Na het kijken van de cliff wist Ferri het zeker, “De finale van GTST wordt superheftig, maar volgend seizoen gaan de kijkcijferrecords pas echt aan diggelen.” Konden we lezen in het AD gisteren. “Ik draai inmiddels al heel wat jaartjes mee in Meerdijk, maar dit is met voorsprong de allerspannendste cliffhanger ooit!”

Ferri heeft de cliffhanger van vanavond inmiddels al heel vaak gezien, “Mijn mond viel open van verbazing toen ik die combinatie van muziek, acteerwerk, Matrix-achtige special effecten die in een Hollywoodfilm niet zouden misstaan, en een razend knappe montage zag. Ongeëvenaard!”

De kijkers blijven met veel vragen achter over het lot van de meerdijkers, voor wie loopt het slecht af? Gelukkig worden die vragen langzamerhand beantwoord in de nieuwe app GTST: Spring Levend!

Ferri: “Ook belangrijk: er wordt steeds beter geacteerd en het camerawerk is subliem. Die groeiende kwaliteit zie je terug in de stijgende kijkcijfers.” Dit seizoen trok gemiddeld grofweg 1,8 miljoen kijkers per aflevering. Het is daarmee het best bekeken seizoen sinds 2004/05.

2 comments on “Ferri Somogyi: ”Best bekeken seizoen sinds 2004!”

  1. Maak van “Mijn mijn viel open van verbazing toen ik die combinatie van muziek

    even “Mijn mond viel open van verbazing toen ik die combinatie van muziek

  2. Ferri is een zeer gerespecteerde acteur voor. In het echt is hij charmant en verlegen zeker iets van 10 jaar geleden deed ie mee aan een workshop haiestylinf bij cosmo Rotterdam bij het eendrachtplein mijn moeder was daar kapster. Ik kwam er dagelijks over de vloer tot ik ferri zag en hij zei gewoon ik ben ferri je bent toch niwt verlegen. Ik was zo blij.

Geef een reactie