• 3 juli 2013
 • Steven Koelma
 • 10

Tijdens de opname van de film Toscaanse Bruiloft kreeg de voormalige GTST-acteur Jan Kooijman te maken met een ongelukje. Hij viel uit zijn ligbed. “Ik rolde achterover en toen hing er een flap vlees over mijn nagelriem heen.”

Jan was aan het relaxen aan de rand van het zwembad toen het fout ging. “Ik heb op een avond bij het zwembad gelegen. Er was zo’n ligbed en dat kan je klikken en ik zat al heel de avond op en ik kreeg pijn in mijn rug. Ik dacht dat hij nog een standje rechter kon”, zegt hij tegen RTL. De stoel wilde echter niet meewerken. Als Jan de stoel in zijn nieuwe stand heeft gezet, klapt hij naar achter en neemt de acteur.

Hoewel de wond er pijnlijk uitzag, is de schade te overzien. Jan: “Het is best ranzig, maar hij doet het weer.”

10 comments on “Ongelukje Jan Kooijman tijdens opname

 1. Hallo Jan
  Met dit berichtje wens ik je beterschap.
  Groeten van marie_therese van deijl duchateau.

 2. Oh my godd, het zag er vies uit. Maar het knapt wel op.
  Veel succes met de film. Ik ga hem ook zeker kijken.
  Helaas kon ik niett met jullie mee naar de toscaanse bruiloft.

  Xxx

Geef een reactie