• 12 juni 2013
 • Sybren
 • 16

Lieke van Lexmond staat open voor een tijdelijke terugkeer in GTST. Tijdens een interview met Peter van der Vorst verteld de actrice op de set van de Nederlandse film ‘Toscaanse Bruiloft’: “Als er iets bijzonders gebeurd, of ze hebben mij nodig in een bepaalde verhaallijn lijkt het me echt leuk om nog eens terug te keren.”

In haar huis zijn meerdere souvenirs te vinden die haar doen denken aan de tijd dat ze in GTST speelde. Zo is op haar toilet een te vinden met daarop de naam van Charlie’s kapsalon en aan de muur hangt een tekening die collega’s voor haar maakten toen ze vertrok.

Lieke heeft van 2003 tot 2012 de rol van Charlie Fischer gespeeld in GTST.

16 comments on “Lieke van Lexmond: “Het lijkt me leuk om nog eens terug te keren.”

 1. Lieke van Lexmond wil nou ook weer terug in GTST? Wow en deze maand hebben we best wel veel oude bekenden horen zeggen dat ze terug willen keren.

  Koert-Jan De Bruijn speelde Dennis Alberts/Tuiman die wilde ook terugkeren.
  Wilbert Giekse die speelde Robert Alberts die wilde ook terugkeren.
  Inge IpenBurg die speelde de rol van Martine Hafkamp die wilde ook terugkeren.

  Vorig jaar hoorde we ook dat Hugo Metsers III terug wilde keren en die speelde de rol van Marcus Sanders.

  En toen Joke Bruijs en Funda Mujde de gastrol in GTST hadden gespeeld. Hun speelde de rol van Maria De Jong en Eliff Baydar. Hun gaven ook aan bij de vaste castleden te willen horen.

  En Rick Engekeles die speelde de rol van Simon Dekker gaf ook al aan terug te willen keren. Hij gaf zelf ook al aan dat hij het leuk zou vinden om tijdens de 25e jarige jubiliem terug te keren.

  Nu zegt Lieke van Lexmond dat ze ook wel terug wil keren. Ze speelde de rol van Charlie Fischer.

  Wie gaat straks nog meer zeggen die terug wil keren?

  Ik zie het nog gebeuren dat er straks nog meer oude bekenden gaat zeggen dat die wel terug wil keren.

  Maar ik zou het leuk vinden om Charlie terug te zien 🙂

 2. Nee alsjeblieft geen Lieke pff, ik was al blij dat ze vertokken was. Ik vond Lieke als Charlie toen zo erg vervelend worden. Nee Lieke blijf maar lekker weg!

 3. Ze wilt niet terugkomen voor vast maar voor een gastrol in een bepaalde verhaallijn.

  Koert Jan, Wilbert, Inge, Babette gaven wel allemaal aan om graag voor vast terug te keren

 4. Ik vind het leuker als er wat meer Alberts terugkomen zoals bijvoorbeeld Robert, Dennis en Remco. De enige die over zijn gebleven van die familie is Jef en Noud.

 5. Van mij mag ze terug komen. En Simon is doodgeschoten en uit de dood op staan kan zelfs niet in een soap vind ik.

 6. Ik zou het erg leuk vinden als Charlie ooit weer terug komt, ookal is het maar voor een tijdelijke periode. Het personage Charlie Fischer was toch één van de meest belangrijke karakters van GTST in het laatste deccenium.

 7. Ah nee. Ben blij dat ze eindelijk weg is! Nja als ze haar terug de serie in schrijven, laat Nick dan meekomen!! Anders is er niks aan..

 8. Ik heb liever Christophe Haddad terug! Of laat hem dan meekomen. ( Maar dan ook echt voor heel lang, niet even 3 maandjes en dan weer toedeloe! Nee gwn weer jaren!

Geef een reactie