Toprak Yalçiner is vandaag vertrokken naar Oeganda voor Dance4life. Als nieuwe ambassadeur voor Dance4life is Toprak samen met Erik Arbores en twee scholieren naar Oeganda om verschillende projecten te zien en te ervaren wat het werk van de organisatie precies inhoudt. Dance4life is een organisatie die samen met jongeren de strijd aangaat tegen hiv en aids.

Toprak kijkt erg uit naar haar reis:“Ik vind het belangrijk om op scholen seksualiteit en hiv/aids bespreekbaar te maken. In mijn periode als docent merkte ik dat het onderwerp nog steeds een taboe is en dat veel jongeren er niet over durven te praten. Ik wil jongeren graag bewust maken van hun eigen lijf. Dat ze daar voorzichtig mee omgaan en er met liefde voor zorgen. Ik ben blij dat ik dat nu ook in mijn rol als ambassadeur voor dance4life kan gaan doen! Ik kan niet wachten om naar Oeganda te vertrekken en de scholenprojecten van dance4life daar te bezoeken.”

Eerder vertrokken onder andere Jan Kooijman, Nikkie Plessen en Doutzen Kroes naar verschillende landen voor Dance4life.

Wij wensen Toprak veel succes in Oeganda!

toprakoeganda

(Foto: Twitter)

2 comments on “Toprak Yalçiner naar Oeganda voor Dance4life

Geef een reactie