Gigi Ravelli is volgend seizoen wederom te zien in GTST, dit was te zien in de ‘Spring Levend’ app. In eerdere filmpjes konden we al zien dat Rikki (Robin Martens), Maxime (Marjolein Keuning) en Nuran (Toprak Yalçiner) veilig geland zijn. Vandaag krijgt ook Gigi Ravelli, oftwel Lorena de titel ‘Spring Levend’.

Wie denk jij dat er volgende week veilig zal landen?

Wie zal er volgende week veilig landen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

115 comments on “Gigi Ravelli ook volgend seizoen te zien

 1. Er gaan vast 2 gastrollen uit. Wiet en de springinstructeur ( saboteur ).
  Of Mike. Dat hij er uit zou gaan in het begin van het nieuwe jaar was een rookscherm ( geen valscherm )

   1. HEHE! Eindelijk iemand die mijn theorie bevestigd. Ik vind dus namelijk OOK dat het Janine is. Iedereen klampt zih zo vast aan het idee dat ‘het is zo mooi’ bij Maxime gezegd word, maar ik denk dus dat het in de Koning word gezegd, door idd Janine (of Sjors).

     1. Nee, dat hoor ik niet duidelijk. Ik hoor duidelijk iets anders als jij. En jij zegt Nina, de andere helft zegt Lorena. Dus misschien, hoor jij het wel niet duidelijk 🙂

     2. Ooooohhh nou moet ik toch duidelijk mijn exuses aanbieden. Ik heb heel je bericht verkeerd begrepen. Sorry!

  1. goede middag zou jij voor mijn die andere filmpjes erop willen zetten ik kan het spel namelijk niet spellen heb de app niet en de gsm er voor niet?
   v.g wendy

   1. Goedemiddag, Ze staan er bijna allemaal op, op Youtube. De eerste 3 pagina’s van week 1 heb ik niet gedaan, omdat dit herhaalstukjes zijn van eerdere ruzies (Nina – Noud / Noud – Wiet / Bing – Aysen / Mike – Lorena.

    Ook de eerste pagina van week 2 heb ik nog moeite mee, door copyright van RTL. Verder kun je ze allemaal zoeken op ‘KaasKoekje’ of op week/pagina nummer:

    Week 1 Pagina 4 = 0104
    Week 3 pagina 3 = 0303
    Week 5 pagina 1 = 0501
    enz..

  2. dankjewel dat je dit er op hebt gezet. ik baal er erg van dat ik de app niet kan spelen. ben blij dat ik nu toch wat filmpjes heb kunnen zien. super!!

 2. @ J : wiet heeft geen gastrol. Haar personage verschijnt ook bij de leader dus ze zit erin voor vast en ze is net terug dus denk niet dat ze gelijk al dood gaat. En die vlieginstructeur zat niet in t vliegtuig toen het ongeluk gebeurde dus die is het ook niet. Mike is het ook niet omdat hij net de rozenboom heeft de verhaallijn tussen hem en Lorena begint net pas om t hotel dus hij zal het ook niet zijn . Nina zal het ook niet zijn aangezien Maxime met Jef belt en ze is erg rustig als ze zegt : er is een ongeluk gebeurt . Als het Nina wel was had ze niet zo rustig gezegt. Ik denk zelf dat het noud is die neer stort en overleid . Gtst kennende kan degene die neer komt vast wel overleven dus misschien een coma ofzo ( lijkt me sterk dat je dit kan overleven maar in gtst kan alles 😉 ) dus ik denk zelf noud . Hij heeft niets toe t voegen meer in gtst. En misschien wel eysen want ook zij voegt niets toe is mijn mening . Maar op 1 staat dat noud eruit gaat en anders eysen . Heb ik het fout ? Dan ben ik erg benieuwd wie t dan is en waarom diegene 🙂

 3. Volgende week land Noud of Wiet veilig denk ik 25 augustus is het denk ik bekend wie er neergestort is ik ga voor Mike ze kunnen daar een mooi verhaallijn van maken geld ook voor Nina, maar bij Wiet, Aysen en Noud niet.

 4. Het is sws iemand die VER van Maxime afstaat.

  Geen Nina, wellicht geen Noud want dat zou Nina verdriet brengen en dus zou Maxime Nina aan het steunen zijn en niet bellen met Jeff.

  Maxime heeft niets met Wiet, Aysen en Mike.
  Wiet zal het niet zijn want die is net terug, Mike is te voor de hand liggend, Hotel kan dan ook niet meer terug naar Lorena, dus ik denk Aysen.

  Ze gaf laatst ook een groot intervieuw incl. fotoshoot aan een magazine (naam vergeten).

  1. Als het een droom zou zijn, zou echt verschrikkelijk stom zijn! Dat zou ik een hele slappe uitkomst vinden. Dus daar hoop ik niet op !

 5. Blondy Ze zegt wel in het filmpje met Nuran waarom duurt het zolang. En Aysen heeft nog een te sterke verhaalijn om af te kappen.Om ze komt in coma het contact word zo als vanouds met haar zus rik gaat vreemd. En die verhaallijn stopt ook dus dan is Aysen weer met haar zus heringend

 6. Nina zegt op de achtergrond in het gesprek tussen Maxime & Jeff:
  Dit is zo mooi…
  Lijkt mij dat ze zoiets niet over Noud of Aysen zegt…
  Dus blijven er denk ik maar twee eventuele slachtoffers over: Wiet & Mike…
  Ik denk die laatste 😉

 7. Die met dat zwarte jasje = Monica !
  Krijgt ‘m niet dicht i.v.m buikje…
  Doet Parachute Bing aan want die zit lekker vast, maar die is gesabboteerd door Aysen.

  Kom dus terug op m’n andere conclusie haha

  1. dat jasje krijgt ze (Lorena) niet dicht omdat de rits kapot is. daarom pakt ze die tang om m los te maken. op dat moment staat wiet daar en die maakt n foto met Lorena (rivaal) op de achtergrond terwijl ze met die tang bezig is 🙂

 8. Ach ik geef het op ook haha, ik heb GEEN idee.
  Blijf alleen wel denken dat Monica die met dat zwarte jasje is en dat Aysen neervalt.
  Dood of coma dunno…

 9. Het kan wel dat Monica dat is met het jasje. Maar waarom zou ze mee springen en waarom zou Wiet er een foto van maken?. Maar Monica is ook niet zo getint.

 10. Ik snap sowieso niet precies waarom Wiet daar een foto van wil maken, wie het dan ook maar mag zijn. Iemand daar een idee over?

  1. hoi Ano ik heb het filmpje toevallig vamorgen nog eens bekeken en op pauze gezet dan zie je goed dat wiet een foto van zichzelf heeft gemaakt maar ik kan niet zien wie op de achter grond loopt.

 11. a aik als je goed naar het filmpje kijk waar wiet een foto maakt maak ze een foto van zichzelf ik heb hem namelijk ff op pauze gezet maar kan niet zien wie op de achter grond loopt maar zelf denk Aysen want ze is getint en denk ook dat Aysen neer valt want zei gaat de serie uit omdat ze iets in griekneland gaat doen.

  1. Ik denk persoonlijk dat het Lorena is die je op de achtergrond ziet. Naar mijn idee is de gene op de achtergrond blond. Met der zwartte jasje

 12. Zowiezo mike gaat niet dood, want die zit in het filmpje met laura en dat hebben we niet eerder gezien dus dat is sowieso na de sprong gemaakt. Noud gaat ook niet dood want hij is de vriend van nina en dan zou maxime echt niet zo rustig zijn aan de telefoon. Nina zegt iets van het is zo mooi tijdens het telefeoon gesprek tussen jeff en maxime dus ik denk dat wiet naar beneden stort, ze raak in coma. Dan komen jack en sjors terug. Krijgen bing en sjors toch weer een relatie en dan komt er een tante van bing (heb ik ergens gelezen)die bij hun huwelijk aanwezig is

  1. Dat je het filmpje met Laura nog niet hebt gezien, wil absoluut niet zeggen dat het na de sprong is. Ik ben juist van mening dat alle fimpjes, buiten degene van het landen, vóór de cliff afspelen.

   Jack komt toch niet terug.
   En de meningen zijn verdeeld over het hele ‘Het is zo mooi’ gebeuren.

 13. En aysen stort ook niet neer want die heb van te voren op de pc opgezocht waar ze op moet letten, dat had ze op haar hand geschreven en zo heeft zij van tevoren haar parachute gecheckt, zij valt dius ook niet.

 14. Wat vinden jullie van de theorie Noud valt ter pletter (jammer want hij was wel een goeie acteur) en de dader is Laura. Zij was kwaad op Mike en Mike is wel zo’n rotzak dat hij wel zorgt dat hij niet slachtoffer wordt en wel doorheeft dat iemand hem hiermee wel eens om kan leggen. Mike pakt vervolgens de parachute van Noud en Noud krijgt die van Mike. Even op de gedachten gang van GTST in gaande. Bijvoorbeeld de 4000e aflevering met lucas dat iedereen dacht dat de dader iemand anders was omdat de verkeerde vermoord werd… en met Rutger, toen iedereen dacht dat het o.a Charlie was omdat ze niks meer van de avond wist. Niemand dacht dat het eventueel Sil kon zijn… De aandacht viel niet op hem. Het is een idee…

  1. Ludo als moordenaar ligt te voor de hand. en Mike. tja zijn genoeg gegadigden voor een moord. Maar stel als het niet allemaal is wat het lijkt.

 15. De instructeur is dood Ludo ingehuurd, dat staat ‘vast’ want Ludo kreeg de bevestiging dat IEMAND bevestigde dat ‘het’ gelukt is (sabotage).

  Ze hebben de ‘star’ sprong gemaakt, letter M.
  Bing zijn achternaam begint met de M.
  Aysen heeft zijn parachute….
  Monica begint ook met de ‘M’.

  Mike heeft geen eigen parachute, is in plaats van Lucas. Denk dus niet dat hij dood neervalt..

  Aysen heeft de parachute van Bing gepakt.
  Kan best dat Monica, die in dezelfde ruimte was als Wiet, terwijl Wiet de foto maakte… Dat Monica de rugzak van Bing heeft gesabboteerd, en Aysen deze aan heeft gedaan.
  Aysen controleerde deze wel maar ja, of ze dat goed heeft gedaan is de vraag.

  Laten we alle 4 de spelers eens op een rijtje zetten, welke nog kans maken op de dodelijke sprong:

  – Noud = saai in de serie maar die schrijven ze er niet zo snel uit joh, dan missen ze een kernrol

  – Nina = vast in de serie, die gaat er echt niet uit joh

  – Wiet = staat niet (meer) tussen de castleden terwijl ze er wel al lang inzit….

  http://www.rtl.nl/soaps/gtst/achterdeschermen/bios/

  – Aysen = mogelijke optie; heeft laatst interview gegeven icm fotoshoot (why ???)

  – Mike = te grote rol om plots weg gestuurd te worden

  MINDCRASHING DIT PFFFF

 16. Dood = door (sorry)

  Hij heeft er lijkt het wel degelijk wat mee te maken

  Ook mbt geld ; ingehuurd ????

  Om terug te komen op het zwarte jasje … WIE IS DAT ??? Getinte handen kan Asyen zijn maar waarom krijgt zij haar jasje niet dicht en heeft een bol buikje ?
  En dan zou Wiet haar wel groeten…
  Wiet lachte alleen, meer niet.
  Leek de persoon in kwestie niet ècht te kennen !

  Dus ik blijf erbij dat dat de zwangere Monica is.
  Maar WAT doet ze daar ?

  Aan de andere kant… Als ik de foto van Wiet inzoom zie ik een BLONDE dame !

  Pfff

  Ze gebruikt iig dezelfde rode tang, welke gebruikt is bij de sabotage van de rugzak !
  Dus haar vingerafdrukken staan erop, dat zal later nog wel naar voren komen als ze de dood onderzoeken van de ‘gevallen’ acteur.

  Bah bah het is gwn NIET te raden hahaha

  1. Ik denk dat ze de rits niet dicht krijgt omdat die kapot is. Daarom pakt ze de tang, om hem te maken. Ook vind ik het niet persee “getinte” handen. De handen en jas kunnen in principe van iedereen zijn.

 17. Wow ja als je goed kijkt heeft dat leren jasje dezelfde zilveren studs naast de rits als wiet in het filmpje van deze week in de rozenboom aanheeft!

  Maar dat is heel raar want wiet heeft het niet aan in het filmpje van vorige week bij de kluisjes..

 18. Als Aysen, Noud of Wiet dood gaat heb je geen leuk verhaallijn hierna, maar als Mike of Nina dood gaat wel.

  De volgende die veilig land is echt spannend ik durf het niet te zeggen.

 19. Noud en Nina moeten niet doodgaan, want ze zijn het leukste koppel en anders kijk ik niet meer. Wiet moet dood, zij brengt alleen maar ellende, is typisch een ”slechte tijden”, en ik snap nog steeds niet waarom Noud met haar naar bed is geweest, want ik bedoel ze heeft jouw vrouw op jouw bruiloft proberen te VERMOORDEN en het is sowieso al raar dat Noud überhaupt nog met wiet praat. Maar ok het is gtst, dus alles is raar, maar om maar aan te geven hoe boos Nina wel moet zijn.

  En met het eerste filmpje van week 5, lijkt het mij toch Mike te gaan worden die het gaat overleven, maar het kan ook Noud zijn, volgens mij heeft het iets met de rozenboom te maken.

  Ik heb trouwens wel gemerkt dat er tot nu toe nog niet echt fragmenten of iets anders over Nina is uitgekomen, volgens mij is er wel iets over alle anderen uitgekomen, Aysen, Mike, Noud, Lorena, Wiet, Rikki, Maxime en Nuran zijn allemaal wel eens voorbij gekomen, waarschijnlijk komt nina in de latere weken van de app voor, maar ik hoop iig niet dat dit een soort van voorteken is.

 20. Omdat iets voorspelbaar is betekent niet dat het niet zo zal gaan het was ook heel voorspelbaar dat de Cliff met skydiven te maken zou hebben en dat er iemand gewond zou raken en omdat veel naar aysen wijst denk ik dat zij het zal zijn .jammer als zij eruit gaat vind dat ze veel sensatie erin gooit en en de rol van slechte bitch goed speelt en dan is er ook minder kleur in gtst.

  1. Het is Mike er wijst ontzettend veel naar hem toe
   – de M
   – hotel
   – Mike heeft ruzie met Laura
   – MONEY Honey van Elvis Presley
   – De pijl boven Mike’s hoofd

   En ga zo maar door.

   1. Money honey is van Leo de instructeur. Staat op zijn Facebook dat hij die voor zichzelf heeft gekocht als verwennerijtje

 21. Om heel eerlijk te zijn maak ik niet voor 100 procent uit het filmpje op dat het Lorena is die veilig land…….

 22. Degene die te pletter valt is denk ik niet Mike en aysen, ze zijn nog veel te boeiend voor de verhaallijn, als het Nina of noud is dan worden hun verhaallijnen weer wat interessanter.

  Als Nina dood is barst natuurlijk een strijd los om de volledige voogdij die Mike natuurlijk wil hebbe maar wat Ludo nooit laat gebeuren. De door van Nina brengt ook Ludo en Janine weer dichter bij elkaar maar dan komen ze erachter dat Ludo het in scène heeft gezet, echter was het voor Mike bedoelt.

  Noud is een optie, al was t niet voor hem bedoelt maar Mike, wat ook meerdere goede verhaallijnen oplevert, of hetzij wiet, de minstbinteressante persoon uit de serie nu qua verhaallijn, dus haar dood zou het meeste op kunnen leveren.

  Ik denk wiet en by the wat het verklaart ook waarom rikkik zo overstuur is

  1. Noud gaat sws dood, ludo heeft iemand ingehuurd e dat hoorde lucas, ludo heeft iemand ingehuurd omdat noud heeft gezegd dat mike de vader is en heeft gezegd dat hij niet mwer de wettelijk vader wilt zijn, nina gaat niet dood omdat het nog moet opgelost worden over dat gebeuren met maxime die ludo eb janine uit elkaar wou halen, wiet gaat niet dood omdat ze bet terig is ofze gaat wel dood zodat sjors weer een goede terug komst dwn heeft! Mike heeft net recht op zijn kind gekregen eb de rozenboom aysen gaat niet dood maar de bak in omdat nuran zich verspreekt ofso en dat het dan uitkomt over danny zijn dood

   Dus ik denk dat noud dood gaat
   En btw ik kan de filmpje niet zien op de app!?!

   1. Ik denk dat mike dood gaat doordat ludo iemand heeft ingehuurd om hem VOORGOED uit meerdijk te halen! Want dat wil zijn prinses, en wat zijn prinses wil doet hij natuurlijk! Maar het kan ook nina noud of wiet zijn!

 23. Dan kijk/luister je niet goed. Je hoort het aan haar gepuf en gekreun. Je ziet het aan haar profiel, haar mond en haar gezicht. Dan daarbij is het bij RTL Boulevard ook gezegd en hebben ze Gigi aan de telefoon gehad, waarbij zij zelf ook meldde dat haar personage gelukkig nog leeft. Hoeveel bewijs wil je hebben? :p

 24. Het is Wiet of Mike, kijk maar naar de foto’s en naar hun ogen.
  Aysen,Noud,en Nina zijn het niet want die hebben donkere ogen.
  Bij de app springlevend, heb je een filmpje dat Aysen intypt op de laptop hoe ze een parachut onklaar maakt.
  Mike is in de plaats gekomen van Bing,omdat Bing in de gevangenis zit.
  En Aysen wou het blijkbaar bedoelen voor Bing.

  1. Degene die de sprong doen, zijn stuntacteurs. Dus veel aan de ogen is niet te zien.

   Het filmpje waarin Aysen opzoekt hoe je een parachute onklaar maakt, was zodat ze haar eigen parachute kon controleren.

   En idd, Mike is IPV Lucas, niet Bing.

 25. Ik kijk en luister prima Pino …….maar op het moment van de filmopname app zag ik het niet. Want als je naar de kaak kijkt, zou het ook wiet kunnen wezen. Maar goed het is ook wel Lorena want dat is ondertussen bevestigd. En RTL boulevard heb ik gemist want ben niet 24 uur per dag met GTST bezig:-)

  En mbt aysen, het is een theorie wat je zegt, ze kan op internet hebben opgezocht hoe ze een parachute onklaar moet maken zodat ze haar eigen parachute kan controleren, echter heeft ze haar springbevet dus weet ze al van de hoed en de rand en je ziet er standaard dingen checken en niet of de parachute is doorgesneden of niet.

  Tot nu toe kan het nog Mike, aysen, wiet, noud of Nina zijn. Zelf denk ik wiet, zij is het meest waarschijnlijke, want hoe verklaar je anders panische reactie van riki??

  1. Die reactie van Rikki is heel goed te verklaren. Ze zag iemand te pletter neervallen. Als ik iemand zo zie gaan word ik ook panisch hoor, al weet ikniet wie het is.

   Rik ziet niet eens wie valt, maar schrikt ook. Daardoor dachten een hoop van jullie dat het Rikki of Nuran moest zijn. Beetje simpele gedachtegang.

   Zelf hoop ik dat het Nina was, maar ik vrees voor Noud.

 26. Er is ook verklaring voor dat Rikki zo overstuur is. Hoe zou jij reageren als je iemand naar beneden ziet vallen? Moet wel eerlijk bekennen dat ze wel heel erg overstuur is.

  Lag ook erg voor de hand dat Lorena veilig zou landen deze week is het de beurt aan Nina vermoed ik. Daarna wordt het wel spannender want dan zijn degene aan de beurt waarvan iemand wel denkt dat het degene is die neerstort, dus kunnen we gaan strepen in de lijst met namen. Ik heb nog altijd Wiet, Noud en Aysen. Nina niet want dan was Maxime wel overstuur. Mike niet omdat hij de Rozenboom pas heeft. Dat is nog een interessant verhaal met Lorena. Wiet kan het zijn vanwege de verkeerde parachute of Nina gaat de kant van papa op. Noud verkeerde parachute Aysen door toe doen van Bing. Ik denk ook dat die 3 nog overblijven.

 27. Ik denk dat Wiet de volgende is die de sprong overleefd en dat Mike of Noud dood gaat. Dan heb je meerdere opties van daders: Bij Mike kan dat bijna heel Meerdijk zijn en bij Noud Ludo, Maxime, een jaloerse Wiet of toch Nina zijn of dat bij Noud de parashute is verwisseld met die van een ander. Ook denk ik dat Sil komend seizoen terug gaat keren en dat hij voor een hoop onrust gaat zorgen in het leven van Rikki

 28. wat ikzelf wel leuk zou vinden is als Ludo de parachute van Mike heeft laten saboteren maar dat Nina die heeft gepakt en dat hij dus zelf zijn eigen prinses de dood in heeft gejaagd…..en dan wil Mika natuurlijk de voogdij omdat Noud zijn rechten heeft afgestaan….

 29. ik vind het zo raar dat mensen denken dat als bijvoorbeeld wiet of mike valt, dat nina dan zou zeggen ‘dit is zo mooi’. wat denken jullie nou zelf? ook al mag je diegene niet dan ga je toch niet op het moment dat iemand te pletter is gevallen ; oh zo mooi’ zeggen? ik denk dat je dat gewoon hoort aan de kant van jef zijn lijn.

 30. Ik zie Menno nergens op de nieuwe cast foto staan ( of kijk in nou verkeerd? ) Het zou jammer zijn als hij de serie verlaat, ik vond hem wel een leuke en goede acteur.

  wel goed dat ze 2 cast foto’s hebben gemaakt, nu weet je dus nog steeds niet wie er uit is.

  Ik hoop niet dat Mike de serie verlaat, ik vind hem namelijke wel een leuk iemand in gtst 🙂 Gelukkig kunnen Lorena en/of Laura zijn parachute niet meer hebben saboteren, want tijdens de avond van die sabotage waren hun namelijk in de Rosenboom.

 31. iK DE Ik denk dat maxime de tang pakt om haar jasje dicht te doen, in de laatste aflevering zie je haar in het begin een leer jasje dragen. Misschien draait zij voor de moord op.

 32. Wie weet of het laatste filmpje van week 4 of dat na de sprong is of ervoor want als het voor de sprong is is degene die dood gaat mike en anders weet ik het nog steeds niet

 33. Ik vind het ook maar raar dat Wiet er een foto van heeft gemaakt. Ik twijfel wie de dader is. Of Wiet omdat ze bewijs verzamelt dat ze onschuldig lijkt door die foto. Of het is Ludo die iemand heeft ingehuurd. Ik had ook een ander reactie van iemand anders gezien dat diegene hoopt dat Sil terug zou komen. Hij kreeg 3 jaar en die 3 jaar zijn bijna voorbij. Ik hoop dat die terugkomt als Sjoerd weg is ( dat zal toch niet zo zijn maarja)…

 34. maxime maxime gaat dood of coma de vlieg instactuur ofzo is nick alleen dan omgebouwd ofzo, want nick moet nog leven en aan de lengte van de instactuur te zien zou het zo nick kunnen zijn

 35. Leuke al die ideeën. Ik denk dat Wiet veilig naar beneden is gekomen. In 1 van de eerste filmpje denk ik dat zij zegt: Bel 112

  1. Nee dat is Maxime. En @ ruby xxx ze hebben Menno net een Baan gegeven in GTST dus waarom zou hij eruit gaan? Waar heb je die info vandaan?

 36. Ik begin steeds meer te twijfelen of er wel twee castleden uitgaan. Het slachtoffer sowieso, maar de dader ook? Volgens mij gaat het nu tussen Aysen, Nina, Noud en Mike. Aysen is daarin een beetje het buitenbeentje… maar ook erg voor de hand liggend omdat Bing de hele tijd zei dat hij haar af zou maken. Als het Nina, Noud of Mike is, dan zou Ludo er toch achter kunnen zitten. Hij wou eigenlijk Mike uit de weg hebben, maar laat per ongeluk (door de instructeur) het verkeerde pak saboteren en Noud (of Nina) legt daardoor het lootje. De instructeur wordt opgepakt. Voor het verhaal daarna zou er een Nina vs Ludo verhaallijn kunnen ontstaan. Sowieso had Ludo nog een goedmakertje te goed voor Nina omdat de laatste keer dat hij haar probeerde te helpen het niet veel heeft opgelost.

  Maar aan de andere kant.. Ludo is zó voor de hand liggend.

  Toch denk ik dat Noud dood neervalt.

  Als het Noud niet is, dan is het Nina. Noud vs Ludo verhaallijn en Mike met de volledige voogdij verhaallijn kunnen daaruit voortkomen.

  Oh ja, en Wiet is ook nog niet Spring Levend, maar een dooie Wiet is totaal niet boeiend of schokkend voor het verhaal.

 37. Mike gaat dood en Laura of ludo is de dader. Als het ludo is heeft hij een mannetje i gezet en die leo heeft er ook wat mee te maken. Maar lorena krijgt de schuld omdt haar vingerafdrukken worden gevonden

 38. Ik heb het!! Het kompas wijst tussen de W en de N en heeft een A als punt/wijzer. Arnoud staat idd tussen Wiet en Nina in. Alles wijst er dus op dat Noud springlevend is.

 39. Het is mike want mike heeft zijn springbrevet.. en volgens de het radioprogramma *laatste hint, had de springer een springbrevet…

Geef een reactie