De Televizier ”Stem op je Favoriete soap personage”

De Televizier komt met een nieuwe verkiezing, De televizier soap verkiezing. Je kan nu je stem uitbrengen op het beste soap personage van 2012/2013

Televizier vond het de hoogste tijd om voor het eerst de televizier soap verkiezing te organiseren. Er zijn verschillende categorieën zoals ‘de grootste goedzak’ , ‘soapie you love to hate’ en ‘leukste bitch’.  Maar in deze verkiezing gaat het niet om de soap acteur zelf zoals de populaire Ruud, Ferry en Gigi, maar hier gaat het om het beste/leukste personage. Zo zijn Nuran, Nina, Lorena, Lucas, Bing, Mike, Aysen, Ludo, Noud, Tim en Sjoerd al genomineerd! Mis je iemand in dit rijtje? Dan kan je zelf nog een soapacteur invullen!

Als je een stem uitbrengt maak je automatische kans op (5x) 2 kaarten voor het GTST Live op zaterdag 24 augustus! Je kan stemmen tot dinsdag 25 juni 12.00 uur. Op 1 juli zal in RTL Boulevard de winnaar bekend gemaakt worden!

Klik hier om te stemmen!

 

3 reacties

  1. Ferry Doedens ( lucas gtst )
    Hij speelt super goed, al op jonge leeftijd!
    Hij speelt er al best lang in, en is super grappig, maar ook heeeel lief! ( in gtst, natuurlijk ) 🙂
    Mijn voorbeeld & grote winnaar! 😀

Geef een reactie