Ongelukje Jan Kooijman tijdens opname

Tijdens de opname van de film Toscaanse Bruiloft kreeg de voormalige GTST-acteur Jan Kooijman te maken met een ongelukje. Hij viel uit zijn ligbed. “Ik rolde achterover en toen hing er een flap vlees over mijn nagelriem heen.”

Jan was aan het relaxen aan de rand van het zwembad toen het fout ging. “Ik heb op een avond bij het zwembad gelegen. Er was zo’n ligbed en dat kan je klikken en ik zat al heel de avond op en ik kreeg pijn in mijn rug. Ik dacht dat hij nog een standje rechter kon”, zegt hij tegen RTL.Β De stoel wilde echter niet meewerken. Als Jan de stoel in zijn nieuwe stand heeft gezet, klapt hij naar achter en neemt de acteur.

Hoewel de wond er pijnlijk uitzag, is de schade te overzien. Jan: “Het is best ranzig, maar hij doet het weer.”

10 reacties

 1. oh my god.

 2. Er zijn erge dingen
  Dit is niet zo erg nieuws en waarom is dit nieuws

 3. marie_therese van deijl duchateau

  Hallo Jan
  Met dit berichtje wens ik je beterschap.
  Groeten van marie_therese van deijl duchateau.

 4. Serieus, marie_therese van deijl duchateau.

  Ga je hem serieus sterkte wensen hiervoor?

 5. marie_therese

  Ja Mike ik heb inderdaad serieus sterkte gewenst aan Jan.
  Wat is er mis mee?

 6. jankooijmanlover

  OHMYGOD NOOO MY BABY, WORDT SNEL WEER BETER HOTTIE I LOVE YOU SO MUCH!!!!! ik denk aan je Jan <3

 7. Amber Duiven

  Oh my godd, het zag er vies uit. Maar het knapt wel op.
  Veel succes met de film. Ik ga hem ook zeker kijken.
  Helaas kon ik niett met jullie mee naar de toscaanse bruiloft.

  Xxx

Geef een reactie