Gister hoorden we al van Rohan Gottschak  dan de kijkers een aparte twist kunnen verwachten, net als met de Wie is Tim-app van vorig jaar. Vandaag word dit bevestigd. Na de succesvolle app, Wie is Tim, vorige zomer. Komt GTST dit jaar weer met een app  ”Spring Levend”

Met de app start de ontdekkingstocht naar antwoorden op de vele vragen die voor ons onbeantwoord blijven na het kijken van de zomercliff. Voor welke inwoner(s) van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong? Met de app blijft GTST heel de zomer leven en hoef je je favoriete soap niet te missen. We gaan 7 weken op onderzoek uit waarbij we op maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie ontvangen om het verhaal verder te ontrafelen!

Tijdens het spelen van de app krijgen we exclusief beeldmateriaal en informatie, die ons verder helpen naar de oplossing op de dramatische gebeurtenis. Sommige informatie moet je eerst ontgrendelen dat kan je doen door het spelen van spelletje of het invoeren van codes. De codes zullen door heel Nederland worden verspreid: online, op televisie, op de radio, in kranten, bushokjes en op diverse locaties in heel Nederland. Als je de informatie vrij speelt kan je elke week en badge verdienen. Wanneer je alle badges het verzameld, maak je kan op mooie GTST prijzen:  Je eigen naam als personage (betekend dit een nieuw personage?), een acteerworkshop van Joep Sertons, figureren in de 5000ste aflevering of een GTST make-over. Ook word er elke week een prijs weggegeven aan de speler met de meeste punten.

De app ‘Spring Levend” is vanaf 4 juli gratis te downloaden voor Android  en Apple. Wij wensen jullie nu al heel veel succes!

Spring Levend, nieuw transmediaal concept GTST

 

144 comments on “Een zomer zonder GTST? Nee, dit jaar niet!

 1. Iemand dood bij de parachutesprong? Dat moet Nina, Nuran, of Maxime zijn want de rest staat al zeker op de castfoto….

   1. @iVon, als je het filmpje van de castfoto (rtl boulevard) bekijkt dan zie je verschillende acteurs langskomen en daarvan weet je dus ook zeker dat ze op de castfoto staan.

 2. Laten we hopen op Nuran, Nina&Maxime moeten blijven leven. Maar kijk hoeveel ze meegemaakt hebben in hun gtst-leven een normaal mensen was al tig ik keer dood gegaan ! En als Nina zwaargewond is brengt dat Ludo&Janine misschien wel dichter bij elkaar !!! 😀

  1. Neen Noran niet, een te goedaardige 🙂 vrouw/meisje EN geen doden maar zwaargewonden. Mike of Aysen zou “prima” zijn. Die mogen wat mij betreft weleens wat tegenslag hebben. Hebben anderen al zoveel aangedaan, nu zijn zij aan de beurt 🙂

 3. Het is inderdaad duidelijk dat iemand de sprong niet overleeft.

  Ik hoop eigenlijk Aysen, omdat ze zoveel vijanden heeft dat het lastig lijkt elke keer wat nieuws voor haar te bedenken. Al zou het jammer zijn als we de reactie van iedereen op Aysen als het nieuws over Danny bekend wordt gemaakt niet kunnen zien.

  Van de drie hierboven genoemd hoop ik dan Maxime, omdat ik haar gewoon nooit een leuk personage heb gevonden. Maar eigenlijk zie ik zowel Marjolein als Marly en Toprak de serie niet verlaten. Marly en Toprak hebben verhaallijnen die nog niet af zijn, Nina is natuurlijk al jaren een belangrijk personage en Nuran heeft nu ook een erg interessante verhaallijn. Om haar en Rik draait het parachutespringen, dus het zou wel heel erg tragisch zijn als Nuran het dan niet zou overleven. Bovendien zou dat echt een klap teveel zijn voor Rik.

  Ik hoop Aysen! En anders hoopte ik Mike, maar we weten dat Louis er even uitgaat en dan terugkomt, helaas.

 4. Ik zat zo te denken, het zou best eens kunnen dat Nuran dood gaat, dat zij het slachtoffer wordt en het kapotte parachute heeft en zat ik ook nog zo te denken als Nuran nog niks gezegt heeft tegen Rik over Danny, gaat Aysen alsnog vrij uit, komt Aysen er alsnog goed mee weg. Want Nuran was de enige die weet over de dood van Danny.

 5. Ik denk aysen die de sprong niet overleeft want iedereen heeft al een hekel aan haar en ze is al te ver gegaan met die zaadcellen van bing ik denk dat ze haar tijdens de sprong proberen te redden om haar te vangen in de lucht en dat dat niet lukt en dat ze die harde klap krijg en toch overleeft want alles kan bij gtst en dat ze dan erg verandert en spijt heeft van hoe ze is geworden en dat ze die zaadcellen van bing niet vernietigd heeft maar zelf in de vrieskamer gelegd heeft en dat ze dat tegen hem zegt mensen gaan anders over aysen denken let maar op met haar gebeurt er wat .
  Nina en noud gaan uit elkaar Nina draait door vanwegen Mike en wiet zegt dan wie is er nou gestoord ik denk zoiets

 6. Ik denk dat Aysen het ook is, want iedereen heeft inderdaad @Corrie een hekel aan haar als er naar buitenkomt dat Aysen Danny van de trap heeft geduwt (donderdag 4 of vrijdag 5 juli) dan is Aysen haar rol uitgespeeld.

  Trouwens de rol van Bing is ook uitgespeeld hij krijgt waarschijnlijk geen kind en daar gaat de rol om van Bing net voordat Dorothea dood ging.

  Ik denk dat Mike er wel inblijft ze kunnen nog veel met hem doen. Hij mag Nola nu ook zien en in huis krijgen als ik in de promo zie.

 7. dat zegt helemaal niks:
  Fajah/Yasmin ging dood na de cliff in seizoen 15, maar was nog wel in de vernieuwde leader opgenomen van seizoen 16.
  Ook Mark van Eeuwen stond dit seizoen op de castfoto, terwijl hij er nog maar 2 maanden in zat.

  Ik denk dat Aysen de val inderdaad niet overleeft, ze snijd wel een parachute kapot ofzo, maar valt in haar eigen kuil ‘letterlijk’

 8. Maar misschien gaat er helemaal niemand dood, ze zeggen het wel maar ze willen je nieuwsgierig maken. En jack/mark had aangegeven dat die wou stoppen met gtst. Ook al die haat op aysen slaat nergens op, ze is n bitch in de serie en dat is nodig anders is gtst ook best saai. Wel denk ik dat ze in t ziekenhuis komt zij of nuran. Maar dood? Denk dat ze jullie willen laten denke enal. Ik denk tenminste dat niemand dood gaat

 9. @Iedereen
  Die items van RTL Boulevard verklaar je niks mee misschien moesten ze gewoon aanwezig zijn.

  @Yoshi
  dat was inderdaad vreemd dat Yasmin toen nog in de leader zat en Mark van Eeuwen, Carolien Spoor, Jeffrey nog iets en Rixt Leddy stonden op die castfoto toen terwijl de laatste 3 pas een maand later erin kwamen.

  Ik denk dat Bing het niet overleefd ze rol is totaal op voor Aysen trouwens ook na dat het bekend wordt over Danny.

 10. Ik denk dat Nina de parachute van wiet gaat saboteren en dan past ie niet
  Dus iemand anders krijgt m en we weten dan niet wie er op de grond ligt

 11. Ik denk (als er al iemand dood gaat) dat het bing is.
  En ik denk dat de persoon die op het laatst het vliegtuig inspringt monica is,die bing dus iets wilt aan doen.

 12. Bing en Rik gaan uiteindelijk niet springen dus die 2 vallen sowieso af.

  Ik zelf denk dat Aysen of Nuran dood gaat 1 van de 2

 13. Ik denk dat Nuran dood gaat! Zij heeft werkelijk helemaal niets misdaan, en waarschijnlijk gaat een onschuldige vrouw daardoor dood, en blijven dit keer de slechteriken leven!

 14. De cast van seizoen 24:
  – Laura
  – Lorena
  – Jef
  – Rik
  – Rikki (gaat er tijdelijk uit vanwege flexwet)
  – Tim
  – Sjoerd (gaat er tijdelijk uit vanwege flexwet)
  – Anton
  – Bianca
  – Mike
  – Nuran
  – Eliff
  – Nina
  – Maxime
  – Ludo
  – Janine
  – Lucas
  – Menno

  Later in het seizoen gaat er nog iemand eruit die wordt vervanger door een broer van Menno.

 15. Trouwens Sjoerd is morgen voorlopig voor het laatst in gtst volgens mij hij zei ik ga naar een afkickkliniek, ze flexwet begint dus.

  1. Hij staat volgende week nog in de spoilers, sowieso maandag en dinsdag nog. Hij gaat denk ik snel in het begin van het nieuwe seizoen weg.

  2. Juist, Sjoerd kondigt aan zich te laten opnemen in een afkickkliniek en pas terug te komen als hij helemaal clean is. Idd ivm flexwet.

   Eveneens in de loop van volgend seizoen eruit ivm flexwet, Rikki, Bianca, Anton en Mike. De laatste begin 2014.

   @Tess, idd, maaar er is ook niet gelijk plek in zo’n kliniek, zeker als het geen spoedopname betreft. Sjoerd is gezien zijn huidige gedrag (doet momenteel zichzelf of een ander geen kwaad) geen spoedgeval.

  1. nieuws over seizoen 24,

   en Sjors dan?

   Je loopt gewoon onzin te verkondigen

   het enigste wat klopt is dat Rikki en Sjoerd er iig tijdelijk uitgaan, wat betreft Bing en Nina, als zij een vast contract heben inmiddels hebben zij geen last van de flex-wet, Anton en Bianca kunnen er misschien ook nog tijdelijk uit gaan

 16. Maxime blijft er denk ik wel in aangezien Marjolein in februari in het interview met RTL Boulevard zei dat er wellicht binnekort een nieuwe man voor haar zat aan te komen, aangezien deze nog niet geweest is….
  En bovendien twittered Marjolein 15 mei nog opnames te hebben 😉

   1. Klopt en Louis Talpe ook.

    Wie gaat er dood?
    – Noud
    – Nina
    – Wiet
    – Nuran
    – Aysen
    – Mike
    – Lorena
    – Rikki
    – of Maxime

    Bing en Rik springen niet dat is 100% zeker.

 17. Toen Bing zo zei tegen Aysen van je gaat eraan, had ik meteen al het idee van Aysen gaat dood met springen, als dat zo is, gaat iedereen natuurlijk denken dat de parachute van Aysen kapot gemaakt is door Bing, terwijl die moord een heel ander persoon op zijn/haar geweten heeft. Aysen heeft zoveel vijanden dat het bijna wel iedereen gedaan kan hebben en in de tussen tijd heeft Menno natuurlijk weer wat te doen: de moord op Aysen oplossen dat Menno dat natuurlijk gaat onderzoeken en kijken wie de moord op Aysen zijn/haar geweten heeft.

  1. Of Aysen maakt Bing van kant. En van mij mag hij zich te pletter springt Hij houd alleen maar van om vader te worden. Lukt hem dat niet zijn Sjors Aysen en Monica niets voor hem. De rol van Bing is op. En Aysen en Nuran moet herstelt worden. Dan komt de rol van Aysen ook weer tot leven Ze speelt er net een jaar in. Ik hoop dat ze blijft.

  2. Zou ook heel goed kunnen. Soaptechnisch gezien kun je met de zoektocht naar de moord op Aysen de meeste kanten op. Bij Bing een stuk minder, al vind ik Bing’s rol ook uitgespeeld.
   En Sjoerd gaat naar rehab in Amerika en Rikki denk ik iets met haar opleiding in het buitenland.

  3. Ik dacht ook gelijk dat Aysen haar parachute niet opengaat. Zeker toen Bing zei, je (Aysen) gaat eraan.

   Er springt iemand op het laatste moment in het vliegtuig, Wie o wie.

 18. Duizend tranen
  Wetend dat ik je nooit meer zal zien.
  Nooit meer je stem zal horen.
  Ik word gek van het idee en word niet rustig al tel ik tot tien
  Het verdriet snijd door mijn ziel maar ik wist dit al van te voren.
  Je elke dag missen.
  Nooit ben je uit mijn gedachten.
  Ik zou je nooit uit mijn geheugen kunnen wissen.
  Wanneer dit gevoel weggaat zal ik moeten afwachten.

  Duizend tranen
  Dagen gaan langzaam voorbij.
  Een vrieskou in mijn hart.
  De enige aan wie ik kan denken ben jij.
  Het maakt me zo enorm verward.
  Omdat ik je moet vergeten
  Ik wil je niet kwijt
  Het voelt alsof ik door het verdriet word opgevreten.
  Terwijl ik je continu vermijdt.

  Duizend tranen
  Telkens verdriet om jou.
  Omdat jij zo enorm veel betekent voor mij
  Je kunt niet nagaan hoeveel ik van je hou.
  Maar ik zet mijn liefde voor jou opzij.
  Je voelde als mijn aller beste vriend.
  Die vriendschap ben ik nu verloren.
  Ik kan de waarheid gewoon niet aanhoren.

  Duizend tranen
  Dit is meer dan alleen houden van.
  Mijn buik zit vol vlinders door jou.
  Hoe moet ik uitleggen dat ik niet zonder je kan?
  Hoe kan het dat ik zoveel van je hou?
  Maar ik laat ik je los.
  Ook al doet het me veel verdriet.
  Je proberen te vergeten.
  Ookal kan ik dit nog niet.

  1. @Dre, waarom zou @Stefanosandersfan een bron moeten geven. Als je z’n reactie nou eens GOED had gelezen, dan had je kunnen lezen dat @Stefanosandersfan zelf aangeeft, citaat: “En zo kan ik er wel meer verzinnen”

   Snap je het @Dre 🙂

 19. Hoezo uitgespeeld? Zo kunnen we ook beginnen over Laura en Jef en de rest van de cast, hun rol zijn uitgespeeld en uitgemolken: Laura loopt er maar een beetje bij in de Rozenboom Jef die maar een beetje bij zit in de Koning, Janine haar gezeur steeds contenue het zelfde gezeik, enzo kan ik door gaan. Ik vind het altijd een onzin dat er elke keer word gezegt van die is uitgespeeld en die is uitgepeeld, terwijl er nog zoveel dingen kan met een acteur en een actrice. Geen 1 personage is uitgespeeld.

 20. Even over dat Bing zijn rol uitgespeeld zou zijn. Nou Bing zijn rol is niet uitgespeeld. Want dan zouden Laura Jef Janine Ludo hun rol ook uitgespeeld zijn. Nou dat vind ik niet hoor. Er is niks uitgespeeld. Met Bing kun je nog alle kanten op. Met hem kan je nog wel veel verhaalijnen verzinnen. Bijv: Strijd met Aysen nu hij denkt dat Monica miskraam heeft gehad terwijl dat een leugen is. En dikke vrienden met Rik en Jef? Je kan nog met hun 3 ook mooie en leuke verhaalijnen verzinnen samen. Bijv: Samen biertje drinken of samen voetbal kijken of samen potje voetballen enz. Ik weet die ene scene nog goed. Rik ging toch potje voetballen met Stefano en Dennis volgens mij was Bing er ook bij? En dat was heel erg leuk vond ik.

  En zo kan ik er wel meer verzinnen. En als Bing vader wordt dan wordt zijn rol denk ik nog leuker. En dan moet hij dus kiezen met wie hij een gezin wil worden? Met Sjors of toch met Monica? Aangezien Monica gastrol is zal het toch Sjors worden. Dus Sjors Lana Bing en nog een kind van Bing. Lijkt me geweldig. En er zijn nog meerder verhaalijnen met Bing maar ook met anderen hoor.

 21. Bij dat item over de castfoto werd heel duidelijk aangegeven dat ze alleen op de gang mochten filmen omdat ze niet bij het maken van de castfoto mochten zijn om te voorkomen dat op die manier uit zou lekken wie er wel of niet opstonden.

  De makers van GTST zullen we beslist hebben welke acteurs en actrices voor de korte interviews in aanmerking kwamen. Daarom wil het nog niet zeggen dat diegene die in dat item van rtl boulevard aan het woord geweest zijn ook daadwerkelijk op de castfoto staan.

 22. Ik denk dat aysen dood gaat met de parachute sprong. Ik denk dat bing dat express doet . De parachute saboteren of iets anders zodat aysen dood gaat.

 23. Ik ben voor noud en wiet
  Noud wilt nina zij is ook vreemd gegaan en zwanger geworden van iemand anders en noud zegt dat niet beetje dom

  Ik hoop dat wiet echt is met nina gaat doen en het ook echt lukt

 24. Degene die blijven leven zijn:
  – Wiet (heeft weer een vaste rol en gaat er niet na een half jaar eruit.)
  – Rikki (zei dat ze na de flexwet weer terugkomt)
  – Bing en Rik (springen niet)

  Het kan natuurlijk iemand verassend zijn:
  Nina, Nuran, Maxime, Lorena of Noud.

  Al denk ik Maxime niet, want die krijgt toch een nieuwe liefde???

  Ik denk ook dat er onderzoek gedaan wordt misschien dat er nog iemand van de vaste cast eruit gaat of Monica Bing zijn parachute probeert te mollen dat uiteindelijk Aysen die parachute eruit gaat.

  Ik denk dat Menno een vast personage vervangt. Waar blijft trouwens de nieuwe liefde van Maxime???

 25. Ik denk als Aysen dood gaat de volgende daders kunnen zijn:
  – Bing
  – Rik (Als er bekend wordt over Danny’s dood)
  – Nuran
  – Monica
  – Lucas

  1. Ow dat zou zo mooi zijn!!zelfmoord
   Ik kreeg meteen zo’n gevoel van JA DAT IS HET.
   Vorige week zat Aysen namelijk wel heel gedeprimeerd te kijken naar een groepje vriendinnen in de Koning.Echt op zo’n manier van ik heb niks meer.

 26. Ik denk ook dat Aysen eruit gaat alhoewel ik erg veel van haar rol geniet. Ze speelt goed en zou echt doodzonde zijn als ze haar wegschrijven.

 27. Inge Ipenburg wil graag terug op tv komen

  Bron:
  Mediacourant

  Als het waar is als Aysen eruit gaat moeten ze Inge Ipenburg vragen of ze terug wil keren, want er stond ook ik heb niet zo lang in series gespeeld, dus het is handig om eerst haar een recurring rol te geven en als er weer iemand van de vaste cast weg gaat kan Martine een vaste rol krijgen.

 28. @GTSTFites
  Ja ik las het ook op mediacourant. Ik hoop zo dat ze haar terug schrijven. Volgens mij zei er toch iemand dat er in de cliffhanger iemand terug zou keren waarvan we het niet verwachten? Misschien is dat Martine wel? Maar misschien komt ze wel in seizoen 24 terug of in seizoen 25 met de 25e jarige julibiem? En dat ze haar uiteindelijk bij vaste castleden laat horen. Ik hoop dat het wel gebeurd.

  Schrijvers doe hier iets aan en schrijf Inge Ipenburg terug als Martine Hafkamp

 29. Even alles op een rijtje:
  – Rikki & Mike overleven de parachutesprong 100% zeker. Rikki gaat met flexwet, en Mike gaat er begin 2014 pas uit (tijdelijk).
  – Maxime blijft er ook in, want ze krijgt nog een nieuwe liefde.
  – Rik & Bing zijn vrijdag wel op het vliegveld, maar ze gaan niet parachutespringen. Waarom?
  – De inspringer (vrijdag) is denk ik Mike. Lucas mag niet springen, dus belt Rik op het laatste moment Mike om hem uit te nodigen.
  – Maar wat ik me het meest afvraag (wat betreft de spoilers): “Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit.” Wat wordt met deze zin bedoeld?

  1. Die laatste zin van je reactie @Roxanne, “Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit.”

   Tja dan moeten we wachten tot donderdag 4 juli, ik vraag het mij ook af. Spannend is het wel.

   Martine Hafkamp / Inge Ipenburg hoeft voor mij niet perse terug. Nog 1 slechterik in GTST. Ik vind het wel voldoende zo met Mike en Aysen. Er moeten nu eens goede tijden komen. Slechte/gemene tijden hebben we voorlopig wel genoeg(gehad).

 30. Wat trouwens mogelijk is als er inderdaad iets gebeurt bij het parachutespringen:
  – Nina kan de parachute van Mike of Wiet hebben gesaboteerd.
  – Lorena kan de parachute van Mike hebben gesaboteerd.
  – Mike kan de parachute van Lorena of Nina hebben gesaboteerd. (Noud of Maxime kan ook maar vind ik weinig kans)
  – Wiet kan de parachute van Nina of Noud hebben gesaboteerd.

  Er kan iets met het vliegtuig gebeuren. Misschien zitten Rik & Bing in het vliegtuig, maar dat ze niet gaan springen.
  – Het zou mij wel gaaf lijken als het vliegtuig uit mekaar zou ploffen en dat de scherven dan door de lucht vliegen enja, dan is de vraag welke parachutes worden lekgeprikt enzo..

 31. @Roxanne,

  ): “Een nachtelijke gebeurtenis werpt een wrede schaduw vooruit.” Wat wordt met deze zin bedoeld?

  Hmmm,nou,het zou bv. kunnen,dat er midden in de nacht iemand is,(uiteraard zie je als kijker niet wie dit is)die een of meerdere parachutes saboteert..
  Iemand met donkere kleding en zwarte handschoenen aan,weet je wel? 😉

  Ik heb GEEN bron,dit is wat ik ongeveer vermoed wat er met deze zn bedoeld zou kunnen worden..

 32. Ik denk dat Menno het niet overleefd. Hij was toch een gastrol?
  En hij is in de plaats van Aysen gekomen of heb ik het mis?

 33. Ik denk dat nina de parachute van mike saboteert, ze is een sanders en zij wil mike niet als voogd dus zou me niks verbazen, en later raakt ze nola
  Kwijt vanwege ze erachter komen dat zij t heeft gedaan. Of ludo saboteert de parachute van mike, want nina zat gister of ludo te klagen dat die ded nooit helpt dus verbaast me niks als hij t doet!
  En nog steeds vraag ik me af wie ludo’s romantische ontmoeting is? Kan je al raden julia.. Maar kan ook iemand van vroeger? Of janine? Kan niet wachten over paar dagen is het zover! En ik heb gelukkig vakantie dus ik kan in de ochtend kijken! Spannendd

 34. De app is er bijna ik ga zeker uitzoeken wie er dood gaat springt

  Ik denk trouwens dat Aysen dood gaat Bing sloopt die parachute, want Aysen is wel heel erg bezig met Bing ik denk dat Menno Monica niet gelooft.

  de moeder van Aysen en Nuran keert niet terug op het bruiloft.

  1. Verdachten voor de sabotage van de parachute kunnen zijn:

   Ludo: Hij belt morgen iemand ‘of die iets voor hem kan regelen’ en dan denk ik dat-ie dan Mike’s parachute saboteren bedoelt.

   Bing: Hij is ontzettend boos op Aysen en zegt de hele tijd dat hij nog niet met haar klaar is..

   Lorena: Omdat Mike haar de Rozenboom heeft afgepikt.

   Wiet: Omdat ze boos is op Nina & of Noud, en ze is al eens eerder in staat geweest te moorden.

 35. Zou het kunnen dat Monica nog wel zwanger is, maar liegt tegen Aysen? Dat Monica het kindje toch wilde houden, en het later aan Bing wilde vertellen… Dan gaat Aysen dood door Bing, omdat hij denkt dat hij nooit meer kinderen kan krijgen. Monica vertelt hem dan dat hij toch een kindje krijgt… ?

  1. Ze is inderdaad nog zwanger waarschijnlijk….zie de scène gisteren op kantoor bij Menno…daar legde ze haar hand Oo,haar buik voor ze ging zitten. Een opvallend shot ;)…

 36. ik denk dat bing dood gaat hij ziu de serie tich verlaten? aysen knipt de draden van de parachuut door en bing valt terpletter!!

 37. kan iemand mij helpen
  ik heb de app gedownload
  maar de registratie lukt steeds niet…
  spelersnaam…

  wie kan mij helpen??

 38. hallo

  ik heb de app gedownload
  maar hij geeft steeds een fout van het registreren
  kan niemand mij helpen

  mvg soraya

  1. Martijn super dat je de code hebt gepubliceerd. ik was er anders nooit uitgekomen! Mag ik vragen hoe jij aan de codes bent gekomen? En of je door wilt gaan ze te publiceren? 🙂

 39. Oke, dit is echt hinderlijk, ze zeggen de app werkt op android maar hij werkt niet. Mijn mobiel spaced door die app kutzooii! Iemand die een Samsung galaxy heeft doet die app het bij jou ??

 40. Ik heb het filmpje bekeken en het lijkt er op dat een meisje valt het zal waarschijnlijk aysen, nina of nuran zijn want zij hebben donker haar

 41. O mijn god het lijkt noud je ziet iemand met beeetje een baard kijk bij t filmpje stop m bij de gene en zoom in.. Zo verdomme eng omfg!!

 42. De app werkt niet bij mij!! Als ik een spelersnaam moet invullen doet ie daarna niks meer? Kan iemand mij helpen??

 43. Wanneer komen op die app nieuwe dingen? Ik vind e echt zo erg niet normaal.. Hoe die gene valt

  Het is aysen trouwens niet want ze filme onder aysen en dat zie je der neus dan weetje dat dat aysen is, tenminste ik kon t zien, maar haar parachute ging wel open die is het dus niet.. Maar ik vind t echt erg pff

 44. ik denk noud in opdracht van Ludo en Ludo zweerde wraak maar is nooit duidelijk of het gericht was tegen Mike of noud. En Noud heeft zijn prinses verraden en dat is onvergeeflijk boor Ludo Die persoon die valt draagt gympies Iemand opgelet die dat droeg? Ik zeg dus noud hij word wel veel geïnterviewd o.a Veronica. Ik vindt het voor de hand liggend als het Aysen zou zijn en wat wel zou kunnen is nuran die vermoord door Aysen wordt omdat zijnde enige is die weet van de moord op Danny

 45. weet iemand de code van de eerste 2 vragen? ik kan ze niet vinden. bruid heb ik al geprobeerd en die aflevering nummer werkte ook niet

 46. Wiet is degene die neerstort want Ludo was eerst aan het bellen en zei: Is alles geregeld? tegen iemand aan de lijn. En Rik komt te laat op het vrijgezellenfeest. En ziet dan iemand neerstorten ik denk dat het Wiet is. En dat is het einde van de cliffhanger.

 47. Sorry ik weet zeker dat het Noud is want Ludo wil hem natuurlijk terugpakken omdat hij Nina haar kind van haar af heeft genomen.

 48. Het lijkt echt op noud een beetje maar ik zeg nog niks want ik weet nog niks. Maar met die sabotage zie je aysen ook opzoeken op vindie Als je het de code hebt ingevoerd. En bij de shortie zie je ludo belle en komt lucas. En je hoort bing zeggen het is het beste als aysen dood is niemand Zal dr missen, en later zegt die sluit me maar op..

 49. @Martijn

  Thanks voor de codes, maar hoe.kom je aan die codes?
  Weetje leuk dat ze zo’n app maken, maar ik denk als je het doet doe het dan goed. Want op apple werkt ie prima maar op android voor geen ene meter. En ik snap niet veel van de app, en mijn allergrootste vraag is: HOE kom je aan die codes, ja, tv radio etc. Maar ik heb nergens nog iets gehoord dus hoe je aan die eerste codes bent gekomen wil ik graag weten.

  1. Bij mij werkt de app op android heel goed maar kan alleen de eerste foto niet openen de eerste codes had ik gelezen in de recensies op android heb ze helaas nergens anders kunnen vinden ben erg benieuwd denk zelf nuran of maxime

 50. Ik denk dat of ludo iemand de opdracht heeft gegeven om de parachute van mike door te knippen want nina vond dat ludo mike had moeten vermoorden of ik denk dat bing de parachute van aysen doorknipt omdat zij zijn wens heeft verwoest en zijn leven enzo.

 51. Sommige zeggen dat ze denken dat Noud eruit gaat en toen ben ik gaan denken en het zou best kunnen maar hoop het echt niet dan ga ik echt kapot hij is een van mijn lievelings spelers dit seizoen ging Mark van Eeuwen er ook al uit en dat was ook een van mijn lievelings daar was ik ook kapot van dus Noud mag er niet uit!

 52. Diegene die de klapper maakt is sowieso een man, als je kijkt welke mannen er mee springen zijn dit: Mike, noud en Bing. Bing is een donkere man en in de app in het filmpje is te zien dat diegene die aan het touwtje trekt maar er geen parachute te voorschijn komt een lichte man is.. Het is dus mike of noud.. Heb het filmpje op pauze gezet op het moment dat je snel het gezicht een beetje kon zien.

 53. ik heb een samsung galaxy s3 en de app werkt perfect heb de eerste week nu klaar..
  veel speel plezier voor degene die het wel kunnen spel

 54. het is noud sws hij zei een jaar geleden al dat hij er uit zou gaan dus ja en de rol van mike is nog lang niet uit gespeeld in de shorti en in de app is tezien dat het een man is dus ja

 55. Ik hoop echt zo dat Noud het niet is. Hij is juist zo leuk! Hij is een van de leukere mannelijke personages!
  Ik hoop toch nog steeds Aysen, al zal dat wel niet. 😛

 56. Heej

  Heb de cliffhanger net gezien en hij is echt spannend!!!! Zou alleen niet meteen zeggen
  dat het de beste aller tijden is naar mijn smaak.

  Er zijn 4 mogelijke slachtoffers zoals ik het zie

  Aysen – Door Bing
  Mike – Opdracht van Ludo of Nina of Lorena
  Noud – Wiet vanwege gebruiken (erg onwaarschijnlijk)
  Wiet – Door nina uit wraak

  Chris

 57. Mike droeg de schoenen die werden gedragen tijdens de val!!

  Als je goed kijkt bij de foto die maxime maakt in de cliff zie je dat!

 58. Het is noud, nuran of mike denk ik zelf. Het is zeker een van deze 3. Ik denk niet dat ze dood zijn want bij gtst is het onmogelijke mogelijk. Volgens mij willen ze ons laten denken dat er iemand dood is.. Ik zelf denk het niet die gene raakt zwaargewond ofzo of is in coma i dont know.. Maar ik denk dat de hele cast gewoon blijft en menno erbij komt. Want het is nu al duidelijk dat die een vaste rol heeft..
  Weer iemand bij zo’n spel is het iets met kluisjes ofzo als je het goed speelt kom je bij iemand kluisje. Maar dat gaat niet bij mij. Ik snap die hele app niet meer. En wanneer kan je nieuwe videos ontgrendelen?

 59. Ik denk dat het Maxime is. Er wordt gezegd: een aparte twist,
  oude bekende terug TIJDENS de zomercliff.. Dus: NICK saboteert maximes’ parachute uit wraak. Wordt absoluut niet verwacht en daarom veelbesproken!!!

 60. ik denk dat de gene die valt niet dood is maar ik denk dat mike is gevallen en dat hij in het ziekenhuis ligt!!!

 61. Oke ik denk aan twee mogelijke slachtoffers/daders.

  Dader 1: Monica (je hoort en ziet ineens niks meer van haar,terwijl wij weten dat zij nog steeds zwanger is)
  Mogelijke slachtoffer:
  – aysen
  – bing (bedoeling maar uiteindelijk iemand anders)

  Dader 2: Nuran.
  Slachtoffer is bedoelt aysen maar word per ongeluk rikkie.
  (rikkie omdat zij de enige is die met niemand van de sprong ruzie heeft,en zij vanwege flex wet eruit moet)

  Ik vermoed het meeste de laatste optie.

 62. Pff ik wil echt niet dat iemand dood gaat, ze zegggen dat t nuran of noud s maar wil ze alle twee niet missen. En marly deed ook al raar over die roel ofzo dat nina dat wel leuk zou vinden. Ik denk trouwens niet dat nuran t ks want als iemand dood gaay js zei dat niet, want die femke zei dat ze voor veel probleme zou zorge tussen die twee.

  En ik heb een iphone daarom doet de app t bij mjj alleen jk kom niet verder en snap er niks van

 63. Kan iemand mij zeggen waarom ik op de spring levend app geen spelletjes kan spelen? De filmpjes kan ik wel openen maar het scherm met spelletjes blijft blanco…..

 64. Wie snapt het nut van de app? Ik totaal niet want nu de 2e week zijn er filmpjes, en de filmpjes daarna kan je niet openen of komen die pas morgen en overmorgen ofzo ? Ja, ik denk dat die pas later komen. En het filmpje over Janine&Maxime ik denk dat dat Maarten gedoe snel uitkomt zodat ze nu weer de mensen herinneren over dat moment ! Ik hoop zo dat het uitkomt ! Maar als er codes zijn, iemand help mij ?! En ik denk dat Maxime nog wel is zou kunnen vallen want: Maxime,Nina,Nuran staan niet in het filmpje bij RTl boulevard en als Maxime in het ziekenhuis ligt dat ze dan plotseling helemaal in de war is en dat ze dan als ze wakker is geworden over Maarten begint de brabbelen enzo en dan komt het natuurlijk uit en dan biedt Ludo zijn excuses aan aan Janine alleen Janine ziet Ludo en Julia dan weer samen en uiteindelijk kiest Ludo voor Janine maar dat gebeurt als het gebeurt pas later in het seizoen of volgend seizoen, anders is het te ongeloofwaardig. Dit is wat ik hoop dat er gebeurt !

 65. Ik den, dat aysen, nina, wiet of lorena de dader is want aysen zocht ook op de computer op: parachute onklaar maken en toen zag je wat je dan moest doen daarvoor en toen zag je dat ook gebeuren. En nina heeft een hekel aan wiet dus dan is nina de dader en wiet het slachtoffer of andersom want toen ze dieveiligheidscheck gingen doen, en ze zijden bijvoorbeeld; kijk of dit er zit dan keek nina bestwel raar en haar horloge stond ook verkeerd. Vandaar dus. Of lorena is de dader en mike het slachtoffer want mike heeft de rozenboom van lorena overgenomen en lorena zal mike daar nog voor laten boeten weet ik zeker! Xx Kayleigh

 66. Oké de volgende 3 streep ik van mijn lijstje af:

  -Maxime (jef had telefoongesprek met haar na het ongeluk)
  – Rikki (je ziet dat rik haar troost in het filmpje)
  – misschien aysen, het lijkt of je haar vlak voor het shot van Rikki ziet.

 67. Ik denk dat Monica de moord heeft gepleegd, dit was voor Bing bedoeld, maar ja die heeft niet gesprongen, dus heeft een ander is dood ??? of niet….

 68. Wat ook zou kunnen is : Aysem heeft mayby de parachute van Bing Gesaboteerd, , maar als Bing niet mee springt trekt iemand anders zijn ( bing) parachute aan Nuran ? Dat zou voor aysem heel goed uitkomen. Dan zou niemand iets te weten komen over het verhaal va de dood van Danny… En zou Aysem in de bak terecht komen ? Mijn beste vriendin kwam met dit verhaal ik weet het niet jullie ?

 69. Er zijn meerdere mensen die elkaar dood wilde hebben.

  Ook zag ik op 1 van de voorstukjes op het nieuwe seizoen dat Rikki daar en tegen naast iemand op het gras zit te janken .. alleen dat kreeg je natuurlijk niet te zien.
  Ze was erg overstuur en kapot.
  Echter denk ik dus dat het iemand is die dichtbij haar staat .. Wiet of Nuran.

  Denk dat ze aan maxime nog wel wat hebbe in het nieuwe seizoen.

  Denk dat Aysen het wel door had toen Bing zei “heel veel plezier met het springen” .. Ze is agente dus waarschijnlijk heeft ze de parachutte van iemand anders gepakt – Rick en Bing waren er niet dus waarschijnlijk 1 van die.

  Loraina Keek nogal trots voor het springen, als of alles afgehandeld zou zijn met Mike.
  Op haar advocaat wachten dat ging haar te lang duren.

  Ludo had ook opdracht gegeven aan 1 van ze mannetjes om met Mike af te rekenen.
  Ook probeerde Ludo Nina van het spring idee af te praten toen ze zei dat ze toch ging was het even slikken en keek die nogal geschrokken.

  Als meerdere van hen met het zelfde idee zouden komen om met de parachute te knoeien .. dan zouden er dus meerdere ongevallen moeten zijn ..

  Niet te vergeten Wiet de psycho die weer helemaal gek werd, En was gekwetst door Noud.
  Daarbij kunnen Wiet en Nina elkaar niet uitstaan.

  spannend spannend spannend 😉

Geef een reactie