Maak kans op een plekje op de cliffhangbank met Bing!

Fans van GTST opgelet! Wil jij samen met Everon op de cliffhangbank de zomercliff kijken? Dat kan! Wij gaan de allerlaatste plek weggeven. Verzin een eigen cliffhanger voor Bing; degene met het leukste verhaal wint, succes!
[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=kas8bI7PsTY’]

Algemene voorwaarden

Deze actie is afgelopen.

12 reacties

  1. Aysen doet iets met de parachute van Bing als hij dat niet door heeft. Ze springen met z’n alle uit het vliegtuig. Iedereen zijn parachute komt eruit, behalve die van Bing…

  2. zojuist is bekend gemaakt dat Everon en Dilan na de zomer nog maar enkele maanden te zien zijn als Bing en Aysen

  3. En waar is dat bekend gemaakt dan? (Bron) >>>?

  4. je loopt onzin te verkopen, er staat helemaal niets over hetgeen je zegt op zappen.blog.nl

  5. ninks van aantrekken mensen. zulke lui zijn er nu eenmaal.

  6. Er zal wel niemand vertrekken anders was dat allang uitgelekt of was er een persconferentie over

  7. Bing krijgt te horen van Monica dat ze heeft gelogen over het zwangerschap. Ze was toch wel zwanger maar door de duw van Bing heeft ze echt een miskraam gehad. Bing is zo boos en wil wraak op Aysen en neemt wraak door de parachute van Aysen te saboteren!

  8. Bing en Aysen krijgen een conflict met elkaar en dan verteld Aysen dat ze de zaadcellen van Bing niet heeft vernietigd, maar dat zij er voor heeft gezorgd dat ze zwanger wordt van hem.

  9. er zijn zoveel reactie’s geplaats over hoe het afloopt… maar dat zien we vrijdag officieel.. dus nog even in spanning mensen

  10. Bing is zo ontzettend kwaad op monica dat zij een miskraam heeft gehad, na de duw blijkt er niks aan de hand te zijn met monica, en gaat ze uiteindelijk mee in het vliegtuig. Ze wilt nog iets tegen hem zeggen, wat ze al veel eerder had moeten doen. Maar bing is zo kwaad dat hij haar parachute saboteert. Monica overleeft dit niet, na het onderzoek van monica’s lichaam bleek ze nog zwanger te zijn. Als bind dit hoort wordt helemaal gek en verwijdt hemzelf en aysen voor het vermoorden van zijn eigen kind.

Geef een reactie