Ferry vind het nog steeds moeilijk om bekend te zijn ”Op straat wordt ik altijd herkend. Het is iets waar ik mee worstel”

”Wildvreemde die je elke moment op de dag aanspreken, met je op de foto willen of achtervolgen, is iets waar ik maar niet aan kan wennen” vertelt Ferry aan het blad Flair. Gelukkig vind Ferry veel steun bij zijn vrienden. ”Zij doen niet anders nu ik bekend ben. We hebben het eigenlijk ook zelden over werk. Ze vinden het leuk voor me, zien me af en toe met blote billen voorbijkomen in GTST en dat is dat”

Ferry is blij dat hij op jonge leeftijd al veel rollen heeft mogen doen. “Het is een moeilijk vak. Altijd onzekerheid of je de volgende maand nog wel werk hebt, je privacy is weg en je verdient ook bepaald geen tonnen. That’s the price you have to pay. Je moet wel veel inleveren, vind ik.” Met de toekomst is Ferry nog niet echt bezig, ik wil dat iets me overkomt op mijn pad komt! “Ik grijp altijd alles aan en ben elke dag aan het werk. Hoe drukker, hoe beter. Als ik alleen maar GTST doe, vind ik het echt te rustig.” Doorbreken in het buitenland ziet Ferry nog niet echt zitten. “Ik wil nog heel veel. In Nederland, want ik heb niet direct ambities om in het buitenland door te breken. Daar ben ik ook te nuchter voor, denk ik.”

3 comments on “Ferry Doedens: ”Ik kan moeilijk wennen aan mijn bekendheid”

  1. Niks slechts over hem, want het is een geweldige acteur die echt een positieve invloed heeft op de sfeer die de serie heeft, waardoor je soms ook nog kan lachen i.p.v. alleen maar ellende kijken. En hij is gewoon geweldig gay. Gr. Van een gayloving girl

Geef een reactie