weer speculaties!

 60. ik denk dat het aysen is

 61. ik denk dat het nina is wand nina is nog niet geland en ik denk dat wiet de stabotage heeft gepleegd wan wie was als laatste in de kamer dus ik denk dat wiet het heeft gedaan en dat nina gevallen is

 62. Mensen, het is in elk geval niet Nina.
  Denken jullie nou echt dat Maxime en Noud zo kalm zijn aan de telefoon wanneer hun nichtje en vrouw dood is gevallen?
  Mike is het. Het kan Lorena zijn geweest die het geaan heeft, maar ook Ludo. Het kan ook Bing geweest zijn voor aysen, of Monica voor aysen.

 63. Ik denk dat Lorena het heeft gedaan haar patroon van haar ja lijkt pecies die van de tas op de bewakingsbeelden dus denk ik dat Mike dood is !

 64. We moeten er ook uit vanuit gaan dat we door sommige hints ook om de tuin geleid worden, alleen de echt duidelijke filmpjes en telefoon gesprekken zullen duidelijkheid geven, dus het zal bij speculeren blijven, maar dat houdt het ook spannend, ben erg benieuwd

 65. https://www.facebook.com/groups/122479984588983/?bookmark_t=group
  wij stoppen niet als de app stopt wij gaan door …..we hopen je te verwelkomen als lid van ons groepje

 66. Maar Aysen kan ook de dader zijn.
  Want zij zocht iets verdachts op in de computer:
  ‘Hoe een parachute onklaar maken’
  Dat is toch heel verdacht?

 67. Ik denk dat Lorena de dader is ik heb met mij iPad gekeken naar haar jas die niet open wou en met mij telefoon gekeken naar de tas en toen ben ik er achter gekomen er zitten op de tas de zelfde diamanten als op de jas en ik denk dat Lorena Mike’s parachute onklaar heeft gemaakt.

  Groetjes beau

 68. Het moet Mike zijn:
  – Lorena: “Het is zo mooi.” (Nina valt af)
  – MZV en MBGD (Of hoe dat in elkaar zat)
  – Op de bewakingscamera zag je een lang vrouw (Ik zou zeggen Nina) Wiet is niet zolang en Aysen helemaal niet.
  – Maxime hoorde iemand s ‘nachts thuis komen moet Nina zijn
  Conclusie: Mike is dood
  Hoofdverdachte: Lorena
  Dader: Nina

  – Wiet was daar om een foto te maken met de parachutes als achtergrond
  – Lorena geen idee wat zij daar deed had ruzie met haar jas en rits (Kan ook nog de dader zijn, maar ik denk dat ze het van plan was maar toch niet heeft gedaan)

  Ik ben benieuwd wat dat was bij Maxime in het huis van Ludo het leek wel een inbreker of moordenaar ofzo?

 69. toch ga ik mijn speculatie melden. Ik ben er niet van overtuigt dat Wiet ongedeert is. Wie zegt dat geen oefensprong was.
  Ze is veek te blij en opgewekt voor een moment dat er zoveel ghaos heerst.
  Het zal mij niet verbazen als Wiet is neergestort. idd ook door de reactie van Rikki met haar Wiee Wiee. en Nina zou een mogelijke dader kunnen zijn.

  • Wiet had het waarschijnlijk niet gezien. Rikki was bang dat het Wiet was. Ik denk echt dat het Mike is linksonder staat de familie Bouwhuis en rechtsboven staat Mike een mega hint kan je het noemen en Nina staat trouwens ook vrolijk (niet dus) op de foto zij kan er ook nog uitgaan.

 70. Ik denk dat Tim de sprong niet heb overleeft … Tim heb ook mee gesprongen
  En je ziet bij de Reclame Rikkie helemaal overstuur doen en Rick ook vandaar denk ik dat Tim, het is en
  Tim staat ook niet op de foto van sping levend

  gr

 71. Als je echt goed luisterd op t geluidsfragment van maxime en jef hoor je iemand heeft die t al gehoord daarna zegt maxime er is een ongeluk gebeurd. Hoop dat nina er niet uitgaat maar ben er bang voor

 72. Waarom maakt Wiet die foto waarop te zien is dat Lorena met het “moordwapen” de tang, haar jasje openmaakt?

 73. Het is Mike, dat kan ik met zekerheid zeggen (ik ga niet zeggen hoe ik het weet, want dan geloven jullie me toch niet)

  Maar het is dus Mike

 74. Ik denk toch aysen. Aan de linkerkant zag je dat haar parachute roze was. En diegene die was gevallen had een roze parachute.

  Maar we zien het wel, nog even geduld.

  • Toch wil dat niet meteeb zeggen dat ze niet meer werkt, als ze dood gaat. Ze zal toch nog wat scenes op moeten nemen..
   Er staat ook: naar alle waarschijnlijkheid.

   Vind mediadagblad echt een slecht blad.

   • Denk je dat je een maand later nog scenes heb dat je ligt opgebaard?? Hahaha nee idd! En het was een week dat iedereen van de cast vroeg moest opstaan! Dusja

    • Hahaha, ja dus? Dan nog vind ik mediadagblad een slechte bron. En misschien raakt ze in coma en overlijd ze later? Hoeft niet, maar kan wel 🙂

     • Waarom is Mediadagblad nu in 1x een slecht blad of internetsite. Omdat dit artikel jullie niet bevalt?? Omdat jullie blijkbaar willen dat Nina het niet heeft overleefd. Beetje flauw, hoor.

      Er staan meerdere artikelen op over GTST, die ook al eerder geplaatst waren en juist bleken te zijn over wie het overleeft heeft, voordat het bekend werd gemaakt door RTL.

      Blijkbaar hebben ze een goede bron en goede journalisten 🙂

     • Wie heeft er gezegd dat ik wil dat Nina dood gaat?
      En Mediadagblad gokt en speculeert de helft. Is net zo’n groot roddelblad als de rest. En soms hebben ze gelijk, dat klopt. Maar dat is met alle roddelbladen zo. Dat wil nog niet zeggen dat ze betrouwbaar zijn.

 75. ik denk dat het mike is en ludo zit erachter of iemand wilde iemand anders dood hebben maar heeft de verkeerde parachut gepakt

 76. Ik denk dat Aysen de sprong niet heeft overleeft want want Aysen zat TIJDELIJK in gtst
  Mike gaat eventjes uit de serie voor een musical
  Noud hoor je aan de telefoon met Laura
  Nuran kan het ook niet zijn anders was rick helemaal van slag
  Ricky kan het niet zijn want je zag haar huilen nadat ze de sprong had gemaakt
  Nina hoor je DENK ik weet niet zeker op de achtergrond van een voicemail bericht
  Wiet is het ook niet want je zag haar goed landen

  Ik denk dat Ludo iemand heeft gestuurd om de parachute van Mike te saboteren maar dat de saboteur die van Aysen per ongeluk heeft gesaboteerd

 77. Gebroken hart (titel week 7) zou kunnen slaan op voor mij de saboteur en het slachtoffer:
  Saboteur: Wiet om het feit dat Noud (voor de tweede keer) voor Nina kiest en Wiet met een gebroken hart achter blijft. Ze is al eerder doorgedraaid en zou dat nu weer kunnen zijn. En mensen die roepen dat zij veel te blij reageerde in het filmpje dat ze veilig landt.. dat kan ook slaan op het punt dat zij in de veronderstelling is dat haar plannetje geslaagd is (nina uit de weg ruimen)

  Ook kan de titel op de in mijn ogen het slachtoffer slaan. Namelijk Nina. Zij heeft een gebroken hart omdat ‘haar’ Noud haar heeft verraden (zo voelt zij dat) in de rechtbank waardoor ze nu de gedeelde voogdij heeft met Mike. En de gedeelde voogdij raakt haar in haar moederhart.

  Ik DENK toch echt dat Wiet Nina iets aangedaan heeft. Nog een punt.. heel subtiel is al wat bekend geworden dat Wiet weer hulp nodig had. In een aflevering voerde ze een telefoongesprek dat ze zo snel mogelijk een afspraak wilde plannen met haar therapeut. Dat kon niet, waarna ze aan de telefoon haar angst uitsprak over het terugvallen en gekke dingen kunnen doen. Daarna is het (bijna?) niet meer aan bod gekomen TOT AAN de brief van Sjors in de app.

  Nou.. een heel verhaal maar wilde mijn gedachtespinsels toch even hier delen.. 🙂

 78. Wat een ontzettende lompe mensen reageren er hier zeg. Waauw, ti’s gewoon eng!

 79. Iedereen is zo dom we zien het vanzelf wel

 80. Er ligt al meer dan een maand iemand daar dood.

 81. Het is mike, want op z’n site stond dat die ging stoppen i.v.m mega mindy! Het is misschien heel voorspellend maar daarom is die het ook. Want iedereen denk onee dat is te voorspellend! Niemand mag mike iedereen wil hem dood hebben dus zouden er ook nog heel veel verdachten kunnen zijn om het spannend te houden!

 82. Vind erzo geen ruk meer aan
  We weten allemaal nu dat het mike is,,,
  Staat gewoon op zn site..
  Beetje jammer.,,
  En wel heel erg voorspelbaar

 83. Ik was eerst overtuigt dat wiet de dader was maar zo snel kan je dus weer veranderen in je mening want ik denk dat we hier met ze alle wel kunnen zeggen van wiet heeft het gedaan of bing maar uit eindelijk komt het onverwachte tog wel het is meestal iets wat wij niet verwachten bing wil iemand dood hebben wiet wil iemand dood hebben lorena en meerdere willen mije dood hebben als je dat na gaat zou je denken dat iedereen daar naar toe zou zijn gegaan om te gaan saboteeren en vervolgens ligt iedereen dood op de grond ik denk gwn niet dat mike de gene is die dood is het is zo’n slimme jonge kijk alleen al hoe hij de rozeboom afpakt van lorena maar aan de andere kant alles staat wel op zijn kop door mike want lorena is de rozeboom kwijt laura is haar baan kwijt nina verliest miss wel haar kind dus het zou logische zijn zijn dood en mensen denken ook al aan zelfmoord maar dat is het sws niet van aysain anders gaat ze niet als een gek steeds trekken om die parachute er uit te krijgen en ik heb ook al een feit gezien dat degene die neer valt bijna tegelijk neer komt als de gene met de parachuten en iemand zonder hoort veel eerder neer te komen miss is het tog een onbekende want mike was de gene die als laatste er uit sprong maar de leraar bleef achter op de grond dus dat kan hem niet zijn wie wel? Nog ff wachten op de volgende berichten op de app of filmpjes en miss dat het dan duidelijker word en dat we er achter kunnen komen voor nu gokken en denken hebben geen zin kom met feiten als het ook echt een feit is

 84. Ik vind het raar als Lorena de parachute van Mike zou hebben gesaboteerd. Dan zou ze nooit met het moordwapen haar jas maken, en het is geen manier om de Rozenboom terug te krijgen. Al haar geld zit erin, dus ze kan het niet terugkopen. Misschien heeft Nina of dat mannetje van Ludo iets geflikt met de parachute van Mike, maar anders geloof ik nooit dat hij dood valt. Ik denk dat wat dat mannetje van Ludo heeft geregeld, niks met de parachutes te maken heeft. Ludo laat wel mensen verdwijnen maar vermoorden?? Zou kunnen, maar zou voor mij een verrassing zijn.

  Het zou een spannende draai voor GTST zijn als Nina doodvalt, maar ik zet mijn geld toch op Aysen.

 85. Diegene die neerknalt is denk ik Mike. Lorena krijgt de schuld door vingerafdruk op de tang. Maar ze heeft t niet gedaan, wat pas laat blijkt door foto van Wiet. Ludo heeft ook geen opdracht gegeven. Het plan waar ie door de telefoon over sprak had betrekking op escapade met Julia. Die escapade in de laatste aflevering moet wel een reden hebben. Hij keek ook niet betrapt toen ie Lucas zag staan. Ik denk dat Monica de saboteur is, maar dat Mike de parachute van Bing heeft genomen.

 86. Pff wat wordt je van sommigen mensen toch moe, ik vraag me echt af of de meeste mensen het wel goed volgt de App en de GTST Cliffhanger wel goed gevolgt hebben, want ik leest echt alleen maar van de vreemde reacties zoals: Mike heeft alleen zo’n springbrevet, als je goed gevolgt had voor de Cliffhanger dan had iedereen die gehaald, zonder zo’n springbrevet mag je niet eens springen.

 87. Ik verwacht dat Aysen of Nina deze week zal landen. Het valt iedere week op dat de hints naar 1 persoon verwijzen. Maar uiteindelijk zal Mike toch wel dood zijn verwacht ik.

 88. Ik ben hier helemaal niet goed in hoor! Maar wiet leek wel dronken toen ze landde! Wist ze nog van niks? ( dus had ze niemand naar beneden zien vallen?) of is zij de dader ( dus de killer?) doeii

 89. Ik denk dat maxime de saboteur is zij wou de parachute van mike saboteren mike komt erachter en verwisselt de shute met die van nina zij valt dood lorena krijgt de schuld en wiet heeft de foto en dan komt ludo erachter en noud en.wiet komen zoiezo bij.elkaar x

 90. Mike zou er na een jaar uitgaan dus ik denk mike

 91. Waarom zegt iedereen toch dat dat gesprek van aysen van voor de sprong is? Hoe weten jullie dat dan zo zeker???

  (Zal vast wel aan mij liggen) :$

 92. Waarom zegt iedereen toch dat dat telefoontje van Aysen van voor de sprong is? Hoe weten jullie dat dan zo zeker???? Dit kan toch ook ergens anders over gaan dan dat artikel van die drugs in Dansatoria of niet??

  (Zal vast wel aan mij liggen) :$

  • Dat met die drugs is een oud artikel. En Bing zit vast tijdens/na de sprong, dus hoeft Aysen niet te vragen waar hij is, toch?

   • Volgens mij is dat ook van na de sprong, misschien was Bing ontsnapt ofzo. Zij werkt toch ook bij de politie enzo dus daarom denk ik dat ze hem zoeken omdat hij misschien verdachte is als saboteur en daarom is hij ook ontsnapt voor de spanning op te bouwen 🙂

 93. Mensen laten we amy het liefste zusje van nina niet vergeten? Zij wou Nina ook vermoorden om meer aandacht te krijgen. Misschien is zij wel degene die die nachtt thuis kwam? Ik weet uberhaupt niet waar zij uithangt al die tijd maargoed….

 94. mike en nina springlevend!

  Mike is te zien bij paul de leeuw en heeft gezegd dat hij in gtst blijft spelen. Op het radiofragment word er gezegd dat het een DODELIJK ongeval is. Er word gezegd dat mike 3 maanden uit de serie gaat vvoorde film mega mindy. Daarna is hij gewoon weer te zien in GTST.

  Het is zeker weten nina die zegt ‘het is zo mooi’ in het gesprek van jef en maxime. Nina heeft een soort hoofdrol in gtst en nog veel verhaal lijnen. Die gaat niet zomaar dood.

  Ik weet volle 100% dat aysen diegene is die valt en dat monica de dader is.

 95. Weet je waar ik me zo aan irriteer? Aan mensen die nu nog gaan zeggen dat iemand neervalt waarvan al lang bekend is dat degene de sprong heeft overleefd. Hoe vaak heb ik al niet gelezen dat het Maxime is en dat Nick de dader is. Pfff is al ruim een maand bekend dat Maxime nog leeft.

  Daarbij zeggen ook mensen heel vaak. “een vriend van me die zijn moeder of vader werkt bij GTST en die heeft gezegd dat ……. neervalt. Sorry maar hoe stom kun je zijn als je dat gaat zeggen. Hebben we nog eentje “Marly heeft in een interview gezegd dat ze volgend seizoen nog mee zal spelen”. Marly is dan haar baan kwijt.

  Zet gewoon iets nuttigs erop aub.

 96. Nee ik zie het nog hoor

 97. weet iemand de nieuwe code van week 7 van 14 augustus boven de opdracht van mike aan rogier

 98. Wat is het codegetal van vandaag

 99. zou mike de gene zijn die de fatale sprong maakt en dat lorena eerste instantie de schuld krijgt omdat ze de tang vast heeft gehad ….wiet pleit haar uiteindelijk vrij omdat ze toevallig een foto heeft gemaakt dat lorena de tang slechts alleen gebruikt heeft voor haar rits die niet wilde sluiten

  Nina zal trots zijn op haar vader omdat ze denkt dat hij de opdrachtgever is

  Verder zullen meer verdachten zijn aangezien meerdere elkaar het daglicht niet gunnen

  ( aysen in onderzoek op internet als afleiding?)omdat niemand het verwacht
  aangezien ze zelf het ene en andere van plan leek te zijn of toch zelf de fatale sprong maakt om bij nuran iets achter te laten net voor haar bruiloft waar ze niet bij mag zijn
  Maar op de bewakingscamera beelden is een vrouw te zien ,maar haar doel zou bing moeten zijn en die heeft de sprong niet gemaakt …. Dus toch Monica ?

  Wie het ook kan zijn is de instructeur zelf aangezien die gene een brevet heeft ( Mike heeft er ook een en kan een misleiding zijn waardoor iedereen denkt dat hij de gene is die dood is

  Van aysen is het niet bekend of ze een brevet heeft en aangezien zij de oefening niet bijgewoond heeft maar wel opeens mee gaat springen kan het mogelijk zijn dat ze al een brevet heeft ( gehaald in haar politie opleidingscentrum tijd?)

  Gaat gaat denk ik tussen aysen en Mike
  En ik begin steeds meer te neigen na de gedachten dat het toch aysen is
  Ook juist omdat meer dan 50% bijna zeker van is dat het Mike is aangezien hij veel vijanden heeft en Ludo hem graag uit het leven van Nina en nola wil verbannen

  • Het is Nina die dood neervalt 100% zeker

   Mike niet en dit zijn de redenen:
   -een man van Ludo belt dat het plan in werking is, dus GEEN vrouw zoals op de videobeelden te zien is
   -Lorena kan het niet hebben gedaan omdat ze die avond in de rozenboom was
   -Mike gaat tijdelijk uit de serie en als je dood bent kan je moeilijk weer je rol vervullen na 3 maanden.

   Dus zou Nina de saboteur moeten zijn.. Lijkt me sterk….

   Aysen is het ook niet:
   -ze heeft haar parachute gecontroleerd
   -ze kwam onverwacht dus niemand zou voorbereidingen kunnen treffen
   -Monica is als de dood voor Aysen EN voor Bing en zou het liefst gelijk uit meedrink verdwijnen

   Het is Nina en Wiet is de saboteur:
   -In het dagboek van Rikki staat dat op de avond van de sabotage dat Wiet ineens uit een gesprek wegging, ze was niet in de rozenboom te vinden waar Noud was omdat dat niet is aangegeven.
   -Je ziet steeds beelden van vroeger en ze droomt er vaker van dat ze Nina vermoord.
   -Haar zus Sjors vertrouwd al niet en stuurt de brief.
   -De oorbel die in de kluis te vinden is, is van Wiet (die heeft ze meerdere afleveringen aangehad)
   -Zodra ze is geland zegt ze :’Wat was dat gaaf!’ En hebben de makers van de App als titel van het filmpje gezegd: ‘Van geen kwaad bewust?’

   Daarom weet ik 100% zeker dat Wiet het is en dit zal het plot zijn:

   Nina is dood en Ludo wordt kwaad en verdenkt Mike op het eerste moment. Omdat iedereen dit doet wordt Mike onschuldig opgepakt (en kan dus zo 3 maanden uit de serie) Ludo wou dit natuurlijk zelf oplossen (koppie kleiner maken) dus probeert het leven van Mike nog steeds zuur te maken ook al zit hij in de gevangenis. Noud heeft ondanks zijn liefde voor Wiet, verdriet van de dood van Nina. Janine zal voor Nola gaan zorgen en Mike’s vaderschap verdwijnt per direct. Na 3 maanden zal hij waarschijnlijk onschuldig worden gesproken of ontsnappen of wat dan ook.

   • Goede reactie. Eindelijk een goed beargumenteerd verhaal!

    Maar ik denk nog steeds dat er een kans is dat Monica de dader is en Aysen het slachtoffer.

 100. Het is geen Nina op de bewakingscamera hoe kan ze nou haar rechter arm bewegen? Die is toch verlamd?

 101. De code is 0511

 102. Ik zag Nina gisteravond nog rondlopen in Amsterdam! Dus Nina leeft nog gewoon hoor!

 103. Het is mike want je hoort in het radio fragment dat de gene die is neer gestort een springbuffet had en mike mog meedoen op het laatste moment omdathij een buffet had

 104. Code van vandaag is 0511

 105. We denken allemaal al sinds de fatale val aan een van de acteurs van gtst. Maar wat dachten jullie van de instructeur die mee springt???

 106. Bij de plaatjes van verschillende formaties van parachutesprongen, staat hun sprong (ster) bij de M. Dit was na de week dat Maxime het overleefd had, dus moet Mike t wel zijn.

 107. Ik denk dat aysen valt, want als ze haar parachute controleerd zie je op haar tas een roze plaatje en de parachute van degene die valt is ook roze.

 108. Kijk vanavond om half 7 naar mijn kanaal voor de foto en het sms bericht! Link volgt vanavond 😉

 109. Misschien is er wel niemand van gtst dood maar een instructeur die mee sprong

 110. nina land als eerste want eigenlijk kan alleen aysen dood

 111. Het filmpje waarin Lucas, Wiet ontsloeg was omdat Wiet achter noud aanzit.
  Wiet is daarom boos geworden en doorgedraaid en heeft de parachute van Lucas doorgeknipt waar Mike uiteindelijk mee sprong
  DENK ik.

 112. Mike is dood en lorena is de saboteur

 113. Ik denk dat Ludo het gedaan heb, en dat hij het bij Mike wou doen maar de verkeerde parachut heeft gepakt en de parachut van Nina heeft gepakt en dat Noud zo rustig is omdat ze nog niet weten wie het is en dat Mike er 3 maanden uitgaat omdat hij een plan moet bedenken om Laura en lorena tegen te gaan dat is het meest logisch want als wiet bij Nina doet en Ludo het bij Mike doet want als je het filmpje kijkt dat wiet neer komt weet ze nog van niks en bij de laatste aflevering hoor je Ludo zeggen van : alles loopt volgens plan nu kijken wat er gaat gebeuren maar hij of iemand anders ie voor hem werkt springt niet en dat is erg verdacht wie hier wat op te zeggen heeft regeageer

  • Het enige wat ik te zeggen heb;

   Normaal Nederlands en gebruik van comma’s en punten zou in je gebrazel misschien een beetje duidelijkheid kunnen brengen…

 114. ik debk dat deze week nina land omdat de titel van dezeweek gebroken hart is en nina een gebroken hart heeft doordat noud haar heeft bedrogen met wiet.

 115. Als er geen punten en komma’s gebruikt worden in de bovenstaande speculaties, kun je ze niet eens lezen. Sommigen…

 116. Het lijkt me ook wel weer dat amy terug keert. Omdat er rare dingen bij sanders thuis gebeurt.

 117. Nina leeft nog:
  Geen springbruffet

  Aysen trainde apart dacht ik

  Dan is Mike neergestort en dood

  Maar bij de familie Sanders was iets heel raars in 0701 (een vijand van de familielid (Nick, Amy, Martine?)

 118. Ik denk dat mike dood is want hij heeft al nieuwe baan aan genomen nina is de saboteur

 119. Ik denk dat Nina dood gaat ik ken iemand die kent de vrouw die roza speelde in gtst en hij zou het van haar hebben en als je Nina gtst kist in typt op Google dan krijg je een foto van Nina in een doodskist

  • Die foto van nina die in de doodskist legt .
   is van de droom van ludo toen hij vast zat na dat gedoen van die ontvoering van de spelers van gtst waar bing zo paranoia werdt.
   en amy elke keer zag beschijnen.
   Wordt moeilijk he

 120. Ik denk dat het nina is die dood gaat want mike stuurt rogier een smsje met daarin dat hij nog 1 opdracht heeft voor hem, en op de foto zie je ninas gezicht verminkt ! En de uitgelekte foto van nina in een doodskist, dus ik denk dat nina doodgaat en er vervolgens der mate tijd gevecht koomt om nola , en lorena die dan terug vecht voor haar hotel! Ik dnek dat meer omdat anders alles stilstaat kwa verhaal lijn!

 121. Ik denk dat Nina degene is die dood valt.
  Ludo zat veel te bellen (Ik denk om te regelen dat iemand de parachute van Mike zou doorknippen)
  Maar Mike was zo slim om zijn parachute te ruilen met die van Nina.
  En dus.. valt het prinsesje naar beneden 🙂

 122. De voicemail op de facebook van Leo van Wamel

  Vorige week had ik opeens een voicemail van Sandra. Ik haat voicemails. Weet je wat het is met voicemails? Je kunt ze elke keer afluisteren en elke keer krijgt het bericht nieuwe betekenis.

  Waarom spreekt ze zo tergend langzaam? Waarom zo’n grote zucht voor ze losbarst? Waarom spreekt ze überhaupt in? Ik had eerst helemaal geen zin om het bericht af te luisteren, maar na twee dagen uitstellen, won de nieuwsgierigheid toch. Had ik het bericht maar niet beluisterd.

  Sandra en ik waren niet heel lang samen. En volgens mij heeft ze zelfs in onze flitsrelatie de helft van de tijd azijn gezeken. Nu het uit is, had ik gehoopt dat ze daarmee ook klaar was met miepen. Maar: Ze is een puist, die elke keer opnieuw uitgeknepen moet worden en dan toch weer opdoemt. Houd het dan nooit op!

  “Ik weet het van jou en Josephine. Waarom heb je me niet ingelicht en moet ik dit op Facebook lezen? Heb je dan helemaal geen gevoel in die lome mannenhersens van je? Als ik Josephine en/of jou tegen kom, sta ik niet voor mezelf in…”

  Ja hoor. Een heuse bedreiging. Ai-ai-ai, ze geeft me er flink van langs. Maar ben ik nou gek of ben ik haar helemaal geen verklaring verschuldigd? Zij wilde toch zo nodig weg bij me, juist toen ik wel een schouder kon gebruiken.

  En dat dat dan in een voicemail gezegd moet worden: De onpersoonlijkheid! Dus Sandra, als dit de manier is hoe jij het wil spelen? Deze blog is voor jou: Wat slaat dit op? Is dit soms een kinderachtig spel, waarvan ik de memo gemist heb? Move on bitch!

  Doeipoepeloei!

  okay VOLGENS MIJ slaat dit op Nina/ Wiet/ Noud gedoe. Noud gaat verder met Wiet en komt daar via iemand anders achter? Want Nina miept wel heel vaak en ze heeft Wiet bedreigd ( soort van )
  en er staat duidelijk BITCH en raad eens waar we die vandaag gezien hebben ?
  Daar gaat mijn theorie dat Nina dood is ! en de code van vandaag is 05/11 met hulp van iemand van Facebook was dat de aflevering waar RoZA dood ging, misschien is mijn theorie toch niet naar de knopen…

  Bij voorbaat bied ik mijn excuses voor mijn lange uitleg :p

 123. Of gaat het juist over Mike/ Sjors en Nina … toen der tijd en is Mike springlevend :s

 124. Wat dachten jullie van emmy? ????

 125. guys, wat is er gebeurd met dat bitchie nepzusje van Nina? Aangezien de nieuwe foto!

 126. Oke, voor iedereen hier: Week 5 nogmaals MEERDIJK FM Beluisteren: “Hij was in het bezit van een brevet”. Het gaat zo snel dat je het haast niet hoort. Wie is in het bezit van een brevet, Mike en de eigenaar. De uitslag zal nog eens heel raar uitpakken. Niemand verwacht het.

 127. Vet irritant dat die nieuwe texten niet onder de andre komen ,,,
  Zo kan ik niet zien welke ik al gelezen heb..
  Het word kris kras door andere texten gezet
  Beetje jammer

 128. Ik weet het .
  Het is nia die de sprong niet overleefd.
  De saboteur is Amy… kijk maar goef naar die camera beelden
  Precies amy
  Die was altijd al jarloess op dr sus
  Dus let maar op …, amy dader…nina slachtoffer

 129. Ik denk dat Nina het niet overleefd. Mike krijgt dan de voogdij over Nola. Ik meen een x gehoord te hebben in rtl boulevard dat Nina uit gtst gaat.

 130. Lees dit:
  Aysen maakt de parachute onklaar. In eerste instantie is het bedoelt voor Bing, maar die wordt kort voor tijd opgepakt. Wanneer hij meegenomen wordt door de politie roept hij naar Aysen dat hij het jammer vind dat hij er niet bij kan zijn, waardoor Aysen op een nieuw idee komt… Aysen heeft niemand meer in Meerdijk en vroeg of laat zal uitkomen dat zij Danny heeft vermoord. Ze besluit haar eigen leven te geven om op triomfantelijke manier revanche te nemen oSchermafbeelding 2013-07-19 om 23.18.52p Bing; ze trekt uiteindelijk zelf de gesaboteerde parachute aan. Wanneer Aysen ter pletter zou vallen, zullen alle pijlen op Bing wijzen, aangezien hij in het bijzijn van Menno min of meer een een verklaring heeft gegeven en hij heeft tegen Nuran gezegd dat Aysen wat hem betreft dood kan vallen. Daarbij springt Aysen op het laatste moment in het vliegtuig en kijkt ze als enige in het vliegtuig voldaan, terwijl je tijdens de sprong alleen bij haar duidelijke angst in de ogen ziet, alsof de de dood tegemoet ziet…”

 131. @ pino ik vind jou best wel goede theorieën hebben, dus k vroeg mij af wat je van dat voicemail bericht denkt die ik hier boven geplaatst heb

  alle andere mogen reageren, maar alleen serieuze reacties aub

 132. In dat filmpje van Maxime als ze wakker schrikt, kan niet Ludo zijn want Ludo laat alles door z’n “mannetjes” doen. Dus in eerste instantie dacht ik aan Nina, maar toen besefte ik dat evil Amy er ook nog was. .. En zei had eens reden om Nina te doden

 133. zondag de ene na laatste die springlevend is ik ga toch voor die Bitch Aysen die gaat landen a.s. zondag.

 134. Ik ben ervan overtuigd dat de spring instructeur het niet heeft overleefd en iedereen dus springlevend is

  • Ik denk dat Leo nog wel een tijdje in gtst blijft. Ik denk dat hij de nieuwe liefde van Maxime wordt.

   Het zou best kunnen dat Amy de moordenaar is en dat Nina er s’ochtends wat eerder was en controleerde haar parachute en dat ze daarna de parachute had gewisseld van Mike.

   Off topic:
   Zit Elly de Graaf (Rosa Gonzalez) in de Gamma reclame?

 135. Nee Nina is dood , ik had ergens op gevangen dat Nina zou stoppen met gtst !

 136. Ik heb net nog eens de val bekeken en het beeld steeds stil gezet. Als het echt de acteurs zelf zijn in de filmpjes dan is het sowieso een blank iemand. De persoon lijkt een man te zijn, al lijkt hij niet echt op Mike. Bij het eerste stukje dat je de persoon alleen van opzij ziet, is het onderste gedeelte van het gezicht niet bedekt, als je daarna het shot van onderaf te zien krijgt is het gezicht helemaal bedekt. Foutje of toch verschillende acteurs? Ik vroeg me namelijk af of ze die stukjes met het uitgooien van de parachute hebben kunnen filmen met de echte acteurs, die zijn toch niet echt gesprongen? Vlak voor dit ene stukje lijkt iemand wel erg op Mike trouwens, maar zijn parachute gaat open. Als je de video steeds even op pauze zet kun je het goed zien. Ik heb ook een printscreen gemaakt, maar die kan ik niet plaatsen helaas

 137. Ik denk dat Monica Aysen vermoord heeft, want ik denk dat Monica nog zwanger is .

 138. Hier issie dan! Bekijk hier de nieuwe pagina van week 7!
  https://www.youtube.com/watch?v=TxO2B46zPDw&feature=youtube_gdata_player

  Enjoy!

  • Heel erg bedankt Kaas Koekje, ik ben fan van jou uploads filmpjes, ik kijk iedere dag naar jou filmpjes. Ik zelf kan hem niet downloaden blijft het anders hangen op me IPhone. Bedankt!

   Ik denk nu toch echt dat Nina de persoon is die dood gaat, want ik zit nu ook zo te denken Aysen is te voorspelbaar en Mike ook omdat hun toevallig zoveel vijanden hebben en 1 van hen zeker weten dood zien gaan, bij Nina zou het onverwacht zijn, zelf denk ook dat Mike en Wiet niks te maken hebben met de dood van Nina het zou best eens kunnen dat het Amy is om haar karweitje af te maken!

   • 🙂 Ik ben erg blij dat mensen er iets aan hebben. Toen ik ermee begon waren er al mensen die af en toe iets plaatsten, maar ik vond ze rommelig en onduidelijk. Toen dacht ik: dan doe ik het zelf wel 😉

    Iedere dag komen er abonnees bij, en de views blijven maar stijgen. Erg leuk te zien dat mensen er blij mee zijn, en voor mij is het 5 minuten werk. Geniet ervan!

 139. Mike is springlevend! De enige twee die overzijn zijn nina en aysen… Maar als het waar is wat eheemskerk zegt (dus dat aysen springlevend is

 140. Ik weet gewoon zeker 100% het is Aysen want als je de ene dag goed keek naar Bing toen ie opgepakt werdt , zij die al met grijns : Jammer dat ik niet op t feest kan zijn en daar voor zij hij al : als ze dood zou zijn dan zou niemand d”r missen , daarom denk ik ook dat t Aysen is ..!! && ook omdat Bing claustrofobie heeft en nooit in de cell zou willen maar toch zij die ; sluit me maar op !!
  HEEL VERDACHT TOCH ALLEMAAL!!

 141. Ik bedenk me ineens dat deze week er nog een persoon veilig land, en dat de week erna de aflevering online komt. Maar wat als in de aflevering geen van de overgebleven personen veilig land……. Dan zouden er twee personages vertrekken.
  Ik dacht eerst dat Aysen veilig zal landen eind van deze week, maar het kan ook Mike zijn waardoor zowel Nina en Aysen zouden kunnen sneuvelen. Menno en iemand anders komen dan in de vaste cast. Ik denk eerder dat Nina eruit gaat en dat de gefilmde persoon die naar binnen is gesneakt in het donker onschuldig is. Nina zal sneuvelen of het langste in onzekerheid gehuld blijven. Als Mike veilig land zijn er twee opties. Als Aysen deze week land denk ik zeker te weten dat Nina zal sneuvelen.

  Snappen jullie mijn redenering dat ik verwacht Mike deze week veilig te zien landen? Juist omdat het dan het spannendst blijft?

 142. Zal ik eerlijk zeggen mensen? Ik denk dat de slachtoffer en dader mensen zijn die je totaal niet verwacht. Het zou zo maar kunnen dat Bianxa Bouwhuis hier achter zit om Rikki de Jong te boeten voor wat zij Haar zoon, Sjoerd, heeft aangedaan. Waardoor iemand de verkeerde parachute pakte.

  • Ik vraag me af als je het echt volgt hoe kom jij op Bianca die niet eens sprong! En Aysen is allang levend verklaard bing werd die ochtend voor de zprong opgepakt! En het is nu tussen Nina of Mike! Maar ga niet uit van alleen een contract gtst blijft altijd kijken of het past of ze nog iets kunnen doen met zijn of haar verhaal lijn! En ik weet niet meer hoe ze heten maar Dex had je met Martijn die huisarts die werden er ook zo uitgegooid omdat ze een gezin wouden met jongere kinderen en voilà daar waren de bouwhuizen! Maar die app is gemaakt om je zo gek mogelijk te maken hopelijk snappen jullie wat ik bedoel! Ik hoop Mike en ik denk Mike hij gaat weer een rol een België vervullen!

   • Mij lijkt dat Farah met dat ‘Bianca Bouwhuis’, gewoon haar opmerking ‘Het zal iemand zijn die je totaal niet verwacht.’ Het is een voorbeeld. En nee, Aysen is nog niet levend verklaard, dus vraag ik me af of jij het wel volgt?

    • Sorry, de zin moet zijn: Mij lijkt dat Farah met dat ‘Bianca Bouwhuis’, gewoon haar opmerking ‘Het zal iemand zijn die je totaal niet verwacht.’ probeert te ondersteunen..

 143. Ik denk dat nina het is. In week 7 dat whatsapp gesprek tussen Mike en Rogier. En die foto heeft wiet denk ondergekrast maar dat wa maar een afleidingsmanoeuvre. En dat van ludo ook

 144. Volgens de buurvrouw van mn tante is nina die de sprong niet overleefd..
  En Amy heeft het gedaan..
  Ik noem verder geen namen maar t is een betrouwbare bron

  • Helaas @Hema, maar het klopt niet wat je buurvrouw en die betrouwbare bron zegt.

   Kijk het item GTST Springlevend in het programma EditieNL van gisterenavond 14/8 maar terug, helemaal EN vooral op het laatst van het item / filmpje is erg belangrijk.

  • Ik zelf denk al vanaf begin dat Nina ter pletter valt en dat Mike is dan de verdachte dat die juist 3 maanden op vlucht zal gaan en dat Amy uiteindelijk de dader is

 145. het is nina diegene die valt had een roze parachute en wie had een roze parachute juist nina en mike gaat er maar tijdelijk uit en aysen werd alleen maar erger in het volgende seizoen

 146. Hoe zit het met bing? Die spring toch ook mee? Daar hoor je niks over

 147. Gaat Mike dood…of toch Nina? De Springlevend-app van GTST houdt al de hele zomer duizenden soapfans in haar greep http://www.rtlnieuws.nl/editienl/wie-er-springlevend … dit stond er op de webpagina van editie.nl, maar op twitter is het nog niet weggehaald of verbetert ! IS het een foutje of zijn ze het vergeten…

  Als het klopt, betekent het dat Aysen zondag veilig land. Ik weet niet of het wat betekent, maar ik wou dit toch met jullie delen.

  Hopelijk wanneer jullie dit lezen, hebben ze het nog niet verwijderd !

 148. de sprong is voor mike fataal geworden als je de app goed hebt gevolgd

 149. Ik weet 100% zeker dat nina dood is ik zag op twitter een foto van haar dat ze in een doodskist ligt dus iedereen die mike zij……
  BAMM!!

 150. Die foto van Nina die als laatste is vrijgekomen laat je daar weer aandenken dat zei het is! Maar hoe kan het dan en noud en Maxime dan zo rustig blijven! Is toch vreemd als je vrouw of lievelings nichtje waar Maxime zo gek op is dood gevallen! Maar noud was rustig ja oma ik moet gaan en Maxime er is een ongeluk gebeurt! Dat blijf ik vreemd vinden ik ben er ook bang voor. En onder ieder contract kan je uitkomen! En niet alle spelers die nieuw waren hebben er vijf jaar ingezeten! Kijk naar Dex en die familie die waren te oud! Gtst kan het ook zo beëindigen als het niet aanslaat!

 151. In een artikel van ad.nl van april 2013 geeft Louis thalpe aan dat de schrijvers hem er (tijdelijk) uitschrijven omdat hij t te druk heeft met musicals en opnames voor megamindy. Nu gaat hij ook nog in een andere serie of film spelen. Ik denk dat tijdelijk niet meer van toepassing is en dat hij valt. Of dat hij niet dood is na z’n val maar wel in coma zodat hij over n lange tijd terug kan keren. Maar denk dus dat t Mike is

 152. Het is nina kijk op de app je ziet een tekening met een foto van wiet rikki en nina door nina staat een kruis met bitch dus het is niet perongeluk gedaan waarschijnlijk dat denk ik je ziet het bij gebroken hart

 153. Mike is te zien bij paul de leeuw en heeft gezegd dat hij in gtst blijft spelen. Op het radiofragment word er gezegd dat het een DODELIJK ongeval is. Er word gezegd dat mike 3 maanden uit de serie gaat vvoorde film mega mindy. Daarna is hij gewoon weer te zien in GTST.
  Het is zeker weten nina die zegt ‘het is zo mooi’ in het gesprek van jef en maxime. Nina heeft een soort hoofdrol in gtst en nog veel verhaal lijnen. Die gaat niet zomaar dood.
  Ik weet volle 100% dat aysen diegene is die valt en dat monica de dader is.

 154. Ik denk nou toch echt dat Nina dood is, dan heeft Janine eindelijk weer een beetje verhaallijn, want die Janine doet ook helemaal niks behalve rondhangen in de Rozenboom. En Ludo denkt natuurlijk dat Mike het heeft gedaan, en dan gaat ie een wraakactie doen. Waardoor Mike er volgend jaar een paar maanden uit is. (want Louis talpe gaat er volgend jaar een paar maanden uit)

 155. Volgens mij zegt diegene niet: “Het is/was zo mooi!” Maar: Heeft ie (Jef) ’t al gehoord?”…

 156. Ja denk dat nina niet is neer gestort is want ze had een hoto gezien waar ze op stond en daarop stond bitse dat was mijn verhaal.

 157. Zijn jullie nou zo dom of hoe zit dat..,
  Denken mensen nou werkelijk dat iemand een sprong van 3 km hoogte zou overleven?
  Je bent echt kei dood hoor als je dat gebeurd,
  En echt niet in coma..
  Er gaat gewoon iemand dood.
  Maar ga geen onzin roepen van iemand raakt in coma.
  Het is onmogelihk dat iemand zn sprong overleefd,,
  DENK NA

  • Ik zucht veel en heb erg veel sarcasme. Maar ik noem niemand dom.
   Voordat je mensen dom noemt, kijk eens op internet.

   Luister, ik ben ook van mening dat er iemand dood gaat. Maar ik denk dat omdat ze het hebben over een ‘fatale’ sprong. Er zijn mensen die gevallen zijn met parachutespringen en die het hebben overleefd.

   Hier bijvoorbeeld:
   http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/2823925/2011/07/31/Vrouw-overleeft-val-van-1-km-nadat-parachute-niet-opengaat.dhtml

   Dus doe eerst effe research .. voordat je mensen voor dom uit maakt.

   • Denk na pino,
    Je doet je naam wel eer aan zeg.
    Iemand overleefd geen val van 3 km .
    En die link ..is wel heel uitzondelijk.
    En dan nog is 1 km heel anders dan 3 km
    Je verteld het gewoon niet meer na.

    • Dan nog, kan ik mijn bewering onderbouwen met een goed artikel.
     en jij .. niet 🙂

     • Je kan het onderbouwen met een val vanaf 1 km hoogte en geen 3, om niet het woord dom voor jou te gebruiken….laten we zeggen Pino dat is niet echt een slimme vergelijking van je.
      Misschien niet zo betweterig en zelf ook de mensen in hun waarde laten, ongeacht wat je van hun reactie vindt……..
      Want ook jou reacties zijn niet altijd even aanvullend te noemen…

     • helemaal mee eens pino! Er heeft zelfs ooit een Nieuwzeelander een val van 4,5km overleeft…

      http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/8212/Parachutist_overleeft_vrije_val_van_4,5_km_via.html

     • Sorry mensen.

      Maar ik kan bij deze met 100% bevestigen dat niemand een sprong van 1 km of zelfs 3 km overleeft.
      Sterker nog: een val van 100 meter hoogte is al dodelijk.

      Beide nieuwsartikelen zijn nep of het resultaat van slecht journalisme.

     • Ik zucht de laatste tijd inderdaad wat af en mn sarcasme kan er ook wat van (zoals ik zelf al aangaf) Maar als je dan toch al mijn reacties leest, zie je ook dat dit over dingen is die al 100,00 x gezegd zijn 🙂 Het is erg vermoeiend om steeds maar dezelfde dingen te horen, en dan ga je dat inderdaad aangeven 🙂

      Verder noem ik niemand dom. Alleen kunnen sommigen inderdaad beter opletten of eerst goed lezen. En daar zullen er velen het met mij over eens zijn.

      Dat deze artikelen fout zijn, zou misschien kunnen. Maar mij leek het AD best een betrouwbare bron. Als jij dat dom van me vind, dan zij het zo 😉

     • Pino,

      Ik noem je niet dom. Natuurlijk ga je ervan uit dat een krant de waarheid vertelt.

      Ik geef enkel aan op basis van kennis van valsnelheid en impact aan dat een val van 100 meter hoog al dodelijk is. Stel je eens voor wat er gebeurt bij een val van 200 meter of zelfs 400 meter. Vanaf 1 kilometer blijft er dan ook niks meer van je over anders dan een hoopje vlees. De man die op 911 van het WTC afsprong was dan ook verpulvert.

      Een wonderbaarlijke redding zoals het terecht komen in een berg van hooi bestaat niet. Geen enkele ‘redding’ is zacht genoeg om de impact te dempen (anders dan het alsnog uitklappen van een parachute).

     • Pino heeft wel degelijk gelijk. Een val van 1 km is namelijk hetzelfde als een val van 3 km. Op een gegeven moment bereik je namelijk een snelheid die niet te overtreffen is. Die snelheid bereik je al voor de 1 km. Dus maakt het niet uit of je 1 km valt of 3 km. De snelheid waarmee je valt is hetzelfde en dus ook de impact. En als iemand zegt dat je een dergelijke val niet kan overleven dan moet ie toch echt even research doen. Er zijn wel degelijk gevallen bekend waarbij mensen dit overleefd hebben

 158. Ben ik de enige die ergens denkt dat laura misschien iets te maken heeft met de moord? Zij heeft laten merken dat ze Mike zal terugpakken en ook in een vd filmpjes van de app was dit te zien. Het zou wel heel onverwachts zijn als Laura het heeft gedaan, maar ik zie het nog wel als optie. Mike weg = geen mike meer in rozenboom maar ook geen mike meer die de relatie tussen noud en nina blokkeert wat zij als oma vast niet fijn vindt.
  Missschien slaat het nergens op, maar het schoot ineens door m’n hoofd…

 159. Ik denk dat Nina dood gaat. De verhaallijnen van Aysen en Mike zijn gewoon nog niet klaar om te stoppen.
  Nina heeft geen verhaallijn, die zeikt alleen maar de hele dag. Tijd om te gaan.
  Uiteraard heeft Ludo z’n eigen prinses vermoord, per ongeluk. De bedoeling was dat Mike het zou zijn.

 160. Okay Leo van Wamel heeft op zijn facebook pagina een liedje geplaatst namelijk die van:”Lana del Rey (summertime Sadness)
  Ik kan niets specifieks opmerken aan de lyrics behalve dan dat het gaat over iemand die een jurk draagt, hoge hakken en haar haar in een ”koninginne”stijl opsteekt. Ik zie Mike of Aysen geen jurk dragen of haar haar stijlvol opsteken!
  Oja vergeten om te melden, diegene gaat dood … Yeah mijn Nina theorie gaat dood is nog steeds ”in the market”

 161. Okay Leo van Wamel heeft op zijn facebook pagina een liedje geplaatst namelijk die van:”Lana del Rey (summertime Sadness)
  Ik kan niets specifieks opmerken aan de lyrics behalve dan dat het gaat over iemand die een jurk draagt, hoge hakken en haar haar in een ”koninginne”stijl opsteekt. Ik zie Mike of Aysen geen jurk dragen of haar haar stijlvol opsteken!
  Oja vergeten om te melden, diegene gaat dood … Yeah mijn Nina theorie gaat dood is nog steeds ”in the market”

 162. Iemand zegt het is zo mooi het kan Wiet of Amy ook zijn.

  Trouwens ik zie eigenlijk helemaal niks wat naar Aysen wijst de laatste tijd ik denk dat ze springlevend is zondag.

  De dode is Mike of Nina

 163. Ik persoonlijk denk nog steeds dat Mike neervalt, er werd in het radiobericht gezegd dat de springer een springbuffet heeft en mike had dat sws al, op de foto van Rikki, Nuran en Mike staan vogels in de vorm van een pijl, ze doen de ster en daarbij hoort de letter M, Mike heeft eigenlijk geen vrienden in Meerdijk, In het filmpje van het gesprek van Laura en Mike zegt ze ‘Jij gaat hier nog spijt van krijgen. Op een dag, en ik denk dat dat heel snel is, dan val jij door de mand en heb jij helemaal niets meer’. Op de plattegrond van de Roosenboom waar je kan zien waar Laura, Mike, Lorena en Noud zijn zie je dat Lorena bij de uitgang is, op weg naar het paracentrum misschien? Lorena wist toevallig ook wel heel snel de tang te vinden om haar jasje door te knippen, net zoals bij mike z’n parachute? Ook omdat Mike toevallig net het ouderschap heeft gekregen voor Nola is het meer kans dat hij neervalt omdat Nina, Ludo en de rest van de familie Sanders Nola natuurlijk heel graag willen ‘beschermen’ voor mike. Op Ludo’s voicemailbericht hoor je ‘Het plan is in werking gezet’ , welk plan? Er zijn nog 3 die het niet kunnen overleven, Nina, Aysen en Mike maar waarom zou Ludo Aysen iets aan doen? Ze mogen elkaar misschien niet maar er is niet veel gebeurd tussen die 2 en zijn prinsesje gaat hij echt niet neer laten knallen, nog meer reden om Mike naar de grond te helpen zonder parachute! Ook stuurt hij een smsje met ‘Ik heb een laatste opdracht voor je’ hoezo laatste? Dit waren ff mijn redenen dat Mike neergaat, ze maken het wel iets moeilijker nu door die foto van Nina weggekrast in dat kluisje te doen maar er zijn aanwijzingen genoeg voor mike, succes met verderzoeken ! x Lisa

 164. Ik denk dat instructeur het wel eens zijn, dat er niemand uitgaat 😉

 165. Even een vraagje tussendoor waarom staat alles door elkaar hebben jullie dat ook ??

 166. Zelfs nu sta ik ergens tussen in zou dat expres gedaan worden hihihi

 167. In week 1 staat de foto van iedereen maar hoe kunnen bing en mike, aysen erbij op staan als bing niet sprong, mike inplaats van bing ging en aysen pas op het laatste moment. miss was het dan toch bing die het gedaan heeft

 168. Ik denk dat áls Aysen valt, we er van uit kunnen gaan dat de hier veel besproken zelfmoord-theorie klopt. Anders zouden de filmpjes van haar terwijl ze opzoekt hoe een parachute gesaboteerd kan worden en van haar controle van de parachute erg onlogisch zijn, deze spreken een eventuele geslaagde poging om haar te vermoorden zelfs tegen.

  Omdat er dan dus slechts één waarschijnlijke theorie overblijft bij het te pletter vallen van Aysen (en ik dit persoonlijk een flauwe uitkomst zou vinden) denk ik niet dat Aysen neer stort. Zelf hoop ik op Nina, omdat dit wat leven in de brouwerij zou brengen.

 169. mijn telefoon liep vast en toen zag ikbij de begin foto een blouw lezerlampje op wiet schijnen.

 170. ik vraag mij trouwens af of er deze week wel iemand de sprong overleefd.. want we krijgen deze week geen filmpje meer te zien. iemand anders trouwens ook moeite met dat rot spel van vandaag?

 171. Volgens ouija bord van wiet in 2011 gaat Nina dood. Bron: Google ouija wiet 2011 enter. Je moet even terugzoeken in de reacties maar t staat er tussen…we zullen zien

 172. ik vraag mij af of er deze week wel iemand veilig land.. omdat er deze week geen filmpjes meer vrijgegeven worden.. ps hebben nog meer mensen moeite met dat spel?

 173. Ik denk dat mike dat heeft gedaan bij nina, want in de app ‘Spring Levend’ doet mike een sms’je naar Rogier met ; ‘Ik heb nog een laatste opdracht voor je’.. dus ik denk dat nina dood gaat… zodat hij nola voor zich alleen heeft…

 174. dit zijn de filmpjes die volgende week komen

  gevonden voorwerp – noud is iets vergeten
  vaderliefde – ludo lost het op
  het noodlot – eerste aflevering van het nieuwe seizoen

 175. Op het bord staat nina moet dood….

 176. Wat klote dat de reacties niet gewoon achter elkaar komen
  Moet nu alles wel 40 keer op een dag opnieuw door lezen om te zien of er nieuwe reacties zijn. Beetje jammer dat ze gewoon niet achter elkaar komen .
  Dan onthou je gewoonntblaatste bericht scrolt daar na toe en je kan verder lezen…

  Dus mensen van deze site doe hier aub iets aan..

  En dan nog iets, iemand een idee wanneer die nieuwe hint komt???
  Het is vandaag vrijjdag dus ??????

 177. Ik denk dat we voor de gek zijn gehouden en dat het de leeraar was

 178. Ik denk dat het toch Mike is die valt.
  Op het radio bericht hoor je dat ze het over een spingbrevet hebben, de nieuwe tip van vanochtend is een spring brevet van Mike brandt uit 2010.
  Ook zie je dat wanneer ze de sprong maken degene Allstars aan heeft, lijkt me niet dat Nina dit is. En als je het filmpje op pauze zet, zie je sowieso dat het een stunt man is, maar wel een man.

  • Iedereen had een springbrevet. Idd de nieuwe pagina laat het brevet van Mike zien, maar dan alsnog, heeft iedereen zo een ding. Alleen Mike had m eerder. En dat met die Allstars .. Iedereen had allstars aan.

 179. Wat een rotspel vandaag! Maarja, je moet iets voor aanwijzingen overhebben;)

 180. Voor de mensen die moeite hadden met de oujaa bord : de zon moet links boven, ouija in het midden en rechtsboven de maan.

  de letters op alfabetische volgorde in het midden a tot en met m en daarna n tot en met z
  vlak daaronder de nummerrs
  de 2 vrouwen aan beide kanten onderaan en in het midden Good Bye

  Hoop dat jullie er wat aan hebben ! Succes

  Anders wachten jullie op Kaaskoekje die het op youtube plaats 🙂

 181. Puzxel van vandaag opgelost
  Hetvis dusvtoch nina die dood is

 182. anders zoek wiets ouija bord , dan weet je visueel hoe hij eruit moet zien

 183. Ongeveer vorige week zei rtl boulevard dat er wél iemand doodging.
  Dus degene die neervalt, overleeft het niet…
  Misschien dat diegene op het begin nog wel leeft, maar al snel doodgaat.

  Verder vind ik het echt heel moeilijk worden… Ik weet gewoon niet wie er dood gaat!!!
  Eerst dacht ik nog mike…. Toen zei een vriendin van: ja, er zijn erg veel tekens dat op aysen wijst.
  Dus toen dacht ik van aysen. Die elvis presley band, of wat het ook is( die elvis presley dinges is een paar weken terug te vinden ) was aan bij een moment van aysen en bing.
  Nu krijg je allerlei dingen van wiet te zien… Nu denk ik dat wiet het heeft gedaan en dat nina dood is
  Ik weet het eigenlijk niet… Nouja ik stop met schrijven en we moeten maar afwachten wie er nou precies is gevallen.
  Doeiiixxx

 184. Ik denk dat Nina dood is wiet leeft nog het is nu tussen mike en nina een van hun is dood mike heeft een te mooi verhaal dus het lijkt me niet dat hij dood is, maar het kan ook zijn dat iemand de verkeer parashute heeft onklaart. En wiet wou nog steeds nina dood hebben….

 185. Hallo allemaal ik had een vraag over dat nieuwe spel van week 7 over wiet en de geesten hoe ik die moet oplossen ik krijg namelijk niet alle puzzelstukjes alvast bedankt

  • Daar had ik ook last van! Maar toen zag ik ergens op de site dit staan: Voor de mensen die moeite hadden met de oujaa bord : de zon moet links boven, ouija in het midden en rechtsboven de maan.

   de letters op alfabetische volgorde in het midden a tot en met m en daarna n tot en met z
   vlak daaronder de nummerrs
   de 2 vrouwen aan beide kanten onderaan en in het midden Good Bye

   Hoop dat jullie er wat aan hebben ! Succes

 186. ik irriteer me aan deze site.. de teksten staan niet op volgorde maar gewoon door elkaar gegooid.

  Ook irriteer ik me aan mensen die zeggen: ‘die is dood’ terwijl er al lang bekend is dat diegene nog leeft.

  Let alsjeblieft een beetje op.

 187. Het is sowieso Mike als je luistert naar de meerdijk radio word duidelijk gezegd dat degene die het niet overleefd heeft een springbrufet heeft. En als ik me goed herinner is Mike de enige met een springbrufet

  • Iedereeen had en springbrevet.
   Mike had m al, en Lorena ook (daarom hoefde ze niet mee te trainen).
   Aysen heeft apart getraind om hem te halen, als verrassing voor Nuran.
   De rest haalde m bij de trainingen.

   Zonder brevet mag je niet solospringen.
   Maar maakt niet uit, dit is pas 5034833593 x gezegd.

   Lezen mensen .. Lezen ..

 188. Hoi, misschien ver gezocht maar ze zijn altijd heel subtiel met details en wanneer je naar de totale groepsfoto kijkt heeft Wiet gele pumps en Nina zwart met fluor geel terwijl de rest zwart/wit gekleed zijn maar ook de schoenen. (op die foto is Mike ook te zien) Dus ik denk dat Wiet het heeft gedaan en dat Nina dood is.
  Er is ook aangegeven hiet boven dat Nina er uit gaat.
  Alhoewel dan wordt het wel het zelfde verhaalijn als vorig jaar

 189. Ik heb echt het gevoel dat Mike en Nina de laatste 2 zijn.alles draait om Mike en Nina bij deze app.

 190. De spoilers komen volgende week toch al online op TV gids? dus voor de preview weten we eigenlijk al wie er neergestort is.

 191. – Contract van Marly van der Velden (Nina) loopt af evenals van Everon Jackson Hooi (Bing) en Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis). Sjoerd heeft al een flexwet en Bing weet ik niet.
  – Louis Talpe (Mike) heeft het druk de laatste tijd met allelei series/films/theater*
  – Aysen heeft helemaal niks verder, dus ik denk dat zij erin blijft.
  *Theater weet ik niet zeker

  • Jammer dat we bepaalde mensen steeds dingen moeten herhalen over de springbrevet, dat iedereen die natuurlijk gehaald hebben, anders mag je niet eens springen. Je kunt ook meteen zien dat de meeste kijkers GTST amper gevolgd hebben de laatste paar dagen en dat noem men grote fans.

 192. misschien Aysen want Bing was aan t renne en hij stopte bij paracentrum
  of mike omdat lorena hem haat (khoop mike)
  En nina haat mike trouwens ook

 193. Het ene moment is er iets over Aysen te zien, dan over Mike. En dan weer eens over Nina. Daardoor heeft iedereen wel een conclusie over wie dood is enzo.. Maar weet je het kan allemaal! Het wijst niet naar een iemand, dat is ook wel logies want anders speelt niemand verder.. Maar weet je iedereen kan gelijk hebben! Zelf hoop ik niet dat Nina doodgaat, dan heeft GTST geen dramaqueen meer 😉

 194. Hier issie weer, de link naar de derde pagina van week 7.

  http://www.youtube.com/watch?v=Fxb4jwCJs6U

  Enjoy!

 195. Heel veel mensen haten Mike en Aysen
  Dus je denkt een van die twee maar ik denk dat het ook de bedoeling was maar Nina niet goed op heeft gelet van wegen de spanning en de verkeerde parachute heeft gepakt van Mike of van Aysen
  Dus dat Nina tepletter valt

 196. Even een gedachtengang wat in mij omging, zeer onwaarschijnlijk maar toch. In de app krijgt nuran een brief van de ouders van Bilal. Rik die niet springt… Iemand die Rik zijn parachute gepakt heeft terwijl die is gesaboteerd?

 197. RTL Boulevard: en Pip Pellens komt ook weer terug in gtst.

  Froukje, Pip zit er weer sinds januari in GTST.

  • ze bedoelde dat ze er na de zomerstop weer in terugkomt en dus nog leeft…ff beter opletten!
   net als vele andere mensen hier, sjezus wat een ontzettend domme reacties staan hier zeg!
   ontzettend vermoeiend als je nu nog leest dat mensen denken dat Lorena dood is of Maxime, of Wiet terwijl al lang bekend zijn dat die veilig zijn…
   het brevet waarover ook maar gezemeld word, mensen lees eens wat beter en denk na! en noem het aub niet steeds een buffet, een buffet eet je van, heb je niet nodig om parachute te springen…..
   en alle mensen die zeker weten dat er gezegd werd HIJ heeft een brevet, dat werd NIET gezegd….
   zo vermoeiend allemaal….
   of het is de instructeur…..zucht…..die sprong NIET MEE….
   weet wel dat er geen een cliffhanger van GTST is geweest die de gemoederen zo bezig hield als deze, top gedaan….
   hoop alleen niet dat de uitkomst uiteindelijk gaat tegenvallen…

 198. Ik denk dat Aysen deze week veilig zal landen, en dat ze Nina en Mike overhouden tot het laatst om het spannend te maken.

 199. Sommige mensen zeggen dat Amy, of Martine de dader is geweest, maar om eerlijk te zijn weet ik niet wie Martine is… Amy weet ik wel, maar ik denk niet dat zij het is. Ik denk wel dat Nina dood is. Zij had ook een andere code. Zij had 0309, en de rest had 0209 of zo. Wie is die Martine?

 200. Ik denk dat Mike het niet heeft overleefd. Iemand heeft hem eindelijk een lesje geleerd na alles wat hij heeft gedaan.
  – Tussen Nina en Noud zal het weer goed komen, Mike is immers dood en heeft geen voogdij meer.
  – Wiet zal over Noud heen komen en hem gewoon vergeten
  – Lorena zal haar hotel weer terugkrijgen.

  En de rest, tjaa, dat zien we dan wel maar dit is wat ik denk.
  En de dader?? Ik denk dat Maxime met de parachute van Mike heeft gesaboteerd. Nina is tenslotte haar lieveling. Of misschien dat Maxime, Ludo en Lorena het plannetje samen hebben bedacht en dat een van de vrouwen het heeft uitgevoerd. We zullen het zien. Het is allemaal zo spannend!

  Ooooooo en nog iets. Het is misschien een beetje vergezocht maar waaromm die groep vogels in de vorm van een pijl, wijzend naar Mike op de foto???? (De foto waar Rikki, Mike en Nuran op staan)

  • Ja ik denk ook dat mike gevallen is! Die vogels in de vorm van een pijl viel mij ook op! En ik denk dat mike dacht dat hij gesaboteerd was en sus zijn parachute met die van Nina had gerolen, maar eigenlijk Nina was gesaboteerd door wiet. En dus nu mike gevallen is met se gesaboteerde parachute van Nina! 😉

  • Oowww wat ben ik toch goed!!! hahah

 201. jullie kennen mij als aysen baydar en ik ga niet dood!
  aanwijzing spring levend….

  voor mijn lieve fans

 202. Ben ik de enigste die het spelletje van vandaag niet kan spelen? Het spel met het Ouija bord blijft zwart scherm geven en keert dan terug naar het beginscherm :s

 203. silvana milena hogguer

  Nou ik kan gtst overnemen hoor mensen … had de app totaal niet nodig.

  Met de laatste aflevering zei ik direct tegen me vriend…. mike is dood en Ludo heeft gewoon een mannetje gehuurd om het te laten doen. Zo duidelijk als wat. Heb de app voor de lol gedownload en het werd me al vrij snel duidelijk dat ik goed zit. … wel jammer dat gtst zo voorspelbaar is….
  blijf het wel kijken hoor…. het hoort bij me leven net als tanden poetsen en opstaan. een gewoonte om gtst op te zetten. Of dat nou een goed teken is? geen idee maar vind het altijd wel lollig. Zou het leuk vinden als NINA dood is …. dat zou namelijk inhouden dat GTST toch niet zo voorspelbaar is als ik dacht….

  maar ach dat zal wel niet

 204. Bing knipt de kabels door van de parachute van aysen waardoor aysen neervalt en rik komt op de scooter aangereden en ziet aysen vallen waardoor hij schrikt ik heb het zelf gezien erg lachwekkend

 205. Eindelijk heb ik wat nieuws gehoord. De gene ( sorrry zocht je naam, maar kon het niet meer vinden) die zei: ” dat misschien de vader van Bilal, die van Rik gesaboteerd heeft”. En dat iemand anders hem heeft gepakt.
  Waarschijnlijk kan het niet, want er zijn 9 mensen en het zou 12 zijn ( met BIng , Rik en Lucas)
  En niemand die eigenlijk de plek van Rik overnam, iedereen was in de veronderstelling dat hij aanwezig zou zijn. Tenzij het een willekeurig iemand is , die door toedoen van vader van Bilal doodging.

  Omg dat zou een twist zijn, ik zit nog steeds met de codewoorden in mijn maag: Twist, ruzie, dansatoria, hotel en Femke.
  de twist: is dat Rik het slachtoffer moest zijn.
  ruzie: hij is gezien door de vader van Bilal en maakte ruzie met hem in dansatoria( ik zou niet weten wat hij daar moet als moslimman)
  Hotel: hij verblijft daar
  Femke : Hij is met haar vreemd gegaan en vader v. Bilal heeft het geziebn.
  Ik ben nog steeds van mening dat hij femke heeft ingehuurd!

  Dank je hier had ik nog niet echt aan gedacht .

 206. vanaf week 1 heb ik gezegd dat Nina ter pletter valt en dat Mike & Wiet worden er zobiezo verdacht waar door Mike 3 maanden lang op vlucht gaat 😉 Ludo word beetje Crazy omdat hij denkt dat hij de opdrachtgever is en uiteindelijk is Amy de dader. :-p

 207. Martine is een personage uit gtst van al vrij lang geleden. Een soort vrouwelijke Ludo. Ze is de biologische moeder van Sjors en hield de gemoederen vaak bezig met smerige plannetjes. Dat zijn de mensen dus nog niet vergeten, haha. Martine zit in de gevangenis.

  • Nee Martine zit niet in de gevangenis ze zat er wel ik leg het uit:

   Martine wordt beschuldigd door de rechter voor de moord op Carel Kortenaer (vader van Isabella en opa van Amy), maar Carel had zelfmoord gepleegd maar Martine die een relatie met hem had had ook het glas vastgehouden.

   Martine wil niks meer met Sjors te maken hebben. Als ze een paar weken in de gevangenis wordt ze overgeplaatst. Ze wordt gespoten met paperspray evenals de politie agenten.

   Later zit Martine in een loods ze is ontvoerd door Ludo Sanders. Later wordt Martine op een bootje gezet alles wordt afgepakt door Ludo en Martine krijgt een stuk haar van Sjors mee. Martine gaat weg op een boot. Even later gaat de politie op de boot af de boot is leeg. De vraag is nog steeds waar is Martine?

 208. En Marly gaat het ook erg druk krijgen buiten GTST om. Zij zal daarom uit GTST stappen en dus te pletter vallen.

  Ik kan het spelletje van deze week niet openen trouwens. Iemand nog meer last van?

 209. Veel mensen blijven bij aysen maar Aysen valt niet neer. Zij heeft haar parachute gecontroleerd. In de laatste aflevering zag je dat iets van ijzer (of wat het ook mag zijn) wordt doorgeknipt. Bij aysen was dat nog in orde.

  Mijn vermoedens gaan uit naar Mike.

 210. Door al die aanwijzingen willen ze het gewoon spannend houden, en daardoor, met al die theorieën kan het nog steeds dus Mike, Nina of Aysen zijn. Iedereen wordt in de waan gelaten dat een van de spelers het is die neerstortte. Het loopt meestal dan heel ‘verrassend’ uit op iets heel anders. Ik weet niet waarom maar kreeg een gedachte dat het ook de piloot kan zijn die om een of andere reden zelfmoord wilde plegen, heeft uiteraard ook een brevet. Het zou hem wezen,hahahaha, maar zal wel niet.

 211. Mike is dood!
  Maar wat is de code vanwoensdag, week 7?

 212. Laat eens 1 van de Sanders dood gaan. Ze moeten echt niet weer iemand van de familie Bouwhuis dood laten gaan. Ik hoop Nina dus met Aysen en Mike kan je nog veel.

 213. Bij mij doet het bellen van aisen naar het dansatoria het niet, WAT MOET IK DOEN

 214. Ik denk dat mike is neergestort…
  in het radio spotje hoor je dat een spinger met certivicaat is neergestort nadat de parachute en reserve parachute niet zijn open gegaan….
  Mike had een spring certificaat, maxime en lorena
  Maxime en Lorena leven nog…

  • Iedereen heeft een brevet. Zonder brevet geen solosprong. Zoals Pink met zijn zucht duidelijk wil maken.

  • Echt niet!! Iedereen heeft een DIPLOMA en geen brevet!!!! Een brevet is veel lastiger in opleiding als een diplomaatje!! Een diploma heeft iedereen!! Een brevet alleen Mike en Lorena.. En Lorena overleeft het dusss!!! Hendriet, ik dacht sinds dat radiobericht precies hetzelfde als u/jou!!

   Kortom; een brevet is heeeel iets anduuuurs dan een diploma!!! Mensen die het niet willen geloven, wacht maar af!!!!!!! Het is Mike!!

 215. @N.
  @gtstfites

  Aysen doet ook andere dingen en ook theater. Ik ben benieuwd wat Marly doet naast label13 en films e.d.
  Louis Talpe lijkt mij populair in Nederland maar ook in België werd GTST gestart, waar Louis mij zeer populair lijkt. Alles wat bericht over wat acteur/actrice x, y of z gaat doen wil nog niets zeggen over een vertrek uit de serie.
  Wordt GTST eigenlijk nog in België uitgezonden?

 216. Oje Aysen is geland.

  Wat iedereen al bijna dacht Het gaat tussen Mike en Nina.

 217. Omg! Aysen is veilig geland.
  Dit wordt super spannend volgende week

 218. Aysen leeft nog!
  Oeh spannend het gaat nu tussen Mike en Nina!

 219. En de laatste toevoeging van de app is online. Een foto van Aysen die geland is en een foto van Nina.
  Maar dat Mike de sprong nu niet overleeft is niet met 100% zekerheid te zeggen. De foto van Nina kan net zo goed van voor de sprong zijn. Want iedereen die we tot nu toe veilig hebben zien landen was met parachute en muts op en Nina heeft dat niet.
  Zal mij niets verbazen als Nina diegene is die de eerste aflevering dood neer valt en dat iedereen door de laatste foto op het verkeerde been is gezet.

 220. @V
  De laatste foto is een foto van Nina en Mile!
  Even opzij scrollen…

 221. Wiet die leeft zeker weten

 222. Wiet die leeft nog

 223. Verschrikkelijk Aysen is veilig geland de strijd gaat tussen Mike en Nina echt vreselijk dit

 224. Aysen is springlevend!!
  Nu tussen nina of mike
  Ik weet echt niet wie het is maar kwik t echt heeeeeeel graag en snel weten!!!!!!!

 225. Het gaat tussen nina en mike ik zou het eerlijk gezegd niet weten! Maar als ik moest kiezen wie er dood ging denk ik dat het nina is bijv: de foto met nina wiet en rikki waar rikki en wiet normaal er op stonden en nina met een oog lapje en een een kruis getekend op haar gezicht ik denk dat wiet dat heeft gedaan. En ook met die puzzel waar dus staat als je het goed gedaan had NINA MOET DOOD!

 226. Voor degenen die de app niet hebben, maar toch de foto’s van vandaag willen bekijken:

 227. Nou nina is het want als je op google typt nina doot gtst zie je nina in een kist

 228. Nou nina is het want als je op typt nina doot gtst zie je nina in een kist

 229. Aysen is springlevend. Het gaat dus tussen Mike en Nina!

 230. Mike heeft 1 dag na de sprong nog ge smst volgens mij..

 231. Mike heeft 1 dag na de sprog nog gesmst

 232. Ik denk dat het Aysen is die doodgaat. Degene waarvan de paraplu niet opengaat heeft zwarte allstars aan. In het eerste filmpje van paranoia kun je zien dat zij die aantrekt!

 233. Ik zeg niemand gaat dood, het is de springinstructeur!

 234. heey, jongens en meisjes

  Ik hoop echt dat Mike of Aysen dood gaat. 1 van de 2 want Mike is bezig om Lorena te vergiftigen en hij wilt Nola zien terwijl Nina dat helemaal niet wil en Aysen haat ik, Ik hoop echt dat zij dood gaat en daar denk ik percies hetzelfde over Mike.

  gr : Shelley Xxxxxx

 235. Om een einde te maken aan de speculaties. Mike is 100% de gene dood valt.
  Hoe ik dit zo zeker weet?
  De nieuwe editie van de veronica gids veraad dit namelijk. Het is namelijk een editie voor twee weken waardoor je voor de week van 2 september al kan kijken wat er in gtst gebeurd.
  En hier valt te lezen dat Bianca ruzie krijgt met Ludo als blijkt dat het opzet is. Letterlijk staat er dat Bianca Ludo openlijk verdenkt dat hij verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval.
  Laura’s alibi wordt extra grondig onderzocht en ze wordt extra onder druk gezet.
  De realtie tussen Lucas en menno komt onder druk als Menno de familie Sanders verdenkt.
  Anton probeert zijn ex weg te houden bij Ludo na wat Ludo heeft aangericht.
  Bianca en Janine krijgen onderlig problemen.

  Goed dat de app het tot het weekend geheim weet te houden, alleen jammer dat de tv-gidsen bij abbonementhouders al op dinsdag wordt bezorgd en dat er ivm de vakantie een tweewekelijkse editie uitkomt.

  • En toch, wil dit allemaal nog niet zeggen dat het Mike is. Met je 100%.

   Als Nina de parachute droeg die voor Mike bedoeld was, en dood neervalt. Ze komen er achteraf achter dat de parachute voor Mike was bedoeld. Dan kijken ze dus alsnog naar de vijanden van Mike, en kunnen al die spoilers nog. Dan daarbij, is Lucas niet achterlijk. Hij weet hoe een hekel Ludo heeft aan Mike, en hij weet ook dat Ludo alles doet voor zijn prinses. Ook heeft hij Ludo horen bellen. Als Mike degene was die dood ging, doet Lucas echt niet zo ‘vertwijfeld’.

 236. Hoe moet de puzzel van week 8?
  Ps. Spannend kan niet wachten ik denk dat mike dood gaat. Als nina dood gaat is het niet meer leuk. Maar help me please met de puzzel van week 8.
  Pps. Alleen maxime lorena en mike hebben een springbrevet de rest heeft een diploma. Een springbrevet is veel. Hoger dan kan je het veel beter dan nina rikkie en wiet en iedereen die geen springbrevet hebben.
  Pleaseee help me met de puzzel van week 8.

 237. Ik denk dat Ludo iemand heeft ingehuurd om mike’s parachute onklaar te maken maar dat Nina Mike zijn parachute pakten dat Ludo dus zijn Eigen dochter heeft vermoord. Mike moet dan voor nola zorgen en gaat dan met haar op vakantie ( omdat hij er tijdelijk uit ging ofzo) Loren had met die tang haar rits gedaan dus zij word opgepakt en moet in de gevangenis nuran krijgt de salon dan. Maxime en noud zijn dan nog rustig omdat ze niet bij de gevallen Persoon mogen kijken on moeten wachten tot iedereen is geland. Ik weet niet hoor maar ik denk dit reageer alsjeblieft

 238. 2 september !!!!

  MIKE moet leven anders is het saaaaaiiiii

 239. Zelf twijfel ik want in dit ( te lange ) gesprek heb ik heel wat feiten heen en weer zien gaan. Waar iedereen het wel over eens is, is dat het of Nina,of Mike is ( logisch -;) ) . Het zou heel goed Nina kunnen zijn die dood is, waarvan er een aantal goede feiten zijn:
  1. Nina zit al lang in GTST en heeft dus veel minder wat ze nog zou kunnen meemaken.
  2. Mike wil graag Nola en omdat Nina ervoor heeft gezorgd dat hij een contactsverbod heeft tegenover Nola is hij kwaad Op haar
  Maar Mike kan ook best het slachtoffer zijn omdat:
  1. Hij heeft zojuist de Rozenboom overgenomen en de trotse eigenares Lorena heeft nog niet de tijd gehad het te verwerken. Daarom zou ze heel goed zonder na te denken Mike’s parachute saboteren.
  2. Mike blijft maar achter Nina en Nola aanzitten en Ludo wordt daar gek van. Voor de stop van het seizoen zag je ook dat hij een redelijk verdacht telefoontje heeft gepleegd. Ook hij heeft alle reden om Mike te willen vermoorden. Hij is nog verdachter vanwege het feit dat hij Mike ook had ontvoerd ( in de kofferbak…) .
  3. Meerdere mensen zijn niet dol op Mike en ik had ook iets gehoord over iemand met een vliegbrefet.
  4. Ze zeiden dat het een persoon is die je niet verwacht, daarom zou je Mike dus niet verwachten omdat het te logisch is en daarom kan hij het dus toch zijn.. Snappie?

  Lied

 240. This mike gwn ff dat hullie dat weten. Doei

 241. Eerlijk gezegd ben ik er niet van overtuigd dat Mike dood is. Hij is geland tussen de bomen die zijn val gebroken kunnen hebben. Daarbij hebben we het lichaam niet gezien.
  Het zou mij niet verbazen als hij over een paar maanden Meerdijk weer binnen komt lopen als de dader gepakt is of hij volledig hersteld is.
  Dan zou het net zo gaan als de cliffhanger toen Janine Ludo 3x in zijn hart schoot. Die werd ook dood verklaard en een paar maanden leefde hij nog en ging hij op zoek naar de dader die de kogels verwisseld had.

  Daarbij heeft Louis Talpe op 10 augustus aan Belgische media bekend gemaakt dat hij de doodsmak zou maken maar kon niet zeggen of hij het zou overleven. Daarbij liet hij doorschemeren dat het nog onverwacht spannend zou worden.

  Ofwel, Mike tot januari 2014 ;).

 242. wie kan mijn daar mee helpen

Geef een reactie