Vanavond is Audrey Bolder voor het eerst te zien in GTST. Audrey zal de rol spelen van Julia Loderus, de moeder van Tim. Julia komt naar Meerdijk nadat haar zoon Tim na een vechtpartij in het ziekenhuis is beland. Kan Bianca de komst van Julia aan, of zou het de druppel doen overlopen voor haar?

Audrey was eerder te zien in onder andere ‘Van God Los’ en ”t Schaep Met De 5 Pooten’.

11 comments on “Audrey Bolder maakt opwachting in GTST

   1. ja denk inderdaad dat het Anton is.
    1. Bianca zijn al 23 jaar getrouwd, waarvan 3 jaar in GTST (dat is volgens mij toch echt het langste record aller tijden ofzo?)
    2. Aan de aankomende spoilers te lezen komen er heel wat problemen tussen Anton & Bianca aan.
    3. Anton vraagt zijn ex-minares maandag of ze bij hun komt logeren. Zal wel een 7de affaire worden ofzo? En kan me niet voorstellen dat Bianca Anton dan nóg een kans geeft!
    4. We hebben al een paar keer gezien dat Anton bij Ludo komt met z’n problemen. En tjaaa, wie woont daar ook al weer bij Ludo in huis?

   2. nog een toevoeging. Ik hoop trouwens niet dat Anton & Bianca heel GTSt getrouwd blijven a lá Irene & Martijn. Want daar vind ik dus echt geen zak aan…

 1. ik hop dat rozemarijn volgend jaar een vaste rol krijgt. en ik hoop dat amy terug komt en een vaste rol krijgt. ik denk dat bing en aysen er uit gaan.

  weet iemand eigenlijk of menno volgend seizoen ee vaste rol krijgt?

Geef een reactie