Deze zomer blikken wij samen met onder andere fans en acteurs terug op het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. We stelden Camilla Meurer een aantal vragen over haar ervaringen als Monica de Klein dit seizoen.

Hoe vond je het om het afgelopen seizoen in GTST te spelen?
Ik vond het geweldig om hierin te spelen! Goede groep mensen om me heen met veel passie en expertise. Ik speelde een karakter dat flink veel meemaakt, dus dat is leuk om te spelen.

Wat was jouw hoogtepunt het afgelopen seizoen?
Ik weet niet of ik over een bepaald hoogtepunt kan spreken. Je hebt wel momenten dat je de set afloopt na het filmen en dat je voelt dat je goed hebt gespeeld; Dan was er een goede concentratie op de set en een goede chemie tussen de spelers. Dan ontstaat er iets moois!

Met welke acteurs kon je goed opschieten?
In mijn verhaallijn had ik vooral veel met de karakters Bing en Aysen te maken. Er zijn sommigen waar ik nooit mee heb gespeeld, maar ik vond iedereen heel aardig. Met Dilan(Aysen) heb ik het meeste lachen. Vooral de momenten waarop we elkaar het leven zuur moesten maken, waren het grappigst 🙂 Onze humor klikt wel; we staan een beetje hetzelfde in het leven, ondanks dat we verschillende achtergronden hebben.

Kan je iets vertellen over wat er nog gaat gebeuren met Monica.
Het is natuurlijk een groot raadsel wat er verder gaat gebeuren, dat weet ik zelf ook niet. Het verhaal kan alle kanten op gaan, spannend!

13 comments on “Camilla Meurer: “Het verhaal kan alle kanten op gaan, spannend!”

 1. Toch wel leuk om te lezen dat ze buiten de scenes om veel lol met elkaar hebben, maar dat ze moeten spelen dat ze elkaar haten.. Lijkt me lastig!

 2. Net of zij echt niet weet hoe het verder gaat, dat kan alleen maar betekenen dat ze er nu in iedergeval voor een tijd uit is en dan later terug komt met het kind. Want anders had zij de scenes al gespeeld

 3. Kan natuurlijk ook zijn dat Monica wraak wou nemen op Bing, zodat hij haar nooit zou lastig vallen m.b.t. de baby. Verkeerde parachute gesaboteerd en een ander dood, wat zou betekenen dat er 1 iemand van de vaste cast uit gaat + monica.

 4. Een heel groot detail tijdens de laatste aflevering was dat Maxime zei dat Lucas laat was thuis gekomen de nacht van de gesloopte parachute. Terwijl Lucas die nacht bij Menno had doorgebracht. Dat betekent dus dat iemand van de familie Sanders tijdens de beruchte nacht even een uitje heeft gemaakt. Ludo? Nina? Of kwam Ludo’s mannetje even vertellen dat zijn plan gelukt was?

  Maxime lijkt me helemaal niks. Als Ludo wraak wil nemen vanwege het feit dat ze heeft zitten rommelen tussen hem en Janine, waarom zou hij dan naar bed gaan met Julia? Maxime zit veilig.

  Aysen en Mike zijn veel te voor de hand liggend. Aysen Baydar is nog lang niet klaar in GTST, maar ook Mike Brandt zal zeker niet degene zijn die te pletter valt. De kans is wel groot dat de dader het op één van hun gemunt had, maar dat er iets was mis gegaan tijdens het pakken van de parachutes.

  Nuran is zeker iemand die grote kans heeft op een ongeluk. Opvallend: Rik die met een zekere Femke naar bed is geweest. Waarom zouden de schrijvers dit zo veel aandacht willen geven in de cliffhanger? Omdat ze willen dat Rik een schuldgevoel krijgt dat hij er niet bij was tijdens de sprong om zijn aanstaande te redden van een gruwelijke dood. Een grote verhaallijn zal volgen waarin Rik in een grote depressie raakt en troost gaat zoeken in de armen van zijn scharreltje Femke.

  Ruud Feltkamp zal ook het loodje kunnen leggen als Noud Alberts. Ludo en Nina hebben nu zo’n grote hekel aan Alberts, aangezien het feit dat hij hun heeft verraden tijdens de rechtzaak en zich uit de ouderlijke macht van Mini-prinses Nola heeft gezet waardoor Mike vrij spel had en zo de voogdij heeft gekregen over zijn dochter. Maar ook Wiet is helemaal klaar met Noud aangezien het feit dat hij haar heeft gebruikt in moeilijke tijden met Nina. Grote kans dat één van de laatste Albertjes neerstort.

  Lorena zal helemaal niks overkomen. Veel te interessant voor een nieuwe lijn waarbij ze al haar geld kwijt raakt wat ze heeft geïnvesteerd in hotel De Rozeboom wat nu bezit is van Mike.

  Noud en Nuran lopen serieus kans om volgend seizoen te verdwijnen uit Meerdijk, waarbij Dave Mantel als Menno Kuiper een vaste rol krijgt. We gaan het allemaal zien in het 24e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden.

 5. Ik denk dat Monica inderdaad wraak neemt op Bing door weg te gaan met hun ongeboren kind en misschien veel later er spijt van krijgt en dan terug komt. Of we krijgen over een paar jaar dat de baby ineens 12 jaar is ofzo en op zoek gaat naar papa. Kan allemaal.

 6. Mijn complottheorie: ik denk dat Aysen dood gaat en dat Monica de dader zal zijn. Uiteindelijk blijkt dan dat Monica gewoon nog zwanger is en dat ze Aysen erin had willen luizen. Zoiets. Door aangifte tegen Bing te doen heeft Monica er namelijk voor gezorgd dat Bing niet hoefde te springen, hij zat immers vast, en heeft zo ook meteen voor een alibi voor Bing gezorgd zodat hij niet meteen verdachte nr. 1 kan zijn. Misschien hebben ze zelfs stiekem samengewerkt.. Bing had zo’n zelfgenoegzame kop toen hij zei “arresteer me maar”..
  Nou ja, ik weet het, wel vergezocht, maar bij GTST is het nooit het voor de hand liggende optie, dus in dat geval vallen Ludo (Mike laten vermoorden), Lorena (Mike vermoorden), Nina (Mike of Wiet vermoorden) en Wiet (Nina of Noud vermoorden) gewoon af.. En Bing heeft ook Aysen niet vermoord denk ik want het was duidelijk te zien dat de arm bij die handschoen die het touw doorknipte te blank was om die van Bing te zijn!
  Verdere reden om te denken dat iig Mike niet dood gaat, ook al heeft hij de meeste vijanden (Nina, Ludo, Lorena en ook wel Maxime) er was al bekend dat hij er tijdelijk uit zou gaan. Dus die zal wel op een andere manier tijdelijk vertrekken.
  Anyway, meestal is de moordenaar namelijk ook een gastrol van wie je denkt dat die de serie al heeft verlaten.. Kijk maar naar eerdere verhaallijnen waarin een moord werd gepleegd.
  En verder hoop ik eerlijk gezegd ook gewoon dat het Aysen is! Als het niet Bing kan zijn, dan maar Aysen!

 7. @Anonymous: Dat thuis komen ging juist om Ludo, die had met Julia lopen rommelen en kwam daardoor laat thuis. Maxime ging er vanuit dat het Lucas was.

  Ik vind het heel vreemd dat er op de GTST App opeens een filmpje is van Maxime en Janine met de ruzie over Maarten. Maxime bleef eigenlijk altijd buitenschot en niemand zou denken dat zij de dodelijk sprong zou maken maar doordit filmpje ben ik bang dat zij het is.
  Mischien met de verkeerde parachute en dat iedereen Janine verdenkt

 8. @Anonymouse

  Maxime zei inderdaad dat lucas laat was thuisgekomen. En hij sliep idd bij Menno.
  Maar diegene die laat thuis kwam was Ludo. Want die kwam bij Julia vandaan …

  😉

Geef een reactie