Wij krijgen veel vragen over hoe de app precies werkt, waar je de codes vind, mensen bij wie de app helemaal niet werkt en waar de spelletjes zijn. Wij proberen in hier al jullie vragen te beantwoorden!

allereerst de app is te downloaden in de Android market en de Apple store, de app is te vinden onder de naam ”Spring Levend” of ”GTST”.  Als je bij het kiezen van een gebruikersnaam een kruisje te zien krijgt, heb je waarschijnlijk een Samsung telefoon daar werkt het gebruikersnaam kiezen niet. Het is overigens niet bij alle Samsung toestellen. Je moet dan een gebruikersnaam aanmaken op een niet Samsung toestel en dan zelf inloggen op je eigen telefoon, je komt nu als het goed is de app binnen!De eerste week heet ”De sabotage” Daar stonden al 6 artikelen (video’s of foto’s) Verder moest je ook nog 2 filmpjes ontgrendelen, onderaan deze pagina kan je de code’s van week 1 vinden. Op maandag schakelt de app vanzelf over naar een volgende week, zo niet dan kan je zelf de week kiezen bij de inhoudsopgave. We zitten op dit moment in week 2 “Het overspel” maandag waren de eerste 2 artikelen (video’s of foto’s) te zien. Op woensdag, vrijdag en zondag zal er meer informatie komen. Een aantal van die artikelen moet je ontgrendelen door code’s in te voeren. Die kan je op verschillende plaatsen vinden, op de radio, op de tv, op bushokjes ens. Op een van de dagen dat informatie vrijkomt zal je een filmpje te zien krijgen van het parachute springen je ziet dan iemand veilig landen. Zo blijft er aan het einde nog maar een iemand over die het dus niet overleeft heeft. In de overige filmpjes en foto’s kan je ontdekken wie de saboteur is! Spelletjes komen vanzelf vrij dan kan je ze spelen, daarom zijn het nu nog witte balkjes!

Codes week 1 ”De sabotage” 

Code 1: ”4745” werd onthuld door Ruud bij RTL Boulevard! 4745 is het nummer van de cliff aflevering

Code 2: ”Droom” werd onthuld na de laatste aflevering in de aftiteling!

Wij hopen dat al jullie vragen nu beantwoord zijn, heb je toch nog een vraag? stel hem dan hieronder en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! 

 

330 comments on “Hoe werkt de app: Spring Levend?

  1. Omdat er nog geen spelletjes zijn vrijgespeeld in de app.. kan later komen.. misschien deze week en anders een van de andere weken

  2. De spelletjes doen het wel in week 2.. je ziet ze alleen niet.. klik in het menu op spelletjes, dan zie je een leeg scherm, maar steeds als je boven de streep klikt start het spelletje vanzelf op. Je kan ook nog naar beneden scrollen.

 1. De persoon die als laatste overblijft, is het daar al zeker van dat die dood gaat of kan het ook zijn dat diegene zwaar gewond is?

   1. Ik heb laatst een aflevering gezien van Helse vakanties, je kan het wel overleven.. die vrouw is er heeel goed vanaf gekomen…

  1. ZEKER als het Mike is hoop ik dat hij dood gaat. En anders is het zoooooo nep als hij gewond is. Als je kijkt valt de persoon ook (voor zover je kan zien) deels op zijn hoofd dus dan is er al helemaal geen kans.

 2. Erg leuk die app bij week twee is na twee video’s alles blank …..erg leuk maar niet heus volgens mij zitten er in de app behoorlijk wat miskleunen….of Bugsss beetje raar dat we er verder niks meer mee kunnen

  1. Er zitten lege vlakken omdat de video’s nog niet vrijgegeven zijn. Dat gebeurd op woensdag en vrijdag en zondag

 3. Ik denk dat t mike is want, je hoorde ludo bellen enzoo en lorena met haar blikken, maar t zou ook aysen kunnen zijn door bing enzoo, maar sws 1 van die 2 xx En trouwens gtst bedankt van die cliffhanger!!! Nu durf ik dus never nooit parachute te springen, straks gebeurt het bij mij!!! OMG! Ik zou echt zooooooo bang zijn als dat gebeurde!

 4. Als ik klik op de inhoudsopgave ben ik nou bij 2 : het overspel maar wat moet ik daarbij doen ? Als ik daarmee klaar ben komt er een vinkje achter maar ik kan niets doen behalve 2 filmpjes bekijken wat ik al heb gedaan!

 5. Als ik klik op de inhoudsopgave ben ik nou bij 2 : het overspel maar wat moet ik daarbij doen ? Als ik daarmee klaar ben komt er een vinkje achter maar ik kan niets doen behalve 2 filmpjes bekijken wat ik al heb geda

 6. @fan wtf natuurlijk gebeurt dat niet bij jou weetje hoeveel mensen parachute springen en iemand heeft die parachute toch onklaar gemaakt -___-

 7. Ik heb me ingelogt via facebook..ik heb de code van het weekend in kunnen voeren maar de filmpjes werken voor geen meter de spelletjes doen het niet leeg vak.. Bij app store staan zoveel klachten snap niet dat ze er wat aan kunnen doen… Echt zwaar irritant.

  1. Jahh i know, ik overdreef, maar het is echt niet slim om vijanden te hebben als je een tijdje daarna gaat parachute springen…. :s

 8. Waarom kunnen sommige mensen wel de spelletjes spelen en sommige niet. Ik heb nog geen enkel spel bijv. En dit is toch niet helemaal eerlijk mbt de prijzen? Heb een samsung galaxy s3. Heb hem al twee keer opnieuw geinstaleerd maar helpt niet?!

 9. Goed dat GTSTFanclub dit op hun site zet. Op GTST Facebook wordt je werkelijk bedolven onder de (paniek) reacties. Het is niet dat de app niet werkt, maar men leest niet goed en is te ongeduldig.

  Ik heb dit artikel er net opgezet. Ik hoop dat iedereen hier iets aan heeft en wat ook niet onbelangrijk is, GOED leest en wat geduldiger is. De uitkomst komt voorlopig nog niet, jullie worden de hele zomer beziggehouden. 🙂

  Dank aan de redactie van GTSTFanclub.

  1. Ik lees wel goed, en heb engelengeduld. Maar nu in week 3 heb ik nog geen 1 filmpje kunnen bekijken.
   Omdat ze simpelweg niet laden.
   blijft zwart beeld met balkje eronder voor pauze en play.
   maar er staat 00:00 minuten bij.
   dus geen filmpje e zien.

   samsung galaxy s3

 10. Heey gtst fanclub ik kan alle spelletjes gewoon doen ik klik op een wit vakje en dan start het spel!!! dat is pas geluk!!!!

 11. Ik vind het niet normaal dat je op een ander soort toestel een inlog moet maken om dan te kunnen gaan spelen op een samsung.
  Sorry hadden jullie de app niet beter kunnen maken. Niet iedereen heeft een beschikking over een ander toestel.
  Kom maar met een andere oplossing en maak die app fatsoenlijk toegankelijk voor iedereen.
  De eerste week mag al niet meer meetellen bij de spelletjes met de prijzen ivm oneerlijkheid.

   1. Waarom kunnen somigge wel al de spelletjes spelen vanaf week een en andere zoals ik nog niks kunnen spelen in week 2

 12. Jullie zeggen wel heletijd dat ludo t heeft laten saboteren? Hoe dan hij wist niet eens dat mike mee sprong? Hij dacht alleen wiet ik heb hun nergens het zjen zeggen tegen ludo.
  Dis ludo heeft sowieso helemaal niks te maken met de sabotage. Ze willen jullie alleen laten denken

   1. Sanders4ever , ik zie t mensen toch schrijven dat ze denken dat mike het is door ludo. En ik denk al helemaal niet dat ludo noud wat doet anders is die nina kwijt. Ik denk indd dat noud of nuran is gevallen maar niet door ludo

     1. Wat is de code van dat plaatje waar kwebbel op staat…?

     2. heb jij al de nieuwe afbeeldingen van deze week want ik heb bij week 2 nog maar 2 openstaande dingen en ook nog helemaal geen spelletjes

  1. Ludo: ”Zou je nou wel heengaan Je zoekt gezelschap met mensen waar je problemen mee hebt, met Mike, met noud en wiet” dus hij weet het wel degelijk

 13. Ik ben wel eens benieuwd naar jullie ideeen over wie het gedaan heeft, en wie er gevallen is.

  Mijn redenatie, niet eens zozeer aan de hand van de verhaallijnen, maar wel van de rol die ze op het ogenblik spelen

  Mike: Net een nieuwe verhaallijn omtrent de Rozenboom en Nola, is het dus niet

  Lorena: Net een nieuwe verhaallijn omtrent de Rozenboom, is het dus niet

  Nina: Net een nieuwe verhaallijn met Mike als vader van Nola, is het dus niet

  Nuran: draagt nog het geheim van Danny met zich mee, wat onherroepelijk nog uitkomt en de gastrol van Celine Purcell die ook met Nuran te maken krijgt, lijkt me dus niet

  Aysen: is nog zwaar verwikkeld in de verhaallijn van Bing, Danny, Menno en Monica, lijkt me dus niet

  Rikki: nieuwe verhaallijn als Sjoerd terug is (Sjoerd die haar terugwilt), daarnaast nog nodig in de verhaallijn van Tim. Daarnaast lijkt het me onwaarschijnlijk dat Rik zijn eigen dochter ziet neerstorten

  Maxime: heeft geen enkele verhaallijn, en zou dus slachtoffer kunnen zijn, al verwacht ik van niet

  Wiet: zal niet neerstorten, wel verdachte voor het doorknippen van de parachute. Heeft waarschijnlijk bloed op haar vinger door die vijl die ze in haar handen prikte, en er zal dus DNA te vinden zijn op de parachute.

  Noud: voornaamste potentiële slachtoffer. Verhaallijnen zijn afgerond, heeft aangegeven dat hij geen vader meer wilt zijn, en ook met Nina is het uit.

   1. Aysen is al vervangen voor de nieuwe vlam van Lucas dus zij is voor mij de meest voor de hand liggende.. Bing wil de gevangenis in wat op zich raar is met zijn fobie.. dus dat zou de dader kunnen zijn..
    Maja misschien is de wens wel de vader van de gedachte 😉

   2. Als je al verder bent kan je zien dat rikki, maxime en nuran nog leven! Maar aan hun reactie te zien lijkt het er op dat zij bet niet gedaan hebben!

  1. Misschien is het juist wel Mike. Hij bezit nu de rozenboom. Als hij het niet overleefd/in coma raakt, gaat het bedrijf naar Nola toe en omdat zij te klein is hiervoor gaat het bedrijf misschien wel naar Bianca of Nina. Alles kan haha.

 14. Oke de spelletjes komen op een bepaald moment vrij. Maar hoe kan het dan dat een vriendin van mij ze al wel kan spelen en ik zelf nog niet? En we zitten allebei un week 2

  1. Wij horen veel mensen die dat hebben, maar daar kunnen wij je helaas geen antwoord op geven. Daar moet je toch echt bij de makers van de app zijn

 15. Hier mijn suggestie over wie neerstort.
  Rikkie – Blijft leven. Verhaallijn met Tim en Sjoerd is nog niet klaar. De lijntjes worden net klaar gelegd voor volgend seizoen.

  Nuran – Blijft leven. Rik die vreemd gaat. Ruzie aysen. De bruiloft en geheim van Danny. Nog te veel lopende verhaallijnen.

  Wiet – Romance met Noud is haar verhaallijn. Zoveel heeft ze niet. Kan verdacht zijn.

  Nina Noud Lorena en Mike – Allemaal nog verhaallijnen met elkaar. Lorena hotel kwijt. Dat moet nog terug. Noud is nog niet klaar met Nina en Wiet. Nina verhaallijn met Noud en Wiet en Mike en de baby.
  Mike heeft ook nog tal van dingen lopen. Die blijft ook nog even. Het zelfde geld voor Aysen.

  Maxime daarintegen geen enkele verhaallijn.
  Had aardig wat regeltjes de aflevering en kwam symphatiek over. Liep even weg om Rick te bellen. Mischien een check gemist van de parachute?
  En Ludo die belde werd gehoord door Lucas. Dit kan een nieuwe Sanders verhaallijn opleveren. Maxime dood. Lucas vermoed dat Ludo erachter zit.
  Dus ik zet mijn geld op Maxime in

  1. Best wel slimme suggestie, maar ik daarin tegen denk dat t mike is die neerstort, je zag al die blikken van lorena en het bellen van ludo dat hij zijn dochtertje wil beschermen en dat mike dus nu het hotel heeft en nola mag zien, veel vijanden die wraak willen nemen. Maar eigenlijk zou het iedereen kunnen zijn, wie weet zijn de parachutes per ongeluk verwisseld, niemand weet t…??

 16. Als Nina zegt tegen Mike dat hij weg moet en noud zegt ga maar weg ( bij het parachute passen, de aflevering voor de cliff!)dan zie je op de achtergrond bing witte handschoentjes aantrekken en later als iemand de parachute saboteert zie je dat diegene witte handschoenen aan heeft, dus ik denk dat bing gesaboteerd heeft! Maar bij wie?

  1. Volgens mij heeft iedereen witte handschoenen aan maar ik den ook dat bing het heeft gedaan. Aysen heeft geen verhaal lijn meer en als Bing gearresteerd word zegt die veel plezier jammer dat ik het niet kon zien. In de app zie je dat aysen op de computer opzoekt hoe je een parachute onklaar moet maken, ik denk voor bing. Ik denk dat Bing hier op een al van adere manier is achtergekomen en het bij haar heeft gedaan.

  2. Mike is het op zeker niet want er staat op inet ( gedateerd op 23 april dit jaar) dat hij TIJDELIJK de soap gaat verlaten…. dus hij komt terug en gaat er waarschijnlijk vandoor met Lorana’s geld.. want het lijkt me sterk dat je zoon val kan overleven.

 17. Ik heb een samsung galaxy s4, en ik kan vanaf week 2 geen spellen enzo spelen en bekijken…. doe hier a.u.b wat aan!!

 18. Ik heb een samsung galaxy tab, en ik kan de filmpjes niet afspelen na de update van de gtst app. Wat kan ik hier aan doen?

 19. De rest van de vakken komen pas woensdag, vrijdag en Zondag online, dus geen paniek als je alleen de eerste filmpjes kan zien want de rest komt dus pas later.

  goed de begin post lezen dus

 20. Waarom kunnen andere wel de filmpjes zien en ik niet? En waaaromals ik op een filmpje drukt gaat ie wel aan maar er komt geen beeld en ook heen geluid en de speletjes doen het wel bij andere warom niet dan bij mij??!

  1. Dat zijn fouten die wij ook niet weten! We zijn niet de makers van de app, voor zulke vragen moet je bij hun zijn.

 21. Trouwens als ze in het vliegtuig zitten en wachten op Rik. Zegt Nuran: Zonder Rik hoeft het voor mij niet. en Maxime staat er dan op om toch door te gaan met de sprong. Zij kan ook iets gedaan hebben want zij is dan de enigste die echt door wil gaan. Daar bedoel ik mee dat ze er zeker van kan zijn dat haar slachtoffer om het leven komt. Maar ik kan het ook mis hebben aangezien zij de persoon is die de sprong betaald heeft.

  1. Misschien wel ja.. juist omdat zij zo onschuldig is met alles en nogwat zou het juist zo schokkend zijn als zij het heeft gedaan..

 22. Ik denk dat je er alleen achter kan komen via de app want iedereen die springt heeft wel ruzie met iemand ze hebben ruzie met elkaar daarom , het is gwn de bedoeling dat iederee gaat nadenken de hele vakNtie over de sabotage en wie er waarschijnlijk overlijd . En het kan altijd nog die man van de parachutes zijn in opdracht van iemand.. en monica is ook ineens weg

 23. Ik heb geen geluid meer in de app ! Bij de eerste week deed het geluid het nog wel! (iPad) en het ligt niet aan de iPad want in andere programma’s doet mijn geluid het wel

 24. Ik zou mike denken maar op het laatst kijkt toevallig rick naar degene die valt en waarom zou de camera met zijn gezicht eindigen? Daarom denk ikaan Nuran en mike per ongeluk de rugzak van Nuran had gepakt?

  1. Rick ia sowieso gewoon in shock dat hij iemand keihard neer zier storten zonder parachute.. Van die afstand kan hij echt niet zien wie er valt

 25. Het is in elk geval niet Noud. Dat is uitgesloten.
  Of GTST heeft zijn werk niet goed gedaan.
  Op de video van de cliffhanger is namelijk uitstekend te zien dat degene wiens parachute niet open gaat geen baardje heeft. Noud had tijdens de cliff wel een baardje.
  Het is of Rikki of Nuran. Is te zien aan de lach en mond als je filpmje op slow-motion afspeelt.

  1. Zo dacht ik ook (ik had een screenshot gemaakt), maar je kunt best duidelijk zien dat de persoon een man is (structuur van het gezicht), maar waarschijnlijk zijn voor de sprong stand-ins gebruikt (de cast van gtst gaat waarschijnlijk zelf geen parachute springen). Maar ik denk dat het iemand is waarvan je het niet zou verwachten.. (Denk aan verwisselen van parachutes). Persoonlijk denk ik ook aan noud ..

 26. Hoe kun je zien of degene die valt wel of geen baardje heeft?! Die persoon heeft een soort van bivakmuts op dus lijkt me niet zichtbaar. Daar hebben ze wel over na gedacht.
  Mijn vermoeden gaat ook naar Noud toe of Aysen…. na ja het kan iedereen wezen. Ben erg nieuwschierig wie het uit eindelijk is 🙂

  1. Ik denk echt mike, maar door al deze reacties veranderen mijn gedachten en slaan op hol, iedereen kan het zijn! Blij dat rik het sws niet is, hij is juist wel een leuk personage. Maar wat zou hij doen, zou hij ernaartoe rennen of hulp halen ofso, en de rest die eromheen landt… Wat doen die?

 27. Heb de film goed bekeken en gekeken wie er allemaal nog met hun gezicht in beeld komt. De enige die ik niet zie is Nina.

  De persoon die valt heeft een zwarte sjaal voor de mond. Ik weet niet waarom, maar ik denk dat het Nina is die neervalt met een verkeerde parachute.

  Er is al twee keer een doelgerichte aanslag geweest (tijdens de bruiloft door Wiet en later door Amy, haar halfzusje)op haar leven en nu is ze dan wel niet het doel, maar het lot bepaald.

 28. Nina zal thuis wel verteld hebben dat Mike mee sprong. Misschien hebben Mike en Maxime van parachute gewisseld en valt door Ludo’s schuld Maxime dood? Zij heeft niet echt een verhaallijn meer in de serie..

 29. heyhey!
  ik had de app gedownload.
  maar als ik op de video’s klik krijg ik KAN VIDEO’S NIET AFSPELEN. en ik zie inderdaad ook geen spelletjes.
  wat heb ik fout gedaan ?

 30. Mike kan het niet zijn, want het is al lang bekend dat hij er in februari tijdelijk uit gaat, dus dan kan hij nu niet dood vallen

 31. Volgens mij heeft Bing de parachute gemold:
  * Ik hoop dat ze dood valt
  * Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat ze nergens aan de bak komt
  * Stop me maar in de cel

  Off-topic:
  Ik las dat Cyntia Abma 5 weken vrij heeft, dus dat zou betekenen geen flexwet. Dat zal denk ik ook voor Joep Sertons gelden.

  1. Daar kunnen wij helaas geen oplossing voor bieden, er zijn meer mensen met dit probleem. Je zal moeten wachten op een oplossing van de makers van de app!

 32. Maar toch zou het ook Rikki kunnen zijn die naar beneden is gekletterd. Robin Martens speelt inmiddels (bijna) drie jaar in Goede Tijden, zij zit tegen de flexwet aan volgens mij. Of Rikki dan de val overleeft, die kans lijkt mij zeer klein. Maar er lijkt van alles mogelijk te zijn, ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen!

 33. Morgen of vrijdag komt een filmpje van een personage die veilig is geland.. Pffff vind echt klotahh

  En trouwens over dat ludo gedoe.. Anders had je t nina wel horen zeggen

  En waarom is er een flasback van die maxime janine ruzie? Op de app? Hmm

 34. Ik heb de spelletjes allemaal gespeeld die je kon spelen en er staat bij mijn score 0 heeft een van jullie dat ook??? HELPmpleasee??

 35. Hieronder 2 reacties van ander forum

  Ik heb ergens gelezen dat het zou gaan om een speciale operatie voor Tim.
  Dit om Julia en Anton te helpen.., Zie er ergens wel logica in hij ziet Anton als een goeie vriend en dat hij en Julia opeens hebben liggen batsen was niets voor niks.

  Dat zal het uiteindelijk wel blijken te zijn denk ik. Ludo zit echt niet achter de sabotage, anders zou hij schuldig zijn aan moord en dat is iets waar Erik de Vogel altijd tegen was; Ludo kan en mag niet moorden.

 36. Weet iemand het wachtwoord voor het plaatsje: vindie parachute on…
  Super vaak geprobeerd maar krijg hem niet open.

 37. Personen die voor mij afvallen
  * Aysen is niet de gene die naar beneden valt. Aysen is niet zo groot als die persoon die naar beneden valt.

  * Robin Martens (Rikki) krijgt alleen een flexwet en keert daarna gewoon terug

  * Wiet zit ruim een halfjaar terug bij de vaste cast.

 38. MENSEN LEER EENS LEZEN!!

  ipv direct te gaan schreeuwen wat de code is.
  Die is ongeveer al 3x genoemd..

  waarom de app het niet doet staat helemaal bovenaan.

  zucht..

 39. Ik hoop dat het niet Lorena Maxime Rikki Noud Nuran Aysen Wiet het zijn.
  Nina hoop ik ook niet dat die valt.

  Ik hoop wel Mike. Iedereen zegt dat Mike eruitgaat voor 3 Maanden in Februari 2014 maar wie had het gedacht dat dit allanger bekend was en dat ze bij GTST ons aan het misleiden zijn? Dat wij denken Mike is het niet?
  Maar we zagen Ludo bellen. Of diegene snel iets kon regelen? Nou ik denk dat niet Mike of Noud de parachute heeft genomen maar juist Nina. En dat zij dus onschuldig slachtoffer wordt. Dan zien we Ludo met een schuldgevoel en dat kan veel spannende verhaalijnen opleveren. Lucas die iets gehoord heeft. Janine verdenkt Ludo ook al van mishandeling en ontvoering van Mike. Dus ze denkt dat Ludo het gedaan heeft om Mike te vermoorden maar dat Nina dus dan de parachute heeft genomen. Maxime was ook bij Nina en Ludo toen Ludo Nina probeerde om te praten dat zij niet moest gaan.

  Dan zou je bijna denken Ludo heeft iemand ingehuurd om Mike of Noud te vermoorden. Maar dat hij dus bang is dat Nina dus de verkeerde neemt. Maar dan moet Ludo juist ook Maxime ompraten. Maar toch ging Nina uiteindelijk. Volgens mij zagen we toen Ludo drinken? En een blik dus volgens mij is hij erg bang dat het verkeerd afloopt en dat het Nina of Maxime uiteindelijk de slachtoffer worden.

  Maar waarom hoop ik niet dat Noud het is? Omdat anders Jef en Laura niet veel banden meer hebben? En met Noud kun je nog veel mee.

  Lorena Maxime en Rikki zijn ook mijn favoriete spelers dus hoop niet dat het hun is. En aangezien Lorena nog wel verhaalijnen heeft en ook er nieuwe gaan komen. En Rikki krijgt ook nieuwe verhaalijnen. En Maxime heeft op dit moment nog geen verhaalijn. Maar wat ik denk is dat de verhaalijnen Janine/Maxime/Maarten weer heropend zal worden.

  Wiet hoop ik ook niet. Al hoop ik wel dat ze weggaat. Maar volgens mij zeiden ze toch toen Wiet net terugkeerde dat Wiet iets duisters met zich mee heeft gebracht? En dat moet denk ik nog steeds gebeuren. En Wiet zit pas een half jaar in dus die zal het ook niet zijn.

  Aysen en Nuran hoop ik niet. Wel heb ik het idee dat Aysen eruitgaat dus in gevangenis of uiteindelijk vermoordt wordt maar dat gebeurt denk ik pas later in het seizoen. Nuran heeft nog veel verhaalijnen. Straks met Rik en Femke. En Nuran moet nog steeds de waarheid vertellen over Aysen en Danny. Dat zie ik ook nog gebeuren.
  En ze laten echt niet weer een vrouw voor Rik doodgaan. Eerst Anita en dan zijn broer Danny. In korte tijd. Dus denk het niet. En aangezien je met Nuran ook de andere kanten op kan gaan.

  Dus dan blijft het Mike of Nina? Of toch iemand anders die wij niet verwachten.

 40. Haha ik vind het wel een beetje raar dat de familie bouwhuis niet gesprongen heeft , Tim is desnoods Rik zijn schoonzoon , en in de serie kunnen de bouwhuisjes het prima vinden met elkaar, terwijl Mike nooit met Rik omgaat , en wat heeft Rik of nuran met Nina ?

 41. De 2e code is femke en het eerste moet je het eerste spelletje een keer spelen en dan heb je een foto van die plek daar.. Als je goed kijkt helemaal rechts zie je iemand bij de trap/deur staan

  1. Dat zag ik dus ook maar weet dus niet wat je ermee kunt.
   Het leek mij in ieder geval op Aysen.
   Want als je goed kijkt zie je dat het iemand is met lang zwart haar.

 42. Hallo
  Het is vandaag woensdag en ik zou er nu toch filmpjes bij moeten krijgen maar die krijg ik niet
  Ik heb een iPhone daar licht het waarschijnlijk niet aan maar waar dan wel ??

 43. Hallo,

  met mij iphone kan ik niet inloggen via me rtlid account en ook niet met me facebook account. Hij geeft dan dat er geen email ingevuld is en ongeldig is als ik een spelersnaam gekozen heb.

  Wat moet ik hier mee doen?

 44. Super leuk is die app vorig jaar heb ik hem ook gedaan. Alleen ik begrijp niet waarom HET OVERSPEL er ook bij staat daar weet ik de antwoorden niet van

 45. Ik vind dat de app prima werkt. Ik heb het eerste spelletje gespeeld en de filmpjes doen het prima! Erg leuke app!
  Ik had nog wel een vraag. Bij de FAQ vraag hoe je meer punten kunt verdienen staat het volgende antwoord: Daarnaast kun je extra punten verdienen door het verzamelen van bepaalde punten op de kaart.
  Wat voor een kaart wordt hier bedoeld?

 46. ik weet echt niet wie het is, ookal denk ik wel dat het mike is omdat iedereen iets tegen hem heeft en ook omdat ludo toch iets in zijn schild zat te voeren. Maar het kan geen nouran zijn denk ik omdat ze nog de bruiloft heeft en nog met het verhaal zit van danny en dat moet ook nog uitkomen want daar zit nouran de hele tijd al mee. Verder denk ik niet dat het maxime is omdat als zei dood is het eigenlijk helemaal geen consenquenties heeft in het verdere verhaal omdat maxime in geen een verhaal lijn zit. Misschien kan het nina zijn maar dat lijkt me wel onwaarschijnlijk omdat die nog een verhaallijn heeft met Mike en Noud en Wiet. Ik zou denken dat het Mike is maar dat wist Ludo niet dat hij meeging. In GTST kan alles, dus ik denk dat we moeten wachten tot de ontknoping

 47. Ik wil graag de spelletjes en filmpjes bekijken van vorige week. Maar bij spelletjes staat alleen die van deze week en nergens kan ik iets van vorige week vinden

 48. heey ik kan de spelletjes wel spelen alleen ik kan geen video afspelen hoe kan dit heeft iemand hier een oplossing voor

 49. Hoi wat is he code woord van week 2 ik kan het nergens vinden en ik heb geen fachbook of twitter ik ben nog maar 11 snapt u!

   1. Hoi wat is de code van week 2 niet het codewoord maar de code ik kan hem nergens vinden en ik heb geen fackbook en twitter ik ben pas 11 snapt u?

 50. Jullie krijgen vandaag of morgen een filmpje te zien wie veilig is geland. Spannend. Ik zelf kan het spel niet spelen omdat ik geen wifi thuis heb. Ik lees gewoon allemaal jullie berichten haha

 51. Heeft iemand er al aan gedacht dat het Maarten wel eens kan zijn die de parachute heeft gemold? Misschien is hij terug gekomen om toch Jeanine te ‘helpen’… Dan is het inderdaad Maxime die neervalt!

 52. Ik denk dat je het niet kunt weten en aan de hand van de video´s en afbeeldingen eruit moet halen wie er is neergestort…
  Ik vond het namelijk nog al overduidelijk toen ze zeiden: “let er op dat je je eigen parachute pakt” dus misschien heeft iemand anders de gesaboteerde parachute gepakt dan bedoeld…

 53. Ik denk dat je het nog niet kunt weten wie er is neergestort en dat je dat moet uitvinden aan de hand van de video’s en afbeeldingen…
  Vond namelijk dat ze nogal de nadruk legde op: “let er op dat je je eigen parachute pakt”
  dus misschien heeft wel iemand anders de gesaboteerde parachute dan bedoeld…..

 54. Waarom doen de filmpjes het niet met geluid? Me geluid staat aan maar hoor niks,hebben andere er ook last van?het ligt niet aan mij geluid want de rest doet het,

 55. ik heb alles geprobeerd maar ik kan de app niet krijgen op mijn telefoon baal er wel van leek me wel een mooie app maar goed moet maar afwachten tot gtst weer begint 🙁

 56. Maxime heeft weliswaar geen boeiende verhaallijnen momenteel.

  Maar genoeg vijanden waarmee nog boeiende verhaallijnen worden gemaakt.

  – Nick ( de schrijvers zijn nog lang niet klaar met NickMaximeLudoJanine

  – Maarten

 57. Hey,
  Weet iemand of je ook de app kunt gebruiken zonder facebook? Ik heb eb wil geen facebook, maar ik kom dus niet verder..

 58. Er lijkt mij een ding wel op te vallen. In het filmpje ‘ de voorbereiding’ heeft aysen hetzelfde shirt aan als in de scene waarin bing wordt opgepakt. En aangezien Bing de ochtend van de dag dat ze springen wordt opgepakt lijkt mij het logisch dat deze scene waarin aysen dus hetzelfde shirt draagt en het donker buiten is de avond is van de dag van de sprong. Dus nadat het ongeluk is gebeurt zoekt aysen het op op internet. Dus zij heeft het overleefd als deze theorie klopt.

 59. Volgens mij staat op het plaatje van kwebbel bovenaan de vriendenlijst Dennis Alberts.. Hoe kent Femke hem? Wat heeft dat er mee te maken? Komt Dennis weer terug?

 60. Shirt Aysen.

  Nog even terugkomend op het shirt wat aysen s’avonds weer aanheeft na de sprong. ( als dat klopt)
  Zou het denkt ik ook Nuran niet zijn die valt. Lijkt me niet dat aysen dan zo rustig dingen over die parachute kan opzoeken. Lijkt me dat je die avond na de sprong behoorlijk van slag bent als het je zusje is.

 61. Ik kan goed lezen wat ik wil maar al twee weken bijna kan ik geen spelletjes spelen mijn balkjes zijn wit zoals bij veel. En ook al klik ik erop er komt niks. Maar ik zie wel topscores steeds hoger worden. Het is niet eerlijk dat het op zon manier gaat.

  1. De eerste hint dat hij ergens komend seizoen weer opduikt. En dan krijgen we de liefdes driehoek Lucas- Menno- Bilal… En Bilal zal nuran wel steunen als ze erachter komt dat Rik vreemd is gegaan….

   Nuran blijft dus zeker leven. Ik zet mijn geld nog steeds op Mike.

 62. hoe krijg een hogere score blijf alleen op 80.000 haken hoger kom ik niet en de topspelers hhebben er wel meer dan 120.000

  1. Ja ik heb precies hetzelfde. Weet ook niet hoe die andere mensen zo’n hoge score halen. Er zal vast een trucje zijn die wij niet weten

 63. Ik denk dat Lorena Mike zijn parachut heeft gesaboteerd. Zodat ze de rozenboom weer terug krijgt. Ik kon bij een spelletje de camerabeelden zien en daarop is duidelijk een vrouw te zien….maar goed dit zijn ook maar vermoedens

 64. Op de foto van deze week van de binnenkant van de hangar zie je rechts in de hoek bij de de deur als je goed kijkt iemand die op Aysen zou kunnen lijken.

 65. Hoi,
  allereerst de code van vandaag is 0510..

  Ik denk dat het Nuran sowieso niet is, aangezien haar verhaallijn interessanter wordt omdat de vader van Bilal er weer word bij betrokken ( de app) en natuurlijk dat met Femke. En dat van Danny.
  Wiet word waarschijnlijk als verdachte gezien aangezien ze ‘gestoord’ was en daarbij poging tot doodslag heeft gedaan. Het zou niet logisch zijn als zij doodgaat.
  Noud kan het zijn, misschien dat Ludo boos is of Nina op hem vanwege Nola ?? Maar zijn verhaallijn wordt eigenlijk wel interessanter, ruzie met Ludo en Nina, geen vader meer van Nola en dan ook nog dat ding met Wiet en Nina.
  Aysen kan het niet zijn, denk ik, omdat zij bij die app googelt op parachute onklaar maken. Maar daarintegen denk ik ook weer wel omdat Bing, ondanks zijn angst, zegt ‘Sluit me maar op’.
  Nina lijkt me onlogisch maar wel mogelijk, Nina heeft nu de verhaallijn van Nola kwijtraken, uit met Noud enz. Maar Mike kan het bij haar hebben gedaan omdat hij van haar afwil omtrent Nola.
  Mike kan het zijn, omdat Ludo een telefoontje heeft gepleegd over Nola enz., maar zijn verhaallijn is te interessant.
  Rikki kan het zijn, haar verhaallijn is niet meer zo interessant. Maar Rikki had geen vijanden, naja, niet echt dan. Dus dat zou onlogisch zijn.
  Maxime heeft niet echt een verhaallijn meer, en Janine haat haar omdat Maxime haar familie heeft afgepakt. Zou kunnen.
  (ik weet niet of ik iedereen heb gehad lol, maar oke.)

  Ik denk dat Aysen het heeft gedaan bij de parachute van Bing en dat iemand die heeft gepakt perongeluk.
  Of dat Bing het heeft gedaan bij Aysen..
  Dat denk ik eigenlijk, maar ook wel dat het Ludo kan zijn bij Mike maar dan klopt dat van Bing en Aysen niet.. Dusss.

 66. Ik kan de filmpjes die beschikbaar zijn nog steeds niet afspelen.
  Ik zie wel dat het filmpjes zijn, maar als ik ze aan klik blijft mijn mobiel laden en blijf ik zwart beeld houden..
  Ik heb een LG L5.
  Nog iemand met dit probleem? 🙁

 67. Ik heb maar 1 spel: “orde op zaken”
  Klopt dit? Of hebben jullie al meer spellen?
  Als iemand meer spellen heeft, hoe krijg je dat voor elkaar want als ik op die witte vlakken druk gebeurt er niets

 68. De app werkt over het algemeen goed, alleen ik kan de filmpjes niet afspelen! Ik denk dat dit an de app ligt want via youtube e.d. lukt het wel gewoon! Ik wil deze filmpjes graag zien maar krijg steeds de melding dat dit filmpje niet kan worden afgespeeld. Ik heb wel een goede wifi-verbinding. Hoe komt dit??

 69. Ik kan de ap niet vinden in de play store heb de mogelijk heden aan het begin al ge probeert ik heb een androoit tebelt van arnova

 70. Ik denk dat het niet de bedoeling is om die persoon te laten vallen en dat zij/hij dan de verkeerde paraguut pakt.
  Mag best reageren wat jullie hier op denken

 71. Ik denk dat het Wiet is die valt, Maxime Nouran en rikki kunnen het sowieso niet zijn, Nouran en Wiet zijn erg overstuur, en Rikki zou het ergst overstuur zijn als het Wiet zou zijn,

 72. Alleen 1e spel ruim de hangar op doet het omdat deze eerst bij de video’s stond. Verder lege vakken bij spelletjes. Dubbel klikken helpt niet. Uit vele reacties op internet begrijp ik dat dit alleen bij apple werkt en niet bij samsung. Video’s doen het wel. Vreemd dat aan het einde van week 2 er door de makers niks aan gedaan is, zelfs geen reactie te vinden op internet wat er nou aan de hand is en hoe lang het gaat duren voordat het verholpen is. Meedoen voor prijzen heeft zo geen zin. Slecht geregeld, RTL ga je schamen!

  1. Bij Samsung werkt het nu goed, bij Apple liggen nu de problemen. In de Apple versie kan je alle spellen als spelen bij Android komt er elke week 1 spel vrij. Apple heeft ook problemen met de filmjes, Android ook af en toe. ligt aan de grote van de app en hoeveel geheugen op je telefoon staat!

 73. Waarom krijg ik geen geluid bij die app.. Dit moet toch gewoon kunnen of niet ? Hoor in ieder geval niks bij filmpjes bijvoorbeeld en zie ook geen geluid staan Hmm of heeft iedereen dat haha

 74. Hoe krijg ik na het spelen van het ”orde op zaken” (week 2 pagina 2) de foto van de hangar waar ik al meerdere over heb horen praten? Heb het spel al tig keer gespeeld, maar krijg geen foto’s en ik denk zo ook geen batch voor deze week. Help!

 75. Ik dacht eerst dat Wiet eruit zou gaan. Een reden voor Sjors om weer terug te keren, logisch te verklaren omdat er nog al wat mensen zijn die een hekel aan haar hebben, en ( als ik me goed herinner ) was er een gerucht dat Wiet niet al te lang in de serie zou blijven. Alleen 1 ding. Pip staat op de castfoto. En aangezien er niemand op de set van de foto mocht kijken , laat staan filmen, kun je daaruit concluderen dat er iemand niet opstaat. Als je daar dan weer van uit gaat, staan sowieso Lucas, Noud, Wiet en Rikki op de foto. In de app is te horen dat het Maxime ook niet is, die ter pletter valt. Dan houden we nog over:
  Mike
  Aysen
  Nina
  Lorena
  Nuran

  Vanaf dit moment kan ik alleen maar gissen. Lorena lijkt me niet logisch, er is net een nieuwe verhaallijn geopend. Aysen heeft een te uitgesproken karakter, ik denk niet dat de schrijvers haar eruit zullen schrijven. Nina zal zoals gewoonlijk niks overkomen, daar zorgt haar pappie wel voor. Bovendien klonk Maxime veel te koel aan de telefoon. Als het over haar “lievelingsnichtje” zou gaan, zal ze toch wel wat paniekeriger zijn ? Toen ik even logisch nadacht, kon ik niet geloven dat Nuran dood zou gaan. Dat zou zo onlogisch zijn. Rik die 2 keer z’n vrouw/verloofde verliest ? Eerst Anita, ( en later ook nog Danny ) en nu Nuran ? Denk het niet, dat is nog al ongeloofwaardig. En Mike… Wat heeft Mike nog voor verhaallijnen ? Z’n dochter, het hotel, Bianca. Die lijnen zouden het kunnen hebben als Mike doodgaat. Nola heeft geen vader meer, Noud voelt zich schuldig omdat hij nu ook geen vader meer is. Het hotel word verkocht of bijvoorbeeld nagelaten aan Bianca of Rogier ? Bianca heeft verdriet, Anton niet en dit drijft hen uit elkaar. Mijn conclusie op dit moment : Mike zal de serie verlaten. Graag je reactie als je iets anders denkt of als iets wat ik gezegd heb niet klopt !

  1. Ik denk het ook. Voordat we kunnen zien hoe Rikki reageert zien we een heel kort fragment van iemand die op zijn benen staat terwijl Rikki zit. Deze persoon heeft ook de kleren van de parachutesprong aan en kijkt heel bedroefd. Wanneer ik dit gezicht op stop zet lijkt het op Aysen. Mijn conclusie is dat Aysen Bing zijn parachute probeerde te saboteren en Nouran deze perongeluk heeft gepakt.

 76. Het was zoizo geen aysen want die geeft gesaboteert en wiet kan het ook niet zijn want wat voor reden heeft aysen om wiet te vermoorden en mike ook niet want daar heeft ze ook geen rede voor het zelfde als bij lorens en bij niena zorgt haar papie er vel voor dat haar niks overkomt dus blijft er nog een over
  Nouran
  Want aysen vond het niet goed dat ze gingen trouwen en ze hadden al een tijtje flinken ruzie dus deste meer reden om haar te willen dooden want ze was ook niet uitgenodigt bij de bruiloft!! Duss… Ik denk nouran!! Als jullie denken dat het iemand anders is of als ik iets niet goed heb gedaan laat dan even een reactie achter!

 77. In de app kunnen we zien dat Rikki veilig is geland en helemaal tekeer gaat. Ook kunnen we uit het telefoontje wat in de audio versie te beluisteren is horen dat Maxime heel coulant Jeff laat weten dat er een ongeluk is gebeurd.

 78. Hoii
  Rikki is het niet en nina en noud ook niet.. je hoort naxime praten tegen jeff door de telefoon en daar hoor je niba doorheen lachen..dan is het noud ook niet.. wiet of mike denk ik..

 79. BING ZIT IN DE BAK, RIKKI IS VEILIG. MAXIME IS VEILIG. MAXIME BELT MET JEFF, JE HOORT NINA DOOR DE TELEFOON GIEGELEN.. NOU DAN LIJKT MIJ DAT NOUD NIET DOOD IS. MOGELIJKE SLACHTOFFERS,

  WIET
  MIKE
  AYSEN
  NOURAN

 80. Ik kan helaas niet in het filmpje dat Rikki veilig land bij mij zijn nog twee witte blokjes zichtbaar (ik heb ook opnieuw opgestart). Iemand een idee?

 81. Bij mij doet alles bet gewoon maar rikki en maxime kunnen het niet zijn want de aanwijzing van gisteren zie je hun na het ongeluk en ik denk ook dat het nina niet is want met het telefoon gesprek van maxime en jef is maxime heel rustig en boeit het haar niet zo en als nina gevallen zou zijn zou ze dat heeeeel erg vinden ik denk dat het wiet is want rikki is zo erg aan het huilen en wiet is een hele goede vriendin van haar maar het kan ook nuran zijn want dat zou rikki ook heel erg vinden maar in dat filmpje van rikki dat ze zo overstuur is waar ligt degene die gevallen is en de rest van de groep???

 82. rikki en maxime kunnen niet dood zijn.

  maxime belt na het ongeluk met jef ( als je belt ben je niet dood )

  rikki moet huilen als ze landt en wordt getroost door rik ( als je huilt ben je niet dood)

 83. Het is Janine ! dus jullie hebben het allemaal fout ! Mijn moeder stuurde me dit bericht, waar ik beetje teleurgesteld over ben, ik haat spoilers

 84. ik heb de app op mijn iphone en dan heb ik alles ingevuld ook de zelf verzonnen gebruikersnaam dan klik ik op akkord en dan zegt die dat ik me e-mail adres moet invoeren maar daar hebben ze niet om gevraagt wat moet ik nu doen ?????????????

 85. Wiet is het ook niet!! In het filmpje waarin Rikki landt, hoor je Wiet roepen bel 112!! Weet iemand de cijfercode van week 3 al!!

 86. Ik ben nu bij week 3 en zie alleen het eerste filmpje zien waarin aysen haar parachute controleerd en de foto daar onder. Ik zie voor de rest geen informatie van week 3. Heeft iemand anders dit ook, of is het iets anders?

 87. Hi mijn geluid doet het niet bij de filmpjes en de geluidsnfragmenten.. Ik speel het spel op een ipad 2 en op een samsung galaxy note 10.1 en bijde hoor je niets als ik spellejes wil spelen dan wil dat alleen op de ipad als ik op het bovenste witte vakje klik en opnde samsung doet hij het niet… Wat kan ik hier aan doen? Het geluid is het irrytantste…
  Conclusie: het idee van de app is leuk maar zit nog niet goed in elkaar, net als wie is tim.. Als je een app lanceerd probeer hem dan ook goed te maken :s maar als ng wie kan me helpen?
  Groetjes Sanne

  1. Hallo Sanne,

   Heb je aan de zijkant van je iPad het knopje op ‘aan’ staan, van het geluid?

   Groet,
   GTSTfanclub

 88. Ik lees wel goed, en heb engelengeduld. Maar nu in week 3 heb ik nog geen 1 filmpje kunnen bekijken.
  Omdat ze simpelweg niet laden.
  blijft zwart beeld met balkje eronder voor pauze en play.
  maar er staat 00:00 minuten bij.
  dus geen filmpje e zien.

  samsung galaxy s3

  Misschien zou het handig zijn om de filmpjes op een website te plaatsen zodra deze ontgrendeld zijn.
  Zodat ook de mensen met app-problemen de video’s kunnen zien, en er ook iets meer van kunnen proberen te begrijpen.

 89. Hoi
  Ik krijg alleen de video’s en spelletjes van week 1 te zien. Hoe kan ik deze app updaten zodat ik ook week 2 en 3 kan spelen?

 90. Ik kan de spelletjes van week 2 en 3 niet spelen. Als is op “spelen” klik dan start het spel niet. Hoe kan deze spelletjes starten want ze doen het niet.

 91. hoeveel spelletjes hebben jullie al? ik heb alleen de eerste 2 die er al vanaf het begin stonden. hoe kan ik aan nieuwe komen??

 92. ik probeer deze app op mijn android tablet te downloaden maar hij kan de gtst app in de store niet vinden… ik heb alles al geprobeerd. is deze app alleen voor de telefoon of zou hij ook op de tablet kunnen???
  xx

  1. Beste Tessa,

   Jouw tablet moet aan het volgende voldoen:

   Android:

   De app is geschikt voor mobiele apparaten met de volgende schermresoluties. Houdt er rekening mee dat de configuratie per provider verschilt, waardoor diverse mobiele apparaten niet in de lijst zijn terug te vinden. Houdt er verder rekening mee dat diverse apparaten automatisch de vormgeving aanpassen en daardoor niet het juiste lettertype en/of de standaard lay-out zullen weergeven.

   – 1920×1080

   – 1280×720

   – 480×800

   – 540×960

   – 480×854, 480×800

   – Ondersteunt Android OS versie 2.3 en hoger

   Groet,
   GTSTfanclub.nl

 93. mijn filmpjes op de app doen het niet en dat is niet zo fijn en niet zo handig en daarom wil ik graag weten hoe dit komt

 94. Mijn idee wie neerstort gebaseerd op logica niet op verhaal lijnen

  Rikkie Maxime bing nouran Rick Jef ::allemaal veilig dat zie je bij de app
  Naut kan het niet zijn want hi zei dat hun geen grote rol had bij de Cliff
  Mike kan het niet zijn het is bekend dat hij in 2014 er pas uit gaat

  Nog twee mensen over: wiet en aysen wie is het en wie heeft het gedaan?

  Ik denk wiet jullie

 95. Ik krijg bij week 2en 3 geen badges of vinkje en heb geen punten in de ranking terwijl ik alles heb gehaaald…..kan iemand me helpen??

 96. mijn filmpjes doenhet niet. dan staat er: kan filmpje niet ladem… bluhhhggggggg!!!kan iemand mij alsjeblieeeeft helpenn???????????pleaseeeeeeeeeee 🙁

 97. De codes zijn atijd op pagina 2 & 3.
  Het is pas maandag, dus in de loop van woensdag zal de code wel bekend worden gemaakt.

  1. Hallow allemaal, ik denk dat het noud is die neer stort.. En dat het ludo’s idee was, omdat noud de dochter van nina zomaar aan mike heeft gedaan en afstand heeft gedaan als vaderschap en ludo dit niet pikte..

 98. Hoi, ik heb hier een galaxy young , heb problemen met filmpjes kijken hij geeft wel geluid maar geen beeld!! iemand idee waar dit aan kan liggen?

  kan wel filmpjes op youtube enz kijken alleen niet in de app springlevend

  mvg

 99. ik moet een spelersnaam invoeren maar bij alles wat ik invoer zegt ie: de schermnaam moet 3-12 karakters zijn. Weet iemand wat dit betekent of wat ik nu moet doen?

 100. Ik denk dat het nina wel kan zijn en dat wiet het gedaan heeft. Wiet heeft wel gedroomd dat ze nina vermoorden.
  Het kan aysen zijn want toen bing op het bord met de namen keek werd er heel erg ingezoomd op de naam van aysen. en hij wil aysen weg hebben. Het kan ook mike zijn vanwege dat gedoe met ludo en nola en nina.
  Nuran denk ik niet want er was niet echt iemand die haar heel erg haatte en haar iets aan zou willen doen.
  Rikki denk ik ook niet dan die had niet echt vijanden.
  Het kan ook mike zijn want Lorena wil de Rozeboom terug en ik vond dat ze in het vliegtuig zo keek van: ha mike, nu pak ik je terug.
  Lorena denk ik niet, want mike heeft de Rozeboom al en verder is er niet echt iemand die haar weg wil hebben.
  Maxime denk ik eigenlijk ook niet. Ze heeft wel dat gedoe met Janine enzo maar dat ligt nu zo op de achtergrond dat ik niet denk dat ze dat nu ineens weer naar de voorgrond halen. Vooral omdat er met de familie sanders op dit moment best wel veel gaande is.
  Noud denk ik ook niet. Nina is niet in staat om noud zo maar te vermoorden. Het kan zijn dat dat telefoontje van Ludo niet over Mike ging maar over Noud en dat Ludo Noud dus uit de weg wil ruimen. Aan de andere kant denk ik niet dat dat gebeurt want Noud is wel getrouwd met zijn ´prinses´.
  Wiet zou op zich wel kunnen maar ik denk het niet. Dat zou nina of noud dan gedaan moeten hebben en ik denk dat die beide niet in staat zijn om iemand te vermoorden.

     1. idd, @Pino ongelofelijk het staat allemaal op deze site. Waar zelfs door de redactie een aparte pagina is aangemaakt, waar men maar op hoeft te klikken.
      Ook op GTST Facebook, op de site van app. Springlevend-facebook en RTLXL-GTST en men kan google’en. Overal vindbaar.

      En nog wordt telkens dezelfde vraag gesteld, wie de codes enz. heeft.

      Sorry, maar ik word er een beetje moe van. Als het nou moeilijk vindbaar was, zou ik zeggen oké, maar met een beetje moeite lukt het iedereen om elke week aan de codes enz. te komen.

 101. Hallo allemaal,

  kan iemand mij vertellen wat bij week 6 het codegetal is het codewoord is ruzie maar bij mij moet je codegetal invoeren.!? Of weet iemand wat er mis is misschien..

  Alvast bedankt

  Gr. Charon

 102. Bij mij net nog lege vakjes voor deel 3 deze week, even uitloggen en weer inloggen en hopla. Dus misschien is het wel nodig voor het ophalen van nieuwe software dat je uitlogt.
  uitloggen: menu – mijn profiel – log uit

 103. Hoi hoi.
  Waar kan ik het antwoord door geven als ik het weet op het spelletje springlevend.????
  Ik hoop een antwoord erop te krijgen.
  Gr. Sharon

 104. Het geluid van de app wekt sinds vandaag niet. Het geluid heeft het altijd gedaan. Het geluid van you tube e.d. Doet het wel. Ik speel de app op de i phone

  Wie kan me helpen?

  1. Kijk of je geluid op de mobiel aanstaat. Linkerkant dat knopje. Voor de app moet die aanstaan om geluid te hebben. Ik heb ook iphone maar dat is wel heel irritand!

Geef een reactie