Het tweede codegetal van week 2 is: ……! Dit maakte Leo van Wamel (de spring instructeur) Vanmiddag bekent op twitter!

Jullie kunnen Leo ook volgen: @LeovanWamel

Permalink voor ingesloten afbeelding

240 comments on “Tweede codewoord week 2!

 1. De brief van de vader van Bilal is de eerste hint dat Bilal komend seizoen weer opduikt. En dan krijgen we de liefdes driehoek Lucas- Menno- Bilal… En Bilal zal nuran wel steunen als ze erachter komt dat Rik vreemd is gegaan….

  Nuran blijft dus zeker leven. Ik zet mijn geld nog steeds op Mike.

 2. Ik denk dat het mike ook is die het of niet overleefd of in coma. Maar ik heb een paar opties: Nina , Aysen of iemand die de verkeerde parachute heeft gepakt

 3. Ik denk nog steeds dat het Ludo is die iemand heeft ingehuurd om de parachute te laten saboteren. Om Mike of Noud of toch Wiet te vermoorden. Maar dat dan Nina of Maxime (Hoop niet dat het Maxime is) de verkeerde parachute heeft genomen en het niet overleefd. Dan zit Ludo met een schuldgevoel dat zou nog wel eens wat spannende verhaalijnen kunnen opleveren.

 4. Aysen haar rol is het meest uitgespeeld, dus die ligt het meest voor de hand.

  Nina heeft net een dochter, die laten ze echt niet dood gaan!

 5. Bilal komt terug??? Lol

  Er gaat iemand dood Menno is denk ik de vervanger. Misschien komt er nog wel iemand erbij nummer 22 als vaste rol? Dan hoop ik dat Menno een jongere broer of zus heeft.

  1. Menno moet gewoon een vaste rol zijn….vind hem zo leuk én echt een toevoeging. Ik wacht in spanning op de castfoto…

 6. het is nuran en de vader van bilal heeft het gedaan
  denk ik
  of een ieder geval de bedoeling en iemand anders bijv noud of aysen heeft de verkeerde gepakt

 7. Ik denk dat het Maxime is want haar rol is wel een beetje uitgespeeld, en ze was toen ze in GTST kwam toch ook niet van plan zo lang te blijven.

  1. Jullie zijn allemaal wel echt dom! Maxime is het niet Want Die belt jef dat er een Ongeluk gebeurt is! Rikki land als Eerst dus is Het ook niet! Wiet Hoor je Roepen: Bel 112 Dus die is het ook niet! Mike gaat Er niet uit maar Tijdelijk omdat Hij T druk heeft dus die zal T ook niet Zijn !over lorena is er al behoorlijk veel Spannends gebeurt dus Zal T oook niet zijn Dat zou Te saai En Eentonig zijn! Dan heb je nog nina,aysen,nuran, En noud over! Ben benieuwd

   1. En ik vind het een beetje dom, dat je mensen voor dom uitmaakt, terwijl je zelf te dom bent om te kijken naar de datums van de posts.. Als je namelijk WEL zo slim was geweest, had je gezien dat die post geplaatst is VOORDAT bekend was dat Maxime en Rikki blijven leven.. en zo is dat waarschijnlijk bij de rest van de ‘domme’ mensen ook.

   2. Excuses pino met mijn uitspraak! Heb je helemaal gelijk in! Jullie hebben nu iig Wel een redenering ongeveer! Niet dat het allemaal zou klopen haha! Maar denk ong wel beetje ! K wil eig nu de app al kunnen uitspelen ik ben Echt nieuwsgierig! Spannend!!!

 8. Ik begrijp niet dat niemand op het idee komt dat er helemaal niemand is neergestort. De eerste code was toch DROOM? Het is een nare droom van Rik en hij is het ook waarbij de chute niet open gaat.

 9. Het is geen droom. Misschien dat Wiet het gedaan heeft omdat ze een droom had om Nina te vermoorden.

  Of het is droom omdat ze het ook wel een grote nachtmerrie hebben.

  Ik denk dat Aysen het gedaan heeft en dat Nuran dood gaat en dat Aysen half seizoen 24 de serie verlaat.

 10. Ooit gedacht dat Menno mischien de saboteur is…
  Iedereen verdenkt dan bing…
  Maar menno zou het ook kunnen zijn dat hij de parachuten van aysen
  Molt
  We kennen nu de aardige menno maar mischien heeft hij
  Ook wel een kwaadaardige kant?

 11. * 510 heeft dat te maken dat het personage zo veel afleveringen heeft in gezeten? (dat denk ik zelf)
  * Aysen keek hoe je een parachute onklaar moet maken
  * Er was ook iets bekend dat de dader een vrouwen tas bij zich had dus het is een vrouw of Lucas. Ik heb Menno nog nooit met een tas zien lopen. XD

 12. Het omgekeerde van droom is moord. Dus daar kan ook iets achter zitten.

  En Janine zal nooit een parachute onklaar maken, als ze dat wel zou doen dan verpestte die schrijvers haar hele karakter en dat zou wel jammer zijn.

  Die flashback vind ik ook verdacht, dus ik hoop dat dat te betekenen heeft dat het Maarten gedoe heel snel uitkomt dus dat ze nu weer de mensen het laten herinneren. En morgen zien we een personage die veilig land zeker nadat je de code ingevoerd heb 😀

 13. Niks mee te maken:

  Jef – Laura – Lucas – Sjoerd – Tim – Bianca – Menno

  Wie wil wie dood maar is op de grond:

  Ludo > Noud of Mike
  Bing > Aysen
  Janine > Maxime

  De jumpers en wie wraak zou willen dus dood valt:

  Wiet < Nina – Noud
  Aysen < Bing – Nuran
  Maxime < Janine

  Geen gevaar omdat ze in de serie blijven denk ik:

  Nuran
  Rikki

  Mike < Lorena – Ludo
  Lorena < Mike
  Nina < Wiet
  Noud < Ludo – Nina

  1. Als je heel goed luistert dan is het echt Nuran die aan het janken is, en is Wiet degene die zegt bel 112, ik herkende echt hun stemmen

   Dus dan zijn Rikki, Nuran, Wiet en Maxime iig safe

   Bij dat telefoongesprek kun je niet opmaken wie de zin zegt, het is zo mooi. Dus weet diegene niet wat er gebeurt is

   Mike, Nina, Lorena, Noud en Aysen zijn nog onzeker dus.

   1. Ik denk dat Nina ook safe is.. Anders zou Maxime nooit zo koeltjes zijn over het feit dat er een ongeluk is gebeurt tegen Jef..

   2. daniel nina zegt wat mooi dus ik denk dat het wiet is omdat nina en wiet ruzie hebben en rikki schreeft wieeeeeeeeeeeeet

 14. Net het laatste filmpje van week 2 gezien.
  Tis dus niet Ricky. En er roept iemand: bel 112! Dat was naar mijn mening Maxime.

   1. en je hoort Nina op de achtergrond, bij dat telefoongesprek van Jef en Maxime! dus die is het ook niet! 😉 Oren en Ogen goed geopend houden haha

 15. net het laatste filmpje gezien
  rikkie is in leven maxime en naar mijn mening op de achtergrond tussen het gesprek tussen maxime en jef hoor je nina
  en je zag aysen

 16. Als het inderdaad Aysen is en ze huilt dan. Is Nuran inderdaad het haasje. Om wie zal Aysen dan huilen. Of ze heeft een parachute inderdaad onklaar gemaakt En ziet tot haar grote schrik dat er een onschuldige overlijd. Maar wanneer dat zo is Had ze de schrik al in het vliegtuig aangezien ze wist dat Bing niet meespringt. Of het is Bing die de parachute van Nuran onklaar heeft gemaakt om Aysen kapot te maken.

 17. Die 0510 kan ook 5 oktober zijn iemands verjaardag;

  Zou het kunnen zijn dat Lorena dood gaat? geen familie, geen hotel, geen liefde. Of het is Mike.

 18. Bij het telefoon gesprek van jeff en maxime hoor je bij ongeveer 6 sec Nina ‘het is zo mooi’ en dan hoor je maxime zeggen ‘er is een ongeluk gebeurt’

  Zowiezo niet dood:
  – Rikkie
  – Maxime
  – Nina
  – Rick
  – Bing

  Blijven nog over:
  – Mike
  – Aysen
  – Wiet
  – Lorena
  – Nuran
  – Noud

   1. Dat gezicht is van Maxime, als je het filmpje stopzet op haar gezicht, dan zie je dat duidelijk. Je ziet alleen Maxime, Rikki en Rick in het filmpje.

 19. Dat laatste filmpje dat Rikki naar beneden komt met haar parachute en in paniek is dat is echt een zielig filmpje.. misschien is Wiet gevallen en dat ze daarom zo verdrietig is, of Nuran?

 20. ik denk nuran of wiet
  het heeft wel met nuran te maken ieder geval het kan zijn dat nuran de verkeerde heeft gepakt en dat wiet dood is
  ik weet zeker dat een ieder geval gaat tussen nuran,noud,wiet of heel mischien aysen
  zeker weten dat het niet nina,lorena,mike,maxime of rikki is
  die aanwijzingen hebben toch allemaal met nuran te maken mischien eerwraak door de vader van bilal dat denk ik een ieder geval dat het voor nouran bedoeld was en of zij is dood of iemand heeft de verkeerde gepakt bijv wiet of noud

  1. Het is niet Rikky die naar beneden komt. Dat is Maxime. En haar gehuil zegt volgens mij niets over wie er gevallen is. Verteld meer dat ze enorm geschrokken is.

 21. Hiii,

  Rikki en Maxime leven nog, Maxime is ook op het filmpje te zien!
  Verder denk ik dat nuran ook leeft, want waarom zouden ze Rik anders vreemd laten gaan??

 22. Vraag waarom zegt Nina in het laatste filmpje : het is mooi zo
  Dan denk ik dat Mike de parachute van nuran heeft gepakt
  En wat is de code van week 1 sabotage

 23. Rikky is het nu dus duidelijk niet en het gehele gegil is volgens mij ook van Rikky alleen. De persoon die land en waarvan je het gezicht vluchtig ziet is volgens mij Maxime.
  De persoon die bel 112 roept is volgens mij Lorena.

  Wat me opvalt is dat Rick behoorlijk versteend blijft staan en en als eerst naar Rikky rent. Nuran heeft hij dan kennelijk nog niet gezien. Maar dat wil volgens mij niets zeggen.

  Bij het telefoongesprek meen ik ook Lorena te horen op de achtergrond, niet Nina. Maar denk ook niet dat het Nina is, want daar vindt ik Maxime veel te rustig voor overkomen. Maar aan de andere kant wilde Maxime wel Ludo, Nina en Janine laten boeten voor wat ze haar hadden aangedaan.

  Dus ik denk nog steeds dat het Nina is.

 24. Ik denk dat Wiet nog leeft ze hebben niet voor niets haar terug gehaald nadat Jack vertrok en ze heeft net een half jaar weer een vaste rol.

  Dit zou wel een mooie verhaallijn zijn:
  – Stel dat Ludo’s handlanger per ongeluk de parachute van Noud heeft gemold inplaats die van Mike. Lucas wil zijn oom en Nina wil haar vader nooit meer zien en willen bij Janine wonen. Nina hoort het van haar halfbroer. Laura wil wraak nemen op Ludo.

  Ik hoop echt geen Nuran ze kunnen nog veel met haar doen, maar Lorena die rol vind ik net zo saai als Laura alleen maar rondhuppelen in het hotel.

 25. We krijgen morgen wel weer een nieuwe aanwijzing (week 3)
  Rikki Maxime Nina n Aysen ben ik zeker van dat ze t hebben overleefd
  Maar als je naar aysen kijkt lijkt ze in paniek? Lijkt alsof ze denk oh shit er is een verkeerde gevallen ofzo? Ben ik de enigste die dat denkt?

 26. Denkt dat rikki t zelf niet weet, ze zag die gene vallen en toen zei landde begon ze te huilen.
  Zij en rik hebben t alleen gezien maar rik ging gelijk naar rikki toe

 27. Als je het filmpje op pauze zet zie je dat het maxime is die je net voor rikki ziet. En degene die schreeuwt lijkt meer op nuran dan op nina…

 28. Ik lees hier nu veel dat mensen Aysen hebben zien schreeuwen. maar die heb ik helemaal niet gezien…..

  Wat iig zeker is is dat Maxime en Rikki het hebben overleefd.
  Het lijkt erop dat Nina het ( helaas XD ) ook heeft overleefd naar aanleiding van het telefoon gesprek.

  Wat betekent dat we nog Nuran, Noud, Wiet, Aysen,Mike en Lorena hebben…

  T meest voor de hand liggende zou Mike kunnen zijn, of Aysen ( want ik heb haar in dit filmpje echt niet gezien)

  Ben toch ergens bang dat het Wiet zou kunnen zijn.. Ze is dan teruggehaald om voor wat opschudding te kunnen zorgen tussen nina en noud, en haar dood zou ook de reden kunnen zijn voor de terugkeer van Sjors ( want dat zit er ook aan te komen)

  Nuran en Lorena zouden de klassieke overwachte dood kunnen zijn: Beide om verschillende redenen: Nuran zou een grote shock opleveren voor Rik en Aysen ( ik vermoed dan dat Aysen later in het volgende seizoen vertrekt omdat haar baan al vervangen aant worden is door Menno)

  Lorena juist omdat ze alles aan het kwijtraken is… een beetje zoals Dian de serie is uitgegaan. ( daarnaast doet GiGi best veel naast GTST dus zou me niets verbazen.

  Noud is een Alberts… die kunnen ze nu echt de serie niet uitschrijven… niet voordat hij de naam alberts voortgezet heeft 😛

 29. Aysen leeft nog dat hoorde je en zag je een beetje voordat rikki huilde.

  Dus de niet overlevende moeten
  Mike ( gaat in januari uit de serie dus wss niet)
  Wiet ( wiet heeft niks belangrijks meer toe te voegen misschien hebben ze haar bij de vaste cast gedaan om niet verdacht over te komen)
  Lorena ( lorena schrijven ze er niet zo snel uit)
  Nuran ( kleine kans want als zij dood is krijgt rik veel schuldgevoelens)
  Noud ( heeft aangegeven dat hij nog lamg niet uit gtst wilt misschien wel om je op het verkeerde spoor te zetten)

  Comclusie Noud of wiet gaat waarschijnlijk uit de serie

 30. Rikki en Maxime leven in iedergeval nog! Bij de app hoor je Maxime met Jeff bellen en je ziet in filmpje dat Rik rikki aan het troosten was!

 31. Het zou zo maar Wiet indd zijn.. want als je goed terug denkt. Er moet een reden zijn waarom Sjors terug zou komen van haar pleegouders. Dus dat ze dan haar comeback maakt na haar zwangerschap.

  Of t kan indd Noud zijn.

 32. Maxime klinkt nou niet bepaald overstuur of geschrokken aan de telefoon..
  Ik heb het vermoeden dat zij er dus ook al vanaf wist (bijv van Ludo als Ludo de saboteur zou zijn of iemand heeft ingehuurd om te saboteren..)
  En het lijkt me dan het meest logisch dat je nina door het telefoongesprek heen hoort (en niet Lorena)
  En Nina klinkt best opgewekt met dr: ‘het is zo mooi’
  Misschien toch de Sanders die samen hebben gespand…?

 33. Is iedereen vergeten dat Maxime nog wraak zwoer over de personen die haar destijds verstoten hadden: Ludo, Janine, Nick en Nina.
  Van Nick denkt ze af te zijn (bij de explosie), Ludo en Janine heeft ze uit elkaar verdreven en klap op de vuurpijl vermoord ze Nina om Ludo en Janine op een ultieme manier te raken.
  Tevens heeft ze een ziekelijke grote kinderwens, temeer omdat ze ze zelf nooit heeft kunnen krijgen, waarvoor ze Ludo lange tijd verantwoordelijk heeft gehouden. Dus pakt ze Ludo zijn kind af, Nina, en vervolgens pikt ze Nola in. Misschien zelfs wel samen met Mike…

  Mijn fantasie slaat op hol. Maar wel iets waar velen niet op zullen komen en wel gebaseerd op feiten.

 34. hee, ik denk dat het wiet of nuran is omdat rikki heel hard huilt (hoeft niet perse, maar toch) && ik denk wiet want miss wou ludo mike absorteren en waarschijnlijk omdat er een paar niet mee gaan zou wiet de verkeerde parachute pakken & sjors had ook gezegt tegen rik dat hij wiet zou beschermen omdat zij weg ging. maar.. nuran kan het ook zijn, want miss wou aysen haar absorteren, nahja! het kan ook zo zijn dat ze de verkeerde parachute pakt.. we wachten het maar af !

 35. Je hoort nuran in t filmpje van rikki zeggen bel 112! Rikki is t niet maxime niet nuran niet.. Ik denk wiet of toch mike, ik denk wiet ivm ludo en rikki huilde heeel hard dus..

 36. Ik zit nu met me gedachte bij nuran noud en wiet.. Een van hun is het.. Ik denk niet dat er trouwens iemand dood is ze proberen ons te misleiden.. Zo iets overleef je niet maar in gtst kan alles.

  Wiet omdat noud zich dan schuldig gaat voelen en dan niet veel meer met nina bezig ks maar met wiet

  Noud om zijn problemen met nina en wiet dat als hij zwaargewond raakt nina t m wel vergeeft en wiet zich ook zwaar klote gaat voelen

  Nuran om haar problemen met rik en aysen.. Dat ze met dat geheim loopt en dan de verkeerde parachute heeft gepakt omdt ze met dr hoofd er niet bij zat

  Sws komt iedereen een keer in t ziekehuis in gtst en wiet en nuran hebben de niet gezeten noud wel maar kan zo weer

  Dont know ze hebben dit echt moeilijk gemaakt

 37. Ik dacht eerst dat Wiet eruit zou gaan. Een reden voor Sjors om weer terug te keren, logisch te verklaren omdat er nog al wat mensen zijn die een hekel aan haar hebben, en ( als ik me goed herinner ) was er een gerucht dat Wiet niet al te lang in de serie zou blijven. Alleen 1 ding. Pip staat op de castfoto. En aangezien er niemand op de set van de foto mocht kijken , laat staan filmen, kun je daaruit concluderen dat er iemand niet opstaat. Als je daar dan weer van uit gaat, staan sowieso Lucas, Noud, Wiet en Rikki op de foto. In de app is te horen dat het Maxime ook niet is, die ter pletter valt. Dan houden we nog over:
  Mike
  Aysen
  Nina
  Lorena
  Nuran

  Vanaf dit moment kan ik alleen maar gissen. Lorena lijkt me niet logisch, er is net een nieuwe verhaallijn geopend. Aysen heeft een te uitgesproken karakter, ik denk niet dat de schrijvers haar eruit zullen schrijven. Nina zal zoals gewoonlijk niks overkomen, daar zorgt haar pappie wel voor. Bovendien klonk Maxime veel te koel aan de telefoon. Als het over haar “lievelingsnichtje” zou gaan, zal ze toch wel wat paniekeriger zijn ? Toen ik even logisch nadacht, kon ik niet geloven dat Nuran dood zou gaan. Dat zou zo onlogisch zijn. Rik die 2 keer z’n vrouw/verloofde verliest ? Eerst Anita, ( en later ook nog Danny ) en nu Nuran ? Denk het niet, dat is nog al ongeloofwaardig. En Mike… Wat heeft Mike nog voor verhaallijnen ? Z’n dochter, het hotel, Bianca. Die lijnen zouden het kunnen hebben als Mike doodgaat. Nola heeft geen vader meer, Noud voelt zich schuldig omdat hij nu ook geen vader meer is. Het hotel word verkocht of bijvoorbeeld nagelaten aan Bianca of Rogier ? Bianca heeft verdriet, Anton niet en dit drijft hen uit elkaar. Mijn conclusie op dit moment : Mike zal de serie verlaten. Graag je reactie als je iets anders denkt of als iets wat ik gezegd heb niet klopt !

 38. Iedereen denkt weer wat anders, eerst dacht ik dat wiet 112 schreeuwde, maar het kan ook nuran zijn, ik denk iig dat nuran of wiet doodgaat.

 39. Het code woord van week 1 was droom….wiet heeft een droom gehad dat ze Nina neerschoot? Dus wie weet zit daar wel verband tussen?

 40. Het is volgens mij echt rikki die schreeuwde en nuran die zei bel 112.. Ik dacht dat het lorena was die zei het is zo mooi, dus ik zet nog steeds al mijn geld in op mike

 41. Heeft iemand een link naar het telefoongesprek? Aangezien er ook een link naar het filmpje is….
  Ik heb geen smartphone 😀

 42. Ik zag alleen op de filmpje wat Robbert stuurde dat Rik naar Rikki rende en Rikki trooste. Dus verder is er nu duidelijk dat Rikki nog te zien zal zijn volgend seizoen.

  Ik ben wel blij dat Rikki het overleeft heeft. Nu nog Maxime Lorena Nuran en Noud. Hun moeten zeker van mij overleven. Waarom? Want Maxime en Lorena zijn favoriete spelers van mij samen met Rikki Rik Sjors Jack Stefano Frits/Hans Martine en Nick.

  Maar waarom moeten Nuran en Noud overleven? Omdat Noud nog veel banden heeft en vooral met Laura en Jef. Als Noud zou vertrekken dan is er maar 2 Alberts. Nouja alleen Jef nog. Maar Laura zie ik nog steeds als Alberts. En dan hebben Laura en Jef niet zoveel banden meer. En waarom moet Nuran dan overleven? Omdat je met Nuran alle kanten op kan gaan. En ik vind het dan sneu voor Rik dat Nuran dan toch doodgaat.

  Ik denk nog steeds dat Nina dood gaat. Dat Ludo iemand heeft ingehuurd om Mike of Noud te vermoorden maar dat Nina dan uiteindelijk de verkeerde parachute neemt en dus overlijdt. Dan zien we Ludo met een schuldgevoel. Dat kan nog wel wat spannende verhaalijnen opleveren.

 43. Nina gaat eruit!! Mike gaat maar tijdelijk eruit, hij slaat op de vlucht voor Ludo met de kleine!! Hij gaat op tournee van mega Mindy!! Lucas weet dat Ludo erachter zit, maar Nina heeft de verkeerde parachute gepakt

 44. Is het niemand opgevallen dat bij de video van de vrije val iemand z’n polsband laat zien waarbij de wijzer naar het cijfer ‘acht’ wijst. En dat dan alle NEGEN personages te zien zijn wanneer ze gesprongen zijn en de achtste personage Mike is die te zien is in de ‘lucht’ .. Misschien kan dat ook een hint zijn? Waarom zouden ze anders weer deze video plaatsen terwijl dit gewoon een deel was van de cliffhanger. 

  Bovendien is het ook bekend dat Mike de serie gaat verlaten. Het zal dan wel zo kunnen zijn dat hij pas in december de serie verlaat maar er kan nog alles om de ‘dood’ van Mike gebeuren. Het blijft toch GTST.

 45. Rikki is sws veilig en Maxime ook, anders kan ze het niet aan Jef vertellen.
  Morgen krijgen we weer nieuwee informatie 🙂
  Enne het omgekeerde van droom is moord, dus misschien zit daar het verband..
  Die flashback vind ik ook verdacht ik denk dat dat Maarten gedoe snel uitkomt en daar hoop ik ook op! Voor de rest lijkt het me wel leuk al Nina valt, maar dat ze niet dood is maar zwaar gewond, maar waarschijnlijk is Nina gwn save want ‘Maxime zegt super rustig: “er is een ongeluk gebeurt” als het Nina was dan was ze vast hysterisch omdat het haar ‘lievelingsnichtje’ is.

  Dit is wat ik hoop, en denk.

 46. Ik denk niet dat het Noud is aangezien hij de hunk van gtst is en veel tieners aantrekt die daardoor gaan kijken

 47. Lorena zegt het is zo mooi in het telefoongesprek! Ik denk idd ook dat Wiet dood is en dat Rikki daarom zo overstuur is. Lorena haat Wiet dus zou best kunnen dat ze blij is dat ze dood is..

 48. Overigens is dit wat ik hoop : Nina verongelijk. Wiet krijgt de schuld omdat Nuran haar hoorde over de droom. Noud een schuldgevoel. Ludo’s scrooge droom komt uit. Maxime zoekt afleiding bij Leo. Lucas is voogd van Nola en gaat samen met Menno voor haar zorgen.

 49. Ik denk dat Bing wraak wilde nemen op Aysen door de parachute van Nuran te saboteren. Hij wilde niet dat Rik het ongeluk zou zien dus stuurt hij Femke op hem af zodat hij te laat komt op het feestje.

  1. als je goed naar de stemmen luistert, hoor je idd Nuran huilen en Wiet zeggen bel 112, Daniel heeft hier wel gelijk in

 50. Aysen is het niet Ik snap nu ook het eerste filmpje.Met het codewoord droom. Ze had in gedachten dat Bing haar parachute onklaar ging maken. Heeft haar parachute gecontroleerd. En ook is ze de dader niet dus speelt ze mee in het volgende seizoen dus wie is het dan .

 51. Aysen leeft nog zie laatste filmpje:paranoia Ik ben bang dat het nuran is die overlijdt 🙁 ik hoop het niet maar als je ook gisteren zag in het laatste filmpje van overspel hoe aysen kijkt .. en rikki’s reactie …:0

 52. Aysen valt niet neer, op de app zie je vandaag een filmpje, dat Aysen checkt of haar parachute en reserve parachute het doen. Daarna gaat ze het vliegtuig in. ze deed het dus om te kijken of niemand iets met haar parachute gedaan heb. Best slim van haar.

 53. Maxime: belt met Jef na het ongeluk
  Nina: Als zij was gevallen was Maxime nooit zo rustig geweest.
  Rikki: Zie je veilig landen
  Lorena: hoor je “bel 112” roepen.
  Nuran: hoor je huilen.
  Aysen: checkt van te voren haar parachute
  Mike: gaat ergens in Januari er tijdelijk uit, dus valt niet
  Wiet: zit er net een half jaar in, dus lijkt me sterk dat die er niet uit gaat.

  Dan blijft Noud dus over

 54. in het filmpje zie je rikkie huilen, maxime hoor je met jef bellen, op de achtergrond hoor je lorena.
  Nuran zegt bel 112, die je ziet landen is wiet.

  rikkie,maxime,lorena,wiet en nuran zijn het niet

  Noud is het ook niet want hij heeft de flexwet al gehad.
  Mike is het ook niet want hij gaat pas begin 2014 uit gtst.
  Blijft dus over: nina en aysen.

 55. Week 3. Als je het spel gedaan heb krijg je eenaanwijzing met de figuren die je in de lucht kunt doen. Degene die de gtst-ers deden heet:star en noemt noud zich niet altijd noudster?

 56. In het laatste filmpje zijn alleen Rikkie en Maxime te horen.. En bij dat gesprek Maxime en Jef, heb ik geen idee wat er word gezegd en door wie..

 57. Dat filmpje van dat rikki moet huilen is echt cool eindelijk spanning op de gtst springlevend app je ziet ook iemand die de hele tijd heen en weer kijkt dat is aysen volgens mij en diegene die roept bel 112 dat is nuran

 58. Nuran mag ECHT NIET dood! 🙁

  Mike moet dood. Als Menno dan geen hoofdrol wordt, kunnen ze eindelijk een keer die broer van Lorena erin schrijven. Daar zit ik al jaren op te wachten nadat Rosa het daar ooit over had.

 59. Dus mogelijke afvallers zijn Nuran, Maxime en Wiet.
  Rikki is het zeker niet, want in het filmpje rent Rik naar Rikki toe, die net geland is.

  Het is nu voor de hand liggend, zo is het gebeurd:

  Ludo belde iemand op, met de vraag of het gelukt is: Iemand inlaten huren en de parachute van Mike is doorgeknipt.
  Wat de saboteur van Ludo niet wist, is dat dit de parachute van Aysen is.
  Bing draait vervolgens hiervoor op, omdat hij heeft toegegeven Aysen graag dood wilt hebben aan Menno. Vervolgens loopt Lucas met het geheim rond, dat hij weet dat Ludo hier mogelijk dus achter zit.

  De verhaallijn rond Danny’s dood kan nu rustig worden afgesloten en Nuran zal met een emotioneel schuld gevoel achterblijven omdat haar zus in hun ruzie is dood gegaan.

  Vervolgens draait Bing onschuldig de bak in

 60. Jongens, het is aysen niet!!! Je ziet toch in het nieuwe filmpje dat ze haar parachute checkt en vervolgens omdoet en naar het vliegtuig gaat.

  1. Is dat voor of na de sprong dat Aysen naar het vliegtuig gaat. Wat moet ze na de sprong dan nog in het vliegtuig en waarom moet ze haar parachute checken na de sprong???

   Verduidelijk je reactie, zou ik zeggen.

   1. Je ziet dat Aysen haar parachute checkt op 3 punten: koord, reservekoord en sluitpin. Als dit allemaal aanwezig is, loopt ze met haar rugzak naar het vliegtuig waar de rest zit te wachten, en springt ze het vliegtuig. Waarop Nuran zegt: ‘Wat doe jij hier?!’ en Aysen zegt: ‘We kunnen’ (Het stukje dat je ziet in de cliff). Aangezien het hoofdstuk ‘Paranoia’ heet, Is Aysen dus bang dat iemand háár parachute heeft proberen te saboteren. Daarom zocht ze in week 1 ook op hoe je een parachute onklaar maakt: Niet om die van iemand anders onklaar te maken, maar om te checken of haar eigen parachute wel zal werken.

   2. Ze checkt haar parachute vóór de sprong maar GTST springlevend heeft het filmpje pas later erop gezet! Mar ik denk dus dat Aysen afvalt!! Verder hoop ik tussen iedereen dat Mike neergedenderd is! Daarna zou ik Aysen hopen maar aan dat filmpje te zien is zij het waarschijnlijk niet! En Nina irriteerd mij ook nogal! Dat mens denkt alleen aan haarzelf!! Zij mag van mij ook wel neerdenderen hoor!!

 61. De persoon die 112 roept is MAXIME. Je ziet haar daarvoor al de hele tijd om haar heen kijken. Wiet is niet te horen of te zien in dit filmpje. Wie er aan het huilen is, is nog een duidelijk..

 62. Ik denk dat Mike het dodelijke slachtoffer is. Rikki zie je landen, Wiet roept ‘bel 112’ en in het telefoongesprek hoor je Nina zachtjes zeggen ‘het is zo mooi’ en Maxime met een ijzige stem, er is een ongeluk gebeurd. Maxime en Nina hebben alleen haatgevoelens voor Mike, die willen ze uit de buurt van Nola.

  Wiet – niet (gehoord)
  Rikki – niet (gezien)
  Nina – niet (gehoord)
  Maxime – niet (gehoord)

  Noud – kan…
  Mike – kan…
  Aysen – kan..
  Lorena – kan….
  Nuran – kan….

 63. Maxime en rikki vallen af
  Nina, omdat maxime echt niet zo rustig is als zij dood is en volgens mij is het nina die zegt het is zo mooi, zij valt dus af
  Aysen heeft haar eigen parachute gecontroleerd, valt dus ook af (jammer)

  En het kan ook zijn dat rikki in dat ene filmpje nog helemaal niet weet wie er dood is, maar ze moet gwn huilen omdat er iemand dood is..

  Ludo heeft iemand ingehuurd om de parachute van mike door de knippen, maar het kan ook zo zijn dat iemand de verkeerde parachute heeft.

  Noud heeft laatst een intervieuw gehad (telegraaf) waarin hij zegt dat hij nog lang niet wilt stoppen met gtst.

  Dus degene die nog over blijven zijn:
  Wiet
  Mike
  Nuran

  Ik hoop dat mike te pletter valt..

  1. En als Nina dat inderdaad zegt ”het is zo mooi” Dan zal het wel Mike of Wiet zijn.. Want van Noud houd ze ergens diep van binnen nog zielsveel. Maar het kan ook zijn dat ze ons door dat interview op het verkeerde been proberen te zetten 😉

   1. Ja, dat zou ook kunnen. In de bonus van het spelletje stond dat hun vorm een ster is en noud noemt zich noudster, dus misschien is hij toch dood of juist niet.
    Er wordt gezegd dat mike er tijdelijk uitgaat.
    Er werd ook gezegd dat wiet er maar weer tijdelijk inging, dus ik gok toch op haar.

  2. Wat je over Rikki zei denk ik dus ook!!! Rikki zou sowieso huilen denk ik. Ik hoop ik dat Mike valt hoor! Maar is het iemand ook binnengeschoten dat als Mike te pletter valt Rik waarschijnlijk een schuldgevoel heeft omdat híj hem op het laatste moment heeft uitgenodigd!!!

 64. Ik denk dat mike het slachtoffer is, want maxime en rikki leven, dat weten we zeker, nina hoor je op de achtergrond van het gesprek. Je ziet in het eerste filmpje van week 3 dat aysen blijkbaar een vermoeden had dat bing haar parachute kapot zou maken, en gaat haar parachute checken, dus zij is het ook niet… Daarna als je het spelletje hebt gespeeld zie dat bij letter M ´star´ staat, dat is het “kunstje” wat de groep heeft gedaan. De letter M zou misschien een aanwijzing kunnen zijn van Mike.

  1. Nee op Twitter staat: 5 oktober 2012 is de dag waarop Nuran en Bilal eigenlijk zouden trouwen! Vervolgens krijg je waar je dat hebt ingetypt een brief van de vader van Bilal

 65. Je hoort in het telefoon gesprek met maxime en jef ook nog iemand anders die praat. ik denk dat dat nina is. Dus nina blijft er denk ik ook in!

 66. de stem die bel 112 zegt is maxime en in het telefoon gesprek van jef en maxime hoor ik toch echt lorena praten en de 1e gil is dacht ik nuran
  het is volgens mij toch echt wiet die dood is
  het lijkt mij sterk dat nina eruit gaat en noud ook niet denk ik

 67. Het is wel erg grappig dat iedereen iets anders hoort. We kunnen wel vitten op elkaar omdat anderen iets anders horen, maar we hebben allemaal evenveel recht om te geloven dat wat we horen waar is. Ook ik heb weer een andere mening:

  Degene die je neer ziet komen, is Maxime. Degene die je hoort huilen is volgens mij Rikki. Eerst dacht ik misschien Nuran, maar het meest logisch lijkt me Rikki. Ze moeten nog 5 weken vullen, dus ik ga er niet vanuit dat je in deze 1e week van antwoorden, meteen 4 mensen kunt elimineren. Naar mijn mening is degene die roept ‘Bel 112!’ Lorena. Ik dacht eerst ook aan Wiet of Maxime, maar ik hou het op Lorena. Degene die tijdens het telefoongesprek zegt: ‘Het is zo mooi’ zou Lorena of Nina kunnen zijn.

  Vanaf dag 1 dacht ik, dat Noud degene is die neervalt. Mocht dit zo zijn, geloof ik er heilig in dat Noud de val overleeft. Noud is de enige ‘Alberts’ die de naam nog voort kan zetten. Alberts is een echte GTST familie, dus ik geloof niet dat ze die familie er zomaar uit schrijven. Daarom denk ik ook dat Wiet niet doodgaat. Zij is de enige ‘Van Houten’ en ik zou het ook erg jammer vinden als deze rasechte GTST-naam van de serie zou verdwijnen.

  Afin, Noud valt dus neer en overleefd de sprong na natuurlijk veel drama zoals coma, operaties e.d. Nina & Wiet vechten aan het ziektebed van Noud. Nina was eigenlijk nog erg kwaad, maar heeft nu natuurlijk spijt, en daarbij wil ze Wiet laten zien dat zij nog steeds de enige is voor Noud. Uiteraard komt later uit dat Ludo degene is geweest die de parachute onklaar heeft laten maken (Ik denk dat het voor Mike bedoeld is, maar er is een mix-up bij de parachutes en Noud pakt de verkeerde.) Ludo zit in 2strijd, omdat dit niet zijn bedoeling was. Nina en Lucas willen Ludo nooit meer zien, en Ludo doet er vervolgens alles aan om dit goed te maken. (Zo heb je weer een jaar gevuld).

  Eigenlijk is het enige wat we zeker weten, dat Maxime en Rikki het overleven. De rest is en blijft giswerk, aangezien iedereen ook iets anders denkt te horen. Dat het Nina niet zou zijn omdat Maxime zo rustig klikt, ben ik het niet mee eens. Ze zou ook in een shock toestand kunnen verkeren. En dat het een goede vriend/vriendin van Rikki zou moeten zijn, ben ik het ook niet mee eens. Rikki kan ook zo huilen als het iemand anders zou zijn. Alsof het niet schrikken genoeg is, of het nou een goede vriend is of een vage bekende.

  En de kans dat het Aysen is die neerstort, zie ik nu ook niet echt gebeuren, aangezien zij haar parachute checkt. Er zijn er dus pas 3 die je 100% kan elimineren. Er blijven dan nog over: Nina, Noud, Wiet, Lorena, Nuran & Mike. Ik zet mn ged toch echt op Noud.

  1. Gtst wou realistischer worden dus ik denk niet dat Noud het dan zou overleven. Daarnaast heb je ook nog Sjors die een van Houten is. Wiet haar verhaallijn is afgerond en ze heeft Meerdijk weer in de war geschopt dus ik gok op Wiet

 68. het is duidelijk de stem van maxime die zegt dat er 112 gebeld moet worden.
  in Week 2 zie je alleen dat het niet Maxime en niet Rikki zijn die neergevallen zijn.

  Week 3 zal vast al iets meer duidelijkheid gaan geven 🙂

 69. Weet dat het een soap is, maar als iemand dit overleeft dan breekt mijn klomp 😉

  Groetjes,

  Een Nederlander in het buitenland

 70. Zoals ik al eerder zei kan het mike zijn door de letter m met het kunstje “star” die je kan vrijspelen door het eerste spel van week 3 te spelen. Er is ook een kans dat het Aysen is, als je goed oplet aan de linkerkant van haar parachute (als ze gaat checken) zie je een stukje roze, dat is haar parachute, en de parachute die niet openging was roze…. volgens mij is de eerste die je hoort schreeuwen rikki of nuran, en dat lorena of wiet zegt dat ze 112 moeten bellen en in het gesprek nina zegt; het is zo mooi.

 71. in het telefoongesprek hoor je iemand zeggen( en ik denk nina) heeft die het nog niet gehoord. Eerst dacht ik ook te horen het is zo mooi maar na een paar keer goed luisteren hoor je zeggen heeft die het nog niet gehoord.
  Dus de mensen die volgend seizoen zeker meespelen zijn
  Bing
  Lucas
  Ludo
  Maxime
  Rikki
  Rik
  Jef
  Bianca
  Sjoerd
  Anton
  Laura
  Janine
  Tim

 72. Ik hoop eigenlijk niet dat Lorena, maar Ludo achter de parachute zit dan wordt het echt een leuke verhaallijn tussen de Bouwhuisjes en de Sanders. Ik weet 99% zeker dat het Mike is je zag dat die gene geen baard heeft maar die gene had een kapje voor zich, dus die baard kon je niet zien de grootte leek veel op Mike of ik zit er toch naast.

 73. Maxime en Rikki zijn volgens GTST de 2 gene die ieder geval nog leven ik denk dat de volgende 2 die jullie zien landen Lorena en Noud zijn.

 74. Op twitter gaat er een foto rond waarop je Maxime ziet bellen met op de achtergrond Mike en Wiet…… er blijven er zo nog weinig over.

  1. Ow ja en die tweet is door @gspringlevend geplaatst dus door gtst zelf.
   Er wordt ook elke keer gezegd dat de kans is dat er iemand zelfmoord zou hebben gepleegd, maar dit lijkt me wel erg ver gaan…..

 75. de plaatjes van verschillende formaties om te springen hwbben allemaal een letter. Het gaat van a t/m q. Alleen de letter i ontbreekt ertussen. Das raar toch??? Zou dat iets betekenen??

 76. Kijk nou eens goed naar dat filmpje waarin aysen haar parachute checkt. De zwarte schoenen die ze aan trektvkomen meerdere malen duidelijk in beeld. Dus zij is het zoiezo niet.

  Rikki aysen en maxime zijn springlevend.

  Ik dacht zelf dat lorena degene is die roept bel 112.

 77. Op RTL XL kun je een item terugkijken van RTL boulevard van 15-7-2013. Op 0:58 zie je Maxime bellen en links van haar zie je Noud staan. Op 0:59 zie je volgens mij rechts van Maxime de achterkant van Mike voorbij komen en links van Maxime verschijnt Rikki met een blonde dame.

 78. Ik denk dat het Lorena is , ze leek niet op te letten welk pak ze pakte, maar het kan ( zo als het altijd in gtst is ) alle kanten nog op …

 79. Het leek me toch echt lorena die iets als ”het is zo mooi” zei en niet nina. Ik hoop iig dat noud en nina niet doodgaan, want ik vind hun verhaallijn altijd wel boeiend. Het lijkt me trouwens ook sterk dat nina dood zal gaan, want ze heeft toch wel altijd een grote rol in gtst, maar je weet het nooit. Ik denk iig dat wiet doodgaat, want rikki’s reactie was best wel heftig en misschien zei lorena daarom ‘het is mooi zo’. Ben erg benieuwd naar de volgende fragmenten die we gaan krijgen op de app.

 80. Pffff telkens maar het zelfde met: ik denk niet dat maxime eruit gaat want die bel natuurlijk naar jef!
  En ook rikki niet te zien??? Rikki huilt toch zie je in week 2..
  Aysen is het sowieso al niet want die check haar parachut!!
  Nu komt er alleen maar onzin over het zelfde en het zelfde verhaal -_- -_- -_- -_-

 81. Wiet of nina gaat dood/verongelukken
  In rtl boulevard zie je noud en maxime en stukje mike en rikki.
  Op de achtergrond met bellen hoor je zeker lorena!
  Wiet en nina zullen het wel zijn want nina houd al van roze en dat parachutje wat je ziet is ook roze

 82. ik denk dat het mike niet is het is zo voorspelbaar ik denk dat digene die de opdracht van ludo kreeg perongelijk de parashiute van aisen heeft doorgeknipt maar het kan nuran ook zijn

 83. ik denk dat het mike niet is het is zo voorspelbaar ik denk dat digene die de opdracht van ludo kreeg perongelijk de parashiute van aisen heeft doorgeknipt maar het kan nuran ook zijn

 84. Op RTL XL kun je een item terugkijken van RTL boulevard van 15-7-2013
  Goed film bekeken.
  Wat zeker is;
  Je ziet Maxime bellen,
  Mike staat rechts van haar
  Noud staat links van haar (zie baard)
  Naast Noud staat Aysen (zie haar)
  Naast Aysen staat Wiet (zie haar)

 85. Ik denk dat Wiet is neergestort want ik meen , als ik het beeld stilzet, Aysen te zien op de grond die om zich heenkijkt op 0.08 seconden. Kijk naar zijkant van gezicht, dat is Aysen volgens mij. Degene die huilt is duidelijk Rikki, degene die roept Bel 112 is Lorena en ik meen Rikki te horen willen zeggen Wiet… Dus het is Wiet denk ik. Andere mogelijkheid is Nuran, maar dat kan ook niet want dan zou Rik wel anders hebben gereageerd. Wiet is een goede vriendin van Rikki en Lorena reageert nogal koeltjes, want die heeft ook weinig met Wiet op omdat zij degene is die de dood van haar moeder op haar geweten heeft.

   1. Nuran is het niet zeggen ze idd op die site, maar waar baseren ze dat op? Nuran is niet te zien of te horen in die betreffende clip. Dus het komt mij over dat ze graag een stukje willen schrijven maar geen enkel bewijs er voor hebben. Of ze moeten denken dat die persoon die geland is, Nuran is. Maar als ik zo kijk, lijkt me dat Aysen, zeker en profil bekeken.
    En Nuran kan het gewoon niet zijn , want dan was Rik helemaal in shock geweest. Gezien hoe hij nu reageert lijkt me niet dat ie zojuist Nuran heeft zien vallen. En rikki die prevelt .. Wiet… dus duidelijk lijkt me

   2. Toch kan het alsnog iedereen zijn. Zoiets meemaken/zien gebeuren is al erg genoeg, of het nou om een goede vriendin gaat, of een vage kennis.

    En dat artikel vind ik erg vreemd. RTL Boulevard heeft niets gezegd over Nuran. Dus ik vraag me af waar de schrijver van dit artikel zijn conclusie op baseert.

 86. En het is inderdaad wel snel om Wiet nu al uit de serie te halen, maar het brengt ook een hoop verwarring en verdenking met zich mee. Want Lorena en Nina staan lijnrecht tegenover Wiet. Ze hebben beide een hele grondige reden om haar dood te wensen/willen.
  Ik heb het fragment nog een keer beluisterd, maar ik denk toch echt dat het gehuil alleen maar komt van Rikki die overstuur is en over Wiet wil beginnen, luister maar goed,
  En de persoon die bel 112 roept is ook overduidelijk Lorena, niet Wiet zoals sommigen hier denken te horen.

 87. Die leo van Wamel heeft het steeds over dat hij met zijn vrienden naar de ardennen gaat…
  Wiet,noud en nina gingen ook ooit allemaal met elkaar naar de ardennen mischien een tip…

 88. Als je de app volgt is het duidelijk dat rikki, Maxime en Aysen safe zijn. Die zijn dus gewoon weer te zien in het volgend seizoen.

  Ook kan je wel baseren op een artikel waar in staat dat nuran nog leeft dat ook echt zo is. Dat is nergens te zien op de app. En ook gaat de gtst app niet al in de tweede week 4 mensen bekend maken die nog safe zijn..

  Er wordt ook gezegd dat Sjors weer terug moet komen naar Meerdijk en dat dat een goede reden is dag wiet doodgaat.. Dat doet er weinig toe. Ook als Mike bijvoorbeeld zal vallen zal Sjors terug komen naar Meerdijk. Ze was immers wel verliefd op hem. Dus de band tussen wiet en Sjors en dat Sjors weer terug komt heeft weinig te maken met de val.

  1. Zoiezo, iedereen zegt dat het Wiet is die neervalt, omdat Sjors terug moet komen. De reden dat Sjors terug komt, kan ook gewoon zijn omdat haar pleegmoeder hersteld is en haar hulp niet nodig heeft. Dus ik vind ook dat dit niks met de val te maken heeft.

 89. Ik heb net alle items van rtl-boulevard gekeken over gtst. Wat mij opviel:
  Bij de items over de vakantie, en over de zomercliff hebben de acteurs hun kleren aan van de fotoshoot. Wie in al die items in beeld komen zijn :
  Wiet
  Lorena
  Mike
  Noud
  Aysen
  Rikki
  Aangezien ze zo strikt zijn dat je niet op de set van de foto mag komen, betekend dit dat degene die eruit gaat niet op de castfoto staat. Dit kan dus zijn :
  Nuran
  Nina
  Maxime
  Van Maxime is bekend dat ze er niet uit gaat, blijft over Nina en Nuran.
  Ik zet mn geld op Nina.

  1. Dan is het dus toch Nuran :'( Nina is een ongeveer 2 weken geleden gezien in bij de Endemol studio en kan het dus niet zijn 😉

   1. Janken als het Nuran is, zie liever Nina verdwijnen haha. Met Nuran kan je nog zoveel kanten op, met die Femke enzo. Zou wel apart zijn trouwens als Nuran valt, want wie heeft t dan gedaan ? Ik ben benieuwd… Ik blijf erbij dat het Nina of Nuran is.

  2. Toch wil dat over die castfoto niks zeggen.
   1: Diegene hoeft niet persee dood te gaan, dus nog in de cast zitten.
   2: Diegene raakt eerst een tijd in coma, en overlijd dan pas ..
   3: Het is vaker voorgekomen dat acteurs wel op de castfoto staan, terwijl ze na een paar weken/maanden in het nieuwe seizoen alweer vertrekken.

 90. Misschien zegt iemand ”het is zo mooi” omdat diegene (vrouw dus) op de achtergrond doodgaat..? Naar het licht gaat ofzo haha

 91. Dat je Maxime ziet bellen is in de cliff, ze belt dan naar Rik om te vragen waar die blijft! Dus alle geruchten over dat Mike en Noud nog leven, het is gwn van de cliff dus…..

 92. ik ga voor mike
  aangezien ik door jullie berichtjes gezien heb dat een m en i aanwijzingen zijn
  mis je enkel de k en de e nog

 93. Ik heb het stukje nog vaak terug zitten luisteren van het telefoongesprek tussen Maxime en Jeff. Maar zou het ook niet kunnen dat ‘het is zo mooi’, gewoon in e Koning gezegd word? Dus niet op de achtergrond bij Maxime, maar bij Jeff? Vriendin van me wees me erop. Zou ook nog kunnen, om ons op een verkeerd spoor te zetten.

 94. Het zal inderdaad (helaas, knappe) mike zijn… Dat is uit de hints te blijken en ook uit de stem van Maxime. En hij had al aangegeven dat hij niet erg lang inde serie wilde blijven. Overiegns dat Aysen alles opzoekt is gewoon om zichzelf safe te stellen, ze controleerde alles bij haarzelf of alles er nog zat want ze voelde wel de dreiging dat het bij haar zou gebeuren. Ze stort neit neer, Mike stort neer.

 95. Ik denk dat diegene die zegt het is mooi bij dat telefoongesprek het springen bedoelt waarschijnlijk heeft zij nog niet door wat er is gebeurt

 96. Ik denk dat Leo er iets mee te maken heeft. Waarom heeft hij dan een twitter account die bestuurd word door gtst ? Hij vind Maxime blijkbaar aanterekkelijk dus neem een kijke op zijn twitter acvount, daar staat veel info op

 97. Nuran blijft leven denk ik, dat was de hint van de email. In een artikel staat ook dat mike het volgende seizoen pas later weggaat ofzoiets dergelijks. Maar hun tweeën zijn het sowieso niet ik denk wiet.

 98. Oke alle codes op een rij voor degene die ze nog niet hebben code 1week 1 is 4745 code 2 week 1 droom
  Week 2 code 1 femke week 2 code 2 0510
  Week 3 code 1 1233 week 3 code 2 twist

  Ik hoop dat dit geholpen heeft
  Maar rikki en maxime zijn zeker veilig bing en rik ook want die hebben niet gesprongen en nina denk ik ook anders zegt maxime wel met paniek tegen jeff dat er een ongeluk is gebeurd ik denk dat wiet is gevallen

 99. felicia en nina is het ook niet want als je goed luistert naar het telefoon gesprek zegt nina er door heen wat mooi dus ik denk wiet want rikki schreefde ook al wiet

 100. Mike valt. Bij een pagina op t internet is nmmr 6 weg. Mike heeft parachute 6. Rick en nuran gaan 10/09 trouwen de helft daarvan is 05/03 toen kwam Mike in de serie. Dr is ook een pagina met allemaal sprongen voor parachutisten en bij dat rondje die ze maakte stond de letter m vann Mike.. hoeveel bewijzen wil je nog?? 😉

 101. Iedereen roept Mike moet dood! Nouuu van mij mag hij erin blijven zeker weten! Met hem is gtst top. Hotel overgenomen ben benieuwd hoe ze allemaaal gaan reageren. Hooop echt dat hij nog leeft zoooo erg. Ik ga echt huilen net als hoe Bradd dood ging bij astwt hihi.. Noud mag wel gaan hij was toch saai.

 102. Als het wiet is dan komen Sjors en Jack terug.
  Als het Nina is dan krijgt Mike volledige voogdij en gaat dan weg met haar zo kan hij Gtst afsluiten.

 103. Wiet heeft de sprong niet gehaald. Ze is te kort terug, in de serie, alleen voor deze spanning. Maxime kwam rustig over en Ricky haar vriendin was overstuur.
  Wie dood moest? Mike, Ludo heeft dat geregeld. Lorena krijgt de schuld, haar vingerafdruk staat op de tang, vanwege ze die heeft gebruikt voor haar Jas en heeft moeite met Mike.
  Spannend!

 104. ik heb het spel gisteren gedownload maar ik weet niet of ik dan in week 1 begin of met iedereen meega? ik heb net filmpjes gehad met wiet die een foto maakt in haar pak, een foto van iemands kluisje en een filmpje van wiet die Nina probeert dood te schieten op de bruiloft van Nina en noud. Weet iemand welke week dit is en wat het codegetal van deze week is??’ alvast bedankt

 105. Mij lijkt het meer Maxime die roept: bel 112

  En in het telefoon gesprek toch echt Nina die zegt: het is zo mooi
  Dus nina kan het ook niet zijn want het telefoon gesprek is pas na het ongeluk

  Op elk week einde komt zeggen ze iemand die het niet is

  Ik denk dat hij Mike is, waarom:

  Mijn bewijzen: 

  De drukmeter om de arm van Mike. 

  De ster vorm ze sprongen waar de letter ‘ m ‘ bij staat.

  De ontbrekende letter ‘ i ‘ bij de verschillende soorten sprongen.

  De ‘ m ‘ en de ‘ i ‘ zitten in de naam van Mike.

  Nina, Laura en Lorena hebben een hekel aan hem. 

  Laura en Nina zijn niet staat om hem te vermoorden maar haar vader Ludo wel. 

  Lorena is in alle staten nadat hij haar vergiftigd heeft en de rozenboom heeft afgepakt.

  Mike heeft zijn rugtas niet gecontroleerd. 

  Hij gaat binnenkort gtst uit. 

  Zoveel bewijzen en feiten, hebben bijna niet meer missen ! 

  En andere kunnen het nog zijn:
  Wiet- Ludo, Lorena
  Noud- Ludo, Nina
  Mike- familie Sanders en Lorena
  Lorena- Mike

  Het dramatischte zou zijn nuran door Aysen maar die zijn het beide niet want nuran zie je landen en Aysen checkt haar parachute

 106. En het lijkt of Ricky zegt als ze aan het huilen is: wie, wie
  Dat kan betekenen dat het wiet kan zijn of dat ze vraagt wie het is

 107. Ik denk wiet of Mike, ik heb de app niet maar ik zag een reclame waarbij Rikki heel erg moest huilen, dat had natuurlijk om iedereen kunnen zijn maar wiet was wel de beste vriendin van Rikki! Maar Mike zou idd stoppen en: Nina, Ludo, Lorena en laura!! X

 108. Het is wiet die dood gaat ze kan het niet meer aan en pleegt zelfmoord want je ziet die verschrikte blik voordat ze springt de brief aan houd ze heeft niemand meer je hoort rikki zeggen wie wie Maxime blijft heel rustig want nadat zij haar kleindochter heeft aangedaan kreeg zij ook haat

Geef een reactie