Hebben jullie de codes van week 3 al gevonden, nee? Hier vind je de codes!

Code 1: 1233 Dit maakte Ruud bekend bij 538.

Code 2: TWIST Dit maakte Rikki de Jong bekend op haar Tumblr account.

Wil je het account van Rikki bekijken: http://rikkidejong.tumblr.com  Of het fragment beluisteren waarin Ruud de code bekend maakt bij 538: http://www.538.nl/gemist/11942/ruud-feltkamp-over-gtst-cliff-maxima-en-rikki-hebben-het-overleefd …

97 comments on “Codes week 3!

 1. ik denk ook dat het Noud is, want als je sowieso aantal afleveringen terug kijkt en alles, word het ineens weer noudster terwijl dat heel lang gelede, niet zo was en sinds kort ineens weer wel… en wanneer wiet het nummer van Noud verwijderd zegt ze ”nou Noud daar gaan je dan, voor de 2de keer” en als hij het inderdaad is en in coma raakt en alles dan is dat inderdaad voor de 2de keer voor Noud. ik denk dat die instructeur de parachute onklaar gemaakt heeft in opdracht van Ludo. voor Mike maar Noud pakt deze per ongelijk mee. ik hoop niet dat het Noud is maar alles op een rijtje zou het best kunnen…. Toch zou Nina het ook kunnen zijn, zodat Mike de volledige voogdij krijgt, en dan zou Wiet de dader weer kunnen zijn omdat Noud uiteindelijk toch voor Nina koos en niet voor haar… nina hoor je ook zeggen met de trainingen voor het springen dat het geen nut heeft ofzo en dan maakt ze als grapje, alsof ik neer zo storten.. en ook hier geld ludo kan de opdracht gegeven hebben maar dat Nina de verkeerde parachute pakt…. stiekem hoop ik dat het mike is die heeft ook veel motieven teveel eigenlijk..! daarom hoop ik erg dat hij eruit gaat maar dan moet er natuurlijk wel een nieuwe hunk komen van GTST 😛

  1. En wiet is het ook niet denk dat zei schuldig verklaard word. Omdat zei de tang pakt voor de jas. En dat is dezelfde tang die gebruikt word bij het on klaar maken van de parachuut.

   1. Nee lorena pakt de tang voor dat jasje want je hebt toch ook die foto van dat kluisje ja dat is allmaal van lorena want die veer had ze in toen mike had bekend dus en toen maakte wiet een foto van hun 2 wat zij dan niet wist dus ik denk dat lorena beschuldigd word

 2. Nuran is ook veilig geland!!! En Maxime zie je nu ook echt in beeld. Beide zijn wel geschrokken maar niet zo erg in paniek als Rikki. Nuran vraagt wel aan Maxime of Aysen geland is..

 3. Het is mike waarschijnlijk niet, in het AD heeft eerder gestaan dat hij met gtst stopt, maar wel tijdelijk. Noud, Lorena, Aysen en Wiet blijven over. Gtst laat meestal de meest onverwachte persoon doodgaan en dat is dan Lorena. Zij gaat presenteren bij een ander programma waar ze het waarschijnlijk dan te druk heeft. In de app krijg je te weten wie het allemaal overleefd hebben, maar Lorena hebben we nog geen een keer voorbij zien komen.

 4. Lorena gaan we nog wel zien hoor, camping life deed ze alleen in de zomer. En ik denk niet dat ze haar wat laten gebeuren als der hotel net is afgepakt, want er komt nog een verhaallijn daarover.
  Ik denk dus dat helemaal niemand dood is. Zwaargewond ofzo. En dan denk ik toch Noud of Mike.
  Aysen leeft sowieso nog, vanwege dat dr parachuut gewoon goed was, ze wouden bij die laatste check laten zien dat die van haar goed was, dus;
  Nuran, maxime, rikki en aysen vallen af
  En dan hebben we noud, nina, mike, wiet en lorena die t kunnen zijn
  Ik denk t meest noud

 5. Nina is het waarschijnlijk ook niet. In het telefoonfragment van Jeff en Maxime hoor je Nina zeggen: Het is zo mooi. Daarbij denk je dat het mike ja maar mike is zo voor de hand liggend ..

 6. Ik denk toch dat het Mike is die doodgaat.
  Er is nu ook een foto zichtbaar van Rikki, Nuran en Mike. En daarboven zie je vogels die in een pijl naar Mike wijzen…
  En bij de zoekpagina ontbrak het nummer 6, wat het nummer van de parachute van Mike was.
  En de vorm die ze deden, de star, had de letter M, en de I ontbrak in dat rijtje..

  En ze hebben idd gezegd dat hij er in 2014 uitmoet voor de flexwet, maar ze kunnen hem er natuurlijk ook gewoon nu al eruit schrijven. En ze kunnen dat ook juist naar buiten hebben gebracht om je op het verkeerde been te zetten.

  1. En daarbij.. In het telefoongesprek van Maxime en Jef hoor je iemand (volgens mij Nina of Lorena) op de achtergrond zeggen ‘Het is zo mooi’

   Dat zou zowel Nina als Lorena kunnen zeggen als het Mike is die is gevallen.

 7. @ Judith daar ben ik het helemaal mee eens! Maar de app gaat wel over wie er spring levend is…, misschien is Mike wel de saboteur?

 8. Bij het filmpje met nuran hoor je een meisje zeggen: ”Leeft Aysen nog?”, in eerste instantie dacht ik aan nina, maar het kan ook wiet zijn. Ze geven ons trouwens wel veel fragmenten waar je vage stemmen hoort. Ik denk iig nog steeds dat Wiet doodgaat(dat hoop ik tenminste)

 9. Ik denk dat het wiet is die dood gaat, Mike Nina Noud Lorena en Aysen die hebben nog een interessant verhaallijn. Maar wiet is alleen nog maar met Noud bezig en Noud heeft duidelijk gezegd dat hij voor Nina kiest dus heeft het voor haar verder ook geen zin meer.

 10. denk dat we aan een hele onverwachte wending moeten denken aangezien het code woord TWIST is zou wel eens zo kunnen zijn dat er iemand doodvalt van wie we dat totaal niet verwachten? nina bv? iedereen denkt hier aan Noud of Mike maar denk dat zelf niet duidelijk is dat LUDO de opdracht heeft gegeven en denk idd dat Leo de instructeur er meer van weet(opdrachtnemer) wat het ook nog kan zijn is het volgende Monca heeft de parachuttes onklaar gemaakt zij werd tenslotte gechanteerd door Aysen ze heeft dit samen met Bing bedacht om wraak te nemen Bing zit vast dus heeft een alibi en tussen hen liep vooraf de spanning al hoog op tenslotte heeft big over Aysen gezegd dat ze dood mocht vallen misschien heeft ze dat ook wel letterlijk gedaan iemand hier dezelfde gedachten?

  1. – Rik zat te zuipen en sprong met Femke in bed
   – Rikki en Nuran waren thuis
   – Wiet ging weg waar weten we niet
   – Aysen en Bing weten we ook niet
   – Lucas was denk ik thuis of aan het werk
   – Nina en Macime waren thuis
   – Ludo was thuis
   – Mike was in de rozenboom
   – Lorena kan ook weg zijn gegaan
   – Aysen was op het vliegveld

 11. Ik denk toch echt dat Mike niet meer mee doet volgend seizoen. Zie ook de filmografie op de website van Louis Talpe:

  – Goede tijden , slechte tijden RTL NL Mike Brandt 2012 – 2013

  Of is dat te makkelijk?

 12. Ik denk dat het mike is die neerstort door alle aanwijzingen. Lorena is het niet omdat je haar na de sprong in het telefoon gesprek met jeff en maxime iets hoort zeggen. Noud nina of wiet zijn het denk ik niet omdat het vorig jaar over hun ging en er geen duidelijke aanwijzingen naar hun zijn.

 13. In dat filmpje dat wiet een foto maakt, zie je datbdie persoon achter haar nagellak op heeft en een jasje met stuts erop. Ik dacht meteen aan Nina of Lorena maar waarom zou Wiet er eigenlijk een foto van willen maken.

 14. In het filmpje zie je twee personen, Wiet en nog iemand, en het is zo gemonteerd alsof het achter elkaar hoort. Maar dat is niet zo. Hoe het op mij overkomt is dat de persoon in het jasje – misschien Monica? – de saboteur is, het gedeelte met Wiet is niets anders dan Wiet die een foto maakt van de parachutepakken en de kamer, gewoon omdat ze het leuk vindt er een foto van te maken, meer niet.

 15. Die vrouw in dat filmpje is Lorena dat zie je zo aan haar handen, ik denk dat wiet het heeft gedaan, want ik denk dat ze die foto maakte omdat het lorena’s laatste keer was ofso iets

  Waarom denk ik dat wiet lorena misschien heeft vermoord :

  – wiet wilde haar terug pakken wat Lorena bij haar aan had gedaan, paar maanden terug.
  – het is een persoon die je niet verwacht.
  – en Lorena is nog niet zeker dat ze springlevend is.

 16. Op Die foto van zondag zie je rikkie nuran en Mike, boven hun vliegen vogels in de vorm van een pijl die naar Mike wijst dus alweer een aanwijzing naar Mike !!

 17. Het is niet lorena die is gevallen bij de sprong , je hoort toch duidelijk haar stem in een telefoon gesprek met jeff en maxime na de sprong

   1. Op forums lees je meningen,en de meningen.zijn verdeeld. Sommige.zeggen Nina, anderen Lorena. Ik denk daarintegen dat ‘het is zo mooi’ in de Koning gezegd word, door Janine of Sjors.

    1. En andere mensen denken zeker te weten dat het Nina is. Wie ben jij om te zeggen dat hun geen gelijk hebben? De rest van Nederland is doof dan?

     En inderdaad, ik ben de enige bijna die denkt dat het in de Koning is. Maar dat zou ook kunnen. Maar dan nog, ga ik niet 100 % claimen dat ik gelijk heb. Niemand weet het zeker.

     1. Doof niet, maar blind wel, aangezien lezen niet echt lukt. Ik claim niet dat ik helemaal gelijk heb. Ik zeg dat het een optie is. Jij claimt dat een ieder die iets anders zegt als jij niet goed kan luisteren.

 18. Ik denk ook dat het Lorena in dat filmpje is.

  Ten eerste is het haar soort jas, die nagellak en die ring is ook typisch Lorena.
  Ook als je het filmpje op pauze zet op het moment dat Wiet die foto maakt zie je heel vaag blond haar.
  Ik geloof alleen niet dat Lorena die tang heeft gebruikt met het saboteren van de parachute.

 19. Iedereen heeft het over het telefoon gesprek tussen jeff en maxim maar ik zie dat filmpje nergens kan iemand die sturen?

 20. Het is inderdaad Lorena en doordat ze de tang heeft gepakt zitten er nu DNA sporen van haar op…..en is ze dus een mogelijke verdachte. Ik denk nog steeds dar Mike verongelukt, maar hij is niet dood, maar zwaargewond. Zie de blog van Leo van wamel op facebook (liefde en haat, in de derde alinea, geplaatst op 17 juli)…. Hier schrijft hij ‘al komt er in hun geval misschien wel een uitvaart van’…..degene die neerstort leeft dus nog, maar is zwaar gewond…

 21. Logisch ook, je valt ruim een kilometer uit de lucht…zonder parachute en valt recht op je gezicht/buik en tja..alleen maar gewond

 22. Ik denk dat wiet droomt &dat in de 1e aflevering van het nieuwe seizoen te zien is dat rick preciesop tijd komen & dat er een verhaallijn komt over t vreemdgaan

  1. Bij mij zie k in het kruisje een ring en een soort van haarband. De ring is goud.

   En wie is gek op goud in gtst? Lorena.verder draagt ze ook haarbanden vaak dus kan Lorena zijn

 23. Misschien komt er wel een uitvaart. Nu weten ze het nog niet misschien eind augustus wel. Ze laten diegene nog tot eind augustus/ begin september daar liggen

 24. Er was laatst een filmpje in RTL boulevard over de castfoto, alleen ze mochten niet naar binnen de cameraploeg, wel mochten ze mensen op de gang aanspreken en iedereen behalve Nina Nuren en Maxime heeft iets verteld aan de kijkers. We weten al dat Nuran en Maxime veilig zijn, dus het zou heel goed Nina kunnen zijn. Maar dan dat ze niet dood is, maar in coma ligt en heel veel operaties krijgt. Als zij daar ligt is er strijd tussen Ludo en Mike over Nola, en Ludo heeft een schuldgevoel want hij heeft hem gesaboteerd en hij was bedoeld voor Mike. Als Nina in coma ligt zijn Ludo en Janine ook al weer een stukje bij elkaar, en dan komt Janine er achter dat Ludo iets gedaan heeft met Julia en dan word het een strijd Janine en Bianca tegen Julia. En rond december ofzo mag Nina wel weer uit haar coma ontwaken, maar dan is Mike al gevlucht met Nola(flexwet). En later in er seizoen komen hopelijk bewijzen naar de ‘Maxime&Maarten samenwerking’ dit is wat ik hoop en een beetje denk.

 25. Als wiet die foto ziet dan kan ze naar Menno toe dat ze bewijs heeft. Ik hoop dus dat Wiet blijft leven en wie weet gaat er nog wel een personage eruit die achter de tralies verdwijnt.

  Dader:
  – Het is een vrouw
  – Noud, Ludo en Bing vallen dus nu af als dader
  – Wiet maakt foto’s valt dus ook af (ook van de dader)
  – De dader heeft een ring om

  dus het moet Lorena (heeft altijd ringen om) of Nina (trouwring) zijn die de parachute heeft gemold, maar ik zie ook een zwarte leren jas je zou denken aan Aysen, maar die heeft nooit een ring om.

 26. Even over die foto in het kastje dat heeft lorena in haar haren gehad heb foto gevonden gehad 🙂 zal lorena er iets mee te maken hebben of het is mss wel laura geweest omdat die 2 wraak op mike willen nemen omdat hij de rozenboom nu heeft

 27. In het videofragment maakt wiet een foto van haarzelf en degene achter haar ofzo. Heeft iemand ingezoomed en het mss redelijk zien?

 28. Ik denk dat houd valt omdat: ik denk dat Ludo iemand heeft ingehuurd om nouds parachute door te knippen en diegene had als vermomming (om binnen te komen) zo’n pak aangetrokken en ik denk als dan noud in het ziekenhuis ligt Nina helemaal verdrietig word en noud terug wil maar eigenlijk wil ik niet dat noud dood gaat 🙁

 29. Als degene in het zwarte jasje die de tang pakt, Lorena is ? Waarom zou Wiet dan samen met haar een foto maken ? Of denk ik verkeerd ?

 30. Is die ring in het kluisje dezelfde als die de persoon in de zwarte jas aanheeft ?! Want dat zou dan betekenen dat het lorena is…

 31. Ik denk niet dat je nu een dader ziet hoor je ziet iedere week aanwijzingen van een overlevende. Dus ik denk nu dat of Wiet of Lorena een overlevende is.
  Kluisje is van Lorena , veertjes in het haar draagt ze en die zie je daarin liggen.

  Uiteindelijk zal het nieuwe seizoen gaan over wie de dader is.

 32. Mijn is vooral de foto opgevallen van week 3 met Rikki,, Nuran en Mike die damen op de foto staan. Boven hun lijkt het alsof er vogels vliegen maar het ziet er ook uit als een soort pijl die dan naar Mike richt.

 33. Waarschijnlijk is het lorena die de parachute van wiet saboteerde. Zij heeft altijd gezegd Wiet terug te pakken ivm de dood van haar moeder. Lucas is daar toen mee gestopt. Maar ik denk dat lorena wraak op Wiet wil nemen. Komt Nina ook goed uit dat Wiet verongelukt. En zij heeft geen verhaallijn meer. Bovendien heeft Wiet in boulevard gezegd dat zij ook een grote rol heeft in de cliffhanger.

Geef een reactie