Vanavond start om 21:20 op Nederland 3 een nieuw seizoen van ‘Ranking the Stars’. In alweer het tiende seizoen moeten de BN’ers wederom zichzelf en hun medekandidaten ranken: op díe plaats op een lijst van één tot tien zetten die de gewone Nederlander ze heeft toebedeeld.

In het 10e seizoen is GTST-acteur Ferry Doedens, die het door het programma aan de stok kreeg met Heleen van Royen, een van de kandidaten. Ook ex-GTST acteurs Georgina Verbaan en Isa Hoes zijn van de partij.

Zelf meedoen? Dat kan tijdens de uitzending via live.bnn.nl

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=0oZtjR4D-Wg’]

Foto: Annemieke van der Togt

3 comments on “Vanavond een nieuw seizoen Ranking the Stars

  1. Ik heb ook gekeken en begon me niet af te vragen of Heleen niet gelijk had. Hij had soms vreemde trekjes en inderdaad soms overdreven nep. Kunnen ook zenuwen zijn natuurlijk.

  2. Ik had het ook gezien en vond ik dat Ferry zeker wel erg raar over kwam, de andere keren dat ik Ferry zag was hij toch wel anders. Het zal me niks verbazen dat Heleen gewoon gelijk heeft.

Geef een reactie