Maandag 17 juni
Mike weet Lorena meer en meer te isoleren, maar dan gooit Jef roet in het eten. Sjoerd doet een goedmaakpoging bij Lucas. Menno besluit dat hij wil verhuizen. Tim krijgt verbijsterend nieuws.

Dinsdag 18 juni
Bianca denkt dat Sjoerd het niet in zijn eentje kan redden en doet hem een aanbod. Anton komt oog in oog te staan met zijn eigen verleden. Door een berichtje van Wiet raakt Noud verward. Wiet onthult een geheim aan Nuran. Jef raakt een verkeerde snaar bij Maxime.

Woensdag 19 juni
Door alles wat er rond Tim gebeurt, escaleert het tussen Bianca en Anton. Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen. Aysen mag weer aan de slag, maar ze wordt tegengewerkt door een collega. Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen.

Donderdag 20 juni
Tot Mikes frustratie bieden Jef en Laura aan om Lorena naar het vliegveld te brengen. Bianca ergert zich enorm aan haar logee, maar moet zich inhouden om de vrede te bewaren. Tim neemt een grote beslissing omdat hij niet bij Sjoerd in de buurt wil zijn.

Vrijdag 21 juni
Als Rik ziet dat Mike onrecht wordt aangedaan door de familie Sanders, neemt hij het voor hem op. Lorena krijgt heftige paniekaanvallen, maar er is niemand in haar buurt. Als Bing ergens geen zin in heeft, is het om bij Monica in te trekken. Toch eist ze dit van hem.

70 comments on “Spoilers 17 t/m 21 Juni

 1. De spoiler van 19 juni klopt niet, die is van 12 juni.

  Dit is die van 19 juni:
  Door alles wat er rond Tim gebeurt, escaleert het tussen Bianca en Anton. Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen. Aysen mag weer aan de slag, maar ze wordt tegengewerkt door een collega. Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen.

  Bron: http://www.tvgids.tv

 2. Al weken geen Ludo, Janine en Maxime meer in de spoilers, jammer! Denk dan ook niet dat zij een grote rol spelen in de cliffhanger en dat gedoe met Maarten komt ook niet meer uit dit seizoen (misschien wel nooit meer).

  1. Ik denk ook dat dat met Maarten niet meer uitkomt, hoeft van mij ook niet zo nodig, ik vind dat Maxime & Janine nu wel kiet staan en dat ze nu verder moeten gaan met andere verhaallijnen. En of het nou wel of niet zou uitkomen, Janine & Ludo komen toch (voorlopig) niet meer bij elkaar, dat zou te ongeloofwaardig zijn.

   1. Klopt daar heb je wel gelijk in. Ik hoop dat Janine en Ludo een keer een leuke verhaallijn krijgen zonder elkaar. En zonder Maxime. Laat Maxime zich maar lekker bezig houden met haar toekomstige nieuwe liefde en niet steeds met Janine en Ludo.

    Ludo mag ook wel een keer iets anders te doen krijgen dan steeds alleen maar zijn prinses te beschermen. Misschien krijgt hij ook wel een nieuwe liefde… hoop ik niet op, maar is al een tijdje geleden dus zou mij niets verbazen.
    Van mij mag het bedrijsleven wel terugkomen met daarin een mooie spannende verhaallijn voor Ludo.

 3. Tim komt uit het ziekenhuis denk ik. En wat heeft Rik aan Nuran op te biegten? Menno gaat zijn best doen voor Lucas hij is er dus nog. Jef raakt een verkeerde snaar bij Maxime ik ben benieuwd wat dat is.

 4. Aysen mag weer aan de slag maar wordt tegen gewerkt door een colega. Maar er komt een nieuw onderzoek naar haar en als Nuran dan opnieuw ondervraagd gaat worden weet ik niet of ze nog langer kan zwijgen ze kan het nu al haast niet. Tot 21 juni. Daarna niet lang meer tot de cliff. Julia zei in rtl boulevard dat zij haar eigen cliff heeft lol.

  1. En ik vermoed dat die nieuwe collega van aysen Menno is……ik denk en hoop dat hij naar meerdijk verhuist en daar bij de politie gaat werken :))))

 5. er stond in één van de vorige spoilers dat bing en monica op het punt stonden om naar het buitenland te vertrekken als het noodlot toe slaat. zal wel niks ernstigs zijn, want in deze spoilers worden ze gewoon weer genoemd.

  ik vind het echt geweldig dat de moeder van tim nu in de serie is. word vast een super spannende verhaallijn met veel gedoe binnen de familie bouwhuis.

 6. Ik ben ook echt benieuwd wat dit betekent: “Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen.”
  Misschien dat ie nog steeds denkt dat er iets met Nuran aan de hand is ofzo? Of dat ie weer over naar het graf gaan op de huwelijksdag begint? Anders zou ik het niet weten.

  Zoals ik in het vorige spoilertopic al zei, ben ik erg benieuwd naar alles met Tim & Rikki. Ik denk dat ze samen weggaan, zodat Tim kan herstellen. Dat is ook meteen een goede reden om Robin er even uit te schrijven ivm de Flexwet, want na de vechtpartij zou Rikki echt niet in haar eentje weggaan en Tim “thuislaten”.
  En ik wacht op het moment dat Sjoerd eindelijk naar een afkickkliniek gaat, ik hoop nog voor de zomerstop!
  Al wordt het wel even heel leeg in Meerdijk…

   1. Dat zal het wel zijn inderdaad! 😉 Het gaat nu toch niet goed tussen Nuran en Aysen, dus dan kan dat er ook nog wel bij. 😛

 7. De spoilers zien er erg spannend uit.

  Ik ben ook benieuwd wat dit allemaal betekent naar Rik dat hij niet langer kan liegen tegen Nuran. En dat Jef de verkeerde snaar bij Maxime raakt.
  Mensen ik zou maar niet zorgen maken over de vele flexwetten en misschien wel leegloop. Ik denk dat de schrijvers daarvoor al een oplossing hebben.

  Misschien komen er wel veel tijdelijke gastrollen? Of er komen zelfs nog oude bekenden daarvoor terug? Zou ook kunnen. En anders is het maar leegloop en hebben die ouderen nog wat verhaalijnen zoals Jef Laura Janine Ludo Maxime en Lucas heeft dan ook verhaal. En nog meer mensen die op de achtergrond staan.

  1. Leuk? Dit vind ik wel het meest onverwachtse van de afgelopen weken/maanden. Want juist Rik was het er niet mee eens dat Sjors iets met Mike wou beginnen…

 8. Ja dat zal wat zijn zeg als Menno die colega is die Aysen tegen werkt ik hoop het. Dat gaat dan leuke en heftige dingen opleveren. Dat verklaart ook waarom Menno er nog zeker tot de cliff is

  1. Ik denk niet dat Ludo & Janine (binnenkort) nog samenkomen. Want of dat van Maxime & Maarten nou wel of niet uitkomt, áls ze ooit nog samenkomen zal dat sowieso nog wel jaren duren. Kan me namelijk niet voorstellen dat ze iemand voor de 3de keer laten scheiden om ze vervolgens weer meteen bij elkaar te brengen.

   1. Daarbij komt dat de badguy Ludo zich nu net weer een beetje laat zien en dat kan hij niet zijn met Janine aan zijn zijde. Die heeft hem feilloos door….

 9. Ik denk niet dat Mike en Rik vrienden worden. Misschien wel een beetje contact maar niet vrienden denk ik. Naar mijn idee zoekt Rik of Mike elkaar op Rik weet natuurlijk al wat er is tussen familie Sanders en Mike. Want volgens mij had Sjors het al ooit tegen hem en Nuran gezegt.

  Maargoed wat ik wou zeggen over flexwetten en leegloop.
  Ikzelf denk het niet dat er zoveel mensen weggaan en dat er dan leegloop zal zijn.

  Wel is bekend dat Anton Bianca Sjoerd Rikki en Bing met flexwet te maken krijgen. Ook Nina zou met flexwet te maken krijgen. En Sjors is al weg. Maar ik denk dat er misschien iets gebeurd waardoor een van hun blijft. Misschien krijgen ze zo een jaar los contcract en volgende jaar flexwet? Of krijgt een van hun vaste contcract? Ik zelf zou Nina of Bing het logische vinden. Hun 2 zijn al 8 jaren in GTST volgens mij. Bing kwam in Meerdijk in Januari 2005 en Nina kwam in Meerdijk in 2 Juni 2005. Eigenlijk was ze al vanaf 1997 in Meerdijk. Maar Marly van den Velden speelde de oudere Nina vanaf 2005. Voor die tijd was ze nog maar een kind van 10 of 11 dacht ik.

  Maargoed. En mocht het toch gebeuren dat allemaal toch met flexwet te maken krijgt en er een leegloop komt.
  -Sjors (Naar de pleegouders)
  -Bing (Waarschijnlijk naar het buitenland met Monica om van de zwangerschap te genieten en rust te hebben)
  -Anton (Waarschijnlijk komt het niet meer goed tussen Bianca en Anton door de komst van Julia en dat er scheiding komt en dat Anton naar het buitenland gaat of met Julia meegaat en Tim ook meegaat tijdelijk)
  -Bianca (Waarschijnlijk voor rust want ze heeft een hoop meegemaakt)
  -Sjoerd (Waarschijnlijk gaat die uiteindelijk naar afkickkliniek)
  -Rikki (Waarschijnlijk gaat ze met Tim mee en anders gaat ze verplicht naar de zangschool in het buitenland?)
  -Nina (Geen idee hoe ze vertrekt. Denk zelf dat ze wordt ontvoerd door Mike)

  Dat zijn er een hoop. En ze hadden op RTL Bouvelard ook over gehad dat er iemand GTST zou verlaten.

  Wat ik denk is dat Aysen GTST verlaat dat zou het meest logische zijn.

  Stel dat het toch gebeurd dan is er idd heel veel weg. Dan zijn er nog:
  Laura Jef Janine Ludo Lucas Noud Maxime Nuran Rik Wiet Mike en Lorena.

  En dat is idd heel wening. En dan hebben we nog Menno als gastrol. Dat zijn er dan samen 13 mensen. Dan komen er denk ik aantallen tijdelijke rols. Dus oude bekenden?

  Er zijn al een paar die aangaven terug te willen keren. Wilbert Giekse die speelde in de beginjaren de rol van Robert Alberts die heeft aangegeven terug te willen keren. En Koert-Jan de Bruijn die speelde de rol van Dennis Alberts/Tuinman die gaf ook aan terug te willen keren. En Inge IpenBurg die speelde in de beginjaren en later ook de rol van Martine Hafkamp die gaf ook al aan terug te willen keren eerder deze week. En Rick Engelkes die speelde in de beginjaren de rol van Simon Dekker die gaf ook al aan terug te willen keren. Maar hij zei zelf dat hij het leuker zou vinden om in de 25e jarige jubiliem terug te keren. En dat is pas in 2014 of 2015. Dus dat wordt hem waarschijnlijk niet. En Hugo Metsers die speelde de rol van Marcus Sanders die gaf vorig jaar ook al aan terug te willen keren en daardoor zijn er geruchten ontstaan dat hij dit seizoen terug zou keren.

  En Joke Bruijs die speelde de rol van Maria De Jong en Funda Mujde die speelde de rol van Eliff Baydar. Hun gaven ook aan tijdens hun gastrol in GTST ook al aan bij de vaste rol te willen horen.

  Nou ik denk zelf dat als GTST er iemand bij wil toevoegen die familielid is van iemand anders dan denk ik dat het toch Eliff Baydar wordt de moeder van Nuran en Aysen. En misschien dat Maria de Jong ook bij vaste cast hoort. Ze hoeven toch niet precies 21 of 22 vaste leden te hebben. En ik denk dat als Maria de Jong terugkeert en ze het hoort van Danny en Aysen dat ze dan Aysen gaat pakken.

  Misschien pleegt ze zelfs wel een moord op Aysen? Maar ik denk dus als er mensen komen dat het wel oude bekenden zal zijn.

  Ik hoop het wel. Dan mag er van mij wel Maria Job Eliff en Martine terugkeren voor vaste rol. En voor gastrol denk ik Dennis en Robert. Van mij mag Robert ook natuurlijk bij vaste cast horen. Maar ik weet niet of GTST echt wel veel mensen gaan casten? En Robert is al bij de 50 of 60. En ze wouden dacht ik beetje minder oudere mensen erin?

  En ja Martine is ook bij de 50 dacht ik. Maarja ik hoop het wel. En dan is er ook niet zo erg leeg meer in Meerdijk.

 10. Ik zou ook graag willen zien dat Maxime betrapt wordt. Lijkt me spannend. Ik hoop dat dit na de zomerstop wel gebeurt.

  1. Ik hoop dat als het uitkomt, dat voor de verandering Maxime niks meer met Ludo te maken wil hebben en dat Ludo er alles aan probeert te doen om het goed te maken….
   ik vind het wel een beetje eentonig, altijd weer opnieuw wil Maxime het weer goedmaken en Ludo niet vind dat het nu juist eens omgedraait moet zijn, dan zien we ook eens een emotionele Ludo want die zie je niet vaak…

 11. En Bianca krijgt nu verplicht een gast erbij. Zij heeft het ook echt te verduren met Anton en zijn aanhang. Goed, velen zijn eens dat zij ervoor kiest en het moet accepteren. Ik zie het anders. Anton moet haar dankbaar zijn en zich aanpassen.

 12. Dat ben ik met je eens dat Anton zich moet aanpassen. Ik denk dat het wel mee gaat vallen met de leegloop. Syl kan ook terug keren uit de gevangenis.

 13. Vorig jaar kwam wel net voor de zomercliff uit dat ze maxime verkeerd hadde beschuldigd, dus denk wel dat ludo er achter komt maar niet tegen janine wat zegt, ze blijven sowieso nog uit elkaar een tijdje, denk trouwens wel dat janine wat overkomt en dat ze in het ziekenhuis komt

 14. Omgg wat gaat er gebeuren met lorena dan waarom gaat ze naar het vliegveld wat gaat ze daar doen snap er niks meer van.?

 15. het volgende vraag ik me af:
  – Maandag: Wat voor verbijsterend nieuws krijgt Tim?
  – Dinsdag: Wat is Anton’s verleden?
  – Dinsdag: Wat is de gevoelige snaar die Jef bij Maxime raakt?
  – Woensdag: Wat gebeurt er rond Tim?
  – Donderdag: Waarom gaat Lorena naar het vliegveld?
  – Donderdag: Welke grote beslissing neemt Tim?
  – Vrijdag: Wat voor onrecht wordt Mike aangedaan door de familie Sanders?

 16. Ik hoop dat Julia voorlopig blijft stel dat:
  Anton en Bianca ook 3 maanden weg moeten dan heeft Tim even geen rol meer.

  Ik denk dat er een gevecht in het vliegtuig komt voordat ze gaan springen de deur staat dan hopen en Aysen valt uit het vliegtuig. En verder heeft Aysen nog een parachute gemold.

 17. Ik ben ook blij dat Menno naar Meerdijk komt en hij gaat proberen Lucas terug te winnen Haha Ga terug naar je ouwe lullen leventje met je pantoffeltjes aan en je hoofd in je dossier. Heerlijk die uitspraak. En niet zo handig van Anton om Julia uit te nodigen bij hen te logeren. Bing uit zijn dak dat was heel goed hoe hij Aysen aan pakte. Tim komt uit het ziekenhuis want er staat dat hij niet bij zijn broer in de buurt wil zijn en als hij nog in het ziekenhuis ligt is hij uit zijn buurt dus hij wil weg uit Meerdijk denk ik.

 18. monica heeft schulden dus die mag niet naar het buitenland vertekken, daarom dat ze moeten kiezen voor monica haar huis. Jef en laura denken dat lorena overspannen is dus willen haar op vakantie sturen

 19. @nath
  Dat denk ik ook

  Wat als Bing verteld aan Jef wat Aysen gedaan heeft? want Jef die kwam Aysen tegen in het ziekenhuis dan zal Jef ook denken of als Rik dat hoort. Dan is hij blij met zo’n schoonzus.

 20. Aysen blijft hopelijk in de serie. Ze gaat steeds beter acteren. Ze is een mooie vrouw om te zien. En ze is een echte bitch, Iets wat de soap mist.
  Dilian een goede actrice.

 21. Ik kan Aysen niet uitstaan weet niet waarom hihi..

  Mike is top hij zal zeker ook de voogdij krijgen en dat kan Ludo niet hebben. Zal vast wat gebeuren met Mike in de cliffhanger..
  Anton gaat vast weer vreemd met Julia.
  Rik en Nuran zullen hun ja woord niet geven.

  Ik hoop dat Mike hotel overneemt haha

 22. Vandaag komt toch nieuwe TVfilmgids met de vooruitzichten van GTST? Ik hoop dat de zomercliffhanger foto erbij zit.

  1. Dat is zeer onwaarschijnlijk omdat de week van de cliffhanger nog niet in de gids zal staan. De nieuwe gids loopt tot het einde van de maand, de cliffhanger is een week later.

   1. Geen idee waar jij het idee vandaan haalt (gtstfites) dat er een foto van de Cliff komt….twee jaar geleden was er eentje van de bruiloft van noud en Nina…per ongeluk volgens mij…..en vorig jaar was er geen. Volgens mij komt er helemaal geen foto. Zou ook te veel verklappen en dat is zonde…

 23. Ik vind Aysen helemaal niets. Qua personage maar ook qua actrice. Het is koelbloedige bitch maar een beetje emotie zou fijn zijn. Al haar teksten komen er ontzettend monotoon uit. Ze schrijven haar wel heel erg in een hoek nu. Iedereen haat haar. Het zou me niets verbazen als ze vermoord wordt en dat er dan een “Wie heeft het gedaan?” verhaal komt. Genoeg mogelijke daders.

  1. De rol van aysen is inderdaad een beetje onhoudbaar geworden…iedereen haat haar zo ongeveer. Ik denk dat het haast onmogelijk is om haar in de serie te houden…ze heeft te veel op haar geweten, applaus voor de schrijvers als ze dat nog goed kunnen maken…dus ik vermoed dat ze inderdaad verdwijnt uit de serie, maar hoe? Het ‘ wie heeft het gedaan?’ had ik ook al bedacht….dan heeft Menno ook meteen een flinke klus :).

 24. Zo raar nou weer. Als Noud toch met Wiet iets moest krijgen had hij beter met haar kunnen trouwen. Dit wordt echt schokkend als Nina erachter komt. Wel spannend en goed voor haar. Koekje van eigen deeg gehad, hihihi. Maar het zijn acteurs, zij moeten zo acteren. Hen verwijten is echt verkeerd.

 25. Ik zat zo te denken, Aysen zou best eens eruit kunnen gaan. Iedereen haat Aysen wat ze allemaal geflikt heeft, iedereen probeert ze kapot te maken figuurlijk, dus zat ik zo te denken zal iemand niet haar parachute kapot gemaakt kunnen hebben, dat Aysen het niet gaat overleven? dat we dus met een vraag zitten van wie heeft Aysen haar parachute kapot gemaakt?

 26. Ik denk ook dat Aysen misschien wel uit de serie gaat. In de cel of vermoordt?
  Want ze heeft heel veel mensen tegen haar.
  Lucas Lorena Bing Monica Menno Nuran en Sjors.
  En waarschijnlijk ook als Bing erachter komt dat Aysen Danny heeft vermoordt en dat Rik het ook te weten komt en dat Rik Jef Rikki Bianca Anton Sjoerd en Tim Aysen ook niet meer mogen.

  Dan heeft Aysen dus Lucas Lorena Bing Monica Menno Nuran Sjors Rik Rikki Jef Bianca Anton Sjoerd en Tim tegen zich. En dat zijn er dan al een hoop en dan hoort Laura het natuurlijk en vast ook de fam Sanders en Mike die horen het. En dan komt het bij heel Meerdijkers.

  Dan heeft Aysen dus Lucas Lorena Bing Monica Menno Nuran Sjors Rik Rikki Jef Bianca Anton Sjoerd Tim Laura Ludo Janine Maxime Nina Noud Wiet en Mike tegen zich.

  En dat gaat dan niet goed komen aangezien er ook wel mensen zijn die slechterikken zijn zoals: Ludo Maxime en Lorena zijn wel slechterikken. Lorena is niet echt een slechterik maar soms is ze wel een beetje de bitch. En ik zie ook Nina Mike Bing Sjoerd en Wiet wel een moord plegen.

  Waarom? Omdat Nina de laatste tijd best wel vreemd gedraagt. Misschien komt het omdat ze met flexwet gaat en niemand haar dan gaat missen. En waarom Mike dan? Omdat hij Lorena wil vermoorden nou in ieder geval poging tot moord. En Waarom Bing? Omdat hij soms wel moordnegingen heeft. Hij heeft Aysen wel een keer gewurgd dus zou kunnen? En waarom Sjoerd? Omdat hij nu aan de drugs is maar is gestopt en als hij dit allemaal hoort zou hij misschien wel een moord kunnen plegen en ook omdat hij snel slaat. En waarom Wiet? Nou Wiet van nu zie ik het niet doen maar Wiet van toen wel. Dus dat zou kunnen omdat het de vader is van Lana en dat Sjors haar zus is?

  Wat ik dus denk is dat Bing de moord pleegt. En dat niemand het weet. Ook de kijkers niet. We zien misschien wel een handschoen en een pistool. Of we zien op de eindshot een lijk van Aysen en dat er dus een moord op haar is gepleegd?

  En heel veel mensen worden verdacht zelfs Menno ook. En Menno zijn baan komt hierdoor in gevaar. Maar later blijkt het toch Nina te zijn. En Nina belandt in de cel. En iedereen denkt Nina heeft het gedaan. Totdat Monica is bevallen ziet Bing in dat hij een kind heeft gekregen met een moordernaar van een vader. En besluit hij om te vluchten met het kind naar Stanley en keert vervolgens een paar dagen later terug en geeft zichzelf aan.

  En als Bing weer vrijkomt staat Stanley op de stoep op Bing te wachten met de baby van Bing. En zo raakt hij zijn kind niet kwijt en is hij Stanley zeer dankbaar.

  Zoiets zou kunnen.

 27. Ik vraag me toch wel af hoe Nina met de flexwet zal gaan. Iedereen denk dat ze met Nola gaat vluchten voor Mike, maar je zou toch denken dat je met zo’n vader als Ludo niet bang hoeft te zijn Nola te verliezen…

  1. Nina krijgt nog niet met de flexwet te maken! Ze heeft nog altijd opnamens.. Of ze word een vast castlid of haar haar flexwet word uitgesteld

 28. Ik denk dat er meerdere mensen zijn die een parachute saboteren.
  Ik denk dat Wiet, als Nina het voor elkaar krijgt om haar uit de vrijgezellenparty te weren, de parachute van Nina gaat saboteren. Nina raakt dan zwaargewond. En gaat er 3 maanden uit. Nina had ondertussen de parachute van Mike gesaboteerd. Die valt ook te pletter. Ook Aysen gaat een parachute saboteren, van Rik denk ik, maar Nuran neemt die van Rik. Nuran overleeft het niet en verlaat de serie. Menno gaat dit allemaal natuurlijk onderzoeken en komt bij Aysen uit. Aysen krijgt levenslang.

 29. Menno gaat solisiteren op de oude baan van Jack denk ik. Hij is nu weg uit Meerdijk maar besluit maandag om te verhuizen en aangezien hij lucas terug wil winnen. En ik denk ook dat Bing Aysen gaat vermoorden. Ik kwam hier eigenlijk om te kijken of de spoilers van volgende week er al staan nee dus en dan lees ik al die mogelijke veronderstellingen zooooooo leuk om te lezen allemaal. Ik mag Aysen vanaf het aller eerste begin al niet ze kwam Meerdijk binnen zag en had meteen al een aanvaring met Bing. Maar ik begrijp haar wraak op Bing wel een beetje hij heeft haar gebruikt zoals hij ook nu nog Monika ook gebruikt. Alleen gaat Aysen altijd veel te ver met haar wraak. Tegen Danny, tegen Jack tegen Bing tegen Lucas. Ze verliest altijd de realiteit uit het oog van mij mag Bing haar wurgen zijn we meteen ook van die altijd alleen aan zich zelf denkende Bing af en dan komen er 2 nieuwe personages voor in de plaats Menno en Julia

 30. Ik denk niet dat Everon Jackson Hooi GTST verlaat. Wat het meest logisch is Aysen omdat ze de moord op Danny heeft gepleegd. Of ze ontdekken het pas laat de politie en alle Meerdijkers komen het te weten van Aysen en Danny en pas later de politie.

  En de politie wil Aysen dan arresteren maar vinden haar bloedend op de grond. Wie heeft dit op zijn/haar geweten? En overleeft Aysen dit?

  Ik denk namelijk het meest logisch is dat Monica de moord gaat plegen aangezien zij de gastrol is. En als ze dat doet dan belandt ze in gevangenis waarschijnlijk hoogzwanger in gevangenis en dan is ook nog de vraag krijgt Bing de voogd op de kind? Aangezien hij strafblad heeft?

  Ik denk zelf dat de cliff zo loopt:

  Nuran klopt bij Jef aan en barst in tranen uit. Jef vraagt zich af wat er is gebeurd. Nuran neemt Jef in vertrouwen en vertelt ook dat ze het niet mocht zeggen van Aysen omdat Rik haar anders verliet. En dus vertelt ze ook over Aysen en Danny. Jef is hierover geschokt en belooft Nuran te helpen dat Rik het niet uitmaakt. Dus gaat ze samen met Jef naar Rik. Daar zijn Rikki Bianca Anton Sjoerd en Tim ook. Maar er is iemand boven en dat is Wiet. Wiet komt net beneden gelopen. Nuran vertelt alles aan Rik. Jef probeert Rik over te tuigen dat Nuran het niet durfde te vertellen omdat Aysen zei dat Rik Nuran dan ging verlaten. Rik is ook geschokt maar ook wel boos omdat Nuran niks zei. En daar zijn Rikki Bianca Anton Sjoerd Tim en Wiet ook boos over ze hebben het gehoord. Maar de politie weten nog niks.

  Ondertussen zeggen Nuran en Rik de bruidloft af en het vrijgezellenfeest maar het is onmogelijk want Rik wordt tegengehouden en omgepraat. Uiteindelijk na een nacht besluit Rik alsnog te trouwen.

  Ondertussen weet Fam Sanders Bing Monica Mike Julia Lorena Laura en alle andere Meerdijkers het al van Aysen en Danny.

  Iemand is zo erg boos op Aysen. Aysen is erachter gekomen dat heel Meerdijk het weet van Danny want Rik Bing en Jef zijn woedend naar haar toegegaan ook Lorena was boos op haar en vertelde Aysen ook dat ze het vorig jaar had moeten doen toen Lorena had gevraagd of Aysen het heeft gedaan. En dat Lorena gelijk had. En Wiet ging even later naar Aysen toe en ging de confrontatie aan.

  De cliffhanger: Aysen wil wraak op Rik maar ook wil ze Nuran pakken. En saboteerd de parachute van Rik en Nuran. En ze neemt ook wraak op Lucas. Maar in plaats maakt ze daar een onschuldige slachtoffer. Niet Lucas maar iemand anders is hiervan de dupe. En gaat dit tegen Aysen gebruiken.

  Mike saboteerd de parachute van Nina. Nina wil ook van Wiet af en dus saboteerd ze de parachute van haar. En vervolgens op het vrijgezellen feest. Laura doet niet mee aan de parachute ook Jef niet. Hun voorbereiden het vervolg van de feest in de Koning.

  Ondertussen heeft Nina de parachute genomen maar Mike duwt Nina onder ogen van anderen en dan zien we Nina vallen bovenop Noud en Noud en Nina vallen keihard naar beneden. Nuran en Rik nemen parachute. Bing ook en dan zien we dat er iets foutgaat bij Bing en Nuran. En Ineens durven anderen het niet meer te doen ze zijn bang dat er wat gebeurd. Maar dan springt Wiet maar het gaat goed. En ineens springt Lucas en hij valt keihard.

  Ondertussen is de politie ingeschakeld. En de politie gaan naar Aysen om haar te arresteren. We zien Aysen bloedend liggen op de grond. En de zomerstop. En dan vragen de kijkers af: Wie heeft Aysen vermoordt? En hoe heeft dit kunnen gebeuren? Eigenlijk was iedereen op het feest of in de Koning? Heeft Aysen het zelf gedaan? Of iemand anders? En wie heeft Aysen dan aangegeven voor moord op Danny?

  En hoe loopt het af met Nina en Noud? En hoe loopt het af met Nuran en Bing? En hoe loopt het af met Lucas? En hoe kan dat Wiet niet de gesaboteerde parachute heeft genomen en dat het waarschijnlijk Lucas is geweest? En komt Mike hiermee weg nu hij onder de ogen van anderen Nina van de vliegtuig af heeft geduwd terwijl ze de parachute nog niet echt aan heeft en dat Nina vervolgens tegen Noud aanvalt en beide vallen ze van de vliegtuig?

  En na de zomercliff gaan we verder met de dader van de moordernaar van Aysen. En zien we ook wie de parachute ongeluk niet heeft overleefd en ook komt er onderzoek van hoe het kan dat er veel fout ging bij de parachute springen. Uiteindelijk komt het uit dat er bij iedereen die viel de parachute is gesaboteerd. En dan zoeken ze ook de daders ervan.

  Dat is wel spannend.

 31. Er is nog geen vervanger voor Jack of wel? Heb ik iemand over het hoofd gezien? Ja dat klinkt spannend, maar ik denk niet dat het zo gaat.

 32. @Fannie en @G
  Wat hebben jullie voor commentaar op mij? Ik mag toch eigen mening hebben en ik denk dat zoiets gebeurd? En ja ik heb wel iets met mijn leven te doen. Maar als ik dus speculeer wat ik denk dat het gaat gebeuren betekent het dat ik niks beters met mijn leven te doen hebt? Sorry hoor maar dit vind ik een beetje raar wat jullie 2 zeggen.

 33. Aysen gaat er niet uit, dat is wat ze willen dat jullie denken maar het is inmiddels wel beetje duidelijk dat ze blijft? Ze komt vast in de cel te zitten ofzo, en aysens karakter is juist leuk, een bitch is toch nodig en het is een soap he dat iedereen haat op der gooit slaat ook nergens op ze speelt iemand -_-,

 34. Ik hoop dat Nina het niet overleefd. En dat Amy terugkeert in de serie en Mike gaat eruit vanwege doodslag, omdat iemand het gezien heeft. en daarvoor komt Menno voor in te plaats

 35. O ja Wiet is in de plaats van Jack was dat al weer vergeten lol. 😉 gtstfites volgens mij gaat Mike er pas eind van het jaar uit als ik het goed begrepen heb. Ik kijk ook steeds of de nieuwe spoilers er al zijn nee nog niet dus ik begin ongeduldig te worden haha

 36. Ja ik denk ook dat de clifhanger over de parachuut enzo gaat. De cliffhanger gaat zeker rond om, Bing, Aysen, Nuran, Rik, Nina, Mike & de familie Bouwehuis (denk ik).

 37. Rik moet tegen Nuran gaan liegen omdat hij niet mag vertellen dat Monica nog zwanger is, want dat mag Aysen nooit te weten komen. :0

 38. Het begint er op te lijken dat de rol van Menno een vaste rol gaat worden, maar het kan nog steeds alle kanten op gaan hoor.Maandag vertelt Menno aan Lucas dat hij heeft gesolliciteerd heeft voor de baan als agent en dat hij naar Meerdijk gaat verhuizen. Natuurlijk valt dat bij Lucas niet in goede aarde. Woensdag Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen. Maandag 24 juni Bing vindt dat Lucas veel te hoge eisen stelt aan Menno. Maar als Menno lef toont, kijkt Lucas er ineens anders tegen aan
  Dit alles bij elkaar geeft mij geen goede hoop dat het nog goed komt tussen de 2 geliefde.En dan heeft Menno geen enkele reden om in meerdijk te blijven.
  (Begrijp me trouwens niet verkeerd ik hoop dat Lucas en Menno uiteindelijk weer bij elkaar komen.Ze zijn te leuk samen.En je kan met deze verhaallijn nog alle kanten op.)
  Het zo trouwens wel raar zijn als hij er nu als nog uit gaat.
  Waarom iemand zijn koffer laten pakken in het hotel en hij wandelt meerdijk uit. Om hem vervolgens weer terug te laten komen om vervolgens na een paar weken weer weg te gaan. Dat lijkt mij een zeer ongeloofwaardig verhaal.
  Waarom die moeite voor iemand met een mogelijke gastrol het heeft ook helemaal geen toe gevoegde waarde.Er is nog nooit een gastrol geweest die erin komt vervolgens weg gaat om er vervolgens er weer in komt om dat toch uiteindelijk weer weg te gaan.
  Maar je weet het maar nooit het is en blijft een soap en daar in kan alles.NOU alles bijna alles.Ik ben benieuwd hoe deze verhaallijn veder gaat.We gaan het zien en hopen dat Dave vast in de cast van gtst komt.

 39. Jack mag wel weer terugkomen vond lorena leuker toen hun een stelletje waren.
  Weg met mike en zijn vieze spelletjes

Geef een reactie