Inge Ipenburg staat open voor een terugkeer in GTST. Inge speelde van 1990 tot 1994 de rol van Martine Hafkamp. In 2003 keerde Inge tijdelijk terug in de soap. Aan het weekblad Story laat Inge weten: “GTST is een goede serie met fantastische verhaallijnen en goed acteerwerk. Ik wil daar graag weer deel van uitmaken. Maar helaas, ik heb nog niets gehoord”.

Het is voor alsnog onbekend wat er gebeurd is met Martine Hafkamp. Het gonst al maanden van de geruchten over een terugkeer van Nederlands’ eerste soapbitch Martine Hafkamp.

24 comments on “Inge Ipenburg staat open voor terugkeer

 1. Hoe graag ik het ook zou willen geloven, die roddelbladen zijn niet te vertrouwen. Een jaar geleden schreven ze dat Marjolein Keuning had verklapr dat Marcus terugkwam en daar klopte ook heen hol van.

  Stiekem hoop ik natuurlijk wel dat Martine terugkeert, maar het lijkt me onwaarschijnlijk.

 2. Als ze geïnterviewd wordt op TV dan geloof ik het wel, maar nu even wachten of Inge Ipenburg echt terug wil keren

  1. Inderdaad ja. Ze heeft zelfs gezegt dat ze nooit meer Martine wil spelen omdat ze Inge wil blijven en niet als Martine gezien wil worden…

 3. Ik denk niet dat ze terug komt ik weet enkel dat ze heel duidelijk was in dat ze niet terug wilde komen. Ik lees ook al hier en daar dat kijkers Edwin terug willen, maar die is dood en al is het een soap sommige dingen kunnen gewoon niet uit de dood opstaan ook niet. Ik denk dat Martine niet terug komt en dat ook niet wil en pas als ik haar in gtst terug hoor geloof ik het.

 4. Het zou echt geweldig zijn als Martine terug zou komen om onder andere wraak te nemen op Ludo, en ik vind Martine wel iemand die met leuk met Lorena kan samenwerken. Gtst kan alleen maar beter worden met Martine.

 5. Ja,als ik een ex-personage graag terug zou willen zien,is het wel Martine Hafkamp….absoluut!
  Hoop dat de schrijvers nu eens naar ons luisteren dus bij deze:SCHRIJVERS!
  LUISTER NAAR DE KIJKERS,EN INGE ZELF…HAAL HAAR TERUG IN DE SERIE!
  Sorry voor de capslock maar was bedoeld,eigenlijk voor de schrijvers,om de aandacht te trekken…

 6. Spoilers 17 juni:
  Mike weet Lorena meer en meer te isoleren, maar dan gooit Jef roet in het eten. Sjoerd doet een goedmaakpoging bij Lucas. Menno besluit dat hij wil verhuizen. Tim krijgt verbijsterend nieuws.

  Bron: TVGids

 7. Ja, Martine terug – dat zou geweldig zijn! Haar verhaallijn zal dan nog wel wat denkwerk vereisen, want haar twee handlangers (Isabella en Yasmin) zijn dood en ze wordt gezocht door de politie. Maar misschien kan ze aantonen dat Ludo haar ontsnapping in scène heeft gezet, dat hij haar zelfs heeft gechanteerd, en dat ze bovendien onschuldig is voor de dood van Carel. Dan krijgt Sjors ook eindelijk een wat spannender rol.

  Al moet wel gezegd worden dat het niet maanden, maar reeds járen gonst van de geruchten. Misschien toch allemaal wishful thinking?

 8. Ik zou het heel erg tof vinden als ze terugkeert, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren.
  GTST is op dit moment zeer succesvol met torenhoge kijkcijfers en meerdere malen op nummer 1 in de kijkcijferlijst.
  En iets wat succesvol is moet je nooit wijzigen. Zelf denk ik dat de komst van Martine zeker weten voor meer spanning gaat zorgen, maar ik ben bang dat de schrijver daar anders over denken.
  Misschien keren er wel oudpersonages terug tijdens de 5000e aflevering. Die is waarschijnlijk in september/oktober 2014.
  Martine nu terug verwacht ik niet, maar het zou wel een megastunt zijn als ze ineens met de cliffhanger komt!
  Bovendien lijkt het me geweldige verhaallijnen Martine vs Aysen, Martine vs Maxime, Martine vs Mike en natuurlijk Martine vs Ludo niet te vergeten 😀

 9. Acteurgeschiedenis

  Inge Ipenburg
  Terugkomend gastrol: 4 oktober – 10 december 1990
  Terugkomend gastrol: 25 maart – 23 september 1991
  Terugkomend gastrol: 20 september – 1 november 1991
  Contract: 5 mei 1992 – 25 oktober 1994
  Contract: 27 juni 2003 – 1 maart 2005
  Vast contract vanaf September 2013

 10. @Milou Ikree Laat me raden komt zeker van Wikipedia?

  @annr Martine is de biologische moeder van Sjors.

  @Sanders klopt want op bijna alle websites zeggen ze dat het van de AD komt, maar ik keek op AD.nl daar stond dat het uit de Story komt.

 11. Acteurgeschiedenis[bewerken]

  Inge Ipenburg
  Terugkomend gastrol: 4 oktober – 10 december 1990
  Terugkomend gastrol: 25 maart – 23 september 1991
  Terugkomend gastrol: 20 september – 1 november 1991
  Contract: 5 mei 1992 – 25 oktober 1994
  Contract: 27 juni 2003 – 1 maart 2005
  Terugkomend gastrol: 4 juli – eind november 2013

  Na jaren duikt ze weer op[bewerken]

  Als Sjors terug keert van haar pleegouders die ze een tijdje heeft bezocht vanwege het conflict met Mike wordt ze bestoken met anonieme telefoontjes en sms’jes die volgens haar afkomstig zijn van Mike. Naar het allerlaatste telefoontje waarin een zware stem haar verzoekt om naar de haven te komen wordt ze van achteren meegetrokken een boot op waarin ze naar jaren haar moeder weer ziet. Martine legt Sjors alles uit wat er in de jaren gebeurt is en haar kans om vrij in Nederland te kunnen rondlopen. Zodra Ludo hier hoogte van krijgt is hij eerst nogal verslag maar laat het rusten omdat zijn zaak met Mike een 1e prioriteit heeft. Wat Martine komt doen en voor hoelang ze in Meerdijk te zien is moet de tijd uitwijzen.

 12. Woensdag 19 juni:

  Door alles wat er rond Tim gebeurt, escaleert het tussen Bianca en Anton. Rik vertelt aan Bing dat hij niet langer tegen Nuran kan liegen. Aysen mag weer aan de slag, maar ze wordt tegengewerkt door een collega. Menno vist naar originele ideeën om Lucas voor zich te winnen.

  Bron: TVGids

 13. Wel iets leuks voor de cliffhanger! Mike doet iets met parachuten martine komt terug en wordt directn ze zeker al aan het draaien zijn.
  door ludo beschuldigd omdat nina is neergestort 🙂

  jammer dat ze nog niks heeft gehoord eb

Geef een reactie