Ferry Doedens heeft de ‘Televizier Soap Award’ gewonnen. Ferry heeft de award ‘Beste Soap Personage’ gewonnen voor zijn rol als Lucas Sanders in GTST. Nederland kon stemmen op de personages uit drie verschillende soaps: SpangaS, Malaika en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Bij de Televizier Soap Verkiezing draait het niet om het uiterlijk of de populariteit van de soapacteurs, maar om de personages aan wie zij gestalte geven. Hierbij is gestemd in drie verschillende categorieën: ‘grootste goedzak’, ‘soapie you love to hate’ en ‘leukste bitch’.

“Ik voel me heel erg vereerd”, laat Ferry weten aan RTL Boulevard. “Ik vind het nog steeds een feestje om Lucas te mogen spelen. Eigenlijk is het gewoon voor Goede Tijden, voor de schrijvers en producenten die me hebben aangenomen.”

3 comments on “Ferry Doedens wint Televizier Soap Award

    1. Dat zijn een hele hoop mensen waaronder ik het niet met je eens. En ongeloofwaardig is het absoluut niet. Juist erg realistisch.

  1. Proficiat Ferry.

    Als men het artikel goed leest, krijgt Ferry deze award voor zijn personage Lucas in GTST EN niet voor de persoon Ferry Doedens.

Geef een reactie