Toprak baalde van hoofddoek

Toprak Yalciner zag het in eerste instantie niet zitten om een hoofddoek te dragen. Aan TROS-kompas laat Toprak weten: “Toen ik hoorde dat Nuran een hoofddoek droeg, dacht ik even: daar gaan we weer, de stereotype hoofddoekdragende vrouw. Maar toen ik haar karakter leerde kennen, begreep ik haar motivatie en kon ik haar niet meer zónder hoofddoek zien.

Inmiddels draagt Nuran niet altijd meer haar hoofddoek. “Ik had een gesprek met mijn vader en die zei dat je als goede actrice een vrouw met een hoofddoek moet kunnen spelen, maar ook een slet. Het is aan mij hoe mooi ik dat neerzet.“ In seizoen 4 was haar vader tijdelijk te zien in GTST.

7 reacties

  1. Je doet het goed Nuran, met of zonder hoofddoek. Enige wat ik zonde vind dat je mooie haar dan niet te zien is.

  2. een slet? echt een gekke vader.

  3. Ze is in het echt ook moslim, dat iemand geen hoofd doek wil dragen oke maar je moet wel respect blijven hebben voor je geloof;)

  4. je doet het goed toprak!

    weet iemand welke rol haar vader speelde?

  5. Een vader die de Nederlandse vrouwen maar hoeren vindt…

    Leuk joh, multiculti! 🙂

  6. De vader van Toprak in het dagelijkse leven speelde in seizoen vier de vader van Fatima in gtst.

Geef een reactie