“Goede Tijden, Slechte Tijden: De Reünie” eind dit jaar te koop

Seizoen 9 kende een speciale kerstaflevering: “Goede Tijden, Slechte Tijden: De Reünie”. In deze speciale TV-film volgt een kerstdiner bij de familie Alberts. Iedereen is uitgenodigd en dit zorgt voor de nodige problemen in Huize Alberts. In de GTST-kerstfilm keren enkele oude personages zoals als Helen Helmink, Martine Hafkamp en Sylvia Merx voor één keer terug.

Als Laura de volgende morgen wakker wordt denkt ze dat ze alles heeft gedroomd, maar dan komt ze erachter dat dit niet het geval is…

Seizoen 9 is vanaf 20 augustus te koop, de 90 minuten durende kerstspecial zal eind dit jaar exclusief bij Blokker te koop zijn.

8 reacties

  1. en seizoen 8 dan?

  2. Stefanosandersfan

    En wat zal de prijs ongeveer kosten? Ik ga het wel kopen denk ik.

  3. Ik koop hem zeker ik wil alles hebben ook seizoen 9..Zo gaaf die oude afleveringen..

  4. ILOVEGTSTSOMUTCH

    Hihahioooooooooooo lolo

  5. Weet je stefanosandersfan ik zal gelijk reageren als ie in de winkel komt ok?? Ik werk namelijk bij blokker

  6. Ik werk ook bij Blokker, maar denk dat het alleen een Web-shop only artikel wordt!

Geef een reactie