• 22 juni 2013
 • Sybren
 • 12

Over 2 weken zendt RTL4 de laatste aflevering van dit seizoen uit. De GTST-acteurs gaan genieten van een welverdiende vakantie.

“Ik ga deze zomer sowieso even naar Ibiza want ik ben helemaal verliefd geworden op dat eiland”, vertelt Gigi Ravelli aan RTL Boulevard. Pip Pellens is ook van plan naar de zon te vertrekken, waar ze heen gaat weet ze nog niet “ik denk dat ik gewoon een last-minute ga boeken.”

Ferry Doedens gaat iets verder van huis, hij is namelijk van plan met zijn vriendje, Nuno Azevedo, 2 weken naar Thailand te gaan. Guido Spek blijft lekker in Nederland, hij is van plan lekker te gaan touren door Nederland. Guido is ook van plan een plaat uit te brengen, hij zal namelijk 3 maanden Meerdijk verlaten in verband met de flexwet.

12 comments on “Zomerplannen van de GTST-acteurs

 1. Heb dit item ook gezien bij rtlBoulevard. En volgens mij is dat opgenomen tijdens de castfotoshoot. Ferry Doedens gaf namelijk aan dat hij naar Thailand wil, maar nog niet geboekt heeft. Terwijl onlangs op twitter stond dat ie inmiddels wel geboekt had.

  Verder is het thema van de castfoto Zwart/Wit en iedereen was ook zwart/wit gekleed in het filmpje.

  Dilan(Aysen) was ook te zien in het filmpje (gekleed in het zwart) dat betekend dat ze wel op de castfoto staat. Verder waren o.a. Ferry D, Pip, Gigi en Robin te zien. Zij staan dus ook op de castfoto.
  wat betreft Aysen kunnen ze ons ook gewoon voor de gek houden en haar wel op de castfoto zetten terwijl ze er volgens seizoen uitgaat.
  Ach we zullen het, het viel mij alleen op.

  1. Het is goed mogelijk dat ze maar een maand of 2 nog te zien is in het nieuwe seizoen. Dat zag je vorig jaar met Jack die ook gewoon op de castfoto stond.

 2. dat zegt niks ik zag 2 jaar geleden Elly de Graaf (Rosa Gonzalez) zag ik toen ook in beeld ik dacht dat ze toen een vaste rol kreeg, maar de 3e aflevering van het seizoen ging ze dood.

 3. ik hoop echt dat aysen uit GTST word geschreven, dat mens spoort echt niet!! niemand in Meerdijk mag haar nog. Ik hoop ook dat Mike weg gaat en laat Monica en Menno dan blijven, ook al word GTST dan super saai. Aysen moet inieder geval weg.

   1. Inderdaad wat een onzin.. Vindt Aysen het sterkste personage met spannende verhaallijnen, hoop dat ze er nog gewoon in blijft!

   2. Bad guys moet je altijd hebben. Alleen is Aysen geen goede bad ‘guy’. Komt ook door de actrice die ik gewoon niet goed genoeg vind. Aysen hebben ze in een hoek geschreven. Haar uiterste houdbaarheid datum is zo’n beetje bereikt. Weg ermee.

Geef een reactie