Bartho speelt tegenwoordig een kroegbaas die vaderlijke gesprekken voert met de jongere generatie die in Meerdijk loopt. ”Ik vind dat eigenlijk vreselijk saai. Jef is een hele kleine rol geworden” verteld Bartho aan het blad Prive.

Verder verteld Bartho dat hij het wel eens spannender gehad heeft in de 22 jaar dat hij in GTST speelt. ”Ik ben onder een steiger gevallen, mijn vriendin heeft mij verlaten, m’n broer is naar Japan vertrokken, ik ben spoorloos geweest en ben zelfs nog een tijdje dakloos geweest. Ik heb nu gewoon te veel vrije tijd buiten de soap dus wil een grotere verhaallijn”

De verhaallijn dat Bartho zwerver was heeft hij zelf bedacht, de schrijvers willen nu wel samen met Bartho een groter aandeel in de soap voor hem bedenken. We zullen volgend seizoen zien wat Jef allemaal mee gaat maken!

15 comments on “Bartho Braat: ”Jef maakt niet veel meer mee”

 1. Beter komt Remco, zijn zoon terug ofzo. En als er een vrouw van hem terug komt. Doe dan PLEASE Henriëtte Tol als Karin Alberts. Eindelijk weer een personage uit seizoen 1 terug in de serie! Zou geweldig zijn. Natuurlijk eeuwig zonde dat vrouwen Sylvia & Dorothea en zoon en dochter John en Dian van Jef allemaal zijn overleden. Robert mag natuurlijk ook altijd aankloppen! 🙂

 2. Robert zou nu wel ideaal zijn. Kan een relatie hebben met Laura, broer van Jef, rivaal van Ludo en ik zie hem ook nog wel met Mike in de clinch gaan. Noud mag vertrekken en plaats maken voor Sil, en de échte Alberts zijn weer terug!

 3. Dan krijg je echt weer die families, zoals vroeger. Bouwhuis, Alberts en Sanders, met De Jong als aanvulling.
  Bouwhuis:
  Anton
  Sjoerd
  Tim
  Bianca
  Mike

  Alberts:
  Robert
  Jef
  Sil
  Laura

  Sanders:
  Ludo
  Janine
  Maxime
  Nina
  Lucas
  Menno (?)

  De Jong:
  Rik
  Nuran
  Rikki
  Bram

  Los:
  Sjors
  Lorena
  Bing
  Aysen
  Waarvan Bing van mij dan eindelijk weleens de serie mag gaan verlaten. Breng Stefano maar terug, vriend van Rik, vader van Lucas en geliefd bij alle Sanders.

 4. De serie moet idd iets minder focussen op de jongeren. Problemen bij de ouderen worden in 90% van de gevallen veroorzaakt door de jongeren (bijvoorbeeld Sjoerd die aan de drugs gaat, of dat gedoe met Nola)

 5. Je vergeet natuurlijk noud die hoort ook bij de alberts.
  En oude bekende zou wel leuk zijn. Wie ook leuk zijn om terug te komen is morris en barbara of gewoon echt de oude verhaallijnen zoiets mag er nu wel komen.
  Mike en aysen ben ik helemaal zat die horen er echt niet in.
  Noud moet niet altijd alles doen zoals nu bij nina slijmen om haar terug te krijgen! ( en ze kan wel boos zijn zelf ging ze ook vreemd met Mike toen ze met noud zat )
  De kleine zusje van nina mag ook wel terug komen Amy en dat ze ineens normaal is.
  Sil mag ook nu wel weer terug komen want de jaren zijn zo voorbij is hetzelfde als zwanger zijn. Dan gaat de tijd ook harder…

  Wat een leuke verhaallijn zou zijn is:
  Anton vind julia weer leuk waardoor bianca ineens gevoelens krijgt voor ludo omdat ze perongeluk tegen hem aan loopt en niet durf te vertellen tegen haar beste vriendin Janine.
  Sil komt terug en krijgt wat met Wiet omdat hun gedachte wel samen liggen naar wat er gebeurd is. Noud is jarloers daardoor omdat hij spijt heb dat hij Wiet niet genomen heeft.
  Nina krijgt wat met Morris weer waar ludo niet blij mee is. (Barbara en morris komen terug)
  Anton zit barbara en weet niet wat die ziet en probeer contact te krijgen door janine om meer over barbara te weten te komen.
  Janine komt er achter dat maxime al die tijd wel zo was en gaat dit tegen haar gebruiken en ludo en familie sanders geloven Janine. Maxime gaat weer bij jef wonen en werken (ze heeft het geld nog wel) Er bloeit wat op tussen jef en maxime.
  Lucas blijft bij menno.
  Aysen word eindelijk gepakt met de daad wat ze bij danny heeft gedaan en word opgepakt. Nuran en rik blijven samen want rik begreep nuran wel.
  Monica verwacht haar kind en bing vraagt haar ten huwlijk. Ze krijgen een mooi huis en denken aan huisje, boompje, beestje.
  Sjors komt terug en is verliefd geworden op haar jeugdvriendje (toen sjors nog jong was en bij haar pleegouders woonde) ze neemt hem mee naar meerdijk om kennis te maken met haar vrienden (nieuwe personage)
  Lorena hoopt nog steeds dat jack terug komt en heeft behoefte aan seks en pakt een kans bij sjoerd omdat hij binnen kwam lopen bij de rozenboom. Dit gebeurd steeds vaker op de gekste plekken en sjoerd word verliefd op lorena.
  Rikki blijft samen met Tim en wil een kind van hem maar Tim komt erachter dat hij geen gezonde kinderen kan krijgen vanwege het voorval toen met sjoerd.
  Laura is blij dat haar zoon weer terug is en blijft haar rol houden zo.
  Rikki, tim, wiet, sil, noud, sjoerd en amy wonen samen in toyko.
  Martine hafkamp komt terug voor sjors om te kijken hoe het ook met lana gaat.
  Charlie komt ook terug met valentijn om te vertellen dat nick toen nog leefde maar nu dood is gegaan aan een ernstige ziekte. Charlie ziet haar moeder en broer weer en blijft langer dan dat ze denkt. Haar gevoelens blijven toch altijd voor rik maar die zit met nuran. Nuran is bang dat rik charlie terug neemt maar charlie heeft haar charme wel bij mike liggen en dat kan nog wel eens wat worden…..

Geef een reactie