Maandag 1 juli
Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak tussen Mike en Nina. Mike moet nog even geduld hebben voor hij zijn Rozenboomplannen kan afronden. Sjoerd heeft goed nieuws voor Bianca. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoekt hulp.

Dinsdag 2 juli
Noud doet Nina een belofte, maar ze gelooft er niet meer in. Als Bianca Anton en Julia samen ziet, raken haar emoties in een stroomversnelling. Jef laat zich niet zomaar door Mike afpoeieren. Sjoerd interpreteert Rikki’s meelevendheid en sympathie op een verkeerde manier.

Woensdag 3 juli
Rik ontdekt dat Nuran dingen voor hem achterhoudt en wil weten waarom ze hem niet vertrouwt. Tim ontdekt iets over Sjoerd en Rikki en confronteert haar daarmee. Aysen ontdekt dat Monica de stad wil verlaten, maar dat staat Aysen niet zomaar toe. Anton heeft iets goed te maken bij Bianca.

Donderdag 4 juli
Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit. Aysen laat zich op het vliegveld niet afpoeieren door haar zus. Bing snapt niet dat Rik zo’n groot geheim tussen hem en Nuran in laat staan. Lucas mag geen parachutesprong maken, dus nodigt Rik iemand anders uit. Ludo heeft een romantische ontmoeting.

Vrijdag 5 juli
Rikki en Wiet weten dat vandaag bijzonder wordt: het wordt hun eerste soloparachutesprong. Bing krijgt onverwacht bezoek. Nuran is op zoek naar Rik. Nina toont Ludo haar sterkste kant. Als het vliegtuig vertrekt, springt er op het allerlaatste moment nog iemand in…

224 comments on “Spoilers 1 t/m 5 juli – Cliffhanger

 1. mensen denk nou is na rik gaat trouwen en opeens zegt lieke van lexmond dat ze er wel oren naar heeft weer is terug te keren dus rik nodigt charlie uit voor de bruiloft nick komt mee en nick neemt alsnog wraak op maxim

  1. Ludo en Julia gaan een stel worden. Hun eerste ontmoeting in het ziekenhuis bij Tim. Ludo was erg gecharmeerd van haar. En ze is precies het type vrouw waar Ludo op valt. Dit gaat problemen geven bij Janine, Antoon, Bianca.

  2. Ik denk dat charlie idd terug komt maar niet met de zomercliff die was al opgenomen voor lieke dat heeft gezegd en dat nick vraak gaat nemen op de rest van de fam sanders is duidelijk maar niet nu dat kan wel zomercliff volgend seizoen zijn of evt wintercliff.

   Ik denk dat de cliff over het volgende gaat:
   Mike gaat nog verder in het vraakplan tegen lorena, wat lijkt te lukken maar jef en laura schieten op het nippertje(begin volgend seizoen) ten hulp. Lorena gaat misschien dood maar ik denk het niet.

   Tussen noud en nina lijkt het weer uit de hand te gaan lopen, begin volgend seizoen gaat het toch goed komen en uit angst om noud kwijt te raken acepteerd nina wiets aanwezigheid.

   Sjors komt eind sept terug en krijgt toch een relatie met mike.

   Monica lijkt een miskraam te hebben dit blijkt uit eindelijk de bevalling te zijn en bing gaat samen met monica en de baby weg uit meerdijk voorgoed.

   Menno en julia komen voorgoed in meerdijk wonen(vaste rollen)

   Tim en sjoerd komen dichter tot mekaar en sjoerd helpt tim met zijn hetsenletsel

   Bianca en anton gaan definitief uit elkaar en anton gaat verder met julia.

   Mike krijgt toch vogdij over nola tot teleurstelling van de fam sanders die zo ver gaan dat zij de vogdij verliezen/ nola gaat dood

   Nuran verteld rik wat er met danny is gebeurd en dit lijkt de druppel te zijn voor rik maar hij is blij dat nuran eerlijk is maar verbied haar om met aysen om te gaan het huwlijk gaat door zonder aysen. Aysen gaat door het lint nadat ze alles kwijt is geraakt en vind steun uit onverwachte hoek( mike?)

   Rikki vertrouwd sjoerd en ze eindigen zoenend op de bank en als tim dit hoort maskt hij het uit met rikki en als sjoerd ook niks meer met haar temaken wil hebben heeft ze niks meer en wil samn met bram weggaan maar dan staat plots sil weer voor de deur!

 2. Charlie, Nick meenemen?? Nick heeft een andere identiteit genomen en voor iedereen is hij omgekomen bij die explosie. Ook Charlie denkt dit, omdat ze is ingelicht door Ludo toen destijds.

 3. Denken jullie dat Maarten terug komt ? Of in dat geval met de bewijzen ?
  Ik vind de schrijvers van gtst best wel raar hoor, je laat mensen toch geen 3x trouwen en vervolgens 3x scheiden. De kans dat ludo&janine ooit weer bij elkaar komen is denk ik klein. :'(

  1. Ik vind ook dat is moet uitkomen wat Maxime allemaal gedaan heeft. Maar ik weet zeker dat Ludo & Janine sowieso altijd weer bij elkaar komen.

  2. Ik denk niet dat hij terugkomt. Als Janine haar onschuld wilt bewijzen zal ze niet veel hebben aan Maarten. Ludo zal door hem Janine niet gaan geloven tenzij hij met bewijzen komt.

 4. Jezus wat Aysen allemaal aan het doen is is echt niet gezond hoor, ik weet dat het kut is als je vriend je dumpt, maar kom op zeg, als ik in haar plaats zeg maar zat had ik me energie niet eens meer ingestoken bij me ex. Aysen is echt gewoon geobsedeerd van Bing, heeft dus echt hulp nodig. Maar ik denk ook dat dit seizoen Aysen voor het laats te zien is in Meerdijk: Iedereen haat Aysen, ze heeft niks meer zelfs haar eigen zusje keert haar rug toe. Ik denk dat Aysen vermoord wordt en dat we ook de vraag krijgen wie dat gedaan heeft, ze heeft veel vijanden: Zoals Bing, Lucas, straks ook nog Rik die te horen gaat krijgen dat Aysen zijn broer vermoord heeft, Menno, Sjors want zei komt ook weer terug na de Cliffhanger, Monica, Lorena en Nuran, maar Nuran zal dat zeker niet doen dus die laat ik weg.

 5. Wat ik denk:
  Nina doet Wiet iets aan. Wiet komt in het ziekenhuis, Nina verlaat Meerdijk voor 3 maanden (flexwet). Sjors komt erachter dat Wiet in het ziekenhuis ligt en komt weer terug. Bing gaat samen met Monica naar het buitenland voor een veilige zwangerschap.
  En wat betreft de Bouwhuisjes: Als ze als familie 3 maanden op vakantie zouden gaan (want ze moeten allemaal met de flexwet behalve Tim) dan zou ik dit wel erg onorigineel vinden. Dus ik denk eerder iets in de richting: Sjoerd naar een afkickkliniek, Bianca weet het niet meer dus gaat er ook tussenuit, Anton gaat samen met Tim op vakantie met Rikki erbij (misschien wordt Tim vervroegt met Flexwet gelaten omdat hij eigelijk geen contacten meer heeft in Meerdijk anders…

  1. Wat je schrijft daar kan je weleens gelijk in hebben. Ik hoop niet dat ze rond dezelfde tijd tijdelijk uit de serie gaan.

   1. Idd, ik heb ook gelezen dat de 3 Bouwhuisjes voor 3 maanden GTST moeten verlaten ivm de flexwet. Ook stond in dat artikel dat er gezocht is voor een tijdelijke nieuwe familie. Maar of dat gelukt is stond er niet bij.

    Ook Rikki verlaat 3 maanden GTST eveneens ivm flexwet.

    Bron van het gelezen artikel DDL.

  2. Kan het niet zo zijn dat Cynthia en Joep wel een vast contract hebben? Want zowel Robin als Guido hebben het al over de Flexwet gehad, maar ik heb nog nooit echt iemand horen bevestigen dat zij ook met Flexwet gaan. Het kan toch?
   En als Cynthia en Joep ook met Flexwet moeten plannen ze dat echt niet allemaal gelijk. Dan zit er wel wat tijd tussen. Anders wordt het idd een leegloop.
   Want Marly en Louis gaan er idd ook nog uit. Louis heeft het al bevestigd, al was volgens mij het plan dat hij begin volgend jaar met een tv-klus begint?

 6. ik denk niet dat Aysen de serie uitgaat, net was ze te zien in een item van Boulevard, en die opnames zijn gemaakt bij de fotoshoot door Boulevard, ook Lorena, Sjoerd, Wiet, Rikki en Lucas waren te zien in het item vanavond

  1. Ze zal er waarschijnlijk niet meteen uit gaan, maar het is goed mogelijk dat ze na een maand of 2 wel vertrekt. Dat gebeurde vorig jaar met Jack en die stond ook gewoon op de cast foto.

   Naar mijn mening is de rol van Aysen unredeemable. Ik kan niet wachten tot ze vertrekt.

  2. Aysen heeft te veel geflikt in een korte tijd om nog vrij rond nog te kunnen lopen, dus hoort ze in de bak te zitten of ze gaat dood.

 7. Haha, eerst zoent Rikki Tim ”per ongeluk” en hielden zij en Tim dat geheim. Nu zoent Sjoerd Rikki straks en houden zij dat geheim voor tim. De schrijvers zijn nogal inspiratieloos de laatste tijd…

  1. Ik denk niet dat ze dat geheim houdt. Ik denk dat het weer net zoiets is als toen Rikki erachter kwam dat Sjoerd bijna was verdronken in bad. Ik denk dat Rikki Sjoerd weer gewoon afhoudt. Ze wil hem gewoon helpen en ze voelt zich nog steeds schuldig. Dat is logisch.
   Ik denk dat ze dit doen om ernaartoe te schrijven dat Sjoerd zich gaat realiseren óf dat hij professionele hulp nodig heeft óf dat hij eindelijk over Rikki heenkomt.
   Ze gaan echt niet precies hetzelfde doen. Er is nu nog genoeg interessants te schrijven met Tim & Rikki bij elkaar, en dat eerst langzamerhand TIm & Sjoerd het bijleggen en dat daarna Sjoerd geleidelijk Bram weer een keertje mag zien. Dat is alsnog ingewikkeld genoeg. Ik zou het erg graag wat simpeler zien voor Tim & Rikki. Ik vind ze een heel goed koppel. Ze zijn tenminste eerlijk tegen elkaar en durven elkaar te zeggen wat ze vinden, ook al weten ze dat er ruzie van komt. Als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld Noud & Nina… Anders blijven de schrijvers inderdaad hetzelfde doorgaan en dat heeft ook geen zin.

 8. Waarom gaat iedereen al speculeren over de cliff. Wacht gewoon af tot de clif komt. Sommige mensen denken te weten wat de cliff is en dat schrijven ze dan. Maar dat weten ze toch niet.

  Gaat geen onzin shit schrijven mensen

  1. Waar bemoei jij je mee? Er ooit aan gedacht dat mensen het misschien LEUK vinden om te speculeren? Daar zijn sites als deze juist uitermate voor geschikt. En eh… je hoeft het niet te lezen hoor.

  2. Weet je @char, daar is deze site / forum voor. Samen met GTST fans (onderling) van gedachten wisselen.

   Weet je, je kunt ook van dit forum wegblijven als je niet leuk vindt.

   Jij je mening, wij de onze.

  1. Op de website van GTST. Je kan ook op youtube kijken dan type je voor maandag in bij zoeken ” gtst shortie 24 juni 2013”.

    1. Volgens mij ook.
     Ik hoop echt dat Jef en Laura er snel achterkomen, dit is echt belachelijk. Het is dat het een soap is, maar ik snap echt niet dat Mike het aan kan zien om Lorena zo te zien aftakelen.
     Gigi speelt het echt geweldig trouwens, echt heel erg knap! Ik kan me bijna voorstellen hoe eng dat is door hoe ze speelt.

  1. Jeffrey, als ik het goed heb is het geen rattengift, zoals iedereen hier zegt maar cyaankali. Dit middels kan dodelijk zijn en verstoort de celademhaling. Vandaar dat Lorena steeds naar adem hapt en gaat zweten.

  1. Ik vindt het ook leuk om een bitch in de serie. Dat maakt sommige verhaallijnen een stuk leuker. Het onderzoek betreft Aysen en haar wraak op Bing, deze verhaallijn duur mij wel te lang.

   Sjors zou ook weleens van een andere kant willen zien.

  2. Een bitch in de serie is prima. Maar dan wel eentje die beter uitgewerkt is en die door een betere actrice gespeeld wordt.

   1. Ik vind dat Dilian goed acteert Ze is niet vaak op tv maar in het echt is ze heel anders qua karakter dan in de soap betekend toch dat ze goed acteert

 9. Eerst afwachten wat er over 2 weken gebeurd dan kunnen we verder praten over wie er dood kan gaan en wie er misschien in de bak verdwijnt.

 10. wiet is binnenkort zwanger en nina komt daar achter dat noud vreemdging met wiet en doet haar iets aan en iets uit het verleden van ludo en dian waar ludo niks van wist namelijk dat ze zwanger was van een eigen tweeling en de andere helft van de tweeling ook nog komt dagen in de rechtzaal wedden dat jeffrey alberts menno zijn tweelingbroer haha

 11. Waarom denken mensen dat wiet zwanger wordt? Nina heeft net een kindje gekregen en het lijkt me niet logisch dat iemand anders zo snel erna ook een kindje krijgt. Ik hoop trouwens dat wiet en noud niet samen komen, want ik vind noud en nina nog steeds het beste bij elkaar passen, maar ja wiet en noud komen sowieso binnenkort bij elkaar en dan denk ik dat na een tijdje noud weer naar nina komt, lijkt me wel logisch haha.

  1. Maar wie zegt dat het kind geboren zal worden? Ze kan ook een miskraam krijgen of uit de serie gaan. Het is alleen maar voor de verhaallijn. Echter zou ik het wel een beetje te voorspelbaar vinden als Wiet zwanger zou raken.

   1. Ik vind het wel logisch dat er steeds meer kleine kinderen komen. De nieuwe generatie moet er weer komen! Daarom hebben we Bram, Lana, Nola en het evt kind van Bing enz… Er kunnen niet steeds nieuwe mensen met andere achternamen komen. Alberts en Sanders blijven zo bestaan

 12. Ik denk dat we elke keer het zelfde gezeik gaan krijgen met Nina, Noud en Wiet.

  Dat Noud naar Wiet gaat daarna weer naar Nina en zo steeds maar weer doorgaan een beetje zoals The Bold and the Beautiful met Brooke Ridge en Taylor, ik hoop het niet want je wordt er echt gek van als je dit contenue moet aan zien.

 13. Als Monica gaat bevallen volgend seizoen dan is het een jongen of ze krijgt een miskraam door Aysen of Monica gaat dood in de cliffhanger.

 14. Trouwens komen de laatste spoilers van het seizoen zondag op tvgids?

  3 juni vind ik terecht dat Anton het goed moet maken met Bianca. Het lijkt meer dat hij weer iets met Julia wilt.

 15. Als alles gaat verlopen zoals ik vermoed, verdwijnen Nuran, Aysen, Tim en Mick (samen met al die onhandige kinderen) na de zomerstop uit de serie en komt Charlie (tijdelijk) terug samen met …… als grote verrassing.

 16. Als de 5000e aflevering nou volgend seizoen valt met de zomercliff moeten ze Martine Hafkamp wel terug doen in de serie.

 17. Wat ik trouwens raar vind is dat er in de week van de Cliff er niks valt te lezen in de spoilers over die parachute sprong.

 18. tijdens de cliffhanger zal er wel wat tussen Julia & Bianca gebeuren (en misschien Janine er ook bij zodat zij ook een rolletje heeft). Want Julia had ik haar ‘kennismaak’interview vertelt dat ze in de cliff te zien is, maar niks te maken heeft met Tim…

  1. Ludo heeft een romantisch etentje…..3x raden met wie. Julia natuurlijk, zij word de nieuwe liefde van Ludo. Zou hierdoor Tim en Nina bij elkaar komen? Sjoerd en Rikki weer bij elkaar en Nous kiest uiteindelijk voor Wiet

 19. De promo was van gtst was in de reclame net gemist. Ik hoorde de cliffhanger In de hoogte ofzo iets. Dus de zomercliff is de parachutesprong er gaat iets mis denk ik. Maar ik zag hem niet net te laat.

    1. Dat Nina door Noud uit het vliegtuig geduwd wordt zou verrassender zijn. Van Mike en van Wiet weten we nu wel dat ze een hekel hebben aan Nina en dat zij haar graag uit het vliegtuig zouden willen duwen. Maar als Noud dit per ongeluk OF opzettelijk doet… dat maakt het dan weer een stuk spannender…

 20. Het lijkt me wel logisch dat als nina voor drie maanden weg moet, uit het vliegtuig wordt geduwd en drie maanden ofzo revalideert(ook al ga je normaal gesproken eigenlijk dood)

 21. @EFG
  Ze laten het op RTL4 zien ja ik hoorde het ik was toen net wat aan het inschenken. Hopelijk in deze reclame weer.

 22. Ik denk:
  Nina duwt Mike
  Wiet duwt Nina
  Aysen duwt Bing
  Rik duwt Aysen

  En Lorena ligt levenloos thuis.

  Weet iemand of Eliff Baydar en Maria de Jong terugkeren anders duwt Maria Aysen uit het vliegtuig heeft ze meteen een 2e moord gepleegd.

 23. OMG, de promo van de cliffhanger was zojuist op RTL4 Frederik loopt de koning binnen, dit had ik dus echt niet verwacht maar nu komt er wel weer een echte badguy Ludo! En het vliegtuig dat begint te schudden als het aan het opstijgen is, verder is er niks te zien van parachutespringen!

 24. Pfff waarom mis ik het elke keer, ik kom
  Net thuis van avondje stappen en heb ik het dus weer gemist.. Klote! Wil
  Het zo graag zienn nouuu

 25. 4 juli
  Rik ontdekt dat Nuran dingen voor hem achterhoudt en wil weten waarom ze hem niet vertrouwt. Tim ontdekt iets over Sjoerd en Rikki en confronteert haar daarmee. Aysen ontdekt dat Monica de stad wil verlaten, maar dat staat Aysen niet zomaar toe. Anton heeft iets goed te maken bij Bianca.

  5 juli
  Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit. Aysen laat zich op het vliegveld niet afpoeieren door haar zus. Bing snapt niet dat Rik zo’n groot geheim tussen hem en Nuran in laat staan. Lucas mag geen parachutesprong maken, dus nodigt Rik iemand anders uit. Ludo heeft een romantische ontmoeting.

  (ik had dus toch gelijk over Ludo en Julia :p )
  bron: tvgids.tv

 26. Jeej! Hier de spoilers van Donderdag 4 Juli en Vrijdag 5 Juli de cliffhanger!!!!!!
  Donderdag 4 Juli
  Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit. Aysen laat zich op het vliegveld niet afpoeieren door haar zus. Bing snapt niet dat Rik zo’n groot geheim tussen hem en Nuran in laat staan. Lucas mag geen parachutesprong maken, dus nodigt Rik iemand anders uit. Ludo heeft een romantische ontmoeting.

  Vrijdag 5 Juli (Cliffhanger)
  Rikki en Wiet weten dat vandaag bijzonder wordt: het wordt hun eerste soloparachutesprong. Bing krijgt onverwacht bezoek. Nuran is op zoek naar Rik. Nina toont Ludo haar sterkste kant. Als het vliegtuig vertrekt, springt er op het allerlaatste moment nog iemand in…

  Bron:
  http://www.tvgids.tv/tv/goede-tijden-slechte-tijden/9401701

  1. Misschien Aysen ook…. maar degene die Rik uitnodigt is Mike. Gisteren heb een kleine stukje van de Cliffhanger gezien,bij de reclame op RTL4

 27. Als Nina uit het vliegtuig wordt geduwt is het Mike of Wiet. Ik hoop iedegeval niet Wiet, maar als het wel zo is heeft Mike een big smilie.

 28. Uhhh springt er op het laatsts moment nog iemand in?! Ooh goddd eng dit..
  En ludo een romantische ontmoeting? Hoop dat het janine is

 29. Of nee ludo en julia -_-.. Dat maakt het wel spannend want dan komt er een grote ruzie tussen janine ludo en julia.
  Maar ludo houd van niemand zoveel als janine dus ik weet het niet hoor.. Het is volgende week al.. Spannend

 30. Heerlijk, spannende spoilers! Ik word er helemaal blij van….:) en de Cliff is natuurlijk pas het begin van spannende afleveringen in september. Dat wordt een lange zomer 😉

 31. Ik zit op RTL 4 te kijken leuke programma’s nu maar in de reclame steeds weer promo’s van Linda’s zomerweek dat weet iedereen toch nu wel???

 32. Ik denk dat donderdag Aysen iets met een parachute gaat doen ofzo. En dan gaat ze op het laatste moment mee in het vliegtuig vrijdag.
  Ik ben zo benieuwd wat Rik weet over Nuran en Aysen! En Bing en onverwacht bezoek? Aysen of is Sjors terug?
  Wat zou: “Nina toont Ludo haar sterkste kant” betekenen? Dat ze wraak wil nemen op Wiet?
  Ik vind het wel leuk dat de afleveringeninfo zelf nog helemaal niet extreem spannend klinkt, maar dat komt in de aflevering pas! Het kan ook zo zijn dat er iets met het vliegtuigje gebeurt en dat mensen eruit willen springen en dat er dan een paar parachutes zijn die niet open gaan ofzo.

    1. Ik denk niet dat ze zou gaan springen, omdat ze zwanger is en omdat ze dan misschien wel bang zijn dat Aysen iets zou proberen. Monica zou dat risico niet nemen denk ik, ze is nu al zo bang. Dan eerder Bing.

 33. Lucas mag niet mee doen aan de sprong dus nodige Rik iemand anders uit. Waarom mag Lucas niet mee doen vraag ik me af. Wie wat houdt hem tegen Menno?

 34. Ik denk dat Mike de rozenboom krijgt door een overname contract op te stellen. Aangezien lorena helemaal ijlt door zijn drugs die hij haar geeft. Go mikeeeeeee helemaaal top hihi

 35. iemand een link voor de promo…ik denk dat aysen op het laatste moment in het vliegtuig springt en de boel gaat gijzelen, daar ze weet dat ze moet vluchten ivm danny maar dat ze op de hielen wordt gezeten door de politie en ze in het vertrekkende vliegtuig springt.

 36. @daveMennofan
  Dat denk ik ook ja, misschien omdat Aysen meet gaat met het vliegtuig en Menno wil niet dat Lucas verongelukt.

 37. Maandag zegt Nuran tegen Lucas dat hij meer duosprongen moet maken anders mag hij geen solosprong maken. Waarschijnlijk is dat dus gewoon de reden.

 38. Ik ben 10 jaar en ik wil vragen als ik meschien in Gtst mag speelen misschien het kind van Nina mag spelen als u een vraag heeft kijk dan op facebook Naam….sanlykeiman

 39. de schrijvers bedenken weer van die saaie dingen de oude schrijvers waren echt beter seizoen 18 en 19 waren de beste seizoenen

 40. In de promo:
  – Wiet tegen Noud: jij hebt me dus gebruikt
  – Lorena zei ook iets
  – er wordt iemand geduwt

  Ik denk zelf dat er iets met die parachutes is gedaan

 41. Als lorena mee gaat met vliegtuig, denk ik dat mike iets in haar drinken weer doet, of van te voren heb gedaan, dat ze een paniek aanval krigt en zo ongelukken veroorzaakt..daar door kan ze (als er slachtoffers vallen) vrijuit gaan doordat ze niet weet wat ze deed en in februari de ontknoping valt dat mike er achter zat en gevangen genomen gaat worden. Hij ging er toch rond die tijd uit?

 42. Aysen laat zich op het vliegveld niet tegen houden door Nuran. Zij Aysen dus springt er op het laatste moment in denk ik.

 43. Heb nog steeds geen promo gezien verdomme, zit al de heledag rtl 4 te kijken tis paar keer langsgekomen en toen keek ik niet..

 44. Ik dacht dat ik ongeduldig was maar jullie kunnen er ook wat van zeg hahahaha lol is best grappig om te lezen. Ik zou best vooruit willen vliegen in de tijd en de cliff morgen willen zien, maar gaat niet. Volgens mij hebben wij allemaal niet het geduld en de rust om deze laatste 2 weken uit te zitten heel begrijpelijk hoor.

 45. heb de promo gezien lorena tegen mike : wie zegt dat jij gewonnen hebt wiet tegen noud : dus je hebt me gebruikt noud tegen wiet: a;s jij het zo wil noemen nina wordt niet guduwd maar is gewoon bang voor dehoogte en ze vliegen hand in hand naar beneden aisyen zit in het vliegtuig

   1. Dat hoor je mij geloof ik niet zeggen 😉 Maar er komt in ieder geval iemand terug waar we het echt niet van verwachten..

 46. Goede Tijden, Slechte Tijden nadert het einde van het seizoen! Op vrijdag 5 juli is alweer de 220ste aflevering van dit jaar te zien, dé uitzending waar fans vanaf de eerste aflevering halsreikend naar uitkijken. De zomercliff van GTST stijgt dit jaar tot ongekende hoogte!

  Een belangrijke dag nadert: Rik en Nuran gaan trouwen. Om deze ‘grote sprong’ te vieren organiseert Maxime een vrijgezellenfeest. Met een grote groep vrienden gaan ze een parachutesprong maken. Terwijl de trainingen en voorbereidingen al in volle gang zijn, wordt de sfeer binnen de groep steeds grimmiger door verschillende onderlinge conflicten.

  Rikki en Wiet zijn opgewonden omdat ze hun eerste solo sprong gaan maken, maar Wiet is ook gefrustreerd over het feit dat Noud wederom Nina boven haar verkiest. Ze voelt zich gebruikt door Noud en háát Nina uit de grond van haar hart. Nina is druk met haar eigen problemen die betrekking hebben op Noud, Mike en Wiet. Nina is woest op Noud, omdat hij haar heeft verraden in de rechtszaal over de voogdijzaak om Nola én omdat hij is vreemdgegaan met Wiet. Tevens is ze doodsbang dat haar ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt: dat Mike haar dochter Nola van haar afneemt. Suikertante Maxime houdt Nina daarom nauwlettend in de gaten tijdens de vlucht, want zij vreest dat het ‘oorlog’ wordt aan boord tussen Noud, Nina, Mike en Wiet.

  Mike, die persoonlijk is uitgenodigd door Rik, zou zich moeten afvragen of het verstandig is om in een vliegtuig te stappen met slinkse Lorena, gezien hij haar afgelopen tijd zakelijk flink dwars heeft gezeten. Lorena heeft namelijk ontdekt dat Mike haar de Rozenboom heeft afgenomen en legt zich daar ongetwijfeld niet bij neer.

  Tussen Rik en Nuran, waar alle feestelijkheden eigenlijk om draaien, botert het ook niet zo vlak voor het huwelijk. Rik doet eindeloos zijn best om zijn aanstaande vrouw met haar zus Aysen te herenigen. Ondanks dat hij niet weet wat de oorzaak is van de ruzie tussen hen, is hij vastbesloten om het op te lossen. Maar dan nodigt Aysen zichzelf uit voor de sprong en zet daarmee alles op scherp.

  Bing staat ook op de lijst van springers ondanks dat zijn hoofd totaal naar andere dingen staat. In een woedeaanval heeft hij de aanstaande moeder van zijn kind verwond, omdat Aysen heeft zitten stoken in hun relatie.

  Wat een (vrij)gezellige dag moet worden, verandert langzaam in een nachtmerrie wanneer de groep vrienden, die stuk voor stuk persoonlijke kwesties met elkaar hebben, afstevenen op een noodlottig ongeval…

  De super spannende cliffhanger is te zien op 5 juli om 20.00 uur op RTL4!

 47. Goh wat een verrassing zeg. Mike pakt de Rozenboom van Lorena af. Uiteindelijk. Met alle respect maar ik vond Lorena toch geen echte eigenaar van de Rozenboom. Mike is er beter in. Hoewel op de manier hoe het is gegaan natuurlijk niet goed is. Ben wel blij dat we in ieder geval van die verhaallijn af zijn voor de zomerstop.

  Zo te lezen komt Rik er nog niet achter dat Aysen Danny heeft vermoord en zal Aysen ook die onverwachte iemand zijn die er later bij komt. Want zowel Bing als Nuran willen haar er niet bij hebben.

  Nou Wiet had zich ook wel kunnen bedenken dat haar slippertje met Noud maar een slippertje voor hem was. Ondanks alles houdt hij van Nina. Hij krijgt nu wel van meerdere te horen dat Mike recht heeft op zijn kind, dus denkelijk zal hij gaan zeggen dat hij vind dat Mike recht op Nola heeft. Het is ook nooit goed hij krijgt vandaag al commentaar hoe hij erbij loopt. Je moet je wat netter kleden, maar volgens mij heeft hij gewoon van alles er genoeg van.

  Ben wel blij dat Tim niet moeilijk gaat doen dat Sjoerd weer terug thuis woont, want dat recht heeft hij namelijk niet. Hij is er maar pas. Alleen die reactie van hem toen hij thuis kwam zwaar overdreven hoor. Dat hij geen contact meer wilt met Sjoerd best maar Rikki en Bram dat gaat Tim helemaal niks aan. Als zij Sjoerd wel wilt geloven goed toch. Hij is ook op de goede weg. Heeft alleen wat last van afkickverschijnselen. En het zal hem ook goed doen om zijn zoon weer te zien.

 48. Noud is super stom bezig. Als uitkomt wat Mike lorena heeft aangedaan dan piept hij wel anders. Als je zo met een vrouw kan omgaan om iemand zó ziek te maken enzovoort dan verdien je het niet om vader te zijn en in dat opzicht vind ik dat Ludo en Nina gelijk hebben -> Zij moeten Nola beschermen van vader Mike die door en door slecht is want dat ben je als je zo met mensen omgaat.

 49. Ik denk dat lorena de parachute van mike saboteerd omdat ze de rozenboom kwijt is. In de promo zegt ze ook: wie zegt dat je gewonnen hebt??

 50. Lorena is zo en zo bij de parachute sprong aanwezig dat zie je in de trailer van de cliffhanger…en zij duwt mike.. denk ik.. en noud verteld nina donderdag dat hij met haar naar bed is geweest.

 51. Woaaa Noud heeft ineens lef gekregen. Wel een beetje erg laat maar beter laat dan nooit. Hij heeft uiteindelijk de waarheid gesproken dat gaat zijn schoonpapa niet leuk vinden. Heerlijk vond ik het dat gezicht van Nina zalig. Noud heeft wel gelijk. Oke Mike is een lul maar hij zal nooit zijn dochter in gevaar brengen zal over lijken gaan voor haar. En kan best goed voor Nola zorgen. Dat is ook het enige wat hij wilde om de tafel gaan zitten en tot een co-ouderschap komen maar ja fam. Sanders speelde het weer hard he.

  Gigi speelt echt ontzettend goed. Maar het mag nu wel klaar zijn. Ook die hele verhaallijn rond Bing,Aysen en Monica. Monica haar ogen moeten open gaan want Aysen heeft gelijk zodra die baby er is dan dumpt Bing haar keihard.

  Tim wat moet ik daarover zeggen. Ergens vind ik het goed dat hij gewoon zijn eigen plan trekt. Gewoon terug naar huis gaat en toch gaat samenwonen weer met Sjoerd. Alleen hoe hij tegen Rikki deed was zeer overdreven. Rikki en Sjoerd hebben samen een kind en Rikki bepaald of Sjoerd zijn zoon mag zien of niet. Als Tim het er niet mee eens is dan heeft Tim pech. Het is niet zijn kind. Op den duur zal hij toch weer met Sjoerd moeten communiceren. Sjoerd zal afkicken en dan krijgt hij weer de voogdij over Bram dus dan moet er toch gecommuniceerd worden. Ach ja soap over een paar maanden zijn ze weer de dikste vrienden. Net alsof Tim nooit Rikki van Sjoerd heeft afgepakt, Sjoerd nooit verslaafd is geweest en Tim nooit in het ziekenhuis heeft gelegen en niet meer kan lezen. Dat is het leven van een soap. Er is wel eens iets nieuws. Iedereen raakt altijd verlamd nu hebben we iemand die niet meer kan lezen.

 52. Ik vind het wel erg spannend worden. Noud gaat dus opbiechten aan Nina dat hij vreemdging met Wiet las ik hier ook nog? Oke dat is goed van hem. Dan vind ik dat Nina Noud wel moet vergeven. Want toen Nina met Mike vreemdging wou Noud Nina ook nog terug. Dus dan vind ik dat Nina Noud wel mag vergeven en in gaan zien dat zij zelf de fout was en dat zij dus Noud in de armen heeft gedreven bij Wiet. Dan nog is dat geen reden voor Noud.

 53. Mike is idd niet geschikt als vader. Hij kan hetzelfde met Nina doen wat hij Lorena heeft geflikt. Hij is gewoon een gevaar. Arme Noud, hij weet niet voor welke monster hij zat op te nemen in de rechtszaal.

 54. OMG…Ayssen word gewurgd!!
  Maar Bing gaat haar net optijd loslaten of Ayssen trapt Bing in zijn ****.Want Ayssen staat nog in de spoilers van volgende week dus ze kan niet gewurgd worden.

 55. Zwak hoor, natuurlijk moet Noud zichzelf kunnen zijn in de relatie en Nina was erg overdreven bitchy aan het doen (dat is natuurlijk de bedoeling van de schrijvers, dat ze zo overkomt). Maar om nou tijdens de rechtzaak alles eruit te floepen? Zoals Laura zei, Noud ging te ver. Nina verdient dit ook niet. En sorry maar Wiet…. Ik vind eerlijk gezegd Nina en Noud veel leuker samen. Het was een wijze les voor beide!

 56. Mensen beschilderen Mike als een monster. Mike is ook niet mijn favo personage maar Mike gaat gewoon over lijken om te krijgen wat hij wilt. Volgens mij was iemand anders in zijn beginjaren van GTST ook zo. Ludo Sanders. Daar horen we niemand over dat hij een slechte vader kon zijn voor Nina. Hij had banden met de maffia, mensen zijn spoorloos verdwenen door hem en vergeet Bowien en Dian niet. Die had hij kunnen helpen maar heeft het niet gedaan. Ik noem dat medeplichtig aan moord. Maar heeft hij ooit Nina iets aangedaan nee. En Mike heeft nog geen mensen laten verdwijnen en mensen zijn nog niet door zijn toe doen gestorven. Nola is echt niet in groot gevaar door hem hoor.

  Wat Noud en Nina betreft. Het is niet erg handig geweest dat hij in de rechtszaal uiteindelijk zijn mening zegt. Nina tuurlijk stomverbaasd want volgens haar heeft hij dat natuurlijk nooit gezegd. Nee stom kind hoort alleen maar wat ze wil horen en wilt haar zin doordrijven. Noud had helemaal niks in te brengen hij heeft het hoe vaak geprobeerd maar kreeg iedere keer ruzie met haar. Helemaal dat gezicht toen hij vertelde dat hij was vreemdgaan met Wiet. Dat gezicht van haar was een foto waard. En dan lopen te janken en maar zeggen dat alles Noud zijn schuld was. Ja Noud is vreemdgegaan met Mike. Volgens mij was zij het maar goed. Boontje komt om zijn loontje.

  Heeft Tim de leeftijd van Bram ofzo? Wat een klein kind zeg. Laat hij Sjoerd gewoon vast zitten in de badkamer. Tim wilde weer thuis gaan wonen en dan moet hij zich niet zo aanstellen. Ik vind het wel goed dat Sjoerd naar Amerika wilt gaan om af te kicken helemaal. Zo kan hij weer een vader zijn voor Bram en iedereen bewijzen dat hij echt clean is vooral zijn zogenaamde broer dan. Ik denk dat Bianca en Anton hem misschien achter na reizen. Of dat Rikki dat doet omdat zij weer gelooft in Sjoerd en Tim kan daar natuurlijk weer niet tegen en krijgen ruzie ofzo. Die 2 maken toch alleen maar ruzie over Sjoerd daar is hun hele relatie op gebaseerd. Ruzie maken over Sjoerd.

  Nog even en dan zijn we ook van die verhaallijn van Mike en Lorena af. Goed al haar geld zit in de Rozenboom, maar ze heeft nog altijd Lorena’s. En Mike zal een betere manager zijn dan haar.

  Mag ook wel een einde komen aan de verhaallijn van Bing en Monica. Vind ik echt nergens op slaan.

 57. het zal leuk zijn als jack terug komt. net als lorena in het ziekenhuis ligt. is misschien wel heel typisch maar toch lijkt het mij dat het leukste voor de cliffhanger…

 58. ik denk dat ik weet hoe het afloopt: Rick nodigt mike uit om mee te springen. als nina daar achter komt heeft ze een iedee… de parachutte van mike saboteren. het plan werkt. mike red de sprong niet!! zo voorspelbaar xd

 59. Mark van Eeuwen heeft niet aangegeven terug te willen komen naar GTST ook niet voor tijdelijk. Jack zal ook niet terugkomen. Volgens mij is Lorena wel vrijdag weer beter.

  Als Nina de parachute saboteert van Mike hoort ze net als Wiet in een inrichting. Is ook poging tot moord. Zou best kunnen dat ze dat gaat doen maar dat Mike de val wel overleeft. Hij gaat er pas in 2014 voor even eruit.

 60. Ik denk dat noud de parachute van mike saboteert om nina te bewijzen dat hij echt voor haar gaat. Ook al weet ik niet of nina dit krijgt te weten. Misschien pas als noud ondervraagt wordt…..

 61. Even alles op een rijtje:
  – Rikki & Mike overleven de parachutesprong 100% zeker. Rikki gaat met flexwet, en Mike gaat er begin 2014 pas uit (tijdelijk).
  – Maxime blijft er ook in, want ze krijgt nog een nieuwe liefde.
  – Rik & Bing zijn vrijdag wel op het vliegveld, maar ze gaan niet parachutespringen. Waarom?
  – De inspringer (vrijdag) is denk ik Mike. Lucas mag niet springen, dus belt Rik op het laatste moment Mike om hem uit te nodigen.
  – Maar wat ik me het meest afvraag (wat betreft de spoilers): “Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit.” Wat wordt met deze zin bedoeld?

 62. Wat trouwens mogelijk is als er inderdaad iets gebeurt bij het parachutespringen:
  – Nina kan de parachute van Mike of Wiet hebben gesaboteerd.
  – Lorena kan de parachute van Mike hebben gesaboteerd.
  – Mike kan de parachute van Lorena of Nina hebben gesaboteerd. (Noud of Maxime kan ook maar vind ik weinig kans)
  – Wiet kan de parachute van Nina of Noud hebben gesaboteerd.

  Er kan iets met het vliegtuig gebeuren. Misschien zitten Rik & Bing in het vliegtuig, maar dat ze niet gaan springen.
  – Het zou mij wel gaaf lijken als het vliegtuig uit mekaar zou ploffen en dat de scherven dan door de lucht vliegen enja, dan is de vraag welke parachutes worden lekgeprikt enzo..

  1. Miss doet Ludo wel iets met de parachute van Mike, hij geeft namelijk heel duidelijk aan dat Mike Nola nooit zal krijgen

 63. Weet je…
  Jullie zien Nina nu als de bitch van GTST…
  Maar jullie moeten toegeven:
  Marly speelt dit erug goed!

 64. Ik denk dat aysen er op het laatst nog inspring omdt ze zich niet laat afpoeieren op het vliegvel, maar dat van Charlie en Nick zou ook heel goed kunnen hoor

  Xxxxx

 65. Marly is een slechte en nep actrice ik vimd haar helemaal niet goed
  Ze is boos op op noud van het vreemd gaan maar zij is ook vreemd gegaan en zwanger geraakt
  Ik hoop dat wiet en noud samen en kind krijgen ahahhahahahahhahahahahah

  1. Gelukkig heeft wat Nina allemaal uitspookt in GTST niets te maken met haar achteer talent. Je gelooft t, dus ze doet t goed.

 66. Rik nodigt Aysen uit, om het goed te krijgen tussen haar en Nuran of weet ik het voor het huwelijk ofzo. Misschien valt zij wel dood neer door sabbotage van Bing (hij wil namelijk erg veel wraak op haar nemen, nu hij helemaal geen kinderen meer kan krijgen denkt hij).

 67. @dkovac
  Dat is helemaal niet waar Marly is ee hele goede acteice die alleen zo’n rol heeft en zo moet spelen dat heeft zij niet gekozen dat hebben de schrijvers gedaan.En ja ze is vreemdgegaan maar Marly is niet vreemdgegaan haar personage Nina is vreemd gegaan.
  Dat geld ook voor Louis hij is niet vreemd gegaan naar zijn personage Mike.
  Dit geld ook voor Ruud.Hij is niet vreemdgegaan maar zijn personage Noud.En ook voor Pip.Zij is niet vreemdgegaan maar haar personage Wiet.

  1. Hahaha, sommige mensen hier, ik moet er echt om lachen. Natuurlijk is het gespeeld alles is nep natuurlijk, hahahaha!

 68. Misschien krijgt Sjoerd wel op weg naar Amerika een vliegtuigongeluk, iedereen gaat er nu haast vanuit dat het met die parachutespringen mis gaat.. Maar misschien juist iets heel anders

 69. Wij denken dat Sjoerd naar Robert gaat in Toronto en daar een bordeel begint. Het schijnt dat Laura hier komt werken als concierge ivm de flexwet. In de zomerclifft gaat nuran met ludo wipperen in het huis van Bianca. Bianca denkt dat dit Anton en Rikki zijn en gaat ze te lijf met een tayser!!

 70. Haha ik moet wel lachen om die speculaties van sommigen hier. Helemaal uitgerekend wie er NIET uit gaat door verband te houden met flexwetten en filmpjes over het nieuwe seizoen. Er is volgens mij NERGENS bekend gemaakt dat er een dodelijk slachtoffer valt, alleen dat ze hun ‘noodlot’ tegemoet springen. Dus waarschijnlijk komen er gewoon velen in het ziekenhuis…

 71. Bing is het niet. Als je goed naar de shortie kijkt, kan je zien dat het een blanke hand is.
  Ik denk zelf dat Nuran dood gaat. Dat is de twist.

 72. In een filmpje op rtl xl werden noud, wiet en nina geïnterviewd over de cliffhanger. en toen zeiden zij alle drie dat zij een belangrijke rol hadden in de cliff. dus waarschijnlijk omdat er ook de hele tijd dingen worden gezegt over dat er veel spannende dingen gaan gebeuren, gaat lorena er later in ofzo. en heeft iemand als lorena iets met mike gedaan wss eerder andersom . en iedereen verwacht iets met wiet. dat zij iets heeft gedaan bij nina, maar dat is al een keer gebeurd. dus dan zou het echt niet extra spannend zijn. maar vanavond kun je de shortie zien. dus dan weet je de cliff ook al….

 73. Er word een parachute gedaboteerd.Gezien op samenvatting
  vanavond.(Kan link niet kopieëren)
  Bing kan het niet zijn(blanke hand)
  Ik denk dat het Lorena is.(parachute Mike)
  Deze personen springen sowieso:
  Noud
  Nuran
  Ayssen
  Wiet
  Rikki
  Mike
  Nina
  Maxime
  Lorena
  Gezien op plaatje van gtst pagina Facebook

 74. nou nou, als je die aflevering van vandaag bekijkt kan iedereen elkaar wel vermoorden zeg, ben benieuwd wie wie iets gaat aandoen, de schrijvers maken het wel spannend, zou het diegene zijn die we altijd gedacht hebben of zit er inderdaad een draai aan, of laten ze ons dat geloven zodat we toch weer terug komen op het begin punt

 75. Ik denk dat Ludo met de sabotage te maken heeft, want hij zat met iemand te bellen om met mike (denk ik) af te rekenen.. En dat noud een ongeluk krijgt.

 76. Is bijna net zoiets als toen met het moordspel. Morris had ook handschoenen aan toen hij de kogels wisselde. En pas een paar maanden later kwamen we erachter dat hij het had gedaan. Hoop niet dat het nu weer hetzelfde gaat gebeuren. Is een beetje dan hetzelfde als toen.

 77. Mensen kijk nou gewoon die serie inplaats van te pikeren over iets waar je toch nooit achter komt, wat ook een idee is om zelf is te gaan leven er zijn genoeg dingen die als plaastvervanger voor die serie.sta is op van je luie reet en onderneem is iets ik heb hier veel reacties gezien die autistische over komen ik ben namelijk nog helemaal niet bezig met het toekomst beeld van gtst. De Cliffhanger vind ik meer dan genoeg om me mee bezig te houden ,er was hier ook een mafketel die de werkelijkheid niet kon onderscheiden met de soap.hij dacht namelijk dat Aysen de zelfde persoonlijkheid had als buiten de serie om. hij heeft duidelijk of de basisschool niet afgemaakt of hij heeft Ernstige vorm van autisme. Als ik hem was zou ik toch hier wat aan doen.

  Stap 1: je zal het eerst even moeten laten testen vraag zo formulier even aanbij de huidarts.

  Stap 2: Als er uit test komt dat je inderdaad een vorm van autisme hebt is dat helemaal niet erg mocht je het heel erg te pakken hebben is hier ook een oplossing voor de bijpassende medicijnen ben Je al erg op de goeie weg.

  Stap 3 :Voor de rest suite yourself ik ben geen tovenaar die wondermiddeleltjes heeft.

  1. Beetje onnodig dit. Als mensen hier willen speculeren over wat er in de cliffhanger gebeurd, of volgend jaar, moeten zij dat toch zelf weten? Ik heb gemerkt dat er veel mensen op het forum het leuk vinden speculaties te delen met elkaar, en zo tot nieuwe inzichten te komen.

   Ook wel erg typisch: Je klaagt zo, maar hebt dus wel de tijd genomen op het forum te komen, en zo’n 190 berichten te lezen .. Sta zelf op van je luie reet.

 78. En er valt inderdaad iemand te pletter neer, niet te zien wie uiteraard, helemaal niets! Zeer spannende cliffhanger!! Ze willen iedereen bezig houden met de app deze zomer

 79. En ik hoop het echt niet, maar toen ik de val zag .. kreeg ik ineens een gevoel dat het Noud was. Nee je ziet het nergens aan, maar dat gevoel kreeg ik En ik hoop dus absoluut niet dat dat het geval is.

  Klopt mijn gevoel wel, ging/gaat het dus als volgt.
  Ludo (die al een verdacht telefoontje heeft gepleegd, en in de cliff nogmaals) wil Mike pakken vanwege Nina/Nola. Ik denk dus dat Noud de verkeerde parachute heeft, en neervalt. Dan heb je daarna het hele drama dat Nina ontzettend verdrietig is, en spijt heeft dat ze het niet bij heeft gelegd met Noud. Daar bovenop krijg je dat Ludo ook in de clinch komt met zichzelf. Via Lucas komen ze erachter dat het Ludo wel is geweest, en dan krijg je weer het hele; Nina wil niets meer met haar vader te maken hebben gedoe.

  Echter hoop ik natuurlijk dat er nogmaals een wereldwonder gebeurd in GTST, en Noud in coma komt i.p.v overlijd. Helaas heeft hij geen flexwet dit jaar, dat had anders mijn theorie goed ondersteund :p

  Wanneer Noud weer bij is, en hoort waarom hij bijna dood was, is hij klaar met de familie Sanders. Nina heeft echter haar vader al aan de kant gezet, dus Noud probeert het toch weer met Nina. Uiteindelijk mist Nina haar vader te erg, en kiest toch voor hen. Einde Nina/Noud. Zo, en das weer een verhaallijn voor een jaar (want zo lang kunnen ze het wel rekken, Noud zal ook nog moeten revalideren :p) .

  1. Ik denk idd ook dat Noud neer valt, maar dit kan je nooit overleven natuurlijk, zou echt erg nep zijn als iemand dit overleefd, maar er werd ook verteld,: bij wie word deze sprong een vartaal dus de persoon gaat zeker dood. Het zou kunnen dat Noud de verkeerde parachute heeft om gedaan, door de fout misschien van Aysen, Ludo of iemand anders, dat Noud de slachtoffer is van dit en dood is.

 80. Ik heb de cliff gezien en hij is idd spannend maar ook weer niet. want de parachute van 1 iemand gaat niet open. Er word alleen niet verteld van wie niet. Rik is te laat en komt op t laatst op zn motor aangescheurd. Hij ziet diegene op de grond vallen. En na de zomer weten we wie(of via de app)

 81. Ik begin ook steeds meer te vermoeden dat Ludo inderdaad een mannetje heeft ingeschakeld om de parachute van Mike te saboteren. Dat mannetje saboteert de verkeerde parachute zodat iemand anders de pletter valt. En diegene zal zwaar gewond zijn of dood.

 82. Wie het ook is het zou wel heel ongeloofwaardig zijn als die gene het zou overleven……..dus denk dat er iemand uit gaat wie dat zien we na de zomerstop wel…..het is nooit wat je verwacht.

 83. Net shortie van vandaag gekeken als je goed opgelet hebt zie je dat Bing het niet kan zijn Aysen heeft het gedaan in de hoop dat Bing meegaat maar die wordt op het politiebureau vastgehouden en het zal zo zijn dat Nuran per ongeluk de spullen van Bing pakt en Aysen als waren haar eigen zus onbewust iets aan doet!!!!

 84. Net de shortie van vandaag gekeken als je goed opgelet hebt zie je dat Bing het niet kan zijn Aysen heeft het gedaan in de hoop dat Bing meegaat maar die wordt op het politiebureau vastgehouden en het zal zo zijn dat Nuran per ongeluk de spullen van Bing pakt en Aysen als waren haar eigen zus onbewust iets aandoet!!!!! Ludo belt met iemand in het geheim en Lucas denkt dat het om Mike gaat maar ik denk dat haar iets wil regelen voor zijn nieuwe liefje Julia zo lijkt het wel alsof Ludo er iets mee te maken heeft .Rik heeft zijn eigen verslapen omdat hij met een ander in bed ligt komt met zijn moter aan op het vliegveld en ziet voor zijn ogen Nuran naar beneden vallen!!!!!!!

 85. Hee Pino met je grote bek op de chat vind je jezelf heel wat hè .
  Beter ga je terug naar Sesamstraat dan hier ff de slimmerik uit te hangen.
  Pino ik heb inderdaad het forum van iedereen gelezen maar ik was juist alleen uit op meer duidelijkheid en die speculaties word je ook niet echt wijzer van hè……
  Ga lekker porno kijken om je frustraties weg te werken.

 86. Ik vind het wel verdacht dat er nu zo de nadruk op Aysen & Ludo wordt gelegd.. dat hun er iets mee te maken zouden hebben.
  GTST zou GTST niet zijn als dat puur voor afleiding is & het straks compleet iemand anders is die ermee gerotzooid heeft..
  Denk bijvoorbeeld aan Maxim… is ook een Sanders… waarom zou zij zich niet op Mike of Noud willen wreken voor wat 1 van hen Nina heeft aangedaan…?

 87. bing saboteerd de parachute van yisan , en nina die van wiet, yisan saboteerd de parachute van bing, LOL>>>>>>>>>>>>>> en na de zomer krijgt wiet de schuld, want eens een gek altijd een gek.

 88. LUDO IS EEN KLOOTZAKKK JONGUHH , HIJ SABOTEERD DE PARACHUTES BEDOEL ZIJN INHUURDEWR , EN HET IS NINA DIE NEERVALTTT IK ZAG DE TANDJESSS ;CCCC LUDO MAG HEM NIET MEER

 89. Iedereen is verdacht. Ludo belt met iemand, Bing zegt tegen over “ik hoop dat ze dood neer valt” Wiet kijkt naar Nina, Lorena kijkt naar Mike. Nina kijkt naar Mike en zo kunnen we doorgaan. Hebben ze ook wel handig gedaan iemand met een baart opent zijn parachute ik dacht Noud leeft nog maar Mike heeft ook iets van een baart haha.

  Nu tot 2 september gaan wachten. Wie er dood is. Wordt een lange zit.

 90. Het is een vrouw die te pletter valt bij terugzoeken naar moment van ….en bij stilstaand beeld zie je dat het om een vrouw gaat want mannen epileren hun wenkbrauwen niet zo…
  Het is volgens mij een van de zusjes ik denk nuran die heeft nl ook nog een spitse kin.
  Dat heeft alleen Nina nog en no way dat die eruit gaat ……

  1. Met alle respect, maar vorig jaar was toch met Sjors/Jack/Bing? die vond ik minder spectaculair als deze. 2 jaar geleden, de bruiloft van Noud en Nina, was wel spannender. Naar mijn mening dan 🙂

 91. Dames en heren ik kan jullie de uitslag van de cliffhanger vertellen , bing wou wraak nemen of aysen maar heeft de paracute van nuran doorgeknipt dus rik heeft nuran zien doodvallen. Voor meer vragen twitter mij: @HalloIAmMike

 92. Wiet zou het ook kunnen zijn. Toen Pip Pellens weer terug kwam is nooit gezegd hoe lang ze de rol van Wiet zou gaan spelen. Er wordt toch ook gezegd dat Sjors na de zomerstop terug komt ja voor de begrafenis misschien. Ik denk wel dat het niet Nina heeft gedaan ze haat Mike meer maar dat het een ongeluk is.

 93. Het is Mike!Ik heb het parachutepsrong gedeelte per. beeldje gekeken en foto’s gemaakt.Daar kon ik duidelijk aan zien dat het een man was.Aan gezien die persoon geen baard heeft net zoals Noud is het Mike

 94. Ik vind dat ze het super slim hebben gedaan want inderdaad het kan iedereen zijn die is gevallen. De een kan wraak nemen op de ander of Ludo heeft inderdaad een mannetje ingeschakeld en dat mannetje heeft de verkeerde parachute gesaboteerd. De enige die niks met een wraakactie plan te maken hebben zijn Rikki en Maxime. Lijkt me Maxime inderdaad erg sterk maar Rikki kan het wel zijn ivm dat Robin er tijdelijk uit moet vanwege de flexwet. Misschien ook revalideren in het buitenland ofzo?

  Ach ja die app is er ook nog. Misschien lekt die weer uit of iemand komt er heel snel achter wie dood is en zet het hier op. De cliff is wel spannender als vorig jaar want toen was het laatste Tim. Vond ik niks spannends aan. Nu wel.

 95. Ik denk niet dat het Aysen is. Ze zegt zelf dat Aysen een heftige persoon is en dat het alleen maar erger gaat worden. Daaruit kun je weer concluderen dat zij die parachute heeft gesaboteerd. Denk dat het hetzelfde als bij Ludo toen gaat. Ludo werd neergeschoten bleek nog te leven alleen zo’n 6 personen konden het gedaan hebben en na een half jaar kwamen we erachter dat het Morris was. Heb je nu weer een nieuwe verhaallijn waar je een half jaar over kan doen wie heeft de parachute gesaboteerd? Hoop dat het wat sneller uitkomt.

 96. Ik denk dat nuran naar beneden valt… want dan voelt rik zich er schuldig over alles en die vrouw die in bed met hem lag blijft nog even in gtst.. Ze was er niet echt bij nuran toen ze denk ik de parachute pakte.. Maar het was uiteindelijk voor aysan bedoeld..

 97. Bing gaat er zowiezo even uit. Of hij nou naar beneden is gevallen of in de gevangenis komt te zitten weet ik niet, maar hij gaat er even uit. Hij doet namelijk mee met expeditie robbinson 🙂

Geef een reactie