Deze zomer blikken wij samen met onder andere fans en acteurs terug op het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. We stelden Marjolijn Touw een aantal vragen over haar ervaringen als Frédérique Weber dit seizoen.

Hoe vond je het om het afgelopen seizoen in GTST te spelen?
Ik vond het heel spannend . Er wordt heel hard gewerkt en was voor mij een heel andere wereld dan theater. Ik heb het heel erg naar m’n zin gehad . Ik weet nog dat ik heel vroeg in de studio moest zijn en het was nog winter in die tijd.

Wat was jouw hoogtepunt het afgelopen seizoen?
Het hoogtepunt was dat ik mocht zingen in de rol van Frédérique Weber . Ik vond de regisseurs ontzettend aardig en ze betrokken me enorm met de keuze van het repertoire . Zo werd de rol echt van mij.

Met welke acteurs kon je goed opschieten?
De acteurs zijn allen inmiddels zeer ervaren en gaven me heel erg het gevoel dat ik welkom was . Ik ken Jette al vanaf de kleinkunst academie en Bartho uit de nasynchronisatie studio. Het was echt een feest. Ferry combineerde theater ook met gtst dus dat schept wel een band

Zou je ooit nog terug willen keren in GTST?
Ik zou het ontzettend leuk vinden om weer eens langs te komen in Meerdijk na m’n tournee op het cruise schip. Als het te combineren is met mijn werk in het theater . Het was een mooie rol en het smaakt naar meer. Ook omdat ik m’n collega’s daar best een beetje mis..

14 comments on “Marjolijn Touw: “Het was een mooie rol en het smaakt naar meer.”

    1. Omdat te kunnen beoordelen, was haar aanwezigheid veel te kort, beste @Joost.

      Ik gun Jef een nieuwe liefde in GTST. Voor mij mag ze terugkomen.

Geef een reactie