GTST was een tijd geleden te onrealistisch, er werd een Amerikaanse producer ingevlogen hij heeft gekeken naar wat er beter kon!

“Daaruit is bijvoorbeeld gebleken dat we de doelgroep moesten verkleinen en dat de verhaallijnen realistischer moesten. Dus geen ongeloofwaardige wederopstandingen uit de dood meer, maar realistische verliefdheden en andere herkenbare problemen. Dat is denk ik het belangrijkste geweest, waardoor het nu zo dicht bij de mensen ligt”,

En zo kwam de cliff tot stand, Vanavond is het dan zover de alles overtreffende cliffhanger. “Daar moet ik bij zeggen, dat we geen van allen echt hebben gesprongen”, geeft Feltkamp toe. “Bij die scène hebben we namelijk gebruik gemaakt van een techniek die ook in The Matrix is gebruikt. Dat was misschien nog wel veel vetter dan wanneer we echt gesprongen zouden hebben. Je hebt dan zo’n speciaal vest aan, hangt tussen twee hijskranen in aan touwen en zweeft dan als het ware.”

106 comments on “Ruud Feltkamp: ”We zijn niet zelf gesprongen”

 1. Eindelijk luisteren ze naar Amerikaanse producers!! Nu wordt Goede Tijden Slechte Tijden meer een Amerikaanse serie! De meeste Amerikaanse series zijn heel goed!

 2. Dit gaat om een gastrol, om de lege ruimtes van Sjoerd en aankomend Anton en Bianca + Rikki in oktober te vullen.

  Julie en Menno zijn vooralsnog ook nog steeds gastrollen

  1. Bianca en Anton hebben wel met de flexwet te maken, er zijn enkele spelers die er niet mee te maken hebben maar geloof dat dat alleen Ludo, Janine en Laura nog zijn. Sjors was dat eerder ook, maar doordat zij enige tijd geleden zelf heeft besloten tijdelijk te stoppen heeft zij een nieuw contract gekregen waardoor de flexwet ook voor haar geldt.

 3. Het halve internet zegt dat nuran valt. Aanwijzingen voor Rik ze ogen, geheim van Danny zal nooit uitkomen en op het moment dat ze alles moesten checken van hun outfit was ze steeds met Rik bezig..

  1. Maar dan kan het ook net zo goed Aysen zijn. Als Aysen dood gaat kan het geheim van Danny nog wel uitkomen, maar dat maakt dan eigenlijk niet zoveel meer uit: Aysen is dan toch dood. En Aysen sprong op het laatste moment het vliegtuig in. We hebben haar dus nooit haar outfit zien checken. Ik denk dus dat Monica het heeft gedaan en dat Aysen te pletter gaat vallen. óf Monica fakete alles ten opzichte van Aysen en wilde (misschien wel met behulp van Bing) Aysen terugpakken. óf ze was zo kwaad op Bing dat ze Bing te pletter wilde laten vallen maar per ongeluk de verkeerde parachute onklaar heeft gemaakt. Of Aysen heeft per ongeluk in de haast de verkeerde parachute gepakt, kan ook nog.
   Ik zou het iig een hele rare zet van GTST vinden als ze Nuran eruit schrijven. Rik’s vreemdgaan heeft dan geen gevolgen: Nuran is dan immers dood. Er komt geen bruiloft meer… En Nuran is veel populairder én meer in Meerdijk ‘verwoven met de rest’ in vergelijking tot Aysen. Niemand mag Aysen meer, iedereen is klaar met haar zelfs haar eigen zus. Ze blijft maar rondcirkelen in wraakverhaallijntjes met Bing enzo. Op een gegeven moment ben je daar ook wel klaar mee toch? Ik wel iig!
   Ik had het liefst Bing eruit gewild, maar Aysen is wat mij betreft is Aysen een goede 2e optie!

 4. Ik denk niet dat Lorena dood valt. Haar enige “vijand” is Mike, en hij heeft haar al goed te pakken gehad. Ik denk ook niet dat Lorena de dader is. Ze zat wel zo zelfverzekerd naar Mike te kijken de hele tijd, maar als je weet dat iemand te pletter gaat vallen dan kijk je wel anders denk ik…

  Wiet sluit ik sowieso uit…. beetje raar als ze nu alwéér de serie uit moet.

  Mike heeft wel veel vijanden… Lorena, Nina, Ludo, Maxim(?), Noud wellicht.. Noud zou hem niet dood laten vallen, Maxim denk ik ook niet, maar ik hoor al een tijdje niks meer over verlenging van haar rol terwijl ze eerder altijd zei dat ze maar tijdelijk te zien zou zijn. Ludo vind ik iets te voor de hand liggend en Nina laat haar vader altijd alles opknappen… maar ze was laatst wel boos op hem omdat ze vond dat hij Mike niet bij haar baby kon weghouden, dus wellicht dat ze nu het heeft in eigen handen heeft genomen?

  Op internet wordt vooral gesuggereerd dat Nuran het slachtoffer is en Aysen de dader. Gelijk beide Turkse zusjes weer uit de serie? Lijkt me sterk. En Rik die schrikt omdat hij iemand ziet vallen, maar van zo’n afstand kan hij natuurlijk niet zien wie het is. Bovendien zit de persoon gewoon onherkenbaar in dat pak.

  Aysen dood door Bing vind ik ook te voor de hand liggend. Ik denk eigenlijk dat het meest logische scenario is dat iemand het verkeerde pak heeft gesaboteerd en dat er iemand dood is die niemand dood wil zien. Zou Nuran kunnen zijn omdat Ludo/Nina/Bing eigenlijk het pak van Aysen of Mike had willen saboteren.

  Hebben die dingen trouwens niet altijd een reserveparachute? Misschien was het de bedoeling om iemand flink te laten schrikken, maar dat hij/zij zichzelf kon redden met de reserveparachute (wie hij/zij dus niet gedaan heeft… oeps). Dan zou Lorena ook de dader kunnen zijn…

  leuk al dat gespeculeer, maar wel jammer dat één (of twee!) van deze personages de serie uit moet!

  1. Zou wel erg jammer zijn als Nuran dood is! maar ik denk dat het of Mike is, of Noud of Nuran. Want Wiet was behoorlijk pissig toen ze in dat gesprek hoorde dat Noud haar gebruikt had. Maar ja is wel gek als Wiet alweer iets doet.. Enkel om gtst zou ik de vakantie best over willen slaan! haha.

    1. Oh.. hmm dan is het wel een raadsel. Het liefst zou ik Mike weg willen van de mogelijke mensen. Nuran zou echt jammer zijn als die weg is…

     1. Nee hoor, de parachute werd gesaboteerd nadat Noud met wiet sprak.

  2. De dader had 2 dingen uit een parachute ‘geknipt’ dus ook de reserve. Mij lijkt me het sterk dat nuran dat wat

 5. Ik weet bijns zeker dat aysen het heeft gedaan want ik heb alle filmpjes gezien die er tot nu er zijn en in de laaste staat dat aysen op google heeft opgezoekt parachut ongedaanmaken ik weet niet wie het slachtoffer is

 6. als je alles even rustig op een rijtje zet kun een paar mensen uitsluiten die niet gevallen zijn:

  maxime: ze krijgt binnenkort een nieuwe liefde.

  mike: hij gaat er rond oud en nieuw 3 maanden uit om in het theater te kunnen spelen.

  nina: gaat er begin komend seizoen tijdelijk uit voor de flexwet.

  rikki: voor haar geld het zelfde als voor nina.

  ik denk trouwens niet dat bing de dader is, want hij gaat er binnenkort ook tijdelijk uit voor de flexwet. voor het saboteren van een parachute met een dodelijke afloop krijg je wel een lange gevangenis straf. en als dat zo is zit er niks anders op dan dat de dader uit de serie verdwijnt.

 7. Ff op een rijtje zetten wat we nu kunnen hebben:

  Degene die niet dood gaan:
  Mike (rond oud en nieuw 3 maanden weg)
  Nina (gaat 3 maanden weg)
  Rikki (gaat 3 maanden weg)
  Wiet (Zit er net en halfjaar in en zij bij RTL Boulevard dat ze voorlopig haar plekje had gevonden)

  En Maxime riep aan het begin van dit seizoen: Bonnenkort springen de vonken ervan af voor Maxime. En daarmee bedoelde ze volgens mij dat gedoe met Maarten. Want toen waren ze nog niet eens begonnen aan het script van Seizoen 24. Maxime kan er uitgaan door Nick die de parachute sabboteert.

  Verder kan je aan de lichamen ook niks zien want de sprong is gemaakt door stuntmannen.

  Degene die ik denk dat doodgaat is Noud. het zou een vertrouwd gezicht zijn die eruit gaat en Noud is me de laatste tijd een beetje teveel in het nieuws. Dan kan degene die het gesaboteerd heeft dat “vriendje” van Ludo zijn, want Ludo is boos op Noud omdat dankzij hem Nola volgens hun in gevaar is.

  Ook kan Aysen vallen. Haar rol is zo’n beetje op en ze is vaak bedreigd door Bing.

  Lorena valt voor mij ook af, omdat Mike dit niet heeft gedaan en verder haat niemand Lorena echt die dit gedaan zou kunnen hebben.

  Verder moeten we ook in ons achterhoofd houden dat Sjors binnenkort weer terugkomt, en wat zou het een goeie storyline zijn als ze terugkomt voor de begravenis van een vriend. Dan kom je weer terug op Noud. Hij is een soort van vrienden met Noud. Er komt binnenkort een nieuwe liefde voor Nina dus nog meer waarschijnlijk dat Noud dood gaat.

  Dus ik denk Noud. Logisch klopt het.

  1. Tegen Toprak Yurdakul (Nuran Baydar) aan haar reactie te zien, misschien dat het een grapje was, maar het schijnt dat Aysen een parachute gemold heeft,(app springlevend) dus dat zou best kunnen dat Nuran dood gaat dat zal wel een harde klap voor Rik in 4 jaar tijd 2 grote liefdes en 1 familielid kwijt te raken. En ik denk dat Aysen later in het seizoen ook uit de serie verdwijnt nadat er bekend wordt dat zij de parachute heeft gemold. Beland ze achter de tralies en dan weten Bing, Lorena, Lucas, Menno en Rik 100% zeker dat zij ook Danny heeft vermoord. Misschien dat na de dood van Nuran, Rikki en Sjoerd ook weer een relatie krijgen. Rikki besluit naar Amerika te gaan misschien zit Sjoerd in de buurt van haar oma Maria de Jong die ook in Amerika woont. En Rik duikt in bed met Femke.

 8. Ik denk ook noud maar nina krijgt geen nieuwe liefde hoor ? Is nergens gezegt? Ze heeft wel gezegt dat nina het leuk zou vinden als er een nieuwe hunk kwam. Ik denk zelf dat noud t is maar niet dood is. Zwaargewond fzo

  1. dave roelvink heeft auditie gedaan voor de rol van een personage die de nieuwe liefde van nina gaat worden.

 9. Ik denk dat Wiet dood gaat. Want ze staat niet op de castfoto van 2014 meer.

  En gelijk een reden dat Sjors terug komt dan.

 10. Ik denk niet dat aysen dat heeft gedaan, er is wel een filmpje op die app die dat laat zien dat ze zoekt om een parachute onklaar te maken, maar dat is voor de hand liggend. Na de dood van danny wilt ze niet nog een dode op haar geweten. Dus sluit ik het uit.
  Ik ben er van overtuigd dat er wel één dood is gevallen maar de dader niet in die groep zit, ook bij bing niet. Het is een handlanger van ludo die het gedaan heeft en opgepakt zal worden, ludo zal zich er onder uit redden.
  Ik zelf denkt dat Nina het is omdat mike rekening houdt met een aanslag, gezien eerdere ontvoering door ludo. En Mike heeft het in zijn oren geknoopt dat ludo zich zal wreken. Ik denk dat Mike zijn parachute voor die van Nina of Noud heeft verwisseld om zeker te zijn dat zijn parachute goed is.

 11. Ik denk dat we wat er in de media gezegd wordt over bijvoorbeeld Mike die rond Oud&Nieuw weg zou gaan niet meteen hoeven te geloven. Toen Ludo werd neergeschoten door Janine stond daarvoor ook in de krant dat hij de serie zou verlaten, wat hij eigenlijk nooit heeft gedaan.

  De vorige keer dat er iemand dood ging (Edwin) deed dat nogal wat stof opwaaien omdat dit personage nog volop in ontwikkeling was. Ze konden nog alle kanten op met hem, maar voor de drama en de shock was het ook wel weer mooi om juist hém dood te laten gaan. Wat zou nu eigenlijk de meeste drama en shock opleveren? Dik kans dat GTST weer voor zo’n mediahype gaat.

  Een groot drama krijg je iig niet wanneer je Lorena of Aysen eruit schrijft. Met Nuran wel denk ik, maar waarom zouden ze nu nog een vreemdgaan-verhaal bedenken (Rik met die Femke) als z’n toekomstige vrouw een paar minuten later te pletter stort? Om een verhaallijn te bedenken over het schuldgevoel van Rik? Niks voor GTST…

  Wat ik ook raar vind is dat Maxime altijd heeft gezegd nooit heel lang in GTST te blijven en elk jaar weer zei voor nog één jaartje bij te tekenen, maar ze heeft op dit moment nog niks gezegd over haar contract…

 12. Ik denk dat Ludo de touwen van mike heeft laten doorknippen. want hij zei dat hij er iets aan ging doen en nina zei: ik geloof het pas als ik het zie, dus ik denk dat ludo mike dood wil zodat nina nola kan houden voor zich alleen!!!

 13. Misschien was het de bedoeling dat de parachute van mike gesaboteerd zou worden.Hier zou ludo dan achter zitten maar dat mike per ongeluk,of uit voorzorg ,omdat hij weet dat ludo tot zoiets in staat is,een parachute van iemand anders heeft gepakt,dus dat nu dus een ander het slachtoffer is geworden ipv mike

 14. Wiet, Lorena, Mike, Nina, Rikki en Aysen zijn bijn boulevard op tv geweest en zijn dus op de set van gtst nog aanwezig. Dus of Nuran, of Maxime of Noud is bam neergevallen?

   1. Klopt, maar Noud was in zijn normale kleding en degene die Lidia omschrijft in kleding van de castfoto 2013/2014, namelijk zwart-wit

 15. Ik denk maxime, door nick.

  In de gtst app zie je inderdaad dat Aysen opzoekt hoe je een parachute onklaar maakt maar de code van die video is “droom”. Daardoor denk ik dat ze het droomt.

  Ik denk dat Mike en Aysen het sowieso niet zijn want dat zou te voorspelbaar zijn

 16. Ik denk dat er naast die dode nog iemand GTST gaat verlaten. Als ze alle bewijzen hebben wie wraak wou nemen op het persoon die persoon gaat de bak in voor doodslag. En misschien komt er wel een nieuwe hoofdpersonage er dan bij een familielid voor Lorena, Bing of Menno. Menno hoort denk ik ook bij de vaste cast vanaf september i.p.v. die dode.

 17. Ik denk dat Wiet, Aysen, Bing, Rik, Rikki, Maxime en Nina diegene zijn die niet gevallen zijn. Bing en Rik kan niet ze zijn niet gesprongen. Dus ik denk Noud of Mike of Nuran maar ik blijf bij Noud of Mike vanwege Ludo’s telefoongesprek.

 18. Ludo heeft iemand laten inhuren om de parachute van Mike te saboteren. Dat is gelukt. Mike zag dit tijdens het aantrekken van de pakken, dat er is iets mis met de zijne was dus heeft die van Aysen gepakt, die te laat was. Bing zei tegen de politie, als aysen niet meer zou bestaan zou niemand haar missen. Aysen komt later toch meespringen en pakt het gesaboteerde pak van Mike. Aysen gaat dood, bing is de verdachte.

 19. Denk logisch na bing en menno hadden het over aysen en daarna zegt hij sluit me maar op en toen viel er iemand na beneden duss wie zouden ht nou xijn.. -.-‘

 20. Het is Mike. Rik krijgt een schuld gevoel, aangezien hij hem heeft uitgenodigd. Maar nog belangrijker: er zijn veel verdachten.

  Ludo, Janine, Lorena, Nina, Noud, Maxime, Lucas.. maar het kan ook zijn dat het niet voor Mike bedoelt is, wat weer verdachten oplevert: Bing, Aysen, Wiet, Monica en zelfs Nuran.

  Het seizoen zal beginnen met de onthulling van degene die overleden is (Mike). Sjors komt terug. Menno zal betrokken zijn bij het onderzoek, wat voor spanning zorgt tussen hem en Lucas. En iedereen zal elkaar weer wantrouwen.

  1. Het is niet Mike, Mike is in ieder geval aanwezig op de castfoto van 2014. Nee, ik heb die castfoto niet gezien maar bij RTL Boulevard zijn acteurs gefilmd (achter de schermen) voor een klein filmpje en Mike was een van die mensen.

   1. Ben het eens met Jacobus….de dood van Mike levert veel nieuwe verhaallijnen op en spanningen tussen veel personen. En de puzzel naar de moordenaar is ook retespannend! Heeeeeeeel veeeeeel werk voor Menno, zeker ook omdat aysen en bing vast opknip niet zijn uitgevochten en nuran ook nog met een geheim loopt, de moord op Danny…

    En wat betreft de castfoto, zou mij niets verbazen als gewoon iedereen er op staat en menno…..anders hoeven we de eerste aflevering al niet meer te zien….dat zou alles verklappen…

 21. Ik den dat maxime dood valt nick en charlie zijn terug voor bruiloft van rik en nuran en nick heeft het gedaan.
  zo krijg mooie dingen zo verdenkt lucas ludo, Mick denkt dat lorena hem wou vermoorden, rick wordt verdacht dat hij niet mee ging op zijn dag, aysen verdenkt haar zus enz. ik denk echt dat nick terug is en dit gedaan heeft om van maxime af te komen.

 22. Het is Ludo sowieso niet geweest. Ludo is geen directe moordenaar die dit zou laten doen. Anders was Mike allang al dood geweest. Hij heeft veel mensen laten verdwijnen maar nooit iemand (direct) vermoord, daar is hij veel te beheerst voor en hij is een ander soort personage. De bedoeling van dat telefoongesprek is geweest, om alle aandacht naar hem te laten gaan, zodat de kijker Ludo als de dader ziet. Lucas is hierbij de rat die het verhaal verder zal vertellen dat Ludo dit heeft laten uitvoeren en zo zal Ludo de hoofdverdachte zijn en niemand zal hem geloven, totdat de juiste persoon gepakt wordt…

  1. jij omschrijft echt precies wat ik al de hele tijd denk. aangezien ludo de bad boy van meerdijk is verdenkt iedereen hem na dit telefoon gesprek. lucas zal deze verdenking flink aanwakkeren.Dat telefoongesprek ging waarschijnlijk over iets heel anders. en wat dat is zien we pas volgend seizoen. het is gewoon een truck om de kijkers te misleiden.

 23. We komen morgen een stuk verder! Morgen is de tweede week en morgen begint het onderzoek. Ik denk trouwens dat er niemand dood is. Ze laten geen castfoto zien want anders is de eerste aflevering geen spannende aflevering meer dan weetje het al. Ik denk dat noud valt maar dat die het wel overleeft. We komen deze week wel dichterbij! Veel succes iedereen deze week hou jullie wel op de hoogte x

   1. Toen ik hoorde en zag over de twintowers vertelde mijn moeder dat je al dood bent voor je de grond raakt omdat er veel off weinig luchtdruk is ofzo, kan dit ook het geval zijn bij de parashute sprong???

 24. Ik denk zelf dat Maxime de serie verlaat. Omdat die gtst dit had gepost op facebook namens die vlieginstructeur:

  Ik weet nog goed dat Maxime binnen kwam wandelen. De andere instructeurs konden hun ogen niet van haar afhouden, maar ik kreeg de nieuwe trainingsgroep toegewezen. En wat voor een groep. Een formatiesprong willen maken om de verbondenheid en liefde te willen symboliseren. Klinkt cool. Maar ondertussen voelde ik alleen maar spanningen.

  Hij zegt: ”IK WEET NOG GOED” dus alsof hij nog leuke herinneringen aan haar heeft overgehouden!

  1. Die instructeur Leo, zou weleens Nick kunnen zijn. Gedaante- enof een Identiteit wisseling. (door zijn verminking tijdens de brand/explosie). Dus zijn ultieme wraak op Maxime.

 25. Het kan ook zo zijn dat Nina haar parachute is gesaboteerd door Mike, want:

  Mike heeft nu de ouderlijke macht over Nola, Als Nina overlijd krijgt hij alle ouderlijke macht van Nola en is dus het kind van hem. Zo kan hij ook bij het erg tegoed van de familie Sander, wat Mike natuurlijk wil hebben.

  dit is ff veder gedacht maar kan natuurlijk ook.

 26. Jongens jongens jongens toch…

  Je kan helemaal niet aan het gezicht zien wie het is, voor de 100000ste keer..

  Ze hebben zelf niet in de lucht gesprongen, dus je gaat echt niet kunnen zien wie het is.

  1. Laat iedereen toch in zijn of haar waarde, beste Mike.

   Dat ze niet zelf hebben gesprongen moge duidelijk zijn. Maar dat je dan hun gezichten niet kunt zien is ook onzin. Ooit van trucjes en fotoshoppen gehoord. Tijdens het monteren van de opnames en de beelden kan men zoveel.

 27. Ik heb de aflevering ook eens goed gekeken. Ludo heeft voor gerzord dat de paracutte niet open ging. Die heeft er iemand voor ingehuiurd. En als je goed kijk dat haat ludo noud en mike. maar mike nog eger en als je ook goed naar ze voeten kijk weet ik dan weer is het ook mike die neervalt. Dus voor mij is het zekers mike!!! Hij gaat niet dood maar wat hij al eerder zij in rtl boulevard.

  1. Melissa -.-

   Je kan helemaal niet aan het gezicht zien wie het is, voor de 100000ste keer..

   Ze hebben zelf niet in de lucht gesprongen, dus je gaat echt niet kunnen zien wie het is.

 28. De personen die denk ik sws niet dood zijn is Lorena : is te zien op castfoto en is nergens van bekend dat ze er uit gaat. Niemand haat haar echt en mike heeft der al teruggepakt.
  Mike: zou te voorspelbaar zijn en hij gaat er pas in januari een tijdje uit.
  Aysen: zou ook te voorspelbaar zijn , denk dat ze ons hiermee willen misleiden
  Rikki: gaat er binnenkort uit voor de flexwet dus die is het ook niet
  Wiet: zou wel raar zijn als ze nu weer naar een paar maanden in gtst der uit moet.

  De gene die het nu dus nog kunnen zijn is Nuran , Nina , Maxime of Noud. Je weet niet zeker of.ze op de castfoto staan.
  Noud kan er uit gaan door ludo
  Nina kan een gesaboteerde parachute hebben gepakt, maxime ook en nuran ook omdat ze ook niet goed oplette bij de instructie omdat ze te veel bezig was met rik in haar hoofd.

  Eigenlijk denk ik dus dat nuran het is want bijna alles gaat uit naar haar. Al zou het wel heel zielig zijn voor rik is die weer een grote liefde verloren, en nuran is ook een leuk en populair personage dus zou wel heel jammer zijn.

  Ik ben echt benieuuwd kan niet wachten tot het weer begint !!

 29. Ik weet bijna 100% zeker dat het Nuran of Maxime is, omdat echt niemand verwacht dat hun iets zou gebeuren. En dat is wat GTST nou bedoeld met een aparte twist!

 30. Nou dat gezicht in het eerste filmpje is duidelijk te zien. Ik bedoel dat filmpje van de Gtst springlevend app. En daar zie ik Noud of Mike.

 31. Een mooi je aanwijzig was dat de persoon die knipte blank was want je zag een stukje van de huid tussen de handschoen en de mouw en war inderdaad mogelijk is is dat de verkeerde parachute is door geknipt

 32. Beste gtst fans, ik heb nog niemand gehoord over de hoogte meters.
  Het volgende 🙂 ze komen vaak in beeld als het goed is heeft mike een zwarte meter, er zijn zeker 3mensen met een paarse in beeld. Diegene die valt heeft ook een paarse, ze worden lijkt mij niet voor niks in beeld gebracht 🙂 hopelijk komen we verder hiermee.

 33. Sommige mensen denken dat Maxime doodgaat omdat die Leo het op zijn facebook veel over haar heeft. Maar ze zou een nieuwe liefde gaan kriigen (wat betekend dat ze sowieso niet dood gaat want die liefde is er nog niet geweest). Misschien wordt hij de nieuwe liefde?

  1. Sorry @Karlijn, maar dat is wel erg lang geleden dat er gezegd werd dat Maxime een nieuwe liefde zou krijgen. Had volgens mij al lang in een verhaallijn geschreven kunnen worden. Was gelegenheid genoeg toe. Lees deze maar eens van 25 november 2011. http://www.gtstfanclub.nl/2011/11/nieuwe-liefde-voor-maxime-sanders/

   Bovendien stelt haar huidige personage niet echt veel meer voor. Ja, wat rondhangen in Huize Sanders. De vrouw des huizes uithangen, die ze niet is.

   Weet je, mijn gedachtengang meer naar, dat die Leo weleens Nick zou kunnen zijn. Nick met een nieuw gezicht en identiteit, na die explosie en brand. Op deze manier zou Nick zijn wraak kunnen uitvoeren.

   1. Die nieuwe liefde waar jij het over hebt dat was toen Anton. Waar ik het over heb dat was een interview in maart bij RTLBoulevard waarin ze zelf vertelde dat ze een nieuwe liefde ging krijgen.
    En wat je zegt over Nick:
    Ik denk niet dat er een andere acteur Nick gaat spelen want Christophe Haddad blijft toch de enige echte Nick…

 34. Ik weet niet of iemand dit al heeft gezegd, maar let eens op de schoenen die mensen aanhebben. Ik weet niet of je die bij iedereen kan zien. Maar wanneer ze nog op de grond zijn is te zien dat Nuran (waarvan sommigen zeggen dat zij degene is die doodvalt) andere schoenen aanheeft dan degene die valt. In elk geval heb ik gezien dat Noud wel diezelfde schoenen aanheeft als de persoon die valt.

 35. ik denk zelf dat het wrl eens rik zou kunnen zijn die de parachute onklaar heeft gemaakt. Hij is boos weggelopen bij nuran en was ook nog steeds boos op aysen. Daarna is hij blijkbaar dronken geworden. Dus ik denk dat hij in dronken toestand daarheen is gegaan en de kabels heeft doorgeknipt. (ik denk wel van dr verkeerde parachute). Daarna is hij bij die vrouw in bed beland en weet hij niets meer van die nacht.

 36. Ik zie 100 % rode nagels als ik het filmpje bekijk van de sabotage! echt heel zeker van..En als je de filmpjes van de app terug kijkt, terwijl mike verteld aan lorena dat ze kan ophuppelen en dat het hotel van hem is, zie je over duidelijk dat LORENA rode nagels heeft… Dussssss

   1. het gaat al over…was zo overtuigd, maar roep te snel, het zijn de uiteindes van de nijptang, leek echt heel veel op nagels, alsof diegene zijn handschoen heeft uitgedaan even om steviger kracht te zetten…helaaasss 🙁

 37. Nuran is het zo wie zo niet… die trouwt met rik anders is julia geen verhaallijn aysen kan het wel zijn mike niet want begreep dat ze hem nog gaan uitschrijven dan blijft over bing ze parachute of die van aysen want nina houdt teveel van noud en wiet is niet zo gek en die is net de serie weer ingekomen mike komt op een andere manier de serie uit door ludo.

 38. er zijn 9 mensen gesprongen: aysen, nuran, lorena, maxime, rikki, wiet, nina, noud en mike. maxime en nina krijgen een nieuwe liefde, dus die kunnen het niet zijn. mike, rikki en nina gaan er tijdelijk uit, dus die kunnen het niet zijn. wiet, aysen, lorena, noud, mike en rikki waren aanwezig bij het maken van de nieuwe castfoto, dus die kunnen het ook niet zijn. conclusie: alleen nuran blijft over. bovendien waren noud en nuran te zien bij rtl boulevard. die man van dat programma zei toen: je bent al 2 maanden vrij omdat je uitgeschreven bent. het was niet duidelijk te zien tegen wie van de 2 die dat zei, maar dat was dan waarschijnlijk tegen nuran.

 39. He sws niet nuran want bij rtl boulevart zei ze dat haar personage het er niet bij zal laten dat rik mt die nieuwe in bed lag. Ik denk dat ludo de parachute van mike wou saboteren maar de verkeerde deed en dat dan maxime dood gaat want zij doet nu toch niet veel in de serie

  1. Martijn dat komt omdat je op Maandag 2 filmpjes krijgt, woensdag en vrijdag! Dus het wordt verdeeld over een aantal dagen!

 40. Juist omdat al een tijd geen verhaallijn meer heeft denk ik niet dat zij dood gaat. Want altijd als iemand doodgaat krijgt diegene nog een verhaallijn:
  Rosa – Frederikverhaallijn
  Edwin – Ebolavirusverhaallijn
  Danny – Nuran/Aysen verhaalliijn.

 41. ik weet bijna zeker dat het wiet is, want je moet maar een google naar de nieuwe castfoto, en raad eens wie daar niet opstaat?

 42. Wiet is het ook niet wan tin het boulevardfilmpje is zij te zien in zwart witte kleding en verteld ze dat ze mocht aangeven hoe ze haar haar op de cast foto wilde en haar make-up. Dus Wiet is het sowieso niet. Bovendien kun je haar horen roepen in een van e filmpjes in de app ‘bel 112!’

 43. Heey mensen hetzijn Nuran Rikki en Maxime sowieso niet zie app
  Mike ook niet hij gaat er voor 3 maanden uit
  Lorena ook niet volgens deze week
  aysen is te voorspelbaar
  Wiet hoor je in het filmpje waar rikki zeggen bel 112
  Dus het is of noud of nina

Geef een reactie