De producent van GTST, Rohan Gottschalk, vind de zomercliff van GTST dit jaar groter dan ooit. “Er is actie, spektakel en diepgang. We gaan er met een knal uit”, verteld hij. Maandag kregen we van RTL al een tipje van de sluier. De zomercliff van GTST  zal te maken hebben met een parachutesprong die natuurlijk fout afloopt! Nu is het gissen naar wat er zal gaan gebeuren, en wie er wat overkomt?  daar kon Rohan Gotsshalk helaas niks over zeggen maar in het Veronica Magazine verteld hij wel iets; “De kijkers kunnen een aparte twist verwachten, net als met de Wie is Tim-app van vorig jaar. Verder is er actie, spektakel en diepgang. We gaan er met een knal uit. Figuurlijk dan hè? Alhoewel… Nee, ik verklap niks!”

Rohan Gottschak; “Voor ons is de cliffhanger een feestje, een van de momenten waarop je echt kunt uitpakken. Tijdens de brainstormsessies leven we ons maximaal in, dus als de één vindt dat Noud onmogelijk zus of zo kan reageren op Nina’s beslissing, kan het er behoorlijk fel aan toe gaan. Maar zodra dat gebeurt, weet je dat je een interessant verhaal te pakken hebt. Als het bij ons iets losmaakt, leeft het ook bij de kijkers thuis.”

Ruud Feltkamp; ik merk dat de cliffhanger erg leeft. “Het is inderdaad een dijk van een cliff, een van de beste aller tijden. Mede vanwege een waanzinnige draaitechniek die ook in The Matrix-trilogie werd gebruikt. Ik ben trots op het resultaat. Nu, in de week voor de cliff, merk je dat het op straat begint te leven. En na 5 juli kan ik nergens meer komen zonder dat mensen me vragen naar de afloop.”

image

 

 

 

72 comments on “Rohan: ”We gaan er met een knal uit!”

  1. Zou best kunnen als er iemand dood gaat dan is het iedegeval iemand van de vaste cast. Er gaat niks gebeuren met de gastrollen alleen denk ik dat Monica nog heel kort te zien is in GTST.

 1. “We gaan er met een knal uit. Figuurlijk dan hè? Alhoewel… Nee, ik verklap niks!”
  Het eerste waar ik nu aan denk is dat het vliegtuig ontploft…

 2. @maarten dat komt volgende week vrijdag wel

  @jasper Rik blijft leven hij gaat er niet uit, want hij zei ooit: Ik blijf in GTST als er niks anders voor me komt

 3. Grote onzin/prietpraat, Beste “shownieuws” . Alleen de namen die je al noemt zijn te belachelijk voor woorden. Dikke duim zeker.

  Bovendien de knop van de caplocks zit links op je toetsenbord. Met hoofdletters typen, staat voor schreeuwen en spreken met stemverheffing.

 4. Denk nou na? Monique had geen vaste rol, dus aysen sabborteerd in de nacht (uitzending donderdag) de parachute van bing, zal ze wel inbreken bij die hangar..dan als bing en monica praten hebben ze het niet door dat ze hun parachute verwisseld.
  Alles gaat goed tot allen de parachute gaan openen en die van monica gaat niet open. Ze stort neer . Einde verhaal Monica, einde verhaal kindje dat bing wilt hebben.

 5. Denk je nou echt dat een zwangere vrouw gaat parachutespringen, nee natuurlijk niet, boendien laat Bing dat echt niet toe.

  Monica gaat niet dood, tenzij Aysen of Bing haar wat aandoet

 6. Ik heb ook wel zin in de clifhanger vond het vandaag ook onwijs spannend,maar wat ik me af vroeg wanneer komt de echte Sjors terug?

 7. ik hoop nog steeds dat Aysen de gene is die dood gaat.ik heb echt een hekel aan dat personage. ik weet al dat Wiet het niet is want zij was al op de foto van volgens seizoen net als Rikki,
  Nina gaat ook niet dood, dus dat denk ik dat 1 van de volgende dood kunnen gaan Aysen,bing,Noud,Nuran,Maxime,Lorena
  over deze 6 is het gewoon nog niet zeker of ze echt in het volgend seizoen zitten. :/ maar ik hoop echt dat Noud en Lorena niet dood gaan.

 8. @Amilia
  Wat jij zegt over dat Aysen of Bing of Noud of Nuran of Maxime of Lorena dood zouden kunnen gaan.
  Nou ik zelf hoop dat Noud Nuran Maxime en Lorena gewoon in het volgende seizoen zitten. Aysen ook hoor. Maar aangezien zij nu al zoveel vijanden heeft en de waarheid van de dood van Danny ooit aan de licht zal komen krijgt ze nog meer vijanden. En dan is de kans groter dat zij de serie uitgaat. Maar Bing dat weet ik ook nog niet. Heb zo`n gevoel dat hij eruit gaat. Maar heb ook zo`n gevoel dat hij toch erin blijft dus dat weet ik niet.

 9. Rik gaat niet dood dan rikki haar beide ouders verloren binnen 4 jaar en zes maanden
  Van mij mag mike,aysan en nuran dood nuran past totaal niet bij rik

  En de cliff gaat echt tegen vallen gelloof mij maar

  1. Alweer? XD .. nee , Lorena springt ook mee en aangezien mike haar de rozeboom heeft afgepakt ,, mike word uitgenodigd door rik om te springen dus zal hij t wel niet overleven ,, of ludo/maxime sabboteerd noud z’n parachutte..
   we shall see

 10. Er is nergens bekend dat Nick terug komt en als het wel zo was zouden de schrijvers nooit dit soort verhaallijn voor nick bedenken in zijn verhaallijn komt er altijd ludo in voor of maxime om het het spannend te maken. Ik hoop wel dat deze cliff van 5 juli eindelijk weer een spannende cliff word en niet zo saai zoals de vorige.

 11. Ik denk dat de parachutesprong mis gaat bij iemand waarvan niet van te voren duidelijk is wie het gedaan kan hebben. In de gtst app van t zomer zul je steeds meer tips krijgen, die leiden naar de juiste dader.

 12. Denk dat noud de parachute van wiet saboteert, om nina iets te bewijzen en als wiet en rikkie samen in t vliegtuig zitten rikkie die van wiet aan doet. Of noud saboteert de parachute van mike, om dezelfde reden,nina te bewijzen dat hij voor aar wil gaan

  1. serieus ?? overal kun je lezend at het met de sprong te maken heeft je bent echt het grootste schaap dat ik ken domme kut noem je zelf geen fan je volgt t wss niet eens –‘

 13. @Davy & @GTSTfanclub.nl

  hoe weten jullie de leader ? staat die op youtube of op wat? en @Davy wat is je bron dan ?

  van mij mag Nina wel zwaargewond raken maar niet dood. als ze zwaar gewond is dan brengt dat Janine&Ludo misschien dichter bij elkaar !
  hoewel het best ongeloofwaardig is als Nina weer in het ziekenhuis ligt want ze lag er in Januari/Februari ook.

 14. ik denk Aysen best veel mensen haten haar en ik zou het niet gek vinden als iemand zoiets bij haar zou doen. Als het niet Aysen is denk ik Nina of Noud want kijk hoe wiet weg liep bij Rikkie daarna zag je hoe dat ding werd doorgeknipt en Wiet zei zelf dat ze het idee had dat ze weet gek aan het worden was. En daar boven op de heeft al vaker geprobeerd iemand te vermoorden……..

 15. ojaa voor de mensen die het niet weten: als je een shortie wil kijken(een stukje van de volgende aflevering) moet je op google intypen : gtst nu op tv dan klik je op de site die bovenaan staat dan klik je op het blauwe rondje met het witte pijltje erin en zie je de afleveringen van de week daarvoor en een aflevering met een soort lintje vooruit kijken daar hou je je muis op en dan staat er: bekijk voor 0,99 cent en bekijk fragmenten dan zie je het vanzelf wel staan. Weet je wat ik ook wel gek vind als je op rtl xl kijken (gtst) dan zie je dat je allemaal in een kring zweven in de lucht maar als je die shortie kijkt zie je dat helemaal niet daar springen ze gewoon een voor een het vliegtuig uit…….

 16. Iedereen zegt wat anders maar wat ook gebeurd kan zijn is dat het Ludo’s handlanger was die de boel heeft gesaboteerd. In de aflevering van donderdag had Ludo zijn handlanger weer gebeld om te zeggen dat hij een klusje voor hem had. Dus dat kan het ook geweest zijn.

   1. Is dit nu het enige wat jij kan: iedereen een ‘Domme kut’ noemen ??? Hoe dom kom jij zelf over, wanneer jij dit steeds maar blijft herhalen ??? Juist, als een ‘Domme …..’ !!!

   2. Jij kan mensen alleen maar domme kut noemen maar je bent zelf een domme kut want je kan alleen maar over mensen hun reactie zeggen dat ze een domme kut zijn maar zelf zeg je verder helemaal niks

 17. ik denk dat dan aysen de gene is met de kapotte parashuut omdat bing haar op de lijst zag staan en je dat uitgebrijd zag en aysen weer heeft zitten stoken gat zij er waarscheinlijk aan gelukkig jezus wat een bitch beetje mijn favo speler zijn zaad weglaten halen wat een vuile kut

 18. heb net de laatste aflevering zitten kijken maar kan niet uitvogelen welke parachute er niet open ging denk zelf dat het mike is want ludo had een mannetje het laten regelen

 19. Ik heb de cliffhanger vooruit gekeken vanavond, ik verklap niks maar ik vond hem zo tegenvallen had er veel meer van verwacht. Erg jammer GTST.

 20. Er zijn een heleboel verdachte zaken op te noemen:

  * Lucas die ineens niet meer mee mag om een parachutesprong te maken

  * Mike die wel heel gemakkelijk het hotel van Lorena in handen kan krijgen

  * De altijd zo gereserveerde Ludo die van het ene op het andere moment letterlijk bovenop Julia kruipt (hij heeft natuurlijk al wel geruime tijd droog gestaan)

  * Rik die (in de spoiler van morgen) in bed wakker wordt naast een onbekende (?) vrouw (of althans ik herkende ze niet)

  * Iedereen die een hevig conflict heeft met elkaar stapt doodleuk bij elkaar in een vliegtuigje om samen een parachutesprong te gaan maken

  * Een nieuwe app met de titel ‘Springlevend’ (wat suggereert die titel ???)

  Is dit alles niet heel erg vreemd ???

  Ik begin helemaal te geloven in een TOTAAL andere afloop dan we in de komende cliffhanger + eerste aflevering van het nieuwe seizoen zullen gaan zien. Ik hoop dat mijn idee van hoe dit gaat aflopen uit gaat komen. In dat geval zal de bezem flink door de huidige bezetting gaan en zal bovendien de verloren zoon weer in Meerdijk terugkeren. Het is NU (of eigenlijk DAN) of nooit !!!

  *

 21. Het kan ook maxime zijn die iemand zn touwen heeft doorgeknipt.
  Zij heeft alles bedacht.(van de parachutesprong)
  Ik ben benieuwd!!

 22. in de cliffhanger zegt Lorena tegen Mike: wie zegt dat je gewonnen hebt.
  Het kan dus ook Lorena zijn die de touwen van Mike heeft doorgeknipt.

 23. jaa in de shortie zegt Lorena: mijn advocaat doet zijn uiterste best maar het gaat een lange strijd worden. vervolgens zegt ze: ja daar ga ik dus echt niet op wachten.
  dus Lorena heeft misschien de touwen van Mike door geknipt

 24. Ik denk dat wiet de touwen van haar eigen parachuut door heeft geknipt. Omdat ze met zichzelf in de knoop zit en niet weer een fout wil maken.

 25. Het klinkt misschien raar maar in het voorstukje van de aflevering van gister over vandaag dacht ik dat Aysen naast Rik lag…

 26. Waarschijnlijk ben ik de enige, maar ik denk dat Rikki de val niet gaat overleven of Maxime. Ik denk namelijk dat de schrijvers iets doen wat niet voor de hand ligt
  Ook denk ik dat Sil volgend seizoen gaat etrug keren in de serie.

  Weet iemand wanneer het nieuwe seizoen weer begint?

 27. Ik denk dat Ludo de touwen van mike heeft laten doorknippen. want hij zei dat hij er iets aan ging doen en nina zei: ik geloof het pas als ik het zie, dus ik denk dat ludo mike dood wil zodat nina nola kan houden voor zich alleen!!!

 28. Het is allemaal zo voorspelbaar als mike of aysan dold valt, ik denk eerder aan rikki of nuran ookal heb ik geen idee of hun eruit willen

 29. De springers die het in ieder geval niet zijn:

  Rikki: op een filmpje zie je dat zij is geland.
  Maxime: ook op een filmpje.
  Nuran: op een filmpje.
  Lorena: op een filmpje.
  Aysen: zij is lichtbruin van huidskleur en degene die valt is blank.

  Het is dus tussen: Noud, Wiet, Mike en Nina 😉

 30. Ik denk dt er niemand uit gaat want het is zowiezo rikki maxime lorena en nuran niet. Aysen kan het niet zijn want zij heb t de tas er voor nog gecheckt en zij moet bing nog terug pakke en had iets gehoort dt bing en aysen nog gingen trouwen ofzo. Wiet is er pas in. Bing die zou wel uit de serie gaan. Maar die springt niet en kan niet vanwege aysen lijkt mij. En nuran gaat aysen nog hard nodig hebbe vanwege rick. Nina eb net een kind dus wrm zou ze gelijk dood gaan en noud hb nog een verhaallijn met wiet en nina en mike gaat er nog niet uit en denk wel t noud of aysen is die valt maar dt hij/zij niet dood is

 31. Dames en heren,
  ik heb de nieuwe aflevering gezien op springlevend en Mike is gevallen.
  of ie dood is is nog niet helemaal zeker want hij is in een boom blijven hangen.
  ik heb gehoord van iemand (IK WEET HET NIET ZEKER) dat ie nu tijdelijk uit de serie is.

Geef een reactie