Toprak Yalçiner is in het nieuwe seizoen van GTST wederom te zien als Nuran Baydar. In de ‘Spring Levend’ app is te zien dat Nuran veilig geland is. “Ik ben heel erg blij dat mijn karakter nog leeft, dat ze er levend uit is gekomen is erg fijn, maar de vraag is nu nog of haar zusje het ook heeft overleefd,” laat Toprak aan RTL Boulevard weten.

Vorige week werd al bekend dat ook Marjolein Keuning (Maxime) en Robin Martens (Rikki) veilig geland zijn.

97 comments on “Nuran is springlevend!

  1. Ik weet het

   Op de foto in week 3 van nouran, mike en rikki wijzen de vogels in een pijl naar mike (de dader) en op de foto links in de hoek ook in week 3 heeft nouran een schaar van haar vingers naar noud(dood)

   Mike wil noud weghebben omdat nina noud als vader ziet voor de baby ( ben naam ff kwijt)
   Maar mike wil dat niet dus hij saboteerd de parachutte van noud

   Ik denk dus dat noud dood is door mike dat maakt het gtst nog spannender en dan komtt dat boven en mag mike de baby niet meer zien waar hij hhet niet mee eens is

 1. Ik blijf bij Mike, maar even een vraagje: in het videofragment met Wiet en de niet zichtbare vrouw maakt Wiet een foto van haarzelf en een stuk van de achtergrond: iemand die ziet wat daarop te zien is?

 2. Ik denk niet dat het Mike is.
  Hij is veel te belangrijk voor het verhaal. Heeft net de Rozenboom van Lorena afgepakt en is de vader van Nola, wat heb voor altijd bindt aan de familie Sanders. Daarbij is hij kwa liefdesleven en kijk op het leven veel te interessant om te laten gaan. Op dit moment is Mike de meest boeiende personage in GTST, vind ik.

  Ik denk dat het Noud is. Noud heeft niks meer de laatste tijd, is het schoothondje van Nina geworden. Verder leidt het doodgaan van Noud tot een mooi vervolgverhaal voor Wiet, waarbij zij verdacht wordt en iedereen aan haar twijfelt. Uiteindelijk zal blijken dat ze het niet gedaan heeft.

  Ik denk het volgende:
  – Ludo had de parachute van Mike laten saboteren.
  – Noud heeft de verkeerde parachute gepakt.
  (Misschien dat de vriendin van Bing (naam kwijt) de parachute van Mike heeft verwisseld met die van Aysen. Dit maakt niet uit, want in ieder geval heeft Noud de gesaboteerde parachute gepakt).

  Dat is wat ik denk.

  1. Lorena heeft die parachute gemold. Ik keek het fragment nog eens terug ik zag zo’n ring wat Lorena altijd om heeft en die jas leek verdomt veel op die van Aysen. Ik denk dus dat Mike diegene is die is overleden.

 3. Lucas is ook ooit met de flekswet gegaan. Door in coma te gaan. En aangezien Nina 3 maanden eruit moet. Kan ze best in coma komen en over 3 maanden eruit komen. Ben je geen hoofdrol speler kwijt. Bing gaat eruit door 3 maanden in de bak te zitten. Aysen en Mike zijn boeven Dus daar maak je intresante verhalen voor.

 4. Het zal mij niet verbazen als wiet de persoon is omdat bij boulevard kon je horen dat Rikki en Rik al mee gingen in de ambulance. We zien het wel.

 5. @marjolein ik denk dat het lorena is want je ziet dat het een vrouwe jas is en op de camera van wiet zie je iemand met blond haar.

 6. In de uitzenfing van rtl boulevard zei noud (ruud) dat hij nog nooit zo’n moeite heeft gehad om in zijn omgeving stil te houden of hij er nog in zit of niet . Als hij normaal hier geen moeite mee heeft kan dit mischien betekenen dat hij het is ?

 7. Het lijkt mij duidelijk dat Aysen het niet overleeft of in coma raakt:

  Noud, Nina en Wiet zijn nog in een verhaallijn bezig. Daarnaast is Sjors ook nog niet thuis en het zal raar zijn van de schrijvers om Wiet dood te laten gaan, terwijl Sjors nog weg is. Nina heeft net een dochter gekregen.

  Lorena en Mike zijn het ook niet, Mike heeft net vaderschap gekregen voor Nola en de verhaallijn omtrent de overname van de Rozeboom met Lorena krijgt ook nog een staartje.

  Aysen heeft daarin tegen niemand meer

 8. Volgens mij heeft aysen nog genoeg verhaallijn, het feit dat zei de moord van Danny op zijn geweten heeft en dat nuran dat weet, als aysen dood gaat gaat nuran dat nooit vertellen en opbiechten omdat zij zich dan schuldig voelt hoe ze tegen haar zus heeft gedaan. Ik denk dus dat aysen blijft leven omdat ze wel degelijk nog een verhaallijn heeft. Wiet zou het kunnen zijn en meteen een goede verhaallijn om zowel Sjors als Jack weer naar meerdijk te laten terugkeren , Jack zal zich vastbijten om die moord op te lossen en daarmee krijgt Lorenz ook weer een extra verhaallijn mbt Jack en dan ook nog t terugwinnen vd rozenboom waarmee Jack haar kan helpen. Mike blijft denk ik leven omdat het een te makkelijk eind is voor hem met alles wat er nog loopt qua verhaallijnDit geldt ook voor Lorena. Ik denk zelf dat noud het niet overleefd, maar dat het niet de bedoeling was. Het was bedoeld voor Mike alleen de parachutes zijn verwisseld en noud overlijd. Dit geeft ook meteen weer meer verhaallijn voor Laura en Nina. Dus ik denk of wiet of noud.

  1. Jack komt niet meer terug. Markvaneeuwen is zelf uit de serie gestapt en komt voorlopig echt niet meer terug….. Bovendien is Menno nu de rechercheur van meerdijk :).

 9. mischien is het wiet en dan komt hans van houten weer terug die dan net vrij is gekomen uit de gevangenis en dan wraak neemt
  omdat zijn nichtje is overleden

 10. De chauffeur van het vliegtuig waarmee ze omhoog gingen werd bestuurd door Jack. Hij kwam heel even in beeld ook. Iedereen weet dat hij zijn vliegtuigenbewijs heeft in het echt dus leuk dat ze hem daarvoor gevraagd hebben. leuk!

 11. Ik hoop die dat het Noud is, ik ga voor Aysen Baydar.

  Marjolijn Keuning had ik sowiezo niet gedacht die heeft een vast contract
  bij GTST en wordt ingehuurd omdat zij een eigen bedrijf heeft. En Maxime
  gaat GTST de komende jaren niet verlaten.

 12. Ik wist dat Nuran het niet was sinds ik dat filmpje van Rikki en Rik heb gezien. Rik was heel erg kalm als het Nuran was geweest was hij niet zo kalm. Maar over mijn 3 vermoedelijke slachtoffers is er nog geen bericht. Noud, Wiet of Aysen. Dus volgende week hoor ik wel weer wie er leeft. Denk Lorena.

 13. Volgens mij hoor je op dat filmpje dat rikki aan het janken is wiet op achtergrond schreeuwen bel 112. En Mike of noud Ik denk zelf mike zie je zitten want het is een man met kort haar… Dus degene die dood is is Nina noud lorena of aysen. Ik denk zelf persoonlijk noud of aysen, aysen mag wel dood want dat is een kutwijf in de serie! Noud mag er niet uit want die is leuk en knap hahah

 14. Ik had een ander filmpje gezien ik zag iemand met rode nagellak en een zwarte jas dat moet Lorena of Maxime zijn, maar ik denk toch dat het Lorena is vanwege die oorbel met veer in die kluis op de foto. Trouwens Lorena heeft de rits van haar jas kapot geknipt met die schaar waarmee die parachute gesaboteerd is. Lorena wordt de hoofdverdachte dus.

 15. Ik denk sowieso niet dat nina doodgaat(misschien dat als ze valt, ze in een coma komt), ze hoort toch wel bij de kern van gtst en is een van de belangrijkste personages in gtst, die laten ze echt niet zomaar doodgaan. Ik denk dat wiet valt en doodgaat(ook al is het wel een beetje raar dat ze dan na een half jaar weer eruit gaat), aysen kan het ook zijn, ze heeft nu dan wel wat verhaallijnen, maar ze is niet echt een van de belangrijkste personages in gtst. Ben trouwens wel benieuwd wie dit week het overleefd, dat rikki en maxime het overleefd hadden was toch wel verwacht, alleen dat van nuran was nieuws.

 16. Ik denk dat Maxime er mee wat te maken heeft want haar telefoon ging af precies toen Ludo Iemand belde. En ik denk dat Noud het is. Of perongeluk Nina. Tja who knows!

 17. Apart waarom ze de cliff van 2 jaar geleden erin hebben gestopt.
  Willen ze ons laten denken dat Nina de parachute van Wiet heeft gesaboteerd? of Andersom?
  Of wilt iemand anders wraak nemen op Wiet?
  Of omdat Wiet deze week in de belangstelling staat is zij degene die deze week spring levend is?

 18. Ik wil Aysen springlevend zien en Mike. Alle andere 4 heb ik echt iets tegen Nina verschikkelijk mens. Wiet slecht en matig personage Lorena leuk mens in het echt alleen vreselijk in de serie. En noud nutteloos personage. Noud deed wel de val beweging
  in de making off.

 19. Het is nu wel duidelijk dat deze week om Wiet draait. Ze willen dat wij haar verdenken. Alleen geloof ik niet dat Wiet de dader is. We zullen zondag Wiet zien landen en ik krijg steeds meer het vermoeden dat Noud neerstort.

 20. Ik keek de cliff terug volgens mIj zagen wij Aysen als eerst waar die parachute open ging omdat het een klein persoon was.

  Ik weet zeker dat Maxime een relatie krijgt met Leo, want ze krijgt een nieuwe liefde wat al een tijd bekend is.

 21. word wel spannend zo 🙂
  mike is het niet want die gaat er in januarie 2014 pas uit
  mits ze ons in het ootje nemen natuurlijk kan ook nog

  ik denk noud of nina
  aysen zou ook nog kunnen maar met haar rol kunnen ze nog zo veel doen
  zo als dat verhaal van danny en nu met bing dus ik denk dat ze haar er nog in houden om die reden

 22. Als je zo n spel hebt gedaan en hij is gelukt kwam er een x allemaal voorbeelden van parachutespring vormen die je met zijn allen kunt doen en bij die zij van gtst hadden gedaan stond een m, en Maxime is het niet, dus ik denk mike….

  1. Dat kan ook zijn van wie is er spring levend. Met een m.. Maxime.
   Dat werd daarna bekend. Dat kan ook nog. Het kan ook nog een hint zijn naar de saboteur. You never know

 23. Nog de laatste keer dat bericht dat Mike tijdelijk GTST gaat verlaten begin 2014 stond in roddelblad de Story om precies te zijn.

 24. Noud stort neer!
  -In de making-off film maakt Ruud “spartelende” bewegingen. De enige die deze bewegingen in de uitzending van de cliff maakt is degene die neerstort.
  -Ruud is normaal nooit in het nieuws en in de tijd rondom de cliff zoekt hij ineens wel de pers op(om over zichzelf te praten en hij benadrukt heeel erg dat hij ‘nog lang niet klaar is’ bij gtst als het aan hem is). Ruud was ook overal te gast om over de cliff te praten, dit doet gtst waarschijnlijk om zo het idee te geven dat hij er nog in zit.(Life4you, Boulevard)
  -In de app zie je in week 3 een fotocollage. Op de foto linksboven staan Nuran en Noud. Nuran maakt een ‘peaceteken’ bij de keel van Noud, Nuran kan hiermee ook een schaar bedoelen. Noud kijkt sip op de foto.

  NOUD STORT DUS NEER!!!! De eerste en laatste reden die ik noemde geven echt wel aan dat het om hem gaat die valt.

  1. @Fleur – Je zegt Ruud maakt spartelende bewegingen. Dat hoeven niet exact die bewegingen te zijn, maar kan ook gewoon gekkigheid zijn. Het lijkt mij ook niet dat de redactie’nu al zo makkelijk verklapt wie er neer stort.
   – De hele kast is momenteel veel in het nieuws. En bij boulevard etc.
   – De laatste theorie is niet een bewijs, maar gewoon een simpele foto.

   Daarnaast is het zo dat er straks een aantal overblijven, waarschijnlijk 3 waaruit je kunt raden. Indien er dan geraden wordt wie er neerstort (met de hints) verandert de redactie de persoon door een van de andere 2 overgebleven.
   Het blijkt dat niet alles is opgenomen door de kast hoewel ze zelf springen.
   We zullen dus echt wel moeten wachten voor we een conclusie kunnen trekken.

   Tenzij je een daadwerkelijke bron hebt met het antwoord ga dan niet als een wijsneus bazuinen dat het Noud is. Houdt het bij een mening en niet bij een feit alsjeblieft.

 25. Nog een maandje geduld dan weten we wie erop de castfoto staat en wie niet.

  Bij RTL Boulevard zeiden ze:
  Wie staan er wel op en wie STAAN er niet op. Misschien dat er 2 personages gtst verlaten de dode en misschien ook de dader.

  – Bing heeft niks gedaan met die parachute huidskleur was te licht.
  – Lorena is de dader ook niet anders had ze niet met haar blote handen haar rits kapot geknipt, maar wordt wel hoofdverdachte als ze nog leeft.
  – Wiet weet ik niet zeker ze maakte wel foto’s maar ik denk dat zij het ook niet gedaan heeft.
  De rest weet ik niet

  Over de dode:
  – Maxime, Nuran en Rikki hebben de parachutesprong overleefd

  * Lorena zei volgens mij het is zo mooi

  Dan vallen Nina en Noud af

  – Het kan Lorena zelf zijn dat ze het licht ziet
  – Mike die haar hotel heeft afgepakt
  – Aysen heeft ze een grote hekel aan
  – Wiet vanwege de dood van haar moeder

  Dus deze 4 zijn mijn hoofdverdachte die dood gaan.

 26. Weet je veel mensen zitten op Mike dat hij doodvalt want veel wijst naar hem. Maar het is ook mogelijk dat hij de saboteur is..

 27. Ik denk dat aysen dood gaat want in de Cliff zie je dat degene die valt zwarte all stars aan heeft en in het eerste filmpje van paranoia zie je dat aysen zwarte all stars aantrekt.

 28. Ik heb even gerekend en als de zomercliffhanger van 2014 op 4 juli is, en het begint weer op 1 september, dan heb je de 5000ste aflevering van het 25ste seizoen, op 31 oktober 2013! zou een leuk idee zijn om dan een beetje met halloween te werken! dat zie je namelijk niet veel meer in nederland

 29. @Davey
  Bedoel je geen 2014? Het zou wel leuk zijn als er een halloweenfeest gehouden wordt in Dansatoria en dat dan Martine Hafkamp verkleed is. En een aantal inwoners schrikken waaronder Sjors.

 30. @Davey en @gtstfites
  Ja heel erg grappig halloween is toch meer voor Amerika en Australie 🙂 Maar zou wel mooi zijn idd. En ik denk dat er in de 5000ste aflevering iets heel erg spannendst gebeurd en ook dat er enkelen oude bekenden terugkeren een stuk 2 of 4 of wel meerder oude bekenden.

 31. Misschien heel ver gezocht hoor… maar in het filmpje waarin te zien is dat Wiet op de bruiloft van Nina aan het schieten is, zie je in het begin dat Sjors opgesloten zit. Daar is een groot schilderij te zien met daarop de tekst: Maxim(u).. Verwijzing naar de saboteur?

 32. Ik denk dat maxime samen werkt met ludo en aan mike een eind wou maken. En ik denk dat bing er wat mee temaken heeft omdat hij nu toch een al vast op het bureau zit en naar hem wordt nu toch niet meer gevraagd. Omdat hij er met het springen er niet bij was. Maar mike gaat sowieso de serie uit dus ik denk dat hij dood is idd.

 33. Morgen heeft de cast een BO op een camping in Zeeland, jongerencamping Duin en Strand. Mensen die ik ken zijn daar, misschien komen die iets te weten!

  1. De cast heeft nu vakantie, dus denk dat dit niet klopt, en anders heb je er niks aan omdat er dan toch een paar castleden niet aanwezig zullen zijn.

 34. Bij de foto met mike, rikki en nuran zie je in de lucht een soort pijl naar mike. Nog een extra reden waarom mike doodgaat.

 35. Het is Noud! maar bedoeld voor mike……. opdracht gegeven door Ludo. Mike heeft de nummers van de rugzakken snel verwisseld omdat hij er al bang voor was dat er iets zou gaan gebeuren.
  Nina boos op Ludo…

 36. Ik denk dat het Mike is en niet Noud
  * Louis Talpe had gezegd dat het niet te combineren is GTST en theater
  * Dat flexwet in januari 2014 is grote onzin kwam uit de Story (roddelblad)
  * Ik denk dat Nina diegene is die de Parachute heeft kapot geknipt (zo zijn de Sanders)
  * Lorena heeft alleen haar rits geknipt zonder handschoenen met die metaalschaar, of hoe dat gereedschap ook heet,
  * Diegene had een parachute pak aan toen het gebeurde

 37. Wie helpt er mee om het lijstje parachutenummers af te maken? Ik heb de laatste twee afleveringen herhaaldelijk gekeken en stop gezet. Zo heb ik de namen zoals vermeld op het bord in het parachutecentrum weten te noteren. De tweede rij zijn de nummers die de springers daadwerkelijk droegen tijdens de sprong.

  Maxime 34 34
  MIke 61 61
  Nina 13 …..
  (niet helemaal zeker) Noud 4… 45
  Lorena 23 ….
  Wiet ….. ….
  Aysen ….. ….
  Nuran ….. 21
  Rik
  (niet helemaal zeker) Bing
  Rikki 10 10

  En dan nog de vraag welk nummer er op de parachute die als tweede opengaat staat. Ik vind het lijken op nummer 50 (deze persoon heeft het dus overleeft!
  Opmerkelijk vind ik dat je bij Nina, Lorena, Aysen en Wiet in de scenes niet kan zien welk nummer ze dragen en ook dat Nina het ongeluksgetal draagt. Ik probeer een verwisseling uit te sluiten op deze manier.

 38. Het is Mike!!

  Op de officiele site van Louis Talpe:

  – Goede tijden , slechte tijden RTL NL Mike Brandt 2012 – 2013

  Bij zijn rol in Mega Mindy staat er bijvoorbeeld geen einddatum omdat hij er nog steeds inspeelt. Waarom dan wel een einddatum bij GTST? Omdat hij er dus waarschijnlijk uit gaat dit jaar.

  Mike zal dan dus de sprong waarschijnlijk niet overleven.

 39. Ik denk dat het Lorene of Wiet is.. Ik denk Aysen niet. Want dan was Nuran wel helemaal gek worden, ook al hebben ze ruzie het blijft wel haar zus. en Maxime is ook niet in tranen uit gebarsten, als het Nina was.. Of Noud dan hadden ze wel anders gereageerd. Want ze zijn allemaal behoorlijk rustig.. Behalve Rikki, en zij is de enige die om Wiet geeft.

  1. nee hoor het is aysun want ze wilt uit het programma en ik heb het gelezen op YouTube je moet in typen springlevend en er staat er zijn 4 redenen waarom aysun uit het vliegtuig dood is gevallen ik weet het echte antewoord dus

 40. Mike gaat, pas weg als gtst al lange tijd begonnen is, dat heeft die zelf bekent gemaakt, en het staat ook op deze site. zeg niet meteen dingen, als het nog niet eens bekent allemaal is. Wacht gewoon af wie het is, om alles. Roepen heeft toch geen zin, want we kunnen het nog niet eens weten wie het is.. Pas als die app ten einde is…

  1. Mensen vinden het leuk om te speculeren, suggereren en gedachtes te wisselen. Dat gebeurt hier nou eenmaal.

   En het feit dat Mike er nog een paar maanden inzit: Ze kunnen zijn verblijf in Meerdijk makkelijk een aantal maanden rekken, met coma’s en operaties. Ik denk niet dat het Mike is hoor, die is gevallen. Maar dat van die flexwet in 2014 wil nog niks zeggen.

 41. Mariska, dat weten we pas ongeveer over 3 weken, vandaag nieuw filmpje, Lorene heeft het overleefd, geloof je me niet? Kijk op de gtst app.

 42. Het word weer spanned 2 september. Ik ben ook benieuwd wie er naar beneden valt wie zou het nu zijn , zou het mike of aysen

 43. nou die nuran en de andere hebben wel geluk maar aysun niet die is dood gevallen op YouTube gezien typ in springlevend en je ziet het dat aysun dood is gevallen maar het is maar een pop zeg me zus tenminste

 44. Lorena is het niet want die land veilig in die gele paracute ik denk alleen nog maar aan Nina Aysen Mike Wiet.
  Want rikki land veilig..
  En Bing deed niet mee…
  Lorena lande veilig…
  Rick deed ook niet mee…
  Maxime had een telefoon met Jef…
  Noran die lande ook veilig…
  Noud had een telefoon met Laura…

  Dus ik denk alleen nog aan Mike Nina Aysen Wiet
  Wat denken jullie ? Laat een reactie achter !

 45. ik heb uitslag gevonden ratels op lost schoren paper uit dagboek van wied daarin ziet een helemaal begin wied en Nina weg op Roumen bij trouwfeest en doen schieten dat mislukt . wied idee toekomst bord kopen speling van geest. geest zie Nina moet dood weer niet . geboerd maar tent Nina en Noud kampbieren dus Nina nachtmerrie van Mieke Nina zwanger gekregen van wie Noud of Mieke ruzie .
  Nina denkt vader van Noud is . maar vrolijk zijn . en nu springlevend windkracht 7 west tussen noord daar vogel vormen pijl . Mieke achternaam is Talpe . spring vormen M.

  nog 1 ding wie gedaan kijk eens ludo mobiel bellen . ! hoe

Geef een reactie