• 27 juni 2013
 • Steven Koelma
 • 9

In een interview met RTL Boulevard speculeerde schrijfster Heleen van Royen over cokegebruik van Ferry Doedens. Ferry zou volgens Van Royen coke hebben gebruikt tijdens de opnames van het programma Ranking the Stars. Dit tot woede van Ferry zelf, die het gebruik ontkent.

“Hij was wel heel erg hyper. Ik dacht dat er ook wel iets door de neus was gegaan bij Ferry”, zei Van Royen in RTL Boulevard.

“Het klopt uiteraard helemaal niet”, zei de acteur volgens Showiznewz.nl. “Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen zulke dingen roepen.”

Ferry uitte zijn ongenoegen ook op Twitter. “Toch jammer Heleen van Royen, dat ik door wie ik ben dit krijg te horen van je!! Als je me zou kennen, dn zou je dit soort dingen nooit roepen!”, twitterde hij. Van Royen bood haar excuses aan via Twitter. “Sorry Ferry Doedens ik neem alles terug. Me & my big mouth, hopeloos.”

9 comments on “Ferry niet blij met uitspraken Van Royen over vermeend cokegebruik

 1. Natuurlijk ontkent Ferry, duh! Hij probeert zijn gezicht te redden, maar het zou me niets verbazen als Heleen van Royen daadwerkelijk gelijk heeft. Ik ben hem weleens tegengekomen tijdens het stappen en daar was die niet vies van een xtc pilletje. Heel was anders dan coke natuurlijk, maar hij komt wel over als iemand die van expirimenteren houd, waar overigens helemaal niks mis mee is! Dus misschien heeft hij het weleens gebruikt, doen er zoveel! Maar het is natuurlijk niet goed voor je imago als zoiets aan het licht komt.

 2. Ook ik ben Ferry wel eens tegen gekomen tijdens het uitgaan en op dat moment had hij meer op als alleen een wijntje. Sindsdien kijk ik heel anders naar hem.

 3. Ook al zou het zo zijn dat Ferry weleens gebruikt, is het nog niet aan Heleen van Royen om dit wereldkundig te maken. Dat deze mevrouw maar eens naar zichzelf kijkt. Valt ook genoeg over te zeggen en niet altijd even positief.
  Ik zou zeggen, verbeter de wereld en begin bij u zelf, Mw. van Royen.

 4. Laten we nou maar gewoon van raking the stars gaan genieten! Paul de leeuw zei dat het ontzettend hilarisch is geworden.

  En Heleen had gewoon haar mond moeten houden, Haar uitspraken zijn nergens op gebaseerd en zorgen alleen maar voor geruchten. Onnodig en onterecht. Ferry is gewoon heel energiek en enthousiast, daar heeft hij niks voor nodig. En natuurlijk is hij wel eens heerlijk dronken, hij lijkt wel een mens :P….zo, dit is het eerste en laatste wat ik erover zeg.

  Kom maar doorrrrrrrr met die leuke uitzendingen, met een heerlijk enthousiaste en grappige Ferry! 🙂

  1. Mee eens. Ook al zou hij iets gebruiken… het is niet aan Heleen of anderen om dat naar buiten te brengen. Zeker niet als het alleen gebaseerd is op “hij was best hyper”. Feit is dat niemand het zeker weet dus waarom erover speculeren? Ferry is inderdaad altijd erg energiek. En wellicht wordt dat nog een stukje energieker als hij een drankje op heeft. Dat betekent niet meteen dat hij aan de coke zit. 😉

   Ik heb ook zin in de nieuwe reeks Ranking the Stars. Blijft een geweldig programma. Gelukkig is Paul de Leeuw een paar jaar geleden teruggekomen. Met Sander en Sophie was het echt een stuk minder leuk.

 5. @Fan, hij is wel eens meer dan alleen dronken hoor. En niet dat het erg is, hij is idd ook maar een mens. Vrienden van me gebruiken ook wel eens wat. Hij probeert alleen een te mooi imago hoog te houden.

Geef een reactie