Eerste codewoord week 2!

Het eerste codewoord van week 2 is: ……! Dit maakte het twitter account van GTST woensdag ochtend bekend!
image

43 reacties

 1. Vond het een zwakke update

 2. wat is de cijfercode van vandaag

 3. Even iets heel anders: op Wikipedia staat onder het kopje ‘Martine Hafkamp’ (dus niet Inge Ipenburg maar Γ©cht die van Martine Hafkamp) het volgende:

  Terugkomend gastrol: 4 oktober – 10 december 1990
  Terugkomend gastrol: 25 maart – 23 september 1991
  Terugkomend gastrol: 20 september – 1 november 1991
  Contract: 5 mei 1992 – 25 oktober 1994
  Contract: 27 juni 2003 – 1 maart 2005
  Contract 2 september 2013 Bron app spring levend

  Wat denken jullie? Waarschijnlijk een flauwe grap van iemand, aangezien iedereen Wikipedia aan kan passen, maar ik vond het toch het melden waard. Wie weet..?

  • @Kim, Ik denk idd aan een “flauwe grap”. Is wel toevallig dat ze dan gelijk op 2 september 2013, eveneens start nieuw seizoen, haar opwachting in GTST zal maken.

   En wat je zelf al zegt, iedereen kan gewoon alles aanpassen of toevoegingen doen op Wikipedia. Ik vertrouw Wikipedia niet.

 4. Grote tip in GTST Spring Levend!

  1) Op de foto van de hangar zie je gebruikte parachutes liggen en op de achtergrond iemand met zwart haar naar binnen lopen. Rikki, Noud, Maxime of Aysen leeft dus, maar om even goed naar het model haar te kijken lijkt het erg op Rikki met een staart of Noud.

  2) In de eerste week is er een filmpje vrijgespeeld waarbij Aysen opzoekt over hoe je een parachute onklaar maakt. Maar hier heeft Aysen dezelfde kleding aan als die ze de ochtend van de sprong aanhad. Aysen heeft het dus overleefd!!

  • Dat eerste punt van jou zoiets dacht ik ook al! Maar dat tweede…Hoe weet je dat Aysen het heeft overleefd? Want er staat nu ‘ Maar hier heeft Aysen dezelfde kleding aan als die ze de ochtend van de sprong aanhad’ Maar het lijkt mij dat ze voor de sprong heeft gekeken hoe je een parachute onklaar maakt en niet na want dat is niet zo logisch… Dus dan weet je nog niet zeker of ze het heeft overleefd? Of bedoel je het anders?

 5. Nieuwste code getal is:
  0510

 6. Hoe heb je die code gevonden? Tamara

 7. Ik weet niet of jullie de nieuwe aanwijzingen al gezien hebben,maar dat mailtje van de vader van Bilal aan Nuran geeft wel een ander licht op de hele zaak…we hebben er eigenlijk nu een verdachte bij..
  Degene die op Vindie heeft gezocht waar het paracentrum zich bevindt,is volgens mij gewoon Aysen..
  Vind het steeds raadselachtiger worden..

 8. @ kim wikipedia vertrouw ik niet iedereen kan daar zomaar wat neer zetten

 9. Rikki heeft het iniedergeval overleeft! Dat zie je in het nieuwe filmpje.

 10. Nuran heeft het overleeft Maxime en rikki ook

 11. Waar staan de code’s van week 1 van sabotage ?? Help me pleace
  Tip : rikkie en Maxime zijn sowieso nog levend !

 12. Wie heeft de codes van week 1?? (De sabotage)

 13. iemand de.codes van week 1???

 14. Waarom heeft nuran het overleefd? Ik denk namelijk dat zij het is die valt..

 15. Het is wiet die op de achtergrond zegt bij dat telefoon gesprek tussen maxime en jeff diet is zoo mooi! No doubt het is sws niet wiet die dood is niet rikkie niet maxime

 16. “Kom alsjeblieft nog een keer met mij praten, voordat jij je ergens instort wat alleen maar desastreus af kan lopen.” En daarna iemand die de openingstijden van het paracentrum opzoekt. Klinkt behoorlijk dreigend. En Aysen heeft de uitnodiging gewoon ontvangen dus die zou wel moeten weten hoe laat ze zouden springen. Daarnaast is Aysen ook niet meer verdacht aangezien die alleen opzocht hoe een parachute werkt zodat ze zeker wist dat haar parachute wel open zou gaan. Verder klinkt die stem op de achtergrond van het telefoongesprek idd als Wiet. Maar als Nina was neergestort was Maxime waarschijnlijk niet zo kalm aan de telefoon. Noud zou nog kunnen.

 17. wat is het codewoord van de kletskous

 18. Bij de open parachute op de foto is iemand met trainingspak. En een capuchon op. Later zag ik een filmpje dat Bing aan het hardlopen is in een grijze trainingspak

 19. Iemand de code van de 2 poesjes??

 20. Weet iemand code van week 4 al?

 21. Hoe komen jullie elke keer toch aan die codes?

 22. Code 1 1233
  Code 2 twist

 23. Codewoord week 4: hotel

 24. Heei weet iemandhet code getal van week 1 a.u.b antwoord terug

 25. Het filmpje onder de cliff? DROOM.

Geef een reactie