Dave Roelvink verschijnt dit jaar nog niet elke werkdag om 20:00 uur op de buis. Zo vertelt hij tegen Shownieuws.

Marly ziet het wel zitten: ”Het is voor Nina misschien wel een mooie aanwinst nu het met Noud en haar wat minder gaat. En het lijkt mij hartstikke gezellig, het is een leuke jongen ” Maar toch ziet Dave een rol in gtst voor zijn neus voorbij gaan: ”Ze vonden me leuk en goed, maar ik kom uit Amsterdam en dat accent werd een beetje een probleem in de serie”

Rohan vertelt nog: ”Wij verzinnen een karakter en zoeken er dan een acteur bij, het gaat niet andersom dat wij denken he Dave is leuk laten we er een rol voor bedenken”

Dave gaat het over een tijdje nog een keertje proberen. ”Maar eerst ga ik netjes ABN leren praten!”

15 comments on “Dave Roelvink toch niet in GTST!

  1. Mike, komt uit belgie, Bianca ook. Soms praten ze zelfs vlaams met elkaar. Nick was opgevoed door een belgische vrouw ofzoiets.

 1. ik vind dit gewoon discriminatie. ruud feltkamp heeft ook een amsterdams accent hoor. begrijp ik het nou goed? nieuwe liefde voor nina? hopelijk krijgt noud dan eindelijk een relatie met wiet.

 2. Ik zou graag het zusje van bing willen spelen, een jonge dynamische vrouw die aysen een lesje leerd maar ook geliefd zal zijn in meerdijk, ambitieus om nina van der troon af te stoten, het nieuwe beste vriendin van lorena en lucas. Hint.

 3. Waarom moeten ze weer een nieuwe liefde voor nina verzinnen? Dat was mike toch al een jaar geleden en moeten ze nou weer een grote verhaallijn maken over nina’s liefdes leven? Ik vind ook dat nina en noud bij elkaar moeten blijven, ze passen zo goed bij elkaar (nina moet dan wel weer nina worden van toko tijd, want die was leuker)

 4. Ferry Doedens uit Friesland, Louis Talpe uit België, Toprak en Dilan hebben een Turkse achtergrond, Robin Martens uit Limmen, Ruud Feltkamp uit Amsterdam…

  genoeg accentjes al zeg ik het zelf…

 5. Is mijn conclusie dan juist, dat Nina er niet uitgaat.(geen slachtoffer dus) Anders hoeven ze geen nieuwe liefde voor haar te vinden.
  Noud moet bij Nina blijven.

  1. Er word gezegd dat Dave zelf heeft aangegeven heeft in gtst te willen spelen, ze zijn dus niet op zoek naar een nieuw personage! Al zou het voor Nina wel leuk zijn! ZOU..

 6. Tja, Dave Roelvink.. Hij deed modellenwerk toch? Maar dat wil toch nog niet zeggen dat ie kan acteren! Hij moet maar gewoon een acteeropleiding gaan volgen! Zou wat zijn dat ie alleen omdat ie de zoon van 1 of andere B artiest is hij meteen een rol in GTST kan krijgen!
  Maar goed, wat het accent betreft vind ik het idd ook wel vreemd. Aan Ruud Feltkamp kun je ook duidelijk horen dat ie uit Amsterdam komt. Misschien inmiddels wel wat minder als bij Dave, maar ok. En dan idd een Louis Talpe die de Vlaamse broer van Bianca moet spelen terwijl Bianca zelf gewoon ABN spreekt, over ongeloofwaardig gesproken…

 7. Dave is wel een goeie vervanger voor Mike. Wat ziet Dave er goed uit, met die blauwe ogen om in te verdrinken. Zal zeker een aanwinst zijn voor de serie. Dat accent moet gewoon een beetje worden afgevlakt. En ik mis Mike heel erg.

Geef een reactie