Ook zo benieuwd naar het lang verwachte promo filmpje van de cliffhanger? Bekijk hem nu snel!

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Iwmme0O63Lg’]

109 comments on “Promo filmpje cliffhanger!

 1. Nou het is wel weer iets anders en Nina word geduwd hopelijk belandt ze in het ziekenhuis en dat brengt Ludo&Janine misschien dichter bij elkaar.
  En sommige zijn ook nooit tevreden bedenken de schrijvers is wat nieuws is het nog steeds niet goed @Joop

 2. Ziet er niet heel spannend uit, brengt ook niet veel ideeen op van wat er gaat gebeuren en wie er plotseling op het laatste moment in het vliegtuig springt.

 3. Ik vind het nu al een goeie cliff. In ieder geval véél beter dan die van vorig jaar, wat echt een aanfluiting was. Eindelijk sinds jaren weer een originele cliffhanger. Ga zeker kijken!!

 4. Ik denk dat er wat met Maxime of Rikki gaat gebeuren.
  Zij zijn de enige aan boord die geen ruzie met iemand hebben.
  En daarom ook het meest onverwacht zijn.

  maar ja we zullen zien

 5. Rik, Nuran, Aysen, Bing, Rikki, Wiet, Nina, Noud, Mike, Lorena, Maxime zijn er bij betrokken. En er springen er maar 9. Ik denk dat Maxime en Rik of Bing niet gaan springen, want die zie je niet in het vliegtuig en de rest wel.

 6. Het ziet er misschien niet eng uit, maar de nachtmerrie gaat denk beginnen als iedereen hun parachute willen openen en dat er bij iemand een parachute niet open gaat en naar beneden valt, dat er iemand een parachute heeft kapot gemaakt van 1 van hen.

 7. De gene die ik denk dat een ongeluk krijgt:

  * Rikki:
  Door Aysen is de parachute kapot hij gaat wel open maar de laatste meters valt ze keihard naar beneden waardoor ze in coma raakt. De parachute was voor Bing bedoeld.

  *Aysen
  Door één van de vijanden is haar parachute kapot gemaakt maar ik denk dat zij degene is die dood gaat en wie heeft het op zijn geweten?

  * Mike
  Zal ook dood kunnen gaan dit keer is de parachute kapot gemaakt door Lorena hij valt hard naar beneden

  * Wiet
  Krijgt ook een zwaar ongeluk te maken door Nina die haar parachute heeft gemold

  Verder Nuran verteld aan Rik wat Aysen heeft gedaan.

 8. Maar waarom laten ze niks spannends zien in het filmpje, ze laten alleen zien dat ze gaan springen
  Maar trouwens op het einde lijkt het alsof nina word geduwd, er staat iemabd achter der en ze schreeuwt opeens. Maar dat kan niet want later zijn ze met ze alle. Denk dat iemand de parachute van iemand saboteert, en dat daarbij een onschuldig slachtoffr valt

  Ik denk trouwens over ludo die een romantische ontmoeting heeft dat hij julia leert kennen en weekveel dat het allemaal romantisch is en later ze iets krijgen een maandje ofzo, dat word hele erge ruzie tussen janine en julia dan komt dat van maarten ook nog uit dan dumpt lido julia omdat die meer van janine houd
  Ik wil die twee zo graag samen!! Ze moeten echt terug komen, vind ze zo schattig

 9. Ik ben het er 100% mee eens dat Janine&Ludo samen moeten komen!!!
  Maar Nina werd volgens mij geduwd, toen gilde ze en viel en Noud sprong er achter aan volgens mij dus ik denk dat Nina te pletter valt en ligt in het ziekenhuis. Janine helemaal in paniek en ludo troost haar dan weer en dat zou ze dichter bij elkaar kunnen brengen. En ik hoop dat dat Maarten gebeuren volgend seizoen uitkomt !

 10. Maar ik vind de spanningen tussen janine en ludo ook altijd wel leuk hoor, maar ze moeten wel bij elkaar blijven. Ik vind wel dat een janine ludo en julia verhaallijn mag komen. Komt denk ik ook, maar als hij een romantische ontmoeting heeft, met wie? Met janine of julia? Wat denken/ willen jullie?

 11. Rikki raakt in coma denk ik wat denken jullie? Ik denk trouwens dat ze hand in hand gewoon erin hebben gezet maar niet in de cliffhanger komt. Kijk maar bij de promo met Wiet een aflevering gezien dat ze bij het bord Meerdijk heeft gestaan?

 12. NIETS is wat het LIJKT. Denk idd een parachute gesaboteerd. Ik denk dat Mike te pletter valt dit zou volgends mij dan door of Ludo of Een handlanger van hem hebben gedaan om voor goed nola van Mike van Daan te houden. Of Aysen die een parachute saboteerd en ze let dan ff niet op en krijgt dan zelf de gesaboteerde parachute toe gewezen. Gaat zij dan dood…?????

 13. Wacht even allemaal,

  we denken nu allemaal dat er van te voren een parachute wordt gesaboteerd, maar misschien heeft Mike wel een mes of iets bij zich en snijd hij haar parachute door, of er komt een worsteling in de lucht!

 14. @kevin
  Julia is de moeder van Tim en de vriendin van Bing heeft Monica.

  Julia, Menno en Monica springen niet. Julia en Monica zullen we een gastrol zijn en ik hoop dat Menno een vaste rol is hopelijk komt er nog een familielid bij van hem.

 15. Ik snap dus niet waarom iedereen steeds denkt dat nina geduwd wordt. Ze staat duidelijk al klaar om te springen, en gilt omdat ze het gewoon eng vindt. Geen rare conclusies daaraan verbinden. Ookal zou ze geduwd worden, dan nog valt ze niet te pletter want ze heeft haar parachute al om.
  In dit filmpje wordt nog helemaal niets onthult van de ‘drama’ die zal komen, dus gewoon lekker afwachten!

 16. Rikki moet in de flekswet zal dus in coma raken. En Aysen zal niet dood gaan ze staat nog op de castoto volgend jaar. Misschien raakt ze gewond en brengt dit Nuran weer terug bij haar zus.

 17. Aysen gaat niet weg, ze willen dat de mensen hier laten geloven maar ze gaat niet weg. En wat mike betreft hij gaat januari “tijdelijk” uit de serie, dus niet met die bullshit verhalen komen dat hij dood gaat. Want hij gaat pas in januari ff een tijdje weg. Er gaat denk ik niemand dood, paar mensen komen in het ziekenhuis ernstig gewond. En denk nu wel dat menno een vaste rol heeft, 1 hij was in een promo filmpje te zien toen die nieuw was, 2 hij komt in meerdijk wonen en is een nieuwe rechercheur, 3 hij word lucas zn vriend

  Enigste wat ik wil zien is die castfoto

 18. Voor zover ik weet/gelezen heb gaan Rikki, Bianca, Sjoerd en Mike er tijdelijk uit ivm de flexwet.
  Mike begin januari 2014. De overigen weet ik niet wanneer en al helemaal niet hoe.

  @Dre, onzin de castfoto 2013-2014 is helemaal nog niet gepubliceerd.

   1. Weet je dat zeker 2 jaar geleden was Rosa ook aanwezig maar er werd een extra castfoto gemaakt met Rosa er op voor Elly als afscheid.

 19. je ziet ze allemaal in een kring in de lucht
  mischien raken er 2 in de knoop ONGELUK ZIT IN EEN KLEIN hoekje
  wie gaan dat zijn over leven de 2 het of zijn het er meerdere.

  het vliegtuigje kan motorpech krijgen en moet nootlanding maken.
  overleven de mensen in het vliegtuigje het???
  of er gebeurd een keer gewoon NIKS maken ze het spannend en gebeurd er niks
  is totaaaal IETS anders dan gtst normaal niks doet of toch wel???

 20. In de spoiler van vrijdag 5 juli staat:

  Als het vliegtuig vertrekt, springt er op het allerlaatste moment nog iemand in…

  Wie zal er nog meer in het vliegtuig springen?

  Want ik zie:

  Lorena
  Mike
  Maxime
  Nina
  Noud
  Rikki
  Wiet
  Nuran

  Maar als zij met z’n alle uit het vliegtuig springen zijn zij met z’n negenen?

  Dus wie zal er onverwachts bijkomen?

  Als je het filmpje ongeveer bij 0:13 op pauze zet lijkt het net of je het hoofd van Lieke van Lexmond ziet (Charlie).

  1. Dat vraag ik me ook af. Want Rik & Aysen die zie je op het vliegveld dus dan denk je toch dat hun dat niet zijn!?

 21. Waarschijnlijk zal er bij 1 iemand de parachute niet open gaan/gesaboteerd zijn, maar weten we niet wie er zal vallen. Dat weten we pas na de stop.

  Ik denk dat Aysen degene is waarvan de parachute niet zal werken. Er zijn verschillende mensen die er belang bij zouden hebben dat zij er niet meer is; Bing, Lucas, Menno, Rik, Maxime en Rikki (als ze het verhaal van Danny weten). Misschien is zelfs Nuran een verdachte.

  1. Er gebeurd zoiezo iets met die parachutes. Ruzies, sabotage, gaat niet open, enz. Ik ben benieuwd volgende week vrijdag wie er slachtoffers worden ik denk iedegeval Rikki want die gaat er 3 maanden eruit (Coma denk ik) ik weet niet of Bing er 3 maanden uit moet? Verder denk ik Aysen, Mike en Nina (flexwet?). ik ga volgende week donderdagavond en vrijdag tot 20:30 (wordt vast 20:40) niet op deze site kijken en ik ga geen shortie kijken

 22. Bing en Rik blijven sowieso leven, want je ziet hun wel op het veldje lopen maar in het vliegtuigje zie geen Bing en Rik zitten. Wel zie je Lorena, Mike, Tim, Rikki, Aysen, Nuran, Noud, Nina, Wiet en Maxime en dat zijn er ook nog eens precies 9 als je ze in een kring ziet in de lucht.

 23. Riki was te zien in het filmpje in rtl boulevard dus we weten dat ze op de castfoto staat dus een beetje ongeloofwaardig als zei in coma beland terwijl we toch al weten dat ze het overleeft

 24. het enige wat ik niet snap is dat nina springt en gilt , er staat iemand achter haar maar na dat zij springt zie je niemand meer springen ? mike kan het niet zijn want die sprong eerder dan haar misschien wiet ofs? omdat noud toch weer voor nina kiest

 25. Als ik ze allemaal tel tel ik er 11 terwijl er maar 9 springen.
  – Bing
  – Nuran
  – Aysen
  – Rik
  – Rikki
  – Noud
  – Wiet
  – Nina
  – Maxime
  – Mike
  – Lorena

  1. bing springt niet, want hij wordt opgepakt vanwege mishandeling & rik belandde die nacht daarvoor met een andere vrouw in bed en miste het vliegtuig daardoor

 26. Ja, maar in de spoilers staat dat rikki en wiet hun eerste solosprong gaan maken, dus ik denk niet dat zij bij die 9 zitten die je in de promo ziet. Dan kunnen er toch 11 mensen springen.

 27. @twan
  Ze zitten wel allebei in het vliegtuig als je de promo bekijkt. Een duosprong is met zijn tweeën op 1 parachute, dus ze springen solo.

 28. Anton en Bianca gaan er niet uit vanwege de flexwet want Cynthia en Joep hebben naast GTST nog een eigen productiebedrijf, dat geld ook voor Marjolein.

  Degene die zullen vertrekken voor 3 maanden zijn Rikki en Sjoerd. Ik denk dat Sjoerd zich laat opnemen en Rikki met hem meegaat voor de steun. Daarna zal Mike in januari vertrekken.

 29. Dat zou kunnen, maar ik denk het niet er zal wel iets tussen komen dat Bing uiteindelijk niet mee springt, al helemaal dat Aysen opeens mee gaat wil Bing denk ik zeker niet mee springen en Rik zal waarschijnlijk ook uiteindelijk zeggen dat hij niet mee doet.

 30. dan kunnen Bing en Rik iedegeval de ambulances bellen in het nieuwe seizoen XD. Misschien heeft Rik gehoord wat Aysen gedaan heeft en gaat ook niet meespringen, anders denkt hij ook dat hij slachtoffer wordt.

 31. Wat in ieder geval zeker is is dat Janine, Laura, Jef, Ludo, Tim en Lucas niet gaan springen. Bianca en Anton en Sjoerd ook niet? Denk ik.

 32. Hoezo mannelijke? En misschien gaat er helemaal niemand dood? Laten we daar maar op hopen. Bijna iedereen haat aysen maar vind der karakter echt leuk, ze is de bitch in de soap. En ik vind maxime ook echt n leuke personage hebben, vind wel jammer van dat maarten gedoe maar ik vind maxime wel een van de leukste. Jammer dat ze weinig in de spoilers is. Verbaast me trouwens niks als maxime julia aan ludo voorsteld.. Ugh maar lijkt me leuk als het een verhaallijn julia ludo janine maxime word, want ludo en julie krijgen dan bijvoorbeeld wat door maxime, maar later irriteert maxime zich aan julia heel erg blablabla en geeft ze toe over maarten

 33. @anoniem
  Dat was de zomercliff van seizoen 20

  En er is niks bekend dat er iemand terugkeert, alleen Sjors keert weer terug in het najaar.

  1. @gtstlooker,

   1) tegen wie heb je het???

   2) ik niemand met een reactie met de caplocks aan;

   3) als je de bron wilt weten van 5 juli, vraag ik mij onder welke steen zit jij.

   Vraag me sterk af of je vraag wel serieus is. Ik heb het fatsoen je vraag te antwoorden, maar eigenlijk zou het willen negeren.

 34. Ferry Doedens beschuldigd van cocaïnegebruik .

  AMSTERDAM – Volgens Heleen van Royen was Ferry Doedens wel érg hyper de pieper tijdens de opnames van Ranking the Stars.

  Alle deelnemers van Ranking the Stars werden uitgebreid doorgenomen door alle deelnemers van Ranking the Stars, maar Heleen van Royen had wel iets heel opmerkelijks te zeggen over haar collega Ferry Doedens.

  “Hij was hyper, heel erg hyper. Hij kon niet stilzitten, terwijl hij beweerde dat hij een grote carrière als levend standbeeld had gehad, maar dat vond ik wel heel onwaarschijnlijk. Ik dacht: daar is ook wel misschien iets door zijn neus gegaan. Maar ik hoorde ook naast me fluisteren: ‘Die heeft gesnoven’.”

  Ferry is ondertussen not amused. En dat is zacht uitgedrukt. Hij laat aan RTL Boulevard weten: “Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen dit soort dingen roepen. Waarom? Ik zou het je niet kunnen zeggen, maar er klopt uiteraard helemaal niets van. Ik heb nog even opgezocht wat de symptomen zijn van het gebruik van cocaïne. Een daarvan is dat je geen honger meer zou hebben. Ik ben tijdens de opnames letterlijk 5 keer naar de kantine geopen om een broodje te halen. Ik lach er maar om, maar het in natuurlijk intens triest dat iemand dit roept.”

  Heleen legt uit dat haar opmerking écht niet zo bedoeld was, maar dat zijn gedrag gewoon erg opviel. Volgens haar was hij eerst heel rustig, maar toen hij tussen twee opnames in terugkwam was hij heel hyper en zat zijn haar door de war. Iedereen vond het raar, beweert Heleen. “Ik wil niet suggereren dat hij iets heeft gebruikt, maar hij deed gewoon heel raar en dat heb ik op deze manier onder woorden gebracht.

 35. Ik weet niet wat die BREAKING verteld maar waar zou dat staan
  waar is dit te lezen dat de halve of hele oude cast (gtst crew) terug keert?
  NERGENS! ik geloof er geen zak van.

  Ik denk gewoon heel simpel AYSEN is de onverwachte persoon die mee gaat omdat MONICA en bing daar zijn ZIJ GAAT MEE een monica heeft de kapotte PARASCHUTE en boem DOOD!

 36. Waarom neemt iedereen hier altijd alle reacties serieus? Zelfs bij de meest debiele reacties zoals hier wordt nog een bron gevraagd, of er wordt gezegd dat de reactie niet geloofwaardig is… NEE JOH, dat kan iedere debiel zien, geen aandacht aan schenken

 37. @mmm ik geloof er zelf al niks van 3x braking nieuws dat wil al Zechen dat het FABELTJES zijn ik ben nu echt heeeel benieuwd wat ze bedoelen we gaan er met een knal uit. Ontploffing?? Harde knal op de grond nadat een parachute niet opengaat? Ik denk zelf ALS er logies nagedacht wordt dat er iets met vliegtuigje gebeurd. Maar ja we gaan het zien.

 38. Rik nodigt Mike uit voor de parachutesprong aangezien hij het een paar afleveringen terug nog voor Mike opnam dus Mike is degene die als laatst het vliegtuig in springt.

  Gisteren vertelde Peter vs Vorst dat Gigi (Lorena) na de zomer het RTL programma Campinglife zal gaan presenteren. Het zou dus heel goed kunnen dat zij de serie zal gaan verlaten..

 39. Ik denk dat een van de parschutes niet open gaat omdat er mee is gesaboteerd. Het zou me niks verbazen als dit de parschute van de inwoner is voor wie de sabotage niet is bedoeld (bijvoorbeeld de parachute van Rik).

 40. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Gigi campinglife naast GTST gaat doen, dat ze voorlopig nog niet wil stoppen met de rol van Lorena omdat ze die veel te leuk vindt.

 41. Nou Nina mag van my te pletter vallen, achterlijk kind, dan kan Noud met Wiet verder want zij is gewoon 10 keer leuker, Aysen mag er ook wel in blijven, ze fckt de boel namelijk tussen andere lekker op en Mike mag ook wel te pletter vallen voor de rest.. tjah we zien het wel :p

 42. De mensen die springen zijn waarschijnlijk de mensen die op het plaatje staan van de app spring levend dus:
  – Nuran
  – Aysen
  – Mike
  – Lorena
  – Noud
  – Nina
  – Maxime
  – Wiet
  Dat is de meest logische verklaring 😉
  – Rikki

 43. 1. Bing saboteert Aysens parachute
  2. Lorena saboteert Mike’s parachute
  3. Wiet saboteert Nina’s parachute
  4. Nina saboteert Wiets parachute
  5. Ludo laat Mike’s parachute saboteren

 44. Gezien de dunne handen is het een vrouw die een parachute doorknipt.. ik denk dat Nuran degene is die de draden doorknipt van Aysen.

 45. Een oude bekende zou wel leuk zijn om hierna terug te komen. Wie ook leuk zijn om terug te komen is morris en barbara of gewoon echt de oude verhaallijnen zoiets mag er nu wel komen.
  Mike en aysen ben ik helemaal zat die horen er echt niet in.
  Noud moet niet altijd alles doen zoals nu bij nina slijmen om haar terug te krijgen! ( en ze kan wel boos zijn zelf ging ze ook vreemd met Mike toen ze met noud zat )
  De kleine zusje van nina mag ook wel terug komen Amy en dat ze ineens normaal is.
  Sil mag ook nu wel weer terug komen want de jaren zijn zo voorbij is hetzelfde als zwanger zijn. Dan gaat de tijd ook harder…
  Wat een leuke verhaallijn zou zijn is:
  Anton vind julia weer leuk waardoor bianca ineens gevoelens krijgt voor ludo omdat ze perongeluk tegen hem aan loopt en niet durf te vertellen tegen haar beste vriendin Janine.
  Sil komt terug en krijgt wat met Wiet omdat hun gedachte wel samen liggen naar wat er gebeurd is. Noud is jarloers daardoor omdat hij spijt heb dat hij Wiet niet genomen heeft.
  Nina krijgt wat met Morris weer waar ludo niet blij mee is. (Barbara en morris komen terug)
  Anton zit barbara en weet niet wat die ziet en probeer contact te krijgen door janine om meer over barbara te weten te komen.
  Janine komt er achter dat maxime al die tijd wel zo was en gaat dit tegen haar gebruiken en ludo en familie sanders geloven Janine. Maxime gaat weer bij jef wonen en werken (ze heeft het geld nog wel) Er bloeit wat op tussen jef en maxime.
  Lucas blijft bij menno.
  Aysen word eindelijk gepakt met de daad wat ze bij danny heeft gedaan en word opgepakt. Nuran en rik blijven samen want rik begreep nuran wel.
  Monica verwacht haar kind en bing vraagt haar ten huwlijk. Ze krijgen een mooi huis en denken aan huisje, boompje, beestje.
  Sjors komt terug en is verliefd geworden op haar jeugdvriendje (toen sjors nog jong was en bij haar pleegouders woonde) ze neemt hem mee naar meerdijk om kennis te maken met haar vrienden (nieuwe personage)
  Lorena hoopt nog steeds dat jack terug komt en heeft behoefte aan seks en pakt een kans bij sjoerd omdat hij binnen kwam lopen bij de rozenboom. Dit gebeurd steeds vaker op de gekste plekken en sjoerd word verliefd op lorena.
  Rikki blijft samen met Tim en wil een kind van hem maar Tim komt erachter dat hij geen gezonde kinderen kan krijgen vanwege het voorval toen met sjoerd.
  Laura is blij dat haar zoon weer terug is en blijft haar rol houden zo.
  Rikki, tim, wiet, sil, noud, sjoerd en amy wonen samen in toyko.
  Martine hafkamp komt terug voor sjors om te kijken hoe het ook met lana gaat.
  Charlie komt ook terug met valentijn om te vertellen dat nick toen nog leefde maar nu dood is gegaan aan een ernstige ziekte. Charlie ziet haar moeder en broer weer en blijft langer dan dat ze denkt. Haar gevoelens blijven toch altijd voor rik maar die zit met nuran. Nuran is bang dat rik charlie terug neemt maar charlie heeft haar charme wel bij mike liggen en dat kan nog wel eens wat worden…..

 46. ik denk dat het vriendje van lucas iets met de cliff te maken heeft.
  misschien is hij helemaal niet wie die zegt dat die is.
  en op het politeburea een paar afleveringen geleden had hij heel groot de naam van nuran er staat met uitroeptekens. terwijl hij de zaak van aysen voerde.
  ik denk dat menno uit is op nuran.

  1. hij had nurans naam zo groot omdat hij wist dat ze iets verbergde, de dood van danny. Menno heeft niks met de cliffhanger temaken. alleen dat hij bing oppakt.

 47. Ik denk dat Aysen zelfmoord pleegt, aangezien Bing in de aflevering van gister nog zei dat niemand haar nog mocht. En de blik in haar ogen is veranderd, eerst keek ze namelijk altijd heel vurig en nu heel schuldbewust.
  En verder denk ik ook dat het bij meerdere van hun fout gaat tijdens de sprong.

 48. Weet niet hoor, maar de cliffhanger van gtst is van twee jaar terug vele malen beter. Keek gtst weer even, maar het is nog steeds saai en dom en steeds de zelfde verhaallijnen.

 49. Wiet, Lorena, Mike, Nina, Rikki en Aysen zijn bijn boulevard op tv geweest en zijn dus op de set van gtst nog aanwezig. Dus of Nuran, of Maxime of Noud is bam neergevallen?

 50. Zal ik eens een onwaarschijnlijk mogelijkheid opnoemen;

  Ook Maxime kan degene zijn, die naar beneden valt. Vorig jaar hebben wij kunnen zien dat ze met Nick in gevecht was. Die twee haten elkaar, en omdat Nick nog leeft en haar niet vergeten is , sluit ik niet uit dat hij die kabels heeft doorgesneden of door heeft laten snijden.
  O.k., het klinkt nogal ver gezocht, maar ook die mogelijkheid moet niet worden uitgesloten.

  1. Het is idd ver gezocht, maar ik hoop dat GTST echt zo een onverwachte wending neemt. Dat zien veel mensen niet aankomen, vooral omdat er al zo veel mensen zijn die het gedaan kunnen hebben.

 51. Hallo zijn jullie gek ofzo het is gwn lorena of ludo want lorena gaat niet dood denk ik ze kwam de laaste tijd erg veel voor zelfde voor rikki,
  nick haha lijkt me sterk als hij het zou zijn dat is dat echt te ver gezocht en wiet lol die was vorige x al een verassing

 52. Ik denk dat Aysen degene is die dood gaat, want dat verdient die bitch na de moord op Danny!!!! Uiteindelijk blijkt dat de moordenaar de geest is van Danny die wraak neemt o Aysen. dat is pas cool toch mede gtstlovers??

 53. ik denk dat Bing het touw heeft doorgesneden van Aysen, maar dat hij perongeluk de verkeerde heeft gesneden en dat Nuran valt. En Ludo krijgt de schuld, omdat Lucas hem heeft horen praten. Het kan ook nog zijn dat Nina en Ludo het bij Wiet hebben gedaan, of Mike omdat Nina Nola voor haar zelf wilt.

  XRoos allemaal hele spannende verhalen, iedereen kan het gedaan hebben, nouja BIJNA

Geef een reactie