• 19 juni 2013
  • Steven Koelma
  • 3

De voormalige GTST-acteur Raynor Arkenbout gaat uit de kleren. Dit doet hij vanwege zijn column ‘Raynor geeft zich bloot’ in het weekblad Weekend.

Arkenbout schrijft tien weken lang een column en geeft zich dus letterlijk bloot. Hij wil in zijn column openhartig overkomen en daarom wil hij in de fotoshoot uit de kleren.

“Ik vind het heel leuk om te doen, maar als ik er eenmaal sta poep ik hem drie kleuren. Dat gebeurde daar dus ook. Dus toen de handdoek afging, was het wel van: shit, waarom heb ik dit bedacht”, zegt Arkenbout tegen Showbiznewz.nl.

In GTST maakte Arkenbout deel uit van de familie Bouwhuis. Vanaf oktober 2010 speelde hij Edwin, die in januari 2012 kwam te overlijden als gevolg van het ebolavirus. Sindsdien speelt Arkenbout niet meer in GTST.

3 comments on “Raynor Arkenbout geeft zich bloot

Geef een reactie