Aysen vermoordde de ex-vriend van haar zus, Danny de Jong. stal het sperma van Bing zodat hij nooit meer een kind kon krijgen. Nee, Aysen is totaal geen lieverdje ”En het wordt alleen maar erger”

Vanavond zit dit seizoen voor ons er dan echt op, maar de acteurs gaan nog een week langer door met de opnames, maar dan hebben hun ook echt vakantie. Dilan mag even uit haar rol stappen “Ik ga lekker in mijn eentje backpacken in Italië of Griekenland.”

Dilan speelt nu anderhalf jaar de rol van Aysen, “Aysen is een heftig personage en het wordt alleen maar erger. Elke keer als ik de nieuwe teksten in mijn postbakje krijg en lees, denk ik: het is toch echt wel een toppersonage. Ze is geen simpel meisje. Ze draagt zoveel woede met zich mee. Aanvankelijk wilde ik graag dat aan de kijker werd uitgelegd waar haar heftige reacties vandaan kwamen, maar inmiddels denk ik dat dat er niet meer van gaat komen, haha.”

”Heel soms haal ik mijn wenkbrauwen op bij een nieuw te spelen scène. Zoals die keer dat ze las dat ze het sperma van Bing moest stelen. Dat vond ik wel heel ver gaan, maar ja, het is natuurlijk wel iets wat Aysen zou kunnen doen. Dus dan doe ik wel mijn best om het verhaal geloofwaardig neer te zetten.”

Op straat wordt Dilan niet zo vaak meer aangesproken door fans. ”Toen ik net in GTST zat werd ik vaak voor bitch uitgescholden, Ik denk dat mensen wat terughoudender zijn geworden om mij aan te spreken, omdat ze mij die strenge mevrouw van Goede Tijden vinden. Als ik geconcentreerd kijk, lijk ik heel erg op Aysen en creëer ik afstand.”

13 comments on “Dilan Yardakul: ”Soms gaat Aysen wel erg ver”

 1. Ja nou ik zou je ook hietvwil op en tegenkomen.. erg hè, in het echt ben je aysen niet en toch flip ik ervan hihi, megabitch 😛

  1. je bent zeker nog niet zo oud he
   dan neem ik je het ook niet kwalijk dat je een beetje bang voor een actrice
   die prima,overtuigend streng speelt.
   ze heet dilian en een moeilijke achternaam.

   1. maar dat is juist het goede acteerspel van haar.
    wanneer je denkt,wat is dat slap gespeeld,mijn oma
    of doet het beter.
    dan kan ze beter inpakken.
    maar soms kan ik me ook wel ergeren aan de persoon
    van aysen als mens.
    maar verder is het slechts een soap.

 2. Martine hafkamp was net zo hard. En die willen we allemaal terug. Dilan speelt het goed en overtuigend. Dus ze maakt de soap spannend

 3. Nou Aysen heeft lef en zo moet een vrouw zijn. Niet alles pikken wat een vent je flikt. Ik ben je fan Aysen, ga zo door, je hebt me zegen. En je bent ook knap qua uiterlijk. Goed hoor.

 4. Ik vin aysen persoonlijk een hele leuke personage! Ik speel zelf ook op toneel en op school doe ik een richting met theater. Ik vind t zo knap hoe zij dit speelt. En dat geld trouwens voor iedereen! Aysen gaat t ver maar dat maakt gtst soms heel spannend. Zonder aysen zou t toch echt een stuk minder leuk zijn. Mijn compliment voor hoe goed zij haar rol speelt !

 5. Ik vind haar wel een leuk personage soms irriteer ik me machteloos aan haar net zoals Nina. Maar ik snap dat ze wel erg ver gaat maar Bing is ook niet aardig hij heeft haar keihard laten vallen toen ze een koppel waren. Aysen is een fantastisch bitchy karakter en Dilan speelt haar echt goed. En ik vind haar echt niet lelijk. De personen die juist moeten vertrekken is niet Aysen maar Bing en Nina ik irriteer me het meest aan hun op het moment.

 6. Volgens mij zag ik Dilan vorige week in Den Haag. Maar het was heel vluchtig, dus ik kan me vergissen. En inderdaad, ze keek heel geconcentreerd dus ik durfde niks te zeggen. Maar dat zou ik eerlijk gezegd ook niet hebben gedaan als ze had gelachen denk ik. Ze acteert wel heel goed!

  Aysen is een heerlijk karakter, maar ik vind wel dat ze een vriend/vriendin moet krijgen waarmee ze haar wraakplannen en vooral haar gevoelens kan delen. Zoals bijvoorbeeld Dian en Bowien jaren geleden deden. Dan snap je als kijker net iets beter wat er in haar omgaat. Want ze is na 1,5 jaar voor mij nog steeds een mysterie.

Geef een reactie