• 2 juli 2013
  • Steven Koelma
  • 1

De voormalige GTST-actrice Lieke van Lexmond heeft goede hoop dat ze de ware ooit nog tegen gaat komen. “Het komt heus wel goed”, denkt Lieke.

“Het is alleen weleens lastig dat elke beweging die ik met een man maak nieuws is”, zegt Lieke volgens RTL. Momenteel is de actrice vrijgezel, maar eerder had ze een relatie met toetsenist Jeroen Rietbergen, acteur Marc van Eeuwen, zakenman Jurriaan Oerlemans en naar verluidt ook met polospeler Aki van Andel.

Ook al is Lieke vrijgezel, ze weet hoe het is om een trouwjurk te dragen. In de nieuwe film Toscaanse bruiloft trouwt Lieke. “Dit is al mijn derde huwelijk in een rol. Als Charlie ben ik in GTST al twee keer getrouwd met Nick Sanders.”

1 comment on “Lieke over de liefde: ‘Het komt heus wel goed’

Geef een reactie