maandag 24 juni
Bianca voelt zich buitengesloten als Anton en Julia het gezellig hebben. Bing vindt dat Lucas veel te hoge eisen stelt aan Menno. Maar als Menno lef toont, kijkt Lucas er ineens anders tegen aan. Monica smeekt Aysen om haar niets aan te doen.

Dinsdag 25 juni
Rikki raakt onder de indruk van Sjoerd, maar Tim weigert met hem in één huis te wonen. Als Bianca Anton blijft wantrouwen, maakt hem dat razend. Noud vindt dat Janine tijdens de rechtszaak eerlijk moet antwoorden op vragen over de betrouwbaarheid van Ludo.

Woensdag 26 juni
Noud ziet dat de strijd tussen Nina en Mike harder wordt. Monica zit tussen twee vuren; Bing spiegelt haar een geweldige toekomst voor, terwijl Aysen haar ervan probeert te overtuigen dat Bing niets om haar geeft.

Donderdag 27 juni
Noud krijgt een lading kritiek over zich heen. Als Monica Bings ware gevoelens test, dreigt Bing totaal door te draaien. Jef en Laura vinden het vreemd dat ze maar geen vakantieberichtje van Lorena krijgen.

Vrijdag 28 juni
Mike moet zich uit een lastige situatie liegen. Noud heeft een sterke visie op de toekomst en probeert Nina daarin mee te krijgen. Sjoerd valt uit tegen Tim. Nina kan niet geloven wat ze van Lucas te horen krijgt.

179 comments on “Spoilers 24 t/m 28 juni

 1. Dit is de week voor de cliff Vrijdag 28 juni Nina kan niet geloven wat ze van Lucas te horen krijgt. Daar ben ik wel benieuwd naar Voor de rest sleept alles zich voort tussen Nina en Naut, Naut en Wiet, de bouwhuisjes, Lorena Mike en Mike naut Nina, en monika Aysen bing. Of Menno Lucas terug kan winnen of niet is volgens mij mijn eigen cliff hahaha. Het gaat hoog tijd worden voor de zomer cliff en een eind aan bepaalde verhaallijnen. Laat die nieuwe persoon maar komen die het onderzoek naar Aysen gaat overnemen anders zie ik dat ook nog weer een jaar of zo voort slepen. Maar goed, dit kan ook de stilte voor de stormen van de Cliff zijn.

 2. Maandag 1 juli
  Julia zoekt toenadering tot Tim, en doet hem een opvallende belofte. Hoe harder Anton zijn trouw aan Bianca probeert te bewijzen, hoe meer argwaan zij krijgt. Bing ziet in dat hij iets goed heeft te maken met Monica en gaat hierin heel ver. Nina zet Noud voor het blok.

  1. Dinsdag 2 juli
   Jef en Laura vertrouwen de situatie rond Lorena niet en slaan de handen ineen. Ludo buigt zich over de komende voogdijzaak en beraamt een dubieus plan. Als Sjoerd opnieuw afkickverschijnselen krijgt, vindt hij steun uit onverwachte hoek.

   1. Woensdag 3 juli
    Bianca vangt een gesprek op dat niet voor haar is bedoeld, en twijfelt wat ze zal doen. Terwijl Bing en Monica hun heugelijke nieuws vertellen, blijkt dat Aysen nog niet klaar is met hen. Als Mike even afgeleid is, probeert Lorena de buitenwereld te bereiken.

     1. Donderdag 4 juli
      In de voogdijzaak om Nola gaat het hard tegen hard. Ludo denkt alle troeven in handen te hebben, maar Mike blijkt nog niet uitgespeeld te zijn. Laura en Jef komen intussen steeds dichter bij de locatie van Lorena. Maxime is getuige van een verhitte ruzie, en is geschokt.

 3. Ik zit echt totaal niet te wachten op die verhaallijn Anton/Julia/Bianca pfff… Verbaast me niets als de bouwhuisjes (opnieuw) helemaal uit elkaar vallen en dat Anton met Julia en Tim gaat wonen en Bianca met Sjoerd…
  Alhoewel, Bianca, Anton, Sjoerd en Rikki moeten er allemaal uit vanwege de flexwet… hoe zullen ze dat oplossen?

  Je leest nu niets over het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, terwijl dat een week later toch wel dé cliff wordt (Denk ik?). Of worden we allemaal op een verkeer spoor gezet?
  Ben wel benieuwd wanneer de cliffhangerfoto komt…

  Wat zou er met Lorena gebeurt zijn? Ontvoert door Mike?

  Op vrijdag 28 juni vertelt Lucas denk ik aan Nina dat Noud en Wiet gezoend hebben. Misschien zit de rechtzaak van Nina en Mike ook wel in de cliffhanger.

  Cliffhanger:
  -Parachuteongeluk op feest van Rik en Nuran, wie zijn het slachtoffer?
  -Nuran bekend aan Rik wat er gebeurt is tussen Aysen en Danny, Exit Aysen?
  -Rechtzaak Mike vs Sanders, Sanders winnen, Mike neemt wraak? Ontvoering?
  -Nina en Noud gaan uit elkaar
  -Wat gebeurt er met Lorena? Overleefd ze het?
  -Monica vlucht alsnog met Bing naar het buitenland
  -Menno neemt baan van Aysen over en komt in Meerdijk wonen + krijgt een relatie met Lucas.

 4. Is Tim aan het herstellen en dan wordt Sjoerd die vrijdag alsnog boos op hem, wat een onzin. Het zou eerder andersom moeten zijn!
  Het lijkt mij nog steeds het beste als Tim & Rikki even ergens anders naartoe gaan en zo even een time-out hebben van alles rondom Sjoerd.
  En als ze na 3 mnd terugkomen, zien ze dan wel of Sjoerd echt van z’n verslaving af is en kunnen ze hem evt vergeven.

 5. ik vind anton echt een zak hij gaat eerst vreemd met maxime en nu misschien wel met zijn eks je moet nooit een eks een je huis laten
  anton gaat bianca weer slaan en nu verlaat bianca anton
  lucas en menno zijn een leuk stel samen
  sjoerd verdien een twee kans

 6. En net als je denkt dat het niet saaier kan, slagen de schrijvers er in om nog saaiere verhaallijnen te schrijven. En dat de week voor de cliffhanger, chapeau!

 7. Wow wat weer spannend. Dit keer wel ietsje minder dan deze week en volgende week. Maar het betekent nog niks over de cliffhanger hoor. De cliffhanger is de week erna. Dus op 1 Juli tot 5 Juli is de cliffhangerweek dus spannende week. Maar Vrijdag 5 Juli is de laatste aflevering van dit seizoen.

  Ik heb nog wel hoop ook al zijn de spoilers van over 2 weken ietsje minder spannend. Het kan dat het in de week van de cliffhanger wel erg spannend zijn?

  Ik denk dat Lucas het idd tegen Nina vertelt over Noud en Wiet. En dat Nina dus geschokt is. En Maandag krijgen we dan denk ik de vervolg en dat Nina dus Wiet terugpakt of juist andersom dat ze wil scheiden met Noud en dat Noud zijn best moet doen om Nina voor zich terug te winnen.

  Ook denk ik dat de cliffhanger week veel met de Sanders en Mike te maken hebben. Maar ook met Lorena en de bruidloft vrijgezellenfeest van Rik en Nuran.

  Dus het kan toch wel spannend worden.

  Ik denk ook dat er rond de cliffhanger week de rechtszaak komt over de voogd van Nola. En tijdens de zitting zien we iemand binnenlopen die erorme hekel heeft aan de fam Sanders. En wie zal het zijn?

  Dat kan hoor. Het hoeft geen oude bekende zijn of de cast van nu.

  Dat is wat ik denk. Ik verwacht er misschien te veel van maarja.

  Ik denk zelf:
  Anton en Bianca krijgen ruzie omdat Bianca denkt dat Anton vreemdgaat met Julia terwijl hij gewoon goed met haar kan opschieten als ouders van Tim. En Bianca die draait wel eens door soms. En dat Sjoerd en Tim weer ruzie krijgen. En dat Sjoerd eindelijk naar afkickkliniek gaat omdat het toch moeilijk is om thuis af te kicken.

  En Tim geneest zich al langzaam. Maar op de vrijgezellenfeest wil Tim toch niet parachute springen want daarvoor voelt hij zich nog niet goed. Wiet en Nina hebben knallende ruzie. Net voordat Nina naar de rechtbank moet leidt er een heftige vechtpartij tussen Wiet en Nina.

  Nina ligt bewusteloos op de grond. Wiet zweert wraak tegen bewusteloze Nina. En graaft in de verleden van de Sanders dus zowel de verleden van Ludo en Nina.

  Lukt Wiet het om alles te ontdekken en wat is ze daarmee van plan? Wiet zoekt in het geheim dingen op over de fam Sanders en gaat zelfs zo ver dat ze voor de politie werkt maar zich wil richten op de zaak van fam Sanders.

  Niemand weet wat Wiet van plan is. En ook niet wat de bijbedoelingen zijn. Totdat Wiet dingen ontdekt over de vijanden van Ludo en Nina. Komt Wiet op een idee.

  Wiet schrijft alle namen van de vijanden binnen fam Sanders op en komen bij de heel veel vijanden en dat zijn:

  Martine Roxy Marcus Nick Isabella Yasmin Wiet en anderen. Maar ook Mike staat er tussen.

  Wiet schrikt als ze ontdekt dat ze ook zelf als vijand wordt gezien bij de Sandertjes.

  Ondertussen vertelt Wiet tegen Noud dat familie Sanders heel erg gevaarlijk zijn. Noud is heel erg verbaasd. En Wiet vertelt de verleden van de Sanders. Noud is geschokt als hij ontdekt dat Wiet in de verleden van de Sanders zit te graven en is woedend op Wiet. Maar dan zegt Wiet dat Noud zich erbuiten moet houden. En Noud kan het niet voor zich houden en vertelt zowel Nina en Ludo dat Wiet in hun verleden zit te graven. Nina en Ludo zijn Noud dankbaar dat Noud hun heeft gewaarschuwd.

  En Wiet wil graag dat de familie Sanders straft. Dus belt ze in het geheim iemand op. Noud belooft Nina om er tijdens de zitting bij hun te zijn. Maar dat hij daarna wel naar de vrijgezellenfeest gaat. Nina vertelt Noud dat ze ook van plan is om na de zitting naar de vrijgezellen feest te gaan. Maar dat hun dus niet gaan springen.

  Wiet ontdekt dus veel meer in de Sanders verleden en vreest dus als ze tegen hun strijd aangaat dat hun dan nog harder de strijd aangaan. Wiet belt ondertussen iemand. En noemt de naam Ludo Sanders en Nina Sanders op. En vertelt zelfs dat hun hele gemene mensen zijn. Maar tegen wie vertelt zij dit? Ondertussen is Bianca zo boos op Anton dat ze wil scheiden. En ze gaat naar het buitenland. Anton vliegt Bianca erachteraan.

  Nina en Noud hebben het weer bijgelegd. En de fam Sanders dus zowel Ludo en Maxime vergeven Noud het. Tijdens de zitting over de voogd van Nola moeten Ludo Janine Nina Noud Lucas Maxime en de rechters wachten op Mike.

  Ondertussen bekend Nuran aan Rik en Jef over dat Aysen Danny heeft vermoordt.

  En Rik en Jef zijn geschokt. En gaan dus de confronatie aan met Aysen maar dat loopt niet goed af. Er zijn meer mensen bij Bing Monica en Laura zijn erbij betrokken. En Aysen pakt de pistool. Maar ondertussen is Menno ingeschakeld en gaat dus naar Aysen om haar te arresteren. Aysen richt de pistool tegen Monica onder ogen van de anderen.

  Ondertussen is Mike bezig om Lorena uit te schakelen. Hij heeft dus Lorena laten ontvoeren in het buitenland en dus moet diegene die Lorena heeft haar proberen te vermoorden.

  Op dat Moment dat Mike de gesprek afsluit gaat hij haastig naar de rechtbank. En tijdens de zitting maakt Mike de familie Sanders beetje lastig.

  Ondertussen gebeurd er iets bij de Toko. We zien de gebouw van de Toko en horen dus geknal. Wordt er geschoten? En op wie?

  En ondertussen zien we Wiet nog smerige zaakjes doen tegen fam Sanders. Rikki ontdekt dus alles over Aysen en Danny en gaat naar de Toko en opent de deur maar ineens gebeurd er iets en valt Rikki neer.

  Ondertussen bij de zitting. Net voordat de rechter de uitspraak wil doen komt er iemand binnengelopen en we zien niet wie het is. Die persoon heeft zich zwart gekleerd zwarte broek zwarte jas en zwarte schoenen en zwarte handschoenen. Maar zelfs heeft diegene zijn/haar gezicht goed verstopt. We zien diegene binnelopen en ineens kijkt diegene Ludo Maxime Nina Noud Lucas en Janine recht aan. En eind.

  Dan vragen we af: Komt het goed tussen Bianca en Anton als ze terug zijn? En wat is er gebeurd met Lorena? En overleeft zij de ontvoering en de moord tegen haar? En trouwen Rik en Nuran alsnog nu Rik alles heeft gehoord over Aysen en Danny? En wordt Aysen optijd gearresteerd voordat er meerder mensen neergeschoten worden? En wat is er gebeurd met Rikki? Is ze neergeschoten? En wie is er nog meer neergeschoten? En overleven zij dit? En wat is Wiet toch van plan met de Fam Sanders? En wie is diegene in het zwart gekleed die tijdens de uitspraak van rechter zo de rechtzaal inloopt en de fam Sanders recht aankijkt?

  Dat zijn best spannende dingen.

 8. Mischien gaat de laatste week nog spannend worden maar Parsnip heeft gelijk dit is helemaal niets. Tim is zelf voor zijn broer op gekomen dus het is een beetje dom om dan boos te worden op die broer hij heeft Tims hulp niet gevraagd Trouwens mooi net tussen Guido en Ferry dat komt wel weer goed denk ik. Wiet is zwanger denk ik ze gaat iets aan Nuran bekennen. Wie weet dat het spannender is dan dat het hier staat dat hoop ik dan maar.

  1. Ik vind juist dat Tim best een keer boos mag zijn. Als Tim er niet tussen was gesprongen, had het voor Sjoerd ook heel anders (nog veel erger) kunnen aflopen. Ik vind het juist bewonderingswaardig dat Tim heeft geholpen, terwijl Sjoerd daarvoor nog zo stom tegen hem deed. Tim heeft altijd heel redelijk tegen Sjoerd gedaan, hoe lullig Sjoerd ook deed. Het is logisch dat Tim het ook een keer gehad heeft, zeker nu hij aan het herstellen is.
   Sjoerd heeft echt geen reden om nu, op dit moment, boos op Tim te worden. Er is daar altijd al een slechte sfeer in huis geweest, maar Tim heeft rustig nodig voor z’n herstel. En dat zal niet lukken met Sjoerd in de buurt.

 9. Er komen gelukkig weer beetje spoilers over janine en ludo! En echte verrassende spoilers! Zou de rest al willen weten

 10. Ik denk dit:
  Bianca blijft thuis voor Mike en Sjoerd en gaat niet naar de vrijgezellenfeest, Anton en Tim zijn wel naar de vrijgezellenfeest. Als Sjoerd naar boven is krijgen Bianca en Julia ruzie. Als Sjoerd weer beneden komt ziet hij net dat Julia Bianca door de glazendeur duwt.

  Tijdens de rechtzaak over de voogdij over Nola zijn de familie Sanders en Mike aanwezig het loopt helemaal uit de hand Ludo heeft een pistool bij zich en de rechter besluit dat Mike het kind mag hebben en niet Nina. Op dat moment wordt Mike neergeschoten en Ludo wordt opgepakt.

  Tijdens de vrijgezellenfeest zijn Jef en Laura in de Koning aan het voorbereiden. Er worden een aantal parachutes gemold waaronder 1 van Wiet (door Nina), 1 van Bing (door Aysen), en nog 1.

  Verder maakt Nuran bekend dat Aysen Danny van de trap heeft geduwt.

  Je ziet ook dat Lorena ontvoerd is en ze ziet Rogier daar staan. Ze krijgt een zak op haar hoofd en ligt daarna levenloos op de grond.

  Dan is het pas spannend.

 11. Gtstfites dat zou pas een goed kloppend verhaal kunnen zijn! Denk ook dat ludo in de gevangenis beland omdat die te ver gaat, en dan naar de zomer weer een hele goede tussen hem en janine. En dan lucas aan menno vraagt of die ludo vrij kan laten, eerst doet die dat niet maar voor lucas wel, dan word die ontslagen en gaat uit meerdijk

 12. Als ik voor mijn zusje op komt en er gebeurd daar door iets met mij dan zou ik niet boos zijn op mijn zusje maar op mij zelf dat ik zo stom ben geweest. Maar goed het is een soap en al zijn veel dingen voorspelbaar de cliff niet. En Menno mag niet uit Meerdijk weg dat wil ik niet het moet een vaste rol zijn maar ja pffffffff ik weet het niet ik hoop alleen maar en meer kan ik ook niet.

  1. Die afleveringen zijn helaas niet meer te bekijken.. Dat seizoen komt waarschijnlijk in November op dvd uit! Op deze site: dailymotion.com/playlists/user/EternityDreamer/1 staat wel heel de Ludwin lijn van 2010 en nog wat andere dingen moet je even zoeken. Hoop dat je er wat aan hebt!

 13. Ik denk dat het zo loopt tussen Ludo & Janine: Ludo komt achter de waarheid over Maarten en Maxime en wil het goed maken met Janine, maar Janine vertrouwt Ludo niet meer, en wil daarom niks meer met hem..

   1. Nee! Sjoerd is nu echt stom, en bovendien: Rikki wil hem nu echt niet terug hoor!

    Rikki & Tim ftw! Ze zijn tenminste echt gelukkig samen, Sjoerd wordt veel te snel boos!

 14. Denk dat Amy binnekort weer terug komt ofzo, en janine en ludo ik denk dat iemand er achter komt wat maxime heeft gedaan en dan maxime manipuleert en dan maxime verraad bij ludo. Ludo gaat naar janine om het te vertelleb maar janine is boos op hem vanwege hoe hij der heeft behandeld,

  Of ludo komt in de gevangenis en janine is er een heletijd voor hem en dan komen ze weer samen en later komt ludo erachter en dan komt er weer een verhaallijn maxime ludo janine

 15. 3x raden hoe de cliffhanger aflevering zal verlopen, Juist ja: Nina komt erachter dat Noud is vreemdgegaan met Wiet, ze gaat naar het buitenland (Stefano ofzo), 3 maanden later komt ze terug en wil ze weer verder met Noud maar Noud die wil met Wiet verder.

  1. Of Amy komt met verlof als Nina toch weg is. Enige die echt een hekel hebben aan Amy zijn Nina & Janine en die zijn dan allebei niet meer in Huize Sanders… En als Nina terugkomt gaat Amy misschien weer bij Maxime wonen. Ik vind Amy wel een leuk personage & ze kan echt top acteren!

  1. Ik hoop dat het niet uitkomt dat de familie Sanders gewoon hecht & gelukkig blijft. En áls het uitkomt dat Ludo & Maxime dan niet weer ruzie krijgen, Ludo moet dan inzien dat Janine dat allemaal heeft veroorzaakt.
   Nu zullen er wel mensen zijn die zeggen dat Maxime hier slecht is maar:
   – Janine had het bijgelegd met Maxime (na dat Frederik verhaallijntje) en dan vind ik dat je het verleden ook achter je moet laten dat had Ludo namelijk ook gedaan.
   – En bovendien was Nick degene die al verschillende moordpogingen in het verleden had uitgevoerd en niet Maxime (dat Janine dus zegt dat ze 100% zeker wist dat Maxime het wist omdat ze ‘weet hoe maxime in mekaar zit’ slaat dus nergens op.
   – En tenslotte: wat Maxime Janine heeft aangedaan is niks vergeleken met wat Janine Maxime heeft aangedaan: Maxime was haar familie, geld, huis, baan kwijt & Janine alleen haar huwelijk.
   En wie weet, wou Maxime het wel goedmaken maar na wat Janine haar allemaal had lopen toeschreeuwen toen Maxime in het ziekenhuis lag na die explosie dat Maxime toen dacht van als Janine de familie niet uit is dat laat ze haar nooit met rust (zou ik me best kunnen voorstellen, want Janine zoekt altijd overal wat achter).
   Dus ik sta aan Maxime’s kant! Nog meer mensen die het met mij eens zijn? ;p
   Zo, hier heb je mijn mening!

   1. Waarom geeft iedereen continu alleen Janine de schuld van het feit dat Maxime alles kwijt was. Ludo is daar net zo goed schuldig aan!! Maar zoals altijd moet Maxime weer Janine hebben.

    Wat maxime allemaal gedaan heeft is niet te vergelijken met deze ene actie van Janine.
    Maxime’s acties (niet alleen tegen Janine gericht maar tegen iedereen):
    -Nina afpakken van Janine
    -Nick gek gemaakt
    -Amy’s voogdij afgepakt
    -Barbara gek gemaakt en ervoor gezorgd dat ze ging liegen over kanker
    -Het inhuren van Maarten

    En dit is lang niet alles. Sorry maar dat is wel wat meer dan wat Janine heeft gedaan en ik snap niet waarom Ludo zo’n gigantische blinde vlek voor Maxime heeft. Hij weet toch waar ze toe in staat is. Pfff nee Ludo is Ludo niet meer helaasss

 16. Ik vind de hele situatie rond om Noud en Wiet heel raar en eigenlijk niet kunnen. 2 jaar geleden was de zomercliffhanger dat Wiet Nina wilde gaan vermoorden. Nu gaat Noud met haar vreemd. Maar goed toch passen ze wel goed bij elkaar.

  Als je ook bekijkt dan is er maar 1 iemand die schuld heeft aan dat hele gedoe rond om Noud, Nina, Wiet en Mike. Vorig jaar werd Nina gestalkt door Amy. Noud nam haar inderdaad in die tijd niet echt serieus dus Nina trok wat meer op met “goede vriend Mike” die haar wel geloofde. Sterker nog ze voelde zich door Noud in de steek gelaten en voelde zich aangetrokken tot Mike en zoende hem. Noud had tijd nodig om na te denken. Kortom wilde hij verder gaan met een vrouw die hem bedroog met de eerste de beste die wat meer aandacht aan haar gaf. Logisch en zoiets beslis je ook niet 123. Alleen Nina gaf hem daar de tijd niet eens voor en ging vreemd met Mike (ze was nog niet gescheiden). Noud kwam terug en ondanks alles wilde hij ook zijn vrouw terug. Die eigenlijk ook Noud terug wilde, maar het ging niet vanwege haar zwangerschap. Ondanks dat nam Noud haar terug en wilde een vader voor Nola zijn. Dat hoefde natuurlijk niet Noud kon ook zeggen “bekijk het je maar”. En Noud krijgt nu als dank: “jij moet doet wat ik zeg anders word ik boos”.

  Dus de schuldige van alles is onze prinses zelf. Als zij Noud de tijd had gegeven om na te denken niks was begonnen met Mike was dit hele gedoe nooit gebeurd. Nu moet ze ook niet gaan janken als ze erachter komt want zij heeft precies hetzelfde gedaan dus vergeef hem of dump hem. Eigenlijk hoop ik anders om dat Noud haar dumpt voor Wiet. Dat zij vertrekt naar Timbaktoe en nooit meer terug komt. Daaag Nina!!!

 17. Ik heb een vermoede wat er gaat gebeuren in de Cliffhanger.
  Mijn vermoeden is dat het inderdaad gebeurd tijdens het parachute springen
  op de bruiloft van Rik en Nuran. Ik denk dat het voor de hand liggend
  is dat het te maken heeft met Aysen. Wat ik denk is dat het draait om
  Nina/Noud/Wiet. Ze zijn natuurlijk alle 3 mee voor de sprong. Misschien
  dat Nina en Wiet ruzie krijgen vanwege Noud (Noud is natuurlijk vreemd gegaan)
  en dat Noud tussen de twee dames in komt om de ruzie te sussen.
  Maar dan krijgt Noud een duw van Nina en valt hij zonder parachute uit het vliegtuig.

  Dit is wat ik denk..

 18. @Karlijn Ik vind dat je aan de ene kant wel gelijk heb, dat er vrede moet zijn de familie Sanders. Maar ook vind ik dat het opzicht wel logisch was dat Janine dacht dat Maxime het had gedaan met haar medicijnen. Omdat Maxime en Janine elkaar altijd al niet mochten, en Maxime graag een moeder voor Nina wilde zijn en daar dan ook erg ver in ging. Ze is dan ook erg goed in het manipuleren, vooral in 2009 en 2010. En met de andere verdachte Nick had ze nooit echt een strijd of zo, die gingen gewoon normaal met elkaar om. Dus daarom is het logischer dat Janine, Maxime eerder verdenkt dan Nick. Daarom vind ik dat je dan ook niet alle schuld bij Janine moet leggen, Maxime heeft ook zo het een het ander uitgevreten. Dit is ook gewoon mijn mening (‘;

 19. @ Roos

  Natuurlijk zal hij zeggen dat hij geen groot aandeel heeft in de cliffhanger als het zo is.
  Dan verraadt hij de cliffhanger namelijk en ik neem aan dat het de bedoeling is dat
  dat nog even geheim blijft. Het viel me namelijk ook al op dat Ruud Feltkamp veel
  op tv verschijnt momenteel. Bij interviews over gtst en de cliffhanger zie ik alleen maar
  Ruud Feltkamp. En is hij ook niet voor opnamens voor De Toscaanse Bruiloft in Italie?
  Ik weet niet of het precies zo loopt dat Ruud dit buiten de opnamens doet van GTST
  maar wie weet dat hij na de zomerstop in het ziekenhuis ligt?

  1. Daar word denk ik gewoon omheen geschreven hij zal alleen een wat kleinere rol krijgen denk aan gigi en Marly tijdens verliefd op ibiza opnames.. En op dit moment nemem ze scenes op voor ongeveer 1,5 maand na de cliff

 20. Noud moet nadenken over wat hij wil? Ik vind het huwelijk tussen Nina en Noud momenteel maar op een zijde draadje hangen, maar als je dan echt moet kiezen, dan kies je toch voor je vrouw neem ik aan. Hoewel zijn vrouw momenteel erg onuitstaanbaar is. Hij kan nu ook niet doet alsof er helemaal niks is gebeurd tussen hem en Wiet.

  Aysen vind ik ook een gestoord mens wat hulp nodig heeft. In haar relatie met Bing was ze al bang dat hij het zou uitmaken, zodra hij beter zou worden. Hij werd inderdaad beter en kreeg ineens van zo’n raar idee voor een open relatie. Om Bing niet kwijt te raken loog Aysen. Toen Bing erachter kwam dat zijn planning in duigen ging dumpte hij haar. Dus Aysen had altijd gelijk gehad. Kan me best voorstellen dat je dat uit bent op wraak maar deze wraak gaat echt veel te ver. Nuran die nog altijd verbaasd is als te horen krijgt wat Aysen nu weer heeft gedaan. Daarbij Nuran en Rik zijn nog niet getrouwd of ze hebben nu al geheimen voor elkaar. Nuran mag niks zeggen over het hele Danny gebeuren en Rik mag niks zeggen dat Monica nog zwanger is. Goed begin van een huwelijk zeg.

  Ik vraag me alleen af wat Mike met Lorena van plan is. Dat is niet echt duidelijk. Eerst wilde hij de Rozenboom van haar afpakken nu weer? Laat dat nu maar fijn gebeuren dan zijn we meteen van die hele verhaallijn af wat totaal geen toegevoegde waarde heeft. Om eerlijk te zijn denk ik zelfs dat Mike de Rozenboom beter kan leiden dan Lorena. Alleen Laura komt dan wel zonder werk te zitten, maar ja in Goede Tijden vinden ze binnen 1 dag weer nieuw werk. Was dat maar eens in het echte leven zo.

 21. Noud moet zich kapot schamen. Half jaar geleden op een wit paard zitten om nina terug te winnen en nu uitgerekend met wiet liggen vrijen in je werkbus! je kan veel over nina zeggen maar pff wat heeft noud gefaalt als echtgenoot!

  1. Nina is ook geen lieverdje hoor en behandeld Noud als een kind
   wil altijd haar zin hebben en alles moet alleen om haar draaien
   dus heeft ze het er zelf naar gemaakt

 22. Noud krijgt echt een storm over zich heen als Nina erachter komt. Maar dat is het juist om het spannend te maken. Aysen heeft gelijk om Bing terug te pakken. Hij was bijna dood en was zij er voor hem en nu doet hij alsof ze niet bestaat. Dan moet je mensen met respect behandelen. Ik hou van personage Aysen, ze toont lef.

 23. Weet je wat ik niet begrijp dat ze altijd zwanger raken als ze vreemd gaan dan vergeten ze voorbehoedsmiddelen slikken die vrouwen geen pil of zo? Straks is Wiet ook zwanger en dan hebben ze alle 2 een kind van een ander en over en paar jaar verouderen ze die kinderen weer en dan krijgen Nola en het kind van Wiet een relatie slaat Nina weer op tilt. En ik denk dat Mike Lorena gaat of laat ontvoeren Laura en Jef wachten op bericht van Lorena vanaf haar vakantie adres daar is ze natuurlijk helemaal niet.

 24. Ook zoiets Noud op een wit paard om Nina terug te winnen. Ehhh zij heeft Mike gezoend en is met Mike vreemd gegaan dus eigenlijk moest zij Noud voor zich terug winnen. Ik vind Noud niet falen als echtgenoot. Oke vreemdgaan mag gewoon niet maar hoe Nina nu met hem omgaat kan echt niet. Iedereen moet maar naar haar poppen dansen zo niet dan is madam boos. Zij faalt als echtgenote. Het gaat precies zo als wat ik had gedacht een kind heeft een kind gekregen. Want Nina is een klein kindje. Kan niet wachten totdat ze exit gaat voor 3 maanden mag voor mij altijd.

 25. Volgens mij was Nina ook niet erg trouw toen ze met Noud was! Ze maakt het Noud niet makkelijk hij heeft niks te vertellen bij Nina, ook niet bij Ludo en Maxime. Dat hij vreemdgaat is hartstikke fout maar Nina haar eigen schuld dat ze Noud in de armen drijft van een andere vrouw, zou mooi zijn als ze tijdelijk van elkaar afgaan, weet prinses ook is hoe het is, toen ze in Toko woonde was ze veel leuker

 26. Vroeger was noud en nina echt leuk samen, nu wat minder, maar hopelijk komt dat weer terug na al dit gedoe met wiet mike en nola, want ik vind ze nog steeds het leukste stel.

 27. Ludo en janine komen sowieso weer bij elkaar, denk naar de zomercliff komen die twee veel in de spoilers. Omdat ludo dat met mike heeft en janine hem probeert te stoppen en dan komt ludo vast ofzo en janine helpt hem en dan komt het goed. Dat van maxime en maarten komt sowieso ook uit, denk trouwens al binnekort. Maar dat gaat denk ik niks veranderen tussen janine en ludo.
  Ik irriteer me wel aan ludo een beetje elke keer gooit hij iemand uit de familie die onschuldig is, en hij is al helemaaaaal niet perfect.
  Denk trouwens dat amy of nick terug komt

 28. Ik hoop dat Amy terugkeert.

  O jee ik verwacht al 1 ding die in de zomercliff gaat gebeuren
  (vrijdag 28 juni): Nina kan niet geloven wat ze van Lucas te horen krijgt.
  Dat betekend dus dat Nina Wiet iets aan gaat doen

 29. Go Noud go Noud. Werd Nina eens een keer op haar plaatst gezet door Noud. Sinds wanneer zou Nina moeten bepalen dat Wiet niet op het vrijgezellenfeest van Nuran en Rik komt. Het is niet haar bruiloft zelfs Maxime vond het te ver gaan. Maar ja onze prinses denkt natuurlijk dat zij alles kan maken. Ze zag het naderhand wel in dat, dat niet kon.

  Ik vind dat Aysen en Bing samen super irritant. Bing heb ik de laatste paar jaar al super irritant gevonden en ja hij heeft Aysen bot aan de kant geschoven terwijl zij er voor hem was toen hij ziek was, maar dat je aan de kant wordt geschoven houd niet in dat je iemand zijn enige kans op kinderen mag ontnemen. Daarbij heeft Bing ook wel gelijk zij heeft momenteel niemand meer zelfs Nuran niet en Bing heef wel altijd vrienden op wie hij kan bouwen.

  Ik vond dat Sjoerd er eigenlijk bij mocht zijn bij het ontwaken van Tim. Het is tenslotte zijn broer. Wel vind ik Tim zijn reactie te overdreven. Het was Tim zijn eigen keus om het voor Sjoerd op te nemen zelfs Sjoerd heeft tegen hem gezegd dat hij weg moest gaan nee Tim bleef. En nu is Tim kwaad dat hij in het ziekenhuis ligt door Sjoerd. Daar ben ik het ook niet mee eens. Sjoerd heeft hem die klap niet gegeven maar zijn dealer. Als Tim zich er niet mee had bemoeid was er helemaal niks gebeurd. Dus Tim zijn reactie vind ik erg overdreven. Wat ga je nu natuurlijk krijgen. Rikki gaat inzien dat Sjoerd aan het veranderen is dus dat gaat natuurlijk weer botsen. En krijgen we weer ruzies tussen Rikke en Tim die toch bijna niks anders doen dan ruzie maken over Sjoerd.

  1. Al is iedereen nu opeens vergeten dat Sjoerd gewoon wegliep nadat Tim die trap tegen z’n hoofd kreeg (volgens mij wist Sjoerd dat niet eens of had hij dat niet eens gezien).
   Is toch belachelijk dat je dan wegloopt, zeker als je broer het juist voor je opneemt. Ik snap eigenlijk wel dat Tim daar boos om is. Bovendien moet Tim ook nog bijkomen van alles, maar het is toch logisch dat hij het nu ook een keer teveel van het goede vindt. Tim heeft het zo lang voor Sjoerd opgenomen, maar hij kreeg daar nooit iets voor terug, hij kreeg juist alleen maar meer verwijten van Sjoerd.
   Als Rikki er toen niet aan was gekomen, had het nog vele malen slechter kunnen aflopen!
   En natuurlijk krijg je nu dat Rikki Sjoerd langzaam probeert te vergeven en dat ie Bram misschien weer mag zien. Maar Rikki voelt zich ook schuldig nu omdat ze de Kinderbescherming er zoveel bij heeft betrokken (en dat wou Tim eigenlijk ook niet!). Uiteindelijk vergeeft Tim Sjoerd ook wel, maar het is logisch dat hij even tijd nodig heeft. En dat zal Rikki ook snappen. Rikki wil uiteindelijk gewoon normaal met Sjoerd kunnen omgaan vanwege Bram en gelukkig zijn met Tim.

 30. Kan zo zijn dat wiet, omdat zij en noud toch niet bij elkaar komen, en er veel ruzie is tussen tim en rikki dat ze veel met tim praat en dat ze wat voor hem voelt. En dan zoenen ze blablabla maar dat blijft geheim voor rikki

 31. Vanavond is Menno terug hoera ik ben zooo blij, maar nu wil Lucas natuurlijk niet meer kan ik mij ook wel voorstellen Menno heeft Lucas heel diep gekwetst. Maar hij is in elk geval vanavond al terug en niet pas maandag.

 32. Lijkt er dan toch op dat menno in gtst zal blijven.
  Zal Aysen dan iets flikken bij Bing en Monica waardoor ze uit de serie zal verdwijnen (celstraf)?
  Zou mij ook niets verbazen dat Sjoerd en Rikki weer iets met elkaar krijgen.

  1. Ik wil dat frederik van rossum terugkeert
   Hij is:

   -Rijk en een keiharde zakenman
   -mystieus zal vast nog veel geheimen hebben van maximiliaan enzo
   – vijand van ludo en maxime
   – gemeen en wraakzuchtig
   – een soort 2de ludo

   Ik vind frederik zo leuk zal vast spannend worden mocht hij weer terugkomen
   Lorena ludo en maxime zijn natuurlijk daar niet blij mee hoop dan dat hij een vader/dochter band krijgt met lorena en dat ze samen wraaknemen op wiet of ludo of maxime ofzoo

   1. Ik wil meer info over:

    Huis van lorena (vind ik wil een mooi strak huis)

    Rozenboom(ik vind dat een prachtig hotel)

    Huize sanders

    Vind gtst decors altijd zo mooi en leuk zou graag meer informatie daar over hebben
    Alvast bedankt

 33. volgens mij is dit de cliff:
  parachuteongeluk feest rik &nuran slachtoffer geen idee gedoe bij de bouwhuisjes&de sanders

 34. ik denk dat de cliff hanger stopt met paraschut springen vallen slachtoffers en volgens mij ook een dodelijke slachtoffer maar wie??? misschien monica ? heb ik ergens gelezen dat er een dodelijke slachtoffer zou vallen .
  ik weet van een paar maanden of misschien wel een jaar geleden dat er toen al spraken was dat aysen der uit zou gaan omdat ze graag iets anders wilde gaan doen. dus zou zo maar kunnen dat aysen uit de serrie gaat . ik denk dat nina tegen noud zegt ik wil scheiden of anders om dat noud dat tegen nina zegt. noud en wiet gelukkig nina pissig dus kan ook dat nina iets met wiet haar parraschut gaat uitvreten , en ik denk dat menno aysen toch iets aan doet of van een van die personen door geeft aan menno dat aysen danny heeft vermoord dus aysen gaat voor mnd of jaren de bak in . en tim gaat denk ik zowiezo met rikki paar mnd weg naar buitenland . en ik denk dat er ook iets met lorenna gebeurt door mike , en ik denk dat mike toch nola mag zien en mag hij nola zien enz en denk na de cliff als nieuwe seizoen is begonnen gaat eerst verder met dat vrijgezellen feest drama en dan komt dat van lorena naar boven willen de fam. sanders weer een zaak en dan mag mike niet meer nola zien en gaat mike naar gevangenis en en rik en nuran moet het elkaar wel vertellen als meerdijk dadelijk al weet dat aysen danny heeft vermoord.dus van het echte huwelijk komt niks terecht wordt uitgestelt.. in tussen komt sjors terug en gaat zich verder bemoeien met mike. en ik denk dat met bouwhuisjes ook wel keer goed komt en zou zomaar kunnen dat sjoerd en rikki toch weer samen komen zou me niks verbazen .

 35. Ik ben nieuwsgiderig naar de spoilers van 1 tot en met 5 juli begin met de dag ongeduldiger te worden oeps lol.

 36. Wat is er Woensdag,Donderdag,Vrijdag
  Gebeurt in hef kort?
  Ben op kamp grweest dus heb niet kunnen kijken

 37. Jaaaaaaaaaaaa! Menno gaat solliciteren en werken en wonen in meerdijk! Welkom! Jipppiiiiieeee, ik hoop echt dat het een vaste rol gaat worden…. 🙂 daar begint het wel op te lijken.

  1. Haha, dat dacht ik ook meteen. Ze lieten opeens zo duidelijk in beeld dat Ludo kennis maakt met haar, dus inderdaad. Ik hoop dan wel dat Janine ook weer iemand krijgt, ik dacht eigenlijk dat ze wel weer bij elkaar zouden komen…!

 38. @Tientje
  Beau Schneider gaat er niet uit tijdelijk hij zit er net een jaar erin, dus geen flexwet:
  Sjoerd en Rikki gaan er zoiezo eruit voor 3 maanden (flexwet) Anton, Bianca. Bing en Nina weet ik niet dat zien we wel.

  Joep en Cyntia hebben al in een aantal Endemol series gespeeld

  Everon en Marly hebben al tig flexwetten gehad

  We zien wel wat er gebeurd.

  1. Haha, dat dacht ik ook meteen. Ze lieten opeens zo duidelijk in beeld dat Ludo kennis maakt met haar, dus inderdaad. Ik hoop dan wel dat Janine ook weer iemand krijgt, ik dacht eigenlijk dat ze wel weer bij elkaar zouden komen…!

 39. Tim en rikkie zijn samen gewoon de beste!
  Tim heeft al het recht om boos te zijn want Sjoerd gedraagde zich echt als klootzak
  Tim 4ever!!

 40. @gtstlooker dat dacht ik ook!
  Dat zou wel leuk zijn:)
  Ik vind idd dat ze best wek wat nieuwe verhaal lijnen mogen verzinnen maar nogsteeds heel leuk!
  Hoop ook dat Menno met Lucas krijgt en vaste rol wordt

  Tim 4ever!!

 41. Omg ja! Ludo en julia! Ze zijn al in een intervieuw dat haar komst veel problemen bezorgen, julia is toch een gastrol, dus die zou zo tijdelijk met ludo een relatie krijgen en dat word een strijd tussen bianca en janine tegen julia maar dat zou voor tim natuurlijk heel klote zijn. Sowieso maken janine en julia nog is ruzie.
  En menno heeft sowieso een vaste rol, want meestal als iemand nieuw komt in gtst, doen ze meestal een reclame ofwat over die gene, dat hadden ze ook bij menno, niet bij een andere gastrol, en dan nog wat menno was weg gegaan, maar is weer terug gekomen, hij staat sowieso op de groepsfoto!

 42. Het zou je maar overkomen in het ziekenhuis getrapt en niet meer kunnen lezen zag ik in de shortie.

  Trouwens ze zeiden bij RTL Boulevard:
  Wie staan er niet op en wie wel op de castfoto???
  Lorena, Noud, Wiet, Sjoerd, Sjors en Rikki staan er zeker op. Van de vaste contracten denk ik ook dat ze blijven:
  Laura, Jef, Janine, Rik en Ludo

  Degene die eruit kunnen gaan:

  Mike:
  Vergiftigd Lorena de hele tijd als er iemand erachter komt Jef, Laura of Lorena zelf draait Mike de bak in of de familie Sanders doet hem iets aan

  Aysen:
  Nu Nuran ruzie heeft met Aysen is de kans een stuk groter dat ze het tegen Rik gaat vertellen in de zomercliffhanger

  Dode(n)
  Na de parachute sprong.

  Degene die een vaste rol kunnen krijgen:
  Menno:
  Kwam een tijd geleden in de promo voor altijd is het dan een vaste rol.

 43. Hoi iedereen ik denk dat wiet en Noud samen komen en dat Nina daar iets tegen gaat doen,Mike geeft weer een drankje aan lorena dit keer met drugs,en Tim zorgt dat Sjoerd niet bij rikki kan komen
  Bij de recht zaak tussen Mike en Nina word Mike de voogd en tijdens het vrijgezellen feest van Rick en nuran een van de fam sanders naar beneden valt met de parachute en dan Lucas en dan schiet wiet weer bij de bruiloft van Rick en Nuran en nu raak op Nina, hoe zal dit aflopen?

  1. Noud en nina zijn veel leuker dan noud en wiet moet weg haar personage is irritannt en voegt niks toe alleen die verhallijn dat ze weer terug kwam was spannend maar nu is ze nutteloos en zij en noud passen t(taal niet bij elkaar

 44. Helemaal aan het begin zijn spoilers genoemd van 1,2,3,4 juli kloppen deze ?? Zo spannend vind ik ze namelijk niet. Ik denk dat er wel weer veel mensen in het ziekenhuis liggen. Weet er misschien iemand wanneer de spoilers komen van de cliffweek ??

  1. De bovengenoemde spoilers zijn volgens mij wel echt hoor. Ze zijn namelijk precies in ‘gtst-taal’ geschreven zonder veel los te laten. Ook al weet ik niet waar diegene ze vandaan heeft, ga er vanuit dat ze kloppen. 😉

 45. Ik ga er ook vanuit dat ze kloppen, ook al zien ze er niet zo spannend uit, dit kunnen ook spoilers zijn die gewoon doordeweeks normaal gebeurt, niet in de week van de cliffhanger, maar vind het wel spannender dan vorig jaar, hoe hard ludo strijd enal, ik denk zekers dat die spoilers echt zijn, ook al had ik ze anders gewild

 46. Maandag 1 juli
  Julia zoekt toenadering tot Tim, en doet hem een opvallende belofte. Hoe harder Anton zijn trouw aan Bianca probeert te bewijzen, hoe meer argwaan zij krijgt. Bing ziet in dat hij iets goed heeft te maken met Monica en gaat hierin heel ver. Nina zet Noud voor het blok.

  Dinsdag 2 juli
  Jef en Laura vertrouwen de situatie rond Lorena niet en slaan de handen ineen. Ludo buigt zich over de komende voogdijzaak en beraamt een dubieus plan. Als Sjoerd opnieuw afkickverschijnselen krijgt, vindt hij steun uit onverwachte hoek.

  Woensdag 3 juli
  Bianca vangt een gesprek op dat niet voor haar is bedoeld, en twijfelt wat ze zal doen. Terwijl Bing en Monica hun heugelijke nieuws vertellen, blijkt dat Aysen nog niet klaar is met hen. Als Mike even afgeleid is, probeert Lorena de buitenwereld te bereiken.

  Donderdag 4 juli
  In de voogdijzaak om Nola gaat het hard tegen hard. Ludo denkt alle troeven in handen te hebben, maar Mike blijkt nog niet uitgespeeld te zijn. Laura en Jef komen intussen steeds dichter bij de locatie van Lorena. Maxime is getuige van een verhitte ruzie, en is geschokt.

  Vrijdag 5 juli
  Oude en nieuwe vijanden staan op binnen de familie Sanders. Ludo ontdekt wie hem vlak voor de rechtszaak heeft verraden en zweert wraak. Maxime richt intussen haar aandacht op Aysen, nu ze de pijnlijke waarheid over de dood van Danny heeft ontdekt. En op het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, kan Nina haar woede jegens Wiet niet in bedwang houden, met alle gevolgen van dien…

  1. Dit zijn wel allemaal dingen die iedereen wel kan bedenken:
   voogdijzaak over Nola, dat Maxime achter Danny’s dood komt gezien haar contact met Nuran de laatste tijd, dat Nina Wiet iets wil aandoen aangezien het uitkomt dat ze het met Noud heeft gedaan…

  2. Hee, mag ik je vragen waar je die spoilers vandaan hebt? Want van tvgids.tv komen ze niet, ze zien er wel best spannend uit !

 47. Oh mijn god! De cliffhanger lijkt me zo spannend! Oude en nieuwe vijanden staan op binnen de familie sanders? Wat bedoelen ze daar mee? Dat ludo weer zoals eerst word of dat iemand terug keert van de sanders? En ludo wraak op wie.. Janine? Bianca? Rik? Die wisten van mike en proberen hem tegen te houden! Ziet er echt geweldig uit, wanneer komt de clifffoto? Cant wait!

 48. @ach tuurtje

  Hoe kom je aan die spoilers ?? Wel tof van je dat je ze er nu al opzet nu nog hopen dat ze kloppen ?! Ik zou graag de bron willen weten.

 49. @s.t nee ik was niet op Terschelling ik zat in Drenthe.
  Maar nu weet ik nog steeds niet wat er is gebeurd op 12/13/14 Juni(:p)

 50. Als dit waar is dan gebeurd het volgende:
  – Nina heeft de voogdij van Nola verloren
  – Ludo neemt wraak op Bianca en wordt om zeep geholpen
  – Nina neemt wraak op Wiet en er vallen meer slachtoffers
  – Waar is Lorena?
  – Maxime hoort tussen een ruzie van Aysen en Nuran dat Aysen Danny heeft vermoord

  @Ach tuurtje
  Staat de zomercliffhanger foto erbij???

 51. Als die spoilers kloppen, dan denk ik dat ik aardig goed zit met mijn voorspelling.
  Ik denk niet dat Bianca de gene is die Ludo heeft verraden. Ik denk dat tijdens
  de zitting over het voogdij over Nola, Noud ondervraagd zal worden.
  Ze hebben het natuurlijk moeten repeteren maar Noud is het eigenlijk niet
  eens met de manier waarop de Sanders alles oplossen. Waarschijnlijk door
  zijn toedoen verliest Nina het volledige voogdij over Nola.

 52. Het kan ook zijn dat Noud hem verraden heeft en dat Noud voor Wiet kiest. Daardoor kan Ludo wraak op Noud nemen en Nina wraak nemen op Wiet alleen maakt Nina er een puinhoop van.

  Ludo zal geen wraak nemen op Sjors want, die is er dan nog niet als het goed is.

 53. Het kan dus inderdaad zou zijn dat Noud lef gaat tonen (beetje laat maar goed) en er inderdaad voor zorgt dat Mike met Nola mag omgaan. Ik denk niet dat Mike de volledige voogdij gaat krijgen maar dat het co-ouderschap gaat worden. Het kan ook zo zijn dat Bianca iets komt te weten en dat daardoor Mike co-ouderschap gaat krijgen.

  Tja als ik het goed lees dan komt Maxime erachter dat Aysen Danny heeft vermoord. Dat wordt hard tegen hard dan. Aysen is nog lang niet van Maxime af. Danny was wel een super goede vriend van Maxime.

  Nina wat er natuurlijk achter komt dat Noud is vreemdgegaan met Wiet en dan hetzelfde wilt gaat doen als Wiet toen. Wiet proberen te vermoorden natuurlijk.

  Het zijn wel allemaal dingen waar we al van wisten dat het zou zo gaan. Het is niks nieuws maar ik ben er wel super benieuwd naar.

 54. De cliffhanger is superspannend zo te ziwn. Oude vijanden en nieuwe vijanden kwren zich tegen de fam sanders. Ik ben heel benieuwd wie dat zijn. Het is bianca of noud. Hoewel, bianca lijkt me net ff wat logischer. Janine hoort ook bij de sanders in de rechtzaak dus ik denk dat zei van ludo’s “dubieuze plan” afweet. Tenminste dat lijkt me logisch. En als zij dat weet zou het kunnen zijn dat ze het door verteld aan bianca. Maar dat denk ik niet want het is net weer goed met nina dus ik denk dat ze dat niet doet.
  Noud zie ik ook niet ludo verraden want daar is hij veels te bang voor. Nina komt er wel achter dat hij het gedaan heeft met wiet, denk ik.
  Ik denk dat rogier de sanders heeft bespioneerd en het doorverteld heeft aan mike. Het kan ook een oude bekende zijn maar daar ga ik niet van uit. Volgens mij gaan nina&noud in seizoen 24 scheiden want welk koppel bljft nou 3 jaar getrouwd in gtst? Ja anton&bianca maar dat is ook het enige toch ? Ik vond de kenningsmaking van julia en ludo wel raar. Het kan zijn dat ze gaan zoenen ofzoiets maar julia is maar een gastrol dus misschien gaat ze wel in de cliffhanger dood. Maar dat denk ik niet, waarschijnlijk gaat ze gewoon weer weg als het met tim beter gaat. Nou hopelijk is dat snel want ik mag haar nu al niet.
  De ruzie tussen aysen en nuran loopt denk ik helemaal uitde hand. En dat ziet maxime en is geschokt. Aysen heeft dan verteld dat zij danny van de trap heeft afgeduwd.
  En als er parachute gesprongen moet worden dat heb ik zo’n gevoel dat nina wiet’s parachute saboteerd. En aysen die saboteerd nuran&bing’s parachute. Maar ik denk dat dan noud te pletter valt(wat ik dus echt niet hoop) hoewel hij wel in dat filmpje was te zien bij rtl boulevard. Als er iemand dood zou moeten dan hoop ik rik,nuran,aysen. Rik doet helemaal niks in gtst en hij brengt ook niks bij. En dan kan riki zelf mee gaan maken hoe het is zonder pappie te leven wat bram nu doet. Nuran, precies hetzelfde als rik ze hangt er maar een beetje bij alleeen die ruzie’s met aysen maar daar ben ik helemaal klaar mee. Of aysen, iedereen haat haar, zeker als iedereen te weten komt dat zei danny heeft geduwd. Dus ik denk dat de cliff heel wat spannender is dan vorig jaar en dat er zeker een dode gaat vallen. Wat ik wel jammer vind is dat Janine geen grote rol heeft in de cliff zoals het er nu uitziet. Het kan zijn dat na de zomercliff in seizoen 24 dat ludo wraak gaat nemen op degene die hem verraden heeft, en dat ie er dan achter komt dat Janine als die tijd gelijk had. En dat maxime maarten heeft ingehuurd. Dat hoop ik ! En dat ze dan weer in seizoen 25 of 26 weer bij elkaar komen, als het eerder is is dat zo ongeloofwaardig.
  Ik ben dus heel nieuwsgierig en ik hoop dat het niet lang meer duurt voordat de cliff foto naar buiten komt.

 55. Ik denk dat Janine Ludo verraad. Maxime vs Aysen wordt spannend! En Nina en Wiet ook. Denk dat Noud slachtoffer wordt, maar niet dood gaat.

 56. Ik begin ook inmiddels nieuwsgierig te worden naar de cliffhanger en de week van de cliffhanger. Wel vreemd dat er tot nu toe echt niks bekend is. Ook niet een beetje info wat er zo ongeveer gaat gebeuren of de cliff foto. Ik denk dat het deze week komt of volgende week. Want deze week krijgen we als het goed is al de spoilers van 1 en 2 en 3 Juli. En Zondag krijgen we dan als het goed is de spoilers van 4 en 5 Juli.
  En ja het zou kunnen zijn dat de cliffhanger met de rechtszaal over Nola te maken heeft en dat het helemaal uit de hand loopt. En ik denk dat de cliff niet alleen met de rechtszaal over Nola voogd te maken heeft. Ik denk dat het ook om de vrijgezellenfeest van Rik en Nuran draait en denk ook over dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd.

  Eigenlijk heeft Aysen Danny niet vermoordt. Maar zij wordt er wel op aangekeken dat ze hem heeft vermoordt. Want zij breekt in het huis van Rik. En vervolgens maakt ze ruzie met Danny. En vervolgens gaan ze elkaar boven aan de trap duwen. En vervolgens valt Danny en gaat Aysen ook nog ervoor zorgen dat het op een ongeluk lijkt. Dus dan wordt zij er wel op aangekeken van dat ze Danny wel vermoordt heeft. Als ze in het begin meteen eerlijk was geweest dan was het nu wel minder erg geweest. Want dan was het doodslag ofzoiets maar geen moord.

  Maargoed.

  Ik denk dus:

  Nola:
  Nina Noud Ludo Janine Maxime Lucas Mike en Bianca zijn bij de rechtszaal. En dan doet rechter de uitspraak. En Mike krijgt ook gedeelte voogd van Nola. En dat Mike en Nina het samen moeten bespreken hoe en wat ze gaan doen en wanneer Nola bij Nina is en wanneer bij Mike.

  Buiten de rechtszaal loopt het verkeerd af. Ludo wordt woedend op Mike. Maar Mike is ook niet blij dat Nina de gedeelte voogd heeft samen met hem het liefst zou hij Nola alleen voor zich willen hebben.

  Nina komt erachter van Wiet en Noud en stapt op Wiet af en slaat haar bewusteloos. En vervolgens zien we Nina de parachute van Wiet saboteren. Net voordat Nina naar huis wil wordt ze opgewacht door iemand. Ineens zien we dat Nina bewusteloos wordt geslagen en dat vervolgens wordt Nina meegenomen door iemand. Waar gaat Nina heen?

  Vrijgezellen feest en de waarheid over de dood van Danny:
  Aysen smeekt Nuran om vergevening en wil graag bij de vrijgezellenfeest zijn. Maar Nuran wil het niet en stuurt Aysen weg. Aysen is niet blij met Nuran het liefst wil ze bij de feest zijn. Aysen begint ineens in de parachute te snuffelen en saboteerd aantallen parachute. Van wie heeft ze de parachute gesaboteerd? Nuran breekt in tranen uit en rent weg. Maxime ziet het en ook Rik. Jef stelt voor dat Rik even met Nuran moet praten. Rik doet dit. Nuran begint ineens over de dood van Danny en dat Rik de waarheid moet weten. Rik kijkt verbaasd. Ineens vertelt Nuran hoe het is gebeurd en dat het door Aysen komt. Rik wordt woedend en gaat confrontatie aan met Aysen ook Rikki heeft dit allemaal gehoord. Ondertussen belt Rik Bing op en vraagt of hij naar Menno wil gaan. Bing is geschrokken als Rik hem vertelt dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd. Bing besluit Aysen te confronteren. En vervolgens gaat hij naar de politie. Aysen is woedend en zoekt Nuran op. Nuran vertelt Aysen waar het op slaat. Maar daar kan Aysen niet tegen en ze valt Nuran aan. Maxime Jef Laura en Wiet zien dit. En horen ook van alles over Danny. Maxime wordt woedend en duwt Aysen om Nuran te helpen. En Maxime zweert dat Aysen hier niet mee wegkomt. En Aysen begint ineens Jef af te bekken en loopt weg. Maxime zegt tegen Jef dat ze even naar huis gaat. Jef begrijpt het en stelt voor om mee te gaan. Maxime en Jef gaan samen naar het huis van Ludo. Ludo ziet dat Maxime in tranen is. Maxime vertelt alles over Aysen en Danny en dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd. Ludo weet hoe hecht Maxime en Danny waren en besluit dat hij hier een stokje voor moet steken. Ludo gaat zogenaamd naar zijn werkkamer en belt ondertussen iemand op.

  Menno:
  Als Bing bij Menno is geweest wil Menno eerst Nuran en Rik nog spreken. En hij krijgt hun te spreken en krijgt ook de zelfde verhalen te horen. Menno belooft dat Aysen wordt gearresteerd. Menno gaat naar Toko.

  En treft daar bloed aan en bewusteloze Aysen. Menno is geschokt en weet niet wie dat gedaan heeft.

  Wie heeft dit op Aysen gemunt?

  Ondertussen bij de vrijgezellen feest.

  Iedereen kan gaan springen maar Nuran is niet bij haar gedachte bij. Jef en Laura gaan niet springen en gaan dus de Koning voorbereiden voor vervolgsfeest. En Noud helpt hun ook daarbij. En ineens zien we aantallen mensen te pletter vallen. We zien Bing Nuran Rik Rikki Wiet Maxime en Lucas te pletter vallen.

  Ondertussen wachten anderen op de teken of Bing Nuran Rik Rikki Wiet Maxime en Lucas nog in leven zijn.

  Ludo probeert uit te zoeken wie de familie Sanders heeft verraden. En dat daardoor Mike ook de gedeelte voogd krijgt. Janine treft iemand aan die heel erg slecht aan toe is. Wie treft Janine aan?

  En dan afgelopen dan zien we Julia ineens bij Ludo op de stoep met een pistool. Wat is zij van plan?

  En dan eindshot: Ludo ziet Julia met een pistool en dacht terug aan toen hij met Julia in bed was geweest en dat Julia daarna woedend was en zweert dat Ludo hiermee niet wegkomt.

  Ludo snapt niks van hoe Julia ineens zo gedraagt. En ineens komt er woordenwisseling en geruzie. Julia gooit met servies naar Ludo om te proberen dat de servies zijn hoofd raakt en dat hij bewusteloos valt. Maar dan valt Ludo Julia aan en pakt hij de pistool maar het lukt niet en hij heeft ook de pistool vast en er wordt een paar keer geschoten. Dan zien we Ludo en Julia liggen en een bloedbad. Maar wie is beschoten?

  Eind en zomercliffhanger.

  Dan vragen we af wat er is gebeurd met Nina. En hoe loopt het af met Nina? En wie heeft dit op zijn/haar geweten? En hoe loopt het af met Aysen? Overleeft zij dit? En wie heeft dit op zijn/haar geweten? Is het Ludo toch of is het een handlanger van Ludo geweest? Of is het toch Bing? Of toch Rik? Of toch Nuran? Nuran lijkt me niet. Maarja misschien moet je het onverwachte denken. En hoe loopt het af met Bing Nuran Rik Rikki Wiet Maxime en Lucas? En overleven zij dit?

  En wie is diegene die Janine aantrof die heel slecht aan toe is? Is het een oude bekende? Of juist een wildvreemde iemand? En wat gebeurd er met Janine of met diegene die heel slecht aan toe is? En hoe loopt dit af met Ludo en Julia? Wie is er uiteindelijk beschoten? Of allebei? Of is Julia vaker beschoten? Want volgens mij als je 3 keer schiet en dat diegene dan in het ziekenhuis belandt of doodgaat? En ik zat te denken dat dan Julia dus het meeste kogels heeft geraakt en Ludo maar 1 of 2 en net op de randje van de dood ligt en Julia overleeft dit uiteindelijk niet. Want ze is maar een gastrol en vaak gaat een gastrol dood of naar het buitenland of beland in gevangenis of in gesticht.

 57. rare spoilers heb je stefano fan..slaan totaal nergens op.Je moet de spoilers verhalen beter lezen..laura en jef en lorena zijn so wie so niet bij het parachute springen.
  Ik denk dat het een ‘bitch’ fight wordt tussen maxime en aysen, want maxime en danny hadden wat met elkaar en maxime was er kapot van dat danny dood was..in het nieuwe seizoen zie je hoe aysen wordt gearresteerd. Vliegtuig wordt onbestuurbaar zodat monica en bing er als eerste uitvallen.
  Aysen die parachutes chanteert en er één helemaal los schiet en dan denk ik die van monica die dood ter plette valt en die van bing doet het maar half en raakt zwaar gewond.
  Nina confronteerd wiet met noud en wiet geeft toe. Die twee raken in gevecht in het vliegtuig en de piloot raakt bewusteloos en het vliegtuig gaat recht naar beneden. Einde cliff…
  Ik zie tim niet in de vliegtuig die is net in het ziekenhuis ontslagen en daar zal denk ik bianca, sjoerd en julia en anon ook niet bij zijn..
  Ik denk dat sjoerd zich zo verstoten voeld dat hij toch nog een keer drugs gebruikt maar dan in een vorm van een overdosis. Hij wil het proberen, maar niemand toont begrip voor hem.
  Laura en jef komen bij lorena en ziet dat ze wordt achter na gezeten wordt door die rogier. Die zal wel worden neer geslagen of dood gaan zodat hij mike niet kan verraden, dat verhaal zal in januari/februari wel uitkomen.

 58. Ik zie geen bron bij die cliff spoilers. Ik wacht wel op de orginele van gtst. Staat Menno op de groepsfoto? Hopelijk heeft hij dan echt en vaste rol hij komt in Meerdijk wonen.

 59. Sjoerd wilt alles wel een beetje te snel. Ik snap best dat hij het goed wil maken met Tim maar die is net ontwaken uit een soort coma. Kan me ook wel van Tim voorstellen dat hij er nu niet echt behoefte aan heeft, maar zoals ik verder lees heeft hij over een paar weken er ook geen behoefte aan. Zoals ik al voorspeld had Rikki ziet dat Sjoerd wil veranderen en probeert Tim ook dat te laten inzien. Ook wat te vroeg. Maar de voorspelde ruzie is er ook al. Tim kan niet meer lezen tja tegen heel veel mensen is gezegd dat toen ze in de rolstoel terecht kwamen de kans bestond dat ze nooit meer zouden kunnen lopen goh al die mensen lopen weer dus Tim zal wel met therapie over een paar maanden weer kunnen lezen. Die Julia vindt ik wat te aardig. Dat bevalt me niet zo.

  Wordt wel een beetje moe van dat hele Lorena en Mike gedoe hoor. Ik snap niet waarom Mike dit doet dus vind ik ook niet dat een toegevoegde waarde heeft erin. Die verhaallijn mag voor mij snel zijn afgelopen.

  Laat Menno nu maar lekker voor Lucas lopen. Hij heeft Lucas erg gekwetst moet ook niet meteen gaan toegeven. Toch vind ik ze goed bij elkaar passen. Menno is een beetje een stijve hark en Lucas weer niet dus die kan Menno weer wat losser maken. Lucas daarentegen is wel heel los en Menno kan Lucas weer wat rustiger maken en volwassener. Ik hoop ook dat Menno een vaste rol gaat worden. Alleen waar blijft die lover van Maxime toch? Die laat wel lang op zich wachten denk dat die pas in het nieuwe seizoen komt. Werd er niet gezegd dat de zoon van Dries Roelvink een rol zou gaan spelen in GTST misschien is dat de nieuwe lover van Maxime. Wat een flop zou dat alleen zijn. Sowieso een flop als het waar is dat de zoon van Dries Roelvink in GTST komt.

 60. Nina verliest echt niet de hele voogdij over Nola hoor (wat sommige hier beweren). Oke ze verliest de rechtzaak waarschijnlijk, maar dat betekend alleen dat Mike Nola mag zien en officieel de vader wordt, maar Nina houdt ook gewoon de voogdij.

  En bovendien lijkt het alsof Nina meer met Wiet bezig is dan met Mike/Nola en zit Ludo het allemaal veel meer dwars dan Nina zelf dat Mike de rechtszaak wint.

 61. Klopt maar iedereen wou Ludo weer zien zoals vroeger, nu gedraagt hij zich er wel weer naaf maar irriteer ik me zo erg aan hem, ook hoe ludo noud behandeld, zelf denk ik dat noud hun verraad want hijs al heel lang tegen wat ludo enzo doet, dus verbaast me niks, sws geen bianca daar zou die geen wraak opnemen is een goede vriendin van de familie. Denk zelf noud, of wiet kan ook?

 62. Nina en Wiet zullen boven in de lucht ruzie krijgen en vechtend het vliegtuig uit vallen. Slechts 1 van hen heeft een parachute.

  Maxime zal wraak willen nemen op Aysen vanwege Danny.
  Ik denk overigens dat zij er uit gaat en Menno neemt haar plek in?

  Mike heeft een troef in handen, misschien de bedreiging van hem+de bedreiging van Maarten, die in de rechtbank tevens onthullingen doet van wat er werkelijk speelde?
  Zou een mooie twist zijn; Maarten de oude vijand en Maxime de nieuwe vijand.

 63. @richard

  Jeetje mensen droppen hier hun fantasieen, gaat er eentje vragen of het wat korter mag. Toevallig bestaat er school daar leer je lezen, en anders koop je maar een bril maar de reacties die je hebt geplaatst zijn volkomen nutteloos. Weetje, als je de tekst te veel vind of moeite heb met lezen, blijf dan weg op deze site en leen een boek in de bibliotheek met heel veel plaatjes.

 64. Jeetje @richard mensen droppen hier hun fantasieen als je het niet aan kunt leen dan een boek bijde bibliotheek met heel veel plaatjes ! Ik vind jou reacties belachelijk damn

 65. Iedereen zegt dat nina wraak gaat nemen, maar zij is juist toch een goed mens in gtst? Maar ja wie had gedacht dat noud vreemd zou gaan, dus nina kan ook wel iets raars gaan doen.

 66. Ik wordt gek van dat hele gedoe rond om noud wiet en nina, wat wilt noud nou eigenlijk? Het is allemaal niet echt duidelijk wat hij wil en hij doet net alsof er niks gebeurd is. Ik kan me trouwens ook moeilijk voorstellen dat hij echt verliefd is op wiet.

 67. Nou Menno moet echt hard gaan lopen voor Lucas haha. Menno kan Lucas in ieder geval niet blij maken met het nieuws dat hij werk heeft gevonden en zich gaat vestigen in Meerdijk. Wat nu wel duidelijk is, is dat die nieuwe collega van Aysen waar ze niet blij mee is inderdaad Menno is geworden, die haar natuurlijk nauwlettend in de gaten gaat houden.

  Rikki begint veel te vroeg over Sjoerd bij Tim. Maar Tim moet zich er nu eenmaal over heen gaan zetten vind ik. Hij is kwaad omdat Sjoerd is weggelopen. Nou een Sjoerd niet onder de invloed zou nooit zijn weggelopen. En dat gaat meneer Tim ook nog (heb ik ergens gelezen) zeggen dat hij niet onder 1 dak met Sjoerd wil wonen. Sorry hoor het is Sjoerd zijn huis dus als Tim niet onder 1 dak kan met Sjoerd gaat hij maar lekker ergens anders wonen.

  Dat hele Lorena en Mike gedoe pffffff. Wordt er een beetje niet goed van. Ik heb nu zoiets dat Mike nu maar actie gaat ondernemen. Ik denk dat hij Lorena onder dwang wil laten tekenen zodat de Rozenboom van hem word. Misschien gaan we nu wel weer op locatie naar Kroatie. Maar ja Lorena zal wel weer 6 weken worden ontvoerd ofzo. Dan bedoel ik ook buiten de zomerstop. Als mensen worden ontvoerd duurt dat altijd te lang.

 68. Eindelijk toont Bianca wat meer lef, werd echt tijd. Jammer voor Tim wat betreft z’n ongeluk. Nooit mengen in ruzie, altijd 112 bellen…..

 69. Ik vind Sjoerd echt een $*#*%£#
  Tim kan nu mis niet mee studeren!!!!!!!!
  Nu gaat Sjoerd ook nog uitvallen tegen Tim staat in de spoilers!!
  Wtf?!

 70. Ik vind Sjoerd dik oke hij heeft genoeg meegemaakt en Tim is er zelf tussen gesprongen, Sjoerd doet echt zijn best………….iedereen maakt fouten!
  Ik vind Nina een trut en Aysen mag eruit………..Maxime is wel een bitch maar een leuke
  Mike en Lorena vind ik spannend hoop dat er een paar uitgaan………..ik ben echt benieuwd
  .

 71. Aysen moet met haar eigen leven bemoeien en niet met anderen het zit er dik in dat de waarheid over Danny’s dood in de cliffhanger komt hopelijk komt Maxime erachter en verteld het aan iedereen, maar eerst aan Rik en Rikki. En dat Aysen daarna door 1 van de inwoners vermoord wordt en verder dat Nina wraak neemt op Wiet en dat er meerdere slachtoffers vallen. Dan heeft Anton het weer druk op de eerste aflevering van het seizoen. (verder Lorena/Mike en de voogdij over Nola). Dus zeg maar 4 cliffhangers in 1 denk ik.

 72. Goh, wat verrassend. De spoilers die vorige week geplaatst zijn (1 t/m 5 juli) blijken fake te zijn. Hier zijn de echte spoilers van TVGIDS.tv:

  “Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak tussen Mike en Nina. Mike moet nog even geduld hebben voor hij zijn Rozenboomplannen kan afronden. Sjoerd heeft goed nieuws voor Bianca. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoekt hulp.”

 73. Toch knap hoe die andere spoilers dan verzonnen zijn, ik geloofde ze echt. Vooral de cliffhanger leek me leuk, eindelijk Maxime weer eens met een goede verhaallijn en Ludo ook. Zoals deze spoiler eruitziet is de eerste dag van de cliff-week niet bijster spannend…

  Als trouwens de Bouwhuisjes/Rikki onderdeel zijn van de cliff, vind ik dat zeer jammer. Hun verhaallijn is zo ongelooflijk saai en voorspelbaar. Net als Wiet overigens.

 74. Ik vermoedde al dat die andere spoilers fake waren….wel jammer, want ik had me wel verheugd op een clash tussen Maxime en aysen, doordat Maxime erachter komt wat er gebeurd is tussen aysen en Danny…..kan natuurlijk nog steeds. The clash of the bitches ! Keep my fingers crossed!

 75. 1 juli:
  Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak tussen Mike en Nina. Mike moet nog even geduld hebben voor hij zijn Rozenboomplannen kan afronden. Sjoerd heeft goed nieuws voor Bianca. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoekt hulp.

 76. Oh. We zijn dus weer blij gemaakt met een dooie mus. De echte cliffhanger stelt vast niks voor vergeleken met die nepspoilers.

 77. Ik hou van gtst. Ik ben naar Engeland verhuisd toen ik 12 jaar was en ben begonnen met gtst 4 jaren geleden via internet met me moeder. Nu is me moeder gestopt en kijk ik het zelf. Maar ja… Ik wou zeggen dat ik van gtst hou en het helpt me ook om Nederlands te herrineren :P. Kan niet wachten voor de cliffhanger!

 78. Dinsdag 2 juli – Noud doet Nina een belofte, maar ze gelooft er niet meer in. Als Bianca Anton en Julia samen ziet, raken haar emoties in een stroomversnelling. Jef laat zich niet zomaar door Mike afpoeieren. Sjoerd interpreteert Rikki’s meelevendheid en sympathie op een verkeerde manier.
  Bron: http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/9383640
  —-
  Ik denk: Nina weet het van Wiet en Noud probeert het goed te maken. Maar Wiet ligt te gevoelig voor Nina. Rikki kan niet normaal met Sjoerd omgaan, omdat hij nog steeds overal iets achter denkt. Sjoerd, get over it! Bianca is nog steeds jaloers op hoe goed Anton en Julia het nog kunnen vinden. En hopelijk gaat Jef Lorena achterna om haar te helpen en weer naar huis te halen.

 79. Bianca wat ineens lef toont tegenover Anton. Ze heeft wel gelijk. Anton is vreemd gegaan met Maxime op de begrafenis van zijn zoon, is vreemd gegaan met Julia terwijl Bianca zwanger was van Edwin daarbij heeft hij ook nog andere slippertjes gehad. Allemaal vergeven en Sjoerd kan hij niet vergeven en een kans geven? Beetje belachelijk. Maar ja daar hebben we onze Julia (die me veel te aardig is) die kan wel door dringen tot Anton, maar zijn eigen vrouw niet. Beetje vreemd.

  Nou Nuran weet het ook meteen weer. Rik kan niet goed tegen geheimen en biecht zijn geheim om en Nuran vindt dat hij dat niet moest zeggen. Dan ga je toch al afvragen wat er scheelt. Ik vind wel dat Nuran nu moet ophouden met zielig doen hoor. Ze heeft besloten om niks te vertellen tegen Rik dus leven gaat verder en hou op met piekeren. Als je daar zo mee zit dan moet je het vertellen.

  Dat Monica en Bing niet weg kunnen zie je al in de spoilers staan. Bing kan wel Monica de schuld gaan geven maar Aysen ligt op de loer. Daarbij Aysen zal ik er zeker achter gekomen dat zie je ook in de spoilers en zal dan ook een boekje open doen over Bing, waardoor Monica gaat twijfelen. Ik heb een vermoeden dat ze het kindje niks wil aan doen maar Monica wil laten inzien wat voor een persoon Bing eigenlijk is. Ik hoop wel dat dit vermoeden klopt want dat snap ik dan nog wel. Bing heeft haar aan de kant geschoven dat je dan iemand anders waarschuwt voor hem vind ik meer dan logisch. Ik denk dat Bing ook maar 1 echte liefde in zijn leven heeft en dat is Sjors. Andere relaties houden geen stand bij hem.

  Menno die moet vechten voor Lucas en niet weet hoe haha. Ja Lucas is eenmaal creatief en houdt van extreme dingen. Grappig dat Menno advies gaat zoeken bij Janine.

  Ik denk niet dat Robin en Pip naar het buitenland zijn geweest voor opnames. Volgens mij hebben zij al vakantie op dit moment. De cliffhanger is al opgenomen dus die hebben nu een paar weken vrij en beginnen binnenkort weer. Dus Robin en Pip zijn gezellig op vakantie geweest. Denk ik tenminste. Als er buitenlandse opnames zijn geweest dan zou het Lorena moeten zijn. Die gaat toch naar Kroatie.

  1. Aysen die de baby niks wil aandoen!? Ze heeft Monica gedwongen om miskraampillen te slikken… Het is dat ze die stiekem niet heeft genomen maar anders had de baby soiso niet meer geleeefd..

 80. Bing zijn bedoeling is ook zodra Bing zijn kind heeft dat hij dan ook Monica gaat verlaten en naar Sjors terug wilt gaan zodat hij samen met Sjors het kindje kan gaan opvoeden als een gezinnetje samen met Lana erbij. Dat idee heb ik steeds, Sjors kan natuurlijk geen kinderen meer krijgen en doet hij het maar op een ander manier om toch nog zijn kind te kunnen krijgen en wilt hij het samen met Sjors opvoeden.

 81. Zoals ik de spoilers lees waarschuwt ze Monica voor Bing. Misschien dat ze er zou voor wil zorgen dat Monica het kindje niet meer aan Bing wil geven. Maar moeilijk gaat doen. Ik denk ook dat wat Nickname zegt dat Bing haar alleen maar gebruikt voor het kind zodra dat kind wordt geboren dumpt hij haar ook als een baksteen. Zo is Bing nu eenmaal. Ik weet alleen niet of Sjors nog verder wilt met Bing. Zou ik niet doen. Ik ben ook van mening dat, dat kind er nooit komt. Maar ja dat dacht ik ook van Nola.

 82. In de shortie morgen ik hoop dat Monica naar de politie gaat naar Menno. En dan vertellen dat Aysen haar stalkt en Nuran moet de waarheid eens vertellen dan beland Aysen in de bak.

 83. Ik kan niet wachten tot de waarheid over Danny en alles wat aysen heeft geflikt uitkomt…..moet niet veel langer duren…..

 84. Aysen is lauw Bing word keihard gestraft. Iedereen wil een bitch als Martine terug. Maar Aysen is de Jonge bitch. Geweldig. Hoop dat ze nog lang te zien blijft

 85. Het werd wel tijd dat er een bitch in kwam, maar ik denk dat Aysen niet zolang meer in de serie zit als het bekend wordt wat ze allemaal gedaan heeft beland ze in de bak.

 86. Spoiler woensdag 3 juli:

  Rik ontdekt dat Nuran dingen voor hem achterhoudt en wil weten waarom ze hem niet vertrouwt. Tim ontdekt iets over Sjoerd en Rikki en confronteert haar daarmee. Aysen ontdekt dat Monica de stad wil verlaten, maar dat staat Aysen niet zomaar toe. Anton heeft iets goed te maken bij Bianca.

  Bron: TVgids.tv

  1. Ik ben echt benieuwd naar Rik & Nuran, of Nuran het nog op kan brengen om te liegen dat het iets met Aysen te maken heeft of dat ze hem toch eindelijk een keer de waarheid vertelt.
   Al zou het logisch zijn dat Rik woensdag iets begint te vermoeden en hij donderdag of vrijdag de waarheid te horen krijgt.
   Dan van Tim, Sjoerd en Rikki is denk ik weer net zoals als wat er gebeurde toen Rikki Sjoerd wou troosten nadat hij bijna verdronken was in bad. Alleen denk ik dat Tim nu boos is, omdat hij niks meer met Sjoerd te maken wil hebben. En dan is het voor hem pijnlijk om te weten dat Rikki nu wel vaker met Sjoerd praat. Misschien is het wel een soort van laatste wake-up call voor Sjoerd en gaat hij eindelijk naar een afkickkliniek. Hij kan ook wel een beetje therapie gebruiken.

   1. En ik denk dat Tim het lastig vindt dat Rikki Sjoerd nog steeds probeert te helpen, terwijl elke keer als ze dat probeert er iets niet goed gaat of uit de hand loopt. Tim heeft dat vaak genoeg gezegd en daar ben ik het mee eens. Ik snap wel dat Rikki Sjoerd wil helpen omdat ze zich schuldig voelt en omdat hij de vader is van Bram, maar het helpt niet. Hij heeft juist afstand van Rikki nodig.
    Sjoerd moet Rikki gewoon een hele tijd niet zien, anders blijft Sjoerd het er moeilijk mee hebben. En daarna kan hij weer opnieuw beginnen.

 87. Ludo heeft niet iemand vermoord alleen iemand niet gered van de cliff en Dian die een hersenbloeding had hij dacht dat zij als of deed.

  Als je die spoiler van woensdag ziet zie je dat Rik er vast 5 juni krijgt te horen op 3 juni staat dat Rik denkt dat Nuran een geheim heeft en dat wil Rik weten.

 88. Ludo:

  Heeft Huib van Groeningen levend begraven
  Heeft Bowien te pletter laten vallen
  Heeft Bing, Barbara, Morris, Nick en Sjors ontvoerd
  Heeft Maxime neergeschoten
  Heeft Dian van de trap laten vallen waardoor ze een miskraam kreeg

  Aysen

  Heeft Danny vermoord
  Heeft Monica bedreigd en gechanteerd
  Heeft Bing zijn zaadcellen vernietigt
  Heeft Lucas bedreigd
  Heeft heel veel met Bing gedaan

  Kortom: Ludo heeft ergere dingen gedaan, ik vind Aysen een leukere bitch dan Maxime iig en hoop dat we nog lang van Aysen kunnen genieten

 89. Ludo heeft Huib toen toch alleen zijn eigen graf laten graven?
  Volgens mij is Huib uiteindelijk met Dian naar het buitenland vertrokken…

 90. mensen denk nou is na rik gaat trouwen en opeens zegt lieke van lexmond dat ze er wel oren naar heeft weer is terug te keren dus rik nodigt charlie uit voor de bruiloft nick komt mee en nick neemt alsnog wraak op maxim

 91. Jezus wat Aysen allemaal aan het doen is is echt niet gezond hoor, ik weet dat het kut is als je vriend je dumpt, maar kom op zeg, als ik in haar plaats zeg maar zat had ik me energie niet eens meer ingestoken bij me ex. Aysen is echt gewoon geobsedeerd van Bing, heeft dus echt hulp nodig. Maar ik denk ook dat dit seizoen Aysen voor het laats te zien is in Meerdijk: Iedereen haat Aysen, ze heeft niks meer zelfs haar eigen zusje keert haar rug toe. Ik denk dat Aysen vermoord wordt en dat we ook de vraag krijgen wie dat gedaan heeft, ze heeft veel vijanden: Zoals Bing, Lucas, straks ook nog Rik die te horen gaat krijgen dat Aysen zijn broer vermoord heeft, Menno, Sjors want zei komt ook weer terug na de Cliffhanger, Monica, Lorena en Nuran, maar Nuran zal dat zeker niet doen dus die laat ik weg.

 92. Ja inderdaad, Aysen heeft eigelijk niemand meer. Want het zal heus wel rond de cliffhanger, of net daarna uitkomen dat Aysen Danny heeft vermoord.
  De hele cast: Anton, Bianca, Bing, Janine, Jef, Laura, Lorena, Lucas, Ludo, Maxime, Mike, Nina, Noud, Nuran, Rik, Rikki, Sjoerd, Sjors, Tim, Wiet.
  Vijanden van Aysen + toekomstige vijanden als moord op Danny uitkomt: Bing, Jef, Lorena, Lucas, Maxime, Noud, Nuran, Rik, Rikki, Sjors, Wiet.
  Nog over: Anton, Bianca, Janine, Ludo, Mike, Nina, Sjoerd, Tim…

 93. Het verschil bij Ludo en Aysen is alleen, dat Ludo iets slechts doet iedereen het geweldig vindt, maar doet Aysen iets kotst iedereen haar uit. De schrijvers hebben daarom ook een probleem als hij uit de serie gaat want Ludo is de enige waar wij alles van pikken

  1. En het verschil tussen Ludo & Aysen is dat Ludo het doet om zijn familie te beschermen en Aysen omdat ze iemand niet kan uitstaan. Want Nuran had Aysen ook al vaak zat gezegt dat ze Danny met rust moest laten…

 94. Hoe krijgt GTST het voor elkaar twee dagen voor de cliffhanger nog zulke saaie afleveringen te maken. De verhaallijnen worden echt gerekt zodat ze in de cliffhanger pas tot een climax komen. Zonde.

Geef een reactie