Robin Martens en Marjolein Keuning zijn volgend seizoen weer te zien in GTST. Hun personages zijn niet neergestort tijdens de parachutesprong. Robin vertelt: “Iedereen is wel heel benieuwd wie er neerstort. Maar ik heb niet heel veel reacties gehad dat ze dachten dat ik het zou zijn. Ik ben heel blij dat ik veilig ben geland en dat ik dus nog leef“ De zomercliff was erg heftig dit jaar “Het is een heel heftige cliff, ook zeker als je diegene ziet neerstorten. Het is heel goed gedaan ook, vind ik. Ik ben heel blij dat ik er nog in zit.

Ook Maxime Sanders is veilig terecht gekomen: “Ik ben sowieso blij dat ik het heb overleefd. Het was een heel spannende opname en ook heel leuk. Ik ben er nog, jeeej,” laat Marjolein Keuning weten.

111 comments on “Robin Martens en Marjolein Keuning niet neergestort

  1. Oh ja! Dan blijven er nog 5 mensen over… En die vind ik alle 5 eigenlijk tof! Dan mag het van mij Nina zijn dat vind ik de minst leuke rol van deze 5.
   Alhoewel wiet het dan waarschijnlijk heeft gedaan en ik wil niet dat wiet weer weg gaat haha.

  1. Robin speelt dit als Rikki inderdaad heel goed.

   Ik zou het trouwens raar vinden als Wiet er nu alweer uit zou gaan, ze zit er nog maar sinds januari in. Rikki kan ook gewoon overstuur zijn omdat het best wel schokkend is om te zien, het hoeft niet per se om Wiet te zijn.

   Aysen stort ook niet neer, want die zag je in ’t begin van het filmpje. Volgens mij heeft zij wel de parachute gesaboteerd.

 1. @Tess

  Ze was er in het vliegtuig dan wel achtergekomen dat Bing er niet in zat, en zo ervoor gezorgd zou hebben dat het hele springen niet door kon gaan ivm onschuldig slachtoffer

 2. Jammer dat ik de app niet kan downloaden,omdat ik geen smart telefoon heb.
  wel heb ik een ipod maar deze app is niet voor de ipod helaas.

  Ik denk dat Nuran haar parachute niet open gegaan is. Misschien dat Aysen dat gedaan heeft dat ze Bing zijn parachute wou saboteren,maar hij zat op het laatste moment vast in een cel. Kan zijn dat Nuran een verkeerde parachute gepakt heeft

 3. En bij de openingstijden van het paracentrum in week 2 staan onderaan een rij met cijfers, en daar onbreekt de 6. Iets met het nr van de parachute te maken misschien?

 4. Ik weet 90% zeker dat Mike dood is, ik weet alleen niet wie de moordenaar kan zijn. Het kan namelijk zijn: Ludo, Nina of Lorena.
  Ik denk dat Mike dood is omdat
  • Mike heeft al vaker gesprongen en weet dus waarschijnlijk wat je moet doen om je val te breken, net nadat hij probeerde zijn parachute te openen spreid hij zijn benen en armen, best professioneel denk ik.
  • bij de app staat bij inhoudsopgave paranoia, onder het filmpje van aysen moet je een spelletje spelen en dan speel je een foto vrij over verschillende soorten figuren die je kan maken bij een parachute sprong, hun doen een cirkel, in de hoek van elke afbeelding staat een letter in alfabetische volgorde bij de cirkel, de M, de M van Mike!
  Ik weet niet of dit klopt

 5. Ik ben er trouwens toch niet helemaal zeker meer van nu nog maar 45% omdat ik iets had gelezen over dat Mike er rond januari uit zou gaan ofzo, het is zo lastig om er achter te komen wie dood is of woendeoord heeft gepleegd en ik ben erg benieuwd

 6. @avw

  De app is wel op een i pod te downloaden, zelf heb ik de i pod 4 en de app doet het prima, met androit heb je meer problemen bij de app.

  En ik denk niet dat Mike het is, hij gaat begin 2014 met flexwet dus…….
  Ik denk dat Nina valt maar aan de andere kant…..
  Als Nina gevallen was, was Maxime waarschijnlijk hysterisch geweest aan de telefoon met Jef omdat Nina haar ‘lievelingsnichtje’ is.
  Of ze wist er van af, dat kan natuurlijk ook.

 7. Paranoia betekent dat iemand denkt dat die bijvoorbeeld achtervolgt of bedreigd wordt.

  * Aysen is het niet die is nergens bang voor alleen dat ze haar baan verliest

  * Noud is nergens bang voor

  * Wiet heb ik nooit para gezien

  * Mike valt af

  * Nuran is wel bang maar niet para

  * Lorena (alleen met dat gif toen)

  * Nina is wel vaak bang ik denk dat zij Para is.

  Dus dat zou betekenen Die naar beneden valt:
  90% kans op Nina
  10% kans op Lorena

  Het kan natuurlijk ook de dader zijn dan zal het een grote kans zijn dat Nina Mike’s parachute heeft gemold.

  Ik ga voor Mike of Nina.

  1. ‘Paranoia’ wijst in de eerste eerste zichtbare instantie al op Aysen. Door het filmpje in week 1, waarin ze opzoekt hoe je een parachute onklaar maakt, denken veel mensen dat zij de dader is.

   Nu, in het hoofdstuk ‘Paranoia’, zie je dat Aysen het juist opzocht, om haar eigen parachute dubbel te checken. Ze is dus paranoïde, dat iemand haar parachute zou willen saboteren.

   Ik denk niet dat het feit ‘wie ergens het bangst voor is’, er iets mee te maken heeft.

 8. Iedereen denkt dat het Mike niet is omdat hij er alleen tijdelijk uit gaat vanwege de flexwet.. Of dat hij er pas begin 2014 uit zou gaan. Ooit aan gedacht dat dat ook schijn kan zijn? Natuurlijk zeggen acteurs of schrijvers niet of er iemand uitgaat vlak voor de cliff. En al gaat er iemand iit dan weten ze dat wel zo te verbloemen dat kijkers op t verkeerde been worden gezet. Misschien gaat hij er idd maar tijdelijk uit, maar toch heb ik er mn vraagtekens bij. Mijn eerste ingeving was Mike, denk dit nogsteeds. Aysen is het niet, die heeft opgezocht hoe je een chute onlklaar kon maken zodat ze wist waRop ze moest letten toen ze die van zichzelf ging controleren, aangezien ze weet dat Bing haar niet zo zal laten gaan…

  1. Klopt! En dan daarbij. Met coma’s, operaties en complicaties kunnen ze zijn rol, wanneer nodig, echt nog wel een paar maanden rekken.

   1. Klopt, maar denk je echt dat ze dat proberen als iemand van zo hoog naar beneden is gevallen? Dat zou wel echt heel ongeloofwaardig overkomen…

    Ik hoop en denk persoonlijk dat het Nina is die valt. Ik vind haar rol gewoon niet interessant. Meer irritant haha

    1. Inderdaad, en misschien zeggen ze die dingen alleen maar om de schijn op te houden. Misschien gaat hij wel niet met de flexwet, maar gaat hij er gewoon nu al uit. Met Edwin toen wist ook niemand dat hij eruit ging, dus het kan ook heel onverwacht zijn, denk ook dat de bedoeling is dat het voor de kijker onverwacht is.

 9. Ik hoop ook dat Nina is want inderdaad haar rol is momenteel mega irritant, maar dat zal niet zo zijn. Als het Nina zou zijn geweest, dan was Maxime niet zo rustig aan de telefoon.

  Door Rikki haar gehuil zou je gaan denken dat het Nuran of Wiet is, maar ik denk dat iedereen zo zou huilen als je iemand zit doodvallen. Daarbij vond ik Rik ook erg rustig als het Nuran zou zijn geweest was die niet zo rustig.

  Wel hoop ik dat GTST het wel realistisch gaat houden. Als je van zo hoog valt ben je dood, dus diegene die is gevallen moet wel dood zijn. Alleen ik denk het weer van niet want soms gaat GTST de onrealistische kant op.

  1. Klopt Demy, het lijkt net of er niks gebeurd is ze zegt alleen heel rustig er is een ongeluk gebeurd. Ik denk dat Mike dood is.

 10. Er staat een filmpje op YouTube dat Rikki en Maxime nog leven en je hoort bij dat gesprek tussen Jef en Maxime volgens mij Lorena die zegt: het is zo mooi. Ik herken die stem, dus dan moet het wel Mike zijn.

  1. Is nog niet zo een gekke gedachten. Best kans dat die man krijgt betaald (door Ludo) om een parachute onklaar te maken.

 11. Kijk bij week 1 sabotage het 3de filmpje van Mike
  En let dat op het einde ik denk dat Lorena het heeft gedaan

  Ps.1 Bij de openingstijden onderaan staan alle cijfers op een rij maar de 6 ontbreekt….
  2 bij deze week staan die parachutespringen in allerlei vormen en daar ontbreekt de i
  3 ik den denk dat die code 0510 iets te maken heeft met 5 oktober of aflevering 510

 12. Mike kan inderdaad naar beneden gestort zijn. Volgens mij is hij namelijk de meest gehate persoon op dit moment. En hij gaat ook pas op het laatste moment mee met het parachute springen. Ik denk dat Rik of Aysen de parachute van Bing probeerde te saboteren. Maar omdat Bing niet mee ging heeft Mike de verkeerde gepakt.

 13. Oke misschien heel raar gedacht.
  Maar ik heb een klein vermoeden dat aysen op deze manier zelfmoord heeft gepleegd.
  Namelijk vanwege de volgende kleine aanwijzingen in de laatste paar afleveringen.
  – aysen heeft (nu zelfs nuran het contact verbroken heeft) helemaal niemand mee.
  – ondanks haar stoere houding is het mij opgevallen dat ze soms er treurig uitzag.
  – haar opmerking tegen bing “lekker in de lucht al je zorgen vergeten”.

  En ja ze laten idd een filmpje zien dat aysen info aan het zoeken is om een parachut onklaar te maken.
  Maar dat kan ze natuurlijk ook voor haarzelf doen.
  En ze hoopt hiermee dat ze bing ook meteen te grazen neemt omdat iedereen hem dan zou verdenken.
  Vind het iig typisch iets voor aysen,alleen zij zou dan weten dat het om zelfmoord gaat en heel meerdijk verdenkt bing.

  1. Dat zat ik serieus ook hardop te denken in de pauze op mijn werk! Maar al mijn collega’s verklaarden me voor gek, haha. Zij denken namelijk dat Noud of Nuran neerstort.

   1. Ik denk ook dat het Noud is. Echter ben ik er wel van overtuigd dat hij het overleefd. Niet alleen omdat ik dat wil (haha, omdat hij een van de weinige sympathieke personages is), maar ook denk ik, omdat hij de laatste Alberts is die zich kan voortplanten. GTST zou GTST niet zijn zonder de familie Alberts. Noud dood = geen voortplanting dus einde. En dat kan écht niet!

    Het zal wel een heel drama worden, ik denk namelijk dat Ludo het heeft laten saboteren, maar de bedoeling was dat Mike zou neerstorten. Vervolgens heeft Nina in de gaten hoeveel ze van Noud houd, en komt er constante machtsstrijd aan het ziektebed van Noud tussen Nina en Wiet. Coma, operaties en revalideren bla bla bla. Ludo voelt zich schuldig. Nina komt er via Lucas achter dat het Ludo was en wil niets meer met hem te maken hebben. Zo kun je wel weer een jaartje vol schrijven..

 14. Ik denk dat het wiet is. Maxime reageert zo rustig omdat ze tog niks met wiet te maken heeft. Rikki is zo overstuur omdat het haar vriendin is die is gevallen en op de achtergrond hoor je of lorena of nina zeggen het is zo mooi en toevallig mogen zij haar allebij niet.
  Nuran rikki en maxime zijn zowieso niet gevallen en degene die viel was blank dat zag je in het filmpje dat ze gingen springen dus aysen is het ook niet. Mike gaat er pas in 2014 tijdelijk uit dus hij is het ook niet dan blijven noud en wiet over en dat noud is gevallen lijkt me heel onlogisch dus moet het wel wiet zijn! En trouwens paranoia betekent tog als je niet goed bij je hoofd bent ofzoiets, wiet heeft in een inrichting gezeten dus ook dat zou het kunnen zijn.

  Ook dacht ik eigenlijk iets heel anders bij die ap met in die hoek letters en dan die plaatjes van de vormen hoe ze moeten springen. Ik dagt juist omdat er point en inside center bijstond enzo dat het letter E was en dan mist de I , dan zou het dus wiet kunnen zijn ook!

 15. Trouwens, noud heeft een baartje en in het filmpje dat ze gaan springen zie je dat de gene die neerstort blank is en geen gezichtshaar ofzo heeft dus noud is het niet denk hoor

 16. Het is Mike niet, die gaat er niet uit. Hij zou eruit gaan, maar blijkbaar toch niet. Ik denk persoonlijk dat het Nuran is, want Aysen wou de parachute van Bing saboteren, maar omdat het donker was deed ze per ongeluk die van Nuran. Nuran heeft dus de verkeerde parachute en nu valt ze neer en daarom huilt Rikki

 17. Het heeft ook echt iets met die nummers van de parachutes te maken.
  Bij de openingstijden ontbreekt de 6
  En in de laatste aflevering zie je op de achtergrond, als Rikki de parachute pakt op het bord achter de naam van Mike 61 staan

 18. Ik weet nu echt zeker dat het mike is, als je de cliff nog een keer bekijkt rond 4:30 minuten dan zegt maxime tegen lucas: is het laat geworden vannacht? En toen zei lucas dat die niet thuis was gekomen!!! Evenlater zie je Ludo aankomen en kijkt hij heel raar, dus ik denk dat Maxime, Ludo heeft horen thuis komen s’nachts toen hij de parachute ging saboteren ! Wat denken jullie?

 19. En daarna komt nina en probeert Ludo, nina te overtuigen om niet te gaan om zeker te zijn dat zij niet de verkeerde parachute pakt! Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand de verkeerde pakt maar ik denk het niet…

 20. Weetje Femke is opzettelijk achter Rick aangegaan dat is te zien in zoon filmpje. Misschien heeft die wel gesaboteerd om Rick voor zich te winnen omdat ze hem al langer leuk vind ofzo.
  Dan zou Nuran dus neer storten.

 21. denk toch nog steeds wiet of nuran
  aanwijzingen hebben allemaal met nuran te maken denk dat het nuran is of wiet doordat ze de parachutte van nuran heeft gepakt en dan krijgt luda de schuld maar denk dat de vader van bilal erachterzit uit wraak omdat ze met rick inplaats van bilal wil trouwen
  maxime en rikki wete we zeker van niet lorena weet ik ook 100%zeker van niet
  en mike,noud weet ik eigenlijk ook zeker van niet
  voor mij blijven alleen wiet en nuran nog over die het kunnen zijn

 22. Mensen. Dit bericht hierboven van Stefanosandersfan heb ik niet geschreven. Iemand gebruikt mijn naam en ik weet niet wie. Hou ermee op wie het ook doet!!!!!!!

 23. GTST vond ik de laatste tijd steeds meer op ATWT lijken. In ATWT hadden we ooit Jennifer. Zij ging vreemd met de meest gehate man van de stad, raakte zwanger van hem, er werd gezorgd dat de vader het kind niet mocht zien en daarna stierf ze, waardoor haar gescheiden ouders nader tot elkaar kwamen… Lijkt bijna wel Nina´s verhaallijn van het afgelopen jaar.
  Eerlijk gezegd hoop ik ook wel een beetje op Nina, want ik vind haar de laatste tijd vreselijk arrogant. En ze heeft zo´n beetje ALLES al meegemaakt wat je mee kan maken in een soap. Ze is ontvoerd, getraumatiseerd, verkracht, verlamd, getrouwd, moeder geworden, vreemdgegaan, bijna vermoord door Wiet EN Amy… veel erger kan het toch niet meer worden?
  Maar toch ben ik bang dat het Wiet is. Dat zou ik wel zonde vinden. Maar wel het meest waarschijnlijk omdat haar verhaal sinds ze terug is best saai is.
  En mensen, Noud is niet de enige Alberts die de naam kan voortzetten zoals ik hier al zo vaak lees. Sil zal toch ooit nog wel eens vrijkomen? Dennis en Milan lopen nog ergens rond, Jef heeft ook nog een zoon Remco. En het lichaam van Arnie is ook nooit gevonden. Die was toch vermist in Zuid Amerika? Misschien heeft hij wel een harem zo onderhand! (dat laatste is een grapje trouwens)

  1. Arnie is dood trouwens. Ze hebben het lichaam al een aantal jaren geleden gevonden wat toen der tijd de terugkeer was van Linda.

 24. We komen er elke week achter wie er nog leeft, nu weet iedereen dat Rikki & Maxime leven.
  Dan blijven Noud, Nuran, Nina, Lorena, Mike & Wiet over.

  Bij het plaatje met de openingstijden bij week 2 mist het 6e getal onder aan de pagina, Noud sprong er als 6e uit ? Misschien een teken dat hij nog leeft of juist niet.

  Bij de mail van Bilal’s vader staat : Kom aub nog een keer met mij praten voordat jij je ergens instort wat alleen desastreus af kan lopen. Dit lijkt me ook wel een tip!

  Ik weet niet zo goed wie Lorena zou willen vermoorden, alleen mike maar die heeft haar hotel afgepakt. Dus het lijkt me van niet.

  Dan houden we Mike en Wiet & Aysen over.

  Mike gaat er pas volgend jaar uit omdat die ook een musical gaat doen in Belgie en dat niet kan combineren en dat komt goed uit met zijn flexwet heb ik gelezen.

  Dan houden we alleen Wiet & Aysen over, ik denk dat Ludo Mike’s parachute wilde laten saboteren en dat Wiet vervolgens de verkeerde heeft gepakt…
  Het kan ook zijn dat Bing of Monica de parachute van Aysen hebben gesaboteerd…

  Wat denken jullie?

  1. Aysen controleert haar parachute dus zij is het niet. Of ze moet hem niet goed gecontroleerd hebben. Maar dat lijkt me niet

 25. ik dacht toch echt dat het de stem van maxime was die schreeuwde bel 112.. vind het maar erg spannend allemaal kregen we maar iedere dag een hint hahaha… ik denk zelf dat het niet mike of aysen zijn omdat dat erg voor de hand zou liggen….en na het laatste filpmje van aysen denk ik het al helemaal dat zij overleefd….mike ook niet want ik denk dat het nog iets gaat geven als nola bij mike mag,en ruzie hotel met lorena genoeg verhaallijn toch?veel DRAMA!!!!!!!! ik denk echt dat het iemand is waar je het niet van zou verwachten,en dan is de vraag wie heeft het gedaan,nog meer spannende afleveringen dacht ik zo uitzoeken wie is de moordenaar en waarom heeft hij/zij het gedaan!! het blijft spannend!!!

 26. mike gaat een tijdje uit de serie,mss gaat nina dood ( foutje van ludo’s handlanger?) en dan word het een machtstrijd om nola…mike krijg voledige voogdij en ludo probeert haar af te pakken en mike vertrekt naar weet ik veel waar om zijn dochter bij zich te houden…het kan allemaal…en het maakt me gekkkkkkkkkk ik wil het weten haha

 27. De vorm die ze sprongden was de Stervorm en die staat voor de letter M.

  Is te zien op dat plaatje met alle sprongen.

  Maxime is al veilig, dan blijft alleen Mike over.

 28. Ik denk nu dat ze elke week 1 persoon die ze laten zien die nog leven.
  – Rik ging naar Rikki (Rikki leeft nog)
  – Jef belde Maxime (Maxime leeft nog
  – Aysen controleerde haar parachute (Aysen leeft ook nog)

  Je zag eerst dat de dader de reserve parachute molde en daarna de parachute zelf.

 29. Ik denk dat er geen dader is. Aysen zoekt op hoe ze een parachute onklaar moet maken maar wie weet wil ze haar eigen parachute wel onklaar maken. Uiteindelijk was zij helemaal niet uitgenodigd….

  Aysen is gekwetst door Bing en haar zusje wil niets meer met haar te maken hebben. Ze heeft niemand meer. Reden genoeg om je enorm ellendig te voelen en er een eind aan te willen maken. Het is wel in de stijl van Aysen om zich dan te pletter te laten vallen voor de ogen van de persoon waar ze het meest van houdt maar ook het ergst door is gekwetst.

 30. Nina valt niet volgens mij. In het telefoongesprek met Jeff hoor je Maxim moederlijk tegen iemand praten. Tegen wie anders dan tegen Nina?

 31. Geen gekke gedachte Demy, dat die instructeur een parachute onklaar gemaakt heeft in opdracht van Ludo. Er is een interview met die acteur waaruit ik opmaak, dat zijn rol best groter kan worden ingeschaald dan alleen figurant met beetje tekst.

 32. Bing heeft de parachute gesaboteerd. Bij het filmpje van vandaag als je bij video’s kijkt zie je bij dat filmpje staan 4 juli 21.46 uur. En hij stond bij het paracentrum. Dus hij zal t wel zijn die aysens heeft gesaboteerd. Maar aysen kwam te laat toen pakte iemand anders der parachute. Want aysen heeft der parachuut gecheckt en die 2 dingen die waren doorgeknipt waren niet bij haar doorgeknipt

  1. Klopt maar ik hoop eigenlijk niet dat Mike of Nina dood gaat. Want er zijn al een aantal zonder 1 van de ouders toen ze heel jong waren, nog niet eens geboren of puber (stuk of 4) waren dit is van de huidige cast. Wiet heeft zelfs helemaal geen ouders meer.

   Rikki (1 ouder Rik)
   Sjors (1 ouder Martine*)
   Lana (1 ouder Sjors)
   Lorena (1 ouder Rosa**/***)

   * Is niet bekend of Martine nog leeft
   ** Stiefvader was overleden toen ze nog jong was
   *** Rosa is ondertussen overleden

 33. ik denk ook dat het Noud is, want als je sowieso aantal afleveringen terug kijkt en alles, word het ineens weer noudster terwijl dat heel lang gelede, niet zo was en sinds kort ineens weer wel… en wanneer wiet het nummer van Noud verwijderd zegt ze ”nou Noud daar gaan je dan, voor de 2de keer” en als hij het inderdaad is en in coma raakt en alles dan is dat inderdaad voor de 2de keer voor Noud. ik denk dat die instructeur de parachute onklaar gemaakt heeft in opdracht van Ludo. voor Mike maar Noud pakt deze per ongelijk mee. ik hoop niet dat het Noud is maar alles op een rijtje zou het best kunnen…. Toch zou Nina het ook kunnen zijn, zodat Mike de volledige voogdij krijgt, en dan zou Wiet de dader weer kunnen zijn omdat Noud uiteindelijk toch voor Nina koos en niet voor haar… nina hoor je ook zeggen met de trainingen voor het springen dat het geen nut heeft ofzo en dan maakt ze als grapje, alsof ik neer zo storten.. en ook hier geld ludo kan de opdracht gegeven hebben maar dat Nina de verkeerde parachute pakt…. stiekem hoop ik dat het mike is die heeft ook veel motieven teveel eigenlijk..! daarom hoop ik erg dat hij eruit gaat maar dan moet er natuurlijk wel een nieuwe hunk komen van GTST 😛

 34. Lorena is het ook niet die heeft een gele parachute dit zie je tussen 9 á11 minuten van de cliffhanger als ze met mike staat te praten steekt er een stuk geel uit van der parachute.

 35. Het is wiet. Ik heb de cliffhanger nog eens met pauzes bekeken en bij noud en mike gaat de parachute zoiezo open. Ook nina maxime aysen rikki nuran kunnen het niet zijn want die zie je op de app met filmpjes en hoor je praten enzo. Bing en rik sprongen niet mee dus die vallen af. Als je dan op de app die allereerste foto bekijkt met alle springers blijven lorena en wiet over maar ergens op de app heb je een hint gekregen met de letter i. In lorena zit geen i maar in wiet wel. Dus is het wiet. Dat denk ik. Ik weet het natuurlijk niet zeker maar als wiet dan doodgaat kan dat een terugkomst voor sjors betekenen. In het gesprek tussen jef en maxime hoor je dat het is zo mooi zeggen door lorena of nina. Zij haten allebei wiet dus dat zou goed kunnen. En maxime zegt het ook heel rustig er is een ongeluk gebeurt. Dat kan dan goed dat ze dat zo zegt omdat ze dan blij is voor nina dat wiet dood is en dan komen noud en nina weer bij elkaar. Maar lucas weet dat ludo de sabboteur is(is niet zeker)en wil dus niets meer met ludo te maken hebben want al hadden wiet en lucas ruzie ze waren nog wel vrienden en dan coelt lucas zich weer schuldig omdat hij ruzie had gemaakt. Dit denk ik.

  1. Hoe kom jij bij het idee dat de parachute van Noud en Mike zoiezo opengaat? En waar heb je Nina horen praten? En de terugkeer van Sjors kan ook gewoon zijn, omdat haar pleegmoeder geen hulp mer nodig heeft?

 36. het is noud of mike want volgens mij heeft nina wraak genomen op een van die twee. En het is geen nina of lorena want dat kan niet
  xxxxx DE GROOTSTE GTST FAN 4 EVER

 37. @pino nou in de cliffhanger zelf kun je zien dat bij 2 mannen de parachute wel open gaat. Dus dat moeten mike en noud zijn. En nina hoor je praten:’het is zo mooi’ bij dat telefoon gesprek tussen jef en maxime. En die terug komst van sjors was maar een voorbeeld..

  1. Dat van die mannen oké. Maar ik ben dus van mening dat ‘het is zo mooi’ gezegd wordt door Sjors of Janine, in de Koning.

 38. Nina noud en wiet hebben er niks mee te maken ivm clif vorig jaar Mick ook niet en als je goed hebt opgelet zie je uit lorenas tas een klein stukje gele prachut steken en se gene die valt had 1 gele prachut grote kans dt het lorena is rikki en nuran overkomen niks ivm huwelijk dus blijven over lorena maxime en azan we horen ner dat maxime overleeft heeft dus ik zef lorena

Geef een reactie