Op dit moment ziet Ruud geen enkele redenen om te stoppen met Goede Tijden Slechte Tijden. Ruud vindt het werk nog altijd erg leuk, en hij leert er veel!

‘Ik heb weleens nagedacht over stoppen. Maar waarom zou ik dat doen? Ik heb het zo ontzettend leuk daar en leer zoveel. Als ik echt een heel groot project zou krijgen dat niet te combineren is, dan zou ik gaan twijfelen’

Maar of dit betekent dat Noud veilig weer op de grond land, is nog maar de vraag!

28 comments on “Ruud Feltkamp: ‘Ik heb weleens nagedacht over stoppen”

 1. Het is Maxime waarom?

  – je zag een lang, dun iemand vallen
  – Maxime heeft niet echt een hele belangrijke functie meer in GTST
  – Onverwachts
  – Ludo zit er waarschijnlijk achter (waarom probeerde hij anders Nina zo tegen te houden) en het zal wel weer wat zijn dat hij zijn zus vermoord

  1. ik denk nina, ludo was een misterieuse telefoontje aan het doen, en dat was voor mike bedoelt, en nina pakt zijn parashute, mike blij dan heeft hij zn kind voor zn eigen en ludo blijft achter met een schuld gevoel en nina is ook vrij lang

  1. ik denk dat nina dood gaat, draait de laaste tijd aleen maar om haar dus dit denk ook, we zullen zien , moeten we nog ff afwachten tot september

 2. Inderdaad Yoshi, ik wordt er ook gek van!

  En trouwens, ze laten een pop naar beneden vallen dus je kan niet zien wie het is en of het wel of niet slank is!

  Trouwens, ze droegen allemaal allstars!

 3. Nouran gaat stoppen in gtst dat stond in de krant .
  En inderdaad je had niet kunnen zien wie er neer Zou vallen stuntmannen/vrouwen bestaan ook nog 🙂

 4. het is iemand waar we nog niet achterkomen. waarom?

  -aysen zoekt op hoe je een parachute onwel kan maken, zij wil natuurlijk bing dood hebben, maar wat blijkt, hij gaat de gevangenis in. en dan is er natuurlijk weer iemand die de verkeerde kleren pakt. maar wie? kan maxime zijn omdat ze niet echt meer een functie heeft idd in gtst. maar dat kan iedereen zijn. en wie dat nou daadwerkelijk is, komen we pas het volgende seizoen te weten. ze laten dat nu nog niet weten joh gekkies 😉

 5. De parachute spring is in de studio opgenomen met kabels zoals de matrix is al lang bekent dus er is geen acteur (extern) ofzo aan te pas geweest alleen de vaste cast acteurs

  1. Ik & een vriendin hebben het allemaal uitgepuzzelt. Het is Aysen of Noud.
   Aysen omdat: Zij zoekt op hoe je een parachute onklaar kan maken, niemand in Meerdijk mag haar.. En haar rol lijkt mij daarom uitgespeelt, wat voor verhaallijnen kan je nog bedenken als iemand bijna geen tegenspelers meer heeft? De verhaallijnen met ruzies met Nuran & Bing zijn nu ook al voorbij. Dus wij dachten: Misschien pleegt Aysen zelfmoord? Aan de andere kant lijkt me dat ook weer niet, Aysen lijkt me niet echt een type om zelfmoord te plegen.. maar je weet maar nooit!
   En Noud zou het ook best kunnen zijn, Nina & Ludo zijn boos op hem.. Ludo telefoneert met een mysterieus persoon? Misschien iemand die een parachute saboteert voor Noud?

   Nou we wachten af… maar Noud of Aysen lijkt mij het meest waarschijnlijk.

 6. het is waarschijnlijk nouran of mike. waarom?

  – nouran stopt met gtst.
  – mike heeft een tijdnogwat dus hij moest ook stoppen ofzo.
  ps. maar zo als ik al zei; daar komen we pas het volgende seizoen achter.

  -xxxx-

 7. Het zou wel onverwacht zijn als Nuran zou stoppen. Maar je ziet Rik heel verschrikt kijken dus misschien is het Nuran wel! Trouwens de GTST castleden zijn niet zelf gesprongen. Even om de geruchten uit de wereld te halen !

  1. Dat je Rik verschrikt ziet kijken, hoeft nog niet te betekenen dat het Nuran is. Op die afstand kan hij dat helemaal niet zien, wie het is. Dat hij verschrikt kijkt is niet meer dan normaal. Zouden we allemaal toch doen als je zoiets voor je ogen ziet gebeuren.

   Ook dat de castleden niet zelf hebben gesprongen is normaal. Dat heeft o.a. met verzekeringen te maken. Overigens was het geen gerucht, @Amber, men heeft dat al vrij snel bekend gemaakt.

 8. Het is Noud die neerstort. In de making-off zag je Ruud praten en daarna zag je beelden van Ruud die in het tuigje hing en “spartelende” bewegingen maakte/oefende. Bij de cliff op tv was de enige die ‘spartelende’ bewegingen maakte, degene die neerstorte… Noud moet dus wel neergestord zijn.
  Het is ook wel opvallend dat Ruud normaal niet in het nieuws is en de dagen rondom de cliff wel ineens.. Dit hoeft niks te betekenen, maar de eerste reden die ik noemde zegt wel echt wat.

 9. Ik denk dat Nuran degene is die eruit gaat. Zij heeft geen belangrijke rol meer in de serie en bij RTL boulevard bleek dit ook uit haar verhaal. Natuurlijk wordt Rik verdacht, want hij heeft immers een nieuwe geliefde. Aysen zal wel zoiets zeggen van: wilde je me terugpakken…ik jouw broer vermoord, jij mijn zus. Mike heeft nog belangrijke verhaallijnen met zowel Nina als Lorena. Maxime met Janine. Wie de échte saboteur is durf ik niet te zeggen…neig naar Bing maar ligt wel erg voor de hand.

 10. Mike is te voordehand liggend. Ook omdat je Ludo hoort praten denken mensen dat Mike het is. Aysen heeft op inet gezocht om de parachute onveilig te maken. Dit was waarschijnlijk voor bing bedoeld. Nou is het wel heel toevallig dat Bing net voor de sprong wordt aangehouden. Iemand anders pakt per ongeluk zijn parachute en dit zal Nouran zijn. Rik ziet het voor zijn neus gebeuren, het is HUN vrijgezellenfeest en Aysen heeft per ongeluk haar zus vermoord. Met een trouwerij/vrijgezellenfeest is het altijd grote drama… Dus het zal Nouran wel zijn

 11. Mocht het Nuran zijn zal Rik niet verdacht worden door de politie eerder door Aysen. Het heeft niks te maken met zijn nieuwe liefde omdat Femke geen nieuwe liefde is maar een one night stand. Ik denk eerder dat Aysen en Bing worden verdacht misschien Ludo.

 12. Mensen het is het mike gewoon!
  Als hij dood is komen er nieuwe verhaallijnen

  Wie heeft hem vermoord

  De hele familie sanders lorena, laura of noud als verdachte!
  Lucas die er misschien iets van zou weten, door het telefoongesprek.
  En Menno die hem ondervraagd.

  Als 1 van de andere dood gaat, is het niet zo spannend als bij mike.

 13. Wel hoor als het Nuran is krijg je schuldgevoel van Rik en ruzie zusjes die niet is op gelost het opend juist nieuwe verhaallijnen. En als je op 5 juli goed naar rtl boulevard hebt geluisterd heeft iemand heel duidelijk aangegeven dat die er uit was en het geheim hield voor vrienden en zo.

Geef een reactie