Over ruim een maand is het zover; de cliffhanger van seizoen 23. Dit seizoen is er veel gebeurd in Meerdijk, maar welke verhaallijnen denken jullie dat er samen komen tijdens de cliffhanger die op 5 juli wordt uitgezonden?

Castfoto_GTST

138 comments on “GTST Denktank: Wat brengt de cliffhanger?

   1. Klopt dat gaat gebeuren de parachut van Nina gaat niet open zodat noud en Nina ongestoord verder kunnen en Mike t kind opvoed

 1. Veel gebeurd in Meerdijk? Niks gebeurd zul je bedoelen! Maandenlang hebben we moeten aanzien hoe dezelfde verhaallijnen steeds maar opnieuw herkauwd werden. Ze kunnen beter een paar nieuwe schrijvers aannemen want dit is niks.

   1. Echt hey. Er staat wat is jullie idee wat dezen zomer de cliffhanger word. En dan zitten mekkeren over hoe stom het is. Kijk dan niet of zo?

 2. Wat er gaat gebeuren? Geen idee! Iets met het vrijgezellen feest met het parachute springen? Dat er 1 naar beneden stort met een gesaboteerde parachute!! Lijkt me een mooie cliffhanger!! Die van vorig jaar vond ik niks in ieder geval.

 3. In een interview van Louis en Gigi werd gezegd dat het steeds spannender wordt tussen Mike en Lorena tot de cliffhanger toe, denk dus dat er iets met Mike en Lorena en de parachutesprong op de bruiloft van Rik en Nuran, vliegtuig stort neer? Parachutes gaan niet open? .

 4. Mike zal misschien wel de parachute van Nina saboteren.
  Of Aysen Bings parachute omdat zij waarschijnlijk niet op dat gezellenfeest mag komen wanneer de ruzie met Nuran dus zij kan dan Bings parachute saboteren .

  1. ik denk dat wiet de parachute saboteerd zodat wiet en noud met elkaar verder kunnen zodat mike het kind kan opvoeden omdat noud het kind dan niet meer wil

  1. Aysen saboteert de parachute van Bing, maar Bing en Nuran verwisselen van Parachutte. Mike vergiftigt Lorena die in coma raakt. Sjoerd gaat naar een kliniek en Monica krijgt een bloeding. Rik reist naar zijn zoon in het buitenland.
   Nina ziet Noud en Wiet zoenen en gaat er met Mike vandoor die ook haar vergiftigt. Ludo en Janine krijgen een ongeluk. Jef gaat er met Laura vandoor.

   En vele opties die hier staan zijn volgens mij de verhaallijnen van de schrijvers.. Interactief?? wij gaan bepalen wat er gebeurd?

 5. De volgende verhaallijnen zitten in de cliffhanger (eigenlijk alles wat op dit moment loopt):
  -Nina en de Sanders vs. Mike.
  -Onderzoek naar Aysen
  -Mike’s wraak op Lorena
  -Vrijgezellenfeest van Rik en Nuran
  -Lucas en Menno
  -Bing en Monica
  -Sjoerds cokegebruik

  Ik denk dat het volgende gaat gebeuren.
  Aysen wordt vrijgesproken vanwege gebrek aan bewijs. Maar op het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran kan Nuran zich niet meer inhouden en vertelt uiteindelijk aan iedereen wat Aysen gedaan heeft met Danny. Hierdoor verliest Aysen haar baan bij de politie.
  Aysen is woedend en saboteert uiteindelijk een (of meerdere) parachute(s), waardoor bij het parachutespringen in elk geval 1 persoon gewond raakt of dood gaat (waarschijnlijk Rik, Nuran of indien het een dodelijk slachtoffer is Monica).

  Wat ik in ieder geval denk is dat niemand van de vaste cast dood gaat. Als er al iemand dood gaat is het waarschijnlijk Monica of een andere gastrol (Sally). Menno wordt denk ik een vaste rol.

  Wat er voor de rest gaat gebeuren heb ik echt nog geen flauw idee van. Meestal weet je van tevoren wel een beetje wat er gaat komen, maar nu echt helemaal niet! Alleen van dat parachutespringen, maar daarvan weet je ook niet of het waar is. Misschien zetten ze ons juist op het verkeerde spoor.

  Andere dingen die ik denk dat misschien kunnen gebeuren:
  -Vliegtuig stort neer ipv parachuteongeluk (al lijkt me dat wel onbetaalbaar voor een soap)
  -Mike ontvoert Nina en Nola
  -Mike vergiftigd Lorena waardoor ze voor halfdood achterblijft
  -Noud gaat er vandoor met Wiet (precies op het moment als Nina ontvoerd wordt).
  -Sjoerd gaat naar een afkickkliniek voor 3 maanden (flexwet)
  -Bing gaat weg met Monica??? (flexwet???)
  -Rikki??? Op reis??? Of ze raakt gewond op het vrijgezellenfeest en ligt 3 maanden in coma (flexwet)

  Kortom, ik ben heel benieuwd wat er in de cliff komt. Ze weten het wel spannend te houden dit keer. Zal er nog een foto naar buiten worden gebracht? Indien dat het geval is moet die wel 1 dezer weken een keer tevoorschijn komen lijkt mij 🙂

 6. Mike saboteerd een parachutte maar krijgt z’n gesaboteerde parachutte.
  OEPSS tijdens de sprong komt hij er achter

  Lorena ligt in ziekenhuis vergifteging?? tijdens de sprong hoor je mike schreeuwen en gaan bij lorena de monitoren piepen blijft ze leven??? of dood???
  sjoerd staat op een punt een einde te maken?? Menno word gechorst nadat zijn chef iets te weten komt affaire met Lucas.

 7. Ik ben het ook met parsnip. Er gebeurt gewoon helemaal niks. Ze geven de beste acteurs niet eens een fantsoenlijke verhaallijn. Alles wat er gebeurt kun je al zes weken van tevoren voorspellen. Die cliff zal wel net zo saai worden als die van vorig jaar.

 8. Fataal ongeval bij het parachutespringen . Er is al eerder gezegd dat een groot gedeelte van de cast bij de cliffhanger betrokken is.

  1. Tis indd een beetje langdradig de laatste tijd… Toch vind ik het nog steeds wel leuk om te kijken hoor.. Ik zou niet weten wat er gaat gebeuren 5 juli maar waar ik me nog steeds dood aan irriteer is dat Ludo er nog steeds niet achter is dat Janine al die tijd gelijk had over maxime.. Hopelijk komt daar verandering in voor de cliff?? En verder denk ik dat er indd zoals in elke cliff wel een gewonde gaat vallen :p

 9. Nou ik zelf denk dat er veel verhaalijnen tot de ontkoping komt.

  Ik denk zelf dat de cliffhanger wel heel erg spannend wordt met heel veel verhaalijnen.

  Ik denk dat Ludo Mike iets aandoet. En ik denk dat er ook tussen Mike en Lorena iets ergs gebeurd. Dat Mike dus Lorena heeft vergifd wat we al zagen. Maar dat Mike ermee doorgaat met haar te vergiffen en Lorena wordt daardoor nog zieker en zieker en steeds zieker.

  En totdat Lorena in het ziekenhuis belandt door Mike`s tedoen. En de dokters ontdekken dat Lorena gif heeft gekregen. En Lorena hoort dat en schrikt hiervan en beschuldigd Mike. En dat loopt totaal uit de hand en Mike breekt s`nachts in het ziekenhuis in de kamer van Lorena en trekt de machine uit. En dan zien we dat Mike Lorena met de mes in het gezicht slaat. Overleeft Lorena dit? En tussen Mike en de familie Sanders loopt het uit de hand. Maar Mike ontvoert Nina waarvan Niemand van af weet. En dus is Nina 3 maanden uit de beeld (flexwet) Dus ze is ontvoert.

  En Aysen wordt ontmaksterd. En alles komt aan de licht. Aysen heeft Danny vermoordt. En Aysen vlucht maar eerst probeert ze nog wraak tegen Bing en Monica en dat lukt. En Aysen vlucht. Wat heeft Aysen met Bing en Monica gedaan? En overleven zij dit? En komt Aysen ooit terug? Weten ze haar te traceren?

  Op de vrijgezellenfeest van Nuran en Rik gebeurd er nog wat door Aysen voordat ze vlucht. Aysen confronteerd Nuran dat ze haar heeft verraden. En slaat Rik. En dus Aysen vlucht. Maar dan breekt er ineens brand bij de huis van Rik en Nuran. Daar zijn Tim Rikki Nuran Rik Bram Wiet Noud Bianca en Anton ook binnen. Overleven zij dit?

  En Sjoerd is opgenomen.

  En de cliffhanger sluit af met de vlammenzee in de huize De Jong. En dan zien we nog iets van waarop het lijkt dat Maxime ook binnen is. Maar is dat wel Maxime die in de vlammenzee belandt? Of juist iemand anders?

  1. Jij geeft aan dat Nina 3 maanden eruit moet ivm de flexwet. Zou kunnen, alleen heb ik daar nog niets over gelezen. In ons regionaal dagblad hebben ze 1x per week een item “showbizz” en daar stond afgelopen week in dat de navolgende personen binnen nu en afzienbare tijd GTST voor 3 maanden verlaten ivm de flexwet: Rikki, Bianca, Anton, Sjoerd en Mike.

   Van die laatste (Mike) was al iets bekend, daar wordt de datum begin 2014 genoemd. Maar ook dat hij GTST helemaal verlaat, omdat hij zich meer op de musical wilt gaan toeleggen.

 10. Nou allemaal die zogenaamde cliffs, volgens mij komt er helemaal niks van uit. Er wordt gezegd dat het zoooo spannend wordt maar waarschijnlijk wordt het even saai als vorig jaar het enige leuke aan die aflevering was dat Maxime zei:”reken daar maar niet op” en zelfs dat wraakplan was al helemaal uitgemolken omdat het al drie jaar duurt.

 11. De cliff gaat over parachute springen . Tenminste dat is het hoofdonderwerp. Ik was laatst in Teuge een vliegveld en zag het. Het was wel te ver om te zien wat er gebeurde. Maar ja de makers zijn ook niet dom, dus waarschijnlijk is het in er geheim gefilmd.
  Ik denk ook dat Aysen Bings parachute wil saboteren maar dan doet Rik of Nuran die parachute om.
  Sjoerd’s verhaallijn zal ook wel aan bod komen net als de verhaallijnen :
  Nina&Nola&Mike
  Mike&Lorena
  De zaak van Danny
  Bing&Monica
  Lucas&Menno
  Sjoerd en drugs

  Maar ik hoop zo dat er bewijs komt van dat Maarten door Maxime is ingehuurd. Ludo en Janine moeten echt weer samen komen !

  En ik denk ook dat Aysen vlucht en dat ze een jaar later net als wiet weer komt aankakken en het met iedereen goed probeert te maken.
  En ik hoop dat Nina ontvoert word het klinkt raar, maar dan krijgt Janine&Ludo ook weer een verhaallijn omdat ze dan natuurlijk Nina aan het zoeken zijn.
  Ook vind ik dat Nola recht heeft om Mike te leren kennen.
  Ruud zei in life4you dat dat dit de spannendste ooit word dus laten we het hopen, maar ik verwacht er niet al te veel van.

  DUS SCHRIJVERS,VERRAS ONS !

 12. *Mike geeft (dodelijke) gif aan Lorena waarna ze inelkaar zakt
  * Nuran verteld aan iedereen wat Aysen gedaan heeft met Danny terwijl Aysen het vliegtuig stuurt en laat het vliegtuig neerstorten en Aysen springt net op tijd het vliegtuig uit met een parachute

  Wie overleefd dit drama en blijft Lorena leven???

 13. Zo zo, wat een fantasieën allemaal.
  Maargoed dat brengt mij natuurlijk ook op ideeën. 🙂

  Dat van die parachutesprong vind ik ook nog niet zo een gek idee. Mocht het sabotage zijn, denk ik dat Aysen de schuldige is. Ze zal Bing willen saboteren, maar de rugzakken raken door de war of iets dergelijks. En wie heeft nou de verkeerde?

  Sally is wel op gaan vallen de laatste weken. Ze kreeg hier en daar wat tekst. Nou gebeurd dat wel vaker, maar toch kreeg ik het idee dat de schrijvers willen dat we haar ‘subtiel’ opmerken. Misschien is zij degene die dood gaat?

  En laten we niet uitsluiten, dat Aysen Monica ook nog eens wat aan zou kunnen doen.

  Een vliegtuigongeluk zou ik echter de spannendste cliff vinden, denk ik.

  Het ideetje hierboven over het ontvoeren van Nina, zou ik eigenlijk ook erg leuk vinden. Wij zijn voorlopig van dr af, en Ludo en Janine komen weer samen. Helaas krijg je achteraf wel weer dat prinses Nina wéér de slachtofferrol heeft.

  Verder mogen er van mij ook wat oude personages terug. Ik kan nu wel namen noemen zoals Martine of Nick, maar die komen toch niet terug. Nee Sil Selmhorst, of Amy Kortenear. Maar ik denk dat ze daar nog een jaartje mee wachten.

  1. Nina als slachtofferrol vind ik opzich niet zo erg (de verhaallijn met Rene toen ze was verkracht speelde ze erg goed!), maar bijvoorbeeld dat met dat stalken van Amy & en die moordpoging van Wiet dat vond ik wel erg slecht geacteerd.

 14. @Pino,

  Wie is in vredesnaam Sally??
  Is dat dat vrouwtje dat in Lorena’s werkt soms?
  Vind t nu steeds vreemder gaan worden dat ze ons nog steeds geen info geven over de cliff…dat zou voor t eerst zijn.
  Ben wel erg benieuwd of Tim t gaat redden,en hoe hij hier dan uitkomt…

 15. Ze beloven elk jaar dat er een spannede cliff komt maar dat valt toch vaak vies tegen. Oke de cliff met de bruiloft van Nina en Noud was spannend maar die met de baby van sjors en die van vorig jaar die waren oersaai. En de schrijvers hebben ons de afgelopen drie jaar al niet meer verrast dus waarom zouden ze dat nu wel doen.

 16. Bij seizoen 14 waren alleen niet bij de brand
  – Ludo
  – Janine
  – Jef
  – Valerie
  – Robert
  – Martine
  – Nina (als kind) was net op tijd ontsnapt

 17. Persoonlijk denk ik dat Nina via Lucas achter Noud en Wiet komt, wat hen opbreekt. Janine weet dankzij Lucas hier ook van en besluit Nina te troosten. Janine wordt weer opgenomen door Nina en Lucas. Nina besluit samen met de familie Sanders na de bruiloft van Nuran en Rik weg te gaan.

  Net na het plannen van de trip komt Ludo Maarten tegen het lijf of krijgt hij in ieder geval de waarheid te horen rondom Maxime. Ludo is zwaar gefrustreerd en weet van de parachuteplannen op de bruiloft en besluit enkele parachutes te saboteren, Mike en Maximes.

  Nuran verteld het verhaal van Aysen aan Rik, die het op zijn beurt weer verteld aan Bing, waarna het terecht komt bij Menno. Monica en Bing stonden op het punt om te vertrekken, ook na de bruiloft van Rik en Nuran wanneer Aysen Bing verteld dat ze zwanger is van hem. ( Ze is namelijk bezig met het stelen van het sperma van Bing).

  Het onderzoek naar Aysen heeft niet genoeg informatie nadat Lucas besloten heeft zijn verklaring in te trekken uit angst voor haar. maar na het verhaal van Nuran wat via via terecht is gekomen bij Menno wordt Aysen als nog vervolgd en uit haar functie ontheven. Menno is echter niet blij met Lucas en dumpt hem.

  Tim ontwaakt uit de coma maar moet verder leven in een rolstoel, hij kan zich ook nog maar weinig herinneren van de relatie met Rikki. Sjoerd is diepbedroefd en gaat een afkickkliniek in. de familie bouwhuis gaan samen met Rikki een paar maanden uit meerdijk, aangezien Rik en Nuran op huwelijksreis gaan.

  Mike vergiftigd Lorena, ik weet alleen nog niet hoe hij zo dichtbij kan komen.. en dan het verhaal van Mike en Lorena in het ziekenhuis.

  Ook denk ik dat er een oude schurk terugkomt misschien als piloot van het vliegtuig. Martine Hafkamp?

  Ben benieuwd!

 18. Ik was nog 1 persoon vergeten die niet bij de brand was in seizoen 14:
  Ray

  Ik zou het trouwens leuk vinden als Martine nog een zoon heeft (uit de relatie met Carel Kortenaer). En dat hij naar Meerdijk komt om Sjors te leren kennen.

 19. Van mij mag Nina met haar kapotte parachute naar beneden donderen , recht in de kinderwagen met Nola er in , dan hebben we die idioterie tenminste achter ons en kunnen de schrijvers gaan werken aan èchte verhaal lijnen in plaats van die onzin de hele tijd.

 20. Ik las het ook net Joost..
  Hoop echt dat ze een keer terug komt. Misschien is dit wel een iets om ons op een verkeerd dwaalspoor te zetten? 😉

 21. Bianca/Sjoerd/Anton/Tim/Mike/Rikki/Rik/Nuran/Aysen/Bing/Nina/Ludo/Janine/Noud/MaximeLucas/Sjors/Wiet/Jef/Laura/Lorena

  Nou hebben we de verhaallijnen:
  + Drugsprobleem van Sjoerd (Sjoerd,Bianca,Anton,Rikki en Tim.)
  + Tim in het ziekenhuis (Rikki,Tim, Anton. – Bianca + Sjoerd HALF.)
  + Mike en de Sanders (Mike, Nina, Maxime, Janine, Ludo)
  + Bing en zijn relatie (Bing, Aysen en Monica.)
  + Het onderzoek van Menno (Lucas, Menno, Aysen en Nuran.)
  + Het huwelijk van Nuran en Rik. (Rik, Nuran, Laura, Maxime en Jef.)
  + Lorena en Mike (Mike, Lorena, Laura.)
  + Noud en Wiet. (Noud, Wiet en Nina.)

  Sjors is nu tijdelijk weg vanwege de flexwet. Dus zij zal er niks mee te maken hebben.

 22. Mensen als dit waar is. Inge Ipenburg heeft aangegeven via de story blad dat ze dolgraag terug wilt in GTST. Ik heb het voor zekerheid via de facebook bij Inge Ipenburg gevraagd of dat waar is.

  Want de vorige keer was er ook zoiets. En toen heeft Inge Ipenburg aan mij geantwoordt dat ze niet terug wilt keren op dit moment. Dus als het niet waar is dan hoor ik het vanzelf wel van haar. Dus afwachten. Misschien zegt ze nu wel niks en is het om ons allemaal (Kijkers) Op een verkeerde dwaalspoor te zetten. En is het gewoon zo afgesproken. Dat laatst lijkt me niet want dat zou niet leuk zijn dan zouden ze de fans van haar en GTST fans blij maken met een dooie vogel.

  Dus ik denk als dat waar is dat ze dan in volgend seizoen terugkeert of dit seizoen nog en het is goed geheim bewaard gebleven? We zullen het zien. Voor de mensen die dit niet geloven de link:

  http://www.mediacourant.nl/?p=153058

 23. ik denk dat met de bruiloft en Nuran en Rik een parachute niet opengaat en/of Mike een wraakactie doet op Lorena

 24. Mmmmm, spannend allemaal! Begint wel steeds dichterbij te komen allemaal….na de aflevering van vanavond, lijkt het erop dat aysen haar baan toch gaat verliezen…tenminste als Lucas inderdaad zijn aanklacht niet intrekt….het zou me niet verbazen als aysen in de Cliff wraak op Lucas wil nemen door Menno iets aan te doen. Ze weet dat ze hem daar het meest mee raakt…..maar kan me niet voorstellen dat de schrijvers Menno dood laten gaan, na de dood van Edwin zou dat too much zijn….ga er eigenlijk ook vanuit dat Menno een vaste rol wordt…hoop ik….

  En ze zal ook wel wraak willen nemen op bing…via te saboteren van z’n parachute? Kan me trouwens ook voorstellen dat bing wraak wil nemen op haar, als hij erachter komt wat ze met Monica heeft geprobeerd en dat ze zijn zaad heeft willen laten verdwijnen ( misschien gaat dat haar nog wel lukken)… De cliff zit dus vast vol met WRAAK zitten….

  Ben echt benieuwd wat t gaat worden!!! Nog 4 1/2 week……

 25. Zowiesoo iets met die verslaving van sjoerd. Hij ging janken bij afl. van dinsdag 4 juni. Dus die moet wel bijdraaien!!! Anderz is t weird… X byee my CC x

 26. Dave Roelvink krijgt toch een rol in GTST? Het zou me dan niet verbazen als hij de (tweeling)broer van Menno speelt. Hij lijkt veel op Dave Mantel.

  Over Martine geloof ik het niet eerst moet ze het zelf vertellen bij RTL Boulevard of Shownieuws.

  1. Volgens mij is dat ook maar een gerucht hoor, dat dave roelvink een rol krijgt…..kan t me niet voorstellen…hij is toch ook helemaal geen acteur of wel???????

 27. Lorena krijgt van Mike elke keer iets toe gediend, tijdens het parachute springen verliest ze haar bewustzijn, neemt misschien nog iemand (of meerdere personen) mee en valt hard op de grond.

 28. Misschien wordt aysen wel vermoord in de Cliff….en is de vraag wie het gedaan heeft….genoeg gegadigden, denk ik zo….wie haat haar nou niet? Hoofdverdachte zou dan voor mij bing zijn…..

  1. Kan me ook niet voorstellen dat een van de anderen het zou doen…..misschien maakt bing dan anderen wel verdacht….zoals Lucas, Lorena etc…..

 29. @Fan,

  Jaahh,een “whodidit” verhaal!
  Zoiets is al een tijdje geleden,dus mag zeker wat mij betreft weer eens plaatsvinden…zie je bij de cliff een hand in een zwarte handschoen die Aysen uiteindeljk ombrengt.
  Keel dichtknijpen,doodschieten,maakt niet uit hoe,iig,kan iedereen zich dan de hele zomer afvragen wie dit op zijn/haar geweten heeft.
  Uiteraard duurt het in het nieuwe seizoen ook wel ff voor de kijker te weten komt,wie dit is geweest..(ja,hoe langer ik erover nadenk,des te enthousiaster word ik over deze mogelijke cliff).

  1. Precies, dat met die zwarte handschoen zie ik ook wel voor me! Een handschoen die de parachute saboteert bv…..doordat Maxime als verrassing aysen toch heeft overgehaald mee te gaan op het vrijgezellenfeest, omdat ze denkt dat nuran er toch wel erg mee zit dat ze ruzie heeft met haar zus….. En Menno zou dan het onderzoek moeten doen, word ik dan wel weer blij van, want dat betekent een vaste rol voor hem……en weer spanning tussen hem en Lucas, aangezien hij dan ook verdachte is….Lucas zou het trouwens nooit gedaan kunnen hebben, is hij veels te bang voor, maar het kan dan bv, zo zijn dat bing probeert om de schuld in zijn schoenen te schuiven….ohohohohhhhhh, zou spannend kunnen worden inderdaad :))))

   We’ll see! Want misschien wordt het wel totaal anders 😉

 30. Cliffhangers van gtst vallen elke keer tegen ik hoop alleen dat mike iets heel erg overkomt en in een rolstoel terecht komt en er niet meer uit komt
  Ik ben afgehaakt omdat het alleen wraak is aysan op bing,sjoerd op tim en rikki
  Mike op nina en lorena ludo op mike en misschien nog later maxime
  Ik ben verslaafd aan flikken maastricht veel beter dan gtst en betere cliff 100%

  1. Sjoerd wraak op Tim en Rikki? Jij weet duidelijk niet wat wraak is.
   En je kan Flikken Maastricht echt niet vergelijken met gtst (al is Flikken ook super leuk!)”

 31. de cliffhanger valt me elk jaar weer tegen, die van vorig jaar kan ik me niet eens meer herinneren, en die bruiloft van nina en noud was opzich wel leuk , maar dat kwam vooral door de doorgedraaide wiet, anders was het ook niks aan geweest.

  Maar ik denk dat het dit jaar wel iets leuker wordt, ook al is het op dit moment niet echt spannend, zijn de verhaallijnen wel redelijk leuk, maar waarom moeten die verhaallijnen altijd een half jaar lang over hetzelfde gaan.

  Het parachute springen lijkt me wel spannend, want wie gaan er springen en wie saboteert de parachute?
  ik ben benieuwd, maar ook grote kans dat het weer tegenvalt.

 32. Ik wil eigenlijk wel ff kwijt,dat ik de reacties wel erg negatief vind…
  Wacht toch eerst eens af,alvorens meteen al een oordeel te hebben,voor je überhaupt de cliff gezien hebt!
  Sorry hoor,maar naar mijn mening kun je pas zeggen wat je er van gevonden hebt,als t uitgezonden is en niet eerder….

 33. Als er nu weer een cliffhanger komt wat zich afspeelt op een bruiloft of iets in die richting zou ik dat heel jammer vinden! Dit zou al de zoveelste keer zijn dat er iets gebeurd op een feest. De cliffhangers van vroeger waren veel spannender..

 34. ik weet niet wat er gaat gebeuren maar ik denk dat Nick terug komt met wraak op maxime en de Sanders via die parachute sprong

  Tim word verlamd en Sjoerd kickt af

 35. Ik denk dat Nina nu Wiet wil vermoorden. Zij saboteert de parachute van Wiet. Of Wiet draait opnieuw door en zij saboteert de parachute van Nina.

  Eventueel zouden de parachutes op het laatste moment nog omgewisseld worden. Ik verwacht trouwens niet dat er iemand dood gaat.

  Of het meest saaie scenario voor de Cliff. De uitspraak over de voogdij van Nols. Of de waarheid over Danny’s dood komt uit.

 36. Mijn cliffhanger scène: Anton en familie moeten met spoed naar het ziekenhuis komen! Tim ligt op sterven… Tegelijkertijd staat Sjoerd op het punt om zelfmoord te plegen! ( misschien is Tims coma wel de flex te maken, goed berekend met zomerseizoen mee) en is Sjoerd de twee shock die gtst ons bezorgt door onaangekondigd de serie uit te gaan..

 37. Rikki blijkt weer zwanger te zijn… Menno gaat mee parachute springen want hij en Lukacs zijn out of The closet , Aysen heeft zijn parachute gesaboteerd… Laura betrapt Mike op het vergiftigen van Lorena… Noud komt tijdens de rechtszaak voor Mike op en verteld de waarheid… Aysen komt toch naar de bruiloft en op het moment dat Rik en Nuran bijna in het echt verbonden worden komt de politie binnen om Aysen te arresteren…

 38. Leuke reacties allemaal klinkt spannend! Ik hoop dat er iets ergs met lorena gebeurt. Mike geeft haar streeds meer gif en tijdens het parachutespringen raakt ze bewusteloos en gaat haar parachute niet open daar door valt ze naar beneden. Als Jack het hoort komt hij ook weer terug in de serie!

 39. Leuke reacties allemaal klinkt spannend! Ik hoop dat er iets ergs met lorena gebeurt. Mike geeft haar streeds meer gif en tijdens het parachutespringen raakt ze bewusteloos en gaat haar parachute niet open daar door valt ze naar beneden ergens tussen de bomen. Niemand kan haar vinden en ze kunnen haar ook niet horen want ze is nogsteeds bewusteloos. ze ligt heel lang gewond. uiteindelijk vinden ze haar en wird ze naar het zieken huis gebracht. Als Jack het hoort komt hij ook weer terug in de serie!

 40. geloof dat de bruiloft pas in september is, maar het vrijgezellen feest zullen ze denk ik in juli doen dan..
  en dat ik nu lees, dat menno terugkomt, vrijdag zie je ook er staat lucas een warme verassing op de stoep… ben heel benieuwd, maar goed de week erop gaat menno moeite doen voor lucas. werd tijd dat een man veel moeite doet voor lucas, elke keer moet lucas da doen. leuk hoor
  verder wel erg spannend, maar rommelig het toewerken naar de cliff. maar we wachten af.

 41. Wat een leuke reacties allemaal!
  ik denk dat er iets gebeurd met dat parachutespringen vanuit het vliegtuig
  dat mike bijvoorbeeld nina eruit duwt of lorena en/of aysen iets doet bij monica of bij bing
  ik weet het niet! ik laat me gewoon verrassen en hoop dat het een spetterende cliff word!

  het zal mij benieuwen….

 42. Ik denk dat er inderdaad iets met het parachute springen gaat gebeuren, ik denk dat Aysen saboteert met de parachute van Bing, maar dat Bing en Nuran dan ofzo van parachute wisselen, en dan ligt Nuran daar waarschijnlijk bewusteloos op de grond, zo eindigd het denk ik.

  Ik denk denk ook dat Lorena in elkaar zakt, omdat Mike misschien een te grote dosis ratten gif in een keer heeft gegeven, of van al die weken en kan ze het niet meer aan.

  Dit kan ook nog, Aysen wilt wraak op Lucas nemen, en dan dreigt met een pistool op Lucas, en dan wil ze schieten, en springt Menno ervoor ofzo?

  Nick kan natuurlijk ook nog terug keren, maar dat lijkt mij onwaarschijnlijk want de verhaallijnen gaan daar niet echt meer over..

  Misschien komen ze er wel achter wat Maxime heeft gedaan.

  Ik denk eigenlijk niet dat er veel met Sjoerd gaat gebeuren, misschien gaan ze hem uitzwaaien omdat hij naar een afkik kliniek gaat ? (flexwet)

  Ludo komt ook vaak ook in cliffhangers voor,.. Misschien een grote wraak actie voor Mike in petto?

  Er kan zoveel gebeuren echt moeilijk, ik zou het wel saai vinden als het alleen maar over Nola zou gaan…

 43. ik denk dat de parachute van Nina niet open gaat! en dat heeft wiet gedaan, omdat ze natuurlijk jaloers is dat ze nog steeds met nou d is 🙂

 44. Ja ik denk ook dat de clifhanger over de parachuut enzo gaat. De cliffhanger gaat zeker rond om, Bing, Aysen, Nuran, Rik, Nina, Mike & de familie Bouwehuis (denk ik).

 45. Ik denk dat Bing juist Aysen iets aan wilt doen omdat zij z’n kind wil afpakken of dat Aysen er voor zorgt dat Monica een miskraam krijgt als ze er achter komt dat Monica Bing’s kind draagt.
  Sjoerd gaat naar een afkick-kliniek of wil een einde aan zijn leven maken.
  Mike blijft Lorena vergiftigen maar ze komen er achter en hij ontvoerd Nola en gaat er van door maar Sjors komt terug en houd hem tegen.
  Noud verlaat Nina voor Wiet.
  Maarten duikt op en verteld wat Maxime gedaan heeft.
  Nick komt terug om Maxime als nog iets aan te doen?

  We zullen het zien.

 46. mijn cliffhanger is het eerste met aysen en Bing.
  de vete tussen elkaar slaat bij aysen door zij saboteert het vliegtuig.
  voor de vrijgezelle sprong.
  zo dat Bing geen vrienden meer overhoud.
  dus het vliegtuig stortneer..
  en wie overleefd het????

  en Lorena en Mike.
  Mike gaat door met het vergiftige van Lorena.
  hij probeert haar stukken te laten tekenen voor de rozeboom.
  gaat het hem lukken of niet en overleefd Lorena de vergiftiging???

 47. er gaat in ieder geval wat gebeuren op de trouwerij van rick en nuran.
  misschien inderdaad , dat er gewonden vallen, als ze gaan parachut springen.
  nuran is niet echt met haar gedachten bij, in verband met de ruzie met haar zus.
  hoop niet dat ze ongeluk krijgt.
  mike haat lorena zo erg, dat hij haar wat ergs aan doet, misschien iets met ontvoering of zo.
  of misschien met laura, want die zit mike natuurlijk in de weg, zodat hij ze plannen niet kan uitvoeren.
  denk dan dat noud er achter komt, wat mike doet, en noud en mike krijgen ruzie.
  misschien tot dodelijk gevolg, van een van beiden.
  hoop voor lucas dat menno terugkomt in zijn leven, hij is echt gek op hem, zal goed voor hem zijn een oudere vriend. denk ook dat de waarheid boven water komt over aysen, ook in verband met de dood van danny, zij verliest haar baan, en vertrekt uit meerdijk.
  nuran vind dat toch heel erg, maar wordt gelukkig met rick.

 48. Aysen is echt geobsedeerd door Bing, dat je gedumpt wordt is niet leuk natuurlijk maar om zo erg te ver te gaan om iemand zijn toekomst kapot te maken gaat echt veel te ver. Aysen is echt ziek in haar hoofd.

 49. Ik hoop dat Laura zonder parachute het vliegtuig uitgaat, die lelijke ouwe heks moet er nu maar eens uit. Ze is in de 70 toch?

 50. Aysen heeft groot gelijk. Het was niet niks wat ze voor Bing gedaan heeft. Nu is hij springlevend en iedereen mag het bekijken. Daarom moet je je goed bedenken voordat je iemand kwetst.

 51. Nou dat het spannend wordt is het zeker

  ik denk dat er dit gaat gebeuren

  Nuran moet tijdens het parachutespringen aan danny denken
  rik ook aysen smeekt nuran om vergeefenis maaar nuran zegt nee
  Wat nuran niet weet dat aysen haar parachute heeft gesaboteerd
  Maxime zag dit en heeft de parachute verwisseld
  maar wie heeft de kapotte parachute?

  ik denk dat aysen wordt vermoord dit is de hoofdgedachte

  Bing

  En wie heeft de moord op zijn geweten
  nuran heeft veel spijt en ik denk dat maxime doodgaat
  door ludo die de erachter komt wat ze allemaal heeft gedaan

  en ludo vraagt julia loderus ten huwelijk of janine

  nina en noud scheiden en noud en wiet gaan trouwen ze krijgen een kind
  mike en lorena trouwen

  lorena ja wil zeggen stormt sjors binnen en zegt je mag niet met haar trouwen net zoals bij nick en dan is zomerstop…..

 52. Hoi, ik denk dat dit gaat gebeuren, Lorens wordt ontvoerd door Nick naar het buitenland om vermoord te worden het hoogtepunt van de trouwdag van rik en nuran staat gepland. Nina is bezig met het saboteren van wiet haar parachute terwijl iedereen gaat springen springt wiet ook maar wiet haar parachute lukt niet, dus stort ze neer, de ontvoerder van Lorens probeert haar te vermoorden maar het mislukt Lorena rent naar buiten en er komt een auto aan maar die ziet ze niet en ze wordt aan gereden, terwijl de familie de jong, Sanders, en baydar op een teken van wiet wachten of ze nog in leven is.

  Nu is nog de vraag wat is het gevolg van Lorena en wat gebeurt er met wiet?

 53. K denk dat dit gaat gebeuren:
  iedereen gaat springen, maar ze gaan met 2 vliegtuigen. Nick,die verwond is geraakt door de brand en daardoor niet herkenbaar is, is de piloot van één van de twee vliegtuigen. In dat vliegtuig zit maxime, Ludo, Nina, noud, wiet en nog een paar andere. Net voordat ze gaan springen openen ze de deur en gaat maxime klaar staan. Nick komt uit de cockpit en duwt maxime uit het vliegtuig en maakt tegelijkertijd de parachut van haar los. Maxime valt naar de aarde.
  In t andere vliegtuig zit Nuran. Zij is met haar gedachten bij de ruzie met Aysen en let niet goed op wat ze pakt als ze gaat springen. Ze pakt een gewone rugtas en springt….. Rik die dit merkt springt haar achterna, maar kan hij haar nog redden en is zijn parachut goed genoeg voor 2 personen?

 54. iedereen weet dat elk jaar de cliffhanger met meerdere verhaallijnen eindigt.

  ik denk dat er sowieso iets gaat gebeuren tijden de sprong uit het vliegtuig. genoeg mensen die elkaar niet mogen en die dus of kunnen saboteren of op een andere manier de ander van kant kunnen maken,

  ook denk ik dat aysen’s onderzoek of heel veel deuren doet openen en dat ze ontdekken hoe of wat, maar dat kan natuurlijk ook totaal geen deur openen en dat nuran der mond niet meer houden kan.

  er kunnen dit jaar veel dingen gebeuren

 55. Ik denk dat Nina de parachute van Wiet saboteert.
  Bing en Aysen gaan elkaar zitten wurgen.
  ………. Hopelijk komt er nog een foto …

 56. ik denk dat nina er achterkomet dan noud iets met wiet heeft.
  Ook denk ik dat er iets goed mis gaat bij de bruiloft.
  Misschien gaat er iets mis met de sprong uit het vliegtuig of Nuran besluit dat ze niet met rik kan trouwen omdat ze zich schuldig voelt dat ze het weet van danny.

 57. Ik denk dat Nina erachter komt dat Noud en Wiet met elkaar naar bed zijn geweest, en gaat knoeien met de parachute van Wiet

 58. Noud durft niet weg te gaan bij Nina, Wiet draait weer door en neemt wraak op Nina door iets met haar parachute te doen waardoor Nina ernstig gewond raakt.

 59. Ik denk dat het vooral om de verhaallijn van mike gaat… Dat hij te ver gaat met lorena, dat het dus niet goed afloopt voor lorena en het verhaal met nina en noud ook vooral, dat er een rechtzaak komt over mike en dat ze hem wat aan doen.. Of mike komt in de gevangenis terecht.. Zal het leukste zijn haha! Voor eeuwig opgesloten… Verhaallijn van aysen: nuran vertelt rik dat ze denkt dat aysen danny vermoord heeft en het geen ongeluk was en dat ze daarom zo bot tegen rik doet.. en dat dan van bing en monica… Hoe loopt dat af??? bing gaat door het lint en krijgt ruzie met monica en doet aysen wat aan…… En dan nog van wiet en noud, komt nina het te weten en wat gebeurt er dan?? En dan als laatst het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, een parachute gaat bijv. niet open en iemand verongelukt ( wiet ?) O ja, en van rikki, sjoerd en tim, komt het goed met de familie bouwhuisjes, gaat rikki met sjoerd? en Anton met Julia?? Allemaal vragen wat er gaat gebeuren… Ik hoop dat er ook eens iets leuks gebeurd in gtst…. we zien het de week van 5 juli

 60. Gtst cliffhangers vallen de laaste jaren erg erg tegen
  Ze zeggen het wordt spannend maar ze hebben altijd ongelijk
  Elke cliff tot nu toe heeft een bruiloft en deze verassende cliff heeft ook een bruiloft ze moeten stoppen met die bruiloft cliffhangers of een vrijgezzelen feest ik hoop dat mike uit de vliegtuig valt en dood gaat

 61. Ik denk dat Mike Lorena gaat verkrachten om zo haar ook zwanger te maken. Op dat moment komt Laura binnen en dan begint hij haar ook te verkrachten. Daarna dwingt hij Laura om Jef te verkrachten op de bruiloft van Nuran en Rick. Jef laat dat niet toe en slaat Laura neer. Laura is dood. Lorena komt in een coma en wordt wakker met een baby. Aysen verklapt aan Rick dat Nuran zijn broer dood gemaakt heeft. Rick gooit Nuran uit het vliegtuig. Nuran dood. Naud en Wiet vibden het grappig en beginnen te lachen. Nina is jaloers en begint te schreeuwen. Piloot schrikt en valt flauw. Vliegtuig stort neer. Naud, Nina en Wiet zijn dood. Ludo kan niet leven zonder zijn princes en maakt zichzelf dood. Lucas heeft niets door want hij heeft een gayparty met de werknemers van het politiebureau. Stefano komt terug uit New York en schiet Lucas neer ivm homohaat. Zal hij het overleven? Dat is de vraag.

  1. Sorry hoor, normaal gebruik ik deze bewoordingen /termen niet. Maar nu zeg ik het toch,

   Beste Neelie K. : je spoort niet.

 62. mensen denk nou is na rik gaat trouwen en opeens zegt lieke van lexmond dat ze er wel oren naar heeft weer is terug te keren dus rik nodigt charlie uit voor de bruiloft nick komt mee en nick neemt alsnog wraak op maxim

 63. Er gaat iets mis met parachute springen, de affaire tussen Noud en Wiet komt boven water, er gebeurt iets tussen Lorena en Mike etc. erg voor de hand liggend, dit jaar.

 64. Ook al zijn inderdaad sommige verhaallijnen langdradig, ik blijf het kijken. Sommige verhaallijnen vind je niet leuk en andere wel. En als je het niet leuk vind, kijk je toch gewoon niet! Wel vind ik dat veel verhaallijnen op dat van de Australische soap Neighbours gaan lijken.

  Ik ben benieuwd naar de cliffhanger van dit jaar en vind het jammer dat gtst een zomerstop heeft.

 65. oke het is dus al bekendgemaakt op internet wat de cliffhanger word
  een fatale parachutesprong voor Nina en Mike ik vind het wel jammer dat het al op internet staat

 66. ik hoop dat noud samen met wiet veder gaat want zijn huwelijk met nina is niks… vind ik personelijk…
  voor de rest hoop ik dat het wat spanneder word dan nu….

 67. voor mij zijn er 3 opties of er gaat inderdaad een parachute niet open, of Bing vermoord Aysen, of er gaat een parachute niet open en Bing vermoord Aysen.

 68. Rikki haar parachutegaat niet Open. Mike mag nola verzorgen. Monica vertelt bing dat ze nog zwanger is en bing gaat aysen iets aandoen

 69. Ik denk dat Tanya of Nick op het laatste moment in het vliegtuig springt. Tanya gaat Laura iets aan doen en Nick.. Tanya zei toen ze meegenomen werd door de politie dat ze nog niet van haar af waren.

 70. waa rschijnlijk huurt ludo iemand in en die saboteert de parachute van mike. maar de parachute is te groot voor mik e. mike ruilt met iemand en die gene gaat dood

 71. Ik denk dat Nick en Charlie terug komen voor de bruiloft van Rick en Nuran.
  En dat Nick wraak neem op Maxime, en hij de Parachute heeft gesaboteerd.

  Je ziet namelijk in het stukje waar ze de Parachute gaan pakken dat de eerste persoon die de parachute pakt geen handschoenen draagt en even later zie je als iedereen klaar staat om een groeps foto te maken er twee personen geen handschoenen dragen.
  Namelijk Rikki en Maxime.
  Als je goed op let op de duim van de persoon die het eerste de parachute pakt zie je dat dat dezelfde duim is als die van maxime als zij de foto gaat maken.

  En Ludo kijgt de schuld omdat Lucas hem heeft betrapt om een geheim telefoontje…..

 72. Aysen heeft de parachute van bing onklaar gemaakt maar die doet niet mee en in plaats van bing is mike gegaan dus die is te pletter gevallen..

 73. Er klopt geen barst van de uitzending. (kijk maar terug)
  De gene waarbij de parachute niet opengaat heeft een gladde huid (dus niet 1 van de mannen) en 2sec later heeft die gene opeens een soort van bivak muts op. kijk maar terug. springers waren profs en niet de acteurs.
  Dus zal wel nuran of maxime zijn (paar hebben lopen saboteren achter elkaar aan waardoor er van alles is opgeschoven)

 74. Of Nick is back om Maxime terug te pakken.. Hij zou terugkomen naar Meerdijk en trouwens, Maxime heeft de laatste tijd geen hoofdrol meer in GTST maar een bijrolletje. Klinkt wel logisch toch?

 75. haha niet echt.. K.

  Ik denk dat Nina het is, want het lijkt er op dat Ludo het heeft gedaan om Mike uit te schakelen.
  Maar GTST zal gtst niet zijn als dat dan ook nog zo is, dus dan zal Ludo er wel uit zijn zo dat er weer trammeland is in de familie Sanders ! Denkje niet?:P

 76. er zijn nog 3 over: mike, aysen en nina.

  als het mike is: heeft lorena het gedaan, om wraak te nemen vanwege de rozenboom en de vergiftiging.

  als het aysen is, heeft bing het gedaan om wraak te nemen, vanwege monica.

  als het nina is, is het wiet geweest, zodat zij verder kan met noud.

  ben erg benieuwd wat hier uit gaat komen!!!

Geef een reactie