Een buitenlandse cliffhanger?

Het duurt nog ruim twee weken tot de grote zomer cliffhanger van GTST. De laatste weken wordt er al druk gespeculeerd over wat er gaat gebeuren. Volgens Bruno.nl moeten we rekening houden met een ‘buitenlandse cliffhanger’.

De Bruno-fotograaf Patrick van Ernst trof Robin Martens (Rikki) en Pip Pellens (Wiet) tijdens de première van de Nederlandse film Spijt! Het viel hem op dat beide dames bruin waren gekleurd van de zon. Toen Van Ernst de twee vroeg naar hun bruine kleurtje, gaven Robin en Pip aan dat ze op vakantie waren geweest.

Volgens Bruno.nl is dit allemaal vrij onwaarschijnlijk, omdat de soap in de laatste draaidagen zit. Het lijkt daarom niet logisch dat twee (!) actrices tegelijk vrij nemen. Dus, zit er een cliffhanger aan te komen die zich in het buitenland afspeelt?

29 reacties

 1. Hmm,

  Als dat zo is dat ze opnames hebben gehad in het buitenland vraag ik me af wat het dan zal zijn, misschien gaan ze in het buitenland buni jumpen dat kan natuurlijk ook.

 2. Maandag 1 juli
  Julia zoekt toenadering tot Tim, en doet hem een opvallende belofte. Hoe harder Anton zijn trouw aan Bianca probeert te bewijzen, hoe meer argwaan zij krijgt. Bing ziet in dat hij iets goed heeft te maken met Monica en gaat hierin heel ver. Nina zet Noud voor het blok.

  Dinsdag 2 juli
  Jef en Laura vertrouwen de situatie rond Lorena niet en slaan de handen ineen. Ludo buigt zich over de komende voogdijzaak en beraamt een dubieus plan. Als Sjoerd opnieuw afkickverschijnselen krijgt, vindt hij steun uit onverwachte hoek.

  Woensdag 3 juli
  Bianca vangt een gesprek op dat niet voor haar is bedoeld, en twijfelt wat ze zal doen. Terwijl Bing en Monica hun heugelijke nieuws vertellen, blijkt dat Aysen nog niet klaar is met hen. Als Mike even afgeleid is, probeert Lorena de buitenwereld te bereiken.

  Donderdag 4 juli
  In de voogdijzaak om Nola gaat het hard tegen hard. Ludo denkt alle troeven in handen te hebben, maar Mike blijkt nog niet uitgespeeld te zijn. Laura en Jef komen intussen steeds dichter bij de locatie van Lorena. Maxime is getuige van een verhitte ruzie, en is geschokt.

  Vrijdag 5 juli
  Oude en nieuwe vijanden staan op binnen de familie Sanders. Ludo ontdekt wie hem vlak voor de rechtszaak heeft verraden en zweert wraak. Maxime richt intussen haar aandacht op Aysen, nu ze de pijnlijke waarheid over de dood van Danny heeft ontdekt. En op het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran, kan Nina haar woede jegens Wiet niet in bedwang houden, met alle gevolgen van dien.

  • de cliffhanger spoiler is echt spannend. ik denk dat noud ludo verraad. ik denk ook dat maxime aysen wat aan gaat doen. als je het mij vraagt word het de omgekeerde cliffhanger van 2 jaar geleden. dit keer doet nina wiet iets aan.

   • lieke van lexmnd gaf laats aan dat ze tijdelijk terug wil komen. dan denk ik dat zij en nick terug komen. dan bedoelen ze nick met oude en nieuwe vijanden binnen de familie sanders.

 3. @ anoniem,

  Bron graag.

 4. Misschien speelt de cliffhanger zich af in Kroatië, bij dat kuuroord waar Lorena naar toe gaat?

 5. Die spoilers van anoniem zijn FAKE. Hier zijn de echte spoilers van maandag 1 juli:

  “Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak tussen Mike en Nina. Mike moet nog even geduld hebben voor hij zijn Rozenboomplannen kan afronden. Sjoerd heeft goed nieuws voor Bianca. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoekt hulp.”

  Bron: TVGids.tv

  • Ik vermoedde al dat die andere spoilers fake waren….wel jammer, want ik had me wel verheugd op een clash tussen Maxime en aysen, doordat Maxime erachter komt wat er gebeurt is tussen aysen en Danny…..kan natuurlijk nog steeds. The clash of the bitches :)! Keep my fingers crossed!

 6. Als ze deze week bruin zijn en aangeven op vakantie zijn geweest is het dus pas na de cliff. Want het is 3 maanden van te voren op genomen en nu zijn ze al bezig met nieuw seizoen. Dus na de cliff gaan ze op vakantie en dit zal vast zijn voor de opleiding van rikki en wiet ofzo als die samen zijn.

 7. Ik heb gisteren Louis Talpe (Mike) in het echt ontmoet. Hij is een stuk aardiger dan in de serie 🙂

 8. Volgens mij zijn Guido en robin op dit moment vrij ivm de flexwet….vanaf 1 juni….dus alle tijd gehad om even op vakantie te gaan….

 9. Is de cliffhanger al niet ruim een maand geleden opgenomen? Ik denk niet dat er een zomercliffhanger in het buitenland is.

 10. Dit is de echte spolier:

  1 juli 2013:
  Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak tussen Mike en Nina. Mike moet nog even geduld hebben voor hij zijn Rozenboomplannen kan afronden. Sjoerd heeft goed nieuws voor Bianca. Wiet raakt verward door een heftige droom en zoekt hulp.

  Bron: TVgids

 11. Die spoiler hier vlak boven klinken in elk geval beter dan die van de hele cliff week dus ik hoop dat die van maandag alleen de echte is.

 12. Dat is ook de echte die ik er net heb opgezet komt van TV gids

 13. Robin en Pip hebben een paar weken geleden volgens mij een week vakantie gehad. Op Robin’s twitter stond toen wel iets over vakantie, en dat ze daarna weer begon. Ik weet niet precies meer op welke datum, maar volgens mij had iedereen even 1 week vakantie en gingen ze daarna weer verder. En dan komt straks de echte langere vakantie voor iedereen.

 14. De tweet die ik bedoelde was deze, en die was op 13 mei ook door Robin geretweet.
  https://twitter.com/GTSTNieuwskrant/status/333856767635251200
  Al zou het heel goed kunnen dat Rikki & Wiet voor hun studie naar het buitenland moeten, maar dan is het voor Robin vanwege de flexwet, maar niet “in beeld”.

 15. adriaan huibregtse

  Het heeft er mi alle schijn van dat de cliff van dit jaar te maken heeft met de parachutesprong die ze gaan maken tijdens de bachelorparty van Rick en Nuran. Het vliegtuigje zal wel gaan neerstorten, waarbij de nodige slachtoffers gaan vallen.

 16. dinsdag 2-7

  Noud doet Nina een belofte, maar ze gelooft er niet meer in. Als Bianca Anton en Julia samen ziet, raken haar emoties in een stroomversnelling. Jef laat zich niet zomaar door Mike afpoeieren. Sjoerd interpreteert Rikki’s meelevendheid en sympathie op een verkeerde manier.

  bron, tv gids

 17. Ik denk dat de cliff zich afspeelt op het vrijgezellenfeest…

  Nina neemt wraak op Wiet en saboteert haar parachute of andersom… Wiet wil Noud
  voor zichzelf. Hoe of wat moeten we afwachten,maar ik denk dat er iets met het parachute springen gaat gebeuren.

 18. Lijkt mij niet logisch, de première van spijt was afgelopen weekend, oftewel meer dan een maand voordat de cliffhanger opgenomen is. In dat geval is het eventuele bruine kleurtje uit het buitenland al wel verdwenen. Mogelijk een buitenlandse trip voor komend seizoen, maar voor de cliffhanger is het zeer onwaarschijnlijk.

 19. Weet iemand waar sjors gebleven is??

  • Is naar haar pleegouders.
   Dacht dat haar pleegmoeder iets gebroken had en verzorging nodig heeft.

   Maar ik hoop dat Sjors snel terug komt, om Wiet tot de orde te roepen. Krijg de indruk dat het helemaal de verkeerde kant op gaat met Wiet.

 20. Wat maakt het uit, kijken doen we toch

 21. mensen denk nou is na rik gaat trouwen en opeens zegt lieke van lexmond dat ze er wel oren naar heeft weer is terug te keren dus rik nodigt charlie uit voor de bruiloft nick komt mee en nick neemt alsnog wraak op maxime

 22. ludo heeft het door iemand laten doen om mike te laten vallen voor zijn prinses ninaa .. door onduidelijke omstandigheden doet nina de verkeerde om en valt zij neer .. zou dat niet het verhaal mooi maklen 😀

  mike: heeft net nola en rozeboom en zegt zelf in 2014 er tijdelijk uit te gaan (denk met nola, omdat nina neer valt :D)
  aysen: heeft haar eigen parachute gecontroleerd dus lijkt me sterk
  wiet: zit er net weer in en als ze dood zou zijn dan zou jack terug komen en daar is geen spraken van. (noud en wiet komen samen en krijgen kind, new generatie van gtst moet ook aan gewerkt worden)
  nina: valt dood neer door toedoen vn ludo. zegt zlef een eigen programma te gaan doen & ze is redelijk uitgespeeld in gtst.

  mijn theorie ..

Geef een reactie