• 25 juli 2013
 • Sybren
 • 32

Louis Talpe heeft een rol bemachtigt in een nieuwe Sinterklaasfilm. In De Club van Sinterklaas & De Pietenschool spelen Louis Talpe en Nicolette van Dam de ouders van Lucas (Sem van Dijk).

Louis is erg blij met zijn rol “Van sommige producties wil je gewoon graag deel uitmaken en dit is er zo één. De traditie van de Sint zal altijd blijven bestaan en niets is leuker dan voor een eerlijk en dankbaar kijkpubliek te mogen werken.”

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool gaan volgende maand van start en zal in oktober in première gaan.

32 comments on “Louis Talpe in Sinterklaasfilm

 1. Zal hij dit nog kunnen combineren met gtst en mega mindy? Of zou hij toch degene zijn die het niet zal overleven en gtst definitief verlaat.. ben benieuwd

  1. De opnames van GTST zijn al voorbij. De acteurs hebben vakantie. En de opnames voor deze film moeten nog beginnen. Dus Louis heeft alle tijd voor een film. En daarbij een film opnemen duurt geen eeuwigheid dus dan kan hij daarna gewoon weer naar de GTST Studio´s.

 2. Dat klopt, maar afleveringen worden niet meer gemaakt ervan. Denk na, heb jij nog nieuwe afleveringen ervan gezien dan duh.

 3. Ik denk dat wiet het is ze heeft eigenlijk niks meer te zoeken maar het kan ook een aanslag geweest zijn op iemand anders dat noud de parachut heeft gepakt en dan wordt wiet weer verdacht en zo begint alles opnieuw ligt te veel voor de hand met andere wooren ik den kd
  us gewoon dat wiet het is vanwege dat ze niks meer te doen heeft in gtst

  1. Ik weet echt niet wie dood gaat.. mike heeft een heel grote verhaallijn nu.. rosenboom nola.. ik denk niet dat hij het is.. nina.. geen reden waarom zij weg zou moeten momenteel.. heeft ook nola.. lorena.. zou kunnen maar ze is alles al kwijt dus denk ook niet dat zij het is.. wiet.. heeft inderdaad geen zak te doen daar in gtst maar ze heeft een doel: noud.. verder is ze net terug van weg geweest.. Noud.. heeft momenteel ook niets in gtst.. ja wiet en nina.. maar heeft gezegd dat hij nog lang niet van plan is weg te gaan bij gtst.. Aysen.. heeft zelf al gezegd in interview dat aysen nog veel verhalen heeft en dit pas t begin is van haar gekke ideeen.. ik weet t echt niet..

   1. Ferry doedens zei bij rtl boulevard dat er een bouwhuis weggaat. En maxime leeft nog. Dus waarschijnlijk heeft wiet nina vermoord!!!

 4. Heb er ook totaal geen idee van wie het zou zijn. Zondag zien we weer iemand landen en die kunnen we dan ook weer schrappen van de lijst. Denk dat het iemand zal zijn waar we het totaal niet van zullen verwachten

 5. ik weet niet hoor, maar Mike overleeft het. kijk ff veder dan je neus lang is.

  Gister opende je zo een pers bericht over de rozenboom. daarin wenste hij Lorena nog veel succes, maar dat bericht is later gemaakt dan die parachute val. Dus hebben ze Mike nog geïnterviewd na de parachute val. dus dat betekend dat Mike het overleeft en omdat hij het over Lorena heeft zal die het ook wel overleeft hebben.

 6. Misschien dat Mike nog wel leeft, maar dat kan je niet met zekerheid zeggen van Lorena. Aangezien Mike kan spelen alsof hij van niets weet ( over de sabotage : lees moord). Ten minste daar ga ik vanuit 🙂

  Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wie de sprong overleefd hebben. De rest blijft gissen tot wij meer weten.
  en als je het zo bekijkt kan bijna iedereen het zijn, van ieder castlid is er wel nieuws naar buiten gekomen, dat er iets” nieuws” op hen pad is gekomen.

  Alleen niet van Nuran, Maxime en Rikki als ik mij niet vergis. Verbeter mij als ikk het verkeerd heb. Van Aysen, Mike, Gigi, Marley, Noud en WIet wel !

  Ik persoonlijk hoop dan ook dat Nina eruit gaat, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het wel Wiet zijn 🙁

  1. Het klopt niet helemaal wat je in het begin zegt. Mike is gesprongen net als lorena dus natuurlijk weet hij dan dat ze dood is mocht zij het zijn. Kijk hij kan doen ‘alsof’ hij niet weet hoe. Of hij weet het echt niet. Maar als hij doet alsof ze nog leeft terwijl het gewoon logisch is dat hij weet dat het niet zo is slaat nergens op sorry.

 7. Ben ik het mee eens. Daarnaast hoeft het niet om te zijn dat Mike nog leeft dat het persbericht later is gepubliceerd dan de sprong betekend niet dat het ook daarna pas is geschreven of dat ze na de sprong Mike pas hebben gesproken. Dat kan allemaal ervoor zijn geweest. You never know

  1. Mij lijkt het juist logisch dat hij dan blijft ontkennen dat hij van de moord afweet. En dat zoveel mogelijk openbaar maakt, om te laten zien dat hij ´onschuldig is. maar zoals Mamma al zegt you never know wanneer die persbericht is geschreven. Dit terzijde ….

   Maar okay op twitter wordt er gespeculeerd over de cijfers bovenaan het persbericht. als je die nummer verandert in 16-01-2013 dan kom je op een oude aflevering van Nina die een ongekuk kreeg door toedoen van Maxime en Janine. Zou dat een verwijzing kunnen zijn naar Nina?

   1. Dat kan ja, maar dat ongeluk heeft Nina overleefd dus dat zegt opzich niets. Het kan ook zijn dat ze dan juist laten zien dat ze het heeft overleefd. Of het betekend helemaal niks en ze willen ons op een verkeerd spoor zetten. Er zijn zowiezo al veel dingen in de app waar iedereen helemaal paranoia van wordt en allemaal dingen gaan denken. We moeten gewoon afwachten. 😛

 8. @nickname dat klopt niet hoor. Gigi heeft in een interview met Peter van der vorst gezegd dat Gigi haar echte naam is.

 9. @Sal

  Denk inderdaad dat het een datum is iets anders valt er eigenlijk niet van te maken dus denk zeker dat het een verwijzing is naar die aflevering

 10. Lorena ook veilig geland, gisteren al gezien in de reclame 🙂 vandaag bevestigd met de app. Begint spannend te worden wie zou het zijn, aysen, mike, nina, noud of wiet.

 11. De vader van Bilal heeft de parachute van Rick laten sabboteren omdat hij geen moslim man is, zie mail.

  Rick was te laat dus de laatste die het vliegtuig instapte (Aysen), heeft uit haast de verkeerde parachute gepakt.

  Verwacht niemand….

 12. Het is sws niet Nina en niet Noud.

  Nina is Maxime’s nichtje, dus dan zou Maxime nooit zo rustig aan de telefoon zijn naar Jeff.

  Ook is het Noud niet, want dan zou Maxime wel Nina aan het troosten zijn.

  Blijven Wiet, Aysen en Mike over.

  Mike veeeeeel te voor de hand liggend, Wiet brengen ze zòvaak ik beeld om je op een dwaalspoor te brengen maar NIEMAND praat over die mail vd vader van Bilal aan Nouran….

Geef een reactie