159 comments on “Code week 8

   1. Maar hij is niet dood weken geleden vertelde hij ergens dat hij ervoor 3 maanden uit moet dus die zal wel in de kreukels liggen en moeten revalideren.

    1. Hij is wel dood!!!!! Hoe vaak moet dat nog gezecht worden, er moet wel iemand uit want minstens een van de twee gastrollen moeten een vaste rol worden. En kijk maar op de site louistalpe.be

     1. Ik denk ook niet dat hij dood is:
      Hij is geland tussen de bomen, die kunnen enigszins zijn val hebben gebroken.
      In de nieuwe uitzending (te zien op de app) wordt het lichaam niet getoond en wordt er eigenlijk alleen over de parachute gesproken.
      Louis Talpe heeft op 10 augustus kenbaar gemaakt aan Belgische media dat hij de val maakt, maar kon niet zeggen of het een dodelijke val is. Het enige dat hij vrijgaf is dat het verhaal een verrassende/ spannende wending zou krijgen. Dit zou een mogelijk terugkeer kunnen zijn.

      Daarbij zou het niet de eerste cliffhanger zijn waarbij de ‘dode’ weer terugkeert. Zo is Ludo een keer opgestaan uit de dood na 3x in zijn hart te zijn schoten.

    1. Klopt, ik ben naar gtst live geweest daar hebben ze zelfs een filmpje laten zien waarin hij verteld dat hij stopt met gtst omdat het te druk is.

 1. Spannend. . .

  Is het smsje nu gestuurd naar Nina, of mislukt?
  Of was het de bedoeling dat juist Nina smsje verstuurde naar Wiet?

  X

 2. Ik kan de app niet downloaden dus ik hoop dat iemand zo wat info wily plaatsen !

  Ik heb best vaak naar de cliffhanger gekeken maar volgens mij is het ook nina , het is mis wel een stuurman/vrouw , maar stuntmannen , vrouwen moeten het zelfde postuur hebben .

  Diegene die valt is lang , maar niet zoals mike , en nina is ook lang .

  Bjj de Veronica gids , brengen ze je op het verkeerde pad ,, ze laten het lijken alsof het mike is maar dat is niet zo . Bovendien mogen ze ook niks verklappen .

  Ik denk. wat neerdere hebben gezegd : dat ludo mike wou ombrengen maar dat nina het perongeluk is geworden .
  Mike vind ik ook een. Lul , dus mocht ik geen gelijk hebben maakt het ook niet uit

 3. en dat nina bij de opnames was , wie. Weet droomde noud wel over haar , ofzo . Gebeurd ook vaak in gtst

  Laten we deze. Forum leuk houden 😉

  1. Als dit een droom van iemands was, waarom dan zoveel filmpjes, fragmenten, en dergelijke dingen (zelfs een radio bericht) van na de sprong…..

   In gtst schrikken mensen meestal wakker op het moment, in dit geval, dat de persoon neer is gestort

   1. Letice bedoeld niet dat de hele ‘Springlevend’ ervaring een droom was.
    Iemand beweert dat Nina bij opnames is gezien vorige week.
    Letice wil hiermee zeggen dat Nina bij de opnames had kunnen zijn, omdat iemand misschien over haar droomde.

 4. IIk zeg niet dat die cliffhanger een droom is ,ik zei in de vorige topic dat ik dacht dat nina dood was waarop lana antw dat nina niet dood is omdat ze bij de opnames was . Toen zei ik erop Ja nina speelt voor dood bij de opnames waarop lana weer zei dat het niet kon omdat ze bij de nieuwe opnames er ook is , waarop ik zei wie weet droomt noud wel over nina nadat ze dood is neergevalle .
  Haha

 5. Ik denk dat Nina valt, maar het kan ook net zo goed Mike zijn. Ik vind de aanwijzingen niet sterk naar 1 persoon wijzen. Mike bijvoorbeeld kan ook dat smsje geschreven hebben naar Nina, hij vindt haar tenslotte ook een trut. Ik ben zo benieuwd naar zondag, dan kunnen de app spelers toch de eerste aflevering bekijken?

 6. Ik denk dat Wiet de parachute van Nina heeft doorgeknipt maar Mike Nina’s parachute heeft aangetrokken, dus Mike is dood. Lorena en Laura worden verdacht, want hun handafdrukken zitten op de tang. Als je de spoilers hebt gelezen is het al min of meer duidelijk dat Mike dood is. Ik weet niet zeker dat dit gebeurt is want je kan natuurlijk niks zeker weten, maar tot nu toe kan wat ik zeg kloppen.

 7. spannend nu bijna het einde ik ga toch nog steeds voor nina. dit omdat er al vanuit rtl werd gezegd dat het iemand zou zijn waarvan je het niet verwacht. en mike is te voorspelbaar in mijn ogen

 8. Ik vind dat de gene die het “mislukte” berichtje stuurde naar Nina wel gelijk heeft alles moet op haar manier of het is al een drama en Mike heeft recht op zijn kind maar hij is ook niet helemaal te vertrouwen hij schreef ook naar Rogier; ” ik heb een opdracht voor je. Gr. Mike,, Maar Noud heeft ook al ergens verklapt dat Mike het niet overleefd maar misschien doet Noud dat expres? Maar ik blijf denken dat het …. Mike is!

 9. Ik heb gelezen dat vanavond tijdens GTST Live, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bekeken wordt.
  Klopt dit? Dit zou dus betekenen dat we vanavond al kunnen weten wie de fatale sprong niet heeft overleeft.

  1 ding is in ieder geval zeker, ongetwijfeld was dit de beste Cliffhanger ooit. X

 10. Ongelooflijk hoeveel mensen nog steeds denken dat het Nina is….terwijl alle hints in de app naar Mike wijzen en de spoilers ook heel duidelijk zijn…het is MIKE! En zondag weten we dat allemaal echt helemaal zeker 🙂

  1. De aanwijzingen in de app wijzen niet op de persoon die sterft maar het overleeft.
   Alle andere springers hebben aanwijzingen met hun letter gehad en die zijn allen veilig geland.

   Ik moet zeggen dat ik de verhaallijn na de dood van Nina aannemelijker en spannender vindt. Ja Mike gaat er een paar maanden uit, dat heeft hij in een interview gezegd, maar wat nou al dat is omdat hij tijdelijk met Nola vertrekt??? Bij terugkomst laait de strijd om de voogdij opnieuw op en komen Janine en Bianca lijnrecht tegenover elkaar te staan, en wie is er nou verantwoordelijk voor de voortijdige dood van Nina. Express of een ongeluk omdat ze een ander moesten hebben. Uiteraard krijgt Wiet de schuld, en die wordt opnieuw opgenomen in de inrichting.

   En dan te denken aan Nick! De begrafenis van Nina is voor hem een perfect moment om terug te komen. Noud is ‘vrij’ en kan alsnog achter Wiet aan, .. en zo zijn er nog meer vervolglijnen. Bij de dood van Mike houdt het al snel op na het vinden van de dader.

 11. Ik ben wel benieuwd. Ik denk nog steeds dat Nina is die ter pletter viel.

  Mike kan het ook zijn maar ik heb eigenlijk vanaf het begin al aan gedacht dat Nina diegene is die viel. Ik denk dus dat het op Mike werd gemunt maar dat dus Nina de verkeerde heeft gepakt en dood is.

  Mensen die zeggen dat Nina bij de opnames was. Misschien wel voor een andere programma en niet voor GTST?
  En misschien heb ik toch een beetje gelijk dat Noud dan heel erg verdrietig is over Nina.

  Wat ik al vanaf het begin dus zei dat ik denk dat Ludo Noud wou laten ombrengen vanwege verraad met Wiet. Of hij wou Mike ombrengen zodat de hele familie Sanders Nola voor zichzelf hebben. Wat dus lange tijd onduidelijk is wie wou Ludo dood hebben? Hij heeft dan iemand ingehuurd. En als Nina dus ter pletter valt dan weten denk ik de Meerdijkers nog niet wie het is. En het is uiteindelijk dus Nina die dood is en Ludo zit met een schuldgevoel en Lucas die de geheim verborgen houdt maar niet durft te vertellen tegen Menno,Noud,Janine en anderen. Ludo en Janine die dichter naar elkaar toegroeien en misschien zelfs wel weer een relatie met elkaar zullen krijgen.

  En totdat Janine achter de hele waarheid komt is ze zo woedend op Ludo. En Ludo zint dan wraak op Mike of beschuldigd hem in eerste instantie van de moord op Nina Louis Talpe gaat toch begin 2014 GTST tijdelijk verlaten? En Noud die zit zo erg mee met de dood van Nina en denkt dat Wiet hiervan de oorzaak is wat de meerder mensen gaan denken.
  En Noud wordt dan overspannen of raakt een beetje deprissief.

  Dat zei ik dus al vanaf het begin. En dan kan Noud dus ook vaak over Nina dromen. En ik denk ook dat hij niet de enige zal zijn. Ik verwacht ook dat Wiet blij zal zijn dat Nina dood is want ze wou Nina dood hebben paar jaar terug maar dit keer heeft het iemand anders gedaan. Wiet probeert natuurlijk Noud voor zich te krijgen maar dan is er ineens iemand anders die Noud wel leuk vindt. Ik hoop dus stiekem op een liefdesrelatie van Lorena en Noud. Lijkt me wel leuk.

  En dus wat ik ermee wil zeggen het betekent dus niet dat Nina nog leeft. Ze zal dan wel misschien eerst even in het ziekenhuis liggen opgebaard voor verder onderzoek denk ik. En vervolgens wordt ze dan opgebaard in huize Sanders of ergens anders. Daarvoor moet je ook opnames hebben. Want je moet dan voor een lijk spelen. En als ze dan begraven is zullen vast en zeker zowel Ludo,Janine,Maxime,Lucas,Noud,Laura,Jef,Nuran,Rik,Rikki het er moeilijk mee krijgen. Maar het meeste denk ik de Sanders en Noud en Laura en Jef die zullen vast het meeste moeilijk mee krijgen. En dan zal erover dromen zeker niet uit te sluiten zijn. Wie weet dromen ze wel niet over Nina? Maar dat ze dan als geest even in GTST te zien zal zijn? En dat een van de bewoners dan bang van wordt?

  1. Het is geen Sims het moet realitisch zijn dus geen geest wel kan er iemand over haar dromen net als Lucas vorig seizoen met Edwin. En Lorena en Noud rare combinatie. Ik denk als Nina dood is dat Menno ook op de begrafenis is. Als Mike dood gaat dan moet Sjoerd toch terugkeren voor de begrafenis?

   1. IIk zeg toch dromen , en ik heb niks gezegd over. Geesten , of had je het over iemand anders ? En nu door al die berichten weet ik niet meer zo zejker van nina ,, ik hoop het gewoon stiekem

 12. Even mijn theorie na bijna 8 weken puzzelen;

  – de app heet springlevend
  – in de inhoudsopgave van de app zijn 9 parachutes te zien
  – waarom zondag al de clue weggeven met nog een week wachten tot het nieuwe seizoen
  – de uitzending van 2 september zal niet laten zien wie er dood is, maar de verwarring op het vliegveld en de landingen.

  Mike dood lijkt mij in deze fase onlogisch. Waarom anders die hele vergiftiging van Lorena, waar de bloeduitslag nog niet van bekend is. Mike verdwijnt later met Nola.

  Nina zou kunnen als ongeluk bij een verwisseling of als bewust slachtoffer. Al zou ik het flauw vinden als Wiet weer zou doordraaien. Maar dan is de zaak Nola een eitje, ze gaat naar Mike.

  Mijn theorie is dus dat er een 10e springer is die bedoeld of onbedoeld mee is gesprongen. Waarom komt dat mailtje van de vader van Bilal, zou het een aanslag op Lucas of Rik geweest kunnen zijn vanwege dezelfde Bilal (dat zou een twist zijn en zou ook het codewoord Dansatoria verklaren). Maar beide heren springen niet. Bing springt (helaas) ook niet. Maar wellicht een spion van Ludo, Monica, dat vriendje van Mike of Maarten wel…en die valt dood. En uiteindelijk blijkt dus de vaste cast springlevend en onschuldig.

  1. Er waren maar 9 springers als je in het vliegtuig telt als ze in de lucht zijn. Het kan Nina zijn, maar een grotere kans is dat Mike dood gaat al is het jammer dat hij dan dood gaat ze konden beter Nina dood laten gaan en Mike die later in het seizoen vlucht met zijn dochter.

   1. De 10e zou naast de piloot kunnen zitten. Een handlanger van Ludo die Mike moet ontvoeren als hij op de grond komt, maar zelf de gesaboteerde heeft. Of die Rogier die Mike moet ontvoeren om Ludo in kwaad daglicht te zetten etc.

 13. @Jolanda dat is ook één van mijn grote vragen, waar ik maar geen antwoord op kan verzinnen: wat heeft die brief van Bilal’s vader aan Nuran toch met de sprong te maken? Wat mij betreft heeft Femke er ook meer mee te maken dan nu al bekend is, het blijft gtst hè 😉

  1. Nee het is geen nina maar maike maar maik is niet echt dood het is zo gebaseerd in de serie omdat hij niet meer wil acteren in gtst

 14. Ik denk dat Mike degene is die valt. Elke week gaan de aanwijzingen over een bepaald persoon: een whatsappgesprek, een berichtje, een filmpje of iets anders. Aan het eind van de week is diegene dan “springlevend”. Deze week zijn alleen Mike en Nina nog over, en de aanwijzingen gaan vooral over Nina. Dus ik ga er vanuit dat Nina springlevend is?

 15. Lieve volgers van mijn kanaal.
  Mijn oprechte excuses. Doordat er iets in mijn persoonlijke kring is gebeurt,
  heb ik geen tijd gehad de video te uploaden.

  Ik ben vannacht waarschijnlijk erg laat thuis, maar het eerste wat ik dan doe, is de video plaatsen!
  Sorry! xoxo KaasKoekje

  1. Hoe kan dat nou goedetijdenfan zegt: “gaan zo pas de aflevering kijken.” Hoe kan het dan al bekend zijn via GTST live. Die mediadagblad faalt.

  1. Ik hoop nog steeds op Nina. Een badguy is wel geinig in de serie maar misschien wordt Anton wel een Badguy in seizoen 24 als het toch Mike is dan neemt hij wraak op de Sanders.

 16. Nou het is onderhand wel duidelijk dat het Mike is.

  Ik vind dit erg dom van de schrijvers. Is er eindelijk een interessante personage in GTST, doen ze hem weg.

  De Nederlandse GTST schrijvertjes kunnen nog veel leren van hun Amerikaanse collega’s…

 17. best wel dom, het gaat al serieus het hele jaar over een huilende bianca, sinds dat ze in gtst speelt heeft ze alleen maar slechte tijden meegemaakt, nu ook nog dat mike dood is, vind t echt jammer, mike krijgt 1 dag voor de sprong zn dochter en de rozeboom, en dan laten ze m dood gedaan, ook goed gedaan. maar heb ook niet eens zoveel zin meer in de eerste aflevering. Best jammer dit

 18. Lees maar op de telegraaf mike heeft de sprong niet overleefd. Had toch liever gewild dat het iemand anders zou zijn die zou vertrekken zoals wiet.

 19. Mike is dood dus, er is alleen maar drama bij de familie Bouwhuis. Ik had liever Nina dood zien gaan. Trouwens was Menno ook bij GTST live?

 20. ze zeggen dat nina veiliglandde en mike neerstortte…. alleen hij viel boven op nina..nina dood…. http://www.gtstfanclub en dan het kopje. gtst life stream meekijken.. daar staat dat.

  (Dames het is nina. Of ze dood is weet ik niet wat ze is afgevoerd met de ambulance en mike ook! Dus mensen niet liegen) dit heb ik van dat stukje ook vandaan

 21. Hee,
  Ik kom net terug van een geweldige avond gtstlive!
  Mike heeft de val niet overleefd!wij hebben zn afscheidsfilmpje gezien en hij heeft er zelf voor gekozen om gtst te verlaten.. Hij houd heel veel van nieuwe uitdagingen!

  1. Mike is verongelukt bij de val.. Hij koos er zelf voor om te stoppen . Nu kan hij zijn carierre weer naR een nieuw niveau brengen of …… Wordt hij toch maar weer MEGATOBY hahahahahaha. Nee kheb niks tegen Louis knappe gozer maar Mike was een vreselijke gozer hahahaha dus daar zijn we vanaf

 22. Yes! al zou ik bij nina ook juichen. Ze mogen allebei weg wat ij betreft.
  Maar jammer dat gtst de simpele minder boeiende verhaallijn heeft gekozen. Nina dood was boeiender geweest. Maar hehe het ei is gelegd…

 23. Ik denk dat er nog een 10de springer is want als je op de foto kijkt van week 8 boven het filmpje van nina en haar familie dan zie je dat er een hond op nouds schouder ligt maar die is niet van nina. De hand is van de 10de springer want je ziet er al 9 ik denk dat het laura is. Omdat zij wilde dat mike zou vallen. Plaats een reactie om te zeggen wat je hier van vind alsjeblieft.
  X

 24. Helaas GTST heeft weer gekozen voor de voorspelbare en saaie weg. Ik ben altijd blijven hopen op Nina, maar mijn gevoel zei ook Mike.

  Sowieso GTST is altijd voorspelbaar en er waren wel heel veel aanwijzigingen dat Louis Talpe GTST ging verlaten. Hij had sowieso al gezegd dat hij niet de nieuwe Jef ging worden, maar dat hij al naar 1.5 jaar eruit zou gaan is wel erg snel. Hij is ook in GTST gekomen direct na Jan Kooiman. Louis moest de “nieuw hunk” worden. Dat is tie bij mij niet geworden. Alleen maar omdat ik 2 nichtjes heb en genoeg naar Mega Mindy heb gekeken. Hij heeft een hele grote stap gemaakt van kinderserie naar soapserie vind ik.

  Daarbij vind ik het voor de verhaallijn super saai. Sowieso Nina heeft voor de 1000ste keer weer eens geluk in haar leven, zij krijgt de voogdij over Nola. Geen Mike die haar nog dwars ligt. Sommige hebben het ook over een jankende Bianca. Daar hebben ze gelijk in. We kijken al bijna twee jaar na een jankende Bianca. Het begon toen Edwin dood ding. Huilen. Toen ging Anton vreemd met Maxime. Huilen. Toen kwam ze erachter dat Anton een zoon had verwekt bij Julia tijdens haar zwangerschap van Edwin. Huilen. Toen ging Sjoerd aan de drugs. Huilen. Nu was ze even uitgehuild en gaat haar broer dood. Weer huilen. Begrijp me niet verkeerd het zijn goede redenen om te huilen maar de schrijvers verzinnen iedere keer een verhaal waarbij ze veel moet huilen. Het huilen mag nu wel ophouden. En de dader tja goh wie zou dat toch zijn. Hopelijk is dat wel een verrassing, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk Ludo wel zijn. Daar komt hij natuurlijk ook weer mee weg. Want hoeveel moorden en vermissingen heeft hij niet op zijn geweten.

  Dus het begin van het seizoen veel geluk voor de familie Sanders en veel ongeluk voor de familie Bouwhuis. Ik vraag me soms af waarom ik er nog na kijk.

 25. Oke ik heb bewijs gevonden kan geen link kopieren maar kan wel vertellen hoe je het kan vindeb je gaat naar de officiele gtst facebook daar staat op de tijdlijn een foto van de volle zaal tijdens het event en in de reacties op die foto/status staat regelmatig een link naar een afscheidsfilmpje van mike! Ik hoop dat jullie het zo snappen!

 26. Voor de mensen die nog twijfelen en het zeker willen weten..
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=645190395499305&id=100000250507560&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php&_rdr#_=_

  Of spelen ze met ons hoofd en krijgen we vandaag de Nina editie van dit alles.
  Ik vind dit nog steeds een beetje vaag aangezien ze gewoon weten dat alles bij dag 1 naar buiten komt. Is het een test hoe slecht mensen iets verborgem houden e. gaan ze daar mee spelen? Of is gtst gewoon boring…

 27. Edit laatste zin.
  Ik vind dit nog steeds een beetje vaag aangezien ze gewoon weten dat alles bij dag 1 naar buiten komt. Is het een test hoe slecht mensen iets verborgen houden en gaan ze daar mee spelen? Of is gtst gewoon boring…

 28. Het is echt waardeloos dat het Mike is. Ik dacht het al wel, maar had nog steeds de hoop dat het Nina was. Het is inderdaad weer eens saai en voorspelbaar. Het was vanaf het begin dat iedereen dacht het zal Mike wel zijn. Maar dat was te voorspelbaar dus ga je toch aan anderen denken. En nu is hij het toch. Dan hadden de schrijvers ook wel wat anders kunnen bedenken.

  Ik had Mike wel graag wat langer met Nola gezien, zodat we ook een andere kant konden zien van hem. Maar helaas. De prinses heeft weer eens haar zin gekregen.

 29. Nou wat een kut zooi , nina leeft dus nog . Ik vind mike ook niet geweldig , maar hij maakte alles wel spannender in de serie dan die hele nina ( ik heb niks tegen marley persoonlijk) .

  Bedankt gtst dat jullie voor een saaie boringen einde hebben gezorgd , Als het nina was , had je er een veel leukere verhaalijn van kunnen make … wie weet word het wel

  Maar ik heb nu al zoiets van boring

 30. Wat een ongelooflijke tegenvaller. En wat een saaie verhaallijn. Wat een faal van GTST. Zo zonde dit. De spectaculeire cliff is ineens véél minder spectaculair ..

 31. Hi , ik heb de app niet gedownload, volg de berichten zeker, want het is de spannendste cliff van 23 seizoenen! Ik denk dat we in de 1e afl nog niet zien wie van de twee sterft. Ik denk dat Mike bovenop Nina terecht komt die net is geland. Ze zijn dus beide zwaar gewond. Uiteindelijk denk ik dat nina aan haar verwondingen overlijdt, of miss zelfs allebei. Maar dat gaat in de eerste weken vh seizoen blijken. ik blijf erbij dat een verhaallijn na de dood van nina spannender zal zijn: voogdij nola, wiet en noud, de dader, … Bianca en janine die lijnrecht tegenover elkaar komen.

  en ja een afscheidsbericht van mike, maar vandaag 1 van nina, het is dus nog altijd niet duidelijk1 ik vind dat gtst dit super heeft gedaan , want we blijven speculeren op naar 2 sept!!!

 32. De schrijver van GTST hebben hier misschien ook niet voor gekozen. Als Louise Talpe zelf permanent weg wouw gaan uit GTST dan hadden zei toch ook geen andere keuze.

  1. Ja, maar dan moeten ze niet zeggen dat het een grote verrassing is wie eruit gaat. Mike is niet echt verrassend moet ik zeggen. Dan hadden ze iets anders kunnen verzinnen om hem eruit te laten gaan. Dan hadden ze die sprong kunnen bewaren tot er iemand uit gaat van wie het echt een verrassing is.

   Ik hoop wel dat met het nieuwe seizoen Bilal terugkomt. Lucas vond ik erg leuk met hem. Dat macho-achtige van Bilal, met dat over the top homo gedoe van Lucas vond ik erg leuk. Dat was veel meer in balans. Dat zou veel goed maken voor mij. Menno is aardig, maar wel saai denk ik. Lucas heeft iemand nodig die hem uitdaagt.

 33. Ik wil wel iets weten , volgens welke bronnen valt mike op nina ?? Zou het wel iets spannender maken namelijk . Lijkt me raar Als nina dat overleeft ,, Mja in gtst kan id alles whaha

  Boe , vind het wel een beetje een tegenvaller het maakt is de cliffhanger menteen minder interessanter

  1. Dat is geen bron Letice, dat Mike op Nina valt na de sprong. Het is iets wat ik denk. Een onbedoelde dode, .. en daarin dus de verrassing.

 34. Ik haat Nina, dus ik hoop dat zij te pletter valt. Ik vind het ook raar dat Nina en Mike samen over zijn. Als het Mike is, dan zouden ze beter Mike en Aysen over moeten laten. Ik heb ook nog alle cijfercodes voor wij dat wilt:
  Week 1: 4745
  Week 2: 0510
  Week 3: 1233
  Week 4: 1106
  Week 5: 0209
  Week 6: 5836
  Week 7: 0511
  Week 8: 1247
  Nog veel succes en dat de beste blijven leven!!

 35. Mike kan niet op nina vallen….

  Waarom niet?
  Een parachute remt de valsnelheid af, als de parachute niet open gaat val je steeds sneller en sneller…
  Als nina’s parachute wel open ging is zij dus later beneden dan mike

 36. Ik zeg vanaf het begin al dat Mike dood gaat want dan is alles weer zoals gewoon dan heeft loraina de rozenboom weer terug en Mike is terplette gevallen !!!

 37. mike is dood dat kon je eerst ook al zien aan de foto van mike nuran en rikki de vogels wijzen naar mike. wiet had een gedicht geschreven fire/burn en de achternaam van mike is brandt

 38. Mike is de persoon die het niet heeft overleeft.
  Dit hadden weinig mensen waarschijnlijk verwacht omdat Mike´s verhaallijn steeds groter en groter werd.
  Ook was deze acteur nog niet lang in de serie (De reden waarom het mij verbaast)
  Er waren ook al beelden van hoe Nina in een doodskist ligt re zien op het internet, deze foto’s waren dus blijkbaar erg misleidend en waarschijnlijk door de serie zelf verspreid.
  Ik vind het jammer en nog eens jammer, had het graag anders gezien.
  Mike was de persoon in het afgelopen seizoen met misschien wel de meeste aandacht en leukste verhaallijn, jammer dat deze zo snel is geëindigd.

  1. Die foto van Nina in een kist is van 13 of 19 februari 2007
   Ik had Mike wel verwacht , ik had bijna alle hints al gezien 2 of 3 niet

 39. Haha, Ik wist het wel. Mike is dood! Yes! Ik weet echt niet hoe lang jullie mensen kijken maar ik kijk al 7 jaar en gtst is ALTIJD al voorspelbaar geweest. Ik heb niet eens de App ( Ik heb geen ios 5 ) maar ik dacht vanaf het begin al het is Mike. En voor de mensen die nog twijfelen als je gtst in google typt staat er al : uitgelekt Mike ( eigenlijk zijn echte naam maar die weet ik even niet ) verlaat gtst. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat het al bekend werd gemaakt maar mensen van gtst live hadden het al getwittert en toen moest gtst het toegegeven maar dat was al gisteren. Vandaag kan je het op de app zien. Iedereen vind het nu wel saai maar kijk, een paar slimme mensen wisten wel dat het Mike zou zijn maar jullie zeggen wel voorspelbaar maar jullie zijn anders wel de mensen die 8 weken lang allemaal iemand anders dacht. Eerst een lange tijd Noud of Nran of Aysan of Wiet toen Nina en nu is het toch Mike. Lijkt mij dat jullie toch redelijk verast zijn want maar een paar van jullie dachten Mike! De rest niet! Surprise!

  Groetjes Jessiebessie

  1. Het was afgelopen dinsdag al bekend, toen abonnees de Veronicagids in de bus kregen.
   In deze twee-wekelijkse editie (ivm de vakantie) werd al snel duidelijk dat Mike het niet zou overleven.

   Maar ik denk eerlijk gezegd dat ie niet dood is, dat deze cliffhanger dezelfde wending neemt als toen Ludo werd neergeschoten en een paar maanden later ineens weer leefde.

 40. Hahah iedereen hier zegt: Ow nee ze hebben t voorspelbare gedaan wat saai blablabla maar ten eerste is het niet de keuze van de redactie maar van de acteur, en ten tweede poste iedereen: ik denk dat t Nina is en daarna opeens ja ik wist t allang hoor maar gisteren dacht iedereen hier nog dat t Nina was dus zi voorspel baar was het nu ook weer niet he?? xx

  1. Juist omdat Mike te voorspelbaar was zijn mensen naar andere personen gaan kijken. Zoals bij heel veel dingen is de waarheid het meest voor de hand liggend, en juist daarom klopt het voor je gevoel niet.

 41. Jaaaaa, eindelijk de eerste aflevering gezien via de app! 😀
  En de verborgen aanwijzingen waren wel echt heel logisch achteraf, al heb ik daar zelf helemaal niet zo opgelet, maar ze zijn genoeg voorbijgekomen hier!

 42. Mensen het is Mike die dood is. Ik heb de app wel maar heb die nu nog niet gespeeld. Ik heb net wel mijn tablet gepakt. Ik ga als ik deze reactie hebt geplaats de springlevend spelen. En je kan dan ook de eerste aflevering van 2 September zien? Ben wel benieuwd.

  Ik kan wel blijven denken dat het Nina is. Maar ik weet dat het Mike is dat hoorde ik eergisteren op twitter pas al. Jammer dat er dus meteen een badguy weg is maarja dat was de keuze zelf van Louis Talpe niet van de schrijvers. Als het aan de schrijvers lag dan had die denk ik wel onverwachte wending genomen dus Nuran Noud of toch Nina. Maar nu kunnen we denken wie de dader is. Maar het is ook een beetje vreemd want Rik vroeg Mike of hij mee wou op de avond van de sabotage? Mike nam toch de plaats van Lucas in. Dus dan betekent het iemand wou Lucas dood hebben? Of het was de bedoeling om Rik of iemand anders te vermoorden en dat Mike dus de verkeerde genomen heeft. Maarja we zullen het zien.

 43. Mensen ik zat ook op nina, maar dat wil niet zeggen dat ik dit niet aan zag komen… mike was zo voorspelbaar als wat, ik had alleen gehoopt dat gtst een keer niet voor de voorspelbare weg zou gaan…
  Daarbij komt wel dat dit de keus was van de acteur, dat wil dus zeggen dat als hij niet uit zichzelf was weggegaan er misschien wel iemand anders was geweest die eruit was gegaan…

 44. Lieve bezoekers van mijn Youtube Kanaal.
  Onlangs liet ik weten helaas te laat te zijn met de filmpjes uploaden, door privé omstandigheden.

  Helaas moet ik nu melden, dat mijn camera/telefoon is gejat, en ik dus niet meer kan filmen.

  Natuurlijk heel klote voor mij, maar ik vind het ERG jammer dat ik de app niet af kan maken op mijn telefoon.
  Wanneer ik een nieuw toestel heb, doe ik het alsnog. Alleen ben ik bang dat de aflevering dan al op TV is geweest.

  Mijn oprechte excuses. Hopelijk blijven jullie toch terugkomen, en zal ik ook in het vervolg blijven posten over GTST.

  xoxo KaasKoekje

 45. Eerlijk gezegd ben ik er niet van overtuigd dat Mike dood is. Hij is geland tussen de bomen die zijn val gebroken kunnen hebben. Daarbij hebben we het lichaam niet gezien.
  Het zou mij niet verbazen als hij over een paar maanden Meerdijk weer binnen komt lopen als de dader gepakt is of hij volledig hersteld is.
  Dan zou het net zo gaan als de cliffhanger toen Janine Ludo 3x in zijn hart schoot. Die werd ook dood verklaard en een paar maanden leefde hij nog en ging hij op zoek naar de dader die de kogels verwisseld had.

  Daarbij heeft Louis Talpe op 10 augustus aan Belgische media bekend gemaakt dat hij de doodsmak zou maken maar kon niet zeggen of hij het zou overleven. Daarbij liet hij doorschemeren dat het nog onverwacht spannend zou worden.

  Ofwel, Mike tot januari 2014 😉 .

 46. Mike was te voorspelbaar. Ik hoopte op nina maar Mike is het toch geworden. Stiekum wil ik Mike weer terug in de serie. Dus hopen dat gtst me een lol kan doen en hem terug zetten. Anders moeten ze maar een andere badguy inschrijven. IKGA MIKE MISSEN!!!

 47. Wauw, shockerrrrrrrrrrrrrr.. het is Mike. Zo, zo, ik wil niet sarcastisch zijn maar dat is echt wauw. Weet je wat voor stomme verhaallijn dat gaat worden. Iedereen haat hem in de serie en dus gaat hij dood. Hier hoef je geen telefoontje met Soniya Pereira van SBS6/Net5 voor te voeren om te kunnen voorspellen en achter te komen met een app.

  Ik dacht echt constant ja, Mike is veels te voorspelbaar dus dat zal hem nooit zijn. Iedereen verwacht dat al en hij heeft al weken geleden aangekondigd dat hij finally weg gaat uit de serie en had de schrijvers wel wat slimmer ingeschat, iets van een super grote twist met een belangrijke hoofdspeler die te pletter valt, wat de hele serie zou opschudden. Die desnoods levend begraven zou worden en dan toch leefde net zoals met Janine en Sophia jaren geleden! En sorry maar er is en blijft maar een echte badguy die echt super maffia is Ludo, ze moeten hem meer Godfather actie geven.

  Teleurgesteld van hier tot de Subway en terug.

 48. Wedden over een tijdje komt Louis Talpe terug als Mike’s “tweeling-broer” genaamd Spike en dan maken ze reclame voor L’oreal Spikey Trash Wax haarproducten. Oh, ik ben zo gek op GTST en hun geweldige hollandse mentaliteit!

 49. Aan al mijn trouwe kanaalbezoekers.

  Mijn excuses nogmaals, dat ik jullie ‘in de steek heb gelaten’ de afgelopen dagen.
  Gelukkig kan ik wel melden dat mijn camera/telefoon terecht is, en ik dus (vannacht) weer kan gaan opnemen!
  Ben je abonnee? Dat krijg je morgen vanzelf een berichtje van mijn nieuwe upload.

  Voor degenen die alleen hier komen, zal ik morgen, zoals jullie van me gewend zijn, de links plaatsen naar de derde en vierde pagina van de app Springlevend!

 50. Mike is gevallen, maar…
  die is “Last minuten” gesprongen i.p.v Lucas!
  Dus: de vader van Bilal wil Nuran’s vrijgezellenfeest verpesten door Lucas zijn parachute te saboteren. Die wil hij dood hebben omdat hij van Bilal een homo het gemaakt.
  Daarom kregen we in de app die brief van Bilal!

  Misschien is Mike nog niet helemaal dood!?
  Er is nog geen lijk gevonden en er zou ons nog iets spannends te wachten staan 😉

  1. Daar zat ik dus ook al n tijdje mee in mn hoofd. Denk dat t wel een heel goed kan kloppen. Verder heb ik er nog niemand over gehoord. We wachten af…

 51. Mike is wel dood, het is voor een mens niet mogelijk om die val te overleven. Zelfs als hij op een enorm kussen geland zou zijn, was hij alsnog dood gegaan.

Geef een reactie