Deze zomer blikken wij samen met onder andere fans en acteurs terug op het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. We stelden Everon Jackson Hooi een aantal vragen over zijn ervaringen als Bing Mauricius dit seizoen.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=2jGFYraBWB4′]

39 comments on “Everon: “Het is best wel een bijzonder seizoen geweest.”

  1. Ze hebben allemaal precies hetzelfde aan dus daar valt niets aan te zien. Wanneer degene die zal vallen de parachute die dus kapot is gaat pakken komt even zijn gezicht in beeld. Wanneer je hem dan op pauze zet is een duidelijk gezicht te zien: ik heb toch de persoon niet kunnen ontdekken omdat het waarschijnlijk een stuntman is. Als ze de stuntman zoveel mogelijk op de echte laten lijken is het in mijn ogen Mike. Mike omdat het ten eerste een man is, dus dan is het Noud, Bing, Mike of Rik. Rik springt niet want die is te laat, Bing springt ook niet want die zit op het politiebureau. Dan kunnen het nog Mike of Noud zijn en dan denk ik Mike want Noud had een baardje en Mike niet, deze stuntman had dat ook niet.
   Dit is een beetje mijn gedachte ervan maar ik zal er vast gigantisch naast zitten.
   Wel complimenten voor de schrijvers want ze hebben weer lekker iedereen verdacht gemaakt.

   1. Noud (Ruud feltkamp) die heeft in een interview gezegd dat ze zelf niet hebben gesprongen en dat kun je heel goed zien als je het scherm op pauze zet wanneer degene ” zonder” parachute de parachute opend. Je ziet dan inderdaad een mannen gezicht maar dat zie je maar een klein beetje. De meeste stunts (ook van vrouwen) worden door mannen uitgevoerd

  1. Ik denk niet dat mike of noud het is. Als je continu de filmpjes van Spring Levend stil zet zie je dat de gene die valt geen baard heeft. En ook niet het gezicht van Mike! ik denk zelf dat het Maxime is geweest ivb gezicht

   1. Ik hoop dat Maxime valt, ze komt overal mee weg en daardoor staat het personage Janine nu ook stil. Ik hoop dat Janine de parachute van Maxime heeft gesaboteerd voor wraak. (Misschien is Maarten wel weer terug en heeft die het gedaan)

  1. hahaha maar dat was bij de shortie nog niet duidelijk he, nu denk ik gewoon dat het Nuran is omdat Rick vreemd is gegaan en ziet zijn (bijna) vrouw doodvallen dus therapie verhaallijn voor het hele volgende seizoen genoeg of Maxime omdat ze de laatste maanden toch geen andere rol had dan op de bank te zitten in huize Sanders als decoratiestuk (jammer van zo een knaller van een actrice).

 1. Maar ik heb ,3 redenen.warom het mike kan zijn die valt lees ze a.u.b. Eerst voor je commentaar geeft.

  1. Lorena saboteert die van mike … Zeer onwaarschijnlijk.

  2. Aysen sabiteerd die van bing maar omdat bing niet mee springt krijgt mike die van.hem.

  3. Een mannetje van ludo saboteerd die van mike maar dat denk ik ook niet want ludo wist niet dat mike mee zou springen denk ik.

  Ik denk dat optie twee de meest logische is wat denken jullie of hebben.jullie miscien nog andere mogelijkheden?

  1. zou best kunnen kloppen, maar het kan ook noud zijn die valt. ludo is erg boos op hem vanwege dat incident in de rechtbank. we allemaal dat ludo prima tot zo iets in staat is.

 2. @anna jaje hebt gelijk maar watnou als mike tog die paracute van.bing krijgt want er is er een gesoboteerd en ik denk dat dat die van bing is ik denk niet die van noud

 3. misschien heeft monica die van aysen gesaboteerd. of misschien is nick terug en wil hij maxime vermoorden. of jef en laura hebben die van mike gesaboteerd, maar daar kan ik haast niet bij.

 4. Ik denk dat Wiet eruit gaat, het is een roze parachute, niet dat dat nou zo heel veel zegt hoor:)
  Maar dat denk ik omdat volgens mij Ludo iemand eropaf heeft gestuurd om een parachute te verkloten.
  Aangezien Wiet (ook Noud hoor) zijn ”prinsesje” heeft gekwetst en hij sowieso Wiet niet mag, denk ik dat hij haar laat omkomen.
  Zou het wel jammer vinden hoor:(

  1. toch denk ik niet dat het wiet is. Aysen is in ieder geval de gene die de parachute heeft gesobedeerd. En wat ludo betreft denk ik dat hij achter mike aan zit en niet achter Wiet ..

   1. Wie wilt ze dan vermoorden?
    – Bing zat op het politie bureau
    – Lucas mocht niet springen

    Ze brengen je nu nog op het verkeerde spoor met spring levend ik denk eerder dat Bing, Wiet of Ludo iets met de parachute hebben gedaan

 5. Ik denk niet dat noud het is eigelijk, het meest logische is dat mike het is omdat lucas niet meer spring. maar als je alles op pauze zet en weer doorspeel zie je dat mike zijn parachute wel uit getrokken krijg ..

  1. Het waren allemaal stuntmannen/vrouwen, dus je wie niet het is. Als het Nuran is dan vind ik het raar met haar kunnen ze nog veel doen.

 6. Ik durf geen parachute te springen nadat ik het had gezien. Er gaat een vaste rol uit degene die het niet zijn:
  – Rikki (niemand haat haar)
  – Maxime (dat zou Janine zelfs niet doen)
  – Nuran (hetzelfde als Rikki)
  – Lorena (neemt zelf wraak nemen)

  Wie het wel kunnen zijn:
  – Nina (door Wiet)
  – Mike (door Ludo’s handlanger, Nina of Lorena)
  – Wiet (door Nina)
  – Aysen (door Bing of Lucas)

  Twijfel:
  – Noud (familie Sanders boos op hem)

  Als ik nog verder onderzoek:
  -Wiet (zit er net een halfjaar in + vaste rol valt voor mij af)
  – Dilan zei: “Aysen wordt nog erger + ze wouden meer kleur erin + was de posteur niet wat te groot voor Aysen? Dus blijft erin
  – Nina (contract loopt af kan de dode zijn)
  – Mike (volgens een roddelbkad Story dacht ik gaat er in januari er tijdelijk eruit gaat. Ik geloof er niks van.

  Ik ga voor Nina of Mike ze zijn allebei groot en de posteur was dat ook, of iemand die je niet verwacht.

 7. Ik denk Noud omdat Ludo wraak op hem wilt vanwege de rechtzaak en misschien was dat de rede waarom hij Nina eerst niet wilde laten gaan. Maar Mike kan natuurlijk ook ook zit ik aan Nuran te denken. Maar Bing kan het niet zijn want die zit op het politie bureau omdat Monica aangifte had gedaan wegens mishandeling en omdat hij Menno geslagen heeft.

 8. Jaa misschien is het Noud wel, dat hij neerstort omdat hij Nina heeft gekwetst! Ludo zou dan iemand ingehuurd hebben. Hoop het alleen niet…;(

 9. mijn gevoel zegt ook Noud maar ook Mike, ik heb vermoeden vanwege die telefoongesprek van Ludo. Ik wou dat Nina vertrok wat een zeikerd ik irriteer me machteloos aan haar.

 10. Ik denk dat Lorena de parachute van mike heeft gesaboteerd. En dat Mike een andere gepakt heeft omdat Lorena net van te voren tegen hem zegt denk maar niet dat je al gewonnen hebt. En daardoor een onschuldig iemand neerstort.

 11. Klinkt misschien raar, maar ik denk dat het nuran was. Was zei er wel bij met het parachute afstellen? Of ze heeft perongeluk door alle onrust de parachute van een ander gepakt.

 12. Ik denk dat aysen eruit gaat omdat:
  1 Bing heel makkelijk zei: sluit me maar op
  2 Mike gaat er toch pas in 2014 uit?
  3 Maxime zei in RTL boulevard dat haar personage een liefje krijgt
  4 rikki en Nuran lijkt me sterk (iedereen mag hun)
  5 wiet zit er pas maar net in. en ze krijgt noud echt niet als ze Nina vermoord
  6 Nina is een te belangrijk personage (denk ik)
  7 noud lijkt me ook sterk
  8 ik denk ook niet dat lorena gesaboteerd wordt

 13. Ik zat zelf te denken dat Nina ter pletter valt en dat ze het niet overleeft? Inderdaad Nina is een belangrijke personage. We zagen Ludo bellen met iemand. Dus hij wil dus Noud of Mike vermoorden. Denk Mike. Maar dat Nina dan die parachute neemt en dus ter pletter valt en dan zit Ludo met een schuldgevoel achter. Dus dat kan ook mooie en spannende verhaalijnen opleveren!

Geef een reactie