166 comments on “Codes week 5!

 1. leuk die codes maar met mijn samsung galaxy s plus kan ik geen badges halen geen foto zien na het spelen van het spel en ook geen punt score opslaan.
  heb de app al uitgelogt en opnieuw ingelogt maar werkt niet.
  iemand nog een suggestie??

  1. Ik denk dat jij Samsung galaxy s plus moeten even uit. en dan weer opstarten dan werkt weer gewoon. met mij gebeurde ook. toen ik uit deed weer aan deed werkte weer.

   1. Nina is neergestort ik heb rtl lounge gekeken ze is dood of leven aysan had dat gedaan het was de bedoeling voor bing omdat ze elkaar haten maar perongeluk had nina het pak van bing aangedaan en aysan komt er weer makelijk overheen en noud en mss ook nog anderen denken dat wiet dit heeft gedaan nogmaals NINA!!!

    1. Het kan nina niet zijn geweest. Als je naar het radiobericht luisterd, hoor je dat diegene een springbruvet had (vergunning). En de enige die dat had was mike 😉

 2. Waar moet je die code 0209 voor gebruiken?? Ik heb vandaag alleen die appjes van monica binnen gekregen en die foto van wiet met lorena op de achtergrond..

 3. @mira ik heb precies hetzelfde…
  Dus ik vermoed dat de codegetal gebruikt moet worden voor de filmpjes/plaatjes voor vrijdag of zondag.

 4. Oke oke
  Dus Wiet maakt een foto van Lorena
  Net op het moment dat ze die tang vast heeft
  De Foto draaid niet om wiet maar duidelijk om Lorena
  Dit zou dus kunne kloppen dat Lorena gaat opdraaien voor de moord
  En meschien pleegt Wiet zelfmoord?
  Zou iedergeval reden voor Sjors zijn om weer terug te komen

 5. Lorena’s vingerafdrukken staan nu op die tang.. Er zijn 2 mensen waar Lorena een hekel aan heeft & dat zijn Mike & wiet.. Ik denk daarom ook dat 1 van deze 2 neerstort..

  1. denkt iemand ook aan bing want he zag in het filmpje dat hij bij het paracentrum en er werd ergens gezegd IS IE OP TIJD EN KAN HIJ ZIJN LOT ONTLOPEN zet jullie dat ook niet aan het denken

   1. Ja inderdaad, en bing was ook aan het hardloprn en kwam uit bij het parachute centrum. Dat was op 4 juli 21:46. En bij dat filmpje stond plaats delict… dus ik denk dat bing de parachute van aysen onklaar wilde maken. Maar dat hij per ongeluk de parachute van lorena heeft gepakt. ( ik denk namelijk dat er iets met lorena is omdat je haar niet uit het vliegtuig ziet springen )

    1. Het is sws aysen die dood is. Wiet is het niet zei krijgt een vriendje in het nieuwe seizoen. Nina heeft net een baby gekregen dus die gaat ook niet dood. Lorena had ook een hekel aan aysen dus het kan dat lorena aysen heeft vermoord. HET IS GWN AYSEN!

  2. Degene die de spullen gesaboteerd heeft had handschoenen aan. Als lorena haar vingerafdrukken er opstaan betekend dit dus niet automatisch dat zij het gedaan heeft.

 6. Als de politie die foto ziet dan weten zij ook gelijk dat Lorena die tang heeft gebruikt voor haar rits en dus helemaal niets zegt over schuldig zijn of niet……dus die vlieger gaat niet op.

 7. Even van een andere site:

  De code’s die er gevonden zijn:

  Wiet: Busstation Heerlerbaan code: 0209
  Noud: Eindhoven: code:0209
  Aysen: Appeldoorn: code: 0209
  Mike: Leiderdorp: code: 0209
  Nina: Loosdrecht: code: 0306

  Mijn visie is dat 0209 staat voor 2 september (start volgend seizoen gtst). Dus hieruit zouden we kunnen concluderen dat Nina eruit gaat ( dood of coma).

   1. De persoon die valt is sowieso dood en komt niet meer terug inde serie.. Wat de sjat van het fragment zegt dodelijk ongeval dus coma is al uitgesloten toch?

     1. 1: Ja, er is gezegd dat degene die valt, een springbrevet had.
      2: NEEEEEEEE, Mike is niet de enige die er een heeft.

      Mike HAD M AL. De rest heeft m tijdens de trainingen gehaald, anders mag je niet springen.

  1. Nejjo ik weet wie er dood is aysen heeft die parachute kapot gemaakt voor bing maar omdat hijin de gevangenis zit was mike in zijn plaats en hij heeft die parachute die kaopet is er

 8. Hoevaaaaak moet er worden geZegd dat mike niet dood gaat!!!!!!!!!!! Hij gaat er pas in januari uit ivm de flexwet. Sjonge jonge!

  Mike heeft nu pas een echte rol ivm hotel overname en vader van nola.

  1. Allemaal leuk dat dat naar buiten is gekomen, maar GTST kan ondertussen ook anders hebben besloten.
   Ik kan ook wel zeggen op mijn werk dat ik vanaf januari 3 maanden op vakantie ga.
   Mijn werkgever kan dan ook anders doen besluiten & me eerder op straat zetten.

  2. God, ik ga echt lachen als het toch Mike is. Denk je nou echt dat je hier en daar niet misleidt kunt worden?

   Net zoiets als dat veel mensen ervan overtuigd zijn dat Aysen doodgaat vanwege iets op Wikipedia. Seriously, Wikipedia? Een kind kam daar iets op plaatsen of wijzigen. Alsof de redactie van gtst zoiets zou doen.

  3. Hoe moet er gezegd worden dat het in een roddelblad stond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ik denk toch dat Aysen en Wiet zoiezo nog leven.

  4. Hopelijk gaat mike wel eruit…hij is zoooo niet sexy overigens!!!
   Zou trouwens leuk zijn ook! De rozenboom is nu van hem…dan erft de kleine het hotel technisch gezien…dus weer in handen van Ludo…dat levert dan weer een leuke strijd op met Lorena etc.etc. Weg met Mike dus!

 9. Bij dat kompas wijst de pijl naar een plaats tussen de ‘W’ (Wiet) en de ‘N’ (Nina). Maar meer richting de de N van Nina. Ik weet niet of je hieruit zou moeten concluderen dat Nina nog “springlevend” is, of dat ze juist degene die valt is.

 10. Let op mijn woorden Mike overleeft het!! Zal zondag vast te zien zijn de onthulling. Deze week gaat het steeds over Mike!!

  Hoooop het zo erg hij is mijn favo!! Vooooral nu wat hij allemaal heeft gedaan benieuwd hoe ze allemaal zullen reageren. Echt een verlies als hij eruit gaat met hem werd gtst weer spannend. Noud gaat eruit hij had aangegeven dat hij eruit wilde. Hij heeft namelijk zo een oersaaie rol. Zal hem niet missen

   1. in het telefoon gesprek zegt laura zoiets OH MIJN GOD GELUKKIG DAT JE NOG LEEFT IK DAG DAT JIJ HET WAS. zou je daaruit niet kunnen halen dat noud nog leeft

 11. En dat Ludo de schuld krijgt daarvan, wegens dat geheimzinnige telefoontje, maar Ludo is niet de dader. Noud heeft denk ik de verkeerde parachute genomen die van Mike, daarom dat ze denk ik met al die aanwijzingen aankomen dat de kapotte parachute voor Mike bedoeld was maar een andere slachtoffer die om heeft gedaan: Noud denk ik zelf!

   1. Beetje een lullige reactie die je geeft. Voordat je mensen meld dat ze op moeten houden.. kijk naar de datum. Toen Nickname dit postte, was er nog niks bekend. Dus hou liever zelf op.

 12. lulu
  2 augustus 2013 at 1:45 pm

  Bij dat kompas wijst de pijl naar een plaats tussen de ‘W’ (Wiet) en de ‘N’ (Nina). Maar meer richting de de N van Nina. Ik weet niet of je hieruit zou moeten concluderen dat Nina nog “springlevend” is, of dat ze juist degene die valt is.

  Aan de pijl zie je een hoofdletter A die tussen de W & N die 3 kwart meer naar letter N wijst e daar haal ik Noud Alberts uit.

 13. Ik zou het niet leuk vinden als Noud eruit zou gaan, maar het zal wel weer een leuke verhaallijn kunnen worden. Vooral als het toch Ludo is die de sabotage op zijn geweten heeft.

  Ik denk dat die pijl voor Nina bedoeld is en dat we zondag of maandag bekend wordt gemaakt dat ze het heeft overleeft. Daarna denk ik Mike. Is wat iedereen zegt heeft net een belangrijke rol gekregen: eigenaar Rozenboom en hij mag Nola zien.

  Even iets anders iedereen heeft het maar over de flexwet van Mike maar Mike zit in januari 2014 pas 2 jaar in GTST en geen 3 jaar of is de flexwet veranderd? Denk meer dat hij er even uitgaat om in Mega Mindy te kunnen spelen. Dat was toen ook met Jef.

 14. Als je op de castfoto kijkt, zie je dat noud nina wiet en aysen in een soort vierkant zitten, noud boven nina rechts beneden wiet en links aysen. Denk dat deze week mike springlevend is en dan heb je hun 4 nog
  Zelf denk ik noud , maar ik wil dat noud en nina blijven. Dus zou wel jammer vinden

 15. Deze week verwacht ik dat Wiet diegene is die veilig zal landen. Maar het kan ook Aysen zijn. Ik hoop meer dat Aysen of Noud deze week springlevend zijn. Maar het zou idd Mike kunnen zijn. Want er wordt idd wel heel veel hints gegeven over Mike deze week en vorig week ook volgens mij.

 16. Ik denk dat de A op de wijzer van het kompas staat voor Alberts ( Nouds achternaam ) maar voor wie is de achternaam ? Voor wiet ( W van het westen )? Of voor Nina ( N van het noorden ) Noud heeft voor Nina gekozen. De wijzer wijst ook meer het de N .En daarom is wiet boos. Dus ik denk dat Nina eruit gaat .

 17. De pijl met de letter A kan ook wijzen naar (Ar)noud die als hij tussen Wiet (letter W) & Nina (letter N) toch voor Nina kiest (vandaar dat de pijl iets naar de N wijst) Dus wie weet land Nina deze week veilig, aangezien ze ook een ander codenummer op de poster heeft? Zelf vrees ik dat Wiet of Noud te pletter valt, al hoop ik dat niet!:(

   1. Het kan ook wijzen naar Noud Alberts! Maar ik denk dat Noud of Mike ten pletter valt. Door Ludo’s hulpje. Maar voor Nina kan niet omdat al eerder stond website over Dave Roelvink, dus kan Nina niet dood maar wel misschien in coma ofzo. http://www.gtstfanclub.nl/2013/07/dave-roelvink-toch-niet-in-gtst/
    Deze link kan jij naar Dave Roelvink interview bekijken. En Wiet is net gekomen dus kan niet zomaar weg. Ik hoop dat Mike ten pletter valt. Ik hoop niet Wiet of Noud pletter valt.

 18. We zullen het zien lieve mensen. Nog 1 daggie te gaan..

  Als Mike springlevend is dan word het echt spannend.. Wie zal dan de volgende zijn nouuuu afwachtwn dan maar.

 19. In de prive stond een foto van Rikki op een première en daar had ze het zwarte jasje aan die Lorena aanhad toen wiet een foto maakte!

 20. Ik heb zelf ook een tablet en dus heb vorig week zondag de springlevend gedownloadt. Ik heb deze week nog niet het spel gespeeld. Ik ben van plan om het namelijk tot morgen te wachten. En dan speel ik spelletjes van deze week uit en dan zie ik morgen ook wie het heeft overleefd.
  Hoop toch Noud of Aysen. Maar ik denk eerder Wiet of heel misschien Mike. Nina niet. Ik denk namelijk dat Nina diegene is die zal overlijden.

  1. Ik denk dus niet dat het Nina is. Haar rol is nog vrij groot en nog niet uitspeelt. Wel die van Wiet, daar Noud toch weer voor Nina heeft gekozen. Dat zie je in diverse filmpjes in de app. en op GTSTXL waar ook filmpjes staan die niet in de app. voorkomen en ook niet zijn uitgezonden op TV. (achter de schermen dus)

   Als ik het mag zeggen, “hoop” ik op Aysen.

 21. Even conclusies trekken:
  – Noud overleefd het (bij het gesprek tussen Jef en Maxime hoorde ik volgens mij Lorena zeggen “Het is zo mooi.”)
  – Wiet overleefd het (Zit net een half jaar erin en heeft een vaste rol en ze kwam terug om weer familie te geven aan Sjors nadat Jack vertrok)
  – Nina overleefd het (Hetzelfde als bij Noud.)

  Dan hou ik Aysen en Mike over. 1 van die 2 is dood ik hou het op Mike.

  O wee als iemand nog zegt dat Mike er tijdelijk eruit gaat in januari vanwege een flexwet dat stond namelijk in een roddelblad.

  1. En aysen heeft haar parachute gecontroleerd, dus die landt veilig. Blijft Mike over.

   Bovendien stonden in de justitiële stukken in de app 2 duidelijke aanwijzingen. De afkorting MBGD en MZV (zie reactie hierboven ergens van Aha) oftewel Mike Brandt Gaat Dood en Mike Zal Vallen…..

   En over die flexwet, in januari zit Louis talpe pas 2 jaar in gtst. De flexwet is pas aan de orde als een acteur 3 jaar in de serie zit…dus dat kan helemaal niet waar zijn…..

   Het is Mike! En anders breekt mijn klomp, hahaha….

   1. Die was ik vergeten ja het moet Mike zijn. Lorena krijgt de schuld, maar de kijkers denken dat Ludo erachter zit, maar ik denk dat Nina de parachute heeft kapot gemaakt van Mike.

 22. of noud of mike of wiet gaat dood. maxime had gevraagd aan lucas of ze heb vannacht hoorde thuiskomen en lucas zij nee dus misschien was het nina die snachts weg ging om een van de parachuters te saboteren

 23. Nina die een parachute heeft gesaboteerd? Had ik niet aan gedacht. Dat zou kunnen. Maar waarom zou Ludo dan een geheimzinnige telefoontje hebben gehad die Lucas heeft gehoord? En de volgende dag probeerde Ludo Nina nog tegen te houden om niet te gaan springen. En Nina besluit uiteindelijk te gaan samen met Maxime. En toen zag je ook zo`n angstige blik in de ogen van Ludo. Volgens mij is Ludo de dader niet hijzelf maar hij heeft dus iemand ingehuurd die de parachute heeft gesaboteerd. Maar is hijzelf toch wel bang dat zijn dierbaren dus Nina of Maxime onschuldig zullen vallen. Maarja als dat zo is dan had Ludo dat eerder moeten bedenken en gewoon met een pistool naar Mike gaan dan weet je ook zeker dat je de goede hebt en niet de onschuldige.

  Maarja we zullen het zien. Denk zelf Nina. En morgen zien we idd wie er veilig landt. Hoop zo Noud of Aysen.

 24. 2 dingen die mij vreemd leken of opvielen. Ik heb alle filmpjes bekeken ( al duizenden keren). Maar nu zag ik dat Mike handschoenen in zijn zak had bij de trainingsgroep foto , en dat Leo van Wamel zijn hand op de schouders van Wiet zette! Ook met een passende uitdrukking ! Leo de hints mannetje van Facebook geeft aan dat Wiet exit is ? En dat Mike de dader is …
  en op de uitnodigingskaart van Nuran en Rik wordt er 10 september as geschreven ipv A.S dus Arnoud is exit en de dader een Sanders ? of gewoon een foutje van de makers
  Of ben ik zelf gewoon paranoide en wil ik dingen zien die er niet zijn … ach word er gek van !!

  Mijn theorieën veranderen om de minuut .

  PS: kan het zo zijn dat Femke Blok ingehuurd is door de vader van Bilal om Nuran weer op het ‘rechte pad’ te brengen. En ik heb geen scenes gezien waar er gekust werd of iets dat in de richting kwam met seks , dat doen ze normaal gesproken wel.

 25. Lol met die meter zijn niet de letters van de namem.
  En die brief van de rechtbank is ook onzin mensen gaan nu dingen verzinnen

 26. Ik heb het!! Het kompas wijst tussen de W en de N en heeft een A als punt/wijzer. Arnoud staat idd tussen Wiet en Nina in. Alles wijst er dus op dat Noud springlevend is.

 27. JAAA NOUD IS SPRINGLEVEND !!!!
  Het moet aysen of mike zijn en waarom, als je die meerdijk fm hoort hebben ze het over iemand die een springbuffet heeft, die hebben mike en aysen, en mike aysen nina en wiet zijn over..

 28. Het kan ook altijd nog lorena zijn want daar hebben we nog geen bewijs van alleen dat ze haar rist knipt alleen dat is voor de sprong

  1. Er zijn maar een heel klein groepje mensen die het weten naast de acteurs niet iedereen die daar werkt weet het ook. Dus dan moest ie wel een hele belangrijke baan hebben voor de serie. En word die binnenkort ontslagen want voorbij praten is echt ongeveer het ergste wat je kan doen voor zoon serie.

   Dus ik geloof er niets van wat je nu zegt

 29. Op het kompas staat de wijzer bij de n en er staat een a. N A: Noud Alberts. Nou weet ik niet of dat betekent of hij dood of levend is

 30. Dat denk ik omdat Ludo ook geheimzinnig aan het telefoneren was.En ik begrepen heb dat Nina met de flexwet gaat.Dat gedoe met Noud en Mike.Mike gaat dan voor Nola zorgen.Dat Mike zou vallen is te voorspelbaar net als Aysen veel te voorspelbaar.Ik hoop dat Nina het overleefd en dat zij het toch niet is maar mijn gevoel zegt dat zij valt.

 31. Conclusies:
  Noud leeft nog het is bekend gemaakt

  De persoon die dood is had een springbuffert
  – Lorena leeft nog
  – Nina heeft er geen
  – Wiet heeft er geen

  Houden we Aysen en Mike over met Aysen kan je geen leuke verhaallijn maken als zij dood is ik ga voor MIke:

  Bianca erft de Rozenboom, Lorena is de hoofdverdachte, de kijkers denk dat Ludo het gedaan heeft, maar Nina heeft het gedaan denk ik.

 32. Het is Mike !!! In week 5 na het invullen van code 0209 zegt deze man van de radio hij was in bezit van een spring bufet .. Bij mijn weten was dat alleen Mike

 33. ik denk dat mike het is omdat in dat radio bericht was gezegd dat de springer zo een soort diploma had en mike had zo een soort diploma

 34. Het kan nog steeds Wiet, Nina, Aysen of Mike zijn. Ze hebben allemaal een brevet, anders mag je niet alleen springen.
  Ik ga nog steeds voor Wiet die valt. Ze heeft totaal geen toegevoegde waarde en er zijn ook 3 verdachten die het dan gedaan kunnen hebben. Lorena, zij haat Wiet in verband met de dood van haar moeder, Nina, zij haat Wiet omwat Wiet haar heeft aangedaan, Noud, omdat hij haar zat is.

 35. @Cherainne Nee, ze hadden allemaal een brevet. Dat schreef Leo van Wamel (je weet wel die springinstructeur) op zn facebook dat ze allemaal een springbrevet hadden gehaald.

 36. Je mag helemaal niet alleen springen zonder brevet. Iedereen heeft in de afgelopen weken zijn brevet gehaald. Dat is ook wat de nieuwslezer zegt
  Dus het zegt niets over Mike

 37. Hoi allemaal ik ga het nog een x zeggen of schrijven :-p

  Volgens mij gaat Nina dood waarvan Mike en Wiet worden verdachten en Ludo gaat beetje Crazy worden omdat hij de opdracht gever is of was, maar uiteindelijk is Amy de dader. 😀

 38. Het radio fragment van week 5 verteld over degene die is gevallen en er word gezegd dat diegene een spring brevet heeft, Mike heeft verteld dat hij er een heeft.

 39. Op de radio hebben ze het over 9 gediplomeerde springers. Iemand die gediplomeerd is heeft het brevet, en hiermee staat dus nog NIET vast dat Mike gevallen is.

 40. In het radiobericht word gezegd:
  Toch ging de parachute en ZIJN reserveparachute niet open.
  Dat is een mannelijk bezittelijk voornaamwoord en aangezien Mike de enige is als man die nog onveilig is valt hij dus jammer genoeg ter plekke.

 41. Ik weet zeker dat Mike dood is want alles wijst erop. Dat BRANDTstofpasje dat Rick was vergeten, die Elvis Presley plaat met money honey, dat degene die is gevallen op de hoogte was van de parachute’s en zelf goed wist hoe alles moest.. En nog veel meer! Dan wordt zeker Lorena voor de schuld opgedraaid door die vingerafdrukken op de tang en die foto die wiet heeft, terwijl Lorena het dan helemaal niet gedaan heeft

 42. Ik denk dat wiet neergestort is, door de foto die ze maakte van loraina is zy de enige die loraina vry kan pleiten……als wiet neerstort kan zy loraina’s onschuld niet meer bewyzen en zal loraina tydelyk verdacht worden, tot dat de politie de foto ontdekt doe ze heeft gemaakt. ….lykt me wel een heftig plot, passend by gtst. ….

 43. Heb je een link naar de foto? Als het degene is die ik denk dat het is..
  Dan zucht ik n keer. Jack staat daar namelijk wel op, wat wil zeggen dat de foto van vorig jaar is. En wat je zegt dus niet waar is.

 44. Diegene die valt is niet zwaar gewond en ligt ook niet in coma. Op meerdijk fm moet je goed luisteren want daar vertellen ze dat .. dood is. Door het gekraak kunnen we helaas niet horen wie het is maar het heeft geen lange naam. Mike wiet nina of aysen..

 45. In het eerste filmpje van week 6, gaat om om de dader.
  Volgens mij is dat Nina, die Mike zijn parachut molesteerd.
  En iedereen die zegt dat Mike pas rond nieuw jaar er uitgaat,
  Misschien dat hij tot dan in coma ligt.

 46. iedereen praat over mike wiet en noud maar hoe zit het met nuran ??? de mogelijke doden zijn voor mij: mike wiet aysen nina nuran en lorena weet ik niet

  1. Beste @lotus, van Nuran en Lorena is inmiddels al bekend dat ze veilig geland zijn

   Evenals Rikki, Maxime en Noud.

   Blijven dus op dit moment nog over, die de sprong wellicht niet overleeft hebben, Nina, Mike, Aysen en Wiet.

 47. Ik weet bijna 100% zeker dat Mike het niet heeft overleefd!
  Want in week 5 hoorde je tijdens die radio uitzending dat diegene “In bezit was van een springbrevet en volledig op de hoogte was van de regels”.
  Mike zei dit ook tegen de vlieg instructeur.
  Dus het lijkt me duidelijk dat Mike eruit gaat.

  1. Nee.
   Ik ontken niet dat Mike niet dood gaat, want dat kan best.
   Maar Mike HAD al een springbrevet. De rest heeft m gehaald. De rest heeft daar dus ook alle regels geleerd. Anders mochten ze de formatiesprong niet doen.
   Dus iedereen, had een brevet.

 48. Zoals ik al had gedacht het is Nina op het filmpje van deze week Zie je duidelijk een vrouw lopen met lange benen en dun een beetje slungelig precies Nina de persoon ik denk dat Nina de dader is want de mensen die overblijven.

  Wiet
  Mike
  Aysen
  Nina mag ze alle 3 niet. En bij het telefoon gesprek tussen Jeff en Maxime hoor je Nina zeggen ” ’t is zo mooi” dus ze is er blij mee. Alleen de vraag blijft wel wie het slachtoffer zal zijn ?!

 49. eeey, ik heb nog een aanwijzing die naar Mike leid, bij die kaart waar allemaal verschillende sprongen op staan deden ze sprong M. M=Mike

 50. Nina komt om. Haar gezicht zie je duidelijk in het filmpje waarbij je ziet dat haar parachute het niet doet. Ik denk dat Wiet de schuldige is. Zij weet immers wat het moordwapen is, omdat ze Lorena vastlegt tijdens het gebruik hiervan

 51. Louis Talpe wordt uit GTST geschreven

  23 april 2013, Dinsdag

  Louis Talpe, bij het publiek beter bekend als Mike Brandt, gaat Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten.

  Het vertrek van de Vlaamse acteur komt door zijn drukke schema. ”Als ik iets voor bijvoorbeeld Mega Mindy moest opnemen, werd er altijd zo geschoven met de schema’s dat ik daar tijd voor had. Maar het repeteren van 14-18 zal heel veel tijd in beslag nemen, dat is niet te combineren met de soap. De schrijvers gaan nu een manier bedenken om mij er volgend jaar uit te schrijven”, vertelt hij aan Story.

  Zijn fans kunnen gelukkig opgelucht ademhalen. Het vertrek van Mike uit de serie is maar tijdelijk. ”Ik ga er maar tijdelijk uit. Vanwege de flexwet moet ik sowieso de serie voor drie maanden verlaten. Gelukkig kan ik die opnemen als we gaan repeteren voor 14-18. Als de musical eenmaal door het land gaat, moet ik deze met GTST combineren.”

  Wellicht dat de hunk er in de soap vandoor gaat met Lorenas geld.

 52. Ik denk het te weten wie naar beneden valt en dood is dat is Lorena omdat ze heel erg gekker is en de dader heeft met de tang door geknipt is en hij heeft een hekel aan Lorena en mike heeft in de jus do range wat gif in de glas gedaan heeft de rozenboom omgekocht omdat hij haar ge-sms dat ze op vakantie zou gaan en een foto van gemaakt en de gordijnen dicht gedaan en sms-et naar Jef en Laura en toen heeft Jef hem betrapt

  gr Heidi

Geef een reactie