Guido Spek zal eind augustus plaats nemen in de jury van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Guido zal zo’n dertig korte bioscoopfilms beoordelen, die binnen 48 uur gemaakt zijn. In de jury zullen ook regisseuse en ex-GTST actrice Charlotte Besijn en juryvoorzitter Ab Zagt plaats nemen in de jury.

Guido verteld: “Het is heel tof dat ik hiervoor ben gevraagd. Als acteur is het natuurlijk leuk om te zien hoe andere mensen in korte tijd een film maken. Ik ben zelf Rotterdammer en ik hou van films, dus het past goed bij elkaar. Ik ga ook nog een rol spelen in de officiële festivaltrailer, dus de deelnemers kunnen mij ook een beetje beoordelen.”

Het 48 Hour Film Project vindt van 23 tot en met 25 augustus plaats in Rotterdam. Op 27 en 28 augustus worden alle films vertoond in bioscoopcomplex LantarenVenster. Op 29 augustus vindt de prijsuitreiking plaats.

Geef een reactie