Na een spannende cliffhanger is vandaag de castfoto uitgebracht. Verrassend genoeg staat iedereen op de foto, dus de grote vraag blijft: Wie overleeft de sprong niet?

Seizoen 24 begint op 2 september.

seizoen24
Klik op de foto voor een grote versie.

Wat vinden jullie van de foto?

 

89 comments on “Castfoto seizoen 24

 1. als je zo kijkt is de enige die je makkelijk weg kan halen zonder een groot gat te veroorzaken is aysen die kun je szo skipen van de foto zonder dat het zou opvallen

  1. Lorena en Mike kun je ook makkelijk weg laten zonder dat het opvalt.. Aan de castfoto kan je helaas niet veel zien..

   1. Ayaros, Lorena hoeft men niet “weg te knippen” want die komt terug in het nieuwe seizoen, is zo pas bekend gemaakt/geworden.(zie artikel elders op deze site.)

    Er zijn 2 castfoto’s gemaakt. De andere foto (niet bovenstaande dus) is zonder diegene die is omgekomen.

 2. Deze foto hebben ze exspres geplaats, zodat we natuurlijk niet meteen weten wie er dood is. Ze hebben er nog 1 gemaakt.

 3. Er was ook een castfoto in seizoen 15 gemaakt toen stonden Benjamin en Robin erop die laatste was geen vaste rol, maar ze gingen er snel uit in dat seizoen. Misschien was dat wel hetzelfde om niet bekend te maken wie er om kwam bij die brand in Scala.

 4. Sjors heeft haar haar idd anders! Maar staat leuk.
  Kan ook noud zijn he.. is ook makkelijk weg te halen.
  Hoop zo dat het Mike word of Aysen.

 5. Eigenlijk zijn alle nog mogelijke slachtoffers makkelijk weg te halen uit deze foto. Maar als het bijvoorbeeld Mike is lijkt het me dat er dan wel iemand anders daar naast Lorena komt te staan. Menno ligt dan voor de hand. In die hoek staat hij dan ook dichtbij Lucas maar toch in het hoekje van personages zonder familieleden (samen met Lorena).

 6. Ik zie Menno nergens op de nieuwe cast foto staan ( of kijk in nou verkeerd? ) Het zou jammer zijn als hij de serie verlaat, ik vond hem wel een leuke en goede acteur.

  wel goed dat ze 2 cast foto’s hebben gemaakt, nu weet je dus nog steeds niet wie er uit is.

  Ik hoop niet dat Mike de serie verlaat, ik vind hem namelijke wel een leuk iemand in gtst ^^ Gelukkig kunnen Lorena en/of Laura zijn parachute niet meer hebben saboteren, want tijdens de avond van die sabotage waren hun namelijk in de Rosenboom. wel kan natuurlijk Ludo nog de parachute van Mike hebben gesaboteerd.

  Voor de rest vind ik de castfoto van dit jaar nou niet de mooiste foto. Ik vind Tim er echt verschrikkelijk opstaan. en de kleding van Nina vind ik ook niet het mooist.

 7. valt het jullie niet op dat alle mensen met witte kleren veilig zijn op nina en wiet na zodat betekenen dat een van hun overlijd?

 8. ja ik denk ook dat peter gelijk heeft iedereen dioe echt duidelijk zwart aan heeft overleeft het en met witte kleren zijn alleen noud nina en wiet nog over geeft wellicht aan dat het dus wel om een conflict tussen hun aan en dat wiet dus misschien inderdaad droomt dat ze nina’s parachute saboteert en ze dood valt of ze droomt het niet zou overigens niet echt orignioeel zijn nog een aanslag van wiet maar het zou best goed kunnen

 9. Misschien denk ik nu heel ver hoor ,maar het valt me op aan deze casttfoto 2 dingen 1 de enige met tekst op haar kleren is Aysen daar staan letters op een f een a een v en de ander letter kan een L of een I zijn dan kan je het woord- VAL maken. Maar misschien sla ik nu een beetje door.
  Een ander ding wat me op valt is dat er 21 castleden op staan de cast bestaat ook uit 21 acteurs er gaat van deze foto iemand uit dat is zeker dat kunnen vooralsnog AYSEN,NOUT,MIKE,NINA OF WIET ZIJN. Dan zijn er dus 20 castleden dat betekend om er weer 21 van te maken dat dus of Menno of Femke vast in de cast komen.
  Laten we hopen dat dat Menno is .
  Waarom zou hij anders in de interviews zou geheimzinnig doen over het feit of het nou op een gast rol of om een vaste rol gaat.

 10. Ik denk dat het Noud is. Er staan daar namelijk veel mensen en als je hem weg haalt ziet het er netter uit. Maar ik hoop het niet!

 11. Even wat anders… sjoerd gaat toch afkicken in “amerika” dus dan gaat hij toch de serie uit? Net als al die andere mensen die naar het buitenland gaan enzoo… ???

 12. @bertine sjoerd en bianca gaan eruit vanwege de flexwet dus komen na 3 maanden terug. Dus hun vertrek wil niet zeggen dat menno of femke een vaste rol krijgen

 13. Het valt trouwens wel op dat Mike de enige is die niet bij zijn familie staat. Ik denk dat hij diegene is die de fatale val maakt en dat Menno degene is die naast Lorena staat op de 2e foto. Alleen dan staat Lorena rechts en Menno links.

  1. Iemand zei het is zo mooi in het telefoongesprek tussen Jef en Maxime, ik zou zeggen dat er iemand dood is.

   Het is wel opvallend dat de castfoto al vrijgegeven is. Normaal komt die tussen half en eind augustus.

   1. Nee niemand gaat in coma…fataal is fataal!

    En niet iedereen die een ongeluk krijgt hoeft in coma te verdwijnen. Dat is de afgelopen jaren te vaak gebeurd dus dat doen ze niet meer. Iemand die van zo’n afstand naar beneden valt is gewoon morsdood! Degene die valt is dood dat is al zo vaak gemeld.

   2. @gtstfites

    Er zijn 2 castfoto’s gemaakt. (gemeld afgelopen week in RTLBoulevard). Aan deze zie je dus niets bijzonders. Maar die andere foto, daar ontbreekt dus iemand.

    Dus afwachten maar weer.

 14. Ik weet nie of het echt zo is maar meerdere mensen hebben gezegd dat Mike uit de Sirie gaat. Zou dat betekenen dat hij dood vals of is dat gewoon gelogen?

 15. Froukje de Both onthulde dat er 2 castfoto’s zijn gemaakt 1 waar degene die gtst gaat verlaten er wel op staat en de ander staat die er niet op als Mike dood gaat en Menno komt kunnen ze de leader een beetje aanpassen

  Laura – Noud – Jef (nieuwe foto) – Rik (nieuwe foto) – Rikki
  Tim – Sjoerd – Anton – Bianca
  Wiet – Sjors – Bing (nieuwe foto)- Nuran – Aysen – Menno
  Lucas – Janine – Nina – Ludo – Maxime (nieuwe foto)

 16. Mike is t zowiezo niet want die gaat er tijdelijke uit in 2014 en Wiet is t ook niet want ik ken iemand en die gaat Bram spelen en wiet gaat op hem passen Nina is t ook niet want dan zou Maxime over de rooie zijn en dat is ze niet dan blijven Noud en Aysen over en dan hoop ik Aysen

  1. Ik hoop ook Aysen.

   Je zegt, dat jij iemand kent, die Bram gaat spelen, dat mag eigenlijk niet gezegd worden. Pas daar mee op, want voor je het weet heb je trammelant.

 17. Mensen Femke en Menno zijn GASTROLLEN!!!!!! Die zijn tijdelijk dus die komen niet op de foto. En hoe moeilijk is het nou te begrijpen dat er 2 castfoto’s zijn. Dat is al bekend gemaakt dus mensen die maar blijven roepen die en die kan je wissen op de foto……er wordt niemand van deze foto gewist.

  En hoe is het mogelijk dat er nu nog steeds mensen zijn die roepen Mike gaat eruit dus hij is dood…..Mike gaat er in 2014 TIJDELIJK uit!!!! In coma na een FATALE sprong……..ja hoor. Even uitleggen wat het woordje Fataal moet voorstellen????
  Sorry hoor maar of sommige mensen letten totaal niet op of mensen zijn echt te dom voor woorden.

  1. Hij gaat er helemaal niet tijdelijk eruit dat stond in een roddelblad. Kijk eens op Louistalpe.be daar staat:

   Mega Mindy – Toby … (2006.- ….)
   Gtst – Mike Brandt (2012 – 2013)

   1. GTST 2012-2013 !!!!!!!!! waarom dan niet 2014 ??? of hier ook geen …………..

    Mega Mindy – Toby (2006-…..) geen jaartal vermeld, dus gaat hiermee door.

    dat betekent toch iets???

 18. er zijn een paar dingen die me opvallen:
  – Mike staat wel erg ver van zijn familie vandaan…
  – Iedereen poseert en Noud staat saai met zijn armen over elkaar….

 19. En ps:
  Met kan natuurlijk ook nog dat Menno of Monica wel een vaste rol krijgen, maar dat ze alleen op de echte foto staan. In de plaats van degene die eruitgaat

  1. Monica denk ik niet er is meer kans dat Menno een vaste rol krijgt.

   Als Mike dood gaat is Bianca zeker de eigenaar van de Rozenboom?

 20. Weer een nieuwe aanweiziging, de foto die wiet gemaakt heeft zie je idd lorena op die de rits kapot pitst en een sms bericht tussen moneca en aysen

 21. Misschien is Wiet wel de saboteur. Wraak nemen op nina of noud. En door middel van die foto ook op lorena, omdat ze de tang nu heeft aangeraakt.

 22. Ik denk dat Nina de volgende is die veilig gaat landen, daarna Mike en dan weet ik echt niet. Dan gaat het pas echt spannend worden.

 23. Ik heb een hele tijd gedacht dat het mike was. Maar nu weten we inmiddels zeker dat rikki maxime nuran en lorena leven. Ik denk dat nina ook nog leeft aangezien ik haar hoor in het gesprek met maxime en jef. Dus houden we mike aysen wiet en noud over . Ik denk dat mike deze week veilig land want de 2 eerste aanwijzingen van deze week gaan over mike. Noud lijkt me niet, want nina zou dat niet “mooi” vinden ookal hebben ze ruzie. Houden we wiet & aysen over. Ik twijfel tussen die twee maar de verhaallijn van wiet is niet meer zo interessant. Wat denken jullie?

 24. Geen idee wie de parachute onklaar gemaakt heeft, maar stel dit is gebeurt na dat lorena haar ritssleuting doorknipte dan staan haar vinger afdrukken op te tang en gaat zij beschuldigd worden van moord, stel dat mike zou overlijden dan gaan ze misschien denken dat ze hem heeft vermoord voor de rozenboom terug te krijgen of het heeft met wiet te maken omdat ze terug wraak wilt nemen omdat wiet haar moeder vermoord heeft.

  Het blijft allemaal spannend

 25. Ik zie altijd bijna bij elke foto dat Noud de enige van de mannen is die altijd tenminste vrolijk lacht, en Nina altijd een beetje boos of ongeïnteresseerd.

 26. Misschien gaat Noud wel dood. Want bij RTL Boulevard hoorde ik vandaag veel dingen van dat hij nog zoveel dingen wilt gaan doen zoals produceren enzo, zal me niks verbazen dat Noud het niet overleeft!

  1. Louis Talpe (Mike) krijgt het ook druk komende tijd maar de overige 3 actrices hoor je niks over of ze het druk krijgen/hebben

   1. Ach ze vertellen allemaal zoveel wat ze nog willen. Ik denk dat dit allemaal vooropgezet is. Dat wij gaan denken, (zoals ook jij) die gaat er uit, met zoveel plannen.

    Terwijl hij in een artikel/interview zegt, dat hij beslist verder wilt met GTST.

 27. Beste allemaal ik zojuist iets op vallend gezien artikel van rtl Ruud feltkamp gaat nieuwe carrière tegemoet deze pagina is inmiddels al verwijdert maar de tweet is nog zichtbaar ook valt me op dat ruud de meeste code’s vrij geeft zoals de eerste bij rtl boulevard en en bij 3fm en nu ook al via de posters in de bushokjes. Ik denk dat het dan toch noud is die er uit gaat ook nog ivm gerucht dat robert alberts na de zomer stop even terug keert naar meerdijk

 28. Ik zal alles op een rijtje zetten wie het heeft overleefd en bij wie nog niks bekend is:

  Overleefd:
  -Rikki
  -Maxime
  -Nuran
  -Lorena

  Nog niks bekend:
  -Mike
  -Wiet
  -Aysen
  -Noud
  -Nina

  wat ik dus denk is dat deze week Wiet veilig landt. Maar ik hoop het niet. Wat ik dus stekiem hoop is dat Aysen deze week veilig zal landen.

  Alles op een rijtje van mensen die zeker in GTST blijven:

  Mensen die er zeker in blijven zijn:
  -Ludo
  -Janine
  -Lucas
  -Maxime
  -Lorena
  -Rik
  -Rikki
  -Nuran
  -Tim
  -Sjoerd (Flexwet maar keert terug rond eind Oktober denk ik)
  -Anton
  -Bianca
  -Sjors (Is er tijdelijk uit vanwege zwangerschapverlof maar keert volgens mij ergens December terug)
  -Bing
  -Laura
  -Jef

  Volgens mij zijn dat iedereen.

  Dus diegene die eruit zou kunnen gaan zijn:

  -Aysen
  -Wiet
  -Noud
  -Mike
  -Nina

  Wat ik dus denk is dat deze week Wiet zal landen en dat zij dus overleefd heeft. Maar hoop stekiem Aysen.

  Ik denk dat er wel 1 of 2 personen uitgaan. De dode en de dader. Nou als Nina doodgaat dan heeft dat niemand op haar gemunt behalve Wiet die heeft het wel op haar gemunt. Maar ik denk dus dan dat Ludo dus Mike of Noud wou vermoorden maar dat Nina dus verkeerde heeft genomen en overlijdt. Ludo zit met een schuldgevoel. En Ludo is dan de dader maar hij komt er zoals altijd weer mee weg.

  Ik denk en verwacht nog steeds exit Aysen vanwege de moord op Danny.

  En dat zij dus vlucht om haar straf te ontlopen of dat zij vermoordt wordt of in de cel belandt. En dan komen er 2 in plaats. Denk Menno die wordt denk ik een vaste rol. En volgens mij komt Julia dan ook bij. Maar dan hebben we nog de dader stel Aysen wordt vermoordt. En door wie? Het kan altijd nog Maria zijn die uiteindelijk voor kort terugkeerd. Maar stel het is toch iemand die van de vaste cast is. Dan zijn er 3 uit. En dan komt denk ik dus een oude bekende in plaats. Ik verwacht meer een van de familie Alberts. Robert ofzo.

 29. Ik moet trouwens aan de site wennen we mooi.

  Ik denk trouwens ook dat er 2 gtst gaan verlaten ze hebben 2 castfoto’s gemaakt volgens Froukje de Both, dus ik denk dat de dode en de dader uit de foto weg zijn of die dader loopt nog even een paar maanden rond in Meerdijk ik hoop dat Menno iedegeval een vaste rol krijgt en het zou ook leuk zijn als er een broer van hem erin komt dan komt er echt weer een broers gevoel terug in GTST net als bij Rik en Danny toen.

 30. Mike gaat niet dood! Die gaat in januari weg ivm flexwet!!

  Dat zou heeeeeel dom zijn als mike de val niet overleeft! Hij heeft nu de beste rol te pakken!

  Hotel overname en vader van Nola.

  Dus spannnnnend!

  Het is vast Noud die wilde weg van GTST. En heeft een oersaaie rol loopjongen van de sanders -_-

 31. Ik denk dat het gewoon een paraplu is ofzo hoor 🙂 Maar Mike die gaat denk ik er niet uit. Die zal vast nog wel 1 of 2 jaren inzitten. Ik zie Louis Talpe niet zo heel lang in GTST spelen als Mike Brandt. Hij zal misschien wel nog 1 of 2 of 3 jaren in blijven zitten misschien nog wel langer maar geen 10 jaar denk ik.

  Maar wat ik dus nog steeds denk is dat Nina is die het niet overleefd.

 32. IK vind de foto geweldig.
  Heel mooi met allemaal zwart wit ze staan er allemaal goed op.
  Mijn complimenten ook voor wie de foto heeft gemaakt en het idee heeft gegeven allemaal zwart wit.

 33. Ik heb het!! Het kompas wijst tussen de W en de N en heeft een A als punt/wijzer. Arnoud staat idd tussen Wiet en Nina in. Alles wijst er dus op dat Noud springlevend is.

Geef een reactie